Je to super,že se dají ty listy vyndavat,jednak že člověk,když ví,kterou trasu asi tak zhruba pojede,tak si vezme jen ty listy,a za druhý,že stezky se neustále aktualizují,přibývají nové,+stanice to samý,takže se vezme list,ten se předělá,zaktualizuje a je to.
jaruska
napsal(a):
Je to super,že se dají ty listy vyndavat,jednak že člověk,když ví,kterou trasu asi tak zhruba pojede,tak si vezme jen ty listy,a za druhý,že stezky se neustále aktualizují,přibývají nové,+stanice to samý,takže se vezme list,ten se předělá,zaktualizuje a je to.
Jaruško,
mapky vypadají skvěle!!!
Dobrý nápad..
Škoda že takové nejsou pro všechny kraje..No někdy to tak třeba bude!
jaruska
napsal(a):
Zdravím spřízněné duše a když už se sem tak vměšuji chtěla bych se zeptat na Váš názor na hřebce Dandys Jack Bonanza, Huck gun či PB Flame Dually...
microfon
napsal(a):
Zdravím spřízněné duše a když už se sem tak vměšuji chtěla bych se zeptat na Váš názor na hřebce Dandys Jack Bonanza, Huck gun či PB Flame Dually...
ahojte....lidičky nevíte kdo má koníky u kempu Javorová skála ...jistebník...u Tábora???máme vtom kempu v květnu sraz tak jen jestli je to někdo známej
dakotka
napsal(a):
ahojte....lidičky nevíte kdo má koníky u kempu Javorová skála ...jistebník...u Tábora???máme vtom kempu v květnu sraz tak jen jestli je to někdo známej
Eví,díky,no,mě se to moc líbí,ještě by byla super celorepubliková.
Jé,Microfon,to já Ti neporadím,Jacka jsem viděla jen na fotce a ty ostatní taky neznám.
Janí,není to Jistebnice?
dakotka
napsal(a):
aha no asi bude....kamarad co to pořada mi ukazoval že sozu tam koně.....
Pak by to byli huculíííčci!!!
Šmarjá,jedu s Tebou!!!!
Farma / Y Cunkov
Farma / Y Cunkov
Cunkov 5
p. Jistebnice
p. Vladimír Vopravil
Tel.: +420 381 273 686 - 8.30-9.00 a 18.00-19.00
+420 723 984 579
Fax: 317 834 118
Email
WWW Farma se nachází v krásném prostředí Čertovy pahorkatiny mezi obcemi Sedlec-Prčice a Jistebnicí. Na farmě je asi 35 koní z toho 25 huculů. Možnost vodění dětí, vyjížděk kočárem a v zimě na saních - ovšem je třeba se objednat alespoň jeden den dopředu. Možnost ustájení a výcviku vlastních koní (nejen huculských).
Ceny: Vyjížďka : 180 Kč za hodinu, jízdárna : 160 Kč za hodinu, lonž : 150 Kč za 1/2 hodiny, vodění : 15 Kč za 5 minut, kočár, saně : 500 Kč za hodinu
jaruska
napsal(a):
Šmarjá,jedu s Tebou!!!!
Farma / Y Cunkov
Farma / Y Cunkov
Cunkov 5
p. Jistebnice
p. Vladimír Vopravil
+420 723 984 579
Email
WWW Farma se nachází v krásném prostředí Čertovy pahorkatiny mezi obcemi Sedlec-Prčice a Jistebnicí. Na farmě je asi 35 koní z toho 25 huculů. Možnost vodění dětí, vyjížděk kočárem a v zimě na saních - ovšem je třeba se objednat alespoň jeden den dopředu. Možnost ustájení a výcviku vlastních koní (nejen huculských).
Ceny: Vyjížďka : 180 Kč za hodinu, jízdárna : 160 Kč za hodinu, lonž : 150 Kč za 1/2 hodiny, vodění : 15 Kč za 5 minut, kočár, saně : 500 Kč za hodinu
Teda ta mapa je super...škoda že není Severní Morava a Slezsko
Holky, tady je fujavice děsná! Jsem chtěla na vyjížďku, ale nejde málem vidět na krok, tady to děsně fouká, Use jsem přistlala dva pytle hoblin, seno, leží a chrní
Jinak ten kočár je božský..sakrááá! Bych takový jednou chtěla!!!! A Usu naučit tahat..to by bylo kráásné..arábek v zápřahu!
Ale jak tam vidím tu fujavici, tak asi večer vyjedu ještě se psy se saněmi
jaruska
napsal(a):
Šmarjá,jedu s Tebou!!!!
Farma / Y Cunkov
Farma / Y Cunkov
Cunkov 5
p. Jistebnice
p. Vladimír Vopravil
+420 723 984 579
Email
týý brdo podle fotek to bude ono...sakr bléé ale esik mě posadí na bránu tak se nikam nedostanu
jaruska
napsal(a):
Jéé,Lucí,tak to přijde zítra k nám,asi,
fujavica.
Kočár je krásnej,viď,úplně v něm tu Usinu vidím!!!!
Jé,Janí,na jakou bránu???
No jo..třeba se jedou rozhodnu a kočár nějaký pidi koupím a naučím holčí tahat..zkušenosti mám a naučit arab snad nebude tak těžké..
Jinak koukám, koukám a narazila jsem na tohle..to je udidlo co?..vidím to poprvé...
http://www.montgomerysaddlesandtack.net/ showmangunstylehorsebit.aspx
lucky
napsal(a):
No jo..třeba se jedou rozhodnu a kočár nějaký pidi koupím a naučím holčí tahat..zkušenosti mám a naučit arab snad nebude tak těžké..
Jinak koukám, koukám a narazila jsem na tohle..to je udidlo co?..vidím to poprvé...
http://www.montgomerysaddlesandtack.net/ showmangunstylehorsebit.aspx
Mám dotaz! prosba o pomoc!
Kuknete na tohle..jak zjistím kolk je šířka udítka???? teoreticky je to myslím pro pony, ta,kže moožná by to mohlo být Use...máme 11,5 udidlo a páku v tom sehnat je šílené..tohle by možná být mohlo, ale nevím jak zjistit udítko..šířku,...já se v těch jejjich mírách nevyznám.....pomůžete někdo???
2 mezery!
http://www.montgomerysaddlesandtack.net/
showmanstainlesssteelpony showbitwithengravedsilver.aspx
lucky
napsal(a):
Mám dotaz! prosba o pomoc!
Kuknete na tohle..jak zjistím kolk je šířka udítka???? teoreticky je to myslím pro pony, ta,kže moožná by to mohlo být Use...máme 11,5 udidlo a páku v tom sehnat je šílené..tohle by možná být mohlo, ale nevím jak zjistit udítko..šířku,...já se v těch jejjich mírách nevyznám.....pomůžete někdo???
2 mezery!
http://www.montgomerysaddlesandtack.net/
showmanstainlesssteelpony showbitwithengravedsilver.aspx
Jéžííšmarjá,to je fakt udidlo,jooo?
Se picnu!
jaruska
napsal(a):
Jéžííšmarjá,to je fakt udidlo,jooo?
Se picnu!
jj..show...používá se dost na araáše na plesure..jen mě teoreticky zajímají vůbec u všech ty míry..já fakt nevím vždycky jak jako je velké to udítko...či já vím kolik je nějaký palec či co?..nemůžou mít sakra všichni centimetry?
lucky
napsal(a):
jj..show...používá se dost na araáše na plesure..jen mě teoreticky zajímají vůbec u všech ty míry..já fakt nevím vždycky jak jako je velké to udítko...či já vím kolik je nějaký palec či co?..nemůžou mít sakra všichni centimetry?
Jedna palcová mezinárodní míra je přesně 25.4 mm, zatímco jeden palcový americký průzkum míra je definována tak to 39.37 se posunuje je přesně jeden metr. Pro většinu aplikací, rozdíl je bezvýznamný (o 3 milimetrech na míli).
jaruska
napsal(a):
Jedna palcová mezinárodní míra je přesně 25.4 mm, zatímco jeden palcový americký průzkum míra je definována tak to 39.37 se posunuje je přesně jeden metr. Pro většinu aplikací, rozdíl je bezvýznamný (o 3 milimetrech na míli).
Je to něják divně přeložený,ale ty míry jsou asi dobře.
jaruska
napsal(a):
dííky!!!!!
Takže když je něco 5" , tak to má 12,7cm, jo?...hmmmm
jaruska
napsal(a):
To já nevím,nepočítám to,
je to fakt na houby tyhle jejich míry.
Měli by to uvádět ve všech délkách světa,aby to člověk nemušel přepočítávat.
"Because Arabians usually have more refined heads with smaller muzzles than other breeds, they also need smaller bits. The typical Arabian bit is size 4 3/4 (4 3/4 inches across). Horses with narrower jaws (from side to side, where the bit lies in the mouth) may need a 4 1/2. Arabians with wider mouths may take a standard horse size bit (5 inches)."
z toho vyplývá, že nejsem sami kdo má problém
lucky
napsal(a):
"Because Arabians usually have more refined heads with smaller muzzles than other breeds, they also need smaller bits. The typical Arabian bit is size 4 3/4 (4 3/4 inches across). Horses with narrower jaws (from side to side, where the bit lies in the mouth) may need a 4 1/2. Arabians with wider mouths may take a standard horse size bit (5 inches)."
z toho vyplývá, že nejsem sami kdo má problém
něco takového bych si představovala!
http://www.principesilver.com/images/bit09.jpg
některá jsou pěkná.. http://www.principesilver.com/bits.html
jaruska
napsal(a):
To já nevím,nepočítám to,
je to fakt na houby tyhle jejich míry.
