Proběhl kurzík s V.B-děkuji

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

olga visnakova

9.2.2009 13:27
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

Touto cestou bych chtěla poděkovat všem zůčastněným, všem lidem kteří pomáhali s přípravami (seč v neděli začalo tát a pršet, takže vše, co nešlo poklidit předtím, trapně vylezlo na povrch a my se brodili ke kruhovce) a především chci vyjádřit poklonu této osobě, jež kurz vedla, tedy Václavu Bořánkovi. Zcela jistě nešlo o poslední kurz a tak během června snad bude mít možnost každý se ještě více vžít do koní a trochu více pochopit to, že nelze koně polidštit, ovšem nás naučit trochu chápat "koňský jazyk".............

olga visnakova

9.2.2009 14:59
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

olga visnakova napsal(a):
Touto cestou bych chtěla poděkovat všem zůčastněným, všem lidem kteří pomáhali s přípravami (seč v neděli začalo tát a pršet, takže vše, co nešlo poklidit předtím, trapně vylezlo na povrch a my se brodili ke kruhovce) a především chci vyjádřit poklonu této osobě, jež kurz vedla, tedy Václavu Bořánkovi. Zcela jistě nešlo o poslední kurz a tak během června snad bude mít možnost každý se ještě více vžít do koní a trochu více pochopit to, že nelze koně polidštit, ovšem nás naučit trochu chápat "koňský jazyk".............

olga visnakova

10.2.2009 07:59
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

10.2.2009 11:12
redbla

XXX.XXX.169.27

olga visnakova napsal(a):

15-20 února se z důvodu nemoci koně nemůžu dostavit na kurzík u Vaška B. on o tom ví a myslím, že není problém obsadit tento termín někým místo mě, tak třeba jen kdo by chtěl se mu ozvat, možnost je i bez koníka, tu jsem nevyužila, raději jsem se svým marodem. Jen nabízím informaci o termínu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík