Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2009 13:29
leni lek

XXX.XXX.100.16

Ahoj,
rozhodla jsem se, ze svoji kobylku letos připustim . Kobča ma vyskakane Ska, momentalně ma odpočinek, chodi jen do výběhu, a na vyjiždky sem tam si něco skoči.
Ja žiji a pracuji v cizině, takže hřebce vybral můj přitel. Rozhodli jsme se pro hřebce z Mustangu a to tohoto ´1360 DROSSELKALG ll

a čím letos připouštíte vy? Jake by jste doporučili vitaminy pro březi kobyly?

buggyna

2.2.2009 15:48
buggyna

XXX.XXX.81.124

leni lek napsal(a):
Ahoj,
rozhodla jsem se, ze svoji kobylku letos připustim . Kobča ma vyskakane Ska, momentalně ma odpočinek, chodi jen do výběhu, a na vyjiždky sem tam si něco skoči.
Ja žiji a pracuji v cizině, takže hřebce vybral můj přitel. Rozhodli jsme se pro hřebce z Mustangu a to tohoto ´1360 DROSSELKALG ll

já budu připouštět až příští rok, ale kým,to neřeknu. Ne že bych ještě nevěděla,vím moc dobře,ale je to můj typ na mojí kobylu.
Co se týče těch vitamínů...nejen březí kobyla by měla mít vitamíny a minerály plno lidí dělá tu neuvěřitelnou blbost,že březí kobylu přecpávají vším možným.Ale jakmile porodí,už jí nic nedávají.Mělo by to být právě že naopak samozdřejmě jí tak i tak dopřát kvalitní a vyváženou stravu,ale po porodu je to důležitější.
Jinak brezím/těhotným savcům je dobré přidávat selen

2.2.2009 15:53
leni lek

XXX.XXX.100.16

buggyna napsal(a):
já budu připouštět až příští rok, ale kým,to neřeknu. Ne že bych ještě nevěděla,vím moc dobře,ale je to můj typ na mojí kobylu.
Co se týče těch vitamínů...nejen březí kobyla by měla mít vitamíny a minerály plno lidí dělá tu neuvěřitelnou blbost,že březí kobylu přecpávají vším možným.Ale jakmile porodí,už jí nic nedávají.Mělo by to být právě že naopak samozdřejmě jí tak i tak dopřát kvalitní a vyváženou stravu,ale po porodu je to důležitější.
Jinak brezím/těhotným savcům je dobré přidávat selen

Takže tajemstvi jo ? :) Kobča ma vitaminy i teď, ale chtěla bych aby dostavala něco i v době březosti. , nějaky tip na značku?

buggyna

2.2.2009 15:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

leni lek napsal(a):
Takže tajemstvi jo ? :) Kobča ma vitaminy i teď, ale chtěla bych aby dostavala něco i v době březosti. , nějaky tip na značku?

no jasně že
u nás všichni koníci dostávají premix od Hoveleru.Mají i pro breží,a pro kobyly po porodu. Toto určitě budu dávat já. Je to kvalitní a prověřená značka

2.2.2009 18:05
dannynka

XXX.XXX.210.66

leni lek napsal(a):
Ahoj,

Ahoj,
tak my co máme ted kobču březí tak ji dáváme vitamínky od Hoveleru REFORMIN PLUS,myslim že to je dobrá kvalita za dobrou cenu
Jinak taky uvažujem, že bychom připustili něčím z Mustangu, libí se nám taky Drosselkalg II.(u něho můžem aspoň srovnat potomstvo) dále se nám líbí Pinot Grigio, Eibisch II. a špatný není ani Sabini.
Všechno jsou tam nádherní a nadaní hřebci tak je opravdu těžko vybrat toho nej , ale toto jsou naši favoriti

Foto: hřebec Al Campo ...taky parádní koník

buggyna

2.2.2009 18:11
buggyna

XXX.XXX.81.124

dannynka napsal(a):
Ahoj,
tak my co máme ted kobču březí tak ji dáváme vitamínky od Hoveleru REFORMIN PLUS,myslim že to je dobrá kvalita za dobrou cenu
Jinak taky uvažujem, že bychom připustili něčím z Mustangu, libí se nám taky Drosselkalg II.(u něho můžem aspoň srovnat potomstvo) dále se nám líbí Pinot Grigio, Eibisch II. a špatný není ani Sabini.
Všechno jsou tam nádherní a nadaní hřebci tak je opravdu těžko vybrat toho nej , ale toto jsou naši favoriti

Foto: hřebec Al Campo ...taky parádní koník

my reformin dáváme březí nebřezí, pracující nepracující. Pro březí bych zvolila něco jinýho od Hoveleru,mají toho dost

2.2.2009 18:46
dominika

XXX.XXX.224.8

buggyna napsal(a):
my reformin dáváme březí nebřezí, pracující nepracující. Pro březí bych zvolila něco jinýho od Hoveleru,mají toho dost

Tak já letos na jednu Quick Lauro Z z Písku a na druhou ještě nevím,ta nám snad letos dá hříbátko po Limited.

Tady letošní mamut po Quidam.

2.2.2009 18:47
dominika

XXX.XXX.224.8

dominika napsal(a):
Tak já letos na jednu Quick Lauro Z z Písku a na druhou ještě nevím,ta nám snad letos dá hříbátko po Limited.

Tady letošní mamut po Quidam.

Blbost,vlastně tedy narozena 8/08 takže loňská.

2.2.2009 19:13
gituna

XXX.XXX.85.61

leni lek napsal(a):
Ahoj,

No tak my letos čekáme hříbátko po Werbespotovi a ani nevím, jestli budu letos připouštět (spíš asi dostane pauzu), ale tahle problematika mě velice zajímá a samozřejmě vybírám hřebce i tak Drosselklang II se mi taky velice líbí, můžu se zeptat, na jaké kobylky ho chcete dávat? Pak bych klidně opakovala spojení s Le Patronem, ze kterého se nám narodil super hřebeček. A do třetice se mi zamlouvá nový, mladý, ještě neprověřený hřebec stojící v Písku, Heartbreak. No a za humny nám stojí Dantes. Taky jsem zvědavá, co bude v Mněticích. Těžké rozhodování

buggyna

2.2.2009 19:18
buggyna

XXX.XXX.81.124

gituna napsal(a):
No tak my letos čekáme hříbátko po Werbespotovi a ani nevím, jestli budu letos připouštět (spíš asi dostane pauzu), ale tahle problematika mě velice zajímá a samozřejmě vybírám hřebce i tak Drosselklang II se mi taky velice líbí, můžu se zeptat, na jaké kobylky ho chcete dávat? Pak bych klidně opakovala spojení s Le Patronem, ze kterého se nám narodil super hřebeček. A do třetice se mi zamlouvá nový, mladý, ještě neprověřený hřebec stojící v Písku, Heartbreak. No a za humny nám stojí Dantes. Taky jsem zvědavá, co bude v Mněticích. Těžké rozhodování

tak koukám,že tady někdo má podobné oko na hřebce jako já

2.2.2009 19:19
gituna

XXX.XXX.85.61

buggyna napsal(a):
tak koukám,že tady někdo má podobné oko na hřebce jako já

No jasně, jen to nejlepší přeci ne?

buggyna

2.2.2009 19:21
buggyna

XXX.XXX.81.124

gituna napsal(a):
No jasně, jen to nejlepší přeci ne?

to joo,ale něco bych tam poupravila aněco přidala třeba za zmínku stojí,a dost sem o něm přemýšlela...Reverend

2.2.2009 19:24
gituna

XXX.XXX.85.61

buggyna napsal(a):
to joo,ale něco bych tam poupravila aněco přidala třeba za zmínku stojí,a dost sem o něm přemýšlela...Reverend

Jo, beru ten by se mi taky zamlouval, ale ten je pro nás nedostupný (myslím, že je jen přirozeně), proto o něm neuvažuju...pak se mi taky líbí Esprit Royal nebo jaké mám použít jméno, na předvýběru zaujal, ale teď už se objevil v PK online a má "jen" 7,4 bodů..

2.2.2009 19:24
microfon

XXX.XXX.182.201

leni lek napsal(a):
Ahoj,

tak já se rozmýšlíp pro dvě klisny pony mezi Pepino San Barem, Dandys Jackem Bonanzou, Huck gunem a Spock Billie Doc---> ale s tím mi asi neporadíte, což?

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.2.2009 19:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

leni lek napsal(a):
Ahoj,

Pokud budu letos připouštět, tak to bude bůď Cassilius nebo Quick Lauro Z

2.2.2009 19:30
dominika

XXX.XXX.224.8

microfon napsal(a):
tak já se rozmýšlíp pro dvě klisny pony mezi Pepino San Barem, Dandys Jackem Bonanzou, Huck gunem a Spock Billie Doc---> ale s tím mi asi neporadíte, což?

Naše ponice je březí po Dollom Sir William,hřebec úžasnej avšak už bych tam klisnu na připuštění nedala.Vzhledem k tomu že jí nejdřív obskočil jiný hřebec

buggyna

2.2.2009 19:32
buggyna

XXX.XXX.81.124

gituna napsal(a):
Jo, beru ten by se mi taky zamlouval, ale ten je pro nás nedostupný (myslím, že je jen přirozeně), proto o něm neuvažuju...pak se mi taky líbí Esprit Royal nebo jaké mám použít jméno, na předvýběru zaujal, ale teď už se objevil v PK online a má "jen" 7,4 bodů..

pro mně je důležitejší povaha,jezditelnost a exteriér na danou klisnu. K čemu by mi byl hezkej ale vypatlanej kůň po dobrých rodičích

Já mám to štěstí,že na mojí plnokrevnou z dobrym původem jde tak nějak všechnoale i tak už několik let vím co chci a jakej typ hřebců se mi líbí

JJ,měl by být jen přirozeně,ale já v tom mínus nevidím,kor když je tam kde je. Slyšela sem na Bernartice jen samou chválu

2.2.2009 19:34
jackie

XXX.XXX.205.109

microfon napsal(a):

Chceš-li rezavé hříbě, tak vol Dandys Jack Bonanza. Chceš-li flekaté, pak Pepina, mám po jeho otci doma hřebce, je nádherný. A tamty dva neznám, nemáš fotky?

2.2.2009 19:42
gituna

XXX.XXX.85.61

buggyna napsal(a):
pro mně je důležitejší povaha,jezditelnost a exteriér na danou klisnu. K čemu by mi byl hezkej ale vypatlanej kůň po dobrých rodičích

Já mám to štěstí,že na mojí plnokrevnou z dobrym původem jde tak nějak všechnoale i tak už několik let vím co chci a jakej typ hřebců se mi líbí

JJ,měl by být jen přirozeně,ale já v tom mínus nevidím,kor když je tam kde je. Slyšela sem na Bernartice jen samou chválu

Jasně, taky se samozřejmě snažím to spojit naprosto dokonalea to i původově-máme převahu hannoverské krve, tak vybírám i podle toho.. no a Bernartice jsou pro nás fakt dost z ruky, ještě s malým hříbětem, tak to myslím no..jinak bych se cesty za super hřebcem samozřejmě nebránila

buggyna

2.2.2009 19:50
buggyna

XXX.XXX.81.124

gituna napsal(a):
Jasně, taky se samozřejmě snažím to spojit naprosto dokonalea to i původově-máme převahu hannoverské krve, tak vybírám i podle toho.. no a Bernartice jsou pro nás fakt dost z ruky, ještě s malým hříbětem, tak to myslím no..jinak bych se cesty za super hřebcem samozřejmě nebránila

jé,tak to to máte na jednu stranu jednoduchý a na druhou stranu strašně těžký výběr,co?

2.2.2009 19:50
petas

XXX.XXX.156.34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Tak já připouštět nebudu,nemám co-mám valacha a ten by asi moc spokojen nebyl
Jinak Drosselklang II se mi až tak moc nelíbí,ale nemam do toho co kecat.Z dalších tmavých hřebců se mi líbí stavbou Eibisch II,ten má hodně krku,kterej bude dávat aj potomkům z drobnějčích matek.Le Patrona bych nevolila,ten má hodně strmé spěnky a to také předává potomkůmZ mladých se mi nejvíce líbí La Campo,má velký skokový potenciál a má kompaktní stvabu těla i hezky nasazenej krk!
Výběrem ryzáka sem si jistá Wilsonem.Je to obrovsky mohutnej kůň, má dobrej skokovej potenciál a styl skoku.Alex taky není k zahození...Po Pinot Grigio máme ve stáji klisnu,je dvouletá a vypadá jak mamutAle stavbou se mi Pinot absolutně nelíbí,pokud chcete ale jen hřebce s výkoností,doporučuji.Pinot má TT a potomstvo skáče suprově.Dalším výkonostním hřebcem je Cartouche,má také TT, ale vzhledově to není můj typ koně.

No uz sem se celkem rozepsala...Napadá mě ještě hodně hřebců!Větčinou všichni z Mustanguale ono hodně záleží na jakou kobylu se pouští

Přikládám fotky zmiňovaných hřebců.(autorkou je Marťule)

2.2.2009 19:52
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Tak já připouštět nebudu,nemám co-mám valacha a ten by asi moc spokojen nebyl
Jinak Drosselklang II se mi až tak moc nelíbí,ale nemam do toho co kecat.Z dalších tmavých hřebců se mi líbí stavbou Eibisch II,ten má hodně krku,kterej bude dávat aj potomkům z drobnějčích matek.Le Patrona bych nevolila,ten má hodně strmé spěnky a to také předává potomkůmZ mladých se mi nejvíce líbí La Campo,má velký skokový potenciál a má kompaktní stvabu těla i hezky nasazenej krk!
Výběrem ryzáka sem si jistá Wilsonem.Je to obrovsky mohutnej kůň, má dobrej skokovej potenciál a styl skoku.Alex taky není k zahození...Po Pinot Grigio máme ve stáji klisnu,je dvouletá a vypadá jak mamutAle stavbou se mi Pinot absolutně nelíbí,pokud chcete ale jen hřebce s výkoností,doporučuji.Pinot má TT a potomstvo skáče suprově.Dalším výkonostním hřebcem je Cartouche,má také TT, ale vzhledově to není můj typ koně.

No uz sem se celkem rozepsala...Napadá mě ještě hodně hřebců!Větčinou všichni z Mustanguale ono hodně záleží na jakou kobylu se pouští

Přikládám fotky zmiňovaných hřebců.(autorkou je Marťule)

Eibisch II

2.2.2009 19:52
microfon

XXX.XXX.182.201

jackie napsal(a):
Chceš-li rezavé hříbě, tak vol Dandys Jack Bonanza. Chceš-li flekaté, pak Pepina, mám po jeho otci doma hřebce, je nádherný. A tamty dva neznám, nemáš fotky?

jde o to že všici ti QH jsou ryzáci a ve velmi blízkém okolí a mají licenci v ČR, Pepino je super, otec kapacita,ale je dost daleko ikdyž levně, věřím že flekatá mi dá flekáče tak jako tak, jde mi hlavně o povahu a silnou konstituci... jedno malé si chci nechat
Na Spock Billie Doc se jedu podívat o víkendu, jeho tátu taky znám, dovoz z itálie a Foto Huck gun

2.2.2009 19:53
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Eibisch II

Eibisch II

2.2.2009 19:54
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Eibisch II

Le Patron

2.2.2009 19:55
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Le Patron

Drosselklang II

2.2.2009 19:56
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Drosselklang II

Drosselklang II

2.2.2009 19:58
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Drosselklang II

Wilson

2.2.2009 19:59
gituna

XXX.XXX.85.61

buggyna napsal(a):
jé,tak to to máte na jednu stranu jednoduchý a na druhou stranu strašně těžký výběr,co?

