Westernové plemena a jezdci - kochači 33

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2009 11:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

Je to super,že se dají ty listy vyndavat,jednak že člověk,když ví,kterou trasu asi tak zhruba pojede,tak si vezme jen ty listy,a za druhý,že stezky se neustále aktualizují,přibývají nové,+stanice to samý,takže se vezme list,ten se předělá,zaktualizuje a je to.

13.2.2009 12:23
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):
Je to super,že se dají ty listy vyndavat,jednak že člověk,když ví,kterou trasu asi tak zhruba pojede,tak si vezme jen ty listy,a za druhý,že stezky se neustále aktualizují,přibývají nové,+stanice to samý,takže se vezme list,ten se předělá,zaktualizuje a je to.

Jaruško,
mapky vypadají skvěle!!!
Dobrý nápad..
Škoda že takové nejsou pro všechny kraje..No někdy to tak třeba bude!

13.2.2009 13:52
microfon

XXX.XXX.182.201

jaruska napsal(a):

Zdravím spřízněné duše a když už se sem tak vměšuji chtěla bych se zeptat na Váš názor na hřebce Dandys Jack Bonanza, Huck gun či PB Flame Dually...

13.2.2009 13:59
dakotka

XXX.XXX.8.129

microfon napsal(a):
Zdravím spřízněné duše a když už se sem tak vměšuji chtěla bych se zeptat na Váš názor na hřebce Dandys Jack Bonanza, Huck gun či PB Flame Dually...

ahojte....lidičky nevíte kdo má koníky u kempu Javorová skála ...jistebník...u Tábora???máme vtom kempu v květnu sraz tak jen jestli je to někdo známej

13.2.2009 14:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
ahojte....lidičky nevíte kdo má koníky u kempu Javorová skála ...jistebník...u Tábora???máme vtom kempu v květnu sraz tak jen jestli je to někdo známej

Eví,díky,no,mě se to moc líbí,ještě by byla super celorepubliková.
Jé,Microfon,to já Ti neporadím,Jacka jsem viděla jen na fotce a ty ostatní taky neznám.
Janí,není to Jistebnice?

13.2.2009 14:28
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
Eví,díky,no,mě se to moc líbí,ještě by byla super celorepubliková.
Jé,Microfon,to já Ti neporadím,Jacka jsem viděla jen na fotce a ty ostatní taky neznám.
Janí,není to Jistebnice?

aha no asi bude....kamarad co to pořada mi ukazoval že sozu tam koně.....

13.2.2009 14:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
aha no asi bude....kamarad co to pořada mi ukazoval že sozu tam koně.....

Pak by to byli huculíííčci!!!Šmarjá,jedu s Tebou!!!!

Farma / Y Cunkov
Farma / Y Cunkov
Cunkov 5
p. Jistebnice
p. Vladimír Vopravil
Tel.: +420 381 273 686 - 8.30-9.00 a 18.00-19.00
+420 723 984 579
Fax: 317 834 118
Email
WWW Farma se nachází v krásném prostředí Čertovy pahorkatiny mezi obcemi Sedlec-Prčice a Jistebnicí. Na farmě je asi 35 koní z toho 25 huculů. Možnost vodění dětí, vyjížděk kočárem a v zimě na saních - ovšem je třeba se objednat alespoň jeden den dopředu. Možnost ustájení a výcviku vlastních koní (nejen huculských).

Ceny: Vyjížďka : 180 Kč za hodinu, jízdárna : 160 Kč za hodinu, lonž : 150 Kč za 1/2 hodiny, vodění : 15 Kč za 5 minut, kočár, saně : 500 Kč za hodinu

13.2.2009 14:53
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Farma / Y Cunkov
Farma / Y Cunkov
Cunkov 5
p. Jistebnice
p. Vladimír Vopravil
+420 723 984 579
Email
WWW Farma se nachází v krásném prostředí Čertovy pahorkatiny mezi obcemi Sedlec-Prčice a Jistebnicí. Na farmě je asi 35 koní z toho 25 huculů. Možnost vodění dětí, vyjížděk kočárem a v zimě na saních - ovšem je třeba se objednat alespoň jeden den dopředu. Možnost ustájení a výcviku vlastních koní (nejen huculských).

Ceny: Vyjížďka : 180 Kč za hodinu, jízdárna : 160 Kč za hodinu, lonž : 150 Kč za 1/2 hodiny, vodění : 15 Kč za 5 minut, kočár, saně : 500 Kč za hodinu

Teda ta mapa je super...škoda že není Severní Morava a Slezsko

Holky, tady je fujavice děsná! Jsem chtěla na vyjížďku, ale nejde málem vidět na krok, tady to děsně fouká, Use jsem přistlala dva pytle hoblin, seno, leží a chrní

Jinak ten kočár je božský..sakrááá! Bych takový jednou chtěla!!!! A Usu naučit tahat..to by bylo kráásné..arábek v zápřahu!
Ale jak tam vidím tu fujavici, tak asi večer vyjedu ještě se psy se saněmi

13.2.2009 15:00
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

Farma / Y Cunkov
Farma / Y Cunkov
Cunkov 5
p. Jistebnice
p. Vladimír Vopravil
+420 723 984 579
Email

týý brdo podle fotek to bude ono...sakr bléé ale esik mě posadí na bránu tak se nikam nedostanu

13.2.2009 15:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
týý brdo podle fotek to bude ono...sakr bléé ale esik mě posadí na bránu tak se nikam nedostanu

Jéé,Lucí,tak to přijde zítra k nám,asi,fujavica.
Kočár je krásnej,viď,úplně v něm tu Usinu vidím!!!!
Jé,Janí,na jakou bránu???

13.2.2009 15:24
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jéé,Lucí,tak to přijde zítra k nám,asi,fujavica.
Kočár je krásnej,viď,úplně v něm tu Usinu vidím!!!!
Jé,Janí,na jakou bránu???

No jo..třeba se jedou rozhodnu a kočár nějaký pidi koupím a naučím holčí tahat..zkušenosti mám a naučit arab snad nebude tak těžké..

