Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2009 20:14
asharka

XXX.XXX.64.78

Oranžové udidlové kroužky (slintáky)? Nemáte někdo potuchy? Už se začínám smiřovat s tím, že v ČR nikde, proto se ještě ptám zda někdo nejede na equitanu či podobné akce, že by se mi tam podíval

sadzi saj

11.2.2009 09:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

asharka napsal(a):
Oranžové udidlové kroužky (slintáky)? Nemáte někdo potuchy? Už se začínám smiřovat s tím, že v ČR nikde, proto se ještě ptám zda někdo nejede na equitanu či podobné akce, že by se mi tam podíval

Tuším, že nikde Taky jsem je scháněla, ale marně

11.2.2009 09:09
dakotka

XXX.XXX.8.129

asharka napsal(a):

jsou:bílá, černá, červená, královská modrá, zelená, žlutá, a přírodní ta je taková průhledná do oranžova...ale nechapu že nedělají přímo oranžovou protože doplnky na uzdy a otěže v oranžoví jsou..plus to že je ted obrovska moda oranžová/šedá a začali vní dělkat oplně vše ale ty jediné kroužky ne

15.2.2009 12:51
asharka

XXX.XXX.64.78

dakotka napsal(a):
jsou:bílá, černá, červená, královská modrá, zelená, žlutá, a přírodní ta je taková průhledná do oranžova...ale nechapu že nedělají přímo oranžovou protože doplnky na uzdy a otěže v oranžoví jsou..plus to že je ted obrovska moda oranžová/šedá a začali vní dělkat oplně vše ale ty jediné kroužky ne

ta oranžovo-šedá je pěkně hnusná, mně se vůbec nelíbí Ale oranžový kroužky se fakt sehnat nedaj, leda tak někde sehnat oranžovej půlovací (australský) nánosník a ty kroužky z toho uříznout ale co jsem koukala tak černej půlovák stojí 150,- minimálně, a oranžovej jsem nikde nesehnala

17.2.2009 07:10
spirit

XXX.XXX.92.178

asharka napsal(a):

tak si kup olivu nebo D a slintáky nebudeš potřebovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík