Vaše další zájmy :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2009 17:31
skippka

XXX.XXX.16.185

Ahoj tak si tu tak korálkuju a napadlo mě že je to jediná věc, kterou dělám krom koní :) Na nic jiného není čas, hlavně teď v čas maturit. Ještě vlastně krom posedání s kamarádkama v čajovně. Tak by mě zajímalo copak děláte vy mimo koníky :)

25.1.2009 17:43
ewanie

XXX.XXX.42.194

skippka napsal(a):
Ahoj tak si tu tak korálkuju a napadlo mě že je to jediná věc, kterou dělám krom koní :) Na nic jiného není čas, hlavně teď v čas maturit. Ještě vlastně krom posedání s kamarádkama v čajovně. Tak by mě zajímalo copak děláte vy mimo koníky :)

Já mimo koně ještě koně pod kapotou....jak na dvou kolech tak na 4řech na první foto Opel calibra 2.0 4 válec ďábel na cestě a výtvor bohů

25.1.2009 17:44
ewanie

XXX.XXX.42.194

ewanie napsal(a):
Já mimo koně ještě koně pod kapotou....jak na dvou kolech tak na 4řech na první foto Opel calibra 2.0 4 válec ďábel na cestě a výtvor bohů

a zde yuki V3 choperscooter mazec sakra

25.1.2009 17:48
marketka

XXX.XXX.179.23

skippka napsal(a):

Moc pěkný. U mě na druhém místě po konících jasně kraluje zahrada.Hlavně návrhy vlastní zahrady, vylepšování atd. No a samozřejmě děti, ale ten relax spíš hledám ve svých koníčcích.

25.1.2009 18:15
woldemortik

XXX.XXX.199.200

marketka napsal(a):
Moc pěkný. U mě na druhém místě po konících jasně kraluje zahrada.Hlavně návrhy vlastní zahrady, vylepšování atd. No a samozřejmě děti, ale ten relax spíš hledám ve svých koníčcích.

no konci jsou na prvním,ale taky je tu foceni a autíka.

25.1.2009 18:21
havj

XXX.XXX.39.158

marketka napsal(a):

Já zase ráda fotím, na akcích s koníkama, na procházkách v přírodě, atd...

25.1.2009 18:21
thesis

XXX.XXX.151.2

marketka napsal(a):

Jojo u mě taky po koních a rodině vedou auta, především Lancie a hlavně ty naše. A v nejbliýších dnech to vypadá že budu mít o zábavu postaráno. Mám tu turbo seata tak bude velká kuchačka. Smraďoch jeden má vepředu sportovní pružiny eibach. Někdo hodně investoval a pár let to už jen stojí.

Tady naše Kappky

25.1.2009 18:22
kukinatost

XXX.XXX.219.111

skippka napsal(a):

Docela fajn téma..:)
Takže já kromě ořů, kteří toho času zabírají bezpečně nejvíc se věnuju psům - kdysi ještě přímo sportovní kynologie a cvičila jsem psy i na zakázku, pak v zimě lyže, v létě kolo a hory furt...do toho sporty, co stihnu - squash, spinning, badminton a spol:)
a jinak ještě ráda kouknu na kvalitní film anebo si něco přečtu u fajne hudby..:)
btw ty perličky jsou fakt originální..:)

25.1.2009 18:23
kukinatost

XXX.XXX.219.111

kukinatost napsal(a):
Docela fajn téma..:)
Takže já kromě ořů, kteří toho času zabírají bezpečně nejvíc se věnuju psům - kdysi ještě přímo sportovní kynologie a cvičila jsem psy i na zakázku, pak v zimě lyže, v létě kolo a hory furt...do toho sporty, co stihnu - squash, spinning, badminton a spol:)
a jinak ještě ráda kouknu na kvalitní film anebo si něco přečtu u fajne hudby..:)
btw ty perličky jsou fakt originální..:)

no, vypadám jak retard na té fotce předtím..:)
a tady můj čoklisko..:)

25.1.2009 20:56
dakotka

XXX.XXX.2.249

koně,motorky,dcera,kočky,pes a občas něco ušiju.....ja v levo na svém chopperu na sraze v rusku

25.1.2009 20:57
dakotka

XXX.XXX.2.249

dakotka napsal(a):
koně,motorky,dcera,kočky,pes a občas něco ušiju.....ja v levo na svém chopperu na sraze v rusku

moje šatičky))...na foto ještě s puvodní barvou vlasů

25.1.2009 21:05
jenysimons

XXX.XXX.237.100

dakotka napsal(a):

Ty jo, fakt dobrý téma..
Tak já mimo koníků, kterým se teda podřizuje úplně všechno (včetně školy a výběru školy :)) mám moc ráda hudbu, jezdím na koncerty do Zlína, Prahy, Ostravy, Pardubic, prostě všude možně, kde hraje kapela, která nás vytáhne z domu tak daleko..hold jednou jsme rodina metalistů a prostě nás baví mávat máňou na "naši" muziku :)
Jinak v zimě ráda jezdím na prkně, ale jsem rozmazlená a český sjezdovky mi už nestačí..hold jak jednou člověk okusí Alpy... No a kvůli koním jsem sekla s tenisem, který jsem hrála hodně dlouho závodně, ale prostě koně jsou koně...každopádně i tak si i dnes tenis moc ráda zajdu zahrát.. Potom spoustu času trávím doma u počítače, takže věci jako icq jsou tam bohužel taky, protože prostě je to pro mě spojení s lidma, se kterejma se moc často nevídám..
ráda kreslím, čtu a vytvářím cokoli, ale ten čas je taková mrcha, že k tomuhle se moc často nedostanu...

jo a posezení s kámošema (většinou spolužákama) v hospě nad pivkem..hmm, to je snad to nej..!!!

25.1.2009 21:06
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
Ty jo, fakt dobrý téma..
Tak já mimo koníků, kterým se teda podřizuje úplně všechno (včetně školy a výběru školy :)) mám moc ráda hudbu, jezdím na koncerty do Zlína, Prahy, Ostravy, Pardubic, prostě všude možně, kde hraje kapela, která nás vytáhne z domu tak daleko..hold jednou jsme rodina metalistů a prostě nás baví mávat máňou na "naši" muziku :)
Jinak v zimě ráda jezdím na prkně, ale jsem rozmazlená a český sjezdovky mi už nestačí..hold jak jednou člověk okusí Alpy... No a kvůli koním jsem sekla s tenisem, který jsem hrála hodně dlouho závodně, ale prostě koně jsou koně...každopádně i tak si i dnes tenis moc ráda zajdu zahrát.. Potom spoustu času trávím doma u počítače, takže věci jako icq jsou tam bohužel taky, protože prostě je to pro mě spojení s lidma, se kterejma se moc často nevídám..
ráda kreslím, čtu a vytvářím cokoli, ale ten čas je taková mrcha, že k tomuhle se moc často nedostanu...

jo a posezení s kámošema (většinou spolužákama) v hospě nad pivkem..hmm, to je snad to nej..!!!

to v zeleným jsem já na lyžáku...

25.1.2009 21:07
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
to v zeleným jsem já na lyžáku...

a plesy mám taky moc ráda...

25.1.2009 21:17
dakotka

XXX.XXX.2.249

dakotka napsal(a):

no to sem zapoměla lyže a koncerty---výhoda je že na srazech je spousta kapel jak českých tak zahraničníchs kamaradem předsedou.......jo ještě sem požárník

zvířátková

25.1.2009 21:25
zvířátková

XXX.XXX.42.14

jenysimons napsal(a):
a plesy mám taky moc ráda...

Taky chválím téma. Tak já jsem obecně milovník zvířat, přírody a kytek. Ráda a hodně fotím. Po večerech si hraju s ubrouskovou technikou a taky se přiznám, že prosedím dost času u počítače, nemám moc přátel na osobní kontakt, tak to doháním alespoň na dálku. Vzhledek k práci toho stejně moc bohužel nestíhám.

25.1.2009 21:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

dakotka napsal(a):
no to sem zapoměla lyže a koncerty---výhoda je že na srazech je spousta kapel jak českých tak zahraničníchs kamaradem předsedou.......jo ještě sem požárník

dakota: přiznám se, že hned podle první fotky na těch motorkách mi bylo jasný, že i ty budeš asi aspon Rockerka... Tyhle lidi se prostě poznaj dycky a všude..

toto jsem taky já..