Jinak koukám, koukám a narazila jsem na tohle..to je udidlo co?..vidím to poprvé...

http://www.montgomerysaddlesandtack.net/ showmangunstylehorsebit.aspx

13.2.2009 15:28
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo..třeba se jedou rozhodnu a kočár nějaký pidi koupím a naučím holčí tahat..zkušenosti mám a naučit arab snad nebude tak těžké..

Jinak koukám, koukám a narazila jsem na tohle..to je udidlo co?..vidím to poprvé...

http://www.montgomerysaddlesandtack.net/ showmangunstylehorsebit.aspx

Mám dotaz! prosba o pomoc!

Kuknete na tohle..jak zjistím kolk je šířka udítka???? teoreticky je to myslím pro pony, ta,kže moožná by to mohlo být Use...máme 11,5 udidlo a páku v tom sehnat je šílené..tohle by možná být mohlo, ale nevím jak zjistit udítko..šířku,...já se v těch jejjich mírách nevyznám.....pomůžete někdo???

2 mezery!

http://www.montgomerysaddlesandtack.net/
showmanstainlesssteelpony showbitwithengravedsilver.aspx

13.2.2009 15:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Mám dotaz! prosba o pomoc!

Kuknete na tohle..jak zjistím kolk je šířka udítka???? teoreticky je to myslím pro pony, ta,kže moožná by to mohlo být Use...máme 11,5 udidlo a páku v tom sehnat je šílené..tohle by možná být mohlo, ale nevím jak zjistit udítko..šířku,...já se v těch jejjich mírách nevyznám.....pomůžete někdo???

2 mezery!

http://www.montgomerysaddlesandtack.net/
showmanstainlesssteelpony showbitwithengravedsilver.aspx

Jéžííšmarjá,to je fakt udidlo,jooo?Se picnu!

13.2.2009 15:33
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jéžííšmarjá,to je fakt udidlo,jooo?Se picnu!

jj..show...používá se dost na araáše na plesure..jen mě teoreticky zajímají vůbec u všech ty míry..já fakt nevím vždycky jak jako je velké to udítko...či já vím kolik je nějaký palec či co?..nemůžou mít sakra všichni centimetry?

13.2.2009 15:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
jj..show...používá se dost na araáše na plesure..jen mě teoreticky zajímají vůbec u všech ty míry..já fakt nevím vždycky jak jako je velké to udítko...či já vím kolik je nějaký palec či co?..nemůžou mít sakra všichni centimetry?

Jedna palcová mezinárodní míra je přesně 25.4 mm, zatímco jeden palcový americký průzkum míra je definována tak to 39.37 se posunuje je přesně jeden metr. Pro většinu aplikací, rozdíl je bezvýznamný (o 3 milimetrech na míli).

13.2.2009 15:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jedna palcová mezinárodní míra je přesně 25.4 mm, zatímco jeden palcový americký průzkum míra je definována tak to 39.37 se posunuje je přesně jeden metr. Pro většinu aplikací, rozdíl je bezvýznamný (o 3 milimetrech na míli).

Je to něják divně přeložený,ale ty míry jsou asi dobře.

13.2.2009 15:41
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

dííky!!!!!
Takže když je něco 5" , tak to má 12,7cm, jo?...hmmmm

13.2.2009 15:44
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
dííky!!!!!

takže to pony udidlo by mělo mít cca 10cm udítko..hmm...malé...

13.2.2009 15:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
dííky!!!!!

To já nevím,nepočítám to,je to fakt na houby tyhle jejich míry.Měli by to uvádět ve všech délkách světa,aby to člověk nemušel přepočítávat.

13.2.2009 15:48
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
To já nevím,nepočítám to,je to fakt na houby tyhle jejich míry.Měli by to uvádět ve všech délkách světa,aby to člověk nemušel přepočítávat.

"Because Arabians usually have more refined heads with smaller muzzles than other breeds, they also need smaller bits. The typical Arabian bit is size 4 3/4 (4 3/4 inches across). Horses with narrower jaws (from side to side, where the bit lies in the mouth) may need a 4 1/2. Arabians with wider mouths may take a standard horse size bit (5 inches)."

z toho vyplývá, že nejsem sami kdo má problém

13.2.2009 15:49
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
"Because Arabians usually have more refined heads with smaller muzzles than other breeds, they also need smaller bits. The typical Arabian bit is size 4 3/4 (4 3/4 inches across). Horses with narrower jaws (from side to side, where the bit lies in the mouth) may need a 4 1/2. Arabians with wider mouths may take a standard horse size bit (5 inches)."

z toho vyplývá, že nejsem sami kdo má problém

něco takového bych si představovala!

http://www.principesilver.com/images/bit09.jpg

některá jsou pěkná.. http://www.principesilver.com/bits.html

13.2.2009 16:01
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

toš jaru jak víš ja drndam na chopperu a děláme s kamošema dva srazy jeden jarní v čechách a jeden podzimní u nás..no a jarní je v tom kempu u tábora....a jelikož si všichni pomáháme tak ja sedim na bráně a vybírám vstupné..pokad tam nedosadí nějakeho ramboušěe...ale myslím že třeba tu chvilku najdu nebo za mnou dojed na bránu

13.2.2009 16:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
toš jaru jak víš ja drndam na chopperu a děláme s kamošema dva srazy jeden jarní v čechách a jeden podzimní u nás..no a jarní je v tom kempu u tábora....a jelikož si všichni pomáháme tak ja sedim na bráně a vybírám vstupné..pokad tam nedosadí nějakeho ramboušěe...ale myslím že třeba tu chvilku najdu nebo za mnou dojed na bránu

Né,to já nemožu,starý by mě nepustil.

13.2.2009 16:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Dneska je táááák krráááásně!!!!!

15.2.2009 10:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Dneska je táááák krráááásně!!!!!

Tak jsem byla včéra na plese v Račíněvsi,o půlnoci se vyhrával poník,no já ho samozřejmě zase nevyhrála,ale poníček zůstává na pecharově ranči,vyhrál ho dobrý známý mladé Pecharové,tak jí ho věnoval.

15.2.2009 11:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak jsem byla včéra na plese v Račíněvsi,o půlnoci se vyhrával poník,no já ho samozřejmě zase nevyhrála,ale poníček zůstává na pecharově ranči,vyhrál ho dobrý známý mladé Pecharové,tak jí ho věnoval.

