Co dokazete so svojimi konikmi?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2006 03:31

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:37

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:41

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:42

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:46

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:48

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:51

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:53

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:55

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:57

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 03:59

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 04:02

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 04:04

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 04:06

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 04:09

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 04:11

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

31.3.2006 04:21

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

......na iFaune som po prvy raz, no ako mozete vidiet podla casu kedy som na fore bola, paci sa mi tu.......a to som tu uz od 22 00....idem spat, rano musim koniky pokrmit.....to mozem ist krmit uz teraz...chichichi
......za ten cas som popozerala spustu vasich perfektnych fotiek, viaceri mate co povedat k tejto teme, tak posielajte!!

31.3.2006 07:37

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

Máš překrásnýho koně-můžu vědět co je to za plemeno?

31.3.2006 07:40

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

předpokládám správně, že jsi od našich slovenských bratia?

31.3.2006 07:41

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

a moc hezky vám to jde

31.3.2006 07:42

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

škoda že nemám víc fotek-jsou to furt ty samý, ale slibuju, že jen co bude hezčí počasí...

31.3.2006 07:43

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

...to napravíme

31.3.2006 07:45

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

kdyz budes chtit tak tohle je my icq 290-998-453

31.3.2006 07:46

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

taxe mejte krasne a doufam ze se vam podari zasit seminko pochybnosti o pristupu do vsech "klasickych" jezdcu, kteri vas uvidi

31.3.2006 09:36

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

Holky, klobouk dolů, jste skvělý, jak jste to dokázali? Moje kobča na to moc není, nevím, jak to mám udělat, aby ji to začalo bavit.

31.3.2006 14:30

aisek20 napsal(a):
Holky, klobouk dolů, jste skvělý, jak jste to dokázali? Moje kobča na to moc není, nevím, jak to mám udělat, aby ji to začalo bavit.

Teď jsem psala na naše stránky článek "motivace" tak během pár dnů to tam bude.Chce to začít od maličkých kůčků a nejvíc práce dá, aby byl kůň správně motivován-pak už pro tebe udělá cokoliv

31.3.2006 14:34

zuza napsal(a):
Teď jsem psala na naše stránky článek "motivace" tak během pár dnů to tam bude.Chce to začít od maličkých kůčků a nejvíc práce dá, aby byl kůň správně motivován-pak už pro tebe udělá cokoliv

napiš mi, prosím, adresu.díky.

31.3.2006 14:43

aisek20 napsal(a):

www.rancloucka.cz ale ještě to tam není-te´d jsem to poslala webmasterovi

31.3.2006 14:47

zuza napsal(a):

holky - super! krasní koníci, krasna pratelstvi muzu jen zavidet... v uzavrenem prostoru taky muzu jezdit "jen tak", venku si to ale nelajznu.. akorat jsem ho naucila aby mne nosil po vybehu zavesenou na jeho krku, jako je tu jedna fotka nahore :-)

Petra.

31.3.2006 15:02

aisek20 napsal(a):

jo jeste sem zapomnela-je to pod odkazem NHS a je tam uz par uvodnich slov...

31.3.2006 15:24

zuza napsal(a):
jo jeste sem zapomnela-je to pod odkazem NHS a je tam uz par uvodnich slov...

Ale haflihgové maji přeci jenom svoji palici, tak nevim, jestli se mi to povede.

31.3.2006 17:17

zuza napsal(a):
Máš překrásnýho koně-můžu vědět co je to za plemeno?

Ahoj Zuzka, je to 10- rocny plnokrvny arab, licentovany zrebec..
.....aj Ty si ma velmi zaujala, urcite sa Ti na ICQ coskoro ozvem...

31.3.2006 17:20

zuza napsal(a):
...to napravíme

...ako vidim, aj Ty robis vystupenia?
...to je super, je najvyssi cas, aby ludia prehodnotili svoje vztahy s konmi....

31.3.2006 17:38

losdesertos napsal(a):

Ahoj máš překrásného koníka,je to krasavec,jak dlouho takhle blbnete...fakt vás obdivuju,já se svým koněm se taky o něco pokouším,ale jsme na začátku,tak sem ráda co jsme se zatím naučili a co umí :) a že jsme doufám kamarádi
jestli chceš můžem si popovídat na ICQ jestli máš... moje číslo je 245-505-597

1.4.2006 17:34

tilka napsal(a):
holky - super! krasní koníci, krasna pratelstvi muzu jen zavidet... v uzavrenem prostoru taky muzu jezdit "jen tak", venku si to ale nelajznu.. akorat jsem ho naucila aby mne nosil po vybehu zavesenou na jeho krku, jako je tu jedna fotka nahore :-)

Petra.

Sally a já

3.4.2006 08:19

losdesertos napsal(a):

AAA tak uz je mi jasny proc se mi tak libi-ja mam Sh-araba, tihle konici jsou uzasni jak krasou tak intelektem.O to vic se ale clovek musi snazit neudelat chybu-aspon ja to tak mam

3.4.2006 15:31

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

Ahoj! To je nádhera, co dokážete se svými koníky! Můžu se zeptat na původ toho rezavého hřebce? Odkud je? Napiš prosím něco o něm! Jinak jste skvělí všichni...doufám, že jednou tam taky dojdeme. Zatím se s Usinkou učíme a učíme.

