buggyna

XXX.XXX.81.124
Tak to je hustý, když ti sám napíše, že nechává dlouhý špice a řekl ti alespoň důvod proč?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Tak to je hustý, když ti sám napíše, že nechává dlouhý špice a řekl ti alespoň důvod proč?
Myslela jsem to jako tak, že pár lidí je s ním spokojeno, ale že je všeobecně známo, že taky nechává dlouhý špice.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Myslela jsem to jako tak, že pár lidí je s ním spokojeno, ale že je všeobecně známo, že taky nechává dlouhý špice.
aha, já to z tý věty pochopila, tak, že to sám řikal
doufám,že nám do konce týdne konečně příjde to udidlo sice si můžem půjčit poníkovo, ale chci svoje
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
aha, já to z tý věty pochopila, tak, že to sám řikal
doufám,že nám do konce týdne konečně příjde to udidlo sice si můžem půjčit poníkovo, ale chci svoje
No četla jsem si to po sobě a mohlo to vyznět tak i tak, v pohodě, já občas taky něco chápu obráceně
Ještě nedorazilo jo, to je doba teda, tak snad sebou už hnou, není nad svý, to je jasný
Mě štve to počasí, já už chci jaro :-( jsem venku už zkoušela ty přechody a jednou se nám dokonce povedlo z klusu do zastavení, světlá chvilka
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No četla jsem si to po sobě a mohlo to vyznět tak i tak, v pohodě, já občas taky něco chápu obráceně
Ještě nedorazilo jo, to je doba teda, tak snad sebou už hnou, není nad svý, to je jasný
Mě štve to počasí, já už chci jaro :-( jsem venku už zkoušela ty přechody a jednou se nám dokonce povedlo z klusu do zastavení, světlá chvilka
u nás spíš bude horší ze zastavení do klusu.Ale na zkouškách je to úplně fuk.
No ,jaro, ono to jaro nebude o nic lepší
buggyna
napsal(a):
Moje hnědka Fraginka
buggyna

XXX.XXX.81.124
mimik
napsal(a):
Moje hnědka Fraginka
a?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Jo, tak to jsme radši ještě nezkoušeli , ale myslím, že to bude obdobné jako z klusu do zastavení
Hm, bude zase pro změnu lejt určo
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
a?
něco takový jsem čekala, možná nám tím chtěla říct, že je podobná Bramboře, jinak taky nechápu
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
něco takový jsem čekala, možná nám tím chtěla říct, že je podobná Bramboře, jinak taky nechápu
spíš jako že když hnědá a rezatá,tak tahle kobylka je hnedá
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jo, tak to jsme radši ještě nezkoušeli , ale myslím, že to bude obdobné jako z klusu do zastavení
Hm, bude zase pro změnu lejt určo
u nás chumelíto mně fakt nebaví
už chci normálně jezdit, ne na sobě mít nabalené 2 svetry,mikinu a bundu a vítr v ksichtu chci tričko a lehkou mikinku
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
spíš jako že když hnědá a rezatá,tak tahle kobylka je hnedá
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
u nás chumelíto mně fakt nebaví
už chci normálně jezdit, ne na sobě mít nabalené 2 svetry,mikinu a bundu a vítr v ksichtu chci tričko a lehkou mikinku
Jo jo valí to tady sněhem skoro celý den, sajrajt jeden, chjo, já už chci aspoň cca 10 stupňů a sluníčko
Hele a jakou máte tu rašplu??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jo jo valí to tady sněhem skoro celý den, sajrajt jeden, chjo, já už chci aspoň cca 10 stupňů a sluníčko
Hele a jakou máte tu rašplu??
zatím žíádnou, ale jak se mi dostane do ruky, tak jedu
prý mi zatím na naučení stačí obyčejná,abych to víc dostala do ruky buď koupim novou v EQS za 500,- nebo můžu mít od Péťi tu samou ale použitou za 200,- nebo si můžu půjčit ve stáji.
Určo budu chtít jednou svojí MUSTADKU,ale zatím asi na naučení vemu tu od Péťi
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
zatím žíádnou, ale jak se mi dostane do ruky, tak jedu
prý mi zatím na naučení stačí obyčejná,abych to víc dostala do ruky buď koupim novou v EQS za 500,- nebo můžu mít od Péťi tu samou ale použitou za 200,- nebo si můžu půjčit ve stáji.
Určo budu chtít jednou svojí MUSTADKU,ale zatím asi na naučení vemu tu od Péťi
Jj, tak to máš dobré
Jsem koukala, že je teď na eqch nabídnutý KT Orfeus s trojkou komorou
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, tak to máš dobré
Jsem koukala, že je teď na eqch nabídnutý KT Orfeus s trojkou komorou
to je hezký
já ale kentaura nechci
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
to je hezký
já ale kentaura nechci
tak to jo
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
tak to jo
jedině tak elektru
mám nějakého zájemce...ale pár dní už to tak neřeším,stejně pořádně ještě nejezdíme. Sice by bylo lepší to pořešit teď když se nejezdí,než když se bude jezdit,ale co nadělám.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jedině tak elektru
mám nějakého zájemce...ale pár dní už to tak neřeším,stejně pořádně ještě nejezdíme. Sice by bylo lepší to pořešit teď když se nejezdí,než když se bude jezdit,ale co nadělám.
Hm, tak tu bych si taky nechala líbit, ale jsou tam samý 2.
Mě se tam líbí nabízený Stubben Scandica, ještě mít ty prašulky
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Hm, tak tu bych si taky nechala líbit, ale jsou tam samý 2.
Mě se tam líbí nabízený Stubben Scandica, ještě mít ty prašulky
měli i 3,ale je tam 2 s 16,5.Kdyby nebyla tak drahá,beru jí a nechám vyměnit komoru. Ale to bych nejdřív musela mít prodaný to svý
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
měli i 3,ale je tam 2 s 16,5.Kdyby nebyla tak drahá,beru jí a nechám vyměnit komoru. Ale to bych nejdřív musela mít prodaný to svý
Jo to jsem koukala, má ho holčina od Slanýho a cena, těžko říct, je tam jedno s větším posedlím a taky za tolik peněz, si říkala, že má na svý kupce, ne
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jo to jsem koukala, má ho holčina od Slanýho a cena, těžko říct, je tam jedno s větším posedlím a taky za tolik peněz, si říkala, že má na svý kupce, ne
zájemce,nikoli kupce
chjoo,se tady pěkně nudim
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
zájemce,nikoli kupce
chjoo,se tady pěkně nudim
Aha, hm, to je blbý, tak třeba se někdo rozhoupe
Já pomalu balím a razím za Elčí a pokecat
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Zdarec,
si představ, že se velká I. ptala Jany, co si myslí o gumičkách a jestli by to Elí neměla nosit ven aspoň, že narazila
neskutečný
Hm a taky je prý jezdí trénovat Svoboďák, prý tam byl v pondělí.
buggyna

XXX.XXX.110.113
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
si představ, že se velká I. ptala Jany, co si myslí o gumičkách a jestli by to Elí neměla nosit ven aspoň, že narazila
neskutečný
čusky...to si děláš prdel? Co jí je dotoho? A proč zrovna gymy a proč ven?
To by to semnou hnulo
buggyna

XXX.XXX.110.113
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
neskutečný
hej holka...my jim ty mašle vyzbíráme to pak budou mrkat
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
čusky...to si děláš prdel? Co jí je dotoho? A proč zrovna gymy a proč ven?
