Westernové plemena a jezdci - kochači 31

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2009 11:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

3.2.2009 11:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Fakt úúchvatný ksichtíky.

A kde rostou psi????
No přece na stroměěě.

3.2.2009 11:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A kde rostou psi????
No přece na stroměěě.

3.2.2009 11:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jaruška měla mít asi radši pinďoura.Vůůbec se nechová jako dáma,ale jako Tarzan.

3.2.2009 12:18
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jaruška měla mít asi radši pinďoura.Vůůbec se nechová jako dáma,ale jako Tarzan.

to je hezkýýýý
jak se tam fous dostal? sám nebo mu někdo pomohl?
taky sem měla psa kterej se mnou lezl po stromě ale jen po jednom. takovým trošku šikmým a nemám žádnou fotku

3.2.2009 12:20
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

jaruška z toho vyroste jen počkej ještě tě bude mrzet že už po stromech neleze

3.2.2009 15:37
termit

XXX.XXX.183.68

bospor napsal(a):
jaruška z toho vyroste jen počkej ještě tě bude mrzet že už po stromech neleze

Jaruško, koňské škleby tvých miláčku prostě nikdy nezklamou
Jinak, jen nech Jarušku šplhat po stromech, však jsme to dělali taky, já si to prubnu občas i teď

3.2.2009 17:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

termit napsal(a):
Jaruško, koňské škleby tvých miláčku prostě nikdy nezklamou
Jinak, jen nech Jarušku šplhat po stromech, však jsme to dělali taky, já si to prubnu občas i teď

Ivčí,Fous prý na ten strom hupsnul z toho sudu červenýho,já to neviděla,já přišla a oni už tam rostli.
Terí,díky,no já jí v tom lezení nebráním,pak jsem se zamyslela,vzpoměla jsem si na sebe,když jsem byla malá a řekla jsem si-po kom to dítě asi jeee....

3.2.2009 17:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ivčí,Fous prý na ten strom hupsnul z toho sudu červenýho,já to neviděla,já přišla a oni už tam rostli.
Terí,díky,no já jí v tom lezení nebráním,pak jsem se zamyslela,vzpoměla jsem si na sebe,když jsem byla malá a řekla jsem si-po kom to dítě asi jeee....

3.2.2009 17:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady je 20 letá kobylka našeho kámoše,Dixina.

3.2.2009 17:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady je 20 letá kobylka našeho kámoše,Dixina.

Má teda melanom,ale nedělá jí to problémy.

3.2.2009 17:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Má teda melanom,ale nedělá jí to problémy.

3.2.2009 17:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Dixina má kamarádku.

3.2.2009 17:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Dixina má kamarádku.

Je moc hezká,je jí 10 měsíců.

3.2.2009 18:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Je moc hezká,je jí 10 měsíců.

A tady naše prdelka.

4.2.2009 13:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A tady naše prdelka.

Tak dneska jsem si konečně sehnala to lněný semínko,už mi docházelo,tak jsme zajeli kousek od nás mají tyhle krmiva pro ptáky,tak jsem jim koupila 7 kilo,to snad bude stačit.
A byli jsme se podívat v jednom krámě a tam měli váhy na chlaďase i s rozporkama dřevěný,ale to bylo něco,jak byla ta váha ooobrovská,to bylo fakt jedině na chlaďase,to by Čétéčka s tím funěli.A koupila jsem si konečně tam i hrnec na to semínko,pořád jsem tady devastovala kuchyňský hrnce,né teda nový,ale já chtěla takový speciální a voni ho tam zrovínečka měli,tak jsem spokojenej člověk.

4.2.2009 13:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ještě tam měli asi 3 chomouty,ale velikost nevím.
Pierot si přidal další vrstvu bahýnka.

4.2.2009 13:46
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Tak dneska jsem si konečně sehnala to lněný semínko,už mi docházelo,tak jsme zajeli kousek od nás mají tyhle krmiva pro ptáky,tak jsem jim koupila 7 kilo,to snad bude stačit.
A byli jsme se podívat v jednom krámě a tam měli váhy na chlaďase i s rozporkama dřevěný,ale to bylo něco,jak byla ta váha ooobrovská,to bylo fakt jedině na chlaďase,to by Čétéčka s tím funěli.A koupila jsem si konečně tam i hrnec na to semínko,pořád jsem tady devastovala kuchyňský hrnce,né teda nový,ale já chtěla takový speciální a voni ho tam zrovínečka měli,tak jsem spokojenej člověk.

Ta Dixina je moc hezká kobyla! Neřekla bych ji 20! A má teda super uši
Ale ten melanom není hezký

4.2.2009 13:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ještě tam měli asi 3 chomouty,ale velikost nevím.
Pierot si přidal další vrstvu bahýnka.

Noo,Dixina je super,je strašně mazlivá,a je kráásně nakrmená,opravdu by jí člověk těch 20 neřekl,někteří koně jsou ve dvaceti hubení jak lunt,jí jsem nenahmatala žebra.
No,ten melanom tam jenom je,naštěstí není rozdrápanej nebo něco,je to ošklivý,ale na to tihle bělouši trpívají,bohužel.

4.2.2009 18:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,Dixina je super,je strašně mazlivá,a je kráásně nakrmená,opravdu by jí člověk těch 20 neřekl,někteří koně jsou ve dvaceti hubení jak lunt,jí jsem nenahmatala žebra.
No,ten melanom tam jenom je,naštěstí není rozdrápanej nebo něco,je to ošklivý,ale na to tihle bělouši trpívají,bohužel.

Boban se dneska taky zvrhnul,pro jistotu,aby mezi těma špindírama nevypadal divně.

4.2.2009 18:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Boban se dneska taky zvrhnul,pro jistotu,aby mezi těma špindírama nevypadal divně.

4.2.2009 20:12
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):

Ahojtéé!!!taky jsem znala šimlu arabku,co měla ty melanomy..byla ještě starší,už určitě nežije.ještě tom majiteli dala na stará kolena hříbě.jé jak jsem šťastná,že moje dvě "hříbátka" neprovozujou válení!!!zato jejich mamka,ta se v tom vyžívala,člověk pak trpěl u čištění!!ráno jsem fotila ve stáji.Mufina má nový účes

4.2.2009 20:16
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Ahojtéé!!!taky jsem znala šimlu arabku,co měla ty melanomy..byla ještě starší,už určitě nežije.ještě tom majiteli dala na stará kolena hříbě.jé jak jsem šťastná,že moje dvě "hříbátka" neprovozujou válení!!!zato jejich mamka,ta se v tom vyžívala,člověk pak trpěl u čištění!!ráno jsem fotila ve stáji.Mufina má nový účes

Čééérstvééé koblihýýý!!!to je bašta...

4.2.2009 20:23
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Čééérstvééé koblihýýý!!!to je bašta...

Moje skromná pidi- stájka - pidi-rančík ze stodoly,samovýroba ale přiložili ruku k dílu ti nejbližší,a přátelé.koníci to maj otevřené furt.navštěvují se

4.2.2009 20:28
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Moje skromná pidi- stájka - pidi-rančík ze stodoly,samovýroba ale přiložili ruku k dílu ti nejbližší,a přátelé.koníci to maj otevřené furt.navštěvují se

Puppynek se cpe

4.2.2009 20:32
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Puppynek se cpe

cajky.....

4.2.2009 20:37
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
cajky.....

ha, ovees!!!nenechavec zvědavý

4.2.2009 20:41
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ha, ovees!!!nenechavec zvědavý

Spolu

4.2.2009 20:48
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Spolu

sourozenecká láska

5.2.2009 01:27
amazonka78

XXX.XXX.7.16

westgirl napsal(a):
cajky.....

jejda, kdes koupila tu páku? nějakou takovou bych taky chtěla :) ale ve velikosti 13,5 ... a ta se špatně shání

5.2.2009 07:12
westgirl

XXX.XXX.227.219

amazonka78 napsal(a):
jejda, kdes koupila tu páku? nějakou takovou bych taky chtěla :) ale ve velikosti 13,5 ... a ta se špatně shání

páku v Brně před lety,jak se ještě konalo Brno Trophy.přes 1000 asi,stála,je to myslím 12,5 cm.Teď ji měla kobča prvně v životě na sobě,no zatím zůstanu u kroužkového.trochu občas zatřepala hlavou,jinak fajn, ale chudák nechápala to působení naráz jiné, místo kolečka šla do couvání.jen je na té páce špatný ten váleček,je z mědi tak se časem "vyšoupe",je to výborné pro mlaďochy -jemné, na závodech mi řekli,že je ten váleček proti předpisům WRC- příliš velký,mno stejně jsem byla disklá za zacouvání

5.2.2009 08:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jéé,Haní,ty jsou fakt jak dvojčata,jsou si hodně podobný!!!A cajky máš krásně pověšený,my to máme všechno ve skříni,taky pověšený a srovnaný hezky všecko,já to nemám ráda,když je v tomhle binec a pak člověk se nemůže vymotat z jednoho uždění,který je zamotaný do druhýho,to jsem taky někde zažila.
A neválecí koníci jsou super,naši se válej všicí do jednoho.

