mimik
napsal(a):
Moje kobylka Fraginka!má rok a pul v dospělosti v kvh:160-165cm
znova fragča
maldex
napsal(a):
Ahoj,
kdysi jsem jezdila koníky, kteří měli kolem 180 cm v kohoutku. To byl ale výhled Akorát dostat se do sedla mi dávalo zabrat.
teeeeeeeeda to je koča opravdu,když vyroste bude z ni fakt krasavice.Mno ja mám doma jednu takovou sloní kobylku 181 kvp,vyhled to je to joa do sedla lezu ze stoličky
,když je třeba na vyjížďce nalezt tak jedině pomocí nějakého kmene
,ale je to moje pusinka
monca
napsal(a):
teeeeeeeeda to je koča opravdu,když vyroste bude z ni fakt krasavice.Mno ja mám doma jednu takovou sloní kobylku 181 kvp,vyhled to je to joa do sedla lezu ze stoličky
,když je třeba na vyjížďce nalezt tak jedině pomocí nějakého kmene
,ale je to moje pusinka
monca
napsal(a):
Taky jednu takovou oblůdku vlastním... Je fakt, že to má své výhody i nevýhody. Vždy říkám, když se lidi podivují, že jsem radši, že je vysoká, protože aspoň stačím kdyžtak dotočit salto....první rok co jsem ji měla jsem z ní jako z remonty padala dost často (hrby a kopání po koních pod sedlem byly na denním pořádku), takže to mám vyzkoušené!!
Byla to výborná škola!
Tady moje příšerka Lotara a já....je to někdy sviňák, ale je sní aspoň sranda
kesau
napsal(a):
Taky jednu takovou oblůdku vlastním... Je fakt, že to má své výhody i nevýhody. Vždy říkám, když se lidi podivují, že jsem radši, že je vysoká, protože aspoň stačím kdyžtak dotočit salto....první rok co jsem ji měla jsem z ní jako z remonty padala dost často (hrby a kopání po koních pod sedlem byly na denním pořádku), takže to mám vyzkoušené!!
Byla to výborná škola!
Tady moje příšerka Lotara a já....je to někdy sviňák, ale je sní aspoň sranda
Ahojky.
Čita a můj tatka. měří okolo 170 KVH je to můj nej milášek.. občas mi příde že svojí výšku využívá pro své dobro,, jinak moc hodnej a pohodovej koníček.
eowyn
napsal(a):
Ahojky.
Čita a můj tatka. měří okolo 170 KVH je to můj nej milášek.. občas mi příde že svojí výšku využívá pro své dobro,, jinak moc hodnej a pohodovej koníček.
a tady semnou
eowyn
napsal(a):
a tady semnou
Mate moc pěkné koníky tam tady ještě fraginku
eowyn
napsal(a):
a tady semnou
taky pěknej drobeček....takhle vypadá i vyšší než 170.
Ta naše příšera toho využívá řádně...když ji zavřu vchod do boxu a dělám něco ve stáji, nakukuje tam vždy pootevřeným oknem (2m vysoko), krade si přes ohradu naštosované špalky a pak je ožírá nebo si rozbaluje sama pytle s pilinama... Prostě dosáhne všude . Nejlepší když si stoupne vedle v ohradě vedle našich hřebčáků (haflingové), kteří jsou ve vedlejší ohradě. Kluci ji zezdola olizují a štípaji a naše Lotka je školí ťafkama zezhora
... Je to komedie je pozorovat
kesau
napsal(a):
taky pěknej drobeček....takhle vypadá i vyšší než 170.
Ta naše příšera toho využívá řádně...když ji zavřu vchod do boxu a dělám něco ve stáji, nakukuje tam vždy pootevřeným oknem (2m vysoko), krade si přes ohradu naštosované špalky a pak je ožírá nebo si rozbaluje sama pytle s pilinama... Prostě dosáhne všude . Nejlepší když si stoupne vedle v ohradě vedle našich hřebčáků (haflingové), kteří jsou ve vedlejší ohradě. Kluci ji zezdola olizují a štípaji a naše Lotka je školí ťafkama zezhora
... Je to komedie je pozorovat
zase Fragča!
mimik
napsal(a):
zase Fragča!
NASE KOBYLKA iNUSKA MA V KOHOUTKU 174cm JE TO KUS HOLKY
aliiiiik
napsal(a):
NASE KOBYLKA iNUSKA MA V KOHOUTKU 174cm JE TO KUS HOLKY
Zase Fraginka