To by to semnou hnulo
No taky jsem zírala a nechápala V pondělí mě Jana akorát chytla, když vylezla z lesa u nás na vsi a já akorát dorazila dom, tak jsme hodili řeč a ona, že se jí Ilona ptala, jaký má názor na gumičky a včera jsem se jí ptala, proč se jí na to ptala a ona, že se tak bavili a ona se jí zeptala, jaký má názor na gumičky, asi proto, protože oni na nich jezdí a jestli si nemyslí, že by je měla Elí nosit, jí dám gumičky, že jí z toho bude špatně, i kdyby si to Jana myslela, bylo by jí to k prdu
Mě je to jedno, ať si trhne, já vím, že loni jsme s Romanou udělali kus práce a že když to po ní chci i venku nějakou práci, umí si tu hlavinku snížit a vyklenout záda, navíc ona jí neviděla jezdit a to, že chodila nejspíš s hlavou výš, když byla poprvé s Janou s ní v terénu, aby nejela poprvé sama, tak když byla Elí nervozní, že na ní seděla úplně cizí pani a šla s ní sama ven bez paničky, tak se není co divit , ale už se prý srovnali a ok.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
hej holka...my jim ty mašle vyzbíráme to pak budou mrkat
No to by asi mrkali
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No taky jsem zírala a nechápala V pondělí mě Jana akorát chytla, když vylezla z lesa u nás na vsi a já akorát dorazila dom, tak jsme hodili řeč a ona, že se jí Ilona ptala, jaký má názor na gumičky a včera jsem se jí ptala, proč se jí na to ptala a ona, že se tak bavili a ona se jí zeptala, jaký má názor na gumičky, asi proto, protože oni na nich jezdí a jestli si nemyslí, že by je měla Elí nosit, jí dám gumičky, že jí z toho bude špatně, i kdyby si to Jana myslela, bylo by jí to k prdu
Mě je to jedno, ať si trhne, já vím, že loni jsme s Romanou udělali kus práce a že když to po ní chci i venku nějakou práci, umí si tu hlavinku snížit a vyklenout záda, navíc ona jí neviděla jezdit a to, že chodila nejspíš s hlavou výš, když byla poprvé s Janou s ní v terénu, aby nejela poprvé sama, tak když byla Elí nervozní, že na ní seděla úplně cizí pani a šla s ní sama ven bez paničky, tak se není co divit , ale už se prý srovnali a ok.
a i kdyby ne, jde na vycházku...nemusí šlapat s hlavou jak na jízdárně při práci přece stačí když jde s hlavou normálně dopředu.
Oni by hodili gumy i na osedlanou krávu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
a i kdyby ne, jde na vycházku...nemusí šlapat s hlavou jak na jízdárně při práci přece stačí když jde s hlavou normálně dopředu.
Oni by hodili gumy i na osedlanou krávu
Jj, to jsme s Janou taky říkali, proč by měla chodit do terénu s gumičkama, když do terénu se ve většině případů chodí odpočinout, uvolnit po jízdárenské práci, ale znáš to tam, to jim nevysvětlíš, jenom by mě zajímalo, zda pan Svoboda taky podporuje gumičky
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to jsme s Janou taky říkali, proč by měla chodit do terénu s gumičkama, když do terénu se ve většině případů chodí odpočinout, uvolnit po jízdárenské práci, ale znáš to tam, to jim nevysvětlíš, jenom by mě zajímalo, zda pan Svoboda taky podporuje gumičky
to nevim,ale co sem pochopila,tak pilovat a pilovat a jelikož "pan trenér" je s nim zajedno,moc cizí jim ta jeho práce nebude. Já ho poznám úplně všude...podle toho stylu
musim nějak vypátrat,kolik platí za ty židovice...pospíšil má pěknej styl...jen de o tom jakym stylem trénuje
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
to nevim,ale co sem pochopila,tak pilovat a pilovat a jelikož "pan trenér" je s nim zajedno,moc cizí jim ta jeho práce nebude. Já ho poznám úplně všude...podle toho stylu
musim nějak vypátrat,kolik platí za ty židovice...pospíšil má pěknej styl...jen de o tom jakym stylem trénuje
Pilovat a pilovat?? Pan trenér prý nemá čas
To bude určo na stránkách možná. No jezdí o víkendu i na halu s ní trénovat, prý, hlavně P., ale prý v pondělí s nima snad trénovala i Anetka
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Pilovat a pilovat?? Pan trenér prý nemá čas
To bude určo na stránkách možná. No jezdí o víkendu i na halu s ní trénovat, prý, hlavně P., ale prý v pondělí s nima snad trénovala i Anetka
mno levá-pravá.
nn,není to tam
kdo s kym? Jako P. s tim Svobodou jezdí na halu?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
mno levá-pravá.
nn,není to tam
kdo s kym? Jako P. s tim Svobodou jezdí na halu?
Jj, prasárna, tak tohle nemusím
Tak jim leda písnout na mail a optat se
Jj, jo jo, že jezdí na halu o víkendu to vím, ale prý s ním trénovat a v pondělí byl u nás na jízdárně
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, prasárna, tak tohle nemusím
Tak jim leda písnout na mail a optat se
Jj, jo jo, že jezdí na halu o víkendu to vím, ale prý s ním trénovat a v pondělí byl u nás na jízdárně
njn,tohohle jí "pan trenér" schválil
už se těšim jestli je někde potkám... už je to dýl,ale sem se bavila s panem P. ... prý co dělám, tak říkám,že kobyla na pastvině... prý něco v tom smyslu co jí je,že nic nedělá. Tak řikám,že normálně pracuje "tak jak má"... něco tak opovrženě zabrblal.
Tak sem si řekla: počkej,to budeš čumět!
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
njn,tohohle jí "pan trenér" schválil
už se těšim jestli je někde potkám... už je to dýl,ale sem se bavila s panem P. ... prý co dělám, tak říkám,že kobyla na pastvině... prý něco v tom smyslu co jí je,že nic nedělá. Tak řikám,že normálně pracuje "tak jak má"... něco tak opovrženě zabrblal.
Tak sem si řekla: počkej,to budeš čumět!
No to jo no
Fakt jo, až takhle držkoval, to je hustý Jsem včera zrovna přemýšlela o hříbátku a vzpomněla jsem si, jak se tam jednou bavili, až budou připouštět T. a tak jsem si říkala, chuďátko hříbátko
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No to jo no
Fakt jo, až takhle držkoval, to je hustý Jsem včera zrovna přemýšlela o hříbátku a vzpomněla jsem si, jak se tam jednou bavili, až budou připouštět T. a tak jsem si říkala, chuďátko hříbátko
nedržkoval,jen si tak něco zabrblal... ale řikala sem si, jen počkej,ty ještě uvidíš
tjn,ona chudák i kobyla s tim druhym
co ta míša? psala ti něco o tom novym?
dneska u dědy na STK Moudrý...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
nedržkoval,jen si tak něco zabrblal... ale řikala sem si, jen počkej,ty ještě uvidíš
tjn,ona chudák i kobyla s tim druhym
co ta míša? psala ti něco o tom novym?
dneska u dědy na STK Moudrý...
Hm, to je stejný
To jo no
Písnu ti mail
Jj, fakt jo a mluvila si s ním??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Hm, to je stejný
To jo no
Písnu ti mail
božínku! ještě to tak! Bych řekla že mám koně na pastvě, a otázka na to by byla... "ona je chromá?" - Ne ... "tak to by měla ale být zavřená v boxu,aby si odpočala"
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
božínku! ještě to tak! Bych řekla že mám koně na pastvě, a otázka na to by byla... "ona je chromá?" - Ne ... "tak to by měla ale být zavřená v boxu,aby si odpočala"
Máš to tam a razím, se tu vykecávám a už mám opět zpoždění, klasika
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Hm, to je stejný
To jo no
Písnu ti mail
máš maila zpátky...
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Ahoj prde
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Ahoj prde
Zdarec,
máš tam ode mě mailisko
A zase jsem zjistila nový drby
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
máš tam ode mě mailisko
A zase jsem zjistila nový drby
já vím, četla sem ho.
a že mně to bylo jasný... to je pořád ten samej scénář dokola
šup s nima na maila
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
já vím, četla sem ho.
a že mně to bylo jasný... to je pořád ten samej scénář dokola
šup s nima na maila
Jj, to jo, v pátek by měla dělat tu licenci, tak jsem zvědavá, ale pochybuju, že by to neudělala
Si představ, že Jířa se prý dostala do skupiny k Pecháčkovi, takže má tři trenéry, tak jsme se s Katkou shodli, že nechápeme, že v tom nemá guláš, pak každý trénuje přece jenom trochu jinak
Co víkend, jak jste si užili?? Já před chvíli dorazila od rezatice, tak jsem rozmrzla, hodila do sebe teplou polívčičku a razím s hafinou na prochajdu
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to jo, v pátek by měla dělat tu licenci, tak jsem zvědavá, ale pochybuju, že by to neudělala
Si představ, že Jířa se prý dostala do skupiny k Pecháčkovi, takže má tři trenéry, tak jsme se s Katkou shodli, že nechápeme, že v tom nemá guláš, pak každý trénuje přece jenom trochu jinak
Co víkend, jak jste si užili?? Já před chvíli dorazila od rezatice, tak jsem rozmrzla, hodila do sebe teplou polívčičku a razím s hafinou na prochajdu
no tak bude k jezdit na ty soustředění.A i tak by ho měla kousek,když jezdí za Tomankou
My byly v pátek na vyjížďce a včera na lonži. Dneska sem nešla...moc zima
Ale včera sem zachránila nějakou hafi...
Teď mám celkem binec v hlavě
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no tak bude k jezdit na ty soustředění.A i tak by ho měla kousek,když jezdí za Tomankou
My byly v pátek na vyjížďce a včera na lonži. Dneska sem nešla...moc zima
Ale včera sem zachránila nějakou hafi...
Teď mám celkem binec v hlavě
Jj, to jo, ale myslím, že Pecháček trénuje jinak než pan trenér a S. nebo myslíš, že ne
No já včera vymrzla solidně, ale na louce jsme popřiježďovali, pomalu musíme začít něco dělat a dokonce ze zastavení naklusat nám i šlo
Jsem četla na angličákách, naše zachránkyně
Japakto, že máš binec v hlavě??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to jo, ale myslím, že Pecháček trénuje jinak než pan trenér a S. nebo myslíš, že ne
No já včera vymrzla solidně, ale na louce jsme popřiježďovali, pomalu musíme začít něco dělat a dokonce ze zastavení naklusat nám i šlo
Jsem četla na angličákách, naše zachránkyně
Japakto, že máš binec v hlavě??
no myslim si,že prostě bude jezdit jen na soustředění juniorů. Ale možná i do Korycan. Určitě menší zlo.
jj, ještě sem dostala finanční odměnu
Ále,chlap!Ale já vždycky musím mít něco extra a hlavně nic jednoduchého
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
no myslim si,že prostě bude jezdit jen na soustředění juniorů. Ale možná i do Korycan. Určitě menší zlo.
jj, ještě sem dostala finanční odměnu
Ále,chlap!Ale já vždycky musím mít něco extra a hlavně nic jednoduchého
Jj, to je možný, v sobotu zase někam razili, jsem se s nima potkala v kopci.
Téda
Ó, fakt jo, tak to je super ne, ale chápu, něco takového mám doma a povídej, přeháněj, klidně i na mail, jestli nechceš sem
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to je možný, v sobotu zase někam razili, jsem se s nima potkala v kopci.
Téda
Ó, fakt jo, tak to je super ne, ale chápu, něco takového mám doma a povídej, přeháněj, klidně i na mail, jestli nechceš sem
já nic nechtěla,ale pán, že si to mám vzít
máš maila,ale já sem prostě tele
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
já nic nechtěla,ale pán, že si to mám vzít
máš maila,ale já sem prostě tele
Jdu na to juknout
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
co ty vůbec budeš dělat o weekendu?Ti nevim,jestli se mám ject kouknout zas do té rudné nebo ne.Chtěla bych ject,ale samotný se mi jaksi nechce
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
mi teď psala nějaká paní na sedlo..má koně mezi mělníkem a Mladou.Prý jezdí přes Benátky.Tak to sem zvědavá, kde toho koně má
buggyna
napsal(a):
mi teď psala nějaká paní na sedlo..má koně mezi mělníkem a Mladou.Prý jezdí přes Benátky.Tak to sem zvědavá, kde toho koně má
Adi: já juž taky přemýšlela nad tím, že bych si od tebe sedlo půjčila a zkusila.
Koukala jsem na kalendář akcí na EQUI a narazila na tohle:18.4.2009 \"Když já jim dámm ovsa\" 1. díl (Předměřice nad Jizerou)
Pečlivě připravovaná přednáška zabývající se tématem často diskutovaným a velmi zasahujícím...
19.4.2009 Já mám koně, vraný koně (Kochánky 85)
Dlouho plánovaná a velmi zajímavá přednáška, která umožní posluchačům nahlédnout do tajů her...
buggyna

XXX.XXX.81.124
denny trikolka
napsal(a):
Adi: já juž taky přemýšlela nad tím, že bych si od tebe sedlo půjčila a zkusila.
Koukala jsem na kalendář akcí na EQUI a narazila na tohle:18.4.2009 \"Když já jim dámm ovsa\" 1. díl (Předměřice nad Jizerou)
Pečlivě připravovaná přednáška zabývající se tématem často diskutovaným a velmi zasahujícím...
19.4.2009 Já mám koně, vraný koně (Kochánky 85)
Dlouho plánovaná a velmi zajímavá přednáška, která umožní posluchačům nahlédnout do tajů her...
jj, já určo půjdu na oba dva první díly
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jj, já určo půjdu na oba dva první díly
Jj, Anetka se mě ptala, jestli s tebou jedu a já co, kam chudák by jela, ale má zrovna službu
Hele já o víkendu nevím, zatím asi nic, světla už mám díky bohu z krku, ale kdyby to bylo blíž, tak bych možná i jela, ale takhle
Potřebuju teď prašulky na kopýtka a rašpli, do toho za chvíli očkování a odčervení a pomalu si chci dát peníze na stranu na trénink a jak to půjde, aby přijela Romana a začlo se něco dělat.
Jé, už přednášky jo, tak to musím juknout, bych taky ráda konečně vyjela
Fakt jo, tak to je hustý, hele, tak to jsem zvědavá, kde koně mezi MB a Mě má a jak se jmenuje??
Hele, mi známá poslala, co jí psala jedna ženština, taky jí jezdí Podhajda, ale nevím, podle mě se tomu možná dá nějak pomoc, ale uplně změnit tvar, který už je daný??
u te Strasser jde vylozene o zmenu tvaru kopyta tak jak ma puvodne vypadat.
Je pravda, ze od te doby co mam Dunu, tak se nam kopytka uplne zmenily..Uz od prvniho strouhani bylo videt jak ji kopytka uz odrustaji jinak...jak se meni cely postoj kopyta (zmena kopytni kosti)
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, Anetka se mě ptala, jestli s tebou jedu a já co, kam chudák by jela, ale má zrovna službu
Hele já o víkendu nevím, zatím asi nic, světla už mám díky bohu z krku, ale kdyby to bylo blíž, tak bych možná i jela, ale takhle
Potřebuju teď prašulky na kopýtka a rašpli, do toho za chvíli očkování a odčervení a pomalu si chci dát peníze na stranu na trénink a jak to půjde, aby přijela Romana a začlo se něco dělat.
Jé, už přednášky jo, tak to musím juknout, bych taky ráda konečně vyjela
Fakt jo, tak to je hustý, hele, tak to jsem zvědavá, kde koně mezi MB a Mě má a jak se jmenuje??
Hele, mi známá poslala, co jí psala jedna ženština, taky jí jezdí Podhajda, ale nevím, podle mě se tomu možná dá nějak pomoc, ale uplně změnit tvar, který už je daný??
u te Strasser jde vylozene o zmenu tvaru kopyta tak jak ma puvodne vypadat.
Je pravda, ze od te doby co mam Dunu, tak se nam kopytka uplne zmenily..Uz od prvniho strouhani bylo videt jak ji kopytka uz odrustaji jinak...jak se meni cely postoj kopyta (zmena kopytni kosti)
ta její sestra je fakt pí..!nevim,proč si to s ní jednou nemůže prohoditdělá naschvály
jéé,dyť by to bylo jen za benzín
je z prahy..koně tu prý bude mít už jen 10 dní.Jmenuje se Grégrová.Jezdí prý přes Benátky směrem na Kluky
Hele já fakt nevim.Asi taky podle toho jaký měla kopyta. Nám teda 2x nepomohl.Jen se udržovali v tak nějak slušnym stavu na to,aby kobyla byla na pastvě,ne na práci
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
ta její sestra je fakt pí..!nevim,proč si to s ní jednou nemůže prohoditdělá naschvály
jéé,dyť by to bylo jen za benzín
je z prahy..koně tu prý bude mít už jen 10 dní.Jmenuje se Grégrová.Jezdí prý přes Benátky směrem na Kluky
Hele já fakt nevim.Asi taky podle toho jaký měla kopyta. Nám teda 2x nepomohl.Jen se udržovali v tak nějak slušnym stavu na to,aby kobyla byla na pastvě,ne na práci
Jsem jí taky říkala, že to by si s ní ségra ten jeden den vyměnila službu, to by byla prča, kdyby jsme jeli všichni tři, no vypadlo z ní, že s ní je to složitý s těma službama a že to nejde
Já vím, ale minule to bylo 150,- Kč jenom doprava, pak něco k papů a byla jsem v tom za 200,- Kč
, což je sice směšná částka svým způsobem, ale jak říkám, potřebuju penízky na kopyta, tu rašpli pořídit, ale něco tenhle týden poplatím a zjistím, co se chystá na víkend a uvidíme, ale to bych dala do konce týdne vědět
Hm, tak je podle mě jenom ta Krásná Ves ta stáj Štěpán a ty Skřivany, jinak myslím, že nic, tak to koukej vyzvědět
Jj, já taky nevím, ale všichni, kdo viděli fotky se shodli na tom, že má dlouhý špice, tak nevím, no doufám, že neudělám chybu, pač těžko bych hledala někoho jinýho dalšího
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jsem jí taky říkala, že to by si s ní ségra ten jeden den vyměnila službu, to by byla prča, kdyby jsme jeli všichni tři, no vypadlo z ní, že s ní je to složitý s těma službama a že to nejde
Já vím, ale minule to bylo 150,- Kč jenom doprava, pak něco k papů a byla jsem v tom za 200,- Kč
, což je sice směšná částka svým způsobem, ale jak říkám, potřebuju penízky na kopyta, tu rašpli pořídit, ale něco tenhle týden poplatím a zjistím, co se chystá na víkend a uvidíme, ale to bych dala do konce týdne vědět
Hm, tak je podle mě jenom ta Krásná Ves ta stáj Štěpán a ty Skřivany, jinak myslím, že nic, tak to koukej vyzvědět
Jj, já taky nevím, ale všichni, kdo viděli fotky se shodli na tom, že má dlouhý špice, tak nevím, no doufám, že neudělám chybu, pač těžko bych hledala někoho jinýho dalšího
by mě zajmalo,co by se stalo, kdyby prostě Anet v sobotu prostě odjelaže by prostě fakt jela do tý rudný.To by buď dělala stará,nebo mladá...v lepšim případě
mladá si dělá co chce,a ona se nemůže ject kouknout ani na soustředění
to víš že se zeptám
já teda na Martina nic špatnýho zatím neslyšela.A všechny holky z angličáků,co jsou bosy,tak taky bosím trimem
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
by mě zajmalo,co by se stalo, kdyby prostě Anet v sobotu prostě odjelaže by prostě fakt jela do tý rudný.To by buď dělala stará,nebo mladá...v lepšim případě
mladá si dělá co chce,a ona se nemůže ject kouknout ani na soustředění
to víš že se zeptám
já teda na Martina nic špatnýho zatím neslyšela.A všechny holky z angličáků,co jsou bosy,tak taky bosím trimem
Hm, dostala by seřváno asi bo nevím, ono stejně na 9 hod. už jsou koně venku a vidět je brzo, kdyby nakrmila dřív a stihla udělat stáje, akorát by se asi nestihl začátek no
Nejspíš nebudu tak dlouho čekat na Martina, až sem pojede.
Na co jsem to narazila Silva přestala jezdit??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Hm, dostala by seřváno asi bo nevím, ono stejně na 9 hod. už jsou koně venku a vidět je brzo, kdyby nakrmila dřív a stihla udělat stáje, akorát by se asi nestihl začátek no
Nejspíš nebudu tak dlouho čekat na Martina, až sem pojede.
Na co jsem to narazila Silva přestala jezdit??
taky si myslím,že by to stihla...nebyly by sme tam od rána,a ani ne do večera. Hlavně kdyby sme jeli aspoň 4,mohl by být i ten benzín levnější.by se to rozpočítalo
to už je jen na tobě...já bych asi taky 4 měsíce nečekala,a mezitím vystrouhala
Kdepak si na to narazila?Mi vidíš do hlavy?
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
http://www.podkova.websnadno. cz/_prednasky.html (mezera)
tam zas nechám peněz ale s tim psem a koně,to může být dobrý a to ruzumíme si... i když ono všechno
bych byla zvědavá na ty kopyta od soukupa a podhajdy...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
taky si myslím,že by to stihla...nebyly by sme tam od rána,a ani ne do večera. Hlavně kdyby sme jeli aspoň 4,mohl by být i ten benzín levnější.by se to rozpočítalo
to už je jen na tobě...já bych asi taky 4 měsíce nečekala,a mezitím vystrouhala
Kdepak si na to narazila?Mi vidíš do hlavy?
No, asi by se to možná dalo stihnout
Tak už 4 měsíce?? Původně jsem doufala, že přijede březen/duben už mám něco rozjednaný, teď už jenom, aby fakt přijel a vyšlo to
Podhajdu už volat nebudu nejspíš, psala jsem mu i mail a ani nic nenapsal
pročítala jsem teď inzerci na eqch
copak se stalo, neklapalo to??
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
http://www.podkova.websnadno. cz/_prednasky.html (mezera)
tam zas nechám peněz ale s tim psem a koně,to může být dobrý a to ruzumíme si... i když ono všechno
bych byla zvědavá na ty kopyta od soukupa a podhajdy...