25.1.2009 21:34
nikootin

XXX.XXX.118.69

jenysimons napsal(a):
dakota: přiznám se, že hned podle první fotky na těch motorkách mi bylo jasný, že i ty budeš asi aspon Rockerka... Tyhle lidi se prostě poznaj dycky a všude..

toto jsem taky já..

škola a koníci sežerou snad všechen čas :) mě už zbývá jen na brigádničení- kreslení obrázků po večerech a přítele, naštěstí taky konáka z maštale, ani těm kamarádům se nevěnuju, stějně jsou jen ve školenebo u koní... ale když se mě kdokoli zeptá jestli mi to stačí, že si upírám spoustu možností- řeknu že tohle je můj život o kterém jsem snila...a je to tak. koně m dají víc než sezení v pospodě nebo návštěva fitka

25.1.2009 21:34
dakotka

XXX.XXX.2.249

jenysimons napsal(a):

toto jsem taky já..

tak to je jasne ja to mam v krvi otec hraje v kapele na baskytarusvího času měl haro po prdel.....v tomhle pařim já

25.1.2009 21:36
nikootin

XXX.XXX.118.69

nikootin napsal(a):
škola a koníci sežerou snad všechen čas :) mě už zbývá jen na brigádničení- kreslení obrázků po večerech a přítele, naštěstí taky konáka z maštale, ani těm kamarádům se nevěnuju, stějně jsou jen ve školenebo u koní... ale když se mě kdokoli zeptá jestli mi to stačí, že si upírám spoustu možností- řeknu že tohle je můj život o kterém jsem snila...a je to tak. koně m dají víc než sezení v pospodě nebo návštěva fitka

s přítelem a kámošem z maštale

25.1.2009 21:38
ash

XXX.XXX.132.106

dakotka napsal(a):
tak to je jasne ja to mam v krvi otec hraje v kapele na baskytarusvího času měl haro po prdel.....v tomhle pařim já

Pro Skippku: jéééé, ty naušnice je tvá výroba? Jsou skvělý na naušnice jsem úchyl, bylo by možné vyrobit nějaké na "zakázku"? Jestli ano, mejla mám v profilu, děkuju

25.1.2009 21:49
nikousek

XXX.XXX.241.158

dakotka napsal(a):

Krásný šaty nemáš náhodou střih? Písni mi kdyžtak prosím na maila. Díky Majda

25.1.2009 21:52
dakotka

XXX.XXX.2.249

nikousek napsal(a):

střih seženeš v každe burdě klasická sukně z dílů a na to šoupneš jen volán

25.1.2009 21:54
jenysimons

XXX.XXX.237.100

nikousek napsal(a):

dakota: tak táta sice na nic nehrál ani nehraje a je totálně hluchej na hudbu, ale prostě on je čistej rocker a my jak v tom s bratrem vyrůstali, tak jsem v tom taky až po uši.. brácha hraje na bicí velmi obstojně a já jsem se o to taky pokoušela, ale ani na to mi ten čas jaksi nezbyl..

brácha paří na všechno...

26.1.2009 08:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
dakota: tak táta sice na nic nehrál ani nehraje a je totálně hluchej na hudbu, ale prostě on je čistej rocker a my jak v tom s bratrem vyrůstali, tak jsem v tom taky až po uši.. brácha hraje na bicí velmi obstojně a já jsem se o to taky pokoušela, ale ani na to mi ten čas jaksi nezbyl..

brácha paří na všechno...

Super téma, mě teda dva koně pokrývají většinu času, ale financí není nikdy dost...takže jsem spojila svoji zálibu a finační potřeby a rozjela si nehtíky...vždycky mě bavili věci kolem vizáže, takže ličím, radím co nasebe no a teď dělám i gelový nehty, dobrá brigoška kdy jsem závisla na sobě a zákaznici, a jelikož jsou to kámošky spojím i příjemné s užitečným...je to super, teprve se učím a hodně mě baví nail art...tak snad se třeba mé hobby stane jednou mojí obživou
Jinak už mi moc času nezbývá, ale jezdím ráda na výlety s mejma hafíkama

