Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2009 12:41
hancus

XXX.XXX.23.1

Čauky, neprodáváte někdo nedělené provazové otěže s karabinkami, nejlíp bílé barvy za rozumný peníz? Díky.

19.1.2009 12:43
memmory

XXX.XXX.66.189

hancus napsal(a):
Čauky, neprodáváte někdo nedělené provazové otěže s karabinkami, nejlíp bílé barvy za rozumný peníz? Díky.

www.toricon.cz

19.1.2009 14:04
hancus

XXX.XXX.23.1

memmory napsal(a):
www.toricon.cz

Díky, o těch stránkách vím, ale dávat za kus špagátu pětikilo se mi nechce, proto sháním nejdřív použité. Na jednu kobču je máme a nejsou špatné, tak uvažuju o výměně svých kožených taky za provazové.

Neregistrovaný uživatel

19.1.2009 17:58

Neregistrovaný uživatel

19.1.2009 17:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
fotka dělených

a nedělených, provaz může být jakýkoliv, mám bílý, zelený, černý s bílou tečkou

19.1.2009 20:50
xpetrax

XXX.XXX.149.26

Doporučuji ten toricon, má fakt perfektní otěže, z kvalitního lana (některé dokonce z lodního), jedny mám doma, sice stály dost, ale sou fakt kvalitní a super

pájule

19.1.2009 21:36
pájule

XXX.XXX.217.227

Já mohu vřele doporučit Káťu (coudas).. Otěže mám doma a jsem maximálně spokojená, skvělej materiál a všechno podle mého přání.. Prostě super

20.1.2009 07:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

pájule napsal(a):
Já mohu vřele doporučit Káťu (coudas).. Otěže mám doma a jsem maximálně spokojená, skvělej materiál a všechno podle mého přání.. Prostě super

Coudas prosím bez přímé reklamy zde!

20.1.2009 07:28
hancus

XXX.XXX.23.1

Díky za tip, fakt ale je, že ty od toriconu se mi líbí víc.

Neregistrovaný uživatel

20.1.2009 10:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

klawdie napsal(a):

Jo, určitě, já už pro jistotu sem nic nedám.

Neregistrovaný uživatel

20.1.2009 17:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

klawdie napsal(a):

Přemýšlela jsem, ještli ještě nějak zareagovat, mně dosta ta reklama zarazila, moc jsem to nepochopila. Jen pro vysvětlení ceny, která je teda smazaná. Já to nedělám komerčně, nemám toho doma nebo někde na prodejně hromady. Na "skladě" nemám vůbec nic. Dělám to jen když má někdo opravdu zájem, a dělám to protože mně to baví. BAví mně vymejšlet nové techniky, nové druhy.... A mám jen tři koně, ti jsou již plně vybavení vším provazovým, co je možné - ohlávky, otěže, uzdečky, co jen je v mých silách si udělat. Nedělám si žádnou reklamu, dělám věci, který je každej trošku šikovnější člověk si schopnej udělat doma sám. Toricon je jistě dobrá volba, sama jsem koukala, maj perfektní nabídku, krásný věci. Ale já se tím neživím. Já to dělám jen pro zábavu, pro lidi, kteří o to stojí. Od toho se odráží vše, cena, kvalita. To je vše.
Káťa

21.1.2009 08:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

Přemýšlela jsem, ještli ještě nějak zareagovat, mně dosta ta reklama zarazila, moc jsem to nepochopila. Jen pro vysvětlení ceny, která je teda smazaná. Já to nedělám komerčně, nemám toho doma nebo někde na prodejně hromady. Na "skladě" nemám vůbec nic. Dělám to jen když má někdo opravdu zájem, a dělám to protože mně to baví. BAví mně vymejšlet nové techniky, nové druhy.... A mám jen tři koně, ti jsou již plně vybavení vším provazovým, co je možné - ohlávky, otěže, uzdečky, co jen je v mých silách si udělat. Nedělám si žádnou reklamu, dělám věci, který je každej trošku šikovnější člověk si schopnej udělat doma sám. Toricon je jistě dobrá volba, sama jsem koukala, maj perfektní nabídku, krásný věci. Ale já se tím neživím. Já to dělám jen pro zábavu, pro lidi, kteří o to stojí. Od toho se odráží vše, cena, kvalita. To je vše.
Káťa

Děkuji za vysvětlení, ale nabízet výrobky i s cenou už považuji za reklamu, je to slovíčkaření, ale jak by k tomu přišli ostatní...obchody si domlouvejte po mailu. děkuji.KP

Neregistrovaný uživatel

21.1.2009 11:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

klawdie napsal(a):
Děkuji za vysvětlení, ale nabízet výrobky i s cenou už považuji za reklamu, je to slovíčkaření, ale jak by k tomu přišli ostatní...obchody si domlouvejte po mailu. děkuji.KP

Aha, a když tady někdo jinej dá svůj výrobek i s cenou, to už reklama není? No dobře, já tomu sice moc nerozumím, ale ty jsi tady šéf. Káťa

21.1.2009 11:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

Aha, a když tady někdo jinej dá svůj výrobek i s cenou, to už reklama není? No dobře, já tomu sice moc nerozumím, ale ty jsi tady šéf. Káťa

no ano pokud je nejedná o jednorázovou inzerci, ale pokud jsi výrobce je to něco jiného...

Neregistrovaný uživatel

21.1.2009 12:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

klawdie napsal(a):
no ano pokud je nejedná o jednorázovou inzerci, ale pokud jsi výrobce je to něco jiného...

jen abych to dobře pochopila - když bych napsala já ti je udělám za tolik a tolik plus pošta, to je taky reklama? Výrobce si představuju trochu jinak, ale to je fuk. Ono to nakonec vždycky končí stejně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík