Hledám jezdce po druhé

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2009 16:01
majdinka

XXX.XXX.10.2

Prosím pište jen ti ,kteří máte zájem a nebo se chcete ohledně toho inzerátu na něco zeptat . A nepište sem na tuto inzerci že někoho hledáte také :) díky za pochopení
Ahojte všichni ,nabízím ježdění za finanční příspěvek.Hledám zkušeného ,plnoletého jezce na mého koně , který potřebuje trochu ráznější přístup (pevnou ruku ) .Pokud budete mít zájem napište mi na email majdaturbo@post.cz , Jsme z Ostravy .
Zodpovím všechny otázky

Papa Majda

14.2.2009 09:03
tango

XXX.XXX.165.52

majdinka napsal(a):
Prosím pište jen ti ,kteří máte zájem a nebo se chcete ohledně toho inzerátu na něco zeptat . A nepište sem na tuto inzerci že někoho hledáte také :) díky za pochopení
Ahojte všichni ,nabízím ježdění za finanční příspěvek.Hledám zkušeného ,plnoletého jezce na mého koně , který potřebuje trochu ráznější přístup (pevnou ruku ) .Pokud budete mít zájem napište mi na email majdaturbo@post.cz , Jsme z Ostravy .
Zodpovím všechny otázky

Papa Majda

taky hledám jezdce, na valacha,7 let, 160, hodný, nekope, nekouše, k dispozici hala,jízdárna,kruhovka,terén pěkný, westernové i anglické sedlo, pěkně skáče.
Jsme ze Zlína. tel.: 774916023 i sms

14.2.2009 09:10
nicolll

XXX.XXX.190.65

tango napsal(a):
taky hledám jezdce, na valacha,7 let, 160, hodný, nekope, nekouše, k dispozici hala,jízdárna,kruhovka,terén pěkný, westernové i anglické sedlo, pěkně skáče.

Pro Tango:Nechci být hnusná, ale asi si nepochopila, že zadavatelka nechce aby v tohle foru inzerovali i jiní.Přečti se první dva řádky znovu.

14.2.2009 09:29
strelish

XXX.XXX.247.148

nicolll napsal(a):
Pro Tango:Nechci být hnusná, ale asi si nepochopila, že zadavatelka nechce aby v tohle foru inzerovali i jiní.Přečti se první dva řádky znovu.

No, myslím, že zadavatelka hlavně nepochopila, že tady není soukromá inzerce

14.2.2009 09:35
nicolll

XXX.XXX.190.65

strelish napsal(a):

Tady inzeruje taky skoro každej.Tohle je forum a ne inzerce takže když je tu hromadná inzerce tak může být soukromá.Teda aspoň můj názor když tu může být hromadná proč ne individulaní?

Třeba nás správce opraví.

14.2.2009 09:38
jessyn

XXX.XXX.0.7

nicolll napsal(a):
Tady inzeruje taky skoro každej.Tohle je forum a ne inzerce takže když je tu hromadná inzerce tak může být soukromá.Teda aspoň můj názor když tu může být hromadná proč ne individulaní?

Třeba nás správce opraví.

jejda nemáte to jedno

14.2.2009 10:03
tango

XXX.XXX.165.52

nicolll napsal(a):

pro nicoll: promiň, ale nějak se mi asi pomíchaly písmenka! sorry!

14.2.2009 12:57
makca

XXX.XXX.144.219

tango napsal(a):

přesně jsi z kama?jako ze zlína.-například mladcová,příluky,jížní svahy nebo kde?

14.2.2009 14:34
majdinka

XXX.XXX.10.2

strelish napsal(a):

není to soukromá inzerce ,ale pak se mi to plete když tady píše ještě 150 lidí na toto téma , že hledají taky jezdce . víš

Přidejte reakci

Přidat smajlík