5.2.2009 08:49
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):
Jéé,Haní,ty jsou fakt jak dvojčata,jsou si hodně podobný!!!A cajky máš krásně pověšený,my to máme všechno ve skříni,taky pověšený a srovnaný hezky všecko,já to nemám ráda,když je v tomhle binec a pak člověk se nemůže vymotat z jednoho uždění,který je zamotaný do druhýho,to jsem taky někde zažila.
A neválecí koníci jsou super,naši se válej všicí do jednoho.

děkuju Jarů za pochvalu ..hřebeček má akorát šedivé čelo,tak jsem napnutá jestli bude aspoň o píď tmavší.doufám,že se to ještě nenaučí, válet se.Rockin se umí válet "na povel"jak jsem se s ním včera byla proběhnout,on nesnáší pošimrání bičem za ušima.tak 1x se vyválel z radosti na lonži,naštěstí na travnaté louce,a pak na to pošimrání bičem - hned 2x a pásl se při tom ležení,haha!! nebylo tam bahno tak je čistý

5.2.2009 08:59
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
děkuju Jarů za pochvalu ..hřebeček má akorát šedivé čelo,tak jsem napnutá jestli bude aspoň o píď tmavší.doufám,že se to ještě nenaučí, válet se.Rockin se umí válet "na povel"jak jsem se s ním včera byla proběhnout,on nesnáší pošimrání bičem za ušima.tak 1x se vyválel z radosti na lonži,naštěstí na travnaté louce,a pak na to pošimrání bičem - hned 2x a pásl se při tom ležení,haha!! nebylo tam bahno tak je čistý

děti a psi rostoucí na stromě taky super .máš perfektní,že Ti s česáním pomůže Jaruška,ve dvou je to hned zábava.jak tu chodila kámoška,očesala si plňasku a za to si zajezdila.teď už má jiné zájmy,bude jí 18 -tak první láska,škola atd...tak chodím vždycky s 1 koněm a se psem.potvůrka už se nás dávno nedrží malej,si klidně zdrhl dom,už se s nima musí dlouho zvlášť.je mu 10 měs.

5.2.2009 09:32
ghajariy

XXX.XXX.20.140

westgirl napsal(a):
děti a psi rostoucí na stromě taky super .máš perfektní,že Ti s česáním pomůže Jaruška,ve dvou je to hned zábava.jak tu chodila kámoška,očesala si plňasku a za to si zajezdila.teď už má jiné zájmy,bude jí 18 -tak první láska,škola atd...tak chodím vždycky s 1 koněm a se psem.potvůrka už se nás dávno nedrží malej,si klidně zdrhl dom,už se s nima musí dlouho zvlášť.je mu 10 měs.

Holky, tak jsem už viděla na stránkách WRC, že nám schválili pořádání licencí u nás, tak kdyby jste někdo chtěli, 11.4.2009 v Kostelci ( Zlín) budou licence WRC. Bude je tam skládat pár dětí, jedna i jen na showmanship (je jí teprve 7 let), tak doufám, že jim dají lehčí horsemanship.

Hani, ty jezdíš u Julinů na jejich koních? Myslím tím placený občasný trénink? Ráda bych si totiž sedla na nějakého přiježděného westerňáka. Bavila jsem se o tom i s Marťou, že bychom to zkusily.

Začátkem března budu mít na prodej sedlo Hudeček, kostra all around, přírodní, zdobené, spíš na kulatějšího koníka, ale kostra by šla i upravit. Je v super stavu, budu se s ním těžko loučit, ale nechala jsem si ušít nové - reiningové. Příští týden začne výroba.
Na fotce je to sedlo a kůň, na kterém je doteď.

5.2.2009 09:55
lucky

XXX.XXX.230.77

ghajariy napsal(a):
Holky, tak jsem už viděla na stránkách WRC, že nám schválili pořádání licencí u nás, tak kdyby jste někdo chtěli, 11.4.2009 v Kostelci ( Zlín) budou licence WRC. Bude je tam skládat pár dětí, jedna i jen na showmanship (je jí teprve 7 let), tak doufám, že jim dají lehčí horsemanship.

Hani, ty jezdíš u Julinů na jejich koních? Myslím tím placený občasný trénink? Ráda bych si totiž sedla na nějakého přiježděného westerňáka. Bavila jsem se o tom i s Marťou, že bychom to zkusily.

Začátkem března budu mít na prodej sedlo Hudeček, kostra all around, přírodní, zdobené, spíš na kulatějšího koníka, ale kostra by šla i upravit. Je v super stavu, budu se s ním těžko loučit, ale nechala jsem si ušít nové - reiningové. Příští týden začne výroba.

Peťo, za kolik by bylo???

5.2.2009 10:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Hihi,Haní,tohle znám,my když jsme jezdili tam u tý Svati,od který je Pierot,tak dokud byli ty hříbata malý,tak hezky s maminkama šmatlali na vyjížďky,ale už v nějákejch pěti měsících se v půlce vyjížďky ta banda hříbat někde zastavila a pásli se a bylo jim totálně šumák,kde jsou mámy,museli jsme se pro ně vždycky někam vracet.No a jak pak byli ještě starší,no to už byl úplnej konec,chtěli se pást na udržovaným fotbalovým hřišti,to se fakt nedalo a pak už jsme je sebou nebrali.

5.2.2009 10:23
ghajariy

XXX.XXX.20.140

lucky napsal(a):

Cena sedla? No, do inzerátu, až to bude aktuální, dám 22.000kč, ale třeba pro někoho známého by bylo levnější

5.2.2009 10:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

ghajariy napsal(a):
Cena sedla? No, do inzerátu, až to bude aktuální, dám 22.000kč, ale třeba pro někoho známého by bylo levnější

Hihi,mě s česáním Jaruška nepomáhá,já pomáhám vždycky Jarušce.

5.2.2009 10:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hihi,mě s česáním Jaruška nepomáhá,já pomáhám vždycky Jarušce.

Hele,ta páka je tady,a ta velikost taky.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3001522/ Westernova-paka.php

5.2.2009 13:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hele,ta páka je tady,a ta velikost taky.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3001522/ Westernova-paka.php

Pierot si zase dneska přidal další vrstvu.

5.2.2009 13:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pierot si zase dneska přidal další vrstvu.

Jééžíííš,já jsem ale prase špinavýýý!!!!

5.2.2009 13:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééžíííš,já jsem ale prase špinavýýý!!!!

Ale zase to dobře funguje jako pojistka proti vyjížďce.

5.2.2009 13:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No fááákt!!!!

5.2.2009 13:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No fááákt!!!!

Lítající kočka.

5.2.2009 13:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lítající kočka.

5.2.2009 13:21
amazonka78

XXX.XXX.104.24

westgirl napsal(a):
páku v Brně před lety,jak se ještě konalo Brno Trophy.přes 1000 asi,stála,je to myslím 12,5 cm.Teď ji měla kobča prvně v životě na sobě,no zatím zůstanu u kroužkového.trochu občas zatřepala hlavou,jinak fajn, ale chudák nechápala to působení naráz jiné, místo kolečka šla do couvání.jen je na té páce špatný ten váleček,je z mědi tak se časem "vyšoupe",je to výborné pro mlaďochy -jemné, na závodech mi řekli,že je ten váleček proti předpisům WRC- příliš velký,mno stejně jsem byla disklá za zacouvání

je fakt, ze by ten valecek mohl byt mensi, ale jinak se mi libi :-) A tos to udidlo dala koni poprve do huby prave na zavodech? Vyznelo to tak :)

5.2.2009 13:39
minik

XXX.XXX.77.106

westgirl napsal(a):

Ta páka je lomená? Pokud ano, tak se nediv že koník reagoval zmateně. Ona totiž potom nemá zcela jednoznačné působení.

5.2.2009 18:52
westgirl

XXX.XXX.227.219

amazonka78 napsal(a):
je fakt, ze by ten valecek mohl byt mensi, ale jinak se mi libi :-) A tos to udidlo dala koni poprve do huby prave na zavodech? Vyznelo to tak :)

ne ne,na závodech jsem ho měla na plňasce,co už nežije,ta udidlo znala :) a tadyta žluťajda by toho zatím na závodech teda moc nevyhrála -necelé 4 roky má

5.2.2009 18:55
westgirl

XXX.XXX.227.219

ghajariy napsal(a):

jo Peti, jezdím na jejich koních, s vlastním koněm to bohužel stojí stejně, tak co si asi člověk vybere, že v sobotu jdu zas.je to úplně jiné kafe kůň po závodní kariéře, než ta moje opice neohrabaná

5.2.2009 18:58
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):

Jaruško, jsem marně čekala že koně zívnou, kašlou na mně,hihi! dnes jsem lonžovala Honey,poběhaly jsme si po louce.ani se mi nechce jezdit,mám teď možnost jen na anglickém sedle a to není ten správný požitek!šetřím na reiningové,takové univerzál.Peti, Ty si ho necháváš šít u mladého Hudečka nebo kde??jak se tak pohybuje cena?dojede koňa změřit?nemáš nějaký obrázek, jaký typ teď šije,a váha?

5.2.2009 18:58
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

T=da! to jsou vousiska!!!..vypadá jako YAK..nebo jak se to zvíře jmenuje..takové to chlupaté něco.

Taky uvažuji, že si dám nějakou tu hodinku u Káji na hřebcích trénink..taky ne pořád na té moji bílé opici.....

6.2.2009 11:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
T=da! to jsou vousiska!!!..vypadá jako YAK..nebo jak se to zvíře jmenuje..takové to chlupaté něco.

Taky uvažuji, že si dám nějakou tu hodinku u Káji na hřebcích trénink..taky ne pořád na té moji bílé opici.....

Viiď,Lucí,Kačenka vypadá s těma fousama fakt božsky,já se jí taky vždycky směju a říkám jí,že je to náš dědeček.

