Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2009 21:53
ambra

XXX.XXX.12.143

Tak musím založit zase já nikdo se k tomu nemá. Nebo že by všechny skolila chřipka a nepřízeň počasí. TAk kde jste kdo?
Tak přidávám sebe a Dudlu, fotila mamka... tak to taky podle toho vypadá

4.2.2009 15:03
konak

XXX.XXX.132.50

ambra napsal(a):
Tak musím založit zase já nikdo se k tomu nemá. Nebo že by všechny skolila chřipka a nepřízeň počasí. TAk kde jste kdo?

muj pracant

4.2.2009 15:15
andrys

XXX.XXX.1.35

konak napsal(a):
muj pracant

Čau Hanes nechceš koupit konuka?

4.2.2009 15:25
ambra

XXX.XXX.254.1

andrys napsal(a):

Aajjj tady to ještě nevymřelo? A já už jsem myslela, že jsem poslední žijící stálý návštěvník.

4.2.2009 15:52
markemic

XXX.XXX.144.23

ambra napsal(a):

Sem drze vlezu
Ahoj Ambro!Ten Dudla už je velkejUž aby to naše bylo větší

4.2.2009 15:58
blanche

XXX.XXX.245.111

markemic napsal(a):
Sem drze vlezu

Ahuj,

téééda, ty máš hafíka, ju ?

4.2.2009 16:03
ambra

XXX.XXX.254.1

markemic napsal(a):
Sem drze vlezu

markenic jo je velkej, předevčírem jsem měřila a naměřila jsem 40cm, není to úplně přesné protože se vrtěl. A to to bylotakový hezký malé štěňátko.
To štěně je to, co jsi si zamluvila (jestli si dobře pamatuju) tady přes diskuzi? A už ho máš doma?

4.2.2009 16:32
ambra

XXX.XXX.254.1

blanche napsal(a):
Ahuj,

blanche máš hezký fotečky. Já trošku zalobuju za hlavní náplň tohoto tématu a to jsou chladnokrevníci. Jsme tu kochači a labužníci v jednom, tak kdyby se ti pod čočky od foťáku dostal nějakej chladnokrevník tak vyfotit a sem s ním jasné?

5.2.2009 06:05
konak

XXX.XXX.132.50

andrys napsal(a):

cau honzo a comas na prodej

5.2.2009 08:16
blanche

XXX.XXX.245.111

ambra napsal(a):
blanche máš hezký fotečky. Já trošku zalobuju za hlavní náplň tohoto tématu a to jsou chladnokrevníci. Jsme tu kochači a labužníci v jednom, tak kdyby se ti pod čočky od foťáku dostal nějakej chladnokrevník tak vyfotit a sem s ním jasné?

Ahojky,

tak děkuji za pozvání
Já bych fotila chladnokrevníky moc ráda, ale tady jich v okolí moc není
Tady něco málo

5.2.2009 08:17
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak děkuji za pozvání
Já bych fotila chladnokrevníky moc ráda, ale tady jich v okolí moc není
Tady něco málo

5.2.2009 11:10
markemic

XXX.XXX.144.23

ambra napsal(a):
markenic jo je velkej, předevčírem jsem měřila a naměřila jsem 40cm, není to úplně přesné protože se vrtěl. A to to bylotakový hezký malé štěňátko.
To štěně je to, co jsi si zamluvila (jestli si dobře pamatuju) tady přes diskuzi? A už ho máš doma?

Ju ju Ambro,to je on..máme ho doma dříve než bylo plánováno,ale zvládáme to .a kolik už mu je Dudlovi?

5.2.2009 11:14
markemic

XXX.XXX.144.23

blanche napsal(a):
Ahuj,

No jo Blanchemáme ho tenhle pátek už týdenje u nás o něco dříve..už se těším až povyroste,venku bude hezky a začne fotící mánie

5.2.2009 12:35
ambra

XXX.XXX.12.143

markemic napsal(a):
Ju ju Ambro,to je on..máme ho doma dříve než bylo plánováno,ale zvládáme to .a kolik už mu je Dudlovi?

markenic 10.2 mu bude 6měsíců Osobně bych si štěně dřív domů nebrala, zkušenost s Dudlou, raději o nějakej tejden později než dřív. Čím dýl bude štěně u matky tím líp pro něj... platí asi u všech mláďat.

5.2.2009 13:25
blanche

XXX.XXX.245.111

markemic napsal(a):
No jo Blanchemáme ho tenhle pátek už týdenje u nás o něco dříve..už se těším až povyroste,venku bude hezky a začne fotící mánie

No ten ale jéééééé
Tak to máš doma tolika radosti, co ?

5.2.2009 13:42
hattatitla

XXX.XXX.160.2

ambra napsal(a):
markenic 10.2 mu bude 6měsíců Osobně bych si štěně dřív domů nebrala, zkušenost s Dudlou, raději o nějakej tejden později než dřív. Čím dýl bude štěně u matky tím líp pro něj... platí asi u všech mláďat.

a tady můj napůl chladasek :)

5.2.2009 17:54
andrys

XXX.XXX.1.35

hattatitla napsal(a):
a tady můj napůl chladasek :)

Čau Hanes prodávám oba dva

5.2.2009 19:37
markemic

XXX.XXX.144.23

ambra napsal(a):

No jo,já ho taky chtěla původně v osmi týdnech,ale to už teď nemá smysl řešit...Věci se udály jinak a radši jsem si ho vzala.......

5.2.2009 19:38
markemic

XXX.XXX.144.23

blanche napsal(a):
No ten ale jéééééé
Tak to máš doma tolika radosti, co ?

No jo ,až moc radosti...občas se proklínám,proč jsem si brala štěněale to k tomu patří,pak se nad ním rozplývám,když chrní,a vše je odpuštěno

5.2.2009 21:18
jmisak

XXX.XXX.4.138

andrys napsal(a):

Taky mám na prodej. Norik s PP. 5ti letý. Naučený v lese, na poli v kočáře. Občasně pod sedlem. Tel. 777 87 44 96

5.2.2009 22:11
ambra

XXX.XXX.12.143

markemic napsal(a):
No jo,já ho taky chtěla původně v osmi týdnech,ale to už teď nemá smysl řešit...Věci se udály jinak a radši jsem si ho vzala.......

No jo já si taky tak Dudlu donesla dom, ale příště už bych to neudělala. Je potřeba aby se štěňata líp naučila tomu jak to chodí mezi ostatníma psama a to ho nejlíp naučí máma a sourozenci. Takže asi tak.
Hlavně až trošku povyroste ber ho ven i s jinými pejsky, aby z něj pak nebyl buď bojácnej a nebo naopak agresivní pes na ostatní.

5.2.2009 22:59
markemic

XXX.XXX.144.23

ambra napsal(a):
No jo já si taky tak Dudlu donesla dom, ale příště už bych to neudělala. Je potřeba aby se štěňata líp naučila tomu jak to chodí mezi ostatníma psama a to ho nejlíp naučí máma a sourozenci. Takže asi tak.
Hlavně až trošku povyroste ber ho ven i s jinými pejsky, aby z něj pak nebyl buď bojácnej a nebo naopak agresivní pes na ostatní.

Už se po kousíčkách socializuje,i když není ještě očkovaný,doma nemůže být pořád zavřený.Nejvíc toho nasaje jako mimino,už se s pár prověřenými pejsky setkal,byli k němu moc milí.Hlavně se nesmí stát ,aby ho v tomhle věku některý nesocializovaný pes napadl..to už je pak o celoživotní problémyZítra jde na první očkování,pak ještě na dvě a pak ať se těší,bude se seznamovat a učit chovat mezi psy,až mu z toho bude špatně

6.2.2009 05:30
konak

XXX.XXX.132.50

andrys napsal(a):

cau renco a jakto zeto prodavas a scim budes tahat

6.2.2009 07:31
ambra

XXX.XXX.254.1

markemic napsal(a):
Už se po kousíčkách socializuje,i když není ještě očkovaný,doma nemůže být pořád zavřený.Nejvíc toho nasaje jako mimino,už se s pár prověřenými pejsky setkal,byli k němu moc milí.Hlavně se nesmí stát ,aby ho v tomhle věku některý nesocializovaný pes napadl..to už je pak o celoživotní problémyZítra jde na první očkování,pak ještě na dvě a pak ať se těší,bude se seznamovat a učit chovat mezi psy,až mu z toho bude špatně

Tak to já si Dudlu brala už poprvé naočkovaného, ale nějak jsem to neřešila prostě byl se starším pejskem venku na dvoře a s ostatní zvířenou. Někteří to moc prožívají a nejradši by byly se štěnětem zalezlí do 5ti měsíců(kdy seočkuje vzteklina) doma.
Podle mě blázni, když ten pes má něco chytnout tak to chytne i přes očkování, když bude nějaká nákaza. A dnes jsou psy už po většinou očkovaní a odčervení, takže je to skoro bezpečné. A s nějakýma toulavými psy předpokládám nikdo svého pejska seznamovat nebude.