Tady už ponďa s výhercem.

15.2.2009 11:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady už ponďa s výhercem.

Je to osmiměsíční kulíšek,byl opravdu mooc pěknej a hodnej.

15.2.2009 11:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Je to osmiměsíční kulíšek,byl opravdu mooc pěknej a hodnej.

15.2.2009 20:19
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

nechápu jak může někdo dát koně do tomboly nebo jako výhru
například na výstavě v lysý
zdá se mi že je to vůči tomu zvířeti strašně sprostý!!!! takhle se ho zbavit a vyhnat buhví kam

15.2.2009 21:35
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
nechápu jak může někdo dát koně do tomboly nebo jako výhru
například na výstavě v lysý
zdá se mi že je to vůči tomu zvířeti strašně sprostý!!!! takhle se ho zbavit a vyhnat buhví kam

No jo, to se mi taky nelíbí. Ale poníček je rozkošný

16.2.2009 07:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No jo, to se mi taky nelíbí. Ale poníček je rozkošný

Taky bych poníčka do tomboly nedala,ale ten poníček je normálně odkoupen a pak ten Pavel,co to organizuje,vždycky dbá na to,aby poník přišel do správných rukou,zatím tomu vždycky tak bylo,i když poníčka vyhrál někdo,kdo ho nechce nebo nemá možnosti,tak se draží a vydraží si ho ten,kdo ho opravdu chce.A jelikož se tu většina lidí zná,tak Pavel i ví,kam poník půjde a má o nich zprávy i pak,když jsou starší.

16.2.2009 07:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Taky bych poníčka do tomboly nedala,ale ten poníček je normálně odkoupen a pak ten Pavel,co to organizuje,vždycky dbá na to,aby poník přišel do správných rukou,zatím tomu vždycky tak bylo,i když poníčka vyhrál někdo,kdo ho nechce nebo nemá možnosti,tak se draží a vydraží si ho ten,kdo ho opravdu chce.A jelikož se tu většina lidí zná,tak Pavel i ví,kam poník půjde a má o nich zprávy i pak,když jsou starší.

16.2.2009 08:30
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Tak musí doufat, že fakt bude v dobrých rukou.

16.2.2009 08:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Tak musí doufat, že fakt bude v dobrých rukou.

Noo,tenhle se bude mít skvěle,to nemám strach.
Ale to bys nemohla prodat vlastně nic,páč nemůžeš vědět,když koníka nebo hříbě prodáš,kdy se kupující dostane do situace,že přijde třeba o práci a pak koníka prodat prostě musí,je to těžký.

16.2.2009 08:40
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Ale to bys nemohla prodat vlastně nic,páč nemůžeš vědět,když koníka nebo hříbě prodáš,kdy se kupující dostane do situace,že přijde třeba o práci a pak koníka prodat prostě musí,je to těžký.

No jo..proto nechovám nic a mám to v klidu

16.2.2009 10:20
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

ale néé! když budu prodávat tak vidím komu a můžu se rozhodnout. jasně že se můžu splést takhle mezi známýma dejme tomu :-/
ale vem si tu tombolu v lysý co když ho vyhraje někdo kdo ho vlastně vůbec nechce? jen děcko vyplnilo kupon a rodiče řeknou "no dobře" jen aby děcko neřvalo celou cestu domu.
a tam není poník ale hříbě chlaďase
co s tím koněm bude? dala bys hříbě od moruše do tomboly??? já teda ne a ty jistě taky ne!!
nechápu jak to někdo může udělat

16.2.2009 12:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
ale néé! když budu prodávat tak vidím komu a můžu se rozhodnout. jasně že se můžu splést takhle mezi známýma dejme tomu :-/
ale vem si tu tombolu v lysý co když ho vyhraje někdo kdo ho vlastně vůbec nechce? jen děcko vyplnilo kupon a rodiče řeknou "no dobře" jen aby děcko neřvalo celou cestu domu.
a tam není poník ale hříbě chlaďase
co s tím koněm bude? dala bys hříbě od moruše do tomboly??? já teda ne a ty jistě taky ne!!
nechápu jak to někdo může udělat

Vždyť jsem psala,že bych taky hříbě do tomboly nedala,jen jsem napsala,že ty hříbátka se,aspoň teda tady u Pavla,dostávají do rukou lidí,kteří to s koňmi umí a vědí,co to obnáší,a pokud vím,i ta hříbata z Lysý jsou sledována,jak se jim daří.
Ivčí,ale to my tad\y spolu nevyřešíme,já za to přece nemůžu,jen jsem dala fotky a napsala,že zrovna tohle hříbě se dostalo do dobrých rukou,mohlo dopadnout taky daleko hůř.

16.2.2009 13:37
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Vždyť jsem psala,že bych taky hříbě do tomboly nedala,jen jsem napsala,že ty hříbátka se,aspoň teda tady u Pavla,dostávají do rukou lidí,kteří to s koňmi umí a vědí,co to obnáší,a pokud vím,i ta hříbata z Lysý jsou sledována,jak se jim daří.
Ivčí,ale to my tad\y spolu nevyřešíme,já za to přece nemůžu,jen jsem dala fotky a napsala,že zrovna tohle hříbě se dostalo do dobrých rukou,mohlo dopadnout taky daleko hůř.

nevyřešíme ale trošku rozčilovat se můžu doma mě nikdo neposlouchá
a sněží od rána napadlo už dobře 5cm

16.2.2009 14:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
nevyřešíme ale trošku rozčilovat se můžu doma mě nikdo neposlouchá
a sněží od rána napadlo už dobře 5cm

No můžeš,samozřejmě,slibuju,že už sem nic takovýho nebudu dávat.