3.4.2006 15:32

lucky napsal(a):
Ahoj! To je nádhera, co dokážete se svými koníky! Můžu se zeptat na původ toho rezavého hřebce? Odkud je? Napiš prosím něco o něm! Jinak jste skvělí všichni...doufám, že jednou tam taky dojdeme. Zatím se s Usinkou učíme a učíme.

.

3.4.2006 20:37

lucky napsal(a):
.

Ahoj, Usa je velmi nadherna a verim, ze to s nou dotiahnes velmi daleko, sledujem kazdu Tvoju fotku, idete na to velmi dobre, vidno ze mate prepojenie a ten Tvoj konik ma velku dusu.....drzim palce
Uranus ma 11 rokov a je to originalny arab, otec Allepo /Polsko /, mama Ultima.
Okrem vystupeni behame rychlostne discipliny a drzime sa na prvych miestach. Je to rozpravkovy konik...hoci na zaciatku som nejednu noc preplakala ako som uz nevedela ako si ziskat jeho doveru...nikdy nebol zly ale bol nedovercivy a klasicky arabsky nervozno temperamentny.....sama som si ho obsadala, nerobil blbosti, ale len tryskoval a brzdy nemal....vtedy by ma urcite ani nenapadlo ze raz budeme spolu fungovat len tak, na myslienku....pokial sa clovek arabovi venuje a ziska si jeho srdce, je to jeden z mala koni, co to tak dokonale dokaze oplatit...ale treba sa velmi ovladat, robit na sebe, vela premyslat, pozorovat a nestracat trpezlivost...vela ma naucil....o sebe / o mne /....a tak...

3.4.2006 20:40

lucky napsal(a):
.

Lucky, mozes mi prosim napisat cim krmis Usu?

3.4.2006 20:47

lucky napsal(a):

...a musime sa pochvalit, minuly rok sa stal Sampionom arabskych koni na narodnej vystave v Trencine

18.4.2006 12:42

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

cisteni vleže

26.12.2006 20:24

pizneta napsal(a):

Tak tady vypadá jako neskrotný oř,snad jen díky mě,páč tady na tí fotce vypadám jak kdybych měla jít na smrt

26.12.2006 20:27

pizneta napsal(a):
Tak tady vypadá jako neskrotný oř,snad jen díky mě,páč tady na tí fotce vypadám jak kdybych měla jít na smrt

tak a šlapem po španělsku...jinak víc foto na www.sally.estranky.cz

26.12.2006 20:48

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

Ahojky holky. Jak já vám závidím, že vám to s vašimi koníky tak jde. Já jsem teprve na úúúplném začátku. Chtěla bych si vytvořit harmonický vztah se svým koníkem. Je to teprve hříbek. A i to má své výhody... No snad mi to vyjde.

Přeji mnoho úspěchů!!

27.12.2006 00:34

skippka napsal(a):
Ahojky holky. Jak já vám závidím, že vám to s vašimi koníky tak jde. Já jsem teprve na úúúplném začátku. Chtěla bych si vytvořit harmonický vztah se svým koníkem. Je to teprve hříbek. A i to má své výhody... No snad mi to vyjde.

Přeji mnoho úspěchů!!

Pro Lostedersos:No je to úplně super ,takhle si představuji"přirozené partnerství" mezi koněm a člověkem.Můžeš mi říct,kde jsi se to všechno naučila,jestli sama ,nebo jsi jezdila někam na kurzy?

27.12.2006 00:37

nerda napsal(a):
Pro Lostedersos:No je to úplně super ,takhle si představuji"přirozené partnerství" mezi koněm a člověkem.Můžeš mi říct,kde jsi se to všechno naučila,jestli sama ,nebo jsi jezdila někam na kurzy?

Promiň oprava.Pro Losdesertos.Málem jsem si zlomila jazyk.

27.12.2006 09:41

nerda napsal(a):
Promiň oprava.Pro Losdesertos.Málem jsem si zlomila jazyk.

Úžasný!!! Tak takhle mít koníka je sen každýho koňaře..To je úplně skvělý..... Prostě paráda kdybys chtěla pokecat o koníkách,tak moje icq je 318227240

27.12.2006 12:51

sejtanek napsal(a):
Úžasný!!! Tak takhle mít koníka je sen každýho koňaře..To je úplně skvělý..... Prostě paráda kdybys chtěla pokecat o koníkách,tak moje icq je 318227240

Holky to je super co delate s koniky.. bleda zavist... ja jsem klasicky zly jezdec ale chtela bych neco takovyho delat... Zatim ale svyho nemam tak mi to prijde bez uzitku... zrovna vcera jsem se o tom presvedcila kdyz majitel po jednom jezdeni skoro zhatil mou dvoumesicni praci na tom koni :-/ Ale uz i u nej vidim nejake pokroky, ze zacatku byl nervozni, ted uz pri osetrovani je moc hodny a klidny, a rad me vidi a pri lonzovani se napojuje..

27.12.2006 20:36

skippka napsal(a):

Přeji mnoho úspěchů!!

ahojky tak jsem na to stejně jako ty já mám 2 letého hříbka umíme zvedat nožičky, hcodí za mnou ve víběhu chytám ho bez ohlávky,občas se povede že spolu ležíme v boxe!A co ty děláš s tím tvým hříbkem?Já potřebuju trochu ješěš poradit!Tak papa a napis!

27.12.2006 20:40

nerda napsal(a):

...chi..prepac za to krkolomne meno...
....na kurze som nebola, no samozrejme citam vsetko co je dostupne, ale najviac ma naucili samotne kone...uz sedem rokov zijem s priemerne dvanastimi koniakmi /mam dva svoje, ostatne su u mna ustajnene / od rana do vecera a to cloveka nauci najviac..

27.12.2006 22:20

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

Zuzko teď jsem prohrabávala fotky... Mám tě nafocenou z Lysé. Tak kdybys ty fotečky chtěla tak stačí písnout. Je to asi 5-6 foteček...

28.12.2006 09:16

skippka napsal(a):
Zuzko teď jsem prohrabávala fotky... Mám tě nafocenou z Lysé. Tak kdybys ty fotečky chtěla tak stačí písnout. Je to asi 5-6 foteček...

Ahojky ´,sem ráda že tolik lidiček co se snaží s koníky pracovat přirozeně a ne podle některých trenérů Taky s koníkem něco zkoušíme moc toho neumíme,ale doženeme to je střŕašně ochotný,ale stále ještě nemá k lidem moc velkou důvěru:-(
Tady pár foteček...:-)

28.12.2006 09:21

matlinka napsal(a):
Ahojky ´,sem ráda že tolik lidiček co se snaží s koníky pracovat přirozeně a ne podle některých trenérů Taky s koníkem něco zkoušíme moc toho neumíme,ale doženeme to je střŕašně ochotný,ale stále ještě nemá k lidem moc velkou důvěru:-(
Tady pár foteček...:-)

2.

28.12.2006 15:07

matlinka napsal(a):
2.

jeje to je dokonalí
S parelliho metodou teprve začínám.
Chtěla bych poprosit zda by nebyl někdo tak laskavý a nechtěl si semnou psát (e-maili nebo na icq) ráda bych vyměňovala rady a zkušenosti a potřebovala bych v začátcích poradit.
Kdyby se někdo našel tak děkuji moooc
Lůca

P.S. moje icq je 340-527-751 , e-mail je lucieburesova@volny.cz

28.12.2006 15:20

lucie buresova napsal(a):
jeje to je dokonalí
S parelliho metodou teprve začínám.
Chtěla bych poprosit zda by nebyl někdo tak laskavý a nechtěl si semnou psát (e-maili nebo na icq) ráda bych vyměňovala rady a zkušenosti a potřebovala bych v začátcích poradit.
Kdyby se někdo našel tak děkuji moooc
Lůca

P.S. moje icq je 340-527-751 , e-mail je lucieburesova@volny.cz

Toto téma se mi moc líbí. Je krásné sledovat kdo co s koníky dělá. Taky koukám, že tady máme dost arábků, že?

28.12.2006 15:21

lucky napsal(a):
Toto téma se mi moc líbí. Je krásné sledovat kdo co s koníky dělá. Taky koukám, že tady máme dost arábků, že?

28.12.2006 15:23

lucky napsal(a):

Já mám problém, že mě nikdo většinou s koněm nefotí. To musím hodně žadonit, že se povede alespoň třeba taková blbina, jako plachta na hřbetě vyfotit. ...ukecala jsem tátu.

28.12.2006 15:27

lucky napsal(a):
Já mám problém, že mě nikdo většinou s koněm nefotí. To musím hodně žadonit, že se povede alespoň třeba taková blbina, jako plachta na hřbetě vyfotit. ...ukecala jsem tátu.

Tady pro inspiraci jeden voltižní arábek

28.12.2006 15:46

lucky napsal(a):

Ahojky Lucky. Když sleduju tvoje stránky nebo fotečky tak se mi moc líbí, jak s Usou pracuješ nebo spíš se kamarádíš. Teď koukám na tu plachtu a můžu se pochlubit, že můj hříběk se jí nebojí a dokonce se na ní v létě ležel a vyhříval se ;) Ne opravdu. V pastvině, kde bydlí byl stoh, přikrytí plachzou, když se stoh dobra zbyla tam plachta a mladí hřebci si na ní chodily lehat ;) takže máme se všemi o práci míň Bohužel to nemám nafocené ...=(

28.12.2006 22:15

skippka napsal(a):
Ahojky Lucky. Když sleduju tvoje stránky nebo fotečky tak se mi moc líbí, jak s Usou pracuješ nebo spíš se kamarádíš. Teď koukám na tu plachtu a můžu se pochlubit, že můj hříběk se jí nebojí a dokonce se na ní v létě ležel a vyhříval se ;) Ne opravdu. V pastvině, kde bydlí byl stoh, přikrytí plachzou, když se stoh dobra zbyla tam plachta a mladí hřebci si na ní chodily lehat ;) takže máme se všemi o práci míň Bohužel to nemám nafocené ...=(

Ahojky lidicky..teda to je krasa co tady vidim..taky bych chtela jednou mit krasny vztah se svym konikem.Naucit ho ruzny blbinky a tak.
Jenze..nemam kde.Ve volnem prostranstvi si netroufam,ve vybehu neni moc moznost-navic tam na nas bude kazdej vejrat a kruhovku maji sousedni konaci a ty se prosit o dovoleni teda nebudu.Nemam je v lasce ...tak nevim kde a dost me to mrzi....ted asi roye necham do jara v klidu,prestanu jezdit.mame trosku problemy,nechut k praci,nesnasi sedlo a tak..lidicky mi tady poradili at ho necham do jara odpocinout a i kamaradi od nas ze staje mi to potvrdili.Takze bych s nim rada zacla delat neco ze zeme,ale kde????????Mimochodem kdyz byste nekdo poradil co s nim mam delat kdyz nebudem jezdit,byla bych rada..chtela bych aby mel do toho jara takovej hribeci zivot,ale samo ho nechci nechat ladem.Muzu treba trenovat davani sedla a vzit ho na ohlavce se sedlem na prochazku? Bez jezdce samo..aby vedel ze sedlo nekouse a neni to hnusna vec co se uziva akorat kdyz ho "tyranizuju" na jizdarne..muzu treba ve vybehu na nej sednout bez sedla..nebo jen tak tapat na jizdarne obcas bez sedla..nebo proste ho nechat opravdu poctive celou zimu bez jezdce???? Diky za rady.:)Jste tu vsichni moc fajn.

29.12.2006 07:10

ukulemba napsal(a):
Ahojky lidicky..teda to je krasa co tady vidim..taky bych chtela jednou mit krasny vztah se svym konikem.Naucit ho ruzny blbinky a tak.
Jenze..nemam kde.Ve volnem prostranstvi si netroufam,ve vybehu neni moc moznost-navic tam na nas bude kazdej vejrat a kruhovku maji sousedni konaci a ty se prosit o dovoleni teda nebudu.Nemam je v lasce ...tak nevim kde a dost me to mrzi....ted asi roye necham do jara v klidu,prestanu jezdit.mame trosku problemy,nechut k praci,nesnasi sedlo a tak..lidicky mi tady poradili at ho necham do jara odpocinout a i kamaradi od nas ze staje mi to potvrdili.Takze bych s nim rada zacla delat neco ze zeme,ale kde????????Mimochodem kdyz byste nekdo poradil co s nim mam delat kdyz nebudem jezdit,byla bych rada..chtela bych aby mel do toho jara takovej hribeci zivot,ale samo ho nechci nechat ladem.Muzu treba trenovat davani sedla a vzit ho na ohlavce se sedlem na prochazku? Bez jezdce samo..aby vedel ze sedlo nekouse a neni to hnusna vec co se uziva akorat kdyz ho "tyranizuju" na jizdarne..muzu treba ve vybehu na nej sednout bez sedla..nebo jen tak tapat na jizdarne obcas bez sedla..nebo proste ho nechat opravdu poctive celou zimu bez jezdce???? Diky za rady.:)Jste tu vsichni moc fajn.

Ukulembo s tim ja neporadim, vubec tomu nerozumim ale mozna by bylo dobre tu jeho nechut a nenavist trochu rozvest a taky jak je stary konik?

Ja bych taky rada zacala ale potrebovala bych taky nejaky zacatecnicky rady... Delat mam kde, mame dve maly ohrady, sice ne kruhovku ale myslim ze budou tak akorat :) Zatim jsme ve fazi ze konik si na me zvykl (jezdim ho 2mesice) a rad me vidi. Jezdeni je trochu problem, prace na lonzi a v boxe je o dost lepsi

Kdyby mi chtel nekdo pomoci tak muj mail je skubni.si@seznam.cz

29.12.2006 09:57

losdesertos napsal(a):
...chi..prepac za to krkolomne meno...
....na kurze som nebola, no samozrejme citam vsetko co je dostupne, ale najviac ma naucili samotne kone...uz sedem rokov zijem s priemerne dvanastimi koniakmi /mam dva svoje, ostatne su u mna ustajnene / od rana do vecera a to cloveka nauci najviac..

Pro Losdesertos:Ahoj,fakt super!!!!!!!!!!Vím že nejvíc získáš asi zkušenostmi,ale zajímalo by mě,co Ti asi tak pomohlo nejvíc ze začátku,jestli by jsi na to poradila nějakou knížku kde toho je nejvíc jak postupovat.Díky.Sbírám zkušenosti kde se dá.

29.12.2006 10:17

spirit napsal(a):
Ukulembo s tim ja neporadim, vubec tomu nerozumim ale mozna by bylo dobre tu jeho nechut a nenavist trochu rozvest a taky jak je stary konik?

Ja bych taky rada zacala ale potrebovala bych taky nejaky zacatecnicky rady... Delat mam kde, mame dve maly ohrady, sice ne kruhovku ale myslim ze budou tak akorat :) Zatim jsme ve fazi ze konik si na me zvykl (jezdim ho 2mesice) a rad me vidi. Jezdeni je trochu problem, prace na lonzi a v boxe je o dost lepsi

Kdyby mi chtel nekdo pomoci tak muj mail je skubni.si@seznam.cz

Já bych Ti doporučovala, vlastně všem, co chtějí nějak začít a nevědí jak na to, aby jste si hlavně pořádně prostudovali všechno dostupnou literaturu a články, které najdete.

Poté velmi doporučuji navštívit minimálně jeden kurz. Věřte, dá to člověku strašně mnoho. Já třeba byla na kurzech několika. Doma jsme pracovaly, ale stále tam bylo něco, co nám třeba nešlo, nevěděla jsem co dělám špatně. Takže jednoho dne jsem prostě přihlásila sebe i s Usou a bylo to. Jely jsme do Rožnova na Honzu Bláhu. Honza byl skvělý. Přes počáteční hrůzu, kdy jsem si říkala, že budu mít nejprdlejšího koně, když mě provlekla kolem koltoče plného koní do haly...ovšem nebyla jsem sama, kdo se do haly dostal "trochu rychleji". Potom se koník rozkoukal a ty dva dny nám taly tak strašně moc, že bych jela klidně znovu. Najednou jsem zjistila, že vlastně nemáme problém. Usa vším prošla na jedničku, až jsem koukala...Honza si ji stále brával na ukázku (oblíbený arábek krásný..prý)Náš vztah je od té doby o něčem jiné. Vím, jak řešit krizové situace, vím jak a kdy se chovat a jak se bude chovat můj kůň. Jak co asi vidí a na co myslí.

Překonali jsme šílený strach z přívěsu, překonali jsme její panický strach z vody a letos se i plavila. Stále je se co učit a mnoho, ale ten kurz byl k nezaplacení a doporučuji ho všem. Nejprve bez koně. Ale musím říct, že s konkrétním koněm je to o něčem ještě jiném. Ovšem jako divák jsem prošla několik kurzů a je zajímavé vidět spoustu rozdílných koní a rozdílných lidí, jak se koně za tu dobu dvou dní změnili, jak se lidé změnili a jak zavládlo porozumění, souznění....prostě toto je nejlepší krok, který můžete udělat, ať už si vyberete jakýkoliv kurz, ovšem vybírejte dobře.

tady taky jeden arábek....inspirace

29.12.2006 10:18

lucky napsal(a):
Já bych Ti doporučovala, vlastně všem, co chtějí nějak začít a nevědí jak na to, aby jste si hlavně pořádně prostudovali všechno dostupnou literaturu a články, které najdete.

Poté velmi doporučuji navštívit minimálně jeden kurz. Věřte, dá to člověku strašně mnoho. Já třeba byla na kurzech několika. Doma jsme pracovaly, ale stále tam bylo něco, co nám třeba nešlo, nevěděla jsem co dělám špatně. Takže jednoho dne jsem prostě přihlásila sebe i s Usou a bylo to. Jely jsme do Rožnova na Honzu Bláhu. Honza byl skvělý. Přes počáteční hrůzu, kdy jsem si říkala, že budu mít nejprdlejšího koně, když mě provlekla kolem koltoče plného koní do haly...ovšem nebyla jsem sama, kdo se do haly dostal "trochu rychleji". Potom se koník rozkoukal a ty dva dny nám taly tak strašně moc, že bych jela klidně znovu. Najednou jsem zjistila, že vlastně nemáme problém. Usa vším prošla na jedničku, až jsem koukala...Honza si ji stále brával na ukázku (oblíbený arábek krásný..prý)Náš vztah je od té doby o něčem jiné. Vím, jak řešit krizové situace, vím jak a kdy se chovat a jak se bude chovat můj kůň. Jak co asi vidí a na co myslí.

Překonali jsme šílený strach z přívěsu, překonali jsme její panický strach z vody a letos se i plavila. Stále je se co učit a mnoho, ale ten kurz byl k nezaplacení a doporučuji ho všem. Nejprve bez koně. Ale musím říct, že s konkrétním koněm je to o něčem ještě jiném. Ovšem jako divák jsem prošla několik kurzů a je zajímavé vidět spoustu rozdílných koní a rozdílných lidí, jak se koně za tu dobu dvou dní změnili, jak se lidé změnili a jak zavládlo porozumění, souznění....prostě toto je nejlepší krok, který můžete udělat, ať už si vyberete jakýkoliv kurz, ovšem vybírejte dobře.

tady taky jeden arábek....inspirace

29.12.2006 11:48

lucky napsal(a):

Taky něco přidám jen s tím rozdílem, že mě tohle "hraní" živí

29.12.2006 11:58

akicita napsal(a):
Taky něco přidám jen s tím rozdílem, že mě tohle "hraní" živí

Holky,,,klobouky dolů - jste výborný!!! Johanko, nechtěla by jsi nám něco o vás napsat?