Měli by to uvádět ve všech délkách světa,aby to člověk nemušel přepočítávat.
toš jaru jak víš ja drndam na chopperu a děláme s kamošema dva srazy jeden jarní v čechách a jeden podzimní u nás..no a jarní je v tom kempu u tábora....a jelikož si všichni pomáháme tak ja sedim na bráně a vybírám vstupné..pokad tam nedosadí nějakeho ramboušěe...ale myslím že třeba tu chvilku najdu nebo za mnou dojed na bránu
dakotka
napsal(a):
toš jaru jak víš ja drndam na chopperu a děláme s kamošema dva srazy jeden jarní v čechách a jeden podzimní u nás..no a jarní je v tom kempu u tábora....a jelikož si všichni pomáháme tak ja sedim na bráně a vybírám vstupné..pokad tam nedosadí nějakeho ramboušěe...ale myslím že třeba tu chvilku najdu nebo za mnou dojed na bránu
Né,to já nemožu,starý by mě nepustil.
jaruska
napsal(a):
Dneska je táááák krráááásně!!!!!
jaruska
napsal(a):
Dneska je táááák krráááásně!!!!!
Tak jsem byla včéra na plese v Račíněvsi,o půlnoci se vyhrával poník,no já ho samozřejmě zase nevyhrála,
ale poníček zůstává na pecharově ranči,vyhrál ho dobrý známý mladé Pecharové,tak jí ho věnoval.
jaruska
napsal(a):
Tak jsem byla včéra na plese v Račíněvsi,o půlnoci se vyhrával poník,no já ho samozřejmě zase nevyhrála,
ale poníček zůstává na pecharově ranči,vyhrál ho dobrý známý mladé Pecharové,tak jí ho věnoval.
Tady už ponďa s výhercem.
jaruska
napsal(a):
Tady už ponďa s výhercem.
Je to osmiměsíční kulíšek,byl opravdu mooc pěknej a hodnej.
jaruska
napsal(a):
Je to osmiměsíční kulíšek,byl opravdu mooc pěknej a hodnej.
lucky
napsal(a):
No jo, to se mi taky nelíbí. Ale poníček je rozkošný
Taky bych poníčka do tomboly nedala,ale ten poníček je normálně odkoupen a pak ten Pavel,co to organizuje,vždycky dbá na to,aby poník přišel do správných rukou,zatím tomu vždycky tak bylo,i když poníčka vyhrál někdo,kdo ho nechce nebo nemá možnosti,tak se draží a vydraží si ho ten,kdo ho opravdu chce.
A jelikož se tu většina lidí zná,tak Pavel i ví,kam poník půjde a má o nich zprávy i pak,když jsou starší.
jaruska
napsal(a):
Taky bych poníčka do tomboly nedala,ale ten poníček je normálně odkoupen a pak ten Pavel,co to organizuje,vždycky dbá na to,aby poník přišel do správných rukou,zatím tomu vždycky tak bylo,i když poníčka vyhrál někdo,kdo ho nechce nebo nemá možnosti,tak se draží a vydraží si ho ten,kdo ho opravdu chce.
A jelikož se tu většina lidí zná,tak Pavel i ví,kam poník půjde a má o nich zprávy i pak,když jsou starší.
lucky
napsal(a):
Tak musí doufat, že fakt bude v dobrých rukou.
Noo,tenhle se bude mít skvěle,to nemám strach.
Ale to bys nemohla prodat vlastně nic,páč nemůžeš vědět,když koníka nebo hříbě prodáš,kdy se kupující dostane do situace,že přijde třeba o práci a pak koníka prodat prostě musí,je to těžký.
jaruska
napsal(a):
Ale to bys nemohla prodat vlastně nic,páč nemůžeš vědět,když koníka nebo hříbě prodáš,kdy se kupující dostane do situace,že přijde třeba o práci a pak koníka prodat prostě musí,je to těžký.
No jo..proto nechovám nic a mám to v klidu
jaruska
napsal(a):
ale néé! když budu prodávat tak vidím komu a můžu se rozhodnout. jasně že se můžu splést takhle mezi známýma dejme tomu :-/
ale vem si tu tombolu v lysý co když ho vyhraje někdo kdo ho vlastně vůbec nechce? jen děcko vyplnilo kupon a rodiče řeknou "no dobře" jen aby děcko neřvalo celou cestu domu.
a tam není poník ale hříbě chlaďase
co s tím koněm bude? dala bys hříbě od moruše do tomboly??? já teda ne a ty jistě taky ne!!
nechápu jak to někdo může udělat
bospor
napsal(a):
ale néé! když budu prodávat tak vidím komu a můžu se rozhodnout. jasně že se můžu splést takhle mezi známýma dejme tomu :-/
ale vem si tu tombolu v lysý co když ho vyhraje někdo kdo ho vlastně vůbec nechce? jen děcko vyplnilo kupon a rodiče řeknou "no dobře" jen aby děcko neřvalo celou cestu domu.
a tam není poník ale hříbě chlaďase
co s tím koněm bude? dala bys hříbě od moruše do tomboly??? já teda ne a ty jistě taky ne!!
nechápu jak to někdo může udělat
Vždyť jsem psala,že bych taky hříbě do tomboly nedala,
jen jsem napsala,že ty hříbátka se,aspoň teda tady u Pavla,dostávají do rukou lidí,kteří to s koňmi umí a vědí,co to obnáší,a pokud vím,i ta hříbata z Lysý jsou sledována,jak se jim daří.