16.2.2009 18:19
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No můžeš,samozřejmě,slibuju,že už sem nic takovýho nebudu dávat.

jé jaruško co děláš klidně dávej co chceš!!! proto je to to diskuse ne?
mimochodem mě by se líbilo vyhrát takovýho pěknýho poníka je docela černej a to je moje krevní skupina
a sněží a sněží a sněží. už sem 4x vyhrnovala chodník a furt je tam hromada sněhu
a to jsem opět marod louplo mi v koleni a do práce prostě nemůžu
2dny dovolený to nezpravili tak sem v sobotu jela na pohotovost a mám kontrolku ve středu du na kontrolu. chodit už můžu ale dřepy ke kravám mi ještě nehrozej
a navíc sem v pátek dělala zabíjačku to sem ještě skoro nemohla ani chodit

16.2.2009 18:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
jé jaruško co děláš klidně dávej co chceš!!! proto je to to diskuse ne?
mimochodem mě by se líbilo vyhrát takovýho pěknýho poníka je docela černej a to je moje krevní skupina
a sněží a sněží a sněží. už sem 4x vyhrnovala chodník a furt je tam hromada sněhu
a to jsem opět marod louplo mi v koleni a do práce prostě nemůžu
2dny dovolený to nezpravili tak sem v sobotu jela na pohotovost a mám kontrolku ve středu du na kontrolu. chodit už můžu ale dřepy ke kravám mi ještě nehrozej
a navíc sem v pátek dělala zabíjačku to sem ještě skoro nemohla ani chodit

Však já vím,Ivčí,ale nechci,abyses rozčilovala,Tvoje zdraví je pro mě přednější.
Jééé,ňáááám,tohle miluju,to se vždycky nacpu,prejt,jéééje,červenej a my teď dělali klobásy,to jsem taky pořád chodila a ochutnávala,nechápu,jak někdo nemůže mít rád syrový maso,já ho zbožňuju.
Kámoška taky marodí,najel na ní vozejk a natrhl jí šlachu na noze,ona s tím hned nešla k doktorovi,až se jí do toho dal zánět,tak je taky doma už dlouho.

16.2.2009 18:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Však já vím,Ivčí,ale nechci,abyses rozčilovala,Tvoje zdraví je pro mě přednější.
Jééé,ňáááám,tohle miluju,to se vždycky nacpu,prejt,jéééje,červenej a my teď dělali klobásy,to jsem taky pořád chodila a ochutnávala,nechápu,jak někdo nemůže mít rád syrový maso,já ho zbožňuju.
Kámoška taky marodí,najel na ní vozejk a natrhl jí šlachu na noze,ona s tím hned nešla k doktorovi,až se jí do toho dal zánět,tak je taky doma už dlouho.

No vidíš,tak na příští ples můžeš přijet,třeba se Ti poníček vyhrát povede!!!!

16.2.2009 18:46
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No vidíš,tak na příští ples můžeš přijet,třeba se Ti poníček vyhrát povede!!!!

jej to asi nepujde na plesech se tancuje a z toho já mám panickou hrůzu
taky miluju syrový prejty a tatarák třeba a takový

16.2.2009 18:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Já toho taky moc nenatancovala,Olda hlídal doma a přišel pro mě akorát známej a pak jsme blbly s Eliškou Kučerovic,jinak mě taky bolej nohy,já se zvedla ze židle a chvíli jsem bolestí kyčlí nevěděla,jestli zase neupadnu,tak to tam s Tebou klidně odsedím!!!!

16.2.2009 19:50
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Já toho taky moc nenatancovala,Olda hlídal doma a přišel pro mě akorát známej a pak jsme blbly s Eliškou Kučerovic,jinak mě taky bolej nohy,já se zvedla ze židle a chvíli jsem bolestí kyčlí nevěděla,jestli zase neupadnu,tak to tam s Tebou klidně odsedím!!!!

no jo to by šlo ale je docela nesmysl jezdit 130km posedět na ples, když by sme si nemohly ani popovídat když někde hraje hlasitá hudba, tak se mi zavřou uši a skoro nic neslyším jen tu hudbu

16.2.2009 20:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
no jo to by šlo ale je docela nesmysl jezdit 130km posedět na ples, když by sme si nemohly ani popovídat když někde hraje hlasitá hudba, tak se mi zavřou uši a skoro nic neslyším jen tu hudbu

No jo,ta dálava mě taky štve,a taky nesnáším,jak ta hudba řve,ale tady to bylo docela príma,repráky byly bokem a před náma,takže nám to neřvalo do ucha,taky jsme tam hodně kecali.Já vyhrála mimo jiné ohlávku a ptáka perličku,ale toho jsme prostě nedokázali zamordovat,byl moc krásnej,tak jsem ho vyměnila se sousedem za vajíčka.On perličky chová,sice mu občas nějáká přilítne i k nám,ale my mu je zase vrátíme vždycky.

16.2.2009 20:24
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No jo,ta dálava mě taky štve,a taky nesnáším,jak ta hudba řve,ale tady to bylo docela príma,repráky byly bokem a před náma,takže nám to neřvalo do ucha,taky jsme tam hodně kecali.Já vyhrála mimo jiné ohlávku a ptáka perličku,ale toho jsme prostě nedokázali zamordovat,byl moc krásnej,tak jsem ho vyměnila se sousedem za vajíčka.On perličky chová,sice mu občas nějáká přilítne i k nám,ale my mu je zase vrátíme vždycky.

však já přijedu a pokecáme
udělalas dobrej obchod perlička je doma pro zlost lepší vajíčka

16.2.2009 20:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
však já přijedu a pokecáme
udělalas dobrej obchod perlička je doma pro zlost lepší vajíčka

Jééé,ti jsou kráásně zachumelení,tady sice sněží,ale tak drobounlinkatě,že nic nenapadá,no uvidíme ráno.

16.2.2009 20:35
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jééé,ti jsou kráásně zachumelení,tady sice sněží,ale tak drobounlinkatě,že nic nenapadá,no uvidíme ráno.

tady toho zas dneska napadlo hromada.

16.2.2009 20:45
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tady toho zas dneska napadlo hromada.

17.2.2009 09:57
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

tak kdy už bude to jarooooo?????

17.2.2009 09:58
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tak kdy už bude to jarooooo?????

17.2.2009 13:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

Taky ho pořád vyhlížím,a zase strašej s mrazama,fuj,to snad neskončí,ale koníci v bílý peřince se válející jsou úžasnííí!!!

17.2.2009 13:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Taky ho pořád vyhlížím,a zase strašej s mrazama,fuj,to snad neskončí,ale koníci v bílý peřince se válející jsou úžasnííí!!!

jo Eví a Lucí,chtěla jsem se zeptat,ty vaše koníci jsou v tom čísle,jak je na titulce takovej arábek bílej?Ono je to v pytlíku,takže si to člověk nemůže prohlídnout,kde máte ty koníky.

17.2.2009 14:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
jo Eví a Lucí,chtěla jsem se zeptat,ty vaše koníci jsou v tom čísle,jak je na titulce takovej arábek bílej?Ono je to v pytlíku,takže si to člověk nemůže prohlídnout,kde máte ty koníky.

Brr,je tam kosa a fučí to studený,ale trochu jsem zase odchlupatila Kačenku,ta bude vylínaná nejdřív.Buff chvilku sledoval,ale tak ho to zase nudilo,že zase začal s těma svejma ksichťulema.

17.2.2009 14:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

17.2.2009 14:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tenhle se mu teda fakt povedl.

17.2.2009 17:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tenhle se mu teda fakt povedl.

Trošíčku jsem fotičky zmenšila,tak jeden pokus,jak to bude vyzerať.

17.2.2009 17:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Trošíčku jsem fotičky zmenšila,tak jeden pokus,jak to bude vyzerať.

Hm,se to moc nezmenšilo,koukám.

17.2.2009 18:31
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Hm,se to moc nezmenšilo,koukám.

jéé jaruško kde máte nějakej sníh já myslela že napadlo všude a koukám že vy tam moc nemáte leennyy říkala že u nich není žádnej. jak je tohle možný?????
a my v polabí jsme zasypaný zase

17.2.2009 19:52
westgirl

XXX.XXX.227.219

bospor napsal(a):
jéé jaruško kde máte nějakej sníh já myslela že napadlo všude a koukám že vy tam moc nemáte leennyy říkala že u nich není žádnej. jak je tohle možný?????
a my v polabí jsme zasypaný zase

ahojté, u nás je Klondike..

17.2.2009 19:58
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ahojté, u nás je Klondike..

jéé,kdyby tak jsme zapadli do zitřka sněhem a nemusela bych do práce zítra mám jet busem,tak by nemusel jet,hihi....hřebeček, je maxi huňatý

17.2.2009 20:01
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
jéé,kdyby tak jsme zapadli do zitřka sněhem a nemusela bych do práce zítra mám jet busem,tak by nemusel jet,hihi....hřebeček, je maxi huňatý

když ho pošimrám bičem, lehne si to je parelizování aspoň..je to komediant

17.2.2009 20:04
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

17.2.2009 20:07
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

už to studííí!!!!

17.2.2009 20:10
amazonka78

XXX.XXX.7.84

westgirl napsal(a):

a kde ho tim bičem šimráš? To vypadá, že mu vyprávíš nějaký supr vtipy a on se u toho válí smíchy

17.2.2009 20:18
bospor

XXX.XXX.193.16

westgirl napsal(a):

já se naopak modlím abych ráno vyjela autem ze dvora trolejem se mi do nemocnice vůůůůbec nechce

17.2.2009 20:31
westgirl

XXX.XXX.227.219

bospor napsal(a):
já se naopak modlím abych ráno vyjela autem ze dvora trolejem se mi do nemocnice vůůůůbec nechce

šimrám ho za ušima,a ho to tak štve,že si ze zoufalství lehne,aby se toho zbavil exot ale pak se třeba spokojeně pase, dnes neměl na čem musel by hrabat hluboko..

17.2.2009 21:41
bospor

XXX.XXX.193.16

westgirl napsal(a):
šimrám ho za ušima,a ho to tak štve,že si ze zoufalství lehne,aby se toho zbavil exot ale pak se třeba spokojeně pase, dnes neměl na čem musel by hrabat hluboko..

teda ty trapiči!!!

18.2.2009 07:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
teda ty trapiči!!!

Jéé,to je hezký,jak se válí,hihi,a Vy máte tááákovýho sněhu a my zase nic,napadlo tady tak 1 cm,Ivčí,my jsme taková suchá oblast,to i na Kladně je víc sněhu,a to je kousíček od nás.

18.2.2009 10:31
amazonka78

XXX.XXX.238.229

jaruska napsal(a):
Jéé,to je hezký,jak se válí,hihi,a Vy máte tááákovýho sněhu a my zase nic,napadlo tady tak 1 cm,Ivčí,my jsme taková suchá oblast,to i na Kladně je víc sněhu,a to je kousíček od nás.

jj, na Kladně máme o něco víc. A kousek za kladnem - na druhou stranu, než bydlíte vy, máme tak 10-15cm, podle toho, jak je to nafoukaný :-)
Fotka ze včerejšího večera :-)

18.2.2009 10:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

amazonka78 napsal(a):
jj, na Kladně máme o něco víc. A kousek za kladnem - na druhou stranu, než bydlíte vy, máme tak 10-15cm, podle toho, jak je to nafoukaný :-)
Fotka ze včerejšího večera :-)

Jééé,hele,kladeňačka,nazdár,my se asi neznáme,nebo jooo???Koník je krásnej,ale od vidění ho neznám...

18.2.2009 10:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Nebyl jeden čas ustájenej na Smečně?

18.2.2009 10:49
amazonka78

XXX.XXX.238.229

jaruska napsal(a):
Jééé,hele,kladeňačka,nazdár,my se asi neznáme,nebo jooo???Koník je krásnej,ale od vidění ho neznám...

osobně se určitě neznáme, ale viděly jsme se loni na Hubertu u Hanče Na tomhle ryzákovi jem tam byla. A poznávací znamení - jak se stala ta nehoda, tak jsem s ním jela dolů pro sanitku (marně - příjezdovku někdo zapblokoval) Když už jsem u toho, nevíš, jestli jsou někde k sehnání (ke stažení?) fotky z toho Huberta?

nebyla by ještě mrkvička? :)

18.2.2009 10:51
amazonka78

XXX.XXX.238.229

jaruska napsal(a):
Nebyl jeden čas ustájenej na Smečně?

ten můj zrzoun? jj, asi 2 dny :)

18.2.2009 11:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

amazonka78 napsal(a):
ten můj zrzoun? jj, asi 2 dny :)

Příjezdovku prý zablokoval ten můj chlap,ale letěl tam jak splašenej,když mu řekli,že tam překáží,ale než doběhl,tak oni se někudy dostali jinudy.
Kde jsou ke stažení fotky Ti neporadím,večer tam byl chlapík,který to všechno fotil a prodával večer Cdčka,ale jeho adresu ani kontakt nevím,ale Hanč by určitě věděl.

18.2.2009 11:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Příjezdovku prý zablokoval ten můj chlap,ale letěl tam jak splašenej,když mu řekli,že tam překáží,ale než doběhl,tak oni se někudy dostali jinudy.
Kde jsou ke stažení fotky Ti neporadím,večer tam byl chlapík,který to všechno fotil a prodával večer Cdčka,ale jeho adresu ani kontakt nevím,ale Hanč by určitě věděl.

Neměla jsi koníka taky ustájenýho někde u Stochova?

18.2.2009 11:11
amazonka78

XXX.XXX.238.229

jaruska napsal(a):

no, sjela jsem dolů, zjistila tu překážku (akorát tam přijela i sanitka), tak jsem volala panu Suchelovi, ať sežene šoféra a za chvíli tam přijel někdo se stříbrnou audinou, že pry to zkusí nějak objet. Jeli hledat objížďku. Tak jsem zase letěla s koněm nahoru je vyhlížet a za chvíli už tam byli. Ještě že už se pak nějak moc nejezdilo - koníka jsem uplně vyšťavila :-)
Večer na soudu jsem o těch fotografech věděla, ale nějak jsem se k tomu nedotala, zajít si pro CD :( ... S Hančem jsem mluvila naposledy v sobotu, doprčic! Na fotky jsem si nevzpomněla :(

ňami ňami! dobře jsi to uvařila! :-)

18.2.2009 11:15
amazonka78

XXX.XXX.238.229

jaruska napsal(a):
Neměla jsi koníka taky ustájenýho někde u Stochova?

jj, i u Stochova jsem byla, a taky za Lounama a taky u Mnichova Hradiště

18.2.2009 11:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

amazonka78 napsal(a):
no, sjela jsem dolů, zjistila tu překážku (akorát tam přijela i sanitka), tak jsem volala panu Suchelovi, ať sežene šoféra a za chvíli tam přijel někdo se stříbrnou audinou, že pry to zkusí nějak objet. Jeli hledat objížďku. Tak jsem zase letěla s koněm nahoru je vyhlížet a za chvíli už tam byli. Ještě že už se pak nějak moc nejezdilo - koníka jsem uplně vyšťavila :-)
Večer na soudu jsem o těch fotografech věděla, ale nějak jsem se k tomu nedotala, zajít si pro CD :( ... S Hančem jsem mluvila naposledy v sobotu, doprčic! Na fotky jsem si nevzpomněla :(

ňami ňami! dobře jsi to uvařila! :-)

Ahá,tak to já už tuším.
Fotek od Hanče moc nemám a když,tak jsem fotila všechny zezadu,páč jsem jela poslední,a stejně ty fotky do půlky vyjížďky stály za prd,byla velká mlha.
Kámoška mi nějáký fotky poslala,co fotil ten fotograf,tak jedna vzpomínková piraňa.

18.2.2009 11:30
amazonka78

XXX.XXX.238.229

jaruska napsal(a):
Ahá,tak to já už tuším.
Fotek od Hanče moc nemám a když,tak jsem fotila všechny zezadu,páč jsem jela poslední,a stejně ty fotky do půlky vyjížďky stály za prd,byla velká mlha.
Kámoška mi nějáký fotky poslala,co fotil ten fotograf,tak jedna vzpomínková piraňa.

taky jsem jela spíše vzadu, nebo v polovině. Většinou vedle takového šimla (ze Smečna) :-) Jj, ta ranní mlha byla hnusná, ale pak se to vybralo a bylo krásně :-)

18.2.2009 12:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

amazonka78 napsal(a):
taky jsem jela spíše vzadu, nebo v polovině. Většinou vedle takového šimla (ze Smečna) :-) Jj, ta ranní mlha byla hnusná, ale pak se to vybralo a bylo krásně :-)

Jo,to jo,byl to pěknej Hubert,docela dost koní,škoda toho úrazu,ale holčina je snad v pohodě,tak je to dobrý.Měla teda obrovský štěstí,že kůň neměl podkovy,to by asi takhle dobře nedopadlo.Ale můžu Ti říct,že jak odlítal ten vrtulník,tak jsem měla husí kůži po celým těle,brr.

18.2.2009 16:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jo,to jo,byl to pěknej Hubert,docela dost koní,škoda toho úrazu,ale holčina je snad v pohodě,tak je to dobrý.Měla teda obrovský štěstí,že kůň neměl podkovy,to by asi takhle dobře nedopadlo.Ale můžu Ti říct,že jak odlítal ten vrtulník,tak jsem měla husí kůži po celým těle,brr.

Petro,ty teď sídlíš na Sletišti?

18.2.2009 16:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Petro,ty teď sídlíš na Sletišti?

18.2.2009 16:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Prodloužený klus.

18.2.2009 16:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Prodloužený klus.

Lítáme!

18.2.2009 16:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lítáme!

Brzdí skoro o Moruši.

18.2.2009 17:43
amazonka78

XXX.XXX.6.33

jaruska napsal(a):
Brzdí skoro o Moruši.

Kdepak na Sletišti! Mám ho teď na pastevku - Běleč... Téééda, tak před hodinou začlo na Kladně chumelit a chumelí stále. A parádní velké vločky! Co u vás? Taky už se něčeho dočkáte? Kdyby to šlo, tak vám něco pošlu mailem

beganka při očistě - zůstal tam po ní žlutej flek

18.2.2009 19:46
amazonka78

XXX.XXX.6.33

amazonka78 napsal(a):
Kdepak na Sletišti! Mám ho teď na pastevku - Běleč... Téééda, tak před hodinou začlo na Kladně chumelit a chumelí stále. A parádní velké vločky! Co u vás? Taky už se něčeho dočkáte? Kdyby to šlo, tak vám něco pošlu mailem

sotva jsem se sem pochlubila s chumelenicí, tak chumelit přestalo

zrzoun dnes před vzjížďkou

18.2.2009 19:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

amazonka78 napsal(a):

A tam je to dobrý v Bělči,že jo?Kentík už tam asi není,viď,nevíš,kam se vrtnul?Byl to takový hnědáček poníček,Kačenčino hříbátko po Collinovi.
Ta beganka je hezká!!!

18.2.2009 19:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A tam je to dobrý v Bělči,že jo?Kentík už tam asi není,viď,nevíš,kam se vrtnul?Byl to takový hnědáček poníček,Kačenčino hříbátko po Collinovi.
Ta beganka je hezká!!!

Tady nechumelí,jsem měla napsat Katce Neumannový,aby mi nějákej ten kamióón poslala koníkům do výběhu aspoň na blbnutí,a něco Jarušce na zahradu na bobování.

18.2.2009 19:57
amazonka78

XXX.XXX.6.33

jaruska napsal(a):
Ta beganka je hezká!!!

O Kentovi nevim .. kde by měl být? V Bělči, nebo ve Smečně? Po Collinovi mají myslím 2 hříbata v tom smečně, jestli si to nepletu.. A pokud jde o ty koně na pastvině, tak stěží vím, kdo se jak jmenuje, natožpak po kom jsou Nedávno z Bělče odvezli hnědé poníky (mámu se synem) - jmenujou se asi Nelli a Fox, nebo tak nějak... Jinak je tam hnědý poník Tadeáš - jeho panička sem taky chodí

V Bělči je to docela gut, ale mohlo by to být lepší inu, to ale asi všude..

Tady zrzek dnes po vyjížďce :-)

18.2.2009 19:58
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Tady nechumelí,jsem měla napsat Katce Neumannový,aby mi nějákej ten kamióón poslala koníkům do výběhu aspoň na blbnutí,a něco Jarušce na zahradu na bobování.

aspoň nemusíš uklízet chodník jako já

18.2.2009 20:00
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
aspoň nemusíš uklízet chodník jako já

uklízím a uklízím a takhle to vypadá když projede pluh

18.2.2009 20:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

amazonka78 napsal(a):
O Kentovi nevim .. kde by měl být? V Bělči, nebo ve Smečně? Po Collinovi mají myslím 2 hříbata v tom smečně, jestli si to nepletu.. A pokud jde o ty koně na pastvině, tak stěží vím, kdo se jak jmenuje, natožpak po kom jsou Nedávno z Bělče odvezli hnědé poníky (mámu se synem) - jmenujou se asi Nelli a Fox, nebo tak nějak... Jinak je tam hnědý poník Tadeáš - jeho panička sem taky chodí

Noo,to u nás dělá Olda,takže klidně může padat!
Né,Petro,ten Kentík tam byl,byl paní doktorky,a prodávala ho,prodala ho,ale já nevím,kam,pátrat po tom nebudu,já jenom,jestli náhodou něco nevíš.

18.2.2009 20:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,to u nás dělá Olda,takže klidně může padat!
Né,Petro,ten Kentík tam byl,byl paní doktorky,a prodávala ho,prodala ho,ale já nevím,kam,pátrat po tom nebudu,já jenom,jestli náhodou něco nevíš.

Jééžííš,takovýho sněhu,se picnu,a tady zase

18.2.2009 20:06
amazonka78

XXX.XXX.6.33

amazonka78 napsal(a):

tak děléééééj!!!! Kde se flákáš s tou dekou a žrádlem?!

18.2.2009 20:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééžííš,takovýho sněhu,se picnu,a tady zase

Jak se jmenuje koník,už si to nepamatuju.

18.2.2009 20:14
amazonka78

XXX.XXX.6.33

amazonka78 napsal(a):
tak děléééééj!!!! Kde se flákáš s tou dekou a žrádlem?!

jéééé, já bych klidně snížek před barákem uklízela - sníh prostě miluju. Pod kopyty, pod koly, na chodníku i na lopatě, když ho musím odházet

Tady ten samý darmožrout u napajedla - opět dnes a ani ne o hodinu později než na předchozí sluníčkové fotce.

18.2.2009 20:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

amazonka78 napsal(a):
jéééé, já bych klidně snížek před barákem uklízela - sníh prostě miluju. Pod kopyty, pod koly, na chodníku i na lopatě, když ho musím odházet

Tady ten samý darmožrout u napajedla - opět dnes a ani ne o hodinu později než na předchozí sluníčkové fotce.

Jé,to je tam nějáká studánka či co to je???
Taky mám ráda sníh,ty vyjížďky ve sněhu jsou úžasný.Já Oldovi vždycky pomáhala,ale né hrablem,to je moc velký a těžký,ale aspoň tou hliníkovou lopatou,nahazovala jsem Jarče na dvoře kopici,aby si v tom mohla vyhrabošit tunel a blbla tam vždycky se psema.

18.2.2009 20:26
amazonka78

XXX.XXX.6.33

jaruska napsal(a):
Jé,to je tam nějáká studánka či co to je???
Taky mám ráda sníh,ty vyjížďky ve sněhu jsou úžasný.Já Oldovi vždycky pomáhala,ale né hrablem,to je moc velký a těžký,ale aspoň tou hliníkovou lopatou,nahazovala jsem Jarče na dvoře kopici,aby si v tom mohla vyhrabošit tunel a blbla tam vždycky se psema.

pastvinou protéká potok, ve kterém leží skruž - v té skruži se rozbíjí led, aby koně přístup k vodě :-)
Tady obrázek z podzimu - to samé místo :-)

18.2.2009 20:30
bospor

XXX.XXX.193.16

amazonka78 napsal(a):
pastvinou protéká potok, ve kterém leží skruž - v té skruži se rozbíjí led, aby koně přístup k vodě :-)
Tady obrázek z podzimu - to samé místo :-)

ten potok ti teda závidím já tahám belíky a pěkně mi to leze na nervy

18.2.2009 20:34
amazonka78

XXX.XXX.6.33

bospor napsal(a):
ten potok ti teda závidím já tahám belíky a pěkně mi to leze na nervy

taky jsem tahala, dokud jsem koně měla doma

18.2.2009 20:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Já teď v mrazech taky tahám kýblema,ale zase toho není tolik a není to tak strašně daleko,je to asi 20 m.

18.2.2009 21:04
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Já teď v mrazech taky tahám kýblema,ale zase toho není tolik a není to tak strašně daleko,je to asi 20 m.

to já jich mám dost 7 koní něco vymlaskne a tahám i v létě jen loni mi míťa zprovoznil čerpadlo tak sem nemusela pumpovat a tahat daleko.

19.2.2009 07:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
to já jich mám dost 7 koní něco vymlaskne a tahám i v létě jen loni mi míťa zprovoznil čerpadlo tak sem nemusela pumpovat a tahat daleko.

Noo,to znám,7 koní jsem tu měla jeden čas taky,sice 2 z nich byli poníci,ale byli tu,už to ani nechápu,jak jsem to zvládla.Ale už bych to nechtěla,tyhle bohatě stačej.

19.2.2009 13:28
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Noo,to znám,7 koní jsem tu měla jeden čas taky,sice 2 z nich byli poníci,ale byli tu,už to ani nechápu,jak jsem to zvládla.Ale už bych to nechtěla,tyhle bohatě stačej.

co se d?je? to je vážn? v pr... tady

19.2.2009 13:48
saddlery

XXX.XXX.2.142

bospor napsal(a):
co se d?je? to je vážn? v pr... tady

u nás to taky zlobí,už se d?lá vaše kostra.

19.2.2009 14:06
bospor

XXX.XXX.193.16

saddlery napsal(a):
u nás to taky zlobí,už se d?lá vaše kostra.

jo super!!! já už to vid?la p?edtím

20.2.2009 00:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
jo super!!! já už to vid?la p?edtím

Tak konečně sněží i tady,ale není to žádná sláva,je tu tak cenťák sněhu.
Ivčí,ty ženy řidičky byly super,to muším ukázat Oldovi,aby viděl,jakej poklad má doma,že mu ušetří docela dost peněz.

20.2.2009 18:59
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Tak konečně sněží i tady,ale není to žádná sláva,je tu tak cenťák sněhu.
Ivčí,ty ženy řidičky byly super,to muším ukázat Oldovi,aby viděl,jakej poklad má doma,že mu ušetří docela dost peněz.

tak kolik vám nasněžilo? nám nějakých 5cm ale něco zas odtálo nebo to zhoustlo takže pořád máme těch 15-16

20.2.2009 19:01
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
tak kolik vám nasněžilo? nám nějakých 5cm ale něco zas odtálo nebo to zhoustlo takže pořád máme těch 15-16

u nás je sněhu hafo!..psi když stojí, mají skoro po krk

20.2.2009 19:02
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

skáčou jak gumídci

20.2.2009 19:02
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
skáčou jak gumídci

20.2.2009 19:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Nám skoro nic a taje,už se to lepí na holínky.
To je něco pro ty fundláčky,co,ty jsou ve svým živlu v tom sněhu.

20.2.2009 19:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jéé,o takovým sněhu se mi zdá už dlooouho!!!!Tý jo,Usina po kolena ve sněhu,no jo,hory....

20.2.2009 19:42
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jéé,o takovým sněhu se mi zdá už dlooouho!!!!Tý jo,Usina po kolena ve sněhu,no jo,hory....

JJ, ale už jsou všichni znechucení. Na Use někdy přesklakuji metr a půl závěje, občas zapadneme po bříško. Dneska jsme se jen prošly na procházku po cestě a psi taky byli jen na hřišti, včera měli všichni zabíračku..no, vlastně každý den Zítra pojedu na vyjížďku

20.2.2009 19:44
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
JJ, ale už jsou všichni znechucení. Na Use někdy přesklakuji metr a půl závěje, občas zapadneme po bříško. Dneska jsme se jen prošly na procházku po cestě a psi taky byli jen na hřišti, včera měli všichni zabíračku..no, vlastně každý den Zítra pojedu na vyjížďku

Use rostou dobře svalíky..bych se i projela k Evči..teda pokud bychom se probrodily sněhem..Usa už posledně v tom sněhu dělala, že ten kopec k ní teda nemusí

20.2.2009 20:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Use rostou dobře svalíky..bych se i projela k Evči..teda pokud bychom se probrodily sněhem..Usa už posledně v tom sněhu dělala, že ten kopec k ní teda nemusí

No bodeť,musí v tom sněhu pořádně máknout.
My se snad zítra taky dostanem.

20.2.2009 21:24
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No bodeť,musí v tom sněhu pořádně máknout.
My se snad zítra taky dostanem.

a to já se nedostanu jsem zas marod

20.2.2009 21:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
a to já se nedostanu jsem zas marod

Jakto,Ivčí,pořád to koleno??

20.2.2009 21:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jakto,Ivčí,pořád to koleno??

Moc díky za recepty,všecky ukládám.

20.2.2009 21:32
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Moc díky za recepty,všecky ukládám.

nemáš za co
jo pořád ještě koleno dneska sem to riskla a na chvilku si vylezla ze začátku to dost bolelo, pak už bylo líp. ale nebudu to pokoušet.

20.2.2009 21:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
nemáš za co
jo pořád ještě koleno dneska sem to riskla a na chvilku si vylezla ze začátku to dost bolelo, pak už bylo líp. ale nebudu to pokoušet.

To je mi moc líto,že nemůžeš jezdit,tak snad se to brzičko vyléčí!!!
Krásnou dobrou noc,jdu spát se spolubydlou.

20.2.2009 23:03
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
To je mi moc líto,že nemůžeš jezdit,tak snad se to brzičko vyléčí!!!
Krásnou dobrou noc,jdu spát se spolubydlou.

no já teď celekem využívám toho sněhu, u když ho mám plné zuby, tak aspoň si kůň i psi v tom zuamakají. Je to fakt posilovna. Zítra jedeme zase. Dneska měli odpočinek
Taky jdu dnes do hajan

21.2.2009 10:49
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
no já teď celekem využívám toho sněhu, u když ho mám plné zuby, tak aspoň si kůň i psi v tom zuamakají. Je to fakt posilovna. Zítra jedeme zase. Dneska měli odpočinek
Taky jdu dnes do hajan

http://hobby.idnes.cz/kocku-bez-sr sti-oceni-hlavne-alergici-dwr-/ho bby-mazlicci.asp?c=A 090209_233808_hobby-mazlicci_lud
tři mezery

Přidejte reakci

Přidat smajlík