6.2.2009 08:29
markemic

XXX.XXX.144.23

ambra napsal(a):
Tak to já si Dudlu brala už poprvé naočkovaného, ale nějak jsem to neřešila prostě byl se starším pejskem venku na dvoře a s ostatní zvířenou. Někteří to moc prožívají a nejradši by byly se štěnětem zalezlí do 5ti měsíců(kdy seočkuje vzteklina) doma.
Podle mě blázni, když ten pes má něco chytnout tak to chytne i přes očkování, když bude nějaká nákaza. A dnes jsou psy už po většinou očkovaní a odčervení, takže je to skoro bezpečné. A s nějakýma toulavými psy předpokládám nikdo svého pejska seznamovat nebude.

Přesně tak,neměl by venku nic žřát a přehnaně se zajímat o hovínka,ale když vidím rozumného pejskaře s důvěryhodným psem ,tak pejska nechám očuchat.Vyhýbám se důchodcům s takovými těmi nedobře vypadajícími asociály...Toulavé psy tady na Vinohradech jsem ještě nepotkalaale možné je vše..

6.2.2009 08:39
ambra

XXX.XXX.254.1

markemic napsal(a):
Přesně tak,neměl by venku nic žřát a přehnaně se zajímat o hovínka,ale když vidím rozumného pejskaře s důvěryhodným psem ,tak pejska nechám očuchat.Vyhýbám se důchodcům s takovými těmi nedobře vypadajícími asociály...Toulavé psy tady na Vinohradech jsem ještě nepotkalaale možné je vše..

No tak to by se neměl zajímat žádnej pes, protože někdy to co lidi jsou schopni odhodit na chodník .... no fuj fuj.
A s těma důchodci jsi mi připomněla otřesnej zážitek ze včerejška. Kdy jsme byly kuknout na chlaďasku. Ta chuderka pamatovala snad už Přemysla oráče. A navíc když ta "majitelka" otevřela hubu s tím, že kobyla potřebuje vypracovat svaly a že dostává šufan granulí na krmení.... zapomněla uvést, že jednou z a uherskej rok. Jsme jí doporučily ať se nechá i s kobylou pomlet do konzerv pro psy a odjely jsme. Já jsem teda k tomu měla ještě barvitej komentář titulovanej výrazy kterých bych tu musela vypípat, ale přijde mi že někteří lidi by se měli povině zavírat do psichiatrickejch ústavů nebo dokonce ze zákona střílet za týrání zvířat.
Jenom tak mimochodem ta kobyla se inzeruje i zde a na bazoši
Bohužel fotka kobylky mi tady nejde z pc v práci nahrát, tak zkusím z domu.

6.2.2009 09:03
markemic

XXX.XXX.144.23

ambra napsal(a):
No tak to by se neměl zajímat žádnej pes, protože někdy to co lidi jsou schopni odhodit na chodník .... no fuj fuj.
A s těma důchodci jsi mi připomněla otřesnej zážitek ze včerejška. Kdy jsme byly kuknout na chlaďasku. Ta chuderka pamatovala snad už Přemysla oráče. A navíc když ta "majitelka" otevřela hubu s tím, že kobyla potřebuje vypracovat svaly a že dostává šufan granulí na krmení.... zapomněla uvést, že jednou z a uherskej rok. Jsme jí doporučily ať se nechá i s kobylou pomlet do konzerv pro psy a odjely jsme. Já jsem teda k tomu měla ještě barvitej komentář titulovanej výrazy kterých bych tu musela vypípat, ale přijde mi že někteří lidi by se měli povině zavírat do psichiatrickejch ústavů nebo dokonce ze zákona střílet za týrání zvířat.

Ono by nebylo od věci mít na zvířata "řidičák"...alespoň základní znalosti o chovu daného zvířete....

6.2.2009 09:09
ambra

XXX.XXX.254.1

markemic napsal(a):
Ono by nebylo od věci mít na zvířata "řidičák"...alespoň základní znalosti o chovu daného zvířete....

Řidičák jo? No někdy jak to tak sledujutak i zbrojní pas by se hodil.

6.2.2009 09:20
markemic

XXX.XXX.144.23

ambra napsal(a):
Řidičák jo? No někdy jak to tak sledujutak i zbrojní pas by se hodil.

Ono by i dost lidí potřebovalo zbroják na vlastní nevychovanost,jak to pozoruju,buď ve společnosti,nebo v práci

6.2.2009 09:24
ambra

XXX.XXX.254.1

markemic napsal(a):
Ono by i dost lidí potřebovalo zbroják na vlastní nevychovanost,jak to pozoruju,buď ve společnosti,nebo v práci

No a někteří,kteří maj ten zbroják by potřebovali ještě papíry na hlavu a do tý hlavy zdravej rozum

6.2.2009 10:04
markemic

XXX.XXX.144.23

ambra napsal(a):
No a někteří,kteří maj ten zbroják by potřebovali ještě papíry na hlavu a do tý hlavy zdravej rozum

Což je naprosto nemožnýkdyž se někdo blb narodí tak blbem zůstane

6.2.2009 10:08
ambra

XXX.XXX.254.1

markemic napsal(a):
Což je naprosto nemožnýkdyž se někdo blb narodí tak blbem zůstane

No jo někomu je naděleno zhůry někodo zblbne věkem Nevybereš si.

6.2.2009 10:13
markemic

XXX.XXX.144.23

ambra napsal(a):
No jo někomu je naděleno zhůry někodo zblbne věkem Nevybereš si.

Na starý kolena zblbnem všichni

6.2.2009 10:21
ambra

XXX.XXX.254.1

markemic napsal(a):
Na starý kolena zblbnem všichni

No já říkám, že si nevybereš......

11.2.2009 16:50
sajma

XXX.XXX.185.60

ambra napsal(a):
No já říkám, že si nevybereš......

11.2.2009 19:45
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

sajma napsal(a):

Pro Janu : Co je to za koně ?

11.2.2009 19:57
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):

Tak nahrávám slíbenou fotku konečně

12.2.2009 15:04
tesky

XXX.XXX.169.175

ambra napsal(a):
Tak nahrávám slíbenou fotku konečně

Také se po dlouhé době připojujeme. Posílám fotečky ze zimní procházky na ruce. Jo jo, holka měla trošku roupy.

12.2.2009 15:07
tesky

XXX.XXX.169.175

tesky napsal(a):
Také se po dlouhé době připojujeme. Posílám fotečky ze zimní procházky na ruce. Jo jo, holka měla trošku roupy.

A tady jsme spolu :-)

12.2.2009 22:24
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

ahojte, tak sa hlasim, po dlhotrvajucej chorobe, teda poviem vam, ze tak chora som uz nebola rokya teraz zasa pre zmenu machyta nejaka crevna pliagaasi sa uz rozpadam...

12.2.2009 22:25
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

vsimla som si jednej diskusie, ze aky produkt vypadne ak sa krizia chladas s lahsim konom, tak ja mam skusenosti len s krizencami shirakov, clydesdalov a tinkerov, a z toho som videla len impresivne kone s dobrymi skokovymi a povahovymi vlastnostami

13.2.2009 07:07
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
vsimla som si jednej diskusie, ze aky produkt vypadne ak sa krizia chladas s lahsim konom, tak ja mam skusenosti len s krizencami shirakov, clydesdalov a tinkerov, a z toho som videla len impresivne kone s dobrymi skokovymi a povahovymi vlastnostami

bonita jsem ráda, že jsem se uzdravila a hlavně se prosím tě nerozbadej jo?
No holt u toho křížení vidíš kdo umí a kde se do toho nemá plést.

13.2.2009 12:30
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

cau ambricko, ako vidim, je tu nove tema s chladaskami, asi konkurenciaskoda,ze to nie je tu, takto su zbytocne dve temy na to iste...ako vidim, aj syringa tam prispela a tu nenapise a nenapise

13.2.2009 12:45
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
cau ambricko, ako vidim, je tu nove tema s chladaskami, asi konkurenciaskoda,ze to nie je tu, takto su zbytocne dve temy na to iste...ako vidim, aj syringa tam prispela a tu nenapise a nenapise

bonita no to víš, asi maj pocit, že tady je to prouze pro zvanéno ale to se asi někdo plete, ale co už. Přejme jim to....

13.2.2009 12:45
ambra

XXX.XXX.254.1

tesky napsal(a):
A tady jsme spolu :-)

tesky hezkej shiraček

13.2.2009 12:46
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

no oni ti teskine shirky maju pekny plagat na konci casopisu Kone a hribatapozri si v stanku

13.2.2009 12:50
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

nejaka nostalgiachladasci idu domov z prace

13.2.2009 13:01
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
nejaka nostalgiachladasci idu domov z prace

bonita toš to se musím pobívat, tento časopis běžně nekupuju děkuji za typ

13.2.2009 13:13
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

myslim, ze teraz ho urobili mesacnikom a snazia sa ho vylepsovat, ja si kupujem vsetky tri vase, lebo na Slovensku ziadny nemameto je ale hanba

13.2.2009 13:16
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
myslim, ze teraz ho urobili mesacnikom a snazia sa ho vylepsovat, ja si kupujem vsetky tri vase, lebo na Slovensku ziadny nemameto je ale hanba

No já mám někdy pocit, že těch časopisů je až přiliš protože v tuším, že to bylo v prosinci jsem si koupila Jezdectví a Svět koní a obouch časopisech, byly co se obsahu týče podobné články.... tak jsem tak přemýšlela jestli se mi to nezdá. Takže ono někdy méně může znamenat více. A pokud vím tak třeba Jezdectví vždy vycházelo jak pro ČR tak pro SK nebo mi to tak jenom připadá?

13.2.2009 13:22
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

toto som kupilav lidli a takyto bol o to zaujem

13.2.2009 13:25
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

no my sme mali tiez Jazdectvo a dostihy, no pred nejakou dobou to premenovali na Zivotny styl a kon, a su tam clanky o bohacoch a tak, no povedz, na co by mi taky casopis bol, ked sa chcem vzdelavat a vediet o diani, co sa tyka konskych veci a akcii? Co ma je do toho, kto kde chodi hravat golf???

13.2.2009 13:26
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

este nejaky art

13.2.2009 13:29
jessyn

XXX.XXX.0.7

bonita napsal(a):
este nejaky art

Mám na prodej roční lehčí kobylku, černá, bez PP-matka PP, kříženka, více na mailu

13.2.2009 13:39
ambra

XXX.XXX.254.1

jessyn napsal(a):
Mám na prodej roční lehčí kobylku, černá, bez PP-matka PP, kříženka, více na mailu

jessyn nic proti, ale inzerce je vedle

13.2.2009 13:41
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
no my sme mali tiez Jazdectvo a dostihy, no pred nejakou dobou to premenovali na Zivotny styl a kon, a su tam clanky o bohacoch a tak, no povedz, na co by mi taky casopis bol, ked sa chcem vzdelavat a vediet o diani, co sa tyka konskych veci a akcii? Co ma je do toho, kto kde chodi hravat golf???

bonita toš to ti je tak akorát na zatopení v kamnech ale na to je to drahý.... Jinak hezkej obráze a fotečka, jako vždycky boduješ

13.2.2009 13:50
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

inak u nas na bazosi je pekna hermelina na predaj, s PP, hned by som ju brala, Ambra a tvoj otec uz nechce dalsieho kona?

13.2.2009 13:56
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
inak u nas na bazosi je pekna hermelina na predaj, s PP, hned by som ju brala, Ambra a tvoj otec uz nechce dalsieho kona?

No my máme momentálně jenom Lauru a o dalším uvažujeme ale poslední co jsme viděly tak nás tak vyděsilo viz foto výše.... no že ani nevím jeslti bude další bazoš jsem už dva dny nepročítala nestíhám nestíhám

13.2.2009 13:59
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

to na tu ryzku v lesiku ste sa boli pozriet? Pre Boha! Chudiatko male, mne je takych koni strasne luto...

13.2.2009 14:05
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
to na tu ryzku v lesiku ste sa boli pozriet? Pre Boha! Chudiatko male, mne je takych koni strasne luto...

Jo byly a byla jsem velmi nevybíravá a těhotnou majitelku poslala do konzerv i s tou kobylou.....

13.2.2009 14:09
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

to je hnus, a kolko za nu pytala? taky konik by sa mal za 1; bud dat na maso, alebo uspat, za druhe darovat ako spolocnik a za tretie nechat doma dozit, ti ludia su skratka hovada a nikto ma nepresvedci, ze nie su!

13.2.2009 14:12
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

nema tam niekto okol vas na predaj ponika? kamarat zhana do 10 000 pre dceru

13.2.2009 14:12
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
to je hnus, a kolko za nu pytala? taky konik by sa mal za 1; bud dat na maso, alebo uspat, za druhe darovat ako spolocnik a za tretie nechat doma dozit, ti ludia su skratka hovada a nikto ma nepresvedci, ze nie su!

25tis. a ta kobyla podle zubů věkem pamatovala přemysla oráče a měla nateklé ještě i žuchvy, takže asi ani moc žrát nemohla a byla vůbec ráda, že stojí na nohách. No hlavně, že byla okutá.

