Ahojky lidičky, chtěla bych zapřáhnout poničku do vozíku a časem třebas i na závody, není to asi ideální ale rekreace by možná šla. No tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo máte zkušenosti s poníkem ve vozíku
jezabel
napsal(a):
Ahojky lidičky, chtěla bych zapřáhnout poničku do vozíku a časem třebas i na závody, není to asi ideální ale rekreace by možná šla. No tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo máte zkušenosti s poníkem ve vozíku
no...kamarád měl ponyčky..., welšky.... a zapřahal je do vozíku úplně bez problému....chodili skvělě....
nikushka
napsal(a):
no...kamarád měl ponyčky..., welšky.... a zapřahal je do vozíku úplně bez problému....chodili skvělě....
Je to to samé jako velký kůň. Možná malinko obratnější. Jen myslím, že v čechách nikdo jedničky pony nejezdí, pokud se nepletu. A dvojek je všehovšudy 5 možná 6, které jezdí na skoro všechny závody, takže by jsi s jedničkou byla asi všude první .
Zkus nějakou knížku nebo zajeď třeba na nějaký kurs, pokud nějaký bude. Zkus stránky www.vozatajstvi.cz
jezabel
napsal(a):
Někdo se určitě najde Já ti sem šupnu foto co jsem fotila na Velkých jezdeckých dnech v Kladrubech 2008
horallka
napsal(a):
Někdo se určitě najde Já ti sem šupnu foto co jsem fotila na Velkých jezdeckých dnech v Kladrubech 2008