Jj, zajímavý, doufám, že letos konečně stihnu tu krmivárnu a ta genetika by mě taky docela zajímala a kopyta taky, akorát nevím, jak by se tvářil Podhajda, jestli od něj odejdu taky
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No, asi by se to možná dalo stihnout
Tak už 4 měsíce?? Původně jsem doufala, že přijede březen/duben už mám něco rozjednaný, teď už jenom, aby fakt přijel a vyšlo to
Podhajdu už volat nebudu nejspíš, psala jsem mu i mail a ani nic nenapsal
pročítala jsem teď inzerci na eqch
copak se stalo, neklapalo to??
né,4 měsíce od té doby co byl u nás ale péťa řikala,že jestli se bude dělat ten kurz,bude mít pak sotva čas přiject ke mně
že by bylo lepší,kdyby sme vzaly kobyly a jeli tam.
rozjednaný,jo?napiš mi to na mail
nene,jen hledám ještě někoho...kdyby náhodou.Chodí totiž cca 1x týdněcož je prostě na pytel
potřebuju,aby chodila 2x týdně na vyjížďku pod někym.Nemůžu tam jezdit každej den.A takhle mám blbý svědomí,když po ní pak něco na jízdárně chci,a ani se nedostane ven
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, zajímavý, doufám, že letos konečně stihnu tu krmivárnu a ta genetika by mě taky docela zajímala a kopyta taky, akorát nevím, jak by se tvářil Podhajda, jestli od něj odejdu taky
ještě že v dnešní době je demokracie a možnost svobodného rozhodnutí
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
né,4 měsíce od té doby co byl u nás ale péťa řikala,že jestli se bude dělat ten kurz,bude mít pak sotva čas přiject ke mně
že by bylo lepší,kdyby sme vzaly kobyly a jeli tam.
rozjednaný,jo?napiš mi to na mail
nene,jen hledám ještě někoho...kdyby náhodou.Chodí totiž cca 1x týdněcož je prostě na pytel
potřebuju,aby chodila 2x týdně na vyjížďku pod někym.Nemůžu tam jezdit každej den.A takhle mám blbý svědomí,když po ní pak něco na jízdárně chci,a ani se nedostane ven
aha.
Na kopýtka mi napsal toto, zatím se všichni shodli, tak nevím no, nechápu prostě, k čemu je teda to strouhání Strasser dobrý a zase volat ho teď a debatovat o tom nevím, znáš ho. Přijet by měl za necelé tři týdny.
Dobrý den,
díky za fota.Není úplně nejlepší, posuzovat kopyta jen podle fotografií, ty někdy můžou dost zkreslovat.Není nad to, držet kopyta v ruce a prohlížet.Zadní vypadají lépe než přední, jak už to tak bývá.Přední jsou velmi zůžená, střelky jsou úzké a namačkané mezi těsnými patkami.Střední střelková rýha je úzká, uzavřená a hluboká.Kopyta jsou nepřirozeně dlouhá a stěna prohnutá.Podíváte-li se na chodidla, nesplňují tvar poměr 1/3 : 2/3.To znamená, že by se jedna třetina kopyta měla nacházat před hrotem střelu a dvě třetiny za ním.
Vypadá to, že náprava je docela dobře možná, a sice jako nejdůležitější bych viděl upravovat kopyto mnohem kratší.To znamená odstranit jakoukoli sukni ( prohnutí stěny ) a na konec úpravy vyrašplovat do stěny výrazný mustangový roll.Kopyto bude kratší, překlopení kopyta bude rychlejší a kůň bude mít šanci dostoupnout na patky.Tím si je sám sešlapává do ideální podoby, přestanou být podsazené pod kopyto a budou se rozšiřovat.To zároveň umožní střelce, aby se rozšiřovala a nebyla utopená mezi patkami.Rozšířením patek a střelky dojde k narovnání rozpěrek.Střelka, která bude široká a bude se podílet na podchytávání nárazu a nesení váhy, bude stimulovat k zbytelnění vazivový polštář ( velmi důležitý pro podchytávání a tlumení nárazu ).
Jak vidíte, hezky to souvisí vše se vším.
Aha, tak to je pešek, jsem myslela, že má čas chodit aspoň 2x týdně
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
aha.
Na kopýtka mi napsal toto, zatím se všichni shodli, tak nevím no, nechápu prostě, k čemu je teda to strouhání Strasser dobrý a zase volat ho teď a debatovat o tom nevím, znáš ho. Přijet by měl za necelé tři týdny.
Dobrý den,
díky za fota.Není úplně nejlepší, posuzovat kopyta jen podle fotografií, ty někdy můžou dost zkreslovat.Není nad to, držet kopyta v ruce a prohlížet.Zadní vypadají lépe než přední, jak už to tak bývá.Přední jsou velmi zůžená, střelky jsou úzké a namačkané mezi těsnými patkami.Střední střelková rýha je úzká, uzavřená a hluboká.Kopyta jsou nepřirozeně dlouhá a stěna prohnutá.Podíváte-li se na chodidla, nesplňují tvar poměr 1/3 : 2/3.To znamená, že by se jedna třetina kopyta měla nacházat před hrotem střelu a dvě třetiny za ním.
Vypadá to, že náprava je docela dobře možná, a sice jako nejdůležitější bych viděl upravovat kopyto mnohem kratší.To znamená odstranit jakoukoli sukni ( prohnutí stěny ) a na konec úpravy vyrašplovat do stěny výrazný mustangový roll.Kopyto bude kratší, překlopení kopyta bude rychlejší a kůň bude mít šanci dostoupnout na patky.Tím si je sám sešlapává do ideální podoby, přestanou být podsazené pod kopyto a budou se rozšiřovat.To zároveň umožní střelce, aby se rozšiřovala a nebyla utopená mezi patkami.Rozšířením patek a střelky dojde k narovnání rozpěrek.Střelka, která bude široká a bude se podílet na podchytávání nárazu a nesení váhy, bude stimulovat k zbytelnění vazivový polštář ( velmi důležitý pro podchytávání a tlumení nárazu ).
Jak vidíte, hezky to souvisí vše se vším.
Aha, tak to je pešek, jsem myslela, že má čas chodit aspoň 2x týdně
strouhání Strasser je pro koně s vnitřním nebo závažným problémem,lako léčebný.Tím pádem třeba na podotrochlozu,kulhání a tak.Prostě pro koně v rekonvalescenci.Ne pro normální ježdění.
Je fajn,že M.nikomu neřiká jak by měl,a když takhle ne,tak radši vůbec. Snaží se opravdu pomoc co to jde.
No my na tom byly i tak nějak domluvený,nevím co se děje...mají jen jedno auto.Ale prostě jí budu napsat,a nějak to vyřešit.Buď bude chodit 1 týdně,a já někoho ještě budu muset najít.Z toho moc odvařená nejsem,nechci,aby se na kobyle střídalo X lidí.
Nebo začne chodit častěji
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
strouhání Strasser je pro koně s vnitřním nebo závažným problémem,lako léčebný.Tím pádem třeba na podotrochlozu,kulhání a tak.Prostě pro koně v rekonvalescenci.Ne pro normální ježdění.
Je fajn,že M.nikomu neřiká jak by měl,a když takhle ne,tak radši vůbec. Snaží se opravdu pomoc co to jde.
No my na tom byly i tak nějak domluvený,nevím co se děje...mají jen jedno auto.Ale prostě jí budu napsat,a nějak to vyřešit.Buď bude chodit 1 týdně,a já někoho ještě budu muset najít.Z toho moc odvařená nejsem,nechci,aby se na kobyle střídalo X lidí.
A napiš mi na mail co máš rozjednanýho...sem zvědavá
jinak do středy potřebuju vědět,jestli by jste holky jely, jinak jedu pracovně na hory
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
ty brďo!pani co chce zkusit moje sedlo,má inzerát na prodej svého,z důvodu,že jí umřel kůň!tak to moje bude asi zkoušet na manželovi
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Nějak jsem nepochopila ten druhý odstavec?? Jinak toto nebylo od něj
Tak uvidíš, co ti písne, snad to půjde, aby začla víc, když si s Bramborou rozumí, tak je to škoda, pač hledat někoho jiného je běh na dlouho trať
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
A napiš mi na mail co máš rozjednanýho...sem zvědavá
jinak do středy potřebuju vědět,jestli by jste holky jely, jinak jedu pracovně na hory
Jj, do středy snad budu vědět co a jak se bude dít
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Nějak jsem nepochopila ten druhý odstavec?? Jinak toto nebylo od něj
Tak uvidíš, co ti písne, snad to půjde, aby začla víc, když si s Bramborou rozumí, tak je to škoda, pač hledat někoho jiného je běh na dlouho trať
to nebylo od M.?A od koho?
koukám,že bych to nepochopila ani já myslela sem to takhle...
že J. se drží svých zásad,a pokud to tak není,je to špatně.Zato M. se i tak snaží alespoň trochu pomoci,chápe,že každý nemá možnost pastvin jak kráva,ale stojí si za tím,že pastviny jsou to nejlepší,a lepší menší,než žádná.
njn,ale co nadělá, když častěji nebude mocproto už se poohlížím teď
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
ty brďo!pani co chce zkusit moje sedlo,má inzerát na prodej svého,z důvodu,že jí umřel kůň!tak to moje bude asi zkoušet na manželovi
Hm, hustý, tak to jsem zvědavá, jestli si pro něj fakt přijede
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
sadzi saj
napsal(a):
Hm, hustý, tak to jsem zvědavá, jestli si pro něj fakt přijede
Tak už jsem doma, koně si lebedili venku, ale mě se teda do toho sněhu nechtělo, tak jsem pomuckala a jela, ale myslím, že se dneska vypohybovala venku, když jsem viděla, jak se tam vzájemně odháněli a Elí poklusávala a vyhazovala po výběhu po Georgovi
Je to od L., psal mi to on a snad jsem ho ukecala, že až pojede do Nového Strašecí zajede i ke mě, tak se modlím, aby to vyšlo, tak drž palce
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tak už jsem doma, koně si lebedili venku, ale mě se teda do toho sněhu nechtělo, tak jsem pomuckala a jela, ale myslím, že se dneska vypohybovala venku, když jsem viděla, jak se tam vzájemně odháněli a Elí poklusávala a vyhazovala po výběhu po Georgovi
Je to od L., psal mi to on a snad jsem ho ukecala, že až pojede do Nového Strašecí zajede i ke mě, tak se modlím, aby to vyšlo, tak drž palce
jako Langmajer? držim držim
já už mám nový rozvrh...hrůza!
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
jako Langmajer? držim držim
já už mám nový rozvrh...hrůza!
Jo jo, Langmajer, nakonec jsem se rozhodla zkusit oslovit ještě jeho, ale samo toho má hodně , ale nakonec jsme ho snad ukecala a doufám, že teda přijede
Jak to, předtím si to měla ok, ne??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jo jo, Langmajer, nakonec jsem se rozhodla zkusit oslovit ještě jeho, ale samo toho má hodně , ale nakonec jsme ho snad ukecala a doufám, že teda přijede
Jak to, předtím si to měla ok, ne??
to budou mít natřískaný oba...ale tak on ti to stejně spraví a pak naučí
no on je na každej půlrok jinej...teď mám pondělí volno,jednou v úterý od 15:00 - 18:15,podruhý 16:44-18:15.Středa jednou 8:00-11:15 a 13:15-14:45 a druhou středu 8:00-11:15. Čtvrtek 9:45-11:15,další čtvrtek 9:45-13:00 .Pátek 8:00-11:15 a druhý pátek 9:45-11:15.
Máme totiž 2 rozvrhy-sudý a lichý týden
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
to budou mít natřískaný oba...ale tak on ti to stejně spraví a pak naučí
no on je na každej půlrok jinej...teď mám pondělí volno,jednou v úterý od 15:00 - 18:15,podruhý 16:44-18:15.Středa jednou 8:00-11:15 a 13:15-14:45 a druhou středu 8:00-11:15. Čtvrtek 9:45-11:15,další čtvrtek 9:45-13:00 .Pátek 8:00-11:15 a druhý pátek 9:45-11:15.
Máme totiž 2 rozvrhy-sudý a lichý týden
Jj, jak tady myslíš, že jsem ho ukecala, aby vůbec přijel
No, ale to je docela dobrý ne, většinou po obědě volno
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, jak tady myslíš, že jsem ho ukecala, aby vůbec přijel
No, ale to je docela dobrý ne, většinou po obědě volno
njn,ale radši bych 2 dny měla od rána do večera,a pak volno
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
njn,ale radši bych 2 dny měla od rána do večera,a pak volno
Jj, to jo, člověk má pak víc času
Co pani, kdy si vyzvedne sedýlko??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to jo, člověk má pak víc času
Co pani, kdy si vyzvedne sedýlko??
řikala něco o čtvrtku...
mi teď psala Silva...měli prý rozbité auto. A prý,jestli je ještě Brambuš citlivá na tvrdým
tak sem jí napsala,že na rovném trvdém i kluše, ale že na kamínkách ještě nějakej ten tejden bude,než se jí udělá mozol a klenba. Rovnou sem jí i napsala že sháním nové sedlo
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
řikala něco o čtvrtku...
mi teď psala Silva...měli prý rozbité auto. A prý,jestli je ještě Brambuš citlivá na tvrdým
tak sem jí napsala,že na rovném trvdém i kluše, ale že na kamínkách ještě nějakej ten tejden bude,než se jí udělá mozol a klenba. Rovnou sem jí i napsala že sháním nové sedlo
Tak snad to konečně vyjde a někdo ho koupí
No jsem zvědavá na nás, se modlím, aby to proběhla ok a mohla vůbec chudinka chodit
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tak snad to konečně vyjde a někdo ho koupí
No jsem zvědavá na nás, se modlím, aby to proběhla ok a mohla vůbec chudinka chodit
tak ani celkem zájemci jsou,ale buď smlouvají,což přímo nesnášim, nebo ho chtějí poslat,což já moc nechci,pže než dojde-vyzkoušet-poslat zpátky,to je zabitejch 14 dní
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
tak ani celkem zájemci jsou,ale buď smlouvají,což přímo nesnášim, nebo ho chtějí poslat,což já moc nechci,pže než dojde-vyzkoušet-poslat zpátky,to je zabitejch 14 dní
Zdarec,
tak snad to s touhle vyjde
A já mám asi po ženichách, no nevím, oba favoriti, co jsem teď četla na eqch nějaký problém
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
tak snad to s touhle vyjde
A já mám asi po ženichách, no nevím, oba favoriti, co jsem teď četla na eqch nějaký problém
četla sem,ale myslím si,že je zbytečnost léčit dušnost kortikoidy
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
četla sem,ale myslím si,že je zbytečnost léčit dušnost kortikoidy
No, ale koně s nějakým problém bych pouštět prostě nechtěla a o Federweisserovi tam taky psali
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No, ale koně s nějakým problém bych pouštět prostě nechtěla a o Federweisserovi tam taky psali
ono na toho Kodexe by se chtělo zeptat,to neni nikde podložený.Pochybuju,že majitelka by to řešila takhle Feder...njn, všechen odpad sem
proto já jdu do mladýho
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
ono na toho Kodexe by se chtělo zeptat,to neni nikde podložený.Pochybuju,že majitelka by to řešila takhle Feder...njn, všechen odpad sem
proto já jdu do mladýho
No snad nakonec ani pouštět nebudu a budu mít klid
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
tramtadadáá!!
už mám udidlo...kurňa,to je nějaký malýsnad nám bude
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
tramtadadáá!!
už mám udidlo...kurňa,to je nějaký malýsnad nám bude
No vidíš, tak hlavně, aby padlo
Teď ještě to sedlo
buggyna
napsal(a):
Omlouvám se za vpadnutí, ale mám jeden dotázek :)
Teoreticky bych mohla mít k dispozici na podzim černý oves, co vy na něj říkáte? Údajně má mít vyšší % bílkovin než klasický oves.
buggyna

XXX.XXX.81.124
strelish
napsal(a):
Omlouvám se za vpadnutí, ale mám jeden dotázek :)
Teoreticky bych mohla mít k dispozici na podzim černý oves, co vy na něj říkáte? Údajně má mít vyšší % bílkovin než klasický oves.
měla sem tenkrát stejný dotaz...liší se v něčem? ... Jo, v barvě mají zhruba stejný podíl bílkovin,žádný extra rozdíl
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No vidíš, tak hlavně, aby padlo
Teď ještě to sedlo
jj,ještě sedlo
ty jo,jestli to vyjde,tak mám sponzora na výjezdy na závody
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jj,ještě sedlo
ty jo,jestli to vyjde,tak mám sponzora na výjezdy na závody
Fakt jo?? Se máš, to já si můžu nechat zdát , jak si to dokázala
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Fakt jo?? Se máš, to já si můžu nechat zdát , jak si to dokázala
zeptala sem se, jestli bych si mohla nechat vyšít na dečku a čabraku jejich logo,že bych je reprezentovala. Prej mi budou i něco dávat.Takže budu kdyžtak chtít platit výjezdy na závody ale je to v jednání
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
zeptala sem se, jestli bych si mohla nechat vyšít na dečku a čabraku jejich logo,že bych je reprezentovala. Prej mi budou i něco dávat.Takže budu kdyžtak chtít platit výjezdy na závody ale je to v jednání
Fíha, tak to je super, já chci takýý To je tam, jak si říkala, že se zeptáš, když jsme jeli ze soustřeďka?
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Fíha, tak to je super, já chci takýý To je tam, jak si říkala, že se zeptáš, když jsme jeli ze soustřeďka?
jj jen nevim,jak to udělám,když chci příští rok připustit
nějak to budu muset pořešit.... i když v únoru připustím,do půlky sezony jezdit můžu
počítám,že by sme stejně jezdili tak 2-3x do měsíce
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jj jen nevim,jak to udělám,když chci příští rok připustit
nějak to budu muset pořešit.... i když v únoru připustím,do půlky sezony jezdit můžu
počítám,že by sme stejně jezdili tak 2-3x do měsíce
Chjo, budu muset vybrat nějakýho jinýho adepta na hříbátko Neexistuje nějaký poradce??
Jj, to zvládáš ok. Jana pouštěla a v červnu jsem je potkala na závodech a až co se přestěhovala k sousedce jsem zjistila, že má kobylu březí, takže myslím ok
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Chjo, budu muset vybrat nějakýho jinýho adepta na hříbátko Neexistuje nějaký poradce??
Jj, to zvládáš ok. Jana pouštěla a v červnu jsem je potkala na závodech a až co se přestěhovala k sousedce jsem zjistila, že má kobylu březí, takže myslím ok
my s Péťou jdem na přednášku "já mám koně,vraný koně"
mně v mém typu skoro vždycky ujistil Dušan vždycky byl nadšenej,co si o tom hřebci myslim. Jednou,a to sem sama čuměla,se mě zeptal,zda radši toho nebo toho
takže já si sem svým odhadem a typem koně pro svou kobylu jistá
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
jinak mně osobně by se na Elču líbil ten šiml z Mustangu
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
jinak mně osobně by se na Elču líbil ten šiml z Mustangu
a nebo má Muller na rok půjčenýho Leonce
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
a nebo má Muller na rok půjčenýho Leonce
O čem to je?? Ta přednáška
Juknu na ty hřebce. Šiml se mi líbil, na Müllera juknu, kolik vlastně ten tvůj bude stát připouštění a má to přirozeně nebo inseminačně??
Tak jsem si znova četla ten Romany mail a píše tam přímo, ohledně toho, co si mi psala, jak Vás to učí Filip, že to je už výsledek práce už s uvolněným koněm-korektní pomůck otěží)
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
O čem to je?? Ta přednáška
Juknu na ty hřebce. Šiml se mi líbil, na Müllera juknu, kolik vlastně ten tvůj bude stát připouštění a má to přirozeně nebo inseminačně??
Tak jsem si znova četla ten Romany mail a píše tam přímo, ohledně toho, co si mi psala, jak Vás to učí Filip, že to je už výsledek práce už s uvolněným koněm-korektní pomůck otěží)
o genetice barev
kolik mě bude stát,to nevim,a je mi to i celkem jednojeho bohužel už mrtvího bratra se nedočkám,takže on je jasná volba
pouští tak i tak
Jasně,ale tak i tak,prostě je rozdíl,akorát v tom,jaký způsobem toho koně uvolňuje
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
o genetice barev
kolik mě bude stát,to nevim,a je mi to i celkem jednojeho bohužel už mrtvího bratra se nedočkám,takže on je jasná volba
pouští tak i tak
Jasně,ale tak i tak,prostě je rozdíl,akorát v tom,jaký způsobem toho koně uvolňuje
jinak Quick Lauro taky není k zahození ale já mám vybráno
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
o genetice barev
pouští tak i tak
Jo tak na to chci taky jít
Hele a co říkáš na Dorman du Pay nebo jak se to píše nebo Comero, případně Cry for Me
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jo tak na to chci taky jít
Hele a co říkáš na Dorman du Pay nebo jak se to píše nebo Comero, případně Cry for Me
Francouz se mi líbí - prostě klasickej francouz,kterej na plnokrevný jde jak hrnec na prdel.
Comča je dobrej,ale na Elču bych se bála toho starého typu,který on bezesporu je.Ale pokud bys měla fakt zájem,zjisti si,jaký koně dává z exteriérově stejných kobyl jako je Eli.
O Crayovi sem ti už psala tenkrát...jemnej,vysokej kůň na nohách.Na můj vkus až moc v samičim typu- podle fotek.Trochu mi vadí,že nikde neni vyfocenej v postoji - něco by na tom mohlo být
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Francouz se mi líbí - prostě klasickej francouz,kterej na plnokrevný jde jak hrnec na prdel.
Comča je dobrej,ale na Elču bych se bála toho starého typu,který on bezesporu je.Ale pokud bys měla fakt zájem,zjisti si,jaký koně dává z exteriérově stejných kobyl jako je Eli.
O Crayovi sem ti už psala tenkrát...jemnej,vysokej kůň na nohách.Na můj vkus až moc v samičim typu- podle fotek.Trochu mi vadí,že nikde neni vyfocenej v postoji - něco by na tom mohlo být
Málem bych zapoměla na Quirdu pěknej koník s dobrym rodokmenem - francouz na němce. Mohl by to být příjemně temperamentní koník lehce jezditelnej. Kratší rámec s dlouhym krkem...to mi připomíná mojí obludu
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Comero je fakt takový ten starý typ, něco jako Federweisser asi , ale ten Dormane du Puy se mi celkem líbí, zkusím se po něm zeptat a zda jsou nějací potomci, jde mi o to, aby to potom bylo pro ženskou dobře jezditelný a nejradši bych hřebce, co má výkonnost i v drezuře i v parkuru, ale ten se hledá těžko
Ještě SF je jaká zkratka??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Comero je fakt takový ten starý typ, něco jako Federweisser asi , ale ten Dormane du Puy se mi celkem líbí, zkusím se po něm zeptat a zda jsou nějací potomci, jde mi o to, aby to potom bylo pro ženskou dobře jezditelný a nejradši bych hřebce, co má výkonnost i v drezuře i v parkuru, ale ten se hledá těžko
Ještě SF je jaká zkratka??
SF jsou francouzi
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Ahojda!
kOUKÁM,ŽE KDYŽ NENAPÍŠU, NIC SE TU DÍT NEZAČNE hups...caps...
Silva mi dneska napsala,že je nemocná...a to měla jít dneska jezdit a můj mucínek mi napsal...je ve vztahu
Chjoo,fakt debilní den
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Ahojda!
kOUKÁM,ŽE KDYŽ NENAPÍŠU, NIC SE TU DÍT NEZAČNE hups...caps...
