Hledám ježdění,nabízím i finanční výpomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2009 13:45
leny24

XXX.XXX.128.158

Ahoj,
pohybuji se u koni jiz 17 let a stale jsem nenasla misto kde bych zakotvila naporad...chtela bych touto cestou najit clovicka ktery treba nema na sveho konika cas, nebo ma treba dva, nebo potrebuje fin. vypomoc, zkratka jakykoliv duvod k tomu ze by se druha pomocna ruka hodila. Hledam nejlepe nekoho kdo je stejne jako ja zatizen na chladnokrevna plemena a hlavne klidne a pohodove kone. Leta temperamentu mam uz za sebou :-) Tak pokud se nekdo takovy najde budu moc rada za kazdou odpoved. Jinak jsem z Karlovych Varu.

22.1.2009 13:52
juhaj

XXX.XXX.125.85

leny24 napsal(a):
Ahoj,
pohybuji se u koni jiz 17 let a stale jsem nenasla misto kde bych zakotvila naporad...chtela bych touto cestou najit clovicka ktery treba nema na sveho konika cas, nebo ma treba dva, nebo potrebuje fin. vypomoc, zkratka jakykoliv duvod k tomu ze by se druha pomocna ruka hodila. Hledam nejlepe nekoho kdo je stejne jako ja zatizen na chladnokrevna plemena a hlavne klidne a pohodove kone. Leta temperamentu mam uz za sebou :-) Tak pokud se nekdo takovy najde budu moc rada za kazdou odpoved. Jinak jsem z Karlovych Varu.

Och,škoda že nejsi z jižní Moravy,přesně někoho takovýho bych potřebovala.Omlouvám se za ten povzdech,ale tady nijak není zájem.

22.1.2009 14:11
leny24

XXX.XXX.128.158

juhaj napsal(a):
Och,škoda že nejsi z jižní Moravy,přesně někoho takovýho bych potřebovala.Omlouvám se za ten povzdech,ale tady nijak není zájem.

Tak to je mi lito...ale preci jen na Moravu bych to mela trochu z ruky :-), je pravda ze uz bych opravdu rada nekde zustala naporad a popr. pak treba k tomuto clovicku poridila sveho vlastniho kone, protoze to je taky duvod proc ho stale nemam, ze jsem zkratka neobjevila misto kde bych byla se vsim spokojena. No verim ze se snad nekdo najde.

22.1.2009 17:00
petapeta

XXX.XXX.8.42

leny24 napsal(a):
Tak to je mi lito...ale preci jen na Moravu bych to mela trochu z ruky :-), je pravda ze uz bych opravdu rada nekde zustala naporad a popr. pak treba k tomuto clovicku poridila sveho vlastniho kone, protoze to je taky duvod proc ho stale nemam, ze jsem zkratka neobjevila misto kde bych byla se vsim spokojena. No verim ze se snad nekdo najde.

A nechceš se přistěhovat k Praze? Někoho jako ty hledám Nevěřila jsem jak je těžký sehnat si človíčka ke koním...

23.1.2009 09:28
leny24

XXX.XXX.128.158

petapeta napsal(a):
A nechceš se přistěhovat k Praze? Někoho jako ty hledám Nevěřila jsem jak je těžký sehnat si človíčka ke koním...

Holky ruce bych vam utrhala kdybyste byly bliz , ach jo Koukam ze tady na karlovarsku asi nikdo zajem nema....

23.1.2009 12:42
kessi

XXX.XXX.22.24

leny24 napsal(a):
Holky ruce bych vam utrhala kdybyste byly bliz , ach jo Koukam ze tady na karlovarsku asi nikdo zajem nema....

zdrávím možnžá bych pro tebe ježdění měla jsem u M.L mám dva koníky a na ně málo času

23.1.2009 13:50
katkam

XXX.XXX.101.163

leny24 napsal(a):
Ahoj,

hned bych ti ruce utrhala, ale Louny jsou asi daleko..

23.1.2009 14:00
leny24

XXX.XXX.128.158

kessi napsal(a):
zdrávím možnžá bych pro tebe ježdění měla jsem u M.L mám dva koníky a na ně málo času

Ahojky a kde presne by to bylo? A jake koniky mas? Muzes klidne psat na mail magies@seznam.cz. Treba se nejak dohodneme

23.1.2009 14:02
leny24

XXX.XXX.128.158

katkam napsal(a):
hned bych ti ruce utrhala, ale Louny jsou asi daleko..

Bohuzel Louny jsou taky z ruky, ale pekne se pres Moravu priblizujeme k nam tak snad neco objevim... drzte palce a diky za kazdou reakci.

23.1.2009 18:09
fav

XXX.XXX.75.124

leny24 napsal(a):
Ahoj,

Ahoj, tak já bych se přidala.. Snad to nebude vadit :) Hledám fajn ježdění v Praze a okolí. Nehledám jen ježdění na vyjížďky, ale i možnost jízdárny ideálně tréninku - mám snahu se alespoň v rámci možností zdokonalovat :) Jsem u koní 14 let, už nějaký ten rok plnoletá, 100% odpovědná..mám pocit, že se o cizího koně musím starat snad lépe než o svého..:) Na všem se dá domluvit..:) Vlastně mi od hledání hrozně odrazuje to, že vždycky narazím na průvlečky a gumy..to prosím ne.. Hezký den :)

23.1.2009 20:08
chypi

XXX.XXX.105.248

fav napsal(a):
Ahoj, tak já bych se přidala.. Snad to nebude vadit :) Hledám fajn ježdění v Praze a okolí. Nehledám jen ježdění na vyjížďky, ale i možnost jízdárny ideálně tréninku - mám snahu se alespoň v rámci možností zdokonalovat :) Jsem u koní 14 let, už nějaký ten rok plnoletá, 100% odpovědná..mám pocit, že se o cizího koně musím starat snad lépe než o svého..:) Na všem se dá domluvit..:) Vlastně mi od hledání hrozně odrazuje to, že vždycky narazím na průvlečky a gumy..to prosím ne.. Hezký den :)

Ahoj, přihodím taky dotázek.. Myslíte že se dá sehnat človíček, který by bral mého koníka do přírody, podle počasí i na jízdárnu ALE koníka jezdím bez udidla - na BB??? Bylo by to pro zkušenějšího jezdce s citem..
Asi nemám v tomto případě šanci, ale kdyby náhodou - Plzeňsko..

23.1.2009 20:15
ukulemba

XXX.XXX.23.239

chypi napsal(a):
Ahoj, přihodím taky dotázek.. Myslíte že se dá sehnat človíček, který by bral mého koníka do přírody, podle počasí i na jízdárnu ALE koníka jezdím bez udidla - na BB??? Bylo by to pro zkušenějšího jezdce s citem..
Asi nemám v tomto případě šanci, ale kdyby náhodou - Plzeňsko..

