Prosím pište jen ti ,kteří máte zájem a nebo se chcete ohledně toho inzerátu na něco zeptat . A nepište sem na tuto inzerci že někoho hledáte také :) díky za pochopení
Ahojte všichni ,nabízím ježdění za finanční příspěvek.Hledám zkušeného ,plnoletého jezce na mého koně , který potřebuje trochu ráznější přístup (pevnou ruku ) .Pokud budete mít zájem napište mi na email majdaturbo@post.cz , Jsme z Ostravy .
Zodpovím všechny otázky
Papa Majda
majdinka
napsal(a):
Prosím pište jen ti ,kteří máte zájem a nebo se chcete ohledně toho inzerátu na něco zeptat . A nepište sem na tuto inzerci že někoho hledáte také :) díky za pochopení
Ahojte všichni ,nabízím ježdění za finanční příspěvek.Hledám zkušeného ,plnoletého jezce na mého koně , který potřebuje trochu ráznější přístup (pevnou ruku ) .Pokud budete mít zájem napište mi na email majdaturbo@post.cz , Jsme z Ostravy .
Zodpovím všechny otázky
Papa Majda
taky hledám jezdce, na valacha,7 let, 160, hodný, nekope, nekouše, k dispozici hala,jízdárna,kruhovka,terén pěkný, westernové i anglické sedlo, pěkně skáče.
Jsme ze Zlína. tel.: 774916023 i sms
tango
napsal(a):
taky hledám jezdce, na valacha,7 let, 160, hodný, nekope, nekouše, k dispozici hala,jízdárna,kruhovka,terén pěkný, westernové i anglické sedlo, pěkně skáče.
Pro Tango:Nechci být hnusná, ale asi si nepochopila, že zadavatelka nechce aby v tohle foru inzerovali i jiní.Přečti se první dva řádky znovu.
strelish
napsal(a):
No, myslím, že zadavatelka hlavně nepochopila, že tady není soukromá inzerce
Tady inzeruje taky skoro každej.Tohle je forum a ne inzerce takže když je tu hromadná inzerce tak může být soukromá.Teda aspoň můj názor když tu může být hromadná proč ne individulaní?
Třeba nás správce opraví.
tango
napsal(a):
přesně jsi z kama?jako ze zlína.-například mladcová,příluky,jížní svahy nebo kde?