Dlouho se snažíte sehnat?!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2009 09:19
petas

XXX.XXX.156.34

Tak nevím jak se tohle téma ujme,ale napadlo mě,že spousta z vás tu něco shání a nemůže sehnat.Myslím např. nějakou barvu výstroje nebo něco z výstorje apod.Tak napište co to jeTřeba to konečně najdete

4.2.2009 11:41
igugu

XXX.XXX.189.69

petas napsal(a):
Tak nevím jak se tohle téma ujme,ale napadlo mě,že spousta z vás tu něco shání a nemůže sehnat.Myslím např. nějakou barvu výstroje nebo něco z výstorje apod.Tak napište co to jeTřeba to konečně najdete

To vůbec neni špatnej nápad, tohle téme .

Tak já shánim a nemůžu sehnat deku - nepromokavou, nezateplenou, 135cm, s rozparkem, aby měla i tu "krytku" na ocas, a hlavně aby byla v zeleno-béžový barvě (je jedno jestli káro, nebo proužky, bo půl na půl), zapínání klasika vepředu jedno jestli "Téčka" nabo karabiny, pod břichem a mezi zadní nohy.

Kdyby jste na ní náhodou někde narazily, tak mi dejte vědět (klidně i na maila: IGugu@seznam.cz) Děkujuuu všem za pomoc

buggyna

4.2.2009 11:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

petas napsal(a):

tjn,třeba už konečně najdu

sháním sedlo... buď drezurní 17/3 na vyšší polštáři nebo skokové,kontaktnější 17,5/3 také na vyšším polštáři žádné no name...beru jen značkové

4.2.2009 12:10

buggyna napsal(a):
tjn,třeba už konečně najdu

sháním sedlo... buď drezurní 17/3 na vyšší polštáři nebo skokové,kontaktnější 17,5/3 také na vyšším polštáři žádné no name...beru jen značkové

a tohle sedlo se líbí? značkové :-) více na cerridwen@seznam.cz

buggyna

4.2.2009 12:14
buggyna

XXX.XXX.81.124

cerridwen napsal(a):
a tohle sedlo se líbí? značkové :-) více na cerridwen@seznam.cz

napiš mi prosím na mail bližší info a pokud máš ještě nějaké fotky...no klíďo sem.

btw mám namysli Stubben,Kiefer,Euroriding, popřípadě Kentaur

5.2.2009 01:15
amazonka78

XXX.XXX.7.16

petas napsal(a):

Sháním starší (ne nové!) west. sedlo, celokožené (ne semišové posedlí!), středně nebo světle hnědé (i kombinace těchto barev, případně v kombinaci s černou), posedlí 16-17 (upřednostním 17), ne Californii, ne Natowu, na koně v typu A1/2, ČT. K vidění v Praze, nebo na západ od Prahy až po Chomutov - přijedu. Pokud k němu bude v barvě i poprsák a uzdečka - přikoupím je

Přikládám fotku mého bývalého sedla, které mi absolutně vyhovovalo

K sedlu pak také budu potřebovat deku - silnou, z obou stran bavlněnou (ne beránek zespodu!), případně na exp.místech s kůží (viz foto). Barva jakákoliv, upřednostním nenápadné a tmavší barvy.

P.

5.2.2009 01:21
amazonka78

XXX.XXX.7.16

amazonka78 napsal(a):
Sháním starší (ne nové!) west. sedlo, celokožené (ne semišové posedlí!), středně nebo světle hnědé (i kombinace těchto barev, případně v kombinaci s černou), posedlí 16-17 (upřednostním 17), ne Californii, ne Natowu, na koně v typu A1/2, ČT. K vidění v Praze, nebo na západ od Prahy až po Chomutov - přijedu. Pokud k němu bude v barvě i poprsák a uzdečka - přikoupím je

Přikládám fotku mého bývalého sedla, které mi absolutně vyhovovalo

K sedlu pak také budu potřebovat deku - silnou, z obou stran bavlněnou (ne beránek zespodu!), případně na exp.místech s kůží (viz foto). Barva jakákoliv, upřednostním nenápadné a tmavší barvy.

P.

hm, moc toho vidět není. Ještě přidám fotku, když jsem si ho kdysi brala domu k "údržbě" ...

5.2.2009 01:24
amazonka78

XXX.XXX.7.16

amazonka78 napsal(a):
hm, moc toho vidět není. Ještě přidám fotku, když jsem si ho kdysi brala domu k "údržbě" ...

ještě zkusím detail... Jinak - kdyby to bylo to samé sedlo, bylo by to bezva, ale není to podmínka, pochopitelně :-) Tak prosím o nabídky a předem děkuji :-)

P.

Přidejte reakci

Přidat smajlík