Ahojky,tak i ja se tedy pridam pokud to nevadi.
Za financni prispevek na kterem bychom se domluvili hledam pro sveho skoro 6ti leteho plnase jezdkyni.Zatim to neni jeste aktualni uplne,jednalo by se zrejme az o prelom jara a leta az se usadime protoze se stehujeme,tudiz hledam clovicka nejlepe holcinu z Prahy.Jedina podminka je plnoletost a spolehlivost..Vim ze hledam jeste asi moc brzy,ale myslim ze najit spolehlivou osubku asi neni uplne lehke,tak uz se poohlizim..
Blizsi info rada zodpovim tady nebo mejlem..ale sama jeste presne nevim jak to vlastne vsechno bude.. :-)

23.1.2009 20:25
kessi

XXX.XXX.22.24

ukulemba napsal(a):
Za financni prispevek na kterem bychom se domluvili hledam pro sveho skoro 6ti leteho plnase jezdkyni.Zatim to neni jeste aktualni uplne,jednalo by se zrejme az o prelom jara a leta az se usadime protoze se stehujeme,tudiz hledam clovicka nejlepe holcinu z Prahy.Jedina podminka je plnoletost a spolehlivost..Vim ze hledam jeste asi moc brzy,ale myslim ze najit spolehlivou osubku asi neni uplne lehke,tak uz se poohlizim..
Blizsi info rada zodpovim tady nebo mejlem..ale sama jeste presne nevim jak to vlastne vsechno bude.. :-)

čauky mám pocit že tam kde jsou jedci nejsou slušní koně nebo jejich majitelé a opačně.2roky hledám spolehlivého jezdce a nic,tak kdyby jste někdo měl zájem dejte vědět,jsem u M.lázní

23.1.2009 20:28
dado

XXX.XXX.33.250

ukulemba napsal(a):

potřeboval bych jezdit dvě kobyly nemám na to moc času,ale jsou menšího vzrůstu jedna má KVH 152 cm,druhá 143 jsou to obě kříženky tak pokud by jsi měla zájem jsem od Sokolova

24.1.2009 19:57
wendula

XXX.XXX.156.235

dado napsal(a):
potřeboval bych jezdit dvě kobyly nemám na to moc času,ale jsou menšího vzrůstu jedna má KVH 152 cm,druhá 143 jsou to obě kříženky tak pokud by jsi měla zájem jsem od Sokolova

Když jsem před letama hledávala ježdění já tak sem měla problém někde něco najít a teď.Zkoro nikdo už snad o koně nemá pořádně zájem .Všude jsou jen inzeráty že se nabízí ježdění ale nikde nikdo kdo by ježdění hledal.Já se starám o 7 koní a potřebuju k sobě někoho a nikdo nikde.Když už tak nějaký 8 dětska a to si opravdu nemůžu dovolit koledovat si o průser.
"My" máme 2 chlaďasy,jedno hříbě chlaďasa,čt,dvě kladrubačky a jednu kříženou kobylku hafling belgik ale je to spíš takovej přerostlej hafling =D.S malým bych měla začít něco dělat ale když mám odjezdit nebo aspoň se jít projít se všema koňma tak se to nedá zvládat.Taky s tou přerostlou hafloškou sou problémy.
No většinou když už někdo tak všici chtějí jezdit jedině přez víkendy ale víkendy jsou v pohodě.V tídny stihnu od jezdit jen asi 4 koně deně a malým dělám jen výkendy.Když to takhle pude dál tak nevím co budem dělat.Když budou jezdit jen výkendy tak budou za chvilku odrovnaní.
Nenašel by se někdo na výpomoc ?Nacházíme se nedaleko Boskovic což je v Jihomoravském kraji.

24.1.2009 20:26
maldex

XXX.XXX.72.6

wendula napsal(a):
Když jsem před letama hledávala ježdění já tak sem měla problém někde něco najít a teď.Zkoro nikdo už snad o koně nemá pořádně zájem .Všude jsou jen inzeráty že se nabízí ježdění ale nikde nikdo kdo by ježdění hledal.Já se starám o 7 koní a potřebuju k sobě někoho a nikdo nikde.Když už tak nějaký 8 dětska a to si opravdu nemůžu dovolit koledovat si o průser.
"My" máme 2 chlaďasy,jedno hříbě chlaďasa,čt,dvě kladrubačky a jednu kříženou kobylku hafling belgik ale je to spíš takovej přerostlej hafling =D.S malým bych měla začít něco dělat ale když mám odjezdit nebo aspoň se jít projít se všema koňma tak se to nedá zvládat.Taky s tou přerostlou hafloškou sou problémy.
No většinou když už někdo tak všici chtějí jezdit jedině přez víkendy ale víkendy jsou v pohodě.V tídny stihnu od jezdit jen asi 4 koně deně a malým dělám jen výkendy.Když to takhle pude dál tak nevím co budem dělat.Když budou jezdit jen výkendy tak budou za chvilku odrovnaní.
Nenašel by se někdo na výpomoc ?Nacházíme se nedaleko Boskovic což je v Jihomoravském kraji.

Ahoj,
škoda, že nejste z Východních Čech

25.1.2009 16:16
nellisek

XXX.XXX.228.217

leny24 napsal(a):
Ahoj,

Tak ja se taky hlasim mezi hledace :-) Hledam nekoho, kdo shani spolecnici ke konikovi na vyjizdky do terenu, k praci na jizdarne, treba i vic (casem snad ZVVJ, hobby parkury). Momentalne jezdim v C.Budejovicich, ale hledam stale misto u koniku a v milem kolektivu na Tachovsku. Financni vypomoc mozna. Dekuji za pripadne nabidky.

25.1.2009 20:50
makca

XXX.XXX.144.219

wendula napsal(a):

Čauky, zdravím poblíž westernového městečka v Boskovicích!!! Já jsem už dlouho se chtěla za vámi zastavit a kouknout se na Vaše koníky.Jestli máte zájem o výpomoc, mohu vám ji nabídnout,ale pouze o velkých prázdninách což znamená červenec a srpen a možná k vám někdy skočit na skok, protože sem tam dojíždím ke koním na městečko-kde má moje sestra kobylku a já tam mám svého oblíbeného koně. Jezdíme kolem Vás často a to hlavně když jedeme na vyjížďky.Koníci na nás vždy koukají,Musím říst ,že máte moc pěkně udělaný ty dvě řady stromů,to mě vždy uchvacuje ;-)

25.1.2009 21:23
amidala

XXX.XXX.9.156

juhaj napsal(a):

Jen ze zvědavosti koho sháníš? Já teda jsem u koníků a neodešla bych. Možná bych spíš o někom věděla

25.1.2009 21:24
amidala

XXX.XXX.9.156

nellisek napsal(a):
Tak ja se taky hlasim mezi hledace :-) Hledam nekoho, kdo shani spolecnici ke konikovi na vyjizdky do terenu, k praci na jizdarne, treba i vic (casem snad ZVVJ, hobby parkury). Momentalne jezdim v C.Budejovicich, ale hledam stale misto u koniku a v milem kolektivu na Tachovsku. Financni vypomoc mozna. Dekuji za pripadne nabidky.

Juhaj Jen ze zvědavosti koho sháníš? Já teda jsem u koníků a neodešla bych. Možná bych spíš o někom věděla

26.1.2009 08:41
andilekdenny

XXX.XXX.64.236

amidala napsal(a):
Juhaj Jen ze zvědavosti koho sháníš? Já teda jsem u koníků a neodešla bych. Možná bych spíš o někom věděla

Tak já ježdění hledám. Je mi 20let a studuji v Hradci. S koníkama zkušenost mám, starala jsem se tři roky o haflinga mého souseda, ale bohužel, koník byl starý, trpěl na schvácení kopyt a jezdit se na něm nedalo. Takže práci kolem koně znám a ovládám, ale na to ježdění moc nejsem (jezdila bych ráda, samozřjemě, kdyby to šlo). Jako menší mě brala teta na farmu své kamarádky, takže koně ovládám v kroku v pohodě, i jsem klusala a cválala, základy mám, ale nejsem dostatečně vyježděná :( a nemám ještě takovou jistotu. A koně mám strašně moc ráda, ale bohužel, soused musel nechat v létě svého koně utratit a mně koně opravdu chybí.
Jinak samozřejmě, nabízím i finanční výpomoc. Dojíždět můžu tak cca od Hradce kamkoliv, kam jezdí vlak/bus, často jezdím do Dvora Králové, takže ani tam mi to nevadí. Nevíte o nkom?

26.1.2009 08:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

andilekdenny napsal(a):
Tak já ježdění hledám. Je mi 20let a studuji v Hradci. S koníkama zkušenost mám, starala jsem se tři roky o haflinga mého souseda, ale bohužel, koník byl starý, trpěl na schvácení kopyt a jezdit se na něm nedalo. Takže práci kolem koně znám a ovládám, ale na to ježdění moc nejsem (jezdila bych ráda, samozřjemě, kdyby to šlo). Jako menší mě brala teta na farmu své kamarádky, takže koně ovládám v kroku v pohodě, i jsem klusala a cválala, základy mám, ale nejsem dostatečně vyježděná :( a nemám ještě takovou jistotu. A koně mám strašně moc ráda, ale bohužel, soused musel nechat v létě svého koně utratit a mně koně opravdu chybí.
Jinak samozřejmě, nabízím i finanční výpomoc. Dojíždět můžu tak cca od Hradce kamkoliv, kam jezdí vlak/bus, často jezdím do Dvora Králové, takže ani tam mi to nevadí. Nevíte o nkom?

Tož já se zas poohlížím po někom k ruce, mám dva koně, práce kolem nich dost a ježdění také....nejlépe plnoletého a hradečáka, ale spíš hlavně někoho kdo má čas víc jak jednou týdně!!!!!více na emailu klawdie@cetnrum.cz

26.1.2009 09:19
wendula

XXX.XXX.156.235

makca napsal(a):
Čauky, zdravím poblíž westernového městečka v Boskovicích!!! Já jsem už dlouho se chtěla za vámi zastavit a kouknout se na Vaše koníky.Jestli máte zájem o výpomoc, mohu vám ji nabídnout,ale pouze o velkých prázdninách což znamená červenec a srpen a možná k vám někdy skočit na skok, protože sem tam dojíždím ke koním na městečko-kde má moje sestra kobylku a já tam mám svého oblíbeného koně. Jezdíme kolem Vás často a to hlavně když jedeme na vyjížďky.Koníci na nás vždy koukají,Musím říst ,že máte moc pěkně udělaný ty dvě řady stromů,to mě vždy uchvacuje ;-)

Teď nevím co myslíš těmi dvoumi řadami =D.Klidně se zastav.O prázdnínách sice nějak extra pomoc potřebovat nejspíše nebudem ale to nevadí.Na westerňáku sem párkrát byla pomáhat ale né s koňma =D.Naše stájnice tam dříve pracovala....
Potřebovala bych ale spíše jezdce který by chodil časteji se staraj třeba o 1 nebo dva koníky.Klidně napiš na mail a můžem se domluvit.....

26.1.2009 13:40
juhaj

XXX.XXX.125.85

klawdie napsal(a):
Tož já se zas poohlížím po někom k ruce, mám dva koně, práce kolem nich dost a ježdění také....nejlépe plnoletého a hradečáka, ale spíš hlavně někoho kdo má čas víc jak jednou týdně!!!!!více na emailu klawdie@cetnrum.cz

Amidala,někoho kdo miluje chlaďásky a rád by si zajezdil na postarší,ale pořád svižné(když má dáma náladu)belgičce lehčího typu.S malým příspěvkem na ustájko,může být.Hlavně spolehlivého a asi mobilního,jsme trochu bokem.

26.1.2009 16:08
leny24

XXX.XXX.128.158

juhaj napsal(a):
Amidala,někoho kdo miluje chlaďásky a rád by si zajezdil na postarší,ale pořád svižné(když má dáma náladu)belgičce lehčího typu.S malým příspěvkem na ustájko,může být.Hlavně spolehlivého a asi mobilního,jsme trochu bokem.

A odkud jsi?

27.1.2009 09:34
juhaj

XXX.XXX.125.85

leny24 napsal(a):
A odkud jsi?

Slavkovsko,směr Kyjov.Pokud by byl zájem,napiš mi mejla.

27.1.2009 09:53
dakotka

XXX.XXX.8.129

leny24 napsal(a):
Ahoj,

čau tak ja taky hledam někoho k ruce...jsem sama na tři koně....pod sedlo zatím jeden od jara dva....nejlepe někoho plnoleteho co rád western...jsem od F-M...Nošovice

27.1.2009 12:15
kessi

XXX.XXX.22.24

dakotka napsal(a):
čau tak ja taky hledam někoho k ruce...jsem sama na tři koně....pod sedlo zatím jeden od jara dva....nejlepe někoho plnoleteho co rád western...jsem od F-M...Nošovice

Výtej do klubu Dakotka já už někoho na ježdění hledám vda rokynejak nejsou lidi mámdva báječné koníky,dá se tu přespat ,je tu nádherná krajina a nic .Jsem na Tachovsku koní je tu plno ,možná je to tím.nevím .Pokud by jste někdo chtěl klidně je možný si tu koníka ustajit ,moje koně jsou pohodáři. jen když budu mít s kým jezdit ven.ustájení by samozřemě bylo jen za režii podle dohody

28.1.2009 08:25
nellisek

XXX.XXX.228.217

kessi napsal(a):
Výtej do klubu Dakotka já už někoho na ježdění hledám vda rokynejak nejsou lidi mámdva báječné koníky,dá se tu přespat ,je tu nádherná krajina a nic .Jsem na Tachovsku koní je tu plno ,možná je to tím.nevím .Pokud by jste někdo chtěl klidně je možný si tu koníka ustajit ,moje koně jsou pohodáři. jen když budu mít s kým jezdit ven.ustájení by samozřemě bylo jen za režii podle dohody

Odkud jsi?

28.1.2009 08:34
kessi

XXX.XXX.22.24

nellisek napsal(a):
Odkud jsi?

posilala jsem ti poštu .myslím že tobě.Ale jsem kousek nad Planou u ML.

29.1.2009 11:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

kessi napsal(a):
posilala jsem ti poštu .myslím že tobě.Ale jsem kousek nad Planou u ML.