13.2.2009 14:13
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

to nemam fakt slov

13.2.2009 14:13
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
nema tam niekto okol vas na predaj ponika? kamarat zhana do 10 000 pre dceru

bonita pozdě před třemi týdny se jeden poník od známého odvážel do Prahy ale byl perfektní a uměl i tahat.

13.2.2009 14:16
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

ajaaaj, skoda, no, to chceme pre tu nasu malu jazdkynu, lebo predsa na tie jej nozicky by bol ponicek vhodnejsi nez tonovy shira dokonca si uz sama aj zacvalala, tak jej otec usudil, ze je cas na vlastneho ponika

13.2.2009 14:18
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

inak sranda, ze nikde nikto...asi povymierali...len my dve stare korytnacky

13.2.2009 14:19
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
ajaaaj, skoda, no, to chceme pre tu nasu malu jazdkynu, lebo predsa na tie jej nozicky by bol ponicek vhodnejsi nez tonovy shira dokonca si uz sama aj zacvalala, tak jej otec usudil, ze je cas na vlastneho ponika

Nojo ale tenhle poník byl fakt zlatej a z velkejch koní si nic nedělal. No škoda, určitě by se měl dobře a majitel Vám ho mohl aji dovést, když na Slovensku zhruba ve stejnu dobu vezl i koně.

13.2.2009 14:21
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

fakt? no hotovo, to im ani nebudem hovorit. Stale vyvolava, aj na Moravuk vam, a stale sa nejak nedari...

13.2.2009 14:24
ambra

XXX.XXX.254.1

bonita napsal(a):
fakt? no hotovo, to im ani nebudem hovorit. Stale vyvolava, aj na Moravuk vam, a stale sa nejak nedari...

Jo fakt a dokonce ten poník byl i na českém bazošu v inzerátech ale moc se tam neohřál byl tam cca 2dny a byl prodanej. No tak sally pracuje, aktivně mailujeme a jinak ostaní asi opravdu umřeli nebo taky pracují. No nic já pomalu končím už budu mít zachvilečku padla a pak hurá směr domů a kámoška a kadeřnice. tak ze mě nebude pankáč když je ten pátek a 13 k tomu.

13.2.2009 14:27
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

ides niekam na coro moro? na ples? ja sa chystam zajtra, blee to zasa bude, mam dlhe vlasy(az po pas) a to som zvedava, ako si ich vycesem...tak sa maj a pozdravujem sally,OK? nezabudnipapa, a davaj si pozor,kedze je ten piatok 13teho

13.2.2009 18:46
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
ides niekam na coro moro? na ples? ja sa chystam zajtra, blee to zasa bude, mam dlhe vlasy(az po pas) a to som zvedava, ako si ich vycesem...tak sa maj a pozdravujem sally,OK? nezabudnipapa, a davaj si pozor,kedze je ten piatok 13teho

bonita zítra s kamarádkama bojkotujeme Valentýna, tak jsem potřebovala trošku přistřihnout vlásky. Už jsem si těm dlouhejm nějak odvykla. Sally budu pozdravovat neboj snad nezapomenu.
Tak si zítra ten ples užij
Jo a pátek 13tého jsem přežila teda zatím

14.2.2009 10:58
horallka

XXX.XXX.7.16

bonita napsal(a):

Přidávám sem nejnovější foto mího prcka

14.2.2009 11:01
horallka

XXX.XXX.7.16

horallka napsal(a):
Přidávám sem nejnovější foto mího prcka

A eště

14.2.2009 11:03
horallka

XXX.XXX.7.16

horallka napsal(a):
A eště

Ještě vám sem dám chlaďáska ze starýho pohledu

14.2.2009 14:44
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

horallka: vidim, ze prcek sa doma nenudi, zemas ho teraz sameho? nas okolnosti donutili mat zrebca ako mladocha nejaku dobu mat sameho, a nemalo to nanho ziadne nasledky, ked dostal kobylu ako spolocnicku, dostal od nej par vychovnych a hned pochopil o com je konska reca teraz ako velke ho koniska, mozme zobrat kamkolvek a sprava sa rozumne

14.2.2009 14:45
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

jeeej tu pohladnicu mam v zbierke i ja

14.2.2009 15:00
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

este jedna snehova a padim fuc

14.2.2009 15:47
horallka

XXX.XXX.6.102

bonita napsal(a):
horallka: vidim, ze prcek sa doma nenudi, zemas ho teraz sameho? nas okolnosti donutili mat zrebca ako mladocha nejaku dobu mat sameho, a nemalo to nanho ziadne nasledky, ked dostal kobylu ako spolocnicku, dostal od nej par vychovnych a hned pochopil o com je konska reca teraz ako velke ho koniska, mozme zobrat kamkolvek a sprava sa rozumne

Mám ho samotnýho,doma má velkej box a před boxem má malou ohradu(něco jako balkon)dveře má pořád otevřený i v noci a tak si tam pochoduje.O dva domy od nás mají 5letýho čt valacha a tak je spolu pouštíme do výběhu,takže sám je jen když je doma Na fotce s kámošem ve výběhu

14.2.2009 15:50
horallka

XXX.XXX.6.102

horallka napsal(a):
Mám ho samotnýho,doma má velkej box a před boxem má malou ohradu(něco jako balkon)dveře má pořád otevřený i v noci a tak si tam pochoduje.O dva domy od nás mají 5letýho čt valacha a tak je spolu pouštíme do výběhu,takže sám je jen když je doma Na fotce s kámošem ve výběhu

15.2.2009 15:03
horallka

XXX.XXX.6.33

bonita napsal(a):
este jedna snehova a padim fuc

Bonita máš i tyto pohledy?Já mám tyhle dva ze své zbírky nejradši 1.

15.2.2009 15:05
horallka

XXX.XXX.6.33

horallka napsal(a):
Bonita máš i tyto pohledy?Já mám tyhle dva ze své zbírky nejradši 1.

....protože pohledy tohoto typu se jaksi málo prodávají

15.2.2009 15:27
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

horallka: jj mam, a tusim este ako stado uteka z lesa a este nejake boli v tej seriitvoj mimisek ma pekneho kamosa

15.2.2009 15:58
tesky

XXX.XXX.87.208

bonita napsal(a):
horallka: jj mam, a tusim este ako stado uteka z lesa a este nejake boli v tej seriitvoj mimisek ma pekneho kamosa

Ambra: Děkuji za pochvalu shirky A je pravda, že obě naše holky jsou v časopisu Koně a hříbata. Už delší dobu s tímto časopisem spolupracuji na naši koníci se v něm často objevují. V březnovém čísle vyjde na titulce náš fjodrský hřebec a dokonce v tom samém březnovém čísle vyjde tato černá shirská slečinka Midnight Lady na plakátě A2! Jinak všichni máte nádherné chlaďásky

15.2.2009 16:01
bonita

XXX.XXX.93.45

tesky napsal(a):
Ambra: Děkuji za pochvalu shirky A je pravda, že obě naše holky jsou v časopisu Koně a hříbata. Už delší dobu s tímto časopisem spolupracuji na naši koníci se v něm často objevují. V březnovém čísle vyjde na titulce náš fjodrský hřebec a dokonce v tom samém březnovém čísle vyjde tato černá shirská slečinka Midnight Lady na plakátě A2! Jinak všichni máte nádherné chlaďásky

cause Miska, uz sa nemozem dockat toho noveho cislacitala som to v terajsom cisle o tom plagate a dala som hlas tomu pejsankovi

15.2.2009 18:22
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonita napsal(a):
cause Miska, uz sa nemozem dockat toho noveho cislacitala som to v terajsom cisle o tom plagate a dala som hlas tomu pejsankovi

ahoj míšo koupila jsem si koně a hříbata na školika fotkách je tato kobyla.je moc pěkná.sama shiry moc obdivuju.

15.2.2009 18:30
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

Marti, dobra fotka

15.2.2009 21:05
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonita napsal(a):
Marti, dobra fotka

dekuji takto se lavina tváří na poníky v jejím blízkém okolí

15.2.2009 21:11
ambra

XXX.XXX.12.143

tesky napsal(a):

toš to já se musím kouknout, ale zatím jsem v žádným stánku na ten časopis nenarazila.
Taky přihazuju foto našeho nejmladšího člena zvěřince, kterej se nám dneska vyklubal na svět.

17.2.2009 15:32
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

tak mna asi porazi, od vcera sa tu sypal sneh a mame ho tak vela, ako sme nemali uz roky, musela som odhazdovat ako sibnuta a uz zacinam pocitovat zasa krize

17.2.2009 15:39
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

tu je dokaz z rana

17.2.2009 15:41
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

a chumelenica

17.2.2009 17:54
horallka

XXX.XXX.6.50

bonita napsal(a):
a chumelenica

U nás je to to samí,všude sněhu.Jedinej Gábi z toho měl radost

17.2.2009 17:55
horallka

XXX.XXX.6.50

horallka napsal(a):
U nás je to to samí,všude sněhu.Jedinej Gábi z toho měl radost

17.2.2009 21:45
jsedek

XXX.XXX.157.58

tesky napsal(a):

17.2.2009 22:01
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

ako vidim, mladosek si snehu teda uziva

17.2.2009 22:03
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

jsedek:aaa fotka z lepsieho pocasia...kiez by uz bolo

18.2.2009 19:39
tesky

XXX.XXX.87.208

bonita napsal(a):
jsedek:aaa fotka z lepsieho pocasia...kiez by uz bolo

Pro Bonitu: Moc děkuji za hlas pro pejska. Bohužel jsem se ale dočetla, že tato soutěž byla podvodníky zneužita a zfalšovali hlasy, takže už nevěřím, že by se mi tímto způsobem podařilo pro pejsky z našeho útulku vyhrát nějaké kvalitnější krmivo. Také se už nemůžu dočkat dalšího čísla Koně a hříbata. Určitě si potom plakátek s Nighty musím někde vylepit :-) Teď, když je mi konečně trošku dobře, tak se s Nighy ani nedostanu nikam ven na vycházku. U nás je momentálně vše pod ledem, tak nechci hazardovat s jejím a mojím zdravím. Jinak už v ZOO dali dohromady kočár, do kterého se snad už budou na jaře učit zapřahovat.

18.2.2009 21:18
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):

Zase se mi tu doma vyskytl kůň, teda kobyla

19.2.2009 16:29
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):

Sem do toho zimního spánku přihodím nějaké fotos:
... tráva neroste...

19.2.2009 16:34
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Sem do toho zimního spánku přihodím nějaké fotos:
... tráva neroste...

... aspoň, že voda teče..

19.2.2009 16:37
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
... aspoň, že voda teče..

Poškrabat frňák, to já mám rád, strrrašně rrád

19.2.2009 16:39
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Poškrabat frňák, to já mám rád, strrrašně rrád

Blechy v zimě? No toto??

19.2.2009 16:42
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Blechy v zimě? No toto??

Moja mamka je ta nejlepčí mamka!

19.2.2009 16:47
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Moja mamka je ta nejlepčí mamka!

A jéje... tetička se zbláznila.

19.2.2009 16:50
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
A jéje... tetička se zbláznila.

... ale furt je potvora rychlejší.

19.2.2009 16:52
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
... ale furt je potvora rychlejší.

Valentýna sice už bylo, ale proč si nedat hubana, že jo.
Holky s holkama:

19.2.2009 16:55
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Valentýna sice už bylo, ale proč si nedat hubana, že jo.
Holky s holkama:

Klucí s klukama:

19.2.2009 16:58
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Klucí s klukama:

Klucí s holkama:

19.2.2009 17:00
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Klucí s holkama:

... a nakonec jeden od maminky.

19.2.2009 17:04
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
... a nakonec jeden od maminky.

To je děsné, jak nám ta mládež zpohodlněla...

19.2.2009 17:06
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
To je děsné, jak nám ta mládež zpohodlněla...

... musíme s tím něco udělat.

19.2.2009 17:09
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
... musíme s tím něco udělat.

No jedéém, děcka, jedéém, kde to vázne??

19.2.2009 17:13
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
No jedéém, děcka, jedéém, kde to vázne??

Tady ten babinec je vůbec líný spolek.

19.2.2009 17:16
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Tady ten babinec je vůbec líný spolek.

Teda než to dám do pohybu.

19.2.2009 17:20
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Teda než to dám do pohybu.

Nesmí se to přehnat, nerad bych plival zuby.

19.2.2009 17:25
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Nesmí se to přehnat, nerad bych plival zuby.

Jó, ale nebýt mně, stojí furt... takhle... jako trubky.
Na kondici se musí makat.

19.2.2009 17:26
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Jó, ale nebýt mně, stojí furt... takhle... jako trubky.
Na kondici se musí makat.

No nemám pravdu?

20.2.2009 00:43
ambra

XXX.XXX.254.1

sally napsal(a):
No nemám pravdu?

No koukám, že se tu zase někdo po dlouuuuuuuuhatananský době vyřádil a hlavně zavítal.

20.2.2009 14:59
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

jee sallyyyy ahooooj aj ja mam fotos, kuk-ale uz po tme a bez blesku, takze kvalita nic moc...

20.2.2009 15:00
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

hopiky hop jupiii

20.2.2009 15:03
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

aaaa zramujeme panickuuuu....

20.2.2009 15:05
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

pozooor...ja tiez...

20.2.2009 15:07
bonita

XXX.XXX.93.45

ambra napsal(a):

letiiiim....

Přidejte reakci

Přidat smajlík