Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2009 20:13
kajushka

XXX.XXX.241.2

Máte někdo koníka staženého z dostihů?Jaké s ním máte zkušenosti?Na fotce můj bývalý dostihák Belford...je to zlatíčko

15.2.2009 20:14
kajushka

XXX.XXX.241.2

kajushka napsal(a):
Máte někdo koníka staženého z dostihů?Jaké s ním máte zkušenosti?Na fotce můj bývalý dostihák Belford...je to zlatíčko

A z dostihů...

15.2.2009 20:15
kajushka

XXX.XXX.241.2

kajushka napsal(a):
A z dostihů...

...ještě Beloušek

15.2.2009 20:35
bospor

XXX.XXX.193.16

kajushka napsal(a):
...ještě Beloušek

všechny moje koně běhali dostihy klusácký a všechny jsem si jezdila. některý pozdějš i jiný lidi

15.2.2009 20:37
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
všechny moje koně běhali dostihy klusácký a všechny jsem si jezdila. některý pozdějš i jiný lidi

i bospor! ten běhal steplechasse

15.2.2009 20:43
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

kajushka napsal(a):

Charlotten Stern A1/1

15.2.2009 21:31
horseslower

XXX.XXX.147.5

denny trikolka napsal(a):
Charlotten Stern A1/1

Vigia.. nyní je jí 20 let.. dřívěš běhala dostihy.. nyní je využívána k rekreačnímu stylu ve westernu

16.2.2009 00:16
evizna

XXX.XXX.139.4

kajushka napsal(a):
A z dostihů...

Pan Belfotd a malá voda

16.2.2009 07:10
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

horseslower napsal(a):
Vigia.. nyní je jