Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2009 13:28
microfon

XXX.XXX.182.201

Ahoj, letos hci svoje holky připustit licentovaným americkým hřebcem, a jednoho malého si pak nechat. moc ráda bych viděla jak vypadají Vaši koníci z takovýchto spojení a jací jsou povahově? Díky
Bobiška, je tedy sama ČSP x PH

6.2.2009 20:37
mimik

XXX.XXX.144.252

microfon napsal(a):
Ahoj, letos hci svoje holky připustit licentovaným americkým hřebcem, a jednoho malého si pak nechat. moc ráda bych viděla jak vypadají Vaši koníci z takovýchto spojení a jací jsou povahově? Díky

máme jen 2 arabky na připouštění !

6.2.2009 20:42
microfon

XXX.XXX.182.201

mimik napsal(a):
máme jen 2 arabky na připouštění !

Děkuju za příspěvěk -> ale nechápu pointu

16.2.2009 18:15
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

tak si to posouvám a doufám, že se někdo s takovým koníkem najde

16.2.2009 18:24
aaranka

XXX.XXX.97.226

microfon napsal(a):

Ahojky, my máme z poničky a QH kobylku. Letos bude dvouletá a je super, ale menší

16.2.2009 18:26
microfon

XXX.XXX.182.201

aaranka napsal(a):
Ahojky, my máme z poničky a QH kobylku. Letos bude dvouletá a je super, ale menší

krásná holčina, ale to byla asi máma ponička celkem v krvi, po jakém je otci?

16.2.2009 18:26
aaranka

XXX.XXX.97.226

aaranka napsal(a):

tady ještě jedno foto

happyhvezda

16.2.2009 18:27
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

microfon napsal(a):

Tak my máme klisničku .
Matka ČSP x WPB

happyhvezda

16.2.2009 18:31
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Tak my máme klisničku .
Matka ČSP x WPB

Otec APH

16.2.2009 18:32
microfon

XXX.XXX.182.201

happyhvezda napsal(a):
Tak my máme klisničku .
Matka ČSP x WPB

Díky za příspěvek, sice to není k témat, ale nad pěkným koníkem se člověk vždy rád pokochá

happyhvezda

16.2.2009 18:33
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Otec APH

A dcerka po těchto 2 Sindy

16.2.2009 18:34
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Díky za příspěvek, sice to není k témat, ale nad pěkným koníkem se člověk vždy rád pokochá

jééé pardon, to jsem blbka, jsem byla ještě celá zblblá z těch arabů ze začátku:-), už to chápu....co je to za hřebčáka???

happyhvezda

16.2.2009 18:35
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
A dcerka po těchto 2 Sindy

16.2.2009 18:37
microfon

XXX.XXX.182.201

happyhvezda napsal(a):

Týbrďo, takovýhle výsledek by se mi líbil#08, jaký má temperament a povahu celkově?

happyhvezda

16.2.2009 18:37
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

microfon napsal(a):
jééé pardon, to jsem blbka, jsem byla ještě celá zblblá z těch arabů ze začátku:-), už to chápu....co je to za hřebčáka???

Twister bez PP , nyní už vykastrovaný , byl více temperamentní

16.2.2009 18:41
aaranka

XXX.XXX.97.226

aaranka napsal(a):
tady ještě jedno foto

mamina je bez původu, táta Poco Mais Bar

happyhvezda

16.2.2009 18:45
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Twister bez PP , nyní už vykastrovaný , byl více temperamentní

Matka i Otec jsou ostřejší povahy ale mladá se celkem klidní . Letos dvouletá , zatím ví jen co to je úvaz a čištěni . Hravá , učendlivá , úmyslně neublíži .

happyhvezda

16.2.2009 18:50
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Matka i Otec jsou ostřejší povahy ale mladá se celkem klidní . Letos dvouletá , zatím ví jen co to je úvaz a čištěni . Hravá , učendlivá , úmyslně neublíži .

16.2.2009 18:51
aaranka

XXX.XXX.97.226

happyhvezda napsal(a):

je to fešanda

16.2.2009 18:52
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

já bych chtěla asi nakonec připouštět tímto hřebcem,
holky mají těch 142KVH, on 152KVH, tak bych ráda kdyby to těch nejmíň145 dalo, akorát že mě kamarádky odrazují, že by z toho vzniklo s tímto hřebcem neohebné tlustokrké stvoření .... já si říkám, že horší než u mamin,to být přeci snad nemůže,,,

happyhvezda

16.2.2009 18:58
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

microfon napsal(a):
holky mají těch 142KVH, on 152KVH, tak bych ráda kdyby to těch nejmíň145 dalo, akorát že mě kamarádky odrazují, že by z toho vzniklo s tímto hřebcem neohebné tlustokrké stvoření .... já si říkám, že horší než u mamin,to být přeci snad nemůže,,,

Tak tento Hřebec je frajer ... no Twister měl kolem 152 a matka 138 . Sindy bude mít v dospělosti těch 143 . Sindy podědila mohutnost po mamině , Twister byl take chucherko

16.2.2009 18:59
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

a Tady ještě druhá klisna co chci připouštět
Já se tady právě ptám, protže obě klisny jsou správné ponice se svojí hlavou a hlavně věčně hladové a přeci jen bych byla ráda, kdyby hříbě bylo trochu akčnějšího sportovnějšího typu na WR při zachování otužilosti a zdravosti mamin. Takže zatím jste mě moc potěšily, vaše kobylky jsou vskutku vyvedené

happyhvezda

16.2.2009 19:15
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

microfon napsal(a):
a Tady ještě druhá klisna co chci připouštět
Já se tady právě ptám, protže obě klisny jsou správné ponice se svojí hlavou a hlavně věčně hladové a přeci jen bych byla ráda, kdyby hříbě bylo trochu akčnějšího sportovnějšího typu na WR při zachování otužilosti a zdravosti mamin. Takže zatím jste mě moc potěšily, vaše kobylky jsou vskutku vyvedené

Já bych se této kombinace vůbec nebála . Sindy bude vyšší jak mamina, na to že nepracuje ma opravdu pevné záda , je mohutnější , chody ma po otci ( nevýrazné ), pravidelné ale zato budou pohodlné . Po matce bohužel nezdědila ani chody a ani natolik skokový talent . Bude to skvělý poník na rekreaci .Našla jsem i další potomky po tomto Hřebci a pony klisničkách .

16.2.2009 20:08
microfon

XXX.XXX.182.201

happyhvezda napsal(a):
Já bych se této kombinace vůbec nebála . Sindy bude vyšší jak mamina, na to že nepracuje ma opravdu pevné záda , je mohutnější , chody ma po otci ( nevýrazné ), pravidelné ale zato budou pohodlné . Po matce bohužel nezdědila ani chody a ani natolik skokový talent . Bude to skvělý poník na rekreaci .Našla jsem i další potomky po tomto Hřebci a pony klisničkách .

Díky, a ty další potomky si jsi si zadala normálně do googlu? Malou si necháte?
My tady máme ještě jednoho licentovanýho 3letka, taky ryzák, pěknej,ale vůbec ne jakoQH spíš jak ČTxarab,má těch 155nejmíň, hodnej jenže má obrovskou dlouhu hlavu - zkrátka takovej ten typ starýho rančerskýho koně - ne jak ty dnešní QH.
Opravdu si nevím rady, moje kobyly mají hlavy krátké,chody nic moc, jsou málo obratné a pomalejší, tan první hřebec je krásný ale chody nic moc ale hříbě by vypadalo jak QH už od narození(navíc loni dal samý holky), ten druhej dlouhohlavej hřebec je v chodech, obratnosti i výšce lepší, ale dlouhá hlava svalů na QH málo.Tak co teď??
- hříbě chci na rekreační ježdění, i WRC soutěže(nejsem nejlehčí tak jestli volit výšku nebo spoléhat na mohutnost ? -> co je víc?)ale to druhé mimčo zas musím pak nějak prodat a kýblohlavce málo osvaleného-> nevím nevím
HELP!

Přidejte reakci

Přidat smajlík