29.1.2009 11:31
kessi

XXX.XXX.22.24

klawdie napsal(a):

to je hezké že jste mi to smázla ,ale tady se toutopí a navíc já nabízí ježdění ZADARMO jen kdž se někdo najde

29.1.2009 11:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

kessi napsal(a):
to je hezké že jste mi to smázla ,ale tady se toutopí a navíc já nabízí ježdění ZADARMO jen kdž se někdo najde

Bohužel kdyby si tady každý zakládal vlastní na zviditelní, je tu místo diskuze inzerce. Je mi líto.

Katka89

2.7.2011 22:58
Katka89

XXX.XXX.206.1

Ahoj, asi je to už neaktuální. Ale jsem z Tachovska a docela bych ráda pomáhala někomu s koníkama. Dříve jsem jezdila, ale kvůli škole pak nebyl čas. Na vlastního koníka zatím nemám, ale ráda bych i pomohla s prací okolo koní. Tak kdybys měla zájem, určo napiš: F.Katka.89@seznam.cz

3.7.2011 11:25
blondy1

XXX.XXX.251.215

pro leny24 .Bydlím kousek Od Plané u Mar. lázní , ale to bude pro tebe asi daleko . Mám DVA NORIKY, a každá ruka dobrá

3.7.2011 20:27
katka89

XXX.XXX.206.1

Ahoj, kde přesně? Momentálně bydlím v Planý, ale jinak jsem z Tachova, což pro mne není problém ... :)

4.7.2011 09:08
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

Také se připojím.Nabízím ježdění jen za malou výpomoc.Okres Brno-venkov.kontakt: d.cecilka@seznam.cz

28.7.2011 14:48
lluccikk

XXX.XXX.184.22

Shaním možnosti jízdy na koni. Je mi 20 let a jsem vlastníkem ZZVJ. Jsem zvykla se za jezdeni starat o cely chod staje od kydani, krmeni az po praci na sene. Bydlím v Havířově a shaním něco v dostupu MHD, nevlastím auto.

30.7.2011 19:14
chomda

XXX.XXX.92.50

tak taky nabídnu, JČ, Táborsko, koníků máme několik, kdyby chtěl někdo poblíž ozvěte se :oD

30.7.2011 19:16
chomda

XXX.XXX.92.50

chomda napsal(a):
tak taky nabídnu, JČ, Táborsko, koníků máme několik, kdyby chtěl někdo poblíž ozvěte se :oD

mejlík chomda@centrum.cz

ráda bych nějakou společnost na vyjížďky, ale možnost i jízdárenské práce pod cvičitelem :o)

1.9.2011 21:36
vandusa

XXX.XXX.94.255

Ahoj jsem z Domažlicka a taky scháním par´táka ke svým kobylkám.... Hafling

1.9.2011 21:39
vandusa

XXX.XXX.94.255

Hledám par´táka ke svým 2. kobylkám. Western hobby. Výchova metodami horsemanship. Hledám zkušeného a spolehlivého člověka. do budoucna plánuji výlety a tůry. více na e-mailu: vandusa@seznam.cz

6.9.2011 17:43
monca1112

XXX.XXX.105.120

Ahoj jestli se můžu taky připojit. taky scháním ježdění na koni nebo poníkovi. Nejlépe v praze a okolí za výpomoc u koní či malý finanční příspěvek. Jezdím cca 8let nyní bohužel 2roky pauza. Kdyžtak se ozvěte na 774151330 - pouze sms nebo mail monca1112@seznam.cz na ten ale nemám častý přístup. Děkuju Monika

7.9.2011 13:28
avina

XXX.XXX.52.178

20km od prahy, 20 min vlakem ze smichova nebo autem po strakonicke. je to jeste v okoli prahy?

7.9.2011 13:28
avina

XXX.XXX.52.178

20km od prahy, 20 min vlakem ze smichova nebo autem po strakonicke. je to jeste v okoli prahy?

8.9.2011 11:56
monca1112

XXX.XXX.1.14

jojo 20minut vlakem ze smichace jeste jde:-)

11.9.2011 13:26
dandys3

XXX.XXX.125.110

Nabízím ježdění a pobyt u koní za výpomoc ve stájích
Tišnovsko ( 25minut od Brna)
https://www.facebook.com/RockwallRanchKaly
dani.adamkova@seznam.cz
774204432

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.9.2011 20:52

Dobrý den, já jsem z východních čech (hradec králové a okolí) a nějakou možnost, kam docházet ke koním bych uvítala. Prosím ozvěte se mi na email, d.o.m.m.c.a@centrum.cz, díky

15.9.2011 08:31
jajina

XXX.XXX.31.114

Ahoj :-),tak já se taky přidám.....sháním spolehlivého,nejlépe zkušenějšího jezdce do naší malé stáje k plňáskům.Jednalo by se o ježdění,ošetřování a výpomoc u našich i soukromých koní,pokud možno alespoň 2-3x týdně.Kdyby se náhodou někdo našel,v profilu mám e-mail a www stránky.Zlínský kraj-Uherskobrodsko.:-)

15.9.2011 09:27
camics

XXX.XXX.176.145

Ahojda,
nabízím ježdění na fjordských koních po Orlických horách. Jízdárna + terén, či vodění dětí.
Vše dle domluvy :-)
Kontakt:
tel: 732 46 12 91
e-mail: Camics@seznam.cz

A..lex

15.9.2011 19:55
A..lex

XXX.XXX.13.84

Můžu se zeptat, jestli byste si mi nechtěla ozvat na mail? Tak náhodou jsem to přečetla a něco v Praze hledám.. Pokud budete chtít, napíšu víc info. :) Hezký večer

16.9.2011 14:41
katelhajt

XXX.XXX.18.169

ahoj, sháním někoho, kdo by mi pomohl s mýma 3 koňma. 2klisny a valach. Jsem na ně sama, tak by se mi pomoc hodila. Jsem kousíček od Chebu. Kdybys chtěla bližší info, budu ráda, když se ozveš :-)

16.9.2011 23:04
a..lex

XXX.XXX.207.129

Napíšete mi prosím přesně Váš mail ? Napsala bych Vám na něj :)
Hezký večer

17.9.2011 10:10
katelhajt

XXX.XXX.184.105

jestli to bylo mě, tak mail : katelhajt@seznam.cz :-)

19.9.2011 14:40
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

Sháním někoho kdo mi pomůže se 4 koníkama.Kousek od Brna.