26.1.2009 09:16
dakotka

XXX.XXX.8.129

klawdie napsal(a):
Super téma, mě teda dva koně pokrývají většinu času, ale financí není nikdy dost...takže jsem spojila svoji zálibu a finační potřeby a rozjela si nehtíky...vždycky mě bavili věci kolem vizáže, takže ličím, radím co nasebe no a teď dělám i gelový nehty, dobrá brigoška kdy jsem závisla na sobě a zákaznici, a jelikož jsou to kámošky spojím i příjemné s užitečným...je to super, teprve se učím a hodně mě baví nail art...tak snad se třeba mé hobby stane jednou mojí obživou
Jinak už mi moc času nezbývá, ale jezdím ráda na výlety s mejma hafíkama

čau no do nehtů dělám taky tedy do zdobenínaučila mě to kamaradka a už to nejde aby člověk vylezl a neměl tam nic načmarané)))

26.1.2009 09:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

dakotka napsal(a):
čau no do nehtů dělám taky tedy do zdobenínaučila mě to kamaradka a už to nejde aby člověk vylezl a neměl tam nic načmarané)))

tak tak..., ale těší mě to zatím a baví...kolikrát u toho i bouchnem s kámoškou flášu tak je i sranda...a hlavně je mám furt na očích tak si svá dílka hlídám...
čím zdobíš konkrétně?

26.1.2009 09:29
dakotka

XXX.XXX.8.129

klawdie napsal(a):
tak tak..., ale těší mě to zatím a baví...kolikrát u toho i bouchnem s kámoškou flášu tak je i sranda...a hlavně je mám furt na očích tak si svá dílka hlídám...
čím zdobíš konkrétně?

no spodek podklad avon ..jinak laky mam ruzně a taky už mi holky nosí)))...jen docela byl problem s lakama bez perleti to sehnat byl porod....zdopičky mam ruzne ale nej sou od coralu sou velké a vydrží...a na vrch davam vytvrzovač...eště mjusim sehnat ten jak se kapne do laku a je to hned suché..ale nějak není čas....ted čekam na laky od znamě co mi občas děla acrylky....herdek nemamm žadne fotaale nejradši mam motýlka)))tři pruhy protažene špejlí

26.1.2009 09:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

dakotka napsal(a):
no spodek podklad avon ..jinak laky mam ruzně a taky už mi holky nosí)))...jen docela byl problem s lakama bez perleti to sehnat byl porod....zdopičky mam ruzne ale nej sou od coralu sou velké a vydrží...a na vrch davam vytvrzovač...eště mjusim sehnat ten jak se kapne do laku a je to hned suché..ale nějak není čas....ted čekam na laky od znamě co mi občas děla acrylky....herdek nemamm žadne fotaale nejradši mam motýlka)))tři pruhy protažene špejlí

no tak to určo nafot, já mám výhodu že naši jsou drogisti, tak laků mám habaděj, celou paletu zdobících, a nějakou hromádku obrázku a kravinek, já to zapejkám do gelu, ale když mě nudí stávající vzor, přelakuju a něco vymaluju...ale některé neht jsou fakt umělecká díla..., ale hlavně tahle je práce se dá bezva zkloubit s koňma a mý zákaznice jsou všechno koňařky tak mám i test kvality...

26.1.2009 10:15
dakotka

XXX.XXX.8.129

klawdie napsal(a):
no tak to určo nafot, já mám výhodu že naši jsou drogisti, tak laků mám habaděj, celou paletu zdobících, a nějakou hromádku obrázku a kravinek, já to zapejkám do gelu, ale když mě nudí stávající vzor, přelakuju a něco vymaluju...ale některé neht jsou fakt umělecká díla..., ale hlavně tahle je práce se dá bezva zkloubit s koňma a mý zákaznice jsou všechno koňařky tak mám i test kvality...

jj mě to namalování na vlastní vydrží i 14 dní.....podle toho co dělám ty acryl sou super ale vadí mi jak to odroste že nemam čas jit doplnit a pak do toho furt drbu až je odlámu((...i když naposledy sem si je doplnovala lakama a vydrželi mi asi 6 týdnu celkem pěkné...fotky mam ale v mobylukerej nejde napojit na PC(((

26.1.2009 15:26
skippka

XXX.XXX.16.185

dakotka napsal(a):
jj mě to namalování na vlastní vydrží i 14 dní.....podle toho co dělám ty acryl sou super ale vadí mi jak to odroste že nemam čas jit doplnit a pak do toho furt drbu až je odlámu((...i když naposledy sem si je doplnovala lakama a vydrželi mi asi 6 týdnu celkem pěkné...fotky mam ale v mobylukerej nejde napojit na PC(((

Teda tady se to rozjelo :)

Já bych ty nehtíky nemohla asi mít :) Jak dělám ty korálky, tak mám stále veprostřed rozdrbanej levej palec :)

U koní vám to drží? U nás chodí s nehtíkama jedna slečna a ta zádadně nosí rukavice...