Přesně tak, výběr jasný, ale taky do jisté míry omezený. http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=70950 Co bys volila takhle podle papírů?

2.2.2009 19:59
petas

XXX.XXX.156.34

2.2.2009 20:00
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Wilson

Cartouche

2.2.2009 20:00
marketka

XXX.XXX.179.23

petas napsal(a):
Wilson

Máte někdo tip na appa hřebce ze středních Čech cenově dostupnějších?

2.2.2009 20:02
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Cartouche

Cartouche

2.2.2009 20:02
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Cartouche

Pinot Grigio

2.2.2009 20:04
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Pinot Grigio

Pinot Grigio

Tak a už končímFotek mám víc,mám i ostatní hřebce,tak kdyžtak můžu přidat

2.2.2009 20:07
haisovad

XXX.XXX.208.220

marketka napsal(a):
Máte někdo tip na appa hřebce ze středních Čech cenově dostupnějších?

Cartouchátko čekáme za 14 dní. Tak jsem zvědavá co z Leontýnky vypadne. Každopádně Cartouche se mi zdál jako velice klidný a vyrovnaný hřebec pěkných chodů a jak jsem slyšela tak i jezditelností s ním byly kluci spokojeni. Tak uvidíme. Každopádně se moc těšíme...

2.2.2009 20:08
gituna

XXX.XXX.85.61

petas napsal(a):
Pinot Grigio

Tak a už končímFotek mám víc,mám i ostatní hřebce,tak kdyžtak můžu přidat

Můžu poprosit o víc Drosselklangů? Klidně na mejl, díky

2.2.2009 20:10
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
Cartouchátko čekáme za 14 dní. Tak jsem zvědavá co z Leontýnky vypadne. Každopádně Cartouche se mi zdál jako velice klidný a vyrovnaný hřebec pěkných chodů a jak jsem slyšela tak i jezditelností s ním byly kluci spokojeni. Tak uvidíme. Každopádně se moc těšíme...

teda sorry...KLUCI BYLI

No a nevím čím to je ale prostě si nemohu pomoci...FARADAY je mezi favority

2.2.2009 20:14
haisovad

XXX.XXX.208.220

haisovad napsal(a):
teda sorry...KLUCI BYLI

No a nevím čím to je ale prostě si nemohu pomoci...FARADAY je mezi favority

A moc se těším na Radegasta, který již stojí v Železici. Až pojedeme za klukama do odchovny tak ho nafotím...ten je také luxusní.

2.2.2009 22:39
petas

XXX.XXX.156.34

gituna napsal(a):
Můžu poprosit o víc Drosselklangů? Klidně na mejl, díky

Mrkněte na http://martulkakone.rajce.idnes.cz /Plemenni_hrebci_staje_Mustang_ -_Lucina_31.1.2009/ jsou tam fotky i ostatních hřebců.Je to z teď ze sobotního předvedení v Musangu.Drosselklang tam je asi nejvíc,ale nic moc,tak kdyžtak můžu zkusit najít nějaké další ještě

P.S.: mezera za idnes.cz a za Mustang_

buggyna

3.2.2009 11:24
buggyna

XXX.XXX.81.124

gituna napsal(a):
Přesně tak, výběr jasný, ale taky do jisté míry omezený. http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=70950 Co bys volila takhle podle papírů?

fíha! to je přesně to co nemám ráda na českej koních...dříve samej Furioso a Gidran.A dneska na to hází samé němce.

Ale zas máš plno možností... jaká je a kobylka po Przedswitovi? Pokud ste s její stavbou spokojeni,dala bych buď nějakého Przedswita a nebo Furiosa - teď je ten nový Red Fernet. A nebo pokud je hodně silné kostry,dala bych nějakého jemnějšího hřebce. Možná i trochu krve...

3.2.2009 13:40
coriska

XXX.XXX.46.234

haisovad napsal(a):
A moc se těším na Radegasta, který již stojí v Železici. Až pojedeme za klukama do odchovny tak ho nafotím...ten je také luxusní.

Radegast nestojí v Železnici, ale o 3 km dál

3.2.2009 15:24
haisovad

XXX.XXX.213.5

coriska napsal(a):
Radegast nestojí v Železnici, ale o 3 km dál

Aha, já myslela že v JK Železnice.
A jak vůbec, nemáš Cori nějaká fota? Když jsi tam zdejší?

3.2.2009 16:08
kolca

XXX.XXX.174.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Asi stejně myslíme po Quick Lauro Z mám z loňska kobylku a po Cassilius čekám každým dnem. Jinak kobylu mám po Landruf netolického chovu. :))

3.2.2009 17:39
coriska

XXX.XXX.46.234

haisovad napsal(a):
Aha, já myslela že v JK Železnice.
A jak vůbec, nemáš Cori nějaká fota? Když jsi tam zdejší?

no naše stáj se trochu rozrostla. Foto mám Doufám, že to našemu "vedení" nebude vadit

3.2.2009 18:49
medi

XXX.XXX.149.26

kolca napsal(a):
Asi stejně myslíme po Quick Lauro Z mám z loňska kobylku a po Cassilius čekám každým dnem. Jinak kobylu mám po Landruf netolického chovu. :))

No já přemýšlím nad Thurinem Frýbertem, Forst-Gedosem a nebo z plnokrevníků Majálesem. Měla bych si to už, ale rozmyslet protože čas letí jako voda. Tak ať to letos stihnem . U Thurina je výhoda že ho máme kousek od nás no samozřejmě se mi moc líbí, Forst se mi mooc líbí, no a Majáles je taky mooc pěkný koník a navíc je to A1/1 jako moje kobča. Líbil se mi i Faraday, ale někdo mi tu na něj psal že mu po něm nezabřezla žádná kobča, nebo tak něco, ale jinak je moc krásný!

3.2.2009 20:11
haisovad

XXX.XXX.208.220

medi napsal(a):
No já přemýšlím nad Thurinem Frýbertem, Forst-Gedosem a nebo z plnokrevníků Majálesem. Měla bych si to už, ale rozmyslet protože čas letí jako voda. Tak ať to letos stihnem . U Thurina je výhoda že ho máme kousek od nás no samozřejmě se mi moc líbí, Forst se mi mooc líbí, no a Majáles je taky mooc pěkný koník a navíc je to A1/1 jako moje kobča. Líbil se mi i Faraday, ale někdo mi tu na něj psal že mu po něm nezabřezla žádná kobča, nebo tak něco, ale jinak je moc krásný!

Cori určitě nebude, vždyť je to mini reklamička pro budoucí nevěsty...

3.2.2009 20:16
evush2010

XXX.XXX.179.28

haisovad napsal(a):
Cori určitě nebude, vždyť je to mini reklamička pro budoucí nevěsty...

Radegast - připouští letos ? a kde ? Prosím o info a případně foto na mail meranet@seznam.cz díky moc

3.2.2009 21:24
coriska

XXX.XXX.46.234

evush2010 napsal(a):
Radegast - připouští letos ? a kde ? Prosím o info a případně foto na mail meranet@seznam.cz díky moc

http://www.js-valdstejnskaobora.wz.cz/ radegast.html zde se dozvíte více o Radkovi1 mezera

4.2.2009 07:58
tango

XXX.XXX.165.36

leni lek napsal(a):
Ahoj,

trochu mimo téma- vy co budete letos připouštět- příští rok koupím koníka,který se narodí 14.3. na výšce,barvě nezáleží jen ne prosím A 1/1 a arábka. Nejlépe kobylku,ale není podmínkou. Děkuju

4.2.2009 23:39
gituna

XXX.XXX.85.61

buggyna napsal(a):
fíha! to je přesně to co nemám ráda na českej koních...dříve samej Furioso a Gidran.A dneska na to hází samé němce.

Ale zas máš plno možností... jaká je a kobylka po Przedswitovi? Pokud ste s její stavbou spokojeni,dala bych buď nějakého Przedswita a nebo Furiosa - teď je ten nový Red Fernet. A nebo pokud je hodně silné kostry,dala bych nějakého jemnějšího hřebce. Možná i trochu krve...

Nojo, to je ta dnešní doba, pokud chceš mít koně moderního (a prodejného, přiznejme si to), musí být aspoň z půlky německý!
Kobylka po Przedswitovi se povedla (na fotce), dle mého názoru, sportuje-zatím L a ještě půjde výš. Tuhle možnost jsem taky zvažovala, dát něco vysloveně českého, ale to nejlepší, co jsme měli, XVI-64, už je pryč..

5.2.2009 00:30
eliska84

XXX.XXX.167.173

tango napsal(a):
trochu mimo téma- vy co budete letos připouštět- příští rok koupím koníka,který se narodí 14.3. na výšce,barvě nezáleží jen ne prosím A 1/1 a arábka. Nejlépe kobylku,ale není podmínkou. Děkuju

My chceme letos Dollom Countryboyem.Fotka vypůjčená z jeho stránek

5.2.2009 09:13
coriska

XXX.XXX.46.234

gituna napsal(a):
Nojo, to je ta dnešní doba, pokud chceš mít koně moderního (a prodejného, přiznejme si to), musí být aspoň z půlky německý!
Kobylka po Przedswitovi se povedla (na fotce), dle mého názoru, sportuje-zatím L a ještě půjde výš. Tuhle možnost jsem taky zvažovala, dát něco vysloveně českého, ale to nejlepší, co jsme měli, XVI-64, už je pryč..

Není to Amara z Ptýrova?

5.2.2009 09:51
gituna

XXX.XXX.85.61

coriska napsal(a):
Není to Amara z Ptýrova?

Jej, to mě nenapadlo, že ji někdo pozná a bude se to tu řešit veřejně, to jsem nechtěla:-) ale když už teda (nakonec neříkám nic špatného), tak je, jsme její chovatelé znáš ji asi podle vidění ze závodů viď, nebo nějak víc?

5.2.2009 10:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

eliska84 napsal(a):
My chceme letos Dollom Countryboyem.Fotka vypůjčená z jeho stránek

Já si nemůžu pomoc děsně se mi líbí tohle zvíře...
foto ze stránek http://www.kone-kwpn.estranky.cz/
Esprit Royal

5.2.2009 10:37
coriska

XXX.XXX.46.234

gituna napsal(a):
Jej, to mě nenapadlo, že ji někdo pozná a bude se to tu řešit veřejně, to jsem nechtěla:-) ale když už teda (nakonec neříkám nic špatného), tak je, jsme její chovatelé znáš ji asi podle vidění ze závodů viď, nebo nějak víc?

no kdysi dávno si jí chtěla moje kámoška koupit, a často jí vídám na závodech

sadzi saj

5.2.2009 12:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
Já si nemůžu pomoc děsně se mi líbí tohle zvíře...
foto ze stránek http://www.kone-kwpn.estranky.cz/
Esprit Royal

Klárko, mi povídej, taky nad ním dost slintám

Přidejte reakci

Přidat smajlík