Barevné a barevnější sladění koníků.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2009 20:10
elissska

XXX.XXX.95.204

12.2.2009 20:12
elissska

XXX.XXX.95.204

elissska napsal(a):
My jsme do fuchsiové a černé

a ještě to černé...

12.2.2009 20:16
sabina

XXX.XXX.64.178

elissska napsal(a):
a ještě to černé...

Být kůň a vnímat barvy..tak s tou ,,fialovou,, se propadnu do země..nebo nevyjdu z boxu

12.2.2009 21:21
jenysimons

XXX.XXX.237.100

'Ani mě se ta fialová nelíbí..je to na mě moc křiklavé a dokonce moc růžové...

Jinak my máme prozatím jednu barvičku a to černou se žlutým lemem..

12.2.2009 21:27
monchess

XXX.XXX.68.138

jenysimons napsal(a):
'Ani mě se ta fialová nelíbí..je to na mě moc křiklavé a dokonce moc růžové...

Jinak my máme prozatím jednu barvičku a to černou se žlutým lemem..

my jdeme do čokoládkové + beránky v přírodní barvě, ale fotečku zatím nemám, to až začne sezona :)

13.2.2009 01:21
klawdie

XXX.XXX.159.239

monchess napsal(a):
my jdeme do čokoládkové + beránky v přírodní barvě, ale fotečku zatím nemám, to až začne sezona :)

ty dečky budiž ale volbu barvy čabraky bych promyslela, to je moc..myslím tu fialkovou čabraku...

13.2.2009 06:35
kukinatost

XXX.XXX.43.146

elissska napsal(a):

no, já jsme tež asi větší decenťák..:)
to je fakt zvěrstvo, ta fuchsiová, ale pokud je to za účelem zaujmout, tak splňuje stoprocentně...:))
Já mám radši decentnější barvy, takže hnědá s modrým lemem, trojlemem, černá, bílá, přírodní, máme i puťáckou tmavě modrou a jedinou akčnější barvu mám na valacha - žlutou...

13.2.2009 06:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

elissska napsal(a):

a jednou barevnější...

13.2.2009 06:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

elissska napsal(a):

a zelenou kobylu, jenom ať jí není líto, deček mám asi 10, tož nemusím prezentovat všechny..
ale červené a vínové jsem, se už zbavila:)

13.2.2009 07:57
stalonek

XXX.XXX.163.66

kukinatost napsal(a):
a zelenou kobylu, jenom ať jí není líto, deček mám asi 10, tož nemusím prezentovat všechny..
ale červené a vínové jsem, se už zbavila:)

ahoj, tak to s těma podsedlovkama platí i u mě,akorát v menší míře.. sešlo se mi jich 5.. jednu sem dostala ke koni, tmavě modrou, druhou sem koupila,káro modrobéžový, a další černou k sedlu, pak sem dostala od kamarádky zelenou a nakonec jsem dostala červenočernobílé káro k uzdečce.fotky mám od černé a modré,zelenou možná bych taky našla..

tady v černé dečce

13.2.2009 07:58
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
ahoj, tak to s těma podsedlovkama platí i u mě,akorát v menší míře.. sešlo se mi jich 5.. jednu sem dostala ke koni, tmavě modrou, druhou sem koupila,káro modrobéžový, a další černou k sedlu, pak sem dostala od kamarádky zelenou a nakonec jsem dostala červenočernobílé káro k uzdečce.fotky mám od černé a modré,zelenou možná bych taky našla..

tady v černé dečce

modrobéžová

13.2.2009 08:00
ziki

XXX.XXX.133.26

elissska napsal(a):

Ta růžově fialová se mi taky nelíbí, myslím že by slušela spíš tomu isabelákovi níž nebo nějakému běloušovi....
Ale taky ty naušáky v zimě? Ale třebas to bylo jen kvvůli focení že jo?
Co vy a náušáky? Máte? Mě se to na koni nelíbí, hlavně když jsou takové neforemné jako jsou teď často vidět, pamatuju si, že kůň co jsem se o něho starala je měl na závody (bylo to tak v roce 1995) a to je moc koní ještě nemívalo a ty co jsme měli byly opravdu elegantní a hezky udělané....no asi jsem divná, ale připadá mi, že čím míň výstroje na koni je tím je hezčí.