Ivčí,ale to my tad\y spolu nevyřešíme,já za to přece nemůžu,jen jsem dala fotky a napsala,že zrovna tohle hříbě se dostalo do dobrých rukou,mohlo dopadnout taky daleko hůř.
jaruska
napsal(a):
Vždyť jsem psala,že bych taky hříbě do tomboly nedala,
jen jsem napsala,že ty hříbátka se,aspoň teda tady u Pavla,dostávají do rukou lidí,kteří to s koňmi umí a vědí,co to obnáší,a pokud vím,i ta hříbata z Lysý jsou sledována,jak se jim daří.
Ivčí,ale to my tad\y spolu nevyřešíme,já za to přece nemůžu,jen jsem dala fotky a napsala,že zrovna tohle hříbě se dostalo do dobrých rukou,mohlo dopadnout taky daleko hůř.
nevyřešíme ale trošku rozčilovat se můžu
doma mě nikdo neposlouchá
a sněží od rána napadlo už dobře 5cm
jaruska
napsal(a):
No můžeš,samozřejmě,slibuju,že už sem nic takovýho nebudu dávat.
jé jaruško co děláš klidně dávej co chceš!!! proto je to to diskuse ne?
mimochodem mě by se líbilo vyhrát takovýho pěknýho poníka je docela černej a to je moje krevní skupina
a sněží a sněží a sněží. už sem 4x vyhrnovala chodník a furt je tam hromada sněhu
a to jsem opět marod louplo mi v koleni a do práce prostě nemůžu
2dny dovolený to nezpravili tak sem v sobotu jela na pohotovost a mám kontrolku ve středu du na kontrolu. chodit už můžu ale dřepy ke kravám mi ještě nehrozej
a navíc sem v pátek dělala zabíjačku to sem ještě skoro nemohla ani chodit
bospor
napsal(a):
jé jaruško co děláš klidně dávej co chceš!!! proto je to to diskuse ne?
mimochodem mě by se líbilo vyhrát takovýho pěknýho poníka je docela černej a to je moje krevní skupina
a sněží a sněží a sněží. už sem 4x vyhrnovala chodník a furt je tam hromada sněhu
a to jsem opět marod louplo mi v koleni a do práce prostě nemůžu
2dny dovolený to nezpravili tak sem v sobotu jela na pohotovost a mám kontrolku ve středu du na kontrolu. chodit už můžu ale dřepy ke kravám mi ještě nehrozej
a navíc sem v pátek dělala zabíjačku to sem ještě skoro nemohla ani chodit
Však já vím,Ivčí,ale nechci,abyses rozčilovala,Tvoje zdraví je pro mě přednější.
Jééé,ňáááám,tohle miluju,
to se vždycky nacpu,prejt,jéééje,červenej
a my teď dělali klobásy,to jsem taky pořád chodila a ochutnávala,nechápu,jak někdo nemůže mít rád syrový maso,já ho zbožňuju.
Kámoška taky marodí,najel na ní vozejk a natrhl jí šlachu na noze,ona s tím hned nešla k doktorovi,až se jí do toho dal zánět,tak je taky doma už dlouho.
jaruska
napsal(a):
Však já vím,Ivčí,ale nechci,abyses rozčilovala,Tvoje zdraví je pro mě přednější.
Jééé,ňáááám,tohle miluju,
to se vždycky nacpu,prejt,jéééje,červenej
a my teď dělali klobásy,to jsem taky pořád chodila a ochutnávala,nechápu,jak někdo nemůže mít rád syrový maso,já ho zbožňuju.
Kámoška taky marodí,najel na ní vozejk a natrhl jí šlachu na noze,ona s tím hned nešla k doktorovi,až se jí do toho dal zánět,tak je taky doma už dlouho.
No vidíš,tak na příští ples můžeš přijet,třeba se Ti poníček vyhrát povede!!!!
jaruska
napsal(a):
No vidíš,tak na příští ples můžeš přijet,třeba se Ti poníček vyhrát povede!!!!
jej to asi nepujde na plesech se tancuje a z toho já mám panickou hrůzu
taky miluju syrový prejty a tatarák třeba a takový
jaruska
napsal(a):
Já toho taky moc nenatancovala,Olda hlídal doma a přišel pro mě akorát známej a pak jsme blbly s Eliškou Kučerovic,jinak mě taky bolej nohy,já se zvedla ze židle a chvíli jsem bolestí kyčlí nevěděla,jestli zase neupadnu,
tak to tam s Tebou klidně odsedím!!!!
jaruska
napsal(a):
Já toho taky moc nenatancovala,Olda hlídal doma a přišel pro mě akorát známej a pak jsme blbly s Eliškou Kučerovic,jinak mě taky bolej nohy,já se zvedla ze židle a chvíli jsem bolestí kyčlí nevěděla,jestli zase neupadnu,
tak to tam s Tebou klidně odsedím!!!!
no jo to by šlo ale je docela nesmysl jezdit 130km posedět na ples, když by sme si nemohly ani popovídat
když někde hraje hlasitá hudba, tak se mi zavřou uši a skoro nic neslyším
jen tu hudbu
bospor
napsal(a):
no jo to by šlo ale je docela nesmysl jezdit 130km posedět na ples, když by sme si nemohly ani popovídat
když někde hraje hlasitá hudba, tak se mi zavřou uši a skoro nic neslyším
jen tu hudbu
No jo,ta dálava mě taky štve,
a taky nesnáším,jak ta hudba řve
,ale tady to bylo docela príma,repráky byly bokem a před náma,takže nám to neřvalo do ucha,taky jsme tam hodně kecali.Já vyhrála mimo jiné ohlávku a ptáka perličku,ale toho jsme prostě nedokázali zamordovat,byl moc krásne
j,tak jsem ho vyměnila se sousedem za vajíčka.
On perličky chová,sice mu občas nějáká přilítne i k nám,ale my mu je zase vrátíme vždycky.
jaruska
napsal(a):
No jo,ta dálava mě taky štve,
a taky nesnáším,jak ta hudba řve
,ale tady to bylo docela príma,repráky byly bokem a před náma,takže nám to neřvalo do ucha,taky jsme tam hodně kecali.Já vyhrála mimo jiné ohlávku a ptáka perličku,ale toho jsme prostě nedokázali zamordovat,byl moc krásne
j,tak jsem ho vyměnila se sousedem za vajíčka.
On perličky chová,sice mu občas nějáká přilítne i k nám,ale my mu je zase vrátíme vždycky.
však já přijedu a pokecáme
udělalas dobrej obchod perlička je doma pro zlost
lepší vajíčka
jaruska
napsal(a):
Jééé,ti jsou kráásně zachumelení
,tady sice sněží,ale tak drobounlinkatě,že nic nenapadá,
no uvidíme ráno.
tady toho zas dneska napadlo hromada.
jaruska
napsal(a):
Taky ho pořád vyhlížím,a zase strašej s mrazama,fuj,to snad neskončí,ale koníci v bílý peřince se válející jsou úžasnííí!!!
jo Eví a Lucí,chtěla jsem se zeptat,ty vaše koníci jsou v tom čísle,jak je na titulce takovej arábek bílej?
Ono je to v pytlíku,takže si to člověk nemůže prohlídnout,kde máte ty koníky.
jaruska
napsal(a):
jo Eví a Lucí,chtěla jsem se zeptat,ty vaše koníci jsou v tom čísle,jak je na titulce takovej arábek bílej?
Ono je to v pytlíku,takže si to člověk nemůže prohlídnout,kde máte ty koníky.
Brr,je tam kosa a fučí to studený,ale trochu jsem zase odchlupatila Kačenku,ta bude vylínaná nejdřív.
Buff chvilku sledoval,ale tak ho to zase nudilo,že zase začal s těma svejma ksichťulema.
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Tenhle se mu teda fakt povedl.
Trošíčku jsem fotičky zmenšila,tak jeden pokus,jak to bude vyzerať.
bospor
napsal(a):
jéé jaruško kde máte nějakej sníh já myslela že napadlo všude a koukám že vy tam moc nemáte
leennyy říkala že u nich není žádnej. jak je tohle možný?????
a my v polabí jsme zasypaný zase
ahojté, u nás je Klondike..
westgirl
napsal(a):
ahojté, u nás je Klondike..
jéé,kdyby tak jsme zapadli do zitřka sněhem a nemusela bych do práce zítra mám jet busem,tak by nemusel jet,hihi....hřebeček, je maxi huňatý
westgirl
napsal(a):
jéé,kdyby tak jsme zapadli do zitřka sněhem a nemusela bych do práce zítra mám jet busem,tak by nemusel jet,hihi....hřebeček, je maxi huňatý
když ho pošimrám bičem, lehne si to je parelizování aspoň..je to komediant
westgirl
napsal(a):
když ho pošimrám bičem, lehne si to je parelizování aspoň..je to komediant
jaruska
napsal(a):
Jéé,to je hezký,jak se válí,hihi,
a Vy máte tááákovýho sněhu a my zase nic,napadlo tady tak 1 cm,
Ivčí,my jsme taková suchá oblast,
to i na Kladně je víc sněhu,a to je kousíček od nás.
jj, na Kladně máme o něco víc. A kousek za kladnem - na druhou stranu, než bydlíte vy, máme tak 10-15cm, podle toho, jak je to nafoukaný :-)
Fotka ze včerejšího večera :-)
amazonka78
napsal(a):
jj, na Kladně máme o něco víc. A kousek za kladnem - na druhou stranu, než bydlíte vy, máme tak 10-15cm, podle toho, jak je to nafoukaný :-)
Fotka ze včerejšího večera :-)
Jééé,hele,kladeňačka,
nazdár,my se asi neznáme,nebo jooo???
Koník je krásnej,ale od vidění ho neznám...
jaruska
napsal(a):
Nebyl jeden čas ustájenej na Smečně?
jaruska
napsal(a):
Jééé,hele,kladeňačka,
nazdár,my se asi neznáme,nebo jooo???
Koník je krásnej,ale od vidění ho neznám...
osobně se určitě neznáme, ale viděly jsme se loni na Hubertu u Hanče
Na tomhle ryzákovi jem tam byla. A poznávací znamení - jak se stala ta nehoda, tak jsem s ním jela dolů pro sanitku (marně - příjezdovku někdo zapblokoval)
Když už jsem u toho, nevíš, jestli jsou někde k sehnání (ke stažení?) fotky z toho Huberta?
nebyla by ještě mrkvička? :)
amazonka78
napsal(a):
ten můj zrzoun? jj, asi 2 dny :)
Příjezdovku prý zablokoval ten můj chlap,
ale letěl tam jak splašenej,když mu řekli,že tam překáží,ale než doběhl,tak oni se někudy dostali jinudy.
Kde jsou ke stažení fotky Ti neporadím,večer tam byl chlapík,který to všechno fotil a prodával večer Cdčka,ale jeho adresu ani kontakt nevím,ale Hanč by určitě věděl.
jaruska
napsal(a):
ale letěl tam jak splašenej,když mu řekli,že tam překáží,ale než doběhl,tak oni se někudy dostali jinudy.
Kde jsou ke stažení fotky Ti neporadím,večer tam byl chlapík,který to všechno fotil a prodával večer Cdčka,ale jeho adresu ani kontakt nevím,ale Hanč by určitě věděl.
Neměla jsi koníka taky ustájenýho někde u Stochova?
jaruska
napsal(a):
no, sjela jsem dolů, zjistila tu překážku (akorát tam přijela i sanitka), tak jsem volala panu Suchelovi, ať sežene šoféra a za chvíli tam přijel někdo se stříbrnou audinou, že pry to zkusí nějak objet. Jeli hledat objížďku. Tak jsem zase letěla s koněm nahoru je vyhlížet a za chvíli už tam byli. Ještě že už se pak nějak moc nejezdilo - koníka jsem uplně vyšťavila :-)
Večer na soudu jsem o těch fotografech věděla, ale nějak jsem se k tomu nedotala, zajít si pro CD :( ... S Hančem jsem mluvila naposledy v sobotu, doprčic! Na fotky jsem si nevzpomněla :(
ňami ňami! dobře jsi to uvařila! :-)
amazonka78
napsal(a):
no, sjela jsem dolů, zjistila tu překážku (akorát tam přijela i sanitka), tak jsem volala panu Suchelovi, ať sežene šoféra a za chvíli tam přijel někdo se stříbrnou audinou, že pry to zkusí nějak objet. Jeli hledat objížďku. Tak jsem zase letěla s koněm nahoru je vyhlížet a za chvíli už tam byli. Ještě že už se pak nějak moc nejezdilo - koníka jsem uplně vyšťavila :-)
Večer na soudu jsem o těch fotografech věděla, ale nějak jsem se k tomu nedotala, zajít si pro CD :( ... S Hančem jsem mluvila naposledy v sobotu, doprčic! Na fotky jsem si nevzpomněla :(
ňami ňami! dobře jsi to uvařila! :-)
Ahá,tak to já už tuším.
Fotek od Hanče moc nemám a když,tak jsem fotila všechny zezadu,páč jsem jela poslední,a stejně ty fotky do půlky vyjížďky stály za prd,byla velká mlha.
Kámoška mi nějáký fotky poslala,co fotil ten fotograf,tak jedna vzpomínková piraňa.
jaruska
napsal(a):
Ahá,tak to já už tuším.
Fotek od Hanče moc nemám a když,tak jsem fotila všechny zezadu,páč jsem jela poslední,a stejně ty fotky do půlky vyjížďky stály za prd,byla velká mlha.
Kámoška mi nějáký fotky poslala,co fotil ten fotograf,tak jedna vzpomínková piraňa.
taky jsem jela spíše vzadu, nebo v polovině. Většinou vedle takového šimla (ze Smečna) :-) Jj, ta ranní mlha byla hnusná, ale pak se to vybralo a bylo krásně :-)
amazonka78
napsal(a):
taky jsem jela spíše vzadu, nebo v polovině. Většinou vedle takového šimla (ze Smečna) :-) Jj, ta ranní mlha byla hnusná, ale pak se to vybralo a bylo krásně :-)
Jo,to jo,byl to pěknej Hubert,docela dost koní,škoda toho úrazu,ale holčina je snad v pohodě,tak je to dobrý.
Měla teda obrovský štěstí,
že kůň neměl podkovy,to by asi takhle dobře nedopadlo.Ale můžu Ti říct,že jak odlítal ten vrtulník,tak jsem měla husí kůži po celým těle,brr.
jaruska
napsal(a):
Jo,to jo,byl to pěknej Hubert,docela dost koní,škoda toho úrazu,ale holčina je snad v pohodě,tak je to dobrý.
Měla teda obrovský štěstí,
že kůň neměl podkovy,to by asi takhle dobře nedopadlo.Ale můžu Ti říct,že jak odlítal ten vrtulník,tak jsem měla husí kůži po celým těle,brr.
Petro,ty teď sídlíš na Sletišti?
jaruska
napsal(a):
Prodloužený klus.
jaruska
napsal(a):
Brzdí skoro o Moruši.
Kdepak na Sletišti! Mám ho teď na pastevku - Běleč... Téééda, tak před hodinou začlo na Kladně chumelit a chumelí stále. A parádní velké vločky! Co u vás? Taky už se něčeho dočkáte? Kdyby to šlo, tak vám něco pošlu mailem
beganka při očistě - zůstal tam po ní žlutej flek
amazonka78
napsal(a):
Kdepak na Sletišti! Mám ho teď na pastevku - Běleč... Téééda, tak před hodinou začlo na Kladně chumelit a chumelí stále. A parádní velké vločky! Co u vás? Taky už se něčeho dočkáte? Kdyby to šlo, tak vám něco pošlu mailem
sotva jsem se sem pochlubila s chumelenicí, tak chumelit přestalo
zrzoun dnes před vzjížďkou
amazonka78
napsal(a):
A tam je to dobrý v Bělči,že jo?
Kentík už tam asi není,viď,nevíš,kam se vrtnul?
Byl to takový hnědáček poníček,Kačenčino hříbátko po Collinovi.
Ta beganka je hezká!!!
jaruska
napsal(a):
Ta beganka je hezká!!!
Tady nechumelí,jsem měla napsat Katce Neumannový,aby mi nějákej ten kamióón poslala koníkům do výběhu aspoň na blbnutí,
a něco Jarušce na zahradu na bobování.
jaruska
napsal(a):
Ta beganka je hezká!!!
O Kentovi nevim .. kde by měl být? V Bělči, nebo ve Smečně? Po Collinovi mají myslím 2 hříbata v tom smečně, jestli si to nepletu.. A pokud jde o ty koně na pastvině, tak stěží vím, kdo se jak jmenuje, natožpak po kom jsou
Nedávno z Bělče odvezli hnědé poníky (mámu se synem) - jmenujou se asi Nelli a Fox, nebo tak nějak... Jinak je tam hnědý poník Tadeáš - jeho panička sem taky chodí
V Bělči je to docela gut, ale mohlo by to být lepší
inu, to ale asi všude..
Tady zrzek dnes po vyjížďce :-)
jaruska
napsal(a):
Tady nechumelí,jsem měla napsat Katce Neumannový,aby mi nějákej ten kamióón poslala koníkům do výběhu aspoň na blbnutí,
a něco Jarušce na zahradu na bobování.
aspoň nemusíš uklízet chodník jako já
bospor
napsal(a):
aspoň nemusíš uklízet chodník jako já
uklízím a uklízím a takhle to vypadá když projede pluh
amazonka78
napsal(a):
O Kentovi nevim .. kde by měl být? V Bělči, nebo ve Smečně? Po Collinovi mají myslím 2 hříbata v tom smečně, jestli si to nepletu.. A pokud jde o ty koně na pastvině, tak stěží vím, kdo se jak jmenuje, natožpak po kom jsou
Nedávno z Bělče odvezli hnědé poníky (mámu se synem) - jmenujou se asi Nelli a Fox, nebo tak nějak... Jinak je tam hnědý poník Tadeáš - jeho panička sem taky chodí
inu, to ale asi všude..
Noo,to u nás dělá Olda,
takže klidně může padat!
Né,Petro,ten Kentík tam byl,byl paní doktorky,a prodávala ho,prodala ho,ale já nevím,kam,pátrat po tom nebudu,já jenom,jestli náhodou něco nevíš.
amazonka78
napsal(a):
inu, to ale asi všude..
tak děléééééj!!!! Kde se flákáš s tou dekou a žrádlem?!
amazonka78
napsal(a):
tak děléééééj!!!! Kde se flákáš s tou dekou a žrádlem?!
jéééé, já bych klidně snížek před barákem uklízela - sníh prostě miluju. Pod kopyty, pod koly, na chodníku i na lopatě, když ho musím odházet
Tady ten samý darmožrout u napajedla - opět dnes a ani ne o hodinu později než na předchozí sluníčkové fotce.
amazonka78
napsal(a):
jéééé, já bych klidně snížek před barákem uklízela - sníh prostě miluju. Pod kopyty, pod koly, na chodníku i na lopatě, když ho musím odházet
Tady ten samý darmožrout u napajedla - opět dnes a ani ne o hodinu později než na předchozí sluníčkové fotce.
Jé,to je tam nějáká studánka či co to je???
Taky mám ráda sníh,ty vyjížďky ve sněhu jsou úžasný.
Já Oldovi vždycky pomáhala,ale né hrablem,to je moc velký a těžký,ale aspoň tou hliníkovou lopatou,nahazovala jsem Jarče na dvoře kopici,aby si v tom mohla vyhrabošit tunel a blbla tam vždycky se psema.
jaruska
napsal(a):
Jé,to je tam nějáká studánka či co to je???
Taky mám ráda sníh,ty vyjížďky ve sněhu jsou úžasný.
Já Oldovi vždycky pomáhala,ale né hrablem,to je moc velký a těžký,ale aspoň tou hliníkovou lopatou,nahazovala jsem Jarče na dvoře kopici,aby si v tom mohla vyhrabošit tunel a blbla tam vždycky se psema.
pastvinou protéká potok, ve kterém leží skruž - v té skruži se rozbíjí led, aby koně přístup k vodě :-)
Tady obrázek z podzimu - to samé místo :-)
amazonka78
napsal(a):
pastvinou protéká potok, ve kterém leží skruž - v té skruži se rozbíjí led, aby koně přístup k vodě :-)
Tady obrázek z podzimu - to samé místo :-)
ten potok ti teda závidím já tahám belíky a pěkně mi to leze na nervy
jaruska
napsal(a):
Já teď v mrazech taky tahám kýblema,
ale zase toho není tolik a není to tak strašně daleko,je to asi 20 m.
jaruska
napsal(a):
Já teď v mrazech taky tahám kýblema,
ale zase toho není tolik a není to tak strašně daleko,je to asi 20 m.
to já jich mám dost 7 koní něco vymlaskne
a tahám i v létě
jen loni mi míťa zprovoznil čerpadlo tak sem nemusela pumpovat a tahat daleko.
bospor
napsal(a):
to já jich mám dost 7 koní něco vymlaskne
a tahám i v létě
jen loni mi míťa zprovoznil čerpadlo tak sem nemusela pumpovat a tahat daleko.
Noo,to znám,7 koní jsem tu měla jeden čas taky
,sice 2 z nich byli poníci,ale byli tu,už to ani nechápu,jak jsem to zvládla.
Ale už bych to nechtěla,tyhle bohatě stačej.
jaruska
napsal(a):
Tak konečně sněží i tady,ale není to žádná sláva,je tu tak cenťák sněhu.
Ivčí,ty ženy řidičky byly super,to muším ukázat Oldovi,aby viděl,jakej poklad má doma,že mu ušetří docela dost peněz.
tak kolik vám nasněžilo? nám nějakých 5cm ale něco zas odtálo nebo to zhoustlo takže pořád máme těch 15-16
bospor
napsal(a):
tak kolik vám nasněžilo? nám nějakých 5cm ale něco zas odtálo nebo to zhoustlo takže pořád máme těch 15-16
u nás je sněhu hafo!..psi když stojí, mají skoro po krk
lucky
napsal(a):
u nás je sněhu hafo!..psi když stojí, mají skoro po krk
skáčou jak gumídci
jaruska
napsal(a):
Jéé,o takovým sněhu se mi zdá už dlooouho!!!!
Tý jo,Usina po kolena ve sněhu,
no jo,hory....
jaruska
napsal(a):
Jéé,o takovým sněhu se mi zdá už dlooouho!!!!
Tý jo,Usina po kolena ve sněhu,
no jo,hory....
JJ, ale už jsou všichni znechucení. Na Use někdy přesklakuji metr a půl závěje, občas zapadneme po bříško. Dneska jsme se jen prošly na procházku po cestě a psi taky byli jen na hřišti, včera měli všichni zabíračku..no, vlastně každý den Zítra pojedu na vyjížďku
lucky
napsal(a):
JJ, ale už jsou všichni znechucení. Na Use někdy přesklakuji metr a půl závěje, občas zapadneme po bříško. Dneska jsme se jen prošly na procházku po cestě a psi taky byli jen na hřišti, včera měli všichni zabíračku..no, vlastně každý den Zítra pojedu na vyjížďku
Use rostou dobře svalíky..bych se i projela k Evči..teda pokud bychom se probrodily sněhem
..Usa už posledně v tom sněhu dělala, že ten kopec k ní teda nemusí
jaruska
napsal(a):
To je mi moc líto,že nemůžeš jezdit,
tak snad se to brzičko vyléčí!!!
Krásnou dobrou noc,jdu spát se spolubydlou.
no já teď celekem využívám toho sněhu, u když ho mám plné zuby, tak aspoň si kůň i psi v tom zuamakají. Je to fakt posilovna. Zítra jedeme zase. Dneska měli odpočinek
Taky jdu dnes do hajan
lucky
napsal(a):
no já teď celekem využívám toho sněhu, u když ho mám plné zuby, tak aspoň si kůň i psi v tom zuamakají. Je to fakt posilovna. Zítra jedeme zase. Dneska měli odpočinek
Taky jdu dnes do hajan
http://hobby.idnes.cz/kocku-bez-sr sti-oceni-hlavne-alergici-dwr-/ho bby-mazlicci.asp?c=A 090209_233808_hobby-mazlicci_lud
tři mezery