26.1.2009 21:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

skippka napsal(a):
Teda tady se to rozjelo :)

Já bych ty nehtíky nemohla asi mít :) Jak dělám ty korálky, tak mám stále veprostřed rozdrbanej levej palec :)

U koní vám to drží? U nás chodí s nehtíkama jedna slečna a ta zádadně nosí rukavice...

tak já jdu na nehtíky tenhle pátek ale jen proto, že mě čeká maturiták a chci bejt dokonalá... No ale vím, že je budu mít asi jen jednou a pak konec, moc se to ke mě nehodí a k těm koním..neim no...nedokážu si to na sobě moc představit, uvidíme, ale i tak, asi nebudu mít kačáky na to to měsíčně předělávat...radši je dám Démonkovi nebo Kíšovi za vitamínky...

26.1.2009 22:00
sabina

XXX.XXX.64.178

jenysimons napsal(a):
tak já jdu na nehtíky tenhle pátek ale jen proto, že mě čeká maturiták a chci bejt dokonalá... No ale vím, že je budu mít asi jen jednou a pak konec, moc se to ke mě nehodí a k těm koním..neim no...nedokážu si to na sobě moc představit, uvidíme, ale i tak, asi nebudu mít kačáky na to to měsíčně předělávat...radši je dám Démonkovi nebo Kíšovi za vitamínky...

Mimo koní?

Psy,
kreslení,
focení,
jakejkoliv sport,
miluju auta,
špičkový design,

26.1.2009 22:12
westgirl

XXX.XXX.227.219

sabina napsal(a):
Mimo koní?

Psy,
kreslení,
focení,
jakejkoliv sport,
miluju auta,
špičkový design,

Koně, jejich chov, zvířata , příroda všeobecně, western - i jakékoliv závody, focení, jeepy , hrady,zámky, četba - něco humoristického nebo cestopisné, občas malování,hudba - různé, od folku po Nightwish

26.1.2009 22:18
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Koně, jejich chov, zvířata , příroda všeobecně, western - i jakékoliv závody, focení, jeepy , hrady,zámky, četba - něco humoristického nebo cestopisné, občas malování,hudba - různé, od folku po Nightwish

...a kolo, dřív dýzy a dopisování s kámoškama.to už se nějak moc nestíhá teď

26.1.2009 23:00
benotka

XXX.XXX.55.12

skippka napsal(a):

Koně,a pak už toho času moc není.Práce,spánek, koně a pořád dokola,občas squash, spinning,knížky.A na konci února se vrátí přítel,tak musí být čas i na něho a rekonstrukce baráku zabere hodně času příštích několik let.Ale občas zvládáme i výlety-kolo, brusle.

26.1.2009 23:07
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

skippka napsal(a):

Krom šemíkům se aktuálně věnuji rekonstrukci domečku, mému příteli, občas šperkům, kresbě a hlavně tvorbě věcí ve škole (odlévání kovů), kromě toho se věnuji svým malým činčilkám a občas fotím, ale na nic není čas:(

26.1.2009 23:39
sheril

XXX.XXX.88.21

skippka napsal(a):

Má zájmy:Koně,psi,kočky,ptactvo a jejich chov,pro radost

Ještě před rokem a půl jízda v mém autíčku,dnes převážně jen opravuju a opravuju,na výlety už nejezdim,jezdim jen na pozemek a zpátky.

Malování akrylem,olejomalba,portráty koní,zvířat a lidí

Šití-jsem dámskám krejčová,ale šiji si jen vybyvení do kuchyně,jinak samí čabraky,podsedlové dečky,deky,uzdečky z nylonu atd.

Focení

Plavání-ve vodě jsem doma.

Kutilství-duší jsem spíše chlap,protože doma dělám chlapský práce já,spravuji auto,televizi,rekonstruji nábytek,stavím kůlny,boudy,ohrady....