20.9.2011 21:17
koki

XXX.XXX.176.25

Nabízím z nedostatku času pronájem kobylky na lehkou rekreaci. Pouze plnoletému a opravdu zodpovědnému člověku s citem a láskou. Někomu kdo by jí měl opravdu rád a věnoval ji péči.Někomu kdo má rád pohodové vyjíždky a nebude jí přetěžovat. Né začátečník a né člověk s ambicemi. Prostě parťák i do nepohody, kterého rádi uvítáme v našem kolektivu. Veškeré dotazy ráda zodpovím mailem. Protože mi na kobylce opravdu záleží budu pečlivě zájemce vybírat. Levně.. Zlínsko.
walorenka@seznam.cz

21.9.2011 08:14
bubitinka

XXX.XXX.164.18

Dobrý den, pořád hledáte někoho ke koním?
Je mi 17let (v listopadu 18) a hledám možnost ježdění za finanční příspěvek,pomoc ve stáji.
Jezdím pravidelně 10let,posledních 5let plnokrevníky (stáj Xaverov).Momentálně ale nemám kde jezdit.
Mám základy drezury a parkuru,mám ráda vyjížďky do přírody a hlavně miluju koníky,ráda se o ně starám a byla bych u nich nejradši celý den.Touto cestou hledám možnost ježdění u někoho,kdo na svého koníka nemá tolik času někde v Praze a nejbližším okolí.Našel by se někdo? Kdyžtak pište e-mail na bubitinka@seznam.cz Budu moc ráda!
Děkuju.Tina :-)

19.12.2011 06:17
westpet

XXX.XXX.94.254

To je škoda, jsem z Domažlicka a přesně bych někoho takovýho potřebovala, i bez fin. výpomoci. máme dvě haflingerky :)

19.12.2011 13:58
camics

XXX.XXX.112.133

Nabízím ježdění za fin. příspěvek na fjordských koních na Rychnovsku. Na věku ani zkušennostech nezáleží - naučíme, požaduji spolehlivost, svědomitou práci a ochotu se něco nového naučit. V případě pravidelné docházky možná účast na veřejných trénincích, hobby závodech, hubertech, jezdeckých ukázkách a pod. Organizujeme i vlastní ,,koňoakce", jezdíme na exkurze a podobně. Pro zkušené možnost seberealizace při práci s koňmi. Docházka po domluvě prakticky kdykoliv. Jezdíme western i anglii.
Po domluvě možná nezávazná návštěva, či svezení na koni.
Kontakt: Camics@seznam.cz, tel.: 732461291
Budeme se na Vás těšit

19.12.2011 20:49
kenzik

XXX.XXX.151.215

Taky sháním někoho ke koníkům, mám 2 velké koně na ježdění, hledám někoho na druhého koně a na společné vyjížďky. Jsme z okresu z Ústí nad Orlicí, trasa Lanškroun - Svitavy (Moravská Třebová). Mail: kenzi.k@centrum.cz

21.12.2011 10:51
filou

XXX.XXX.111.23

Ahoj,taky se přidám. Jsem ze Vsetína a nabízím za finanční výpomoc ježdění na mém moc hodném valáškovi.
www.obrazy-zlati.estranky.cz tady najdete jeho fotky.:-)

22.12.2011 12:45
rady

XXX.XXX.1.4

Ahoj, nabízím ježdění 11km od Klatov.
WWW.STAJBERNARTICE.WBS.CZ

22.12.2011 14:16
nataluska01

XXX.XXX.126.245

Ahojky, tak já se také přidám. Sháním plnoletou a zodpovědnou dívčinu s láskou ke koním, která by mi mnohla jeden den v týdnu( ne o víkendu) zajet vyvenčit kobču. Sídlíme na Petrově(praha západ)-KRÁSNÁ PŘÍRODA!!!!
Kobylce je 19 let, ale je to kříženec s arábkem, takže má stále hrozně energie. Jezdíme western a na parelce.

22.12.2011 21:28
sheggy

XXX.XXX.43.122

filou napsal(a):
Ahoj,taky se přidám. Jsem ze Vsetína a nabízím za finanční výpomoc ježdění na mém moc hodném valáškovi.
www.obrazy-zlati.estranky.cz tady najdete jeho fotky.:-)

Zdravím. Není jeho otec náhodou Carol 410?

23.12.2011 12:39
doutrklars

XXX.XXX.27.79

Taky se přidam, já hledam jezdce zdarma jen za pomoc s konma, jedná se o arabské plnokrevníky u Chlumce nad cidl. 602247968

23.12.2011 13:11
caleta

XXX.XXX.51.2

Ahoj tak já se přidám, sháním někoho kdo by se se mnou ,,střídal" u mé kobylky. Jsou jí 3 roky začíná se obsedat nejde mi o ježdění i když to časem taky, ale jde mi o to aby za kobylkou někdo chodil. Jsem na mateřské dovolené a kobylku kvuli tomu nestíhám. Jedná se o WPBr velkou cca 145 cm. Okolí Vrchlabí. můj e-mail: monikastverakovoa@seznam.cz

31.12.2011 12:26
vaclavik.ova

XXX.XXX.161.202

juhaj napsal(a):

Kdybyste stále hledala někoho z JM.... sice nemohu nabídnout finančně nic moc, ale jinak by to celkem odpovídalo. Tak se klidně můžete ozvat na mail vaclavik.ova@email.cz :-)

31.12.2011 12:29
vaclavik.ova

XXX.XXX.161.202

wendula napsal(a):

Pomohla bych, ale z Brna je to preci jen docela daleko smajlík

31.12.2011 12:34
vaclavik.ova

XXX.XXX.161.202

d.cecilka napsal(a):
Sháním někoho kdo mi pomůže se 4 koníkama.Kousek od Brna.

Dobrý den, pořád sháníte? Kdyžtak se mi ozvěte na mail vaclavik.ova@email.cz Díky :-)

31.12.2011 12:38
vaclavik.ova

XXX.XXX.161.202

Když už jsme u toho, já hledám za výpomoc ježdění v Brně a bližším okolí, jezdím už pár let, nemám vysoké závodní ambice, chtěla bych prostě zase být u koní a lidí, co to milují stejně jako já. Budu ráda, když se mi někdo ozvete na mail vaclavik.ova@email.cz Za každou nabídku díky :-)

26.1.2012 19:58
20.2.1973

XXX.XXX.199.15

ahoj , bydlím 10km od Vsetína a chtěla bych se tě zeptat , jestli by bylo možné si zajezdit a za jakých podmínek, a kde tam bydlíš?? když tak mi napiš na email: lenkaflor@seznam.cz

27.1.2012 12:54
tibet

XXX.XXX.92.1

Ahoj a na Rychnovsku by se nikdo nenasel konkretne Dlouha Ves dobry kolektiv pozaduji uz nejaky um jedna se o sportovni kone ( parkur ) nebo kone mlade pozaduji vek nejmene 15 let ale pokud jste sikovni tak dam sanci kazdemu klidne se ptejte stranky jsou www.jo-orion.estranky.cz nebo email. vendy.rozumova@centrum.czsmajlík

27.1.2012 17:00
blondy1

XXX.XXX.251.215

leny24 napsal(a):
Ahoj,

ahoj , nevím jestli ti nějak pomůžu , jsem od Stříbra a mám dva , možné by bylo u mně i přespání s obědem , večeří za menší finanční příspěvek

27.1.2012 21:47
20.2.1973

XXX.XXX.199.15

sheggy napsal(a):
Zdravím. Není jeho otec náhodou Carol 410?

ahoj měla bych zájem jsi občas zajezdit, tak mi napiš na email lenkaflor@seznam.cz