6.2.2009 14:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Viiď,Lucí,Kačenka vypadá s těma fousama fakt božsky,já se jí taky vždycky směju a říkám jí,že je to náš dědeček.

No jo,Haní,to mušíš mít naučený na povel,zííívat téééď!!!!!

6.2.2009 14:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A pak to začne.

6.2.2009 14:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A pak to začne.

6.2.2009 14:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ale Pierot dneska neposlouchal.

6.2.2009 14:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ale Pierot dneska neposlouchal.

6.2.2009 19:45
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

normálně vždycky když to tu vidím tak začnu zívat taky a není to jen nevyspáním
jsem úpně vyřízená za tejden se nám 4x vysr... pás na hnuj a už mám dost!!!

6.2.2009 20:10
westgirl

XXX.XXX.227.219

bospor napsal(a):
normálně vždycky když to tu vidím tak začnu zívat taky a není to jen nevyspáním
jsem úpně vyřízená za tejden se nám 4x vysr... pás na hnuj a už mám dost!!!

hojky, jéj to znám!!jsem pracovala 2 roky u koní chlaďasů a na porodně krav.i jsem to kdysi spravila.je to pakárna,a je to teda radost,když dojit se má v čistotě,a stalo se jim to tam na vrchních kravínech,to dojičky zuřily.mají tam ještě trubkové dojení

6.2.2009 20:13
bednarik petr

XXX.XXX.166.5

westgirl napsal(a):
hojky, jéj to znám!!jsem pracovala 2 roky u koní chlaďasů a na porodně krav.i jsem to kdysi spravila.je to pakárna,a je to teda radost,když dojit se má v čistotě,a stalo se jim to tam na vrchních kravínech,to dojičky zuřily.mají tam ještě trubkové dojení

Ahoj Jaru,prosím tě ty krmíš vojtěškou? potřebuji radu.

6.2.2009 21:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jaru,prosím tě ty krmíš vojtěškou? potřebuji radu.

Ahoj Soní,no,krmím,ptej se.
Jééžííš,Ivčí,to by mě teda taky nebavilo,takový problémy,člověk musí skákat přes haldy hnoje...

6.2.2009 21:08
bednarik petr

XXX.XXX.172.111

jaruska napsal(a):
Ahoj Soní,no,krmím,ptej se.
Jééžííš,Ivčí,to by mě teda taky nebavilo,takový problémy,člověk musí skákat přes haldy hnoje...

Jaru,ty dávkuješ ,že? A kdybych nechala přístup non stop tak jako u normálního sena bude to vadit? Já jsem to do teď míchala ,ale už nemám u některých koní normální seno,ale jen vojtěšku.

6.2.2009 21:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
Jaru,ty dávkuješ ,že? A kdybych nechala přístup non stop tak jako u normálního sena bude to vadit? Já jsem to do teď míchala ,ale už nemám u některých koní normální seno,ale jen vojtěšku.

No,dávkuju a hlavně míchám s normálním lučním a senoslámou,vojtěšku musíš opravdu opatrně,je to moc bílkovin..

6.2.2009 21:25
bednarik petr

XXX.XXX.172.111

jaruska napsal(a):
No,dávkuju a hlavně míchám s normálním lučním a senoslámou,vojtěšku musíš opravdu opatrně,je to moc bílkovin..

tak to musím nějak vyřešit aby se něco nestalo. U březích mám právě ještě luční seno a vojtěšku dávám obden,ale u hřebce a i klusaček už nemám,tak musím nějaké sehnat.

6.2.2009 21:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
tak to musím nějak vyřešit aby se něco nestalo. U březích mám právě ještě luční seno a vojtěšku dávám obden,ale u hřebce a i klusaček už nemám,tak musím nějaké sehnat.

No,je lepší to s něčím míchnout,třeba se slámou,pokud jí žerou,dát trochu vojtěšky a pak nic,jen slámu,nebo to namíchat,ale to je dost pracný.

7.2.2009 18:58
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

jaruska napsal(a):
No,je lepší to s něčím míchnout,třeba se slámou,pokud jí žerou,dát trochu vojtěšky a pak nic,jen slámu,nebo to namíchat,ale to je dost pracný.

ahoj díky za rady Jaru

7.2.2009 18:59
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

bednarik petr napsal(a):
ahoj díky za rady Jaru

.přišlo na ně dnes jaro

7.2.2009 18:59
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

bednarik petr napsal(a):
.přišlo na ně dnes jaro

.

7.2.2009 19:00
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

7.2.2009 19:01
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

7.2.2009 19:02
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

7.2.2009 19:02
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

bednarik petr napsal(a):
.

spotta

7.2.2009 19:03
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

bednarik petr napsal(a):
spotta

a šup co že panička čistila,

7.2.2009 19:04
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

bednarik petr napsal(a):
a šup co že panička čistila,

.

7.2.2009 19:04
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

bednarik petr napsal(a):
.

.Missina

7.2.2009 19:05
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

bednarik petr napsal(a):
.Missina

a jsme zase na začátku

7.2.2009 19:06
bednarik petr

XXX.XXX.179.168

bednarik petr napsal(a):
a jsme zase na začátku

.

7.2.2009 19:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jééé,Soníí,kráásný fotky,je vidět,že se u Tebe koníkům líbí.
Já dneska taky nelenila a jela jsem si zase pro nějáký to moudro,osvěžila jsem si zase,co už jsem zapoměla.Ale fotek moc nemám,jen tyhle 2.

7.2.2009 19:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééé,Soníí,kráásný fotky,je vidět,že se u Tebe koníkům líbí.
Já dneska taky nelenila a jela jsem si zase pro nějáký to moudro,osvěžila jsem si zase,co už jsem zapoměla.Ale fotek moc nemám,jen tyhle 2.

Tahle huculička byla moc hezká,ale taky takovej nevychovanec,z kruhajdy zmizela až na dvůr,a já bohužel musela domu dřív,byla jsem závislá na dopravě,takže jsem viděla jen jednoho koníka v kruhovce,ale ten byl hodnej,tahle huculka určitě trochu lumpačila a asi bylo umění ukázat obě oči,ale Václav to určitě dokázal,byl bezvadnej jako vždy.

olga visnakova

7.2.2009 19:53
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jaruska napsal(a):
Tahle huculička byla moc hezká,ale taky takovej nevychovanec,z kruhajdy zmizela až na dvůr,a já bohužel musela domu dřív,byla jsem závislá na dopravě,takže jsem viděla jen jednoho koníka v kruhovce,ale ten byl hodnej,tahle huculka určitě trochu lumpačila a asi bylo umění ukázat obě oči,ale Václav to určitě dokázal,byl bezvadnej jako vždy.

Bednarik-koukám, že bahnivá barva umí být také pěkná připomíná mi to naši Gipsy ( ach ti světlí koně)
Holky netušíte někdo , kdy konečně začnou první akce .. nejlépe na Americe ?

7.2.2009 20:27
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

jaru kde si to byla? a to ste měli v hale? tady bylo dneska tak krásně
zejtra máme ježdění a určo bude pršet

7.2.2009 20:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
jaru kde si to byla? a to ste měli v hale? tady bylo dneska tak krásně
zejtra máme ježdění a určo bude pršet

V Nenačovicích,Ivčí,tam byl v hospůdce úvod,pak se přejelo do Rudný,tam je tahle hala obrovská,nová,super,a tam byla praktická ukázka.Bylo 35 účastníků,což je velice slušný!

8.2.2009 06:54
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):

Ahojky holky ,vy tedy jedete.
Soní super akční fotečky.
Teda jarů tak ty jsi byla na kurzíku!!!To je fajn že jsi si to užila..
Haní mě se líbí ta fatka Hanny jak hustě sněží-ta je krásná.
Ivčo teda ty haldy hnuje-to je hrůza-to musí být makačka-vůbec ti nezávidím..
Jarů musím ti napsat že Zrzik má už nového majitele a za měsíc pojede do ciziny...Nééé jen kousek za hranice na Slovensko.Pán je naprosto supe-Zrzik bude cca 5let ještě na pastvině se stádem z hřebčína Motěšice-se stejně starými hřebečky-pán má vedle chalupu..Bude se mu věnovat o víkendech a za těch 5let tam bude bydlet už na stálo,takže ho chce na vyjížďky do hor..Pán je velice rozumný a koním rozumí.Tak jsme štastní!!

8.2.2009 08:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
Ahojky holky ,vy tedy jedete.
Soní super akční fotečky.
Teda jarů tak ty jsi byla na kurzíku!!!To je fajn že jsi si to užila..
Haní mě se líbí ta fatka Hanny jak hustě sněží-ta je krásná.
Ivčo teda ty haldy hnuje-to je hrůza-to musí být makačka-vůbec ti nezávidím..
Jarů musím ti napsat že Zrzik má už nového majitele a za měsíc pojede do ciziny...Nééé jen kousek za hranice na Slovensko.Pán je naprosto supe-Zrzik bude cca 5let ještě na pastvině se stádem z hřebčína Motěšice-se stejně starými hřebečky-pán má vedle chalupu..Bude se mu věnovat o víkendech a za těch 5let tam bude bydlet už na stálo,takže ho chce na vyjížďky do hor..Pán je velice rozumný a koním rozumí.Tak jsme štastní!!

Jéééžíííš,Evíííí,to je super zpráva,úúúžasnýý,Zrzíkovi rozumného majitele opravdu ze srdce přeju a Zrzík mu to všechno vrátí tisíckrát,mám opravdu radost a dííky moc za tu zprávu!!!!

8.2.2009 09:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéééžíííš,Evíííí,to je super zpráva,úúúžasnýý,Zrzíkovi rozumného majitele opravdu ze srdce přeju a Zrzík mu to všechno vrátí tisíckrát,mám opravdu radost a dííky moc za tu zprávu!!!!

No jo,kurzík jsem si užila,zas tak moc jsem toho nezapoměla jsem zjistila,ale moc mě mrzí,že jsem tam nemohla být až do konce,ale tak třeba to vyjde příště.

8.2.2009 09:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jo,kurzík jsem si užila,zas tak moc jsem toho nezapoměla jsem zjistila,ale moc mě mrzí,že jsem tam nemohla být až do konce,ale tak třeba to vyjde příště.

Taky jsem zjistila,že se vlastně Moruše od tý doby,co s ní dělám pauzy,docela změnila a já,jak jsem dřív na ní raději jezdila s koníkama,tak teď si na ní stokrát radši vyjedu sama,přestala dělat ty svoje bojim bojim,co ona dělala,takže jsem fakt spokojenáleká se jen škubnutím těla,což je super,dřív to otočila a prýýýč, a mám radost z každičkého i maličkatýho pokrůčku vpřed.Ještě je co zlepšovat,to bude doufám pořád,abychom se nenudily,Moruš je chytrá moooc šikovná a moc se snaží,tak to ta práce člověka opravdu baví.

8.2.2009 13:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Taky jsem zjistila,že se vlastně Moruše od tý doby,co s ní dělám pauzy,docela změnila a já,jak jsem dřív na ní raději jezdila s koníkama,tak teď si na ní stokrát radši vyjedu sama,přestala dělat ty svoje bojim bojim,co ona dělala,takže jsem fakt spokojenáleká se jen škubnutím těla,což je super,dřív to otočila a prýýýč, a mám radost z každičkého i maličkatýho pokrůčku vpřed.Ještě je co zlepšovat,to bude doufám pořád,abychom se nenudily,Moruš je chytrá moooc šikovná a moc se snaží,tak to ta práce člověka opravdu baví.

Jsme se byli chvilku projet,to bahno je hnus,ale je to pořád lepší,než ledovka.

8.2.2009 13:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jsme se byli chvilku projet,to bahno je hnus,ale je to pořád lepší,než ledovka.

Zamotám se do toho hned nebo až za chvíli??

8.2.2009 13:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

8.2.2009 13:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady se dá v těch zahradách aspoň občas někde zaklusat,Olda si i zacválal,ale jen kousek,pořád to dost klouže.

8.2.2009 22:43
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Tady se dá v těch zahradách aspoň občas někde zaklusat,Olda si i zacválal,ale jen kousek,pořád to dost klouže.

tak jste se dostali ven zas v plným počtu koukám a docela to vypadá že vám ani nepršelo my měli kurz NH a westernovýho ježdění a počasí se nám teda naprosto nevyvedlo pršelo, sněžilo a foukalo a ještě byla zima jak v ruským filmu

8.2.2009 22:44
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tak jste se dostali ven zas v plným počtu koukám a docela to vypadá že vám ani nepršelo my měli kurz NH a westernovýho ježdění a počasí se nám teda naprosto nevyvedlo pršelo, sněžilo a foukalo a ještě byla zima jak v ruským filmu

8.2.2009 22:48
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

4 moje koně byli pod sedlem, 3 na ruce a ještě přijela verča s románkem

8.2.2009 22:50
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
4 moje koně byli pod sedlem, 3 na ruce a ještě přijela verča s románkem

ten si vzpoměl kde je a nechtěl nastoupit do vozejku
ba nééé byl ošklivej a ouzkej vůbec se mu nelíbil

8.2.2009 22:52
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ten si vzpoměl kde je a nechtěl nastoupit do vozejku
ba nééé byl ošklivej a ouzkej vůbec se mu nelíbil

bylo to fajn ale zima hrozná

9.2.2009 07:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
bylo to fajn ale zima hrozná

Jůůůůůůů,no,snad se na takový kurz taky někdy dostanu,potřála bych to jako prase drbání!!!Ale ta zima to dokáže všechno hoodně znepříjemnit,to vím,a já bych tam celou dobu stála a klepala kosu a druhej den bych byla nastydlá,už se znám.Ono v těch Nenačovicích byla ta hospoda vytopená,že mi byl hic jako blázen,ale když jsme pak vlezli do tý haly,tak jsem drkotala docela chvíli zubama.Ještě že jsem měla sebou pořádný oblečení v baťohu.

9.2.2009 17:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jůůůůůůů,no,snad se na takový kurz taky někdy dostanu,potřála bych to jako prase drbání!!!Ale ta zima to dokáže všechno hoodně znepříjemnit,to vím,a já bych tam celou dobu stála a klepala kosu a druhej den bych byla nastydlá,už se znám.Ono v těch Nenačovicích byla ta hospoda vytopená,že mi byl hic jako blázen,ale když jsme pak vlezli do tý haly,tak jsem drkotala docela chvíli zubama.Ještě že jsem měla sebou pořádný oblečení v baťohu.

Tak popojedem,hihi,mě nevadí,že tu nikdo néni,já si povídám sama pro sebe docela ráda a často!!!
S koníkama si docela člověk pokecá taky.

9.2.2009 17:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

9.2.2009 17:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jedinej Buffíno pěkně při kadění dává ocásek na stranu,ostatní koně si ho dycinky malinko pokaděj.

9.2.2009 17:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jedinej Buffíno pěkně při kadění dává ocásek na stranu,ostatní koně si ho dycinky malinko pokaděj.

Tak a kdo nemá rád ksichtíky,prosím,nekoukat,páč to teď trošíčku zaksichtíkuju,tohle vše je dnešní Moruše.

9.2.2009 17:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak a kdo nemá rád ksichtíky,prosím,nekoukat,páč to teď trošíčku zaksichtíkuju,tohle vše je dnešní Moruše.

9.2.2009 17:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

9.2.2009 17:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Poslední a mizím.

9.2.2009 18:01
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Poslední a mizím.

Teda ksychtíky super..vidím, že koně mají pořádné vousy, co?

9.2.2009 18:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Teda ksychtíky super..vidím, že koně mají pořádné vousy, co?

Díky,Lucí,no jo,jsou to fousatý obludky,to Usina nemá,viď,Pierot teda je taky nemá ty chlupy,nejdelší má Kačenka s Moruší.

9.2.2009 19:30
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Díky,Lucí,no jo,jsou to fousatý obludky,to Usina nemá,viď,Pierot teda je taky nemá ty chlupy,nejdelší má Kačenka s Moruší.

Usa má jen trochu. Dneska jsem se byla projet, jela jsem s Usou kousek od Evči s Darésem, volala jsem, ale asi byla mimo, tak jsme to vzali kolem pískovny a domů..bylo fakt krásně. Tady děsně nasněžilo

9.2.2009 20:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Usa má jen trochu. Dneska jsem se byla projet, jela jsem s Usou kousek od Evči s Darésem, volala jsem, ale asi byla mimo, tak jsme to vzali kolem pískovny a domů..bylo fakt krásně. Tady děsně nasněžilo

Jooo,máte snížek,jooo???Tady je sice zima,ale není sníh,já už teď o něj moc nestojím,už tý zimy bylo dost,já bych už radši tady viděla aspoň tu první vlašťovku.

9.2.2009 20:27
dakotka

XXX.XXX.2.249

bednarik petr napsal(a):
.

Ahoj Spota to je appa od Monči ne?jestli jo sem na ní byla kdysi na vyjíždce

9.2.2009 22:08
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jooo,máte snížek,jooo???Tady je sice zima,ale není sníh,já už teď o něj moc nestojím,už tý zimy bylo dost,já bych už radši tady viděla aspoň tu první vlašťovku.

sněhu hafo... jukni na http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ ...jsme slavili Fabínkovy narozeninky

10.2.2009 07:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
sněhu hafo... jukni na http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ ...jsme slavili Fabínkovy narozeninky

Jéééé,to jsou krásný fotky,jak si to pesan užívá,líbí se mi,jak na ten dort kouká a jak mu tatík dává hubana a třese tlapkou!!!A jak se mu pak ten krém lepí na patro,to je vždycky legrace.
Lucííí,Tys nám sem poslala ten sníh,viď,tý brďo,asi 5 čísel ho tu je!!!!

10.2.2009 18:28
bednarik petr

XXX.XXX.144.194

jaruska napsal(a):
Jéééé,to jsou krásný fotky,jak si to pesan užívá,líbí se mi,jak na ten dort kouká a jak mu tatík dává hubana a třese tlapkou!!!A jak se mu pak ten krém lepí na patro,to je vždycky legrace.
Lucííí,Tys nám sem poslala ten sníh,viď,tý brďo,asi 5 čísel ho tu je!!!!

ti hafani jsou nádherní

10.2.2009 18:50
lucky

XXX.XXX.230.77

bednarik petr napsal(a):
ti hafani jsou nádherní

Jo, to byla sranda jak se mu lepil ten pudink s piškoty..to byly grimasy.
Tady je vichřice, leje, hnus...nakonec jsem nevyjela, protože by mě odfouklo. Usa byla asi dvě hodiny u Čipa a řvala, že chce dóm

Přidejte reakci

Přidat smajlík