27.1.2009 06:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):

Hej že budou černý Lexo coooo:))))) u koní v pohodě, mám už celkem dlouhé, a to jsem první nehty testovala na sobě, a ani jeden neupadl, už je nějakej měsíc mám, kupodivu ani při roddeu s plnaskou jsem o nic nepřišla, ale občas to bolí, člověk si musí zvyknout....

27.1.2009 09:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

sheril napsal(a):
Má zájmy:Koně,psi,kočky,ptactvo a jejich chov,pro radost

Ještě před rokem a půl jízda v mém autíčku,dnes převážně jen opravuju a opravuju,na výlety už nejezdim,jezdim jen na pozemek a zpátky.

Malování akrylem,olejomalba,portráty koní,zvířat a lidí

Šití-jsem dámskám krejčová,ale šiji si jen vybyvení do kuchyně,jinak samí čabraky,podsedlové dečky,deky,uzdečky z nylonu atd.

Focení

Plavání-ve vodě jsem doma.

Kutilství-duší jsem spíše chlap,protože doma dělám chlapský práce já,spravuji auto,televizi,rekonstruji nábytek,stavím kůlny,boudy,ohrady....

Určitě kromě koní focení a další činnost,kterou jsem objevila,bylo loupání ořechů,dalo se to přežít a docela jsem si tím vydělala 2.200 Kč.

27.1.2009 10:28
chema

XXX.XXX.48.147

jaruska napsal(a):
Určitě kromě koní focení a další činnost,kterou jsem objevila,bylo loupání ořechů,dalo se to přežít a docela jsem si tím vydělala 2.200 Kč.

Ja vedle koni take miluju DnB...posloucha tu taky nekdo?

27.1.2009 10:40
jenysimons

XXX.XXX.57.98

chema napsal(a):
Ja vedle koni take miluju DnB...posloucha tu taky nekdo?

Klárko, nehty budou do bravy šatů, černý si umím nalakovat sama i bez gelovek...

Hanka: holky u nás ve stáji jsou na tuhle "hudbu" hodně ujetý...

27.1.2009 10:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Klárko, nehty budou do bravy šatů, černý si umím nalakovat sama i bez gelovek...

Hanka: holky u nás ve stáji jsou na tuhle "hudbu" hodně ujetý...

jsem asi pako ale co takhle zkratka znamená RnB znám ale tohle né...

27.1.2009 10:52
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
jsem asi pako ale co takhle zkratka znamená RnB znám ale tohle né...

mám dojem,že to jsou drumm and bass...

27.1.2009 11:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
mám dojem,že to jsou drumm and bass...

koukám že už sjem sto let za oppicema

27.1.2009 11:44
chema

XXX.XXX.48.147

klawdie napsal(a):
koukám že už sjem sto let za oppicema

jo jo presne tak Drum and Bass v překladu bubny a basy.Hodne dobra hudba ale i tam je spousta stylu co už se nelibi ani me.V dubnu mame v Haviřove State of mind...hodne dobry typek z noveho zelandu.Minuly rok jsem na nem byla v Praze...Toz vazne tu nikdo neni stejna krevni skupina?

happyhvezda

27.1.2009 16:06
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

chema napsal(a):
jo jo presne tak Drum and Bass v překladu bubny a basy.Hodne dobra hudba ale i tam je spousta stylu co už se nelibi ani me.V dubnu mame v Haviřove State of mind...hodne dobry typek z noveho zelandu.Minuly rok jsem na nem byla v Praze...Toz vazne tu nikdo neni stejna krevni skupina?

Tak dobré Drumy si taktéž ráda poslechnu ale zatím jsem neměla čas zajít na nějakou větší akci např do Dukly A dalši zájmy už snad jen PŘÁTELE a amatérské focení

27.1.2009 16:09
ladys

XXX.XXX.26.142

chema napsal(a):

Tak u mě je toho malinko víc....
Jelikož jsem z hor, tak lyže a snb už od narození, že.
Pak taky malinko offroad a čtyřkolky, to je odreagování, ráda řídim, už jsem skoro jako chlap .
Jinak posezení s přáteli a dost tanec, když vlezu na parket, tak ostatní zdrhaj, aby se nepropadli ostudou a to si příliš nefandim , ale vždykcy jsem tam skoro největší obluda, ale tancem to naštěstí kompenzuju .
Taky ráda maluju, zpívám, prostě takovej všestrannej tip