27.1.2012 22:08
blondy1

XXX.XXX.251.215

Katka89 napsal(a):
Ahoj, asi je to už neaktuální. Ale jsem z Tachovska a docela bych ráda pomáhala někomu s koníkama. Dříve jsem jezdila, ale kvůli škole pak nebyl čas. Na vlastního koníka zatím nemám, ale ráda bych i pomohla s prací okolo koní. Tak kdybys měla zájem, určo napiš: F.Katka.89@seznam.cz

ahoj , je to stále aktuální

28.1.2012 09:16
muchlos

XXX.XXX.8.14

Ahoj! já nabízím možnost ježdění u Semil- vyjížďky, hala, jízdárna :). m ůj mail: muchlos@centrum.cz

28.1.2012 17:34
katka89

XXX.XXX.206.2

Ähojky, někde dříve si psala, že jsi s koníkama u Plané, tak jsem se chtěla zeptat, kde přesněji. Kdyžtak piš na mejl F.Katka.89@seznam.cz

6.2.2012 13:38
dominiska

XXX.XXX.117.248

Taky se přidám jestli to neva...sháním ježdění v okolí české lípy,nebo Mimoně,zkušenosti mám s dostihákama,parkurákama a všestrannost:-)Je mi 26 a jsem mobilní,takže není problém někam dojet (pokud to nebude extra daleko):-))
Mail.nanocars@email.cz

16.2.2012 20:18
koridas

XXX.XXX.141.230

Ahoj, nabízím ježdění na poníkovi. Je ustájen v Čisté u Litomyšle. Pro začátečníky i pokročilé, možnost závodů,zzvj i soustředění dle schopností. Ježdění 4x týdně. Měsíční poplatek 1 200 ;)

17.2.2012 16:14
eicul

XXX.XXX.216.113

Dobrý den / ahoj, hledám jezdce na 3 koně ČT (klisna a dva valášci). Raději bych již pokročilejší jezdce, ale mohu učit i začátečníky na lonži a na jízdárně. Máme tu krásné terény na vyjížďky (kopečky, lesy, louky), k dispozici travnatá jízdárna. Požaduji spolehlivost, pěkné zacházení s koňmi, menší výpomoc okolo koní + příspěvek na žrádlo a kování - cena od 500 kč/měsíc (podle frekvence ježdění), možnost platit si i jednotlivé hodiny. Koníci jsou ustájeni na Hlinné - 3 km od Litoměřic (Ústecký kraj). V případě zájmu se mi prosím ozvěte na mail: lucie.voparilova@seznam.cz

17.2.2012 19:19
doutrklars

XXX.XXX.27.79

Dobrý den nabízim možnost ježdění na 2 arabských klisnách lehčímu chlapci , nebo dívce zdarma za výpomoc u koní případně i s placenou víkendovou výpomocí okolo jiných zvířat 4 km od Chlumce nad cidl. Hledam jen spolehlivé zájemce , se zájmem o pravidelné ježdění v případě zájmu email doutrklars@seznam.cz nebo 602247968

28.2.2012 20:14
beerro

XXX.XXX.193.26

Ahojky, tak já taky nabízím ježdění a vše co je s koníkama spojeno.Jezdím v anglickém stylu,parkur.Plnoletý zodpovědný človíček kdyby byl, bylo by to suprový,mám tři kobylky( 2 čt a 1x westfál) a jednu letos(čt) na obsednutí a nestíhám.Umožním i ježdění na akce,když to vše bude fungovat, né jen o víkendech ušoupat koním nohy,nějaký systém vyžaduji.Vše za výpomoc.Stáj sídlí 3 km od Frýdku Místku.Nutná dopravní mobilita, zastávka busu 1,5 km od stáje.Tak snad se někdo najde,neboť taky přestávám doufat, že lidí ke koním je čím dál míň.Těším se na případné zájemce.:-)

28.2.2012 20:16
beerro

XXX.XXX.193.26

beerro napsal(a):
Ahojky, tak já taky nabízím ježdění a vše co je s koníkama spojeno.Jezdím v anglickém stylu,parkur.Plnoletý zodpovědný človíček kdyby byl, bylo by to suprový,mám tři kobylky( 2 čt a 1x westfál) a jednu letos(čt) na obsednutí a nestíhám.Umožním i ježdění na akce,když to vše bude fungovat, né jen o víkendech ušoupat koním nohy,nějaký systém vyžaduji.Vše za výpomoc.Stáj sídlí 3 km od Frýdku Místku.Nutná dopravní mobilita, zastávka busu 1,5 km od stáje.Tak snad se někdo najde,neboť taky přestávám doufat, že lidí ke koním je čím dál míň.Těším se na případné zájemce.:-)

zamozřejmě jsem zapoměla uvést svůj kontakt...meil :pavlis79@email. cz:-))

17.4.2012 21:34
borsalina

XXX.XXX.113.109

beerro napsal(a):
zamozřejmě jsem zapoměla uvést svůj kontakt...meil :pavlis79@email. cz:-))

Nabízíme poloviční pronájem kobylky. Jenom stojí ve výběhu a je jí na to škoda...
Požadujeme:
- min 16 let (do 18 let s povolením od rodičů)
- samostatnost, zodpovědnost
- zkušenosti s prací s mladými koňmi
- čas alespoň 1x týdně (max 6x týdně)
- nezajímat se jen o ježdění, ale také o ostatní povinnosti okolo, jak s koněm (lonžování, procházky, aj), tak i bez koně (připravit seno, slámu apod.)
- příspěvek na krmeni 600,- měsíčně

Kobylka:
- je 6letá ČT drobnějšího vzrůstu
- obsedlá, ale nepřiježděná
- krok, klus, cval na jízdárně, klidnější vyjížďky s vodicím koněm
- prostor na vycvičení podle sebe, svých pomůcek
- velké skokové předpoklady, drezurní chody, ochota pracovat
- milá, komunikativní, vhodná také na PNH
- neublíží ani mouše, ale potřebuje schopného jezdce, který ji nezkazí, a nebude jí znervozňovat svým chováním
- v roce 2010 absolvovala bez problémů Hubertovu jízdu (nikam nežene, soustředí se, nekraví mezi koňmi)

Nabízíme:
- travnatá jízdárna se základním skokovým materiálem
- základní dohled a trénink v místě, v dojezdu koňmo (po polničkách) do 5km několik drezurních trenérů, haly, kolbiště
- možnost účasti na hobby závodech, Hubertových jízdách a podobně
- volná ruka co se týče kobylky-bude jako Vaše-budete si s ní jezdit na vyjížďky, trénovat apod. dle svého, nikdo vám do toho nebude kecat, nikdo vám jí nebude kazit
- dopravní spojení z Prahy-Letňan, a z Brandýsa nad Labem.

19.4.2012 08:56
veronika.machova33

XXX.XXX.233.0

ahoj jsme 10km od Dvora Králové www.olimberk.webnode.cz jsem na mateřský tak mám na koníky taky málo času tak se šikovný pomocník nebo jezdec hodí:-)

20.4.2012 12:38
silivren

XXX.XXX.173.76

Nevíte někdo o ježdění nebo spíše částečném pronájmu v okolí Havířova, Karviné či Ostravy?

31.8.2013 13:44
chanell

XXX.XXX.38.231

dakotka napsal(a):

Nabízíte ještě ježdění? když tak napište e-mail Renca294@seznam.cz Děkujismajlíksmajlík

31.8.2013 15:32
lyllith

XXX.XXX.21.42

Tak já se taky přidám neboť ježdění a práci kolem koní heldámuž jak dlouho. Je mi 17, téměř 18 let kolem koní se moc dlouho nepohybuju nebot bohužel nemám kde :( hledám ježdění za výpomoc a nějaký fin. příspěvek. Zlínsko kdyby někdo o něčem věděl prosím na mail aneta.pinerova@seznam.cz

31.8.2013 16:06
pisilka

XXX.XXX.245.74

jestli by měl někdo zájem tak nabízím částečný pronájem 4-let. valáška huculoaraba který je ustájený na Ranči Pohoda v Albrechticích více info na posvlad@seznam.cz

9.9.2013 14:36
pisilka

XXX.XXX.245.74

pisilka napsal(a):
jestli by měl někdo zájem tak nabízím částečný pronájem 4-let. valáška huculoaraba který je ustájený na Ranči Pohoda v Albrechticích více info na posvlad@seznam.cz

stále aktuální:)

26.9.2013 23:30
viki2

XXX.XXX.6.57

pisilka napsal(a):
stále aktuální:)

Nabízím vyjíždky a přiježdování na opracovišti,Při pravidelné docházce 300kč na měsíc.Raději zkušené.Rožnov pod Radhoštěm

27.9.2013 11:51
veronika.machova33

XXX.XXX.83.11

Ahoj přidám se s mojí nabídkou ježdění. Scháním, zatím marně, někoho na ježdění mých koní. Měl by to být někdo se zkušenostmi, alespoň aby zvládl samostatně vyjížďky i na mladých koních. Věk minimum 16let, lepší plnoletí. Jsem 10km od Dvora Králové nad Labem. Kdyby měl někdo zájem, může pracovat s mladými koňmi, práce ze země, obsedání, případně s vlastním finančním přispěním příprava a účast na závodech dle svého výběru (parkur, drezura,všestrannost, western). Jinak za ježdění nepožaduji žádné peníze, jen případnou výpomoc. K dispozici kruhovka a travnatá jízdárna. Mám tu teď 6letou klisnu, 3letou klisnu, ročka, poníka, letošní hříbě a 19letou klisnu na lehčí práci. Po dohodě i ježdění na dvou ustájených chlaďaskách. Jsem na mateřské a nemám na ně skoro vůbec čas. Jsou na pastvinách vychozené a tudíž nedělají bordel.smajlík.Veronika

29.9.2013 18:17
elaphka

XXX.XXX.199.30

Ahoj, taktéž se přidávám, jen s nabídkou výpomoci.
Jsem 19tiletá studentka po matuře, nyní v prváku na veterině v Brně, proto hledám někoho co nejblíže (školu i koleje mám na Žabovřeskách).
Zkušeností s koňmi mám celkem dost, jen bohužel musím podotknout, že se potřebuji spravit, co se jezdeckého umu týče smajlík za 9 let jsem vystřídala asi desítku stájí a všude mne učili něco jiného smajlík Myslím, že jsem celkem pohybově zdatná, tudíž by mi vyhovovalo, aby na mě jen někdo dohlédnul - a pokud možno neřval, toho už jsem si užila... učím se rychle.
Jináč mám sílu - přivítám i fyzickou práci, jsem ochotná ve všem pomoci (od práce kolem koní jako kydání hnoje až po třeba stavění ohrad, ohradníků atd.), a hlavně se na mě dá spolehnout.
Kontaktujte mě prosím přes email na Elaphka@seznam.cz. Děkuji za nabídky!

3.10.2013 13:11
fujina

XXX.XXX.100.91

Našla by se slečna z okolí Fryšavy,která by jezdila semnou na konich a pomahala by mi je jezdit?info na 20narido20@centrum.czsmajlík

3.10.2013 13:11
fujina

XXX.XXX.100.91

Našla by se slečna z okolí Fryšavy,která by jezdila semnou na konich a pomahala by mi je jezdit?info na 20narido20@centrum.czsmajlík

3.10.2013 14:47
33janinka33

XXX.XXX.18.225

Taky se pridam. Hledam trenera parkur nebo drezura z okoli Frydku Mistku. Za nějaké ty penízky. A nebo nabízím ježdění na jízdárně za fin.příspěvek.

3.10.2013 15:42
chanell

XXX.XXX.36.172

Ahoj hledám ježdění na koni,nebo ponikovi. Prosím jen okolí Frýdku-Mistkusmajlík

3.10.2013 15:46
33janinka33

XXX.XXX.18.225

chanell napsal(a):
Ahoj hledám ježdění na koni,nebo ponikovi. Prosím jen okolí Frýdku-Mistkusmajlík

Nabízím ježdění na kobylku za fin.příspěvek. napište kdyžtak do měnou v mém profilu

17.10.2013 20:05
etnies

XXX.XXX.125.157

Nabízím ježdění na mém valachovi, vhodné i pro úplné začátečníky, naučím základy. Westernový styl. Časem možný i pronájem koně. Vše je na dohodě. Praha smajlík

24.9.2014 14:28
dyjka

XXX.XXX.44.168

Ahojky pokud stale mate zajem napiste mi na email dyjkajindrova@seznam.cz jsem z Prahy konika ted stehuji do prirody moznost jizdarny tam je ale chci aby na nem jezdil nekdo pravidelne a staral se jak o vlastniho zacla jsem studovat a vim ze kazdy den stihat nebudu tak vyplnit nejak mezery. Stehuju kobcu za Beroun. Kdyby mel nekdo zajem piste

9.12.2014 21:45
samoska

XXX.XXX.50.1

Hledám jezdce na mladého 5tiletého valacha A1/1 ,je po měsíční slepotě ale potřebuje pracovat,já nemůžu jsem těhotná,nejlépe poloviční pronájem 1000,- za měsíc a výpomoc ve stáji.chci jednoho stálého člověka.Liberec

LenickaN7

25.2.2015 20:45
LenickaN7

XXX.XXX.84.58

Ahoj, už dlouho se snažím najít někoho, kdo by chtěl pomoc u koní v okolí Kroměříže, Otrokovic. Mohla bych pomáhat každý víkend a v měsících červenec/srpen.

2.3.2015 17:20
Kacikozliku

XXX.XXX.137.76

Dobrý den, jsem z Loun a měla bych možná zájem. Jezdíte i z dětmi (13 let)? Popř. Se ozvěte na tel.777300734 předem děkuji

2.3.2015 19:45
Kacikozliku

XXX.XXX.137.76

..

fasticka

28.3.2015 12:05
fasticka

XXX.XXX.165.46

Dobry den, hledam nejen jezdi na konikach ale i co knim vse patri, hledam uz dlouho, ale nenachazim.Jsem kousek od sokolova financni vypomoc neni problem.

30.3.2015 14:20
Oťásek

XXX.XXX.241.210

Nabízíme možnost ježdění na našich koních, či možnost plného či částečného pronájmu. Jezdíme anglii, převážně rekreačně. Mezi Hradcem Králové a Hořicemi. Více na e-mailu: farmatrebovetice@seznam.cz.

30.3.2015 18:48
helllach

XXX.XXX.10.10

Stále se nám nedaří uspokojit náročná srdce a nohy našich dvou mazlíků (jeden krapánek přerostl) a proto hledáme někoho do týmu, kdo se chce opravdu mít jako, prase v žitě" jezdit si na koních, něco se naučit, pokecat, pomoct ve stáji a s hnojem, čistit koně, držet u kování a jezdit do přírody.
Ovšem nebereme každého a slabé povahy raději nepište. Koně nejsou okopaní ani automaticky naprogramovaní k bezproblémové jízdě. Rádi svého jezdce testují a zkouší co vše můžou a pokud je jim dovoleno, s ničím se dvakrát nepářou. Proto u nás nehledejte pouze vyjížďkaření a flákačku. U nás se maká i na vyjížďkách s koňmi a žádné flákání. Pokud si o sobě myslíte, že umíte jezdit, přijďte a koně si vás otestují. Starší pán valach má ST military výkonnost a prověří kde koho.

Ještě jsem vás nepolekala? Pokud ne, tak se ozvěte, upřednostňuji opravdový zájem a nikoliv jen výletkáře a nespolehlivé lidi. Přes všechno co jste četli výše si troufnu tvrdit, že naši dva kluci jsou nejlépe vychovaní koně v celém kraji a také si je zamilujete.
Potřebujeme pro kluky opravdové přátele co je nenechají doma, jen kvůli trochám kapek z nebe nebo rýmě. A nechceme za to nic víc než vstupenku: mrkev na každý den a nějaké dobroty, co klukům tolik chutnají.

Jsme kousek od Pardubic a Hradce K. a nejede k nám žádný autobus! Musíte na kole nebo autem. Kontakt: helena@lachowiczova.cz.

Tesssssska

14.7.2015 21:38
Tesssssska

XXX.XXX.4.196

Zdravím :) Hledám někoho kdo nemá na svého koně moc času a nebo má koně dva a oba je nestíhá nebo prostě tak někoho ;) Jde o 14letou dívku která se o koně zvládne postarat a pojezdit s ním v terénu i na jízdárně a to v Olomouckém kraji a co nejblíž ke Štěpánovu :) Více info atd... na mailu : terka.bortlova@seznam.cz
Předem díky za jakékoli odpovědi ;).

Talona

13.8.2015 01:15
Talona

XXX.XXX.156.130

Nabízíme jízdu na koni pro děti i dospělé. Farma-Ch – Cetkovice ( Jihomoravský, Pardubický kraj a Vysočina) www.farma-ch.cz.

13.8.2015 13:39
Viky12

XXX.XXX.1.239

Takhle náhodou v okolí Klatov někdo ježdění nenabízí?

3.10.2015 18:15
dasty11

XXX.XXX.5.17

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli není někdo z Fryštáku, Holešova nebo Zlína a má koně. Je mi 16 let a už dloouhou dobu sháním něco, kde bych s koňmi mohla pracovat.. Jezdím už kolem 7 let, ale nikdy to nebylo stálé.. Buď to bylo moc daleko, nebo to všude bylo příliš drahé. Docházela bych podle toho, jak bych to měla daleko. Chtěla bych se věnovat spíše jednomu koníkovi a pracovat s ním i třeba základy ze země, vyjížďky, jízdárna. Je mi jedno jestli western nebo anglii, mám zkušenosti s oběmi :) Ale pokud vím, tak právě zde se nikde jezdit takto nedá

Proto i kdyby jste měli tip, kde by se v okolí dalo jezdit za výpomoc či malý příspěvěk, byla bych moc ráda, kdyby jste se mi sem ozvali :).

11.10.2015 10:21
kathrink

XXX.XXX.26.130

Ahoj hledám někoho z jižní Moravy lépe okres Hodonín, kdo by potřeboval pomoct s koňmi nebo by na ně neměl jednoduše čas moc rada bych vám pomohla...vždy když jsem byla někde u koní buď nebyla mluva s vlastníkem a nebo to bylo prostě daleko byla bych moc rada kdybych mohla někomu pomoct... už mi bude patnáct a jsem jeden z těch lidi co jsou spolehlivý, samostatní a umím si s čímkoliv poradit :) Budu ráda za každý ohlas :)

11.10.2015 11:16
Katje

XXX.XXX.239.28

Dobrý den, nenašel by se prosím někdo kdo by měl volného koníka na hubertku? Kdekoliv v MS kraji? Za případné nabídky předem děkuji, mail: pestrusak@seznam.cz.

11.10.2015 11:39
kathrink

XXX.XXX.26.130

Přesněji kde prosím ?

11.10.2015 12:15
Katje

XXX.XXX.237.134

kathrink napsal(a):
Přesněji kde prosím ?

Je mi to v podstatě jedno, chtěla bych jen tradičně zakončit sezonu a můj kůň má momentálně zdravotní problémy. Takže kdekoliv v okruhu řekněme do 70-80km od Ostravy.

lucisyk

21.11.2015 20:11
lucisyk

XXX.XXX.49.52

Viky12 napsal(a):

Jsme z Nepomuka.

lucisyk

21.11.2015 20:14
lucisyk

XXX.XXX.49.52

lucisyk napsal(a):
Jsme z Nepomuka.

Lucisyk@seznam.cz.

lucisyk

21.11.2015 20:16
lucisyk

XXX.XXX.49.52

Viky12 napsal(a):

Nepomucko lucisyk@seznam.cz.

31.8.2016 20:01

Hledám hipoturistiku na Zlínsku, procházku s poníkem, oslíkem, pomoc u zvířat.

nellik

14.9.2017 17:46
nellik

XXX.XXX.206.196

Dobrý den, jsem z Vysočiny, přesněji bydlím v Hlinsku- nedaleko Havlíčkova brodu. A sháním ježdění, nejlépe za výpomoc ve stáji, kydání a péči o koně zvládám, v ježdění jsem jen trochu pokročila- neskáču a necválám. Proto by se mi hodilo i trénováni pokud možno. Je mi 14 let, ale za to bych řekla že jsem spolehlivá a práce se nebojím. Takže prosím, neví někdo o nějakém ježdění? Nejlépe Hlinsko a blízké okolí, klidně i jen výpomoc s konmi, díky. :)
Pište na e-mail: n.hora@seznam.cz.

22.11.2017 10:02

Škoda, že je všechno tak daleko, my sháníme s kamarádkou výpomoc ve stáji a občasné svezení za menší fin. příspěvek, ale v okolí prahy nikde nic když projíždíme inzeráty, všechno úplně mimo Prahu. prosíme kdyby někdo o něčem věděl ( ikdyž pochybuji) tak prosím prosím na vera30@atlas.cz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík