molly
napsal(a):
Dobré ránko! Valím za zvířátky
Uff, to je fofr
ty brďo, kdyby tě tak viděli pomáhat a chránit:)))
já si dám v klidu kávičku a snídani a jdu zas papírovat a psát..:(
a Rinž s Vačkou se beztak překulili na druhý bok:)
molly
napsal(a):
Uff, to je fofr
Včerejšek jsem skoro prospala
Molinaté končí říje, tak není kam spěchat.. Měl přijet vet, ale jak je zvykem, důležitější případ mi jej odvál někam na opačnou stranu, než je má ves
Takže v pátek druhý pokus
Merlin je čím dál mazlivější, člověk sedne na gauč a hnedle jej má na klíně.. Takového kocoura jsem tu ještě neměla
Holky , Hradečandy, koukaly jste na ČJF? Máme tu kolem vypsáno spousta dalších soustředění
můj svěřenec...
molly
napsal(a):
To jsem naštěstí neseděla za volantem já... Cestou do HK nemám možnost to takhle rozjet
Zdar díky Zuzí za tip k černýmu se chystáme ale ještě uvidíme možná bych spíš zkusila romana...
Jsem totál nadšená, A1/1 nejsou chytří aler vyčůraní pokud se jedna o kobule, ale já jí včera zas přech..la nebyla jeden den pod sedlem a tušila jsem že by se mohlo opakovat to co mě předvedla v pátek, tudíž už můj rozum alarmoval o mé zdraví...tudíž jsem nasedlala nauzdila a vzala lonž a šla pod les na louku, šla s náma i běloučka ....kobylu jsem nechala ty její akrobatická kousky vytvořit na lonži, ona je slušná nechce mě utéct prostě jen prdí skáče vyhazuje a raduje se z pohybu..no něco neskutečného shlédla jsem capriolu, dvakrát na zadní, pak exluzivní vyhoz a přeskoky..jakmile začla bejt hlasově ovladatelná a zvladla jít krokem nasedla jsem já a kobyla byla jak milius, co milius absolutně exkluzivní, jezdila jsem na volné otěži, jen na sed a váhu, na malý kruhy jsem mohla mít ruce bok, nikam nespěchla nevalila po předku, soustředila se a šlapala s hlavou sníženou a nosila mě na hřbetě...ne levou jsme trochu tužčí ale i to se poddalo, ale hlavně neměla žádné vražedné tendence tak jsem zkusila i na cválat, krásně pomalu a pak se mnou vycálala malej kruh že i já a kámoška jsme vejrali..madam našla rovnováhu tak se jí to machrovalo, nadherně mě nosila....holky jestli takhle bude chodit nadále tak se tu keždej den opupínkuju
pač od včerejška svítím nadšení:)je jí pro mě škoda...
molly
napsal(a):
Uff, to je fofr
no, já jsem včera ježdění vůbec nestihla...koupila jsme si u Dášeny termoboty - se smála, konečně někomu prodala ty 37, si myslela, že jsou dětské..:), Lenuško - máme stejné...
akorát se potřebuju zbavit těch z equiservisu, snad jim to tam půjde poslat zpátky..a teď jsem se dívala a neměl by to být problém...
no, jinak sjme bez sedla a horší je,že Tomáš tam byl nedávno v Kentauru a hned tak tam nepojede, tož budu muset čekat...a na dynamitu budu jezdit bez sedla nebo ve westernu..:(
kukinatost
napsal(a):
no, já jsem včera ježdění vůbec nestihla...koupila jsme si u Dášeny termoboty - se smála, konečně někomu prodala ty 37, si myslela, že jsou dětské..:), Lenuško - máme stejné...
akorát se potřebuju zbavit těch z equiservisu, snad jim to tam půjde poslat zpátky..a teď jsem se dívala a neměl by to být problém...
no, jinak sjme bez sedla a horší je,že Tomáš tam byl nedávno v Kentauru a hned tak tam nepojede, tož budu muset čekat...a na dynamitu budu jezdit bez sedla nebo ve westernu..:(
Když je řeč o termobotech, taky nad nima uvažuju, ale docela mě odradila známá, která je měla a říkala,že v nich zas takový teplo není, že v tom palce stejně promrznou, tak nevim no.
Já jsem včera přemísťovala hromadu hnoje z bodu A do bodu B, by člověk nevěřil co toho to zvíře vyprodukuje
kukinatost
napsal(a):
Zdarec babinec Jaňulec pimpulec, už žeš vymjyniua tyn podocasník???? Jinak termáče jsou boží, vem si je i na ježdění a uvidíš moji euforii :-) Jsem říkala, že je nesundám ani na jaře
Jo a jinači mum tež radost, bo kupuju noťas a únor-březen budem mít internet, tak už budem civilizovaní i my "v norožu"
lanika
napsal(a):
Zdarec babinec Jaňulec pimpulec, už žeš vymjyniua tyn podocasník???? Jinak termáče jsou boží, vem si je i na ježdění a uvidíš moji euforii :-) Jsem říkala, že je nesundám ani na jaře
Jo a jinači mum tež radost, bo kupuju noťas a únor-březen budem mít internet, tak už budem civilizovaní i my "v norožu"
A Leňuše vy tam máte signál???
lanika
napsal(a):
kure, robiš si řiť, ni?:)
Lena plena, vy byděte tak civilizovani aj tam u vás? :))
No to je což neimozliwego:)))Ja podocasnik je vymjunany za kus bundy:)))Jinak jsem si koupila akorát sexy podkolenky:)
Termoboty jsou super, zima mi v nich sice je,a le to ej mi všech botech, ale furt mi to do těch sraček a kosy přijde jako nejlepší verze obut, hlavně proto, že nepromoknou hned tak..
ale kurnik 1800 Kč, to mám radost...:(
a dneska na toho draka abyhc sedlaa.hned je zprubuju:)
kde jsou ty barvy podzimu...
kukinatost
napsal(a):
No to je což neimozliwego:)))Ja podocasnik je vymjunany za kus bundy:)))Jinak jsem si koupila akorát sexy podkolenky:)
Termoboty jsou super, zima mi v nich sice je,a le to ej mi všech botech, ale furt mi to do těch sraček a kosy přijde jako nejlepší verze obut, hlavně proto, že nepromoknou hned tak..
Místo toho zas sněží
Už ať je jaro a teplo. Koňuši začali línat, tak jsem zvědavá...i když mi to teda přijde docela brzo, aby línali už v lednu.
strelish
napsal(a):
Místo toho zas sněží
Už ať je jaro a teplo. Koňuši začali línat, tak jsem zvědavá...i když mi to teda přijde docela brzo, aby línali už v lednu.
Kurnik, neserte mě s tím línáním, to zas budu mít jediná já chlupatého koně i v březnu? Jen ať nasněží, Kaťulec, potřebuju jezdit, jezdit, jezdit a ty báječné zasněžené lesní cestičky nekonečné k cválání nemají chybu
Jo a potřebuju zkulturnit Honzajsové vlasy
kukinatost
napsal(a):
Termáče jsou poklad hlavně tomhle studeném blátivém počásku...v holínkách je brutus zima a v termáčích pokud se hejbu je teplo, jakmile však stojím delší dobu je samo zim ai v nich, ale každému vřele doporučím, kámoška má ty ELT a nemůže si je vynachválit...totál boží, jen teda proti blátu moc nejsou ale prý perfekt na ježdění...
mě stáli termáče 300..
janule ještě že máš western..
a leni super že budeš online i mimo pracovní..já sice jsem ale včera mě PC totál stávkoval, na notas se taky chystám ale ted nevím nevím...
lanika
napsal(a):
Kurnik, neserte mě s tím línáním, to zas budu mít jediná já chlupatého koně i v březnu? Jen ať nasněží, Kaťulec, potřebuju jezdit, jezdit, jezdit a ty báječné zasněžené lesní cestičky nekonečné k cválání nemají chybu
Jo a potřebuju zkulturnit Honzajsové vlasy
Neboj, Andoš bude chlupatý ještě v květnu. Mu to trvá pomalu až do léta než shodí všechny ty vrstvy chlupů, co má na sobě
klawdie
napsal(a):
Termáče jsou poklad hlavně tomhle studeném blátivém počásku...v holínkách je brutus zima a v termáčích pokud se hejbu je teplo, jakmile však stojím delší dobu je samo zim ai v nich, ale každému vřele doporučím, kámoška má ty ELT a nemůže si je vynachválit...totál boží, jen teda proti blátu moc nejsou ale prý perfekt na ježdění...
mě stáli termáče 300..
janule ještě že máš western..
a leni super že budeš online i mimo pracovní..já sice jsem ale včera mě PC totál stávkoval, na notas se taky chystám ale ted nevím nevím...
Chtělo by to nějaké nové fotečky, co????? Už tu plácáme dlouho s těma starýma Tak kdo se hecne první
.....trocha tepla
lanika
napsal(a):
Chtělo by to nějaké nové fotečky, co????? Už tu plácáme dlouho s těma starýma Tak kdo se hecne první
.....trocha tepla
Teploooo - už aby to bylo!!!!!!!
molly
napsal(a):
Uff, to je fofr
Dobré ráno všem.Já už jsem taky v práci a právě vymýšlím jak vyběhnout před hotel do PNS na nové jezdectví-pokud se teda nepletu a vychází dnes.Jinak moje kobča má dnes volno,tak jako včera,ale zítra už zase bude makat. Thermoboty nemám a jelikož si stále myslím,že už bude konečně jaro,tak je ani kupovat nehodlám.
molly
napsal(a):
Uff, to je fofr
Tož já vám sem něco fláknu
strelish
napsal(a):
Tož já vám sem něco fláknu
medvídek, ale sabulka se letos taky řadí mezi tuleně, místama má 4-5 cm chlupy, to zas budu bílá já hnědá zatím drží a nepouští.
klawdie
napsal(a):
medvídek, ale sabulka se letos taky řadí mezi tuleně, místama má 4-5 cm chlupy, to zas budu bílá já hnědá zatím drží a nepouští.
HOLKY SEGRA ... až mi to vzalo dech....
strelish
napsal(a):
i Jamuška si trošku výjimečně zařádila
Ovšem už aby bylo tahle
klawdie
napsal(a):
HOLKY SEGRA ... až mi to vzalo dech....
A další zprávy z ráje: řekla bych že to psala skorošvagrová taky se jmenuje Péťa...ale pobavilo mě její vylíčení, tak i pro Vás!:
Tssssssss, roztomila slecna na plazi! Je tu naaaaaaadherne. Naprosty
raj. Peta foti jak vztekla. Vcera jsem videla 6m po sebou mantu
atlantskou. Tak 5m rozpeti ploutvi. Spolkla jsem snorchl a bezela po
hladine jak Jezis! Peta od te doby nechce do vody na severu
ostrova :)))) spalila jsem si hrbety rukou a Peta narty. Chodime v
ponozkach. Akorat ja je mam prostrohnuty na prsty. Nejsme samy, rudych indianu jsou tu mraky. Jidlo neskutecny, ceny taky. Nastesti jsme sly na masaz hned druhy den, ted jsme spaleny a Peta jeci kdyz ji mazu
zada :)))) praly bysme vam, abyste to videli. Je to hrozny kyc. Modra je tyrkysova, zelena sviti a pisek jako snih. Vcera jsme vecer z mola videly lovit delfina.
Zatim pa
P + P
klawdie
napsal(a):
A další zprávy z ráje: řekla bych že to psala skorošvagrová taky se jmenuje Péťa...ale pobavilo mě její vylíčení, tak i pro Vás!:
Tssssssss, roztomila slecna na plazi! Je tu naaaaaaadherne. Naprosty
raj. Peta foti jak vztekla. Vcera jsem videla 6m po sebou mantu
atlantskou. Tak 5m rozpeti ploutvi. Spolkla jsem snorchl a bezela po
hladine jak Jezis! Peta od te doby nechce do vody na severu
ostrova :)))) spalila jsem si hrbety rukou a Peta narty. Chodime v
ponozkach. Akorat ja je mam prostrohnuty na prsty. Nejsme samy, rudych indianu jsou tu mraky. Jidlo neskutecny, ceny taky. Nastesti jsme sly na masaz hned druhy den, ted jsme spaleny a Peta jeci kdyz ji mazu
zada :)))) praly bysme vam, abyste to videli. Je to hrozny kyc. Modra je tyrkysova, zelena sviti a pisek jako snih. Vcera jsme vecer z mola videly lovit delfina.
Zatim pa
P + P
Brutálně jí to přeju a strašně závidím, pochybuju že se tam někdy já podívám, ale když vidím tu nádheru ještě víc jí závidím že tam může pobíhat s fotákem v ruce...holky už jsem si asi vybrala fotyho, toužím po něm jako blázen a sestřička říkala že mi ho k narozkám zařídí, když už májm to čtvrt století, když už jsme u toho nechcete si uděůlat koncem března čas a přijet to se mnou oslavit, chci úpozvat mé nejoblíbenější lidičky a vy mezi ně patříte...
Hele divný že mě ta krása z fotky dojíma, nebo sem divná
klawdie
napsal(a):
Brutálně jí to přeju a strašně závidím, pochybuju že se tam někdy já podívám, ale když vidím tu nádheru ještě víc jí závidím že tam může pobíhat s fotákem v ruce...holky už jsem si asi vybrala fotyho, toužím po něm jako blázen a sestřička říkala že mi ho k narozkám zařídí, když už májm to čtvrt století, když už jsme u toho nechcete si uděůlat koncem března čas a přijet to se mnou oslavit, chci úpozvat mé nejoblíbenější lidičky a vy mezi ně patříte...
Taky tiše závidím :)) a přeju, musí to tam být nádhera.
Klári napíšu si do deníčku, akorát při tom všem, co se děje vůbec nevím, co bude koncem března
klawdie
napsal(a):
je to nádhera.Můžu vědět kde sestra je?
klawdie
napsal(a):
hmm...Maledivy..
Konec března bych to mohla finančně zvládnout i já Že by se plánoval další velký srazík?????????
lanika
napsal(a):
Konec března bych to mohla finančně zvládnout i já Že by se plánoval další velký srazík?????????
no tož by jsme to mohli nějak zkloubit...dělám mejdan a hrozně bych si přála aby jste tam byli i Vy moje ifauňačky...
molly
napsal(a):
Uff, to je fofr
ty vado, Klárko, normálně bych i uvažovala, že dojedu,...sice jenom na chvilku, ale hecnem se s Leňuchem a dorazíme...(ale pojedu jedině s Lenicou a Ka´tuch by se tež mohl hecnout) v březnu, no spíše teda v dubnu, bych už snad mohla mít i nějaké prachy, teda doufám..:))
páč mi v březnu končí splátky za sedlo a v dubnu kolo:)))
jo a ta fotka je boží, má atmosféru, fakt luxusní...jsme minimálně dvě Klárko, co to na nás působí...
kukinatost
napsal(a):
ty vado, Klárko, normálně bych i uvažovala, že dojedu,...sice jenom na chvilku, ale hecnem se s Leňuchem a dorazíme...(ale pojedu jedině s Lenicou a Ka´tuch by se tež mohl hecnout) v březnu, no spíše teda v dubnu, bych už snad mohla mít i nějaké prachy, teda doufám..:))
páč mi v březnu končí splátky za sedlo a v dubnu kolo:)))
jo a ta fotka je boží, má atmosféru, fakt luxusní...jsme minimálně dvě Klárko, co to na nás působí...
Vem i Kuláše a dorazte zaručuju že pozvu jen fajné lidi, žádnou zvěř...jen mé nejoblíbenější a nejmilovanější a nebude chybět ani maminka a tatínek, soudek pívka, dostatek zelený, spát můžem přímo tam,stačí karimatka a spacák a ubytujem se na podiu...chtěla bych aby to nebyla jen taková pitka, ale aby to byl sranda, aby se lidi odvázli, třeba nějaký karaoke, hry apod...zvažuju že zlanařím nějaký dobrovoolníky a pro uvolnění atmošky spácháme nějaké scénky...no prostě aby na to jen tak nikdo nezapoměl a já též, známej mi vyfoukl nápad s karnevalem tak to vymyslím jinak..
moje maminka s tatínkem
klawdie
napsal(a):
Vem i Kuláše a dorazte zaručuju že pozvu jen fajné lidi, žádnou zvěř...jen mé nejoblíbenější a nejmilovanější a nebude chybět ani maminka a tatínek, soudek pívka, dostatek zelený, spát můžem přímo tam,stačí karimatka a spacák a ubytujem se na podiu...chtěla bych aby to nebyla jen taková pitka, ale aby to byl sranda, aby se lidi odvázli, třeba nějaký karaoke, hry apod...zvažuju že zlanařím nějaký dobrovoolníky a pro uvolnění atmošky spácháme nějaké scénky...no prostě aby na to jen tak nikdo nezapoměl a já též, známej mi vyfoukl nápad s karnevalem tak to vymyslím jinak..
moje maminka s tatínkem
babky chňapky, je vcelku klid.. Dnes jsem měla prvního obětního beránka na stole-kastrace kocoura
Tak jsem mu je, pod odborným dohledem samozřejmě, ušmikla
jejda, je tu ale sranda...
Jen mne dnes čeká směna cca do 6-pohotovost.. Tak semka třebas ještě kuknu...
molly
napsal(a):
babky chňapky, je vcelku klid.. Dnes jsem měla prvního obětního beránka na stole-kastrace kocoura
Tak jsem mu je, pod odborným dohledem samozřejmě, ušmikla
jejda, je tu ale sranda...
Jen mne dnes čeká směna cca do 6-pohotovost.. Tak semka třebas ještě kuknu...
Zuzí ty máš zajímavou práci...za tohle máš můj obdiv to by asi nuj žaludek nezvládal...jdu se podívat na ty karboše co mi dovalila mamina:)
molly
napsal(a):
Uff, to je fofr
Kdo se hlásí na brigádu??
klawdie
napsal(a):
Zuzí ty máš zajímavou práci...za tohle máš můj obdiv to by asi nuj žaludek nezvládal...jdu se podívat na ty karboše co mi dovalila mamina:)
Teda, karbenátky ty já ráda, ještě když k tomu je i bramborová kaše.....Tsssssssssss
A já mám dneska zelný list s míšankou. Něco podobného
Holky a hlásím veřejně, Žíla nakonec bude. Uf
molly
napsal(a):
Uff, to je fofr
ty vado - na důchod? Oni přebírají kobzoly, ne?
baby, jak by se vám to líbilo na rezavicu?
molly
napsal(a):
Lenusku a copak máš za nový telefon?
Doktoří si skáklí na obídék.. Tak je klid Zatím nic vážného, tak to tu plyne pomaleji.. Když je člověk pár hodin na sále, je to hnedle o něčem jiném..
Kvalitou nic moc, ale za 1 kč, no neber to A navíc já s telefonem nikdy nefotím, respektive ty vyfocené fotky nepotřebuju stahovat do PC, takže k čemu by mi byl super foťáček, že???? Mám hudební Sony Ericson, líbil se mi designem, takový dámský telefonek, žádná cihla velká.....No vlastně to byla jasná volba z te nabídky za 1 kč. Tož asi tak, no
lanika
napsal(a):
Kvalitou nic moc, ale za 1 kč, no neber to A navíc já s telefonem nikdy nefotím, respektive ty vyfocené fotky nepotřebuju stahovat do PC, takže k čemu by mi byl super foťáček, že???? Mám hudební Sony Ericson, líbil se mi designem, takový dámský telefonek, žádná cihla velká.....No vlastně to byla jasná volba z te nabídky za 1 kč. Tož asi tak, no
tak si spokojená:)???náhodou mobil je to velmi šikovný...
klawdie
napsal(a):
tak si spokojená:)???náhodou mobil je to velmi šikovný...
No tak mám ho cca 20 min, a před šéfama si sním hrát nemůžu :-) Ale myslím, že jo.....Jen ted ještě postahovat písničky a slušné vyzvánění, bo to je hnus ty řevy co to mám nahráne. Mi volala segra a jsem se až zlekla