27.1.2009 16:11
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Tak u mě je toho malinko víc....
Jelikož jsem z hor, tak lyže a snb už od narození, že.
Pak taky malinko offroad a čtyřkolky, to je odreagování, ráda řídim, už jsem skoro jako chlap .
Jinak posezení s přáteli a dost tanec, když vlezu na parket, tak ostatní zdrhaj, aby se nepropadli ostudou a to si příliš nefandim , ale vždykcy jsem tam skoro největší obluda, ale tancem to naštěstí kompenzuju .
Taky ráda maluju, zpívám, prostě takovej všestrannej tip

Dakotka : Jej, taky jsem nějak zapoměla na hasiče , u těch jsem taky

3.2.2009 22:03
skippka

XXX.XXX.16.185

ladys napsal(a):
Dakotka : Jej, taky jsem nějak zapoměla na hasiče , u těch jsem taky

posouvám :D

4.2.2009 20:59
skippka

XXX.XXX.16.185

Tý jo to je krááásný :)

28.9.2009 11:22
skippka

XXX.XXX.46.19

skippka napsal(a):
Tý jo to je krááásný :)

Posouvám :)

28.9.2009 12:12
jenee

XXX.XXX.150.58

marketka napsal(a):

Mě teda také uchvátil zahrada a protože jsme před 5 lety koupili dome s velkou ale zpustošenou zahradou, tak jí pomalu obměňuji a vylepšuji k obrazu svému.Navíc při malém dítěti je to koníček, na který nepotřebuji hlídání

28.9.2009 20:03
mellody

XXX.XXX.224.6

skippka napsal(a):
Posouvám :)

Tak moje další zájmy mimo koníků jsou: psi, kreslení, fotografování a lezectví

28.9.2009 20:10
stalonek

XXX.XXX.163.66

mellody napsal(a):
Tak moje další zájmy mimo koníků jsou: psi, kreslení, fotografování a lezectví

tak já kromě koní ráda jezdím na kole, plavu,kreslím, sportuju,ráda podnikám něco s kámoškama, jinak poslouchám všechno možné, no a hraju devět let na housle..

28.9.2009 22:17
cizluc

XXX.XXX.211.115

skippka napsal(a):

Jéjda, my mimo koně. Focení, paintball, adrenalinové sporty (terénní koloběžky, bungee, lanové parky...), muzika (koncerty, spolupráce s kapelami), velmi hojně navštěvujeme divadlo (asi tak 3x do měsíce :D), dost se zajímám o lékařství (specializace na první pomoc, záchranářství), výlety po hradech, tajemných místech, pochody noční Prahou v kostýmech a mnoho a mnoho dalšího... Díky takovejmhle věcem nemá pak člověk ani čas chlastat, jako každý jiný mladý člověk.

1.10.2009 08:46
carolas

XXX.XXX.146.201

cizluc napsal(a):
Jéjda, my mimo koně. Focení, paintball, adrenalinové sporty (terénní koloběžky, bungee, lanové parky...), muzika (koncerty, spolupráce s kapelami), velmi hojně navštěvujeme divadlo (asi tak 3x do měsíce :D), dost se zajímám o lékařství (specializace na první pomoc, záchranářství), výlety po hradech, tajemných místech, pochody noční Prahou v kostýmech a mnoho a mnoho dalšího... Díky takovejmhle věcem nemá pak člověk ani čas chlastat, jako každý jiný mladý člověk.

Taky se přidám. Mimo koní jsem vášnivý jachtař. Alespoň 3x do roka musím vyrazit někam na moře.

2.10.2009 13:29
rozi

XXX.XXX.12.6

carolas napsal(a):
Taky se přidám. Mimo koní jsem vášnivý jachtař. Alespoň 3x do roka musím vyrazit někam na moře.

Jak vidím, tak je tady spousta aktivních lidí... Já jsem učitelka TV a AJ, ve volném čase, kromě koní, dělám 2 x týdně instruktorku fitboxu. V zimě hory, v létě moře - to jedou koně na dvouměsíční dovolenou na pastviny. To samé moje sestra, která hraje ještě 1.ligu ve florbale za ženy.
Obě rády fotíme, chodíme na diskotéky,...lenošíme

Přidejte reakci

Přidat smajlík