Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2009 21:18
monchess

XXX.XXX.68.138

Ahojte. Je tu někdo, kdo si bude dělat v tomto roce licenci? Nebo ještě lépe 11. dubna v Dubicku? my se tam chystáme. A jak jste na tom vy? Není tu třeba někdo, kdo si ji tam dělal a chtěl by se podělit o zážitky tam? Já jsem se byla podívat akorát na ZZVJ v Přerově a líbilo se mi to tam

13.2.2009 21:09
monchess

XXX.XXX.68.138

monchess napsal(a):
Ahojte. Je tu někdo, kdo si bude dělat v tomto roce licenci? Nebo ještě lépe 11. dubna v Dubicku? my se tam chystáme. A jak jste na tom vy? Není tu třeba někdo, kdo si ji tam dělal a chtěl by se podělit o zážitky tam? Já jsem se byla podívat akorát na ZZVJ v Přerově a líbilo se mi to tam

posouvám

14.2.2009 08:43
scratchie

XXX.XXX.244.239

monchess napsal(a):

Ahoj Mončo, chystáte se s Nellíkem na licku? Jestli tam pojedete, tak já se přijedu podívat a budu vám fandit, páč hafloši jsou nej. :-) Možná se tam objeví i jedna má kamarádka, takže by aspoň byly dva důvody na výlet do Dubicka.

14.2.2009 23:31
monchess

XXX.XXX.68.138

scratchie napsal(a):
Ahoj Mončo, chystáte se s Nellíkem na licku? Jestli tam pojedete, tak já se přijedu podívat a budu vám fandit, páč hafloši jsou nej. :-) Možná se tam objeví i jedna má kamarádka, takže by aspoň byly dva důvody na výlet do Dubicka.

Ahojki, s Nelim nee. Ten na to není dost spolehlivej . Budu mít půjčenou od Lorence Nigelku Doufám, že nám budeš fandit i když zradím Haflingovskou ekipu

15.2.2009 01:59
scratchie

XXX.XXX.244.239

monchess napsal(a):
Ahojki, s Nelim nee. Ten na to není dost spolehlivej . Budu mít půjčenou od Lorence Nigelku Doufám, že nám budeš fandit i když zradím Haflingovskou ekipu

No teda ccccccc, tak dobře teda.... budu vám fandit i tak. :-) Tak na to datum si teda nic plánovat nebudu a pojedu se tam mrknout. Dokonce ani nevím jak to chodí, v životě jsem se tam nebyla ani podívat na ZZVJ. Tak to bude premiérka. Tak dobroš, tak hlavně trénujte. Papa

15.2.2009 11:43
jezabel

XXX.XXX.142.167

scratchie napsal(a):
No teda ccccccc, tak dobře teda.... budu vám fandit i tak. :-) Tak na to datum si teda nic plánovat nebudu a pojedu se tam mrknout. Dokonce ani nevím jak to chodí, v životě jsem se tam nebyla ani podívat na ZZVJ. Tak to bude premiérka. Tak dobroš, tak hlavně trénujte. Papa

Ahojky, tak já teda letos licku dělat nebudu páč sem ji minulý rok asi na čtvrtej pokus udělala, ale není to tak že bych neudělala drezuru parkur nebo tak, ale jednou sme se zapomněli přihlásit a jaksi už bylo plno... potom nám v půlce cesty chcíplo auto, takže sme nedojeli.. pak sem já kretén po měsíci vypadla z testů a pak se mi to konečněéé povedlo ale kupodivu na poníky sem je dělala jenom jednou

Ale tak to je fuk, ale kámoška si bude dělat zkoušky, bohužel ne v Dubicku, ale někdy na konci února ve Frenštátě, ale popravdě netuším jak to dopadně

15.2.2009 11:45
zboza3aj

XXX.XXX.102.7

monchess napsal(a):

Ahojky, no já bych ZZVJ dělat chtěla, kopu se k tomu asi 5 let ale bohužel nemám na čem Konisko roční..

15.2.2009 22:09
monchess

XXX.XXX.68.138

scratchie napsal(a):

Zčneme trénovat asi příští týden. Jsem na to zvědavá no, jak jsem zvyklá na ponyho a ted sednoudt na velkýho koně. Ty prostorný chody ten klus nevysedím, budu muset chodit do posilky Já jsem byla tehdy na lincenci, když ji dělala Danka v Přerově, tak vím jak to chodí.

15.2.2009 22:12
monchess

XXX.XXX.68.138

zboza3aj napsal(a):
Ahojky, no já bych ZZVJ dělat chtěla, kopu se k tomu asi 5 let ale bohužel nemám na čem Konisko roční..

zboza3aj: Tak na tom jsme stejně s tím dokopádáváním já jsem měla na čem, jenže jsme se k tomu moc neměli a pak bylo pozdě a momentálně bych taky neměla na čem, kdyby mi nenabídli koníka na půjčení. Ale prej si to na tíé kobče dělalo plno lidí a je prý na toto spolehlivá, tak to mě trošku uklidnilo. Přece jenom ej to rozdíl sednout z koně kterej má 137 cm na koně kterej má tak 165 :D

16.2.2009 00:12
zboza3aj

XXX.XXX.65.40

monchess napsal(a):
zboza3aj: Tak na tom jsme stejně s tím dokopádáváním já jsem měla na čem, jenže jsme se k tomu moc neměli a pak bylo pozdě a momentálně bych taky neměla na čem, kdyby mi nenabídli koníka na půjčení. Ale prej si to na tíé kobče dělalo plno lidí a je prý na toto spolehlivá, tak to mě trošku uklidnilo. Přece jenom ej to rozdíl sednout z koně kterej má 137 cm na koně kterej má tak 165 :D

rozdíl to je, ale je to jenom o zvyku, takže nějaká ta hodinka ježdění a bude to ok

19.2.2009 13:31
monchess

XXX.XXX.68.138

zboza3aj napsal(a):
rozdíl to je, ale je to jenom o zvyku, takže nějaká ta hodinka ježdění a bude to ok

Tak to uvidíme :)

Už nikdo jiný? :(

Přidejte reakci

Přidat smajlík