Silva mi dneska napsala,že je nemocná...a to měla jít dneska jezdit a můj mucínek mi napsal...je ve vztahu
Chjoo,fakt debilní den
Zdarec,
jsem v?era koukala, že ses tu nevyskytovala, tak jsem n?jak nepsala a dneska m? štve, jak tu to je samý otazník apod., nedá se v tom ?íst, takže nic moc
U nás jinak nic nového. M? psala Jana v pond?lí, že bude ležet, že jí není ok a dneska mi po o taky psala, že musela být v práci p?es ?as a má totál migrénu, tak že si jde lehnout a taky nedorazí, m?li dneska terénit
Tak to je pešek, chjo, ty chlapy
Co udidlo, už si zkoušela??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
jsem v?era koukala, že ses tu nevyskytovala, tak jsem n?jak nepsala a dneska m? štve, jak tu to je samý otazník apod., nedá se v tom ?íst, takže nic moc
U nás jinak nic nového. M? psala Jana v pond?lí, že bude ležet, že jí není ok a dneska mi po o taky psala, že musela být v práci p?es ?as a má totál migrénu, tak že si jde lehnout a taky nedorazí, m?li dneska terénit
Tak to je pešek, chjo, ty chlapy
Co udidlo, už si zkoušela??
jj, udidlo nám je
taky mně ty otazníky serou
to že je ve vztahu mně sice trápí,ale víc mě trápí,že zpávě co mi napsal,moc nerozumím...je to takové dvojsmyslné a nevím,co mu na to napsat...chjoo,moje angličtina
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
jj, udidlo nám je
taky mně ty otazníky serou
to že je ve vztahu mně sice trápí,ale víc mě trápí,že zpávě co mi napsal,moc nerozumím...je to takové dvojsmyslné a nevím,co mu na to napsat...chjoo,moje angličtina
Tak super a co to sedlo? Mi tak došlo, že je dneska pátek
Nápodobn?, jsem zv?davá, kdo to daj dohromady, v?era mi to už ve?er blblo doma, když jsem na to koukala
Oj oj, to je na pytel, jak je n?co dvojsmyslný
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tak super a co to sedlo? Mi tak došlo, že je dneska pátek
Nápodobn?, jsem zv?davá, kdo to daj dohromady, v?era mi to už ve?er blblo doma, když jsem na to koukala
Oj oj, to je na pytel, jak je n?co dvojsmyslný
ta ženská se neozvala,takže ho vezu tem dalsi co maji o nej zajem - ty jsou z brna,ale pry ho chteji
no treba nechapu,ze mi napsal: Adriana! no way...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
ta ženská se neozvala,takže ho vezu tem dalsi co maji o nej zajem - ty jsou z brna,ale pry ho chteji
no treba nechapu,ze mi napsal: Adriana! no way...
Takže jedeš až do Brna??
Up, hm, tak to bych byla taky v koncích
?etla si v dom? za koníkama, co ?ekl Moudrý Jan???
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Takže jedeš až do Brna??
Up, hm, tak to bych byla taky v koncích
?etla si v dom? za koníkama, co ?ekl Moudrý Jan???
nene,zitra ve 12 mame sraz u EQS,takze pak sjedu kouknout na filipy
no právě že já sem...vůbec to nechápu
tak ona nepsala co ji rekl,ne?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
nene,zitra ve 12 mame sraz u EQS,takze pak sjedu kouknout na filipy
no právě že já sem...vůbec to nechápu
tak ona nepsala co ji rekl,ne?
Tak snad ti to kone?n? dopadne
No v tomhle nepom?žu, taky netuším, jak to chápat
Spíš se divím, že jí ?ekl, že na ZZVJ až za p?l roku, spíš myslím, že to myslel s t?ma jejíma ko?ma, bo nechápu, když Míša to d?lá dneska a to Jana je ur?o zdaleka víc vyjžd?ná
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Tak snad ti to kone?n? dopadne
No v tomhle nepom?žu, taky netuším, jak to chápat
Spíš se divím, že jí ?ekl, že na ZZVJ až za p?l roku, spíš myslím, že to myslel s t?ma jejíma ko?ma, bo nechápu, když Míša to d?lá dneska a to Jana je ur?o zdaleka víc vyjžd?ná
dik,jen jeste najít nám padnoucí...
pis bez hacků!!
důlezitej se nezávislý sed,jestli ho nemá,je to spatný,to je základ vseho.K cemu ti je skákat 110,kdyz se treba kynklás ze strany na stranu a bez trmenu neskocis ani půl metru?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
dik,jen jeste najít nám padnoucí...
pis bez hacků!!
důlezitej se nezávislý sed,jestli ho nemá,je to spatný,to je základ vseho.K cemu ti je skákat 110,kdyz se treba kynklás ze strany na stranu a bez trmenu neskocis ani půl metru?
Snad se n?co najde.
Hele, to neumím a navíc, m? to tam od tebe ukazuje taky kliky háky, takže myslím, že je to jedno
Jj, to jo, ale to potom, b?h ví, jak jsem na tom nap?íklad já a kdy se k tomu teda v?bec dopracuju
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Snad se n?co najde.
Hele, to neumím a navíc, m? to tam od tebe ukazuje taky kliky háky, takže myslím, že je to jedno
Jj, to jo, ale to potom, b?h ví, jak jsem na tom nap?íklad já a kdy se k tomu teda v?bec dopracuju
prosim tebe!když se koukneš na ofika ZM - ZL, to jsou případi,co to tam startuje vůbec bych z toho nedělala takový haló
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
prosim tebe!když se koukneš na ofika ZM - ZL, to jsou případi,co to tam startuje vůbec bych z toho nedělala takový haló
No nejak to dopadne a Romana snad vi, co dela, kdyz rikala, ze na jare mozna
Teda, jsou ted na prodej docela dobry konici, za levno, by Jana mohla neco vybrat, v Litomericich nabizi mladou, posetrenou kobylu za slusny prachy.
Hm, to psani bez hacku, to je porod.
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
No nejak to dopadne a Romana snad vi, co dela, kdyz rikala, ze na jare mozna
Teda, jsou ted na prodej docela dobry konici, za levno, by Jana mohla neco vybrat, v Litomericich nabizi mladou, posetrenou kobylu za slusny prachy.
Hm, to psani bez hacku, to je porod.
já do toho jdu..dokonce nam prisla pozvanka do mratina
myslim si,ze az na moje neschopny ruce,mam sed dobrej...sice ne jak kamoska,ale myslim si,ze to jde. Ale i tak je porad co pilovat
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
já do toho jdu..dokonce nam prisla pozvanka do mratina
myslim si,ze az na moje neschopny ruce,mam sed dobrej...sice ne jak kamoska,ale myslim si,ze to jde. Ale i tak je porad co pilovat
To já chci taky a doufam, ze to vyjde a budu to mit z krku pozvanka jo, jak to
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
To já chci taky a doufam, ze to vyjde a budu to mit z krku pozvanka jo, jak to
nevim...proste nam prisla pozvánka na zkousky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
nevim...proste nam prisla pozvánka na zkousky
Zdarec,
tak jaký byl víkend a co sedýlko??
Hele, nevíš, jestli byl u Vás Podhajda??
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec,
tak jaký byl víkend a co sedýlko??
Hele, nevíš, jestli byl u Vás Podhajda??
čus,
jo celkem dobrý...sem snad podnapilá ještě teď sedlo si vzali...
to fakt nevim,ale jelikož je 23.,tak si myslím,že už tam dávno byl
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
čus,
jo celkem dobrý...sem snad podnapilá ještě teď sedlo si vzali...
to fakt nevim,ale jelikož je 23.,tak si myslím,že už tam dávno byl
Hm, divný, že se mi ani neozval
Tak snad už nebudou vracet a co soustřeďko??