13.2.2009 08:00
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
modrobéžová

a tu zelenou sem bohužel nenašla,skusím to na koních napravit, a hecnu se možná i s tou červenou, a to sem si říkala že v ní vypadá jako buzna a když vidím tu razící růžovo nevím co..

13.2.2009 08:02
stalonek

XXX.XXX.163.66

ziki napsal(a):
Ta růžově fialová se mi taky nelíbí, myslím že by slušela spíš tomu isabelákovi níž nebo nějakému běloušovi....
Ale taky ty naušáky v zimě? Ale třebas to bylo jen kvvůli focení že jo?
Co vy a náušáky? Máte? Mě se to na koni nelíbí, hlavně když jsou takové neforemné jako jsou teď často vidět, pamatuju si, že kůň co jsem se o něho starala je měl na závody (bylo to tak v roce 1995) a to je moc koní ještě nemívalo a ty co jsme měli byly opravdu elegantní a hezky udělané....no asi jsem divná, ale připadá mi, že čím míň výstroje na koni je tím je hezčí.

je to nejspíš pravda že jsou pak přeplácaní. ale když ono je to hezké a to je taky hezké.další den dete do obchodu, a to je taky hezké,tak pročpak by to koníkovi nedali..vlastní zkušenost

13.2.2009 08:04
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
je to nejspíš pravda že jsou pak přeplácaní. ale když ono je to hezké a to je taky hezké.další den dete do obchodu, a to je taky hezké,tak pročpak by to koníkovi nedali..vlastní zkušenost

elissabeth: nemáš nějaké fotečky z léta s touto barvičkou? na tmavším kóni se mi nelíbí,což koně v zimě tmavnou,třeba na mojem rezkovi je ted taky hezčí ta zelená..ale přes "bezchlupaté" období se mi na něm ta modrá líbí..

13.2.2009 08:08
ziki

XXX.XXX.133.26

stalonek napsal(a):

Ale jo znám, mám pět podložek pod sedlo a tři uzdečky a čtyři ohlávky a rajtky si převlíkám do barvy s podložkama.....ale ty naušáky, nevím no příjde mi že to hrozně těm koním nesluší většinou

13.2.2009 08:12
stalonek

XXX.XXX.163.66

ziki napsal(a):
Ale jo znám, mám pět podložek pod sedlo a tři uzdečky a čtyři ohlávky a rajtky si převlíkám do barvy s podložkama.....ale ty naušáky, nevím no příjde mi že to hrozně těm koním nesluší většinou

to je o volbě barvy.. mě ta růžová razí do ksychtu já bych se v takové ukázat nemohla nic jako proti ale...

13.2.2009 08:16
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
to je o volbě barvy.. mě ta růžová razí do ksychtu já bych se v takové ukázat nemohla nic jako proti ale...

mě už se taky mamka ptala jestli k té červené nechci ušít čabraku,beránek na sedlo,bandáže a bůhví co ještě.. ona jakožto domácí kutil.. tk sem jí řekla že v tom vypadá jak buzna že to neexistuje..valach do červena..

happyhvezda

13.2.2009 08:17
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

stalonek napsal(a):

Souhlasím se zizi , naušáky taky nepoužíváme nelíbí se mi , odvádi pozornost od krásy hlavy koně a jsem spíše pro decentnější barvičky ( tm.modrá , černá , tm.zelená , červené ještě ... )

13.2.2009 08:22
stalonek

XXX.XXX.163.66

happyhvezda napsal(a):
Souhlasím se zizi , naušáky taky nepoužíváme nelíbí se mi , odvádi pozornost od krásy hlavy koně a jsem spíše pro decentnější barvičky ( tm.modrá , černá , tm.zelená , červené ještě ... )

happyhvezda: červená..jenže ty máš 3 kobyly :D

13.2.2009 08:25
ziki

XXX.XXX.133.26

stalonek napsal(a):
mě už se taky mamka ptala jestli k té červené nechci ušít čabraku,beránek na sedlo,bandáže a bůhví co ještě.. ona jakožto domácí kutil.. tk sem jí řekla že v tom vypadá jak buzna že to neexistuje..valach do červena..

pro Stalonek: Nejde o valacha myslím že červená sluší i klukům, ostatně se podívej co se nosí jako oblečení.....no, ale červená na ryzákovi je děsná, ale to je o vkusu každého. Nejhezčí je zdravý a čistý kůň že jo.
Mě se v tvém případě moc líbí ta světle modrá, ale zas nemám ráda beránky na nánosníku ani jinde, ale na mě nedej a kroužky kdybych mohla zahodit taky bych je taky z udidla zahodila, jenže zatím nám to bez nich nejde

13.2.2009 08:27
zviratkova

XXX.XXX.240.157

stalonek napsal(a):
happyhvezda: červená..jenže ty máš 3 kobyly :D

Jsem pro čabraky, né z důvodu okrasy, ale když má člověk koníka muchaře, tak se mu snaží od té havěti ulevit. Má ochráněná ouška a třásně přes oči. Mimo ježdění má masku, ale na ježdění se mi jí moc používat nechce. Ono není od jaké krásy hlavy upoutávat, když má celou kebuli vydřenou. No a i tak se člověk snaží když už tak drobet ladit.

13.2.2009 08:29
stalonek

XXX.XXX.163.66

ziki napsal(a):
pro Stalonek: Nejde o valacha myslím že červená sluší i klukům, ostatně se podívej co se nosí jako oblečení.....no, ale červená na ryzákovi je děsná, ale to je o vkusu každého. Nejhezčí je zdravý a čistý kůň že jo.
Mě se v tvém případě moc líbí ta světle modrá, ale zas nemám ráda beránky na nánosníku ani jinde, ale na mě nedej a kroužky kdybych mohla zahodit taky bych je taky z udidla zahodila, jenže zatím nám to bez nich nejde

tojo.. až se uzdravím a pudu na koně tk nafotím tu červenou .. mno vlastně jednu ochutnávku červené mám ale deka to není

13.2.2009 08:29
zviratkova

XXX.XXX.240.157

zviratkova napsal(a):
Jsem pro čabraky, né z důvodu okrasy, ale když má člověk koníka muchaře, tak se mu snaží od té havěti ulevit. Má ochráněná ouška a třásně přes oči. Mimo ježdění má masku, ale na ježdění se mi jí moc používat nechce. Ono není od jaké krásy hlavy upoutávat, když má celou kebuli vydřenou. No a i tak se člověk snaží když už tak drobet ladit.

Ale v zimě samozřejmě odkládám.

happyhvezda

13.2.2009 08:33
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

zviratkova napsal(a):

zviratkova : tak u muchařu to je samozřejmost :) když koník čabraku potřebuje proč ne . Ale spousta lidí si to koupí né kvuli učelu ale kvuli okrasy ... Nedokážu si ty naše kobylky představit v čabrace ...

13.2.2009 08:41
zviratkova

XXX.XXX.240.157

happyhvezda napsal(a):
zviratkova : tak u muchařu to je samozřejmost :) když koník čabraku potřebuje proč ne . Ale spousta lidí si to koupí né kvuli učelu ale kvuli okrasy ... Nedokážu si ty naše kobylky představit v čabrace ...

No nevím, jak to mají nemuchaři, ale myslím si, že za to, že jim mušky nepolezou do uší, budou taky vděční. Ale musím uznat, že jen tak bez té alergie by mě je koupit asi nenapadlo. Ale jinak se mi líbí a takové pěkné sladění s dečkou třeba na závody a tak, to je pěkné.

13.2.2009 09:32
dominika

XXX.XXX.224.8

zviratkova napsal(a):
No nevím, jak to mají nemuchaři, ale myslím si, že za to, že jim mušky nepolezou do uší, budou taky vděční. Ale musím uznat, že jen tak bez té alergie by mě je koupit asi nenapadlo. Ale jinak se mi líbí a takové pěkné sladění s dečkou třeba na závody a tak, to je pěkné.

