jaruska
napsal(a):
Tak já založila třicítku,my máme dneska taky slávu,Olda má narozky,už se táák těším na odpoledne!!!!
Haní,jak jsi psala o Petrově novým sedle,tak to jsem se musela smát,az mi skoro tekly slzy
,Petr říkal-já mám nový sedlo,ale to bude nový ještě asi 10 let,páč ho mám nahoře doma,to je asi půl kiláku a jsem línej pro něj vždycky dojít,
tak si vezme vždycky jen takovou tu sedlodeku,to není ani sedlo,ani deka.
A nebo sedlá toho bareffota,na tom jede naše mladá tuším,ale taky to nebylo špatný.
jaruska
napsal(a):
Haní,jak jsi psala o Petrově novým sedle,tak to jsem se musela smát,az mi skoro tekly slzy
,Petr říkal-já mám nový sedlo,ale to bude nový ještě asi 10 let,páč ho mám nahoře doma,to je asi půl kiláku a jsem línej pro něj vždycky dojít,
tak si vezme vždycky jen takovou tu sedlodeku,to není ani sedlo,ani deka.
A nebo sedlá toho bareffota,na tom jede naše mladá tuším,ale taky to nebylo špatný.
Kocháčci spinkají,asi jako by se chtělo Kačence.
jaruska
napsal(a):
Kocháčci spinkají,asi jako by se chtělo Kačence.
Za mrkvičku dám hubičku.
jaruska
napsal(a):
Tak já založila třicítku,my máme dneska taky slávu,Olda má narozky,už se táák těším na odpoledne!!!!
Cau Jaruu, no to vis Jackulino roste! Uz aby to bylo! To nejhorsi cekani nas teprve ceka.
Vsak to znas.
Ja chcu jaroo a teplooo!
peggiska
napsal(a):
Cau Jaruu, no to vis Jackulino roste! Uz aby to bylo! To nejhorsi cekani nas teprve ceka.
Vsak to znas.
Ja chcu jaroo a teplooo!
Čau Pavlíí,
no to mi povíííídej,já se asi taky zblázním,už mi solidně hrabe,
Jarušce už taky
,tůdle mi vyprávěla,jak se jí zdál sen,že jsme jely s hříbětem někam ven,to hříbě bylo strakatý hnědě,pak jsme sdi daly přestávku a zpátky šlo hříbě strakatý černě!!!
No moc Ti přeju,aby to bylo Tvoje vysněný
a aby hlavně bylo zdravýý,to je nejdůležitější!!!
jaruska
napsal(a):
Čau Pavlíí,
no to mi povíííídej,já se asi taky zblázním,už mi solidně hrabe,
Jarušce už taky
,tůdle mi vyprávěla,jak se jí zdál sen,že jsme jely s hříbětem někam ven,to hříbě bylo strakatý hnědě,pak jsme sdi daly přestávku a zpátky šlo hříbě strakatý černě!!!
No moc Ti přeju,aby to bylo Tvoje vysněný
a aby hlavně bylo zdravýý,to je nejdůležitější!!!
Presne tak, hlavne aby to bylo zdravy - mamina i malicky! A ja teda radsi moc nesnim, ono priroda je mocna.
Takze se to snazim brat realisticky a teda vubec se (ne)tesiiiiiim!!!
A Jaruska ma hezky sny, hihi. No strakaty to asi bude, to se trefila.
jaruska
napsal(a):
karle zejtra mám odpoledne volno. v poledne budu na nádraží ale ještě zavolám
se těšííííím!!!!! honzíček už asi míň
bospor
napsal(a):
karle zejtra mám odpoledne volno. v poledne budu na nádraží ale ještě zavolám
se těšííííím!!!!! honzíček už asi míň
jaruško pozdravuju oldu a přeju všechno nejlepší
saddlery
napsal(a):
ježiši to jsou záda,jak my sedláři říkáme- reklama na Bramac,ale jo,něco spácháme.
Pavlí,nekecej,že si ho aspoň nepředstavuješ!!!!
Jéé,už Tě vidím na závodech,jak Vám to spolu klape
a sluší!!!
Sice to bude ještě nějákou chvíli trvat,ale to uteče jak voda ten čas.Mohl by být černej,cooo????
Jůůů,to by se líbil aj měěě!!!
Jéé,Ivčí,díky moc,vyřídím,on dneska valí k Budějicům,je tam slezina stezkařů.Byl docela vykulenej z dárku,ale spokojenej
,tak jsem zvědavá,jestli se v sobotu nebo v neděli dostneme aspoň na chvíli ven,abych to mohla fotnout.
jaruska
napsal(a):
Pavlí,nekecej,že si ho aspoň nepředstavuješ!!!!
Jéé,už Tě vidím na závodech,jak Vám to spolu klape
a sluší!!!
Sice to bude ještě nějákou chvíli trvat,ale to uteče jak voda ten čas.Mohl by být černej,cooo????
Jůůů,to by se líbil aj měěě!!!
Jéé,Ivčí,díky moc,vyřídím,on dneska valí k Budějicům,je tam slezina stezkařů.Byl docela vykulenej z dárku,ale spokojenej
,tak jsem zvědavá,jestli se v sobotu nebo v neděli dostneme aspoň na chvíli ven,abych to mohla fotnout.
Tady je ta huculka Lucinka.
Dííky,Lenííí!!!
lucky
napsal(a):
Jůů! Ta je kráásně plavá! Takoví plaváci se mi děsně líbí
Noo,mě se právě taky hrozně líbila
,když jsem jí tam viděla,ale ta ženská jí tenkrát nechtěla prodat,rozhodla se s prodejem až asi 2 měsíce potom,co jsme tam byli.Ale koupila jí lenča,u který měla super daleko lepší podmínky,několikahektarovou pastvinu,hodně trávy,má se skvěle!!!
jaruska
napsal(a):
Noo,mě se právě taky hrozně líbila
,když jsem jí tam viděla,ale ta ženská jí tenkrát nechtěla prodat,rozhodla se s prodejem až asi 2 měsíce potom,co jsme tam byli.Ale koupila jí lenča,u který měla super daleko lepší podmínky,několikahektarovou pastvinu,hodně trávy,má se skvěle!!!
to je dobře Nejhorší je, když se zvíře dostane do špatných rukou
lucky
napsal(a):
to je dobře Nejhorší je, když se zvíře dostane do špatných rukou
No,hele,to byla bezmoc se na to koukat,ta Lucinka normálně fakt nemohla vytáhnout nohy z tý vrstvy toho hnoje,
a ten hřebeček den starej v tom hnoji,pupík v tom tahal,
,to je opravdu div divoucí,že to přežil,já se vždycky s hříbatama lopotím,aby měli pupíky vydezinfikovaný a to několikrát,a někdo se nestará o nic.
Hrůza to byla,opravdu
,proto do smrti budu tý Lenče děkovat,že jí odtamtud vytáhla.
jaruska
napsal(a):
No,hele,to byla bezmoc se na to koukat,ta Lucinka normálně fakt nemohla vytáhnout nohy z tý vrstvy toho hnoje,
a ten hřebeček den starej v tom hnoji,pupík v tom tahal,
,to je opravdu div divoucí,že to přežil,já se vždycky s hříbatama lopotím,aby měli pupíky vydezinfikovaný a to několikrát,a někdo se nestará o nic.
Hrůza to byla,opravdu
,proto do smrti budu tý Lenče děkovat,že jí odtamtud vytáhla.
no to si myslím. To byl děs určitě.
Hlavní je, že už má nový domov
jaruska
napsal(a):
Ale to vis, ze si to predstavuju. To je jasny, ze se moooc tesim
, ale nechci to zakriknout.
Hihi a ty uz nas vidis na zavodech? Nooo, tak to si fakt jeste pockam.
A cernej by byt taky mohl, ale nejspis to bude hnedacek.
Karle, co se ti nelibi na Honzovych zadech? Nahodou to zadna strecha neni!
peggiska
napsal(a):
Ale to vis, ze si to predstavuju. To je jasny, ze se moooc tesim
, ale nechci to zakriknout.
Hihi a ty uz nas vidis na zavodech? Nooo, tak to si fakt jeste pockam.
A cernej by byt taky mohl, ale nejspis to bude hnedacek.
Karle, co se ti nelibi na Honzovych zadech? Nahodou to zadna strecha neni!
Helé,sáně,sice bez sedačky,ale to se dá dodělat,dokonce je prodává i někdo ze Slanýho
,ale neznám, mrkněte,je to na Aukru,chtějí 1.700.
jaruska
napsal(a):
Helé,sáně,sice bez sedačky,ale to se dá dodělat,dokonce je prodává i někdo ze Slanýho
,ale neznám, mrkněte,je to na Aukru,chtějí 1.700.
Noo,Kája hold si myslí,že klusáci mají mít záda jako QH,
že,ale to by jaksi nikam nedoklusali.
Pavlí,až pojedeš ty svoje úplně první závody na tom svým Jackuleti,tak doufám,že dáš vědět,přijela bych fandit,
sice mi mušíte někdo dát před hubu nějákej hadr
,páč já to všechno prožívám tak něják nefalšovaně,
ale fakt ráda sleduju úspěchy známých a fandím jim!!!
peggiska
napsal(a):
Nooo, vy nevyjdete? Evik rikala, ze jim Vanesku otisknou, jen nevim, jestli uz to melo byt ted.
A vy se tam asi taky objevite, neee? Kdyz uz jste nafoceni.
Já to lucko upřesním..
Zuzka mě psala den po focení jak se jmenuje celým jménem Wiči,že by jí tam možná dala..
Myslím že jezdectví a i zuzky časák má vyjít zítra..
jaruska
napsal(a):
Noo,Kája hold si myslí,že klusáci mají mít záda jako QH,
že,ale to by jaksi nikam nedoklusali.
Pavlí,až pojedeš ty svoje úplně první závody na tom svým Jackuleti,tak doufám,že dáš vědět,přijela bych fandit,
sice mi mušíte někdo dát před hubu nějákej hadr
,páč já to všechno prožívám tak něják nefalšovaně,
ale fakt ráda sleduju úspěchy známých a fandím jim!!!
Ale prdlajs,dnes jsem koně viděl a je kratší než potřebná délka pro sedlo s 15" posedlím s centersedem,to bude mazec. Nejde o to,že koně pod westernové sedlo musí být rovnou usa plemena,ale koně nejlépe v jejich rámci,člověk se tak vyhne hodně problémům při výběru sedla ve westernovém stylu,pokud má být dodržena správná a funkční stavba sedlové kostry aby vše fungovalo jak má tak to chce své a přes to vlak nejede,jinak to končí u ůžasně padnoucích natow a jiných srajd.
proxima
napsal(a):
Já to lucko upřesním..
Zuzka mě psala den po focení jak se jmenuje celým jménem Wiči,že by jí tam možná dala..
Myslím že jezdectví a i zuzky časák má vyjít zítra..
Eví,jezdectví už mně došlo!!!už mně ale s tím parkurem fakt žeroooou!!!!!!!!!!!!!!!!grrrrrrrrrrrrr.je tam krásný plakát appin.sleduj,možná příšte nebo popříště tam bude vzpomínka na Rockynku...jéé,tak to si asi taky koupím,ten časák když tam budou Vaši a Lucky koně!!!
westgirl
napsal(a):
Eví,jezdectví už mně došlo!!!už mně ale s tím parkurem fakt žeroooou!!!!!!!!!!!!!!!!grrrrrrrrrrrrr.je tam krásný plakát appin.sleduj,možná příšte nebo popříště tam bude vzpomínka na Rockynku...jéé,tak to si asi taky koupím,ten časák když tam budou Vaši a Lucky koně!!!
Fakt,jazdectví už je!!!!A to jsem dnes byli u trafiky...já čekala že až zítra
O parkurech mě nemluv...přijde mě to tam všechno pořád dokola..Rokču si ohlídám..
proxima
napsal(a):
Fakt,jazdectví už je!!!!A to jsem dnes byli u trafiky...já čekala že až zítra
O parkurech mě nemluv...přijde mě to tam všechno pořád dokola..Rokču si ohlídám..
Jéé,holky,já Jezdectví kupuju pravidelně,protože to je jedinej časák takovej se vším.Ale nejvíc se mi líbil,jestli jste někdy koupili Hobby Horse,už bohužel dobu nevychází...
proxima
napsal(a):
Přesně jarů-Hobby Horse byl nej!!!!!
Mám ho ještě na rok předplacený,...Předplatila jsem ho a zkrachoval...
Škoda že není takový časák pro hobby jezdce..
Jezdectví - stejně bych se bez něj neobešla,takže kupuju už moc let,a poslední dobou mám předplacené.právě na stánkách má být až zítra,tak jsem se divila.mi se nejvíc líbil Western Horse and rider,a hobby horse taky!!mám ještě schované staré čísla...Evíí,sedlo vítězí toto na celé čáře,ale mám strach abych tu Zajace nějak ukecala,ať ju změří a jak dlouho mu budu muset vyvolávat...jenže prašule budou na něj nejdřív tak v květnu!!!to je ono- šampiooon:
proxima
napsal(a):
Přesně jarů-Hobby Horse byl nej!!!!!
Mám ho ještě na rok předplacený,...Předplatila jsem ho a zkrachoval...
Škoda že není takový časák pro hobby jezdce..
Jéé,no to je blbý
,to mě mrzí,
ale fakt to byl super časák,já si pro něj vždycky jezdila do Slanýho extra!!
Jaruš s Moruš a Moruš u toho dělá co????
jaruska
napsal(a):
Jéé,no to je blbý
,to mě mrzí,
ale fakt to byl super časák,já si pro něj vždycky jezdila do Slanýho extra!!
Jaruš s Moruš a Moruš u toho dělá co????
To,co Buffíno.
jaruska
napsal(a):
To,co Buffíno.
Tady jsou ty šaty na tu Nástěnku nebo Mafrušku,tak kdybyste někdo chtěl,napište.
proxima
napsal(a):
Zíváááá!!!!!
Tak Zajace!!!!Pěkné..Tak až ho julini pozvou na kafe,tak tam pro něj sjeď na kole a vem ho na nosič k vám!!!
Přessně,Evíí!!!
Tady detail.
jaruska
napsal(a):
Přessně,Evíí!!!
Tady detail.
aby si Bufffíno neomotal jazyk kolem drátu
a on má dvoubarevnou papulu
...jo přesně,nebo řeknu tatovi ať ho veme trabantem já totiž nosič nevedu
a dá mu nejakého lahváča,otec pije ňáké levné "Pardály"
ty šaty jsou správné,jakdyby z nich Marfušu vysvlékl
westgirl
napsal(a):
aby si Bufffíno neomotal jazyk kolem drátu
a on má dvoubarevnou papulu
...jo přesně,nebo řeknu tatovi ať ho veme trabantem já totiž nosič nevedu
a dá mu nejakého lahváča,otec pije ňáké levné "Pardály"
ty šaty jsou správné,jakdyby z nich Marfušu vysvlékl
Néé,to on je vopatrnej,
on je od toho asi 30cm,ono to zkresluje.
Viď,šaty jsou super,to je přesně pro nějákýho chlapa,kterej se převleče za Nasťu nebo Marfušu,ono to těm chlapům docela sluší,ale ten můj nic takovýho neudělá,bohužel.
jaruska
napsal(a):
Néé,to on je vopatrnej,
on je od toho asi 30cm,ono to zkresluje.
Viď,šaty jsou super,to je přesně pro nějákýho chlapa,kterej se převleče za Nasťu nebo Marfušu,ono to těm chlapům docela sluší,ale ten můj nic takovýho neudělá,bohužel.
Šaty parádní teda představa nějakého chlapa v nich, tak se válím smíchy
.
Jiank tady je děsný povichr..hnus
jaruska
napsal(a):
Ahojky Lucko,
máš v Koně a hříbata obrázek Usinky!Tak honééém do Frýdlantu-tam ho mají..
Je tam Wiči na druhé stránce a pak ještě obrázek Peny a malé někde vzadu-Peny je tam jak žirafa...
proxima
napsal(a):
Ahojky Lucko,
máš v Koně a hříbata obrázek Usinky!Tak honééém do Frýdlantu-tam ho mají..
Je tam Wiči na druhé stránce a pak ještě obrázek Peny a malé někde vzadu-Peny je tam jak žirafa...
Úúúúúúúúú
,a já nemám ten časááák,pomoooooc!!!!
jaruska
napsal(a):
Úúúúúúúúú
,a já nemám ten časááák,pomoooooc!!!!
Snad ho seženu,ale pojedu do města zase až kdoví kdy...
jaruska
napsal(a):
Snad ho seženu,ale pojedu do města zase až kdoví kdy...
jaruska
napsal(a):
Jupíííííí,mladá má vyznamenánííí!!!!
Nazdááár,Morušéééé!!!!
jaruska
napsal(a):
Ty jsi ale vošklivá,bléééé!!!
jaruska
napsal(a):
Ty jsi ale vošklivá,bléééé!!!
Haha,to jsem jí to nandal,co???
jaruska
napsal(a):
Haha,to jsem jí to nandal,co???
Hehe,to se mi to chechtá,když na mě nemůže.
jaruska
napsal(a):
No a co jste tedy vymysleli,Ivčí,s tím sedýlkem?
wade 15" taková ekonomy verze s černým měkkým posedlím
jaruska
napsal(a):
Lucí,v to já doufám taky!!!
My byly chvíli venku,ale hnus terén,zmrzlý je to,klouzalo to,bojim bojim.
jaruska
napsal(a):
Lucí,v to já doufám taky!!!
My byly chvíli venku,ale hnus terén,zmrzlý je to,klouzalo to,bojim bojim.
V těch zahradách to jakžtakž šlo.
jaruska
napsal(a):
V těch zahradách to jakžtakž šlo.
Aj jsme chvilku slezly a vedly,páč nám byla žima.
jaruska
napsal(a):
Tohle nevím,co se tady bude dít,to zrovna nejsou naše stromy,ale asi je budou vytahovat traktorem ty kořeny a dají tam jiný stromky.
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Kačenka ležela na zádech a nešlo jí se překulit,tak tam těma nožičkama chvilku hrabala ve vzduchu..
jaruska
napsal(a):
Kačenka ležela na zádech a nešlo jí se překulit,tak tam těma nožičkama chvilku hrabala ve vzduchu..
Padám Ti k nohám,můj vůdče.
jaruska
napsal(a):
Jéééje,a Pierot se nám z toho asi zbláznil.
jaruska
napsal(a):
Jéééje,a Pierot se nám z toho asi zbláznil.
Mě se líbí ty vaše sady, to musí být super si tam cválat za sebou tou uličkou, co?
Já byla s fabbym hodit Usu ke koním, je na pastvině, lítali všichni jako paka, Athos měl radost, že jsem je vypustila.
Fabby si pohrál s pějsky a domů šlapal u kola. Odpoledne pro Usu vezmu Darés..takže zabiju vždycky dvě mouchy jednou ranou..taky to tady řádně klouže, všude namrzlo..jezdit se mi faakt nechce
lucky
napsal(a):
Mě se líbí ty vaše sady, to musí být super si tam cválat za sebou tou uličkou, co?
Já byla s fabbym hodit Usu ke koním, je na pastvině, lítali všichni jako paka, Athos měl radost, že jsem je vypustila.
Fabby si pohrál s pějsky a domů šlapal u kola. Odpoledne pro Usu vezmu Darés..takže zabiju vždycky dvě mouchy jednou ranou..taky to tady řádně klouže, všude namrzlo..jezdit se mi faakt nechce
No toooť se ví,je to krása,
akorát my necváláme za sebou,ale každej si na cválání vezmem svojí kolej a frčíme
.Ale dneska to nešlo ani omylem,
sice jsme si kousíček zaklusaly,ale mě už ven nedostane nikdo,dokud to nerozmrzne.
jaruska
napsal(a):
No toooť se ví,je to krása,
akorát my necváláme za sebou,ale každej si na cválání vezmem svojí kolej a frčíme
.Ale dneska to nešlo ani omylem,
sice jsme si kousíček zaklusaly,ale mě už ven nedostane nikdo,dokud to nerozmrzne.
Lucí,a jak to máš daleko,když vedeš Usinu na pastvinu?
jaruska
napsal(a):
Lucí,a jak to máš daleko,když vedeš Usinu na pastvinu?
No..k Čipovi to mám 800 metrů
a na pastvinu k panu Dvořákovi za huculáky to po cestě mám přesně 2km a když to vezmu podél potoka, tak skoro 3km..když na ni jedu, tak to beru většinou naokolo, kolem potoka a pole se lépe jede, zaklušu i zacválám.
lucky
napsal(a):
No..k Čipovi to mám 800 metrů
a na pastvinu k panu Dvořákovi za huculáky to po cestě mám přesně 2km a když to vezmu podél potoka, tak skoro 3km..když na ni jedu, tak to beru většinou naokolo, kolem potoka a pole se lépe jede, zaklušu i zacválám.
Tak se aspoň povozíš,to máš dobrý!!!
Ale mě dneska byla teda zima,fuj
,v břiše mi kručelo celou vyjížďku
,zapomněla jsem se nasnídat,
tak mi to dneska něják nesedlo,a přitom jsem se tak těšila!!!
Ale ta zima je fakt už votravná
,kdyby byl aspoň sníh...
jaruska
napsal(a):
Tak se aspoň povozíš,to máš dobrý!!!
Ale mě dneska byla teda zima,fuj
,v břiše mi kručelo celou vyjížďku
,zapomněla jsem se nasnídat,
tak mi to dneska něják nesedlo,a přitom jsem se tak těšila!!!
Ale ta zima je fakt už votravná
,kdyby byl aspoň sníh...
Jo, někdy na ni třeba bez sedla na ohlávce zajedu tam a večer se na ni zase dovezu zpátky. Teď je to blbé, že je brzy tma, takže tam není tak dlouho. V létě tam bývá klidně od 9 - 10 do třeba 8 - 9 večer v pohodě. Ale tak dneska tam byla někde od půl 11 do půl 4, takže si taky užije
Tady se ale taky začalo divně stmívat, tak jsem šla pro Usu trochu dříve. Darés se proběhl, Usa už řvala, kde jsem, že v té zzzimě už by teda domů.
No a před chvíli jsme chtěla že ji jdu nakrmit a venku kravál, randál, tak koukám a na cestě stál velký modrý hovnocuc a sousedovi odnaproti vybíral jímku. No a Usa u ohrady , oči vykulené a řvala na něj přes celou zahradu. Tak jsem z toho měla srandu, otevřu ji ohradu, ať se na něj jde podívat k plotu. No Usa oči na vrch hlavy a sama ani náááhodou nevyleze z ohrady...bojím bojím.
Šla jsem tedy do sedlovny pro ohlávku s vodítkem, Usa v momentě byla vedle ve stáji vykulená, že venku je strááášná řvoucí věc. Tak jdu zase ven k ohradě otevřené, Usa vyběhla ze stáje, strčila hlavu do ohlávky a že teda takhle jo, tak že jde
...sama ne, to je bábovka, ale jak se mi schová za záda, tak získá odvahu..kdyžtak je tady mamí a zachrání ji, že
.
Došly jsme doprostřed zahrady, Usa vyvalené uči, uši ji málem ulítly dopředu, ocas nahoru, stála na špičkách a klenula krčisko. Tak jsem pomalu otevřela velká vrata dokořán, cisterna řvala, celé se to třepalo.... Ale Usa sebrala odvahu a se mnou šla až na práh plotu asi 3 metry od cisterny. Chlápek to vypnul, zrovna skončili. Uviděl vykuleného koně, Usa na něj řehtala, auto stichlo
.
Usa posbírala veškerou odvahu a její zvědavost ji vždycky donutí jít zkoumat. Chlápek z nás byl na prášky, že při práci ho kůň teda ještě nepozoroval. Usa chodila kolem auta, očichávala ho, valila na něj oči, pak sledovala jak pán dává zpět ty velké hadice a o zábavu jsme měli postaráno. Pak se pán ptal, jestli se nesplaší, když nastartuje, jsem říkala, že v pohodě, maximálně se lekne. Je zvyklá na kde co. Stály jsme před otevřenými vraty, auto nastartovalo asi 2,5 metru od Usy a ta se ani nehla, jen koukala, že vono to zase řve..a co? Klidně si to šla zase obhlídnout, hovnocuc se rozjel a Usa šla za ním jako kam ta věc jede???...no prostě zážitek
..mám odvážného araba
Takže jsme si užily ještě vzrušení na večer.
Jiank táta mi přivezl ten časák, takže mám doma Koně a hříbata. Usa tam má fakt krásnou fotečku a moc se mi tam líbí na titulce Ubajlan a od Evči Wiči
..ta se mi tam moooc líbí
jaruska
napsal(a):
tak časopis nemám ale fotky sem viděla. sou moc pěkný
jaruško proč nebydlíš tady? my tam moc potřebujem lidi na dojení:/ úplně zoufale
musim chodit furt a dneska sem koně snad ani neviděla a to je mám na dvoře!
zato sem viděla maličkýho poníka s kopytama nestrouhanýma půl roku
chuděrka chodil jak člověk u vody s ploutvema na nohách
bospor
napsal(a):
tak časopis nemám ale fotky sem viděla. sou moc pěkný
jaruško proč nebydlíš tady? my tam moc potřebujem lidi na dojení:/ úplně zoufale
musim chodit furt a dneska sem koně snad ani neviděla a to je mám na dvoře!
zato sem viděla maličkýho poníka s kopytama nestrouhanýma půl roku
chuděrka chodil jak člověk u vody s ploutvema na nohách
fuj, to musel být pohled...
lucky
napsal(a):
fuj, to musel být pohled...
Holky,já dneska městem projedu,tak tam po časáku juknu,prostě ho musím mít,když tam jsou vaši koníci!!!!
Jéééé,Lucíí,to je Usina dobrá,když jí nevadil hovnocuc,ale Moruše je taky dobrá,tý nevadila jednou ani pohybující se plošina s elektrikářema nad náma,a to jsem si myslela,že jestli se to pohne,tak že mě už tentokrát flaška nemine,no samozřejmě ti moulové s tou plošinou pohli až když jsme procházely s Moruš těsně kolem nich,ale Moruš naštěstí vůůbec nic nevymyslela,
to mě moc potěšila.
Jéééžííš,Ivčí,to je hrůza,viď,já bych dojila až bych brečela a Vy zas tam nikoho nemáte,to je děs,asi se dočasně přestěhuju.
jaruska
napsal(a):
Holky,já dneska městem projedu,tak tam po časáku juknu,prostě ho musím mít,když tam jsou vaši koníci!!!!
Jéééé,Lucíí,to je Usina dobrá,když jí nevadil hovnocuc,ale Moruše je taky dobrá,tý nevadila jednou ani pohybující se plošina s elektrikářema nad náma,a to jsem si myslela,že jestli se to pohne,tak že mě už tentokrát flaška nemine,no samozřejmě ti moulové s tou plošinou pohli až když jsme procházely s Moruš těsně kolem nich,ale Moruš naštěstí vůůbec nic nevymyslela,
to mě moc potěšila.
Jéééžííš,Ivčí,to je hrůza,viď,já bych dojila až bych brečela a Vy zas tam nikoho nemáte,to je děs,asi se dočasně přestěhuju.
Ivčí,tady kousek od nás měl chlapík takových poníků 6,co chodili s kopytama a měli to jak sáňky berany,hrůůůza,
ovce měl tak začumbrkovaný,že je ta vlna už ani nemohla hřát,
ale naštěstí už to všechno prodal.
jaruska
napsal(a):
Ivčí,tady kousek od nás měl chlapík takových poníků 6,co chodili s kopytama a měli to jak sáňky berany,hrůůůza,
ovce měl tak začumbrkovaný,že je ta vlna už ani nemohla hřát,
ale naštěstí už to všechno prodal.
Aspoň že už to prodal. Některým lidem nepatří ani křeček do ruky.
Tady dneska valí sněhem, že až hrůza
Po časáku se podívej.
Jo, ona Usa je částečně bábovka, ale jak je se mnou, tak získá odvahu. Jde vidět, že mi prostě věří, že ji ochráním, nezavedu někde, kde by si ublížila. Když se něčeho bojí, tak běží ke mě. A to samé u takových věcí, nebo pod sedlem...sice se třeba bojí něčeheo, ale ještě u toho se snaží, abych já nahoře vydržela a přežily jsme to obě..jenom třeba to s ní cukne, nebo zacapluje na místě, ale nedělá kdovíjaké výpady a vzpínání a zdrhání
lucky
napsal(a):
Aspoň že už to prodal. Některým lidem nepatří ani křeček do ruky.
Tady dneska valí sněhem, že až hrůza
Po časáku se podívej.
Jo, ona Usa je částečně bábovka, ale jak je se mnou, tak získá odvahu. Jde vidět, že mi prostě věří, že ji ochráním, nezavedu někde, kde by si ublížila. Když se něčeho bojí, tak běží ke mě. A to samé u takových věcí, nebo pod sedlem...sice se třeba bojí něčeheo, ale ještě u toho se snaží, abych já nahoře vydržela a přežily jsme to obě..jenom třeba to s ní cukne, nebo zacapluje na místě, ale nedělá kdovíjaké výpady a vzpínání a zdrhání
Noo,to už Moruš taky naštěstí nedělá,
ale dělala to a nic příjemnýho to faktt nebylo,jak jsme vjely do uličky,kde jsou krávy,tak je zblejskla a hodila takovou otočku,že mi málem převrátila Kačenku a na ní sedící Jarušku,hlavně aby odtud byla pryč.
Já jí tam pak brala několikrát raději sama,bez tý Kačenky,protože ta ulička tam je fakt docela úzká,když je nějákej problém a na tý jedný straně je nataženej ostnatej drát,což je hrůza,a naučila se to krásně,už tam chodí bez zaváhání.
Tak v Kauflandu jsem sehnala akorát Jezdectví,ty K+H budou mít jen v jednom krámě ve městě,tak se tam hold v pondělí s Jaruš vydáme.
jaruska
napsal(a):
Noo,to už Moruš taky naštěstí nedělá,
ale dělala to a nic příjemnýho to faktt nebylo,jak jsme vjely do uličky,kde jsou krávy,tak je zblejskla a hodila takovou otočku,že mi málem převrátila Kačenku a na ní sedící Jarušku,hlavně aby odtud byla pryč.
Já jí tam pak brala několikrát raději sama,bez tý Kačenky,protože ta ulička tam je fakt docela úzká,když je nějákej problém a na tý jedný straně je nataženej ostnatej drát,což je hrůza,a naučila se to krásně,už tam chodí bez zaváhání.
Tak v Kauflandu jsem sehnala akorát Jezdectví,ty K+H budou mít jen v jednom krámě ve městě,tak se tam hold v pondělí s Jaruš vydáme.
..to bude honba za časákem, jo?
Já se byla krásně dneska projet s Usou a Darésem, Fabbyho jsem pak vzala ještě do saní, takže psi jsou KO a Usa, ta suce moc ne, ale dělá pořád, že umírá hlady
lucky
napsal(a):
..to bude honba za časákem, jo?
Já se byla krásně dneska projet s Usou a Darésem, Fabbyho jsem pak vzala ještě do saní, takže psi jsou KO a Usa, ta suce moc ne, ale dělá pořád, že umírá hlady
No jo,časák prostě muším sehnat,i kdyby čert na koze jezdil.
A tady nooooormáálně šupelííí!!!!
jaruska
napsal(a):
No jo,časák prostě muším sehnat,i kdyby čert na koze jezdil.
A tady nooooormáálně šupelííí!!!!
No,to Moruš taky dělá,že má strašnej hlad,
jenže to je hrozný,já jí nemůžu dát balík,ať žere,jak chce
,ona má ten tukovej hřeben úplně hroznej,o Buffovi ani nemluvím,to je úplnej tukáč,a to dostává sena jako Kačenka,je hrozně záživnej,ale se mi na těchdle huculech líbí,že sežerou všecko,Pierotovi dáš ovesnou slámu a čumí na to jako tydýt
,kdežto huculíci si šmakujou a sežerou kromě pár tvrdejch stébel téměř vše.
jaruska
napsal(a):
No,to Moruš taky dělá,že má strašnej hlad,
jenže to je hrozný,já jí nemůžu dát balík,ať žere,jak chce
,ona má ten tukovej hřeben úplně hroznej,o Buffovi ani nemluvím,to je úplnej tukáč,a to dostává sena jako Kačenka,je hrozně záživnej,ale se mi na těchdle huculech líbí,že sežerou všecko,Pierotovi dáš ovesnou slámu a čumí na to jako tydýt
,kdežto huculíci si šmakujou a sežerou kromě pár tvrdejch stébel téměř vše.
Jo, oni jsou všežravci a Bettyna s Athosem jsou jako koule pořád. Až začne na jaře rašit tráva, to zase budou obr buřtíky. Usa tolik netuční, ale tady hezky přibral, ovšem ona nabere více svaly a když přibere , tak akorát bříško jak těhule. Ale nemá ty tučné boule na prdeli, krku a všude...
jaruska
napsal(a):
Jarusko, mam na tebe vesteckou otazecku. Co to budeee?
Uz jen tri mesice do konce, poznas uz to?
jaruska
napsal(a):
Pavlí,tipuju hřebečka,
ale nezoufej,
nebudeš sama.
Hlavně ať je zdravej,že jo,a maminka taky!!!
Ale teda Jackie má prdel jak dva chlaďáci!!!
jaruska
napsal(a):
Ale teda Jackie má prdel jak dva chlaďáci!!!
Čistota půl zdraví,špína celýýýý!!!!
jaruska
napsal(a):
Čistota půl zdraví,špína celýýýý!!!!
Proč mám ten Bobik takovej černej....
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Ahojky, diky Jaru za vestbu. Uvidime, zda-li se trefis.
Jinak neboj, nezoufam. Hrebecek by byl do sportu lepsi. A nema nalady jak kobyla.
Takze me je to vlastne jedno, co se narodi. Beru oboje!
A hlavne to zdravi, to je jasny!
Tak se mej krasne.
peggiska
napsal(a):
Ahojky, diky Jaru za vestbu. Uvidime, zda-li se trefis.
Jinak neboj, nezoufam. Hrebecek by byl do sportu lepsi. A nema nalady jak kobyla.
Takze me je to vlastne jedno, co se narodi. Beru oboje!
A hlavne to zdravi, to je jasny!
Tak se mej krasne.
Ahoj Pavlí,
nemáš zač
a ani nemáš ještě za co,hihi,
třeba se seknu.
Taky se měj,Pavlí a přeju,ať to utíká.
jaruska
napsal(a):
Ahoj Pavlí,
nemáš zač
a ani nemáš ještě za co,hihi,
třeba se seknu.
Taky se měj,Pavlí a přeju,ať to utíká.
ahojte sem marodečekdorazila sem se na oslavě narozenin.......jinak co se týče pojištění podala sem odvolání pač dva pojištovaci mi řekli že si asi slečna likvidatorka nefšimla dodatku.....
na koně koukám a i fotím přes okno(((
dakotka
napsal(a):
ahojte sem marodečekdorazila sem se na oslavě narozenin.......jinak co se týče pojištění podala sem odvolání pač dva pojištovaci mi řekli že si asi slečna likvidatorka nefšimla dodatku.....
na koně koukám a i fotím přes okno(((
Jupíí,Janí,tak to nakonec přece jen budou muset zaplatit!!!
No mě to bylo divný hned,když platíš takový prachy šílený,že by se to na to nevztahovalo.
Tak přeju brzské uzdravení
,my se zatím držíme,sem k nám ta chřipajzna doufám netrefí!!!
jaruska
napsal(a):
Jupíí,Janí,tak to nakonec přece jen budou muset zaplatit!!!
No mě to bylo divný hned,když platíš takový prachy šílený,že by se to na to nevztahovalo.
Tak přeju brzské uzdravení
,my se zatím držíme,sem k nám ta chřipajzna doufám netrefí!!!
Já kdybych chtěla takhle koukat z vokna na koně,tak se muším odstěhovat do stodoly!
jaruska
napsal(a):
Já kdybych chtěla takhle koukat z vokna na koně,tak se muším odstěhovat do stodoly!
ale štve mě že sem nevychytala jak se stavěli proti sobě bud nestihnu nastartovat fotak bo mi zalezou za roh(((.....tady se spolu asi nebaví)))
dakotka
napsal(a):
ale štve mě že sem nevychytala jak se stavěli proti sobě bud nestihnu nastartovat fotak bo mi zalezou za roh(((.....tady se spolu asi nebaví)))
a toto teda netušim co je)))
lucky
napsal(a):
tož jakásí kreace.
A kdo je v obchodě???
no kdo ja tu sedimmusim bo jak dojde někdo na western tak muj je neschopnej poradit a hned mi volá
....nechcete někdo dětskou košulu?
za 150.....
dakotka
napsal(a):
no kdo ja tu sedimmusim bo jak dojde někdo na western tak muj je neschopnej poradit a hned mi volá
....nechcete někdo dětskou košulu?
za 150.....
Já myslela, že jsi doma!
No nic, přišel mi balík, na který jsem čekala a teď jdu nasedlat to moje bílé a jedem ven..tak pá
jaruska
napsal(a):
Košela je pěkná,ale mladá jich má docela dost a navíc za chvíli mi začne brát ty moje,košil mám docela dost,
na dny všední i sváteční.
jaruska
napsal(a):
Košela je pěkná,ale mladá jich má docela dost a navíc za chvíli mi začne brát ty moje,košil mám docela dost,
na dny všední i sváteční.
Lucí,já su zvědavá,co Ti přišlooo????
jaruska
napsal(a):
Lucí,já su zvědavá,co Ti přišlooo????
Tahle se mi líbí
,ale zaaas tam neni kus osásku.
jaruska
napsal(a):
Jak on hezky klene ten krk.
jééé pěknýýýýý
my byli včera v lese a to se fakt nedá po polích můžem jen opatrně aby nebyl malér a cesty sou samej led
bospor
napsal(a):
jééé pěknýýýýý
my byli včera v lese a to se fakt nedá po polích můžem jen opatrně aby nebyl malér a cesty sou samej led
tak trénujem v kruhovce
bospor
napsal(a):
Jééé,taky moooc pěknýýýý
,jak hezky dává Honzíček hlavičku dolu!!!
No o ježdění mi povídej,já se taky hrozně bojím o ty moje kuličky,
Moruš je tak strašně opatrná,že nám v kroku utíká i Kačenka,
to je normálně vostuda,
ale já se jí fakt nedivím,ona je rozumná a ví,jak má jít,
ale s těmadle břichatkama se nedá jezdit,
to néni na dlouhý vejlety,ani když bude líp.
Ale už to zanedlouho bude zase dobrý a budeme zase moct frčát.
jaruska
napsal(a):
Jééé,taky moooc pěknýýýý
,jak hezky dává Honzíček hlavičku dolu!!!
No o ježdění mi povídej,já se taky hrozně bojím o ty moje kuličky,
Moruš je tak strašně opatrná,že nám v kroku utíká i Kačenka,
to je normálně vostuda,
ale já se jí fakt nedivím,ona je rozumná a ví,jak má jít,
ale s těmadle břichatkama se nedá jezdit,
to néni na dlouhý vejlety,ani když bude líp.
Ale už to zanedlouho bude zase dobrý a budeme zase moct frčát.
joo honzíček mi dělá radost a tvým holkám se nedivím
je jen dobře že jsou opatrný
bospor
napsal(a):
joo honzíček mi dělá radost a tvým holkám se nedivím
je jen dobře že jsou opatrný
Jéé,ten je opravdu šikovnej!!!
Noo,však já jsem radši,když je Moruš opatrná,než aby to někde hnala a práskla sebou,ta ledovka byla fakt hrozná.
Ale tady už to taje,je zase všude mokro a bahno
,ale to aspoň neklouže tolik jako ledovka.
Ještě přežít ten únor a březen snad už bude trošíčku teplejší...
jaruska
napsal(a):
Jéé,ten je opravdu šikovnej!!!
Noo,však já jsem radši,když je Moruš opatrná,než aby to někde hnala a práskla sebou,ta ledovka byla fakt hrozná.
Ale tady už to taje,je zase všude mokro a bahno
,ale to aspoň neklouže tolik jako ledovka.
Ještě přežít ten únor a březen snad už bude trošíčku teplejší...
Týý jo,dneska sice nemzne,ale je tam větší zima.