29.12.2006 12:28

sabina napsal(a):
Holky,,,klobouky dolů - jste výborný!!! Johanko, nechtěla by jsi nám něco o vás napsat?

ahojky holky! všem vám to moc jde a jsem jenom ráda, že přibývá lidí, co si s koňmi hrají a nechtějí po nich jenom práci a práci..protože konec konců i ta samá práce může být pro koně zábava :) přidám několik našim fotek...nejsme ještě nijak daleko, ale snažíme se.

29.12.2006 12:29

ettelwen napsal(a):
ahojky holky! všem vám to moc jde a jsem jenom ráda, že přibývá lidí, co si s koňmi hrají a nechtějí po nich jenom práci a práci..protože konec konců i ta samá práce může být pro koně zábava :) přidám několik našim fotek...nejsme ještě nijak daleko, ale snažíme se.

tady moje kobylka

29.12.2006 12:29

ettelwen napsal(a):
tady moje kobylka

zase...

29.12.2006 12:30

ettelwen napsal(a):
zase...

a tady valášek

29.12.2006 12:31

ettelwen napsal(a):
a tady valášek

a ještě jednou

29.12.2006 12:36

sabina napsal(a):

Tak se ptejte, nevím co Vás zajímá

29.12.2006 12:47

akicita napsal(a):

Johanko ta fotka je uzasna :)))

Me by zajimal uplny zacatek... Co udelat jako prvni? Jeste bych asi mela napsat ze mam na jezdeni A1/1 dostihaka sice ted netrenuje ale v hlave to ma celkem cerstvy

29.12.2006 12:53

akicita napsal(a):

brrr! Teda tahle fotka je šílená!

29.12.2006 13:14

spirit napsal(a):

Me by zajimal uplny zacatek... Co udelat jako prvni? Jeste bych asi mela napsat ze mam na jezdeni A1/1 dostihaka sice ted netrenuje ale v hlave to ma celkem cerstvy

Super krásný fotky, já teď nejsem na svym PC? až budu, hodim sem pár foteček... ;) jinak všecky jsou na www.mujweb.cz/www/kunicek/index.html ;)

29.12.2006 13:43

spirit napsal(a):

Záleží na tom na co se chceš zaměřit a co baví koníka ti naši jsou každý úplně jiný a tak se s každým pracuje jinak. Někdy je to docela honička, jeden je na drezuru jeden na blbosti další na western...

29.12.2006 16:41

losdesertos napsal(a):
...na inspiraciu...

mno... závidím vám co s těma koníkama dokážete.. já to skoušim.... a moc mi to nejde a je mi to strašně líto.. kdyby jtra mi někdo náhosou mohli poradit tak moje ICQ je 271-087-478

29.12.2006 17:35

ivikkk napsal(a):
mno... závidím vám co s těma koníkama dokážete.. já to skoušim.... a moc mi to nejde a je mi to strašně líto.. kdyby jtra mi někdo náhosou mohli poradit tak moje ICQ je 271-087-478

A takhle vypadá práce ve volnosti použitá v praxi...Náš Romeo při natáčení ruského filmu.

29.12.2006 18:07

nerda napsal(a):
Pro Losdesertos:Ahoj,fakt super!!!!!!!!!!Vím že nejvíc získáš asi zkušenostmi,ale zajímalo by mě,co Ti asi tak pomohlo nejvíc ze začátku,jestli by jsi na to poradila nějakou knížku kde toho je nejvíc jak postupovat.Díky.Sbírám zkušenosti kde se dá.

...asi pred siestimi rokmi som videla Honzu Blahu v Brne na vystupeni a tak to vo mne zarezonovalo, ze som netuzila po nicom inom ako dostat sa k dusi kona tak blizko ako to dokazal on...urcite sa na jeho kurz raz vyberiem......obdivujem este Maria Lurashiho, aspon podla toho co som videla, lebo viem ze mnohi nanho kydaju...ale to mozno len zo zavisti....
.......to ma povzbudilo v hladani, popri tom sa zacali objavovat nejake criepky clankov od Parelliho alebo Monty Robertsa, tak som si to to zacala skladat do mozaiky.....zastavam ale nazor ze kazdy kon je uuuplne iny a neexistuje jednotne pravidlo ako si ziskat jeho priazen....aj ked urcite pravidla su univerzalne....ked to zhrniem Honza bol starter, ktory ma inspiroval k hladaniu toho po com som od malicka snivala....mat kona ako kamarata....jazdim od 8 rokov, ale dokedy som sa neprestahovala do hor a nezacala zit s konmi, jazdila som v klasickych stajniach kde taketo harmonicke vztahy neboli prilis ziaduce /a mozno sa len o tom nevedelo /...tak som na cas na to pozabudla......

29.12.2006 18:17

akicita napsal(a):
A takhle vypadá práce ve volnosti použitá v praxi...Náš Romeo při natáčení ruského filmu.

Ahoj Akicita, velmi vam vsetkym fandim- vasu www stranku poznam, vzdy som chcela robit to co robite vy....trochu vystupujem aj ja, ale chyba mi partia ludi rovnakej krvnej skupiny....tak zatial som len ja a kon....drzim vam palce na Klacianskej podkove, minuly rok som tam robila vystupenie ja.....pridem sa na vas asi pozriet....tak vela uspechov !!
....foto je z Klacian

29.12.2006 18:23

losdesertos napsal(a):
Ahoj Akicita, velmi vam vsetkym fandim- vasu www stranku poznam, vzdy som chcela robit to co robite vy....trochu vystupujem aj ja, ale chyba mi partia ludi rovnakej krvnej skupiny....tak zatial som len ja a kon....drzim vam palce na Klacianskej podkove, minuly rok som tam robila vystupenie ja.....pridem sa na vas asi pozriet....tak vela uspechov !!
....foto je z Klacian

PRO jOHANKU...:-)
No musim uznat že sou to hustácký fotečky,!Nemáš icq???

29.12.2006 18:24

losdesertos napsal(a):
....foto je z Klacian

Škoda že jste tak daleko... Já se v tom taky plácám převážně sama, přítele teď nadchli dravci tak šli koně stranou....
Děláš to moc dobře Na podkovu jsme zvědaví, bude to pro nás další "zahraniční " zkušenost.

29.12.2006 18:26

matlinka napsal(a):
PRO jOHANKU...:-)
No musim uznat že sou to hustácký fotečky,!Nemáš icq???

235511064

29.12.2006 22:14

akicita napsal(a):
Škoda že jste tak daleko... Já se v tom taky plácám převážně sama, přítele teď nadchli dravci tak šli koně stranou....
Děláš to moc dobře Na podkovu jsme zvědaví, bude to pro nás další "zahraniční " zkušenost.

...hmmm....to je naozaj skoda...mame toho asi dost spolocneho....

31.12.2006 18:10

losdesertos napsal(a):

Tak už můžu taky něco vložit, snad jsem to zmenšila dobře, že z toho něco taky bude... ;) losdesertos - obdivuju Tě, asi jsem přehlídla, jestlis někde napsala svoje ICQ - moje je kdyžtak 265-583-698..

31.12.2006 18:10

losdesertos napsal(a):

další

31.12.2006 18:11

losdesertos napsal(a):

-...

31.12.2006 18:11

losdesertos napsal(a):

Na vystoupení - veřejňáku ;)

31.12.2006 18:12

losdesertos napsal(a):

hajáme

31.12.2006 18:12

losdesertos napsal(a):

blbosti no...

31.12.2006 18:13

losdesertos napsal(a):

hopí

31.12.2006 18:14

losdesertos napsal(a):

plachta - taky na vystoupení

31.12.2006 18:14

losdesertos napsal(a):

ještě jedna, jak hajáme

31.12.2006 18:15

losdesertos napsal(a):

Toho data si nevšímejte, je to letos, jenom neumim na foťáku nastavit správnej čas :D a ještě ho potom skrýt

31.12.2006 18:16

losdesertos napsal(a):

ještě na vystoupení

31.12.2006 18:17

losdesertos napsal(a):

a poslední, už se mi to nece zmenšovat to je kus za stájí u rybníka...foukal vítr, vracely jsme se z procházky...

1.1.2007 20:11

kunicek napsal(a):
a poslední, už se mi to nece zmenšovat to je kus za stájí u rybníka...foukal vítr, vracely jsme se z procházky...

kunicek, super!!.....pozri aj ja mam flakacika ako je ten na tretej Tvojej fotke...

1.1.2007 20:14

losdesertos napsal(a):
kunicek, super!!.....pozri aj ja mam flakacika ako je ten na tretej Tvojej fotke...

moje ICQ je 329595317

1.1.2007 21:14

losdesertos napsal(a):
moje ICQ je 329595317

Losdesertos -To je krása,je vidět,že máš úžasný vztah ze svým koníkem,ostatně,to asi všichni tady,nemáš náhodou nějaké stránky apod?Ráda bych viděla víc foteček vás dvou,jak spolu pracujete atd,nebo tady ještě něco hoď,určitě se všichni rádi kouknem.....tak ať se vám daří,těším se na odpověď

2.1.2007 00:41

pizneta napsal(a):

Losdesertos -To je krása,je vidět,že máš úžasný vztah ze svým koníkem,ostatně,to asi všichni tady,nemáš náhodou nějaké stránky apod?Ráda bych viděla víc foteček vás dvou,jak spolu pracujete atd,nebo tady ještě něco hoď,určitě se všichni rádi kouknem.....tak ať se vám daří,těším se na odpověď

Piznetka, to si mi nemusela dvakrat hovorit...dufam ze ma neuskrtite ze to tu idem zamorit arabskymi fotkami.....Sally je krasna a sikovna....aj u mna je jeden haflingac, zrebcek.....stranky este nemam ziadne ale nieco casom vymyslim...tak najprv ten rakusan...