Tak já se přidám modrá

13.2.2009 09:34
dominika

XXX.XXX.224.8

dominika napsal(a):
Tak já se přidám modrá

ještě jedna modrá s bandážema

13.2.2009 09:35
dominika

XXX.XXX.224.8

dominika napsal(a):
ještě jedna modrá s bandážema

béžovo hnědá

13.2.2009 09:36
dominika

XXX.XXX.224.8

dominika napsal(a):
béžovo hnědá

13.2.2009 09:37
dominika

XXX.XXX.224.8

dominika napsal(a):

na drezůrách bílá

13.2.2009 09:39
dominika

XXX.XXX.224.8

dominika napsal(a):
na drezůrách bílá

a na skocích ve světlounce žluté,v kamaších beránek

13.2.2009 09:39
dominika

XXX.XXX.224.8

dominika napsal(a):
a na skocích ve světlounce žluté,v kamaších beránek

no tak už končím konečně

13.2.2009 10:06
scratchie

XXX.XXX.244.239

elissska napsal(a):

Takže já jsem se tady už kdysi pochlubila svoji růžovou a musím s tebou sympatizovat. Vypadá to suprově. :-) Právě teďka přemýšlím nad fialovou takovou lila. A nebo takovou hodně tmavě růžovou, jak je to teďka moderní s kombinací černé... Takže příští investice půjde asi do takové další šílenosti. Sakriš, ale ta fuchsiová je fakt bomba.... :-)

13.2.2009 20:39
elissska

XXX.XXX.95.204

scratchie napsal(a):
Takže já jsem se tady už kdysi pochlubila svoji růžovou a musím s tebou sympatizovat. Vypadá to suprově. :-) Právě teďka přemýšlím nad fialovou takovou lila. A nebo takovou hodně tmavě růžovou, jak je to teďka moderní s kombinací černé... Takže příští investice půjde asi do takové další šílenosti. Sakriš, ale ta fuchsiová je fakt bomba.... :-)

Chci jen poznamenat že ta "růžová" není tak hrozná jak vypadá na fotkáchPůvodně jsem chtěla červenou ale tak trošku jsem to neodhadla..ale i tak si myslím že jí to sluší, a to že se vám to nelíbí to mě mrzí ale už stím nic neudělám..
Jinak letní fotky nemám protože vybavení je nové...

14.2.2009 00:39
klawdie

XXX.XXX.159.239

elissska napsal(a):
Chci jen poznamenat že ta "růžová" není tak hrozná jak vypadá na fotkáchPůvodně jsem chtěla červenou ale tak trošku jsem to neodhadla..ale i tak si myslím že jí to sluší, a to že se vám to nelíbí to mě mrzí ale už stím nic neudělám..
Jinak letní fotky nemám protože vybavení je nové...

Tak když už jste káply na ty naušáky myslím že v létě je to bežná pomůcka, mým koním tím ulehčuji od much, bez nich se s nmi težko dá dělat, když jsou nervozní z much, že z toho dělá modní doplněk je škoda, je to havně učelná pomůcka...ale v případě volby barvy naušáku jsem střízlivá, když vidím koně s čabrakou v šílené barvě lituju koníka, ono ladit se dá i střízlivě, pokud zvolíme výraznou barnu není nutné mít i takto celobarovnou čabraku když v ní kůn vypadá jako pitomec, dá se zvolit střizlivější barva, černá šedivá, hnědá s lemem v barvě dečky...a pak se i dušička co lpí na sehranosti muže uspokojit a kůň není za kašpara...
ale samozřejmě je to jen můj názor, volba nakonec záleží na majitely...

14.2.2009 14:54
sheril

XXX.XXX.88.21

kukinatost napsal(a):
no, já jsme tež asi větší decenťák..:)
to je fakt zvěrstvo, ta fuchsiová, ale pokud je to za účelem zaujmout, tak splňuje stoprocentně...:))
Já mám radši decentnější barvy, takže hnědá s modrým lemem, trojlemem, černá, bílá, přírodní, máme i puťáckou tmavě modrou a jedinou akčnější barvu mám na valacha - žlutou...

Já si na svou Lucinku šiji sama,Letos na zimu u nás frčí žlutá s oranžovou.Pouřžíváme jí ale jen po práci ,aby nenastydla.Má te-li někdo zájem,mohu na zakázku ušít na Vašeho koně zimní deku,Ne však nepromokavou.Stačí poslat míry a do 14 dnů máte deku doma.Ceny dle náročnosti a materiálu.Od 400,-na poníka do 900,-na koně.Obyčejná deka na koně flese podšitá bavlnou za 650,-.Více info mailem

14.2.2009 15:09
karwen

XXX.XXX.132.238

dominika napsal(a):

To je moc krásný

14.2.2009 15:10
karwen

XXX.XXX.132.238

zviratkova napsal(a):

Moje řeč Taky mám muchaře

14.2.2009 18:00
kesau

XXX.XXX.123.249

klawdie napsal(a):
Tak když už jste káply na ty naušáky myslím že v létě je to bežná pomůcka, mým koním tím ulehčuji od much, bez nich se s nmi težko dá dělat, když jsou nervozní z much, že z toho dělá modní doplněk je škoda, je to havně učelná pomůcka...ale v případě volby barvy naušáku jsem střízlivá, když vidím koně s čabrakou v šílené barvě lituju koníka, ono ladit se dá i střízlivě, pokud zvolíme výraznou barnu není nutné mít i takto celobarovnou čabraku když v ní kůn vypadá jako pitomec, dá se zvolit střizlivější barva, černá šedivá, hnědá s lemem v barvě dečky...a pak se i dušička co lpí na sehranosti muže uspokojit a kůň není za kašpara...
ale samozřejmě je to jen můj názor, volba nakonec záleží na majitely...

to u mě vede buď černá nebo zelená, někdy modrá kostkovaná...mám i červenou, ale tu jen vyjímečně.

14.2.2009 18:02
kesau

XXX.XXX.123.249

kesau napsal(a):
to u mě vede buď černá nebo zelená, někdy modrá kostkovaná...mám i červenou, ale tu jen vyjímečně.

tady v zelené

15.2.2009 11:46
jezabel

XXX.XXX.142.167

kesau napsal(a):
tady v zelené

Tak já mám ryzačku na parkur a doma zelenou, na drezuru v bílém a budu ji zapřahat tak ještě něco musím vymyslet

Naše klasika, ale nebyly mouchy tak sme neměli náušáky

15.2.2009 11:48
jezabel

XXX.XXX.142.167

jezabel napsal(a):
Tak já mám ryzačku na parkur a doma zelenou, na drezuru v bílém a budu ji zapřahat tak ještě něco musím vymyslet

Naše klasika, ale nebyly mouchy tak sme neměli náušáky

No a pak šimlíka do šeda, a to nechci měnit.. myslím že vypadá dobře
Bohužel ta červená zimní bunda neladí

15.2.2009 11:51
jezabel

XXX.XXX.142.167

jezabel napsal(a):
No a pak šimlíka do šeda, a to nechci měnit.. myslím že vypadá dobře
Bohužel ta červená zimní bunda neladí

ještě Uni s vánoční dekou a chráničema

20.2.2009 14:51
mimik

XXX.XXX.144.252

jezabel napsal(a):
ještě Uni s vánoční dekou a chráničema

My jsme do červena!

10.9.2009 20:43
sheril

XXX.XXX.88.21

mimik napsal(a):
My jsme do červena!

Dnes jsem své kobylce učila novou dečku,jelikož žádnou neměla,a používala jsem deku,tak jsem si vyhřrála s barvami a učila ji ve barvách uzdečky,je prošívaná,ale byla šitá na rychlo tak myslím že se mi povedla lem je červený s krajkou černou,tak co sluší jí to,otěže má za sedlem aby mi nikam při focení neodešla:-)

10.9.2009 20:44
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Dnes jsem své kobylce učila novou dečku,jelikož žádnou neměla,a používala jsem deku,tak jsem si vyhřrála s barvami a učila ji ve barvách uzdečky,je prošívaná,ale byla šitá na rychlo tak myslím že se mi povedla lem je červený s krajkou černou,tak co sluší jí to,otěže má za sedlem aby mi nikam při focení neodešla:-)

je tam plno chyb,jsme totiž unavená a špatně vidim :-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík