hancus
napsal(a):
Čauky, neprodáváte někdo nedělené provazové otěže s karabinkami, nejlíp bílé barvy za rozumný peníz? Díky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
fotka dělených
a nedělených, provaz může být jakýkoliv, mám bílý, zelený, černý s bílou tečkou
pájule

XXX.XXX.217.227
Já mohu vřele doporučit Káťu (coudas).. Otěže mám doma a jsem maximálně spokojená, skvělej materiál a všechno podle mého přání.. Prostě super
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
klawdie
napsal(a):
Coudas prosím bez přímé reklamy zde!
Jo, určitě, já už pro jistotu sem nic nedám.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
klawdie
napsal(a):
Coudas prosím bez přímé reklamy zde!
Přemýšlela jsem, ještli ještě nějak zareagovat, mně dosta ta reklama zarazila, moc jsem to nepochopila. Jen pro vysvětlení ceny, která je teda smazaná. Já to nedělám komerčně, nemám toho doma nebo někde na prodejně hromady. Na "skladě" nemám vůbec nic. Dělám to jen když má někdo opravdu zájem, a dělám to protože mně to baví. BAví mně vymejšlet nové techniky, nové druhy.... A mám jen tři koně, ti jsou již plně vybavení vším provazovým, co je možné - ohlávky, otěže, uzdečky, co jen je v mých silách si udělat. Nedělám si žádnou reklamu, dělám věci, který je každej trošku šikovnější člověk si schopnej udělat doma sám. Toricon je jistě dobrá volba, sama jsem koukala, maj perfektní nabídku, krásný věci. Ale já se tím neživím. Já to dělám jen pro zábavu, pro lidi, kteří o to stojí. Od toho se odráží vše, cena, kvalita. To je vše.
Káťa
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přemýšlela jsem, ještli ještě nějak zareagovat, mně dosta ta reklama zarazila, moc jsem to nepochopila. Jen pro vysvětlení ceny, která je teda smazaná. Já to nedělám komerčně, nemám toho doma nebo někde na prodejně hromady. Na "skladě" nemám vůbec nic. Dělám to jen když má někdo opravdu zájem, a dělám to protože mně to baví. BAví mně vymejšlet nové techniky, nové druhy.... A mám jen tři koně, ti jsou již plně vybavení vším provazovým, co je možné - ohlávky, otěže, uzdečky, co jen je v mých silách si udělat. Nedělám si žádnou reklamu, dělám věci, který je každej trošku šikovnější člověk si schopnej udělat doma sám. Toricon je jistě dobrá volba, sama jsem koukala, maj perfektní nabídku, krásný věci. Ale já se tím neživím. Já to dělám jen pro zábavu, pro lidi, kteří o to stojí. Od toho se odráží vše, cena, kvalita. To je vše.
Káťa
Děkuji za vysvětlení, ale nabízet výrobky i s cenou už považuji za reklamu, je to slovíčkaření, ale jak by k tomu přišli ostatní...obchody si domlouvejte po mailu. děkuji.KP
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
klawdie
napsal(a):
Děkuji za vysvětlení, ale nabízet výrobky i s cenou už považuji za reklamu, je to slovíčkaření, ale jak by k tomu přišli ostatní...obchody si domlouvejte po mailu. děkuji.KP
Aha, a když tady někdo jinej dá svůj výrobek i s cenou, to už reklama není? No dobře, já tomu sice moc nerozumím, ale ty jsi tady šéf. Káťa
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
klawdie
napsal(a):
no ano pokud je nejedná o jednorázovou inzerci, ale pokud jsi výrobce je to něco jiného...
jen abych to dobře pochopila - když bych napsala já ti je udělám za tolik a tolik plus pošta, to je taky reklama? Výrobce si představuju trochu jinak, ale to je fuk. Ono to nakonec vždycky končí stejně.