2.1.2007 00:44

losdesertos napsal(a):
Piznetka, to si mi nemusela dvakrat hovorit...dufam ze ma neuskrtite ze to tu idem zamorit arabskymi fotkami.....Sally je krasna a sikovna....aj u mna je jeden haflingac, zrebcek.....stranky este nemam ziadne ale nieco casom vymyslim...tak najprv ten rakusan...

...tak takato je u nas pracovna moralka....

2.1.2007 00:48

losdesertos napsal(a):
...tak takato je u nas pracovna moralka....

...hmmm, niekedy sa aj majster arab utne....

2.1.2007 00:51

losdesertos napsal(a):
...hmmm, niekedy sa aj majster arab utne....

....ale to len robi obcasne drahoty...

2.1.2007 00:54

losdesertos napsal(a):
....ale to len robi obcasne drahoty...

...arab jeden....

2.1.2007 00:57

losdesertos napsal(a):
...arab jeden....

...trosku si s nim pohovorim, aby si konecne vstupil do svedomia....

2.1.2007 01:00

losdesertos napsal(a):
...trosku si s nim pohovorim, aby si konecne vstupil do svedomia....

...obcas to ma na haku a skace po mojej autorite.....

2.1.2007 01:05

losdesertos napsal(a):
...obcas to ma na haku a skace po mojej autorite.....

......tak sa nakontaktujem priamo na mozgovu centralu........

2.1.2007 01:08

losdesertos napsal(a):
......tak sa nakontaktujem priamo na mozgovu centralu........

...a ideme na to....

2.1.2007 01:13

losdesertos napsal(a):
...a ideme na to....

2.1.2007 01:35

losdesertos napsal(a):
..pod sem!!!

...neutekaj...ved pockaj ked Ta chytim!!!!

2.1.2007 01:41

losdesertos napsal(a):
...neutekaj...ved pockaj ked Ta chytim!!!!

.....ked Ta chytim.....pojdes k zemi uvidis.....!!!!

2.1.2007 01:45

losdesertos napsal(a):
.....ked Ta chytim.....pojdes k zemi uvidis.....!!!!

...k zemi......arabe!!!!

2.1.2007 01:48

losdesertos napsal(a):
...k zemi......arabe!!!!

...tak ty si z toho este aj srandu robis....

2.1.2007 01:51

losdesertos napsal(a):
...tak ty si z toho este aj srandu robis....

...za trest pojdes na preteky!!

2.1.2007 01:54

losdesertos napsal(a):
...za trest pojdes na preteky!!

2.1.2007 01:57

losdesertos napsal(a):

...trosku drezuurky.....

2.1.2007 02:00

losdesertos napsal(a):
...trosku drezuurky.....

...exhibicie....

2.1.2007 02:04

losdesertos napsal(a):
...exhibicie....

....este par rokov treningu a budes ako arab...chichichi

2.1.2007 02:08

losdesertos napsal(a):
....este par rokov treningu a budes ako arab...chichichi

......a co tak zaprah??

2.1.2007 02:14

losdesertos napsal(a):
......a co tak zaprah??

.....podme skakat po ludoch.....

2.1.2007 02:17

losdesertos napsal(a):
.....podme skakat po ludoch.....

2.1.2007 02:21

losdesertos napsal(a):

...no bolo Ti to treba, stretnut sa so mnou, arabe??

2.1.2007 02:25

losdesertos napsal(a):
...no bolo Ti to treba, stretnut sa so mnou, arabe??

...to cumis co???

2.1.2007 02:28

losdesertos napsal(a):
...to cumis co???

...no konecne si si vstupil do svedomia....

2.1.2007 02:31

losdesertos napsal(a):
...no konecne si si vstupil do svedomia....

2.1.2007 02:36

losdesertos napsal(a):

....viem na co po cely cas myslis....tak Uranus a za dobre odvedenu pracu......

2.1.2007 02:39

losdesertos napsal(a):
....viem na co po cely cas myslis....tak Uranus a za dobre odvedenu pracu......

...tu mas vysnivanu plaacu....

2.1.2007 02:46

losdesertos napsal(a):
...tu mas vysnivanu plaacu....

...dakujem Ti Lenka....chichichi.....

2.1.2007 02:51

losdesertos napsal(a):
...dakujem Ti Lenka....chichichi.....

.....tak dobru nocku......Piznetka, to si mi teda dala , pozri kolko je hodin...nechala som sa uniest.....a to ma rano caka dalsie dohovaranie tomu rysavcovi aby sa vpratal do koze.....

2.1.2007 09:25

losdesertos napsal(a):
.....tak dobru nocku......Piznetka, to si mi teda dala , pozri kolko je hodin...nechala som sa uniest.....a to ma rano caka dalsie dohovaranie tomu rysavcovi aby sa vpratal do koze.....

To jsem se krásně pokoukala na Uranuska. A tady na té poslední spí jako mi...krásný. Ty s ním i taháš? Dlouho ses neoznavala..došel mailík?

Přidejte reakci

Přidat smajlík