Moje sestra háčkuje tyto ozdoby na čelenky. Myslíte, že by byl o ně zájem?
Cena dostupná každému.
kassiopeass
napsal(a):
Možná by někdo zájem měl, protože je to pěkné:) a určitě by se našla i řada zájemců na ozdobu na achaltekina (aladži)...:) viz diskuze "Obojek pro achalteke":) K.
ješiškote to je neskonaná krása.. na kolik by tak taková čelenka vyšla?? já bych osobně zájem měla pokud to nebude dražší než nová čelenka se stříbrným kováním například ..jinak klááása
stalonek
napsal(a):
hehe tk to je zrovna to co se mi hodí.. já dostávám kapesné 2 stovky,tk že bych si koupila.. ta světlá modrá je moc hezounká..mno uvidím ale je hezká mooc
Zkus napsat na ten mail. Sestra má i jiné příze a je možné na to našít korálky atd.
Jinak je nutné udat míry čelenky, protože sestra na koni nejezdí.
marketka
napsal(a):
Zkus napsat na ten mail. Sestra má i jiné příze a je možné na to našít korálky atd.
Jinak je nutné udat míry čelenky, protože sestra na koni nejezdí.
Na koni
marketka
napsal(a):
Máš ryzáčka, že? Máme taky ryzoně a tomu dost sluší tyrkysová
mám ryzoně..t.máme bledě modrou.
kozoroh
napsal(a):
jak je to přidělené na čelence ? a šlo by to i na nánosník ??
Na každé straně je poutko, tak je možné to provléknout přes nátylník-prostě stejně jako čelenka. Já to ale udělala tak, že jsem tu čelenku nalepila tavnou pistolí /či to snad jde i vteřiňákem/ na stávající čelenku a je to. Je fakt, že to půjde asi hůře prát.
Na nánosník by to taky šlo. Třeba by se to dalo řešit poutky a přivázat.
Jak říkám, sestra je ochotna udělat cokoliv na přání zákazníka a k tomu přidat popis, jak se bude čelenka upevňovat+rozměry, aby to páslo.
marketka
napsal(a):
Na každé straně je poutko, tak je možné to provléknout přes nátylník-prostě stejně jako čelenka. Já to ale udělala tak, že jsem tu čelenku nalepila tavnou pistolí /či to snad jde i vteřiňákem/ na stávající čelenku a je to. Je fakt, že to půjde asi hůře prát.
Na nánosník by to taky šlo. Třeba by se to dalo řešit poutky a přivázat.
Jak říkám, sestra je ochotna udělat cokoliv na přání zákazníka a k tomu přidat popis, jak se bude čelenka upevňovat+rozměry, aby to páslo.
A jaká by byla cena??
marketka
napsal(a):
V pohodě. Sestra již nějaké zájemce má, tak začíná tvořit.
Markét pokud ses ptala jestli bude zájem? OK! ale pokud tu chceš podnikat bohužel bude téma smazáno když budeš zde dojednávat přímo kšefty, za podnikatelskou činnost se za inzerci platí, takže jak by k tomu přišli ostatní přispivatelé, kteří zde taky namohou nabízet svou práci.
Děkuji za pochopení, v případě zájemců využijte soukromého emailu ne ifaunu.
Správce.
klawdie
napsal(a):
Markét pokud ses ptala jestli bude zájem? OK! ale pokud tu chceš podnikat bohužel bude téma smazáno když budeš zde dojednávat přímo kšefty, za podnikatelskou činnost se za inzerci platí, takže jak by k tomu přišli ostatní přispivatelé, kteří zde taky namohou nabízet svou práci.
Děkuji za pochopení, v případě zájemců využijte soukromého emailu ne ifaunu.
Správce.
Omlouvám se, že jsem to sem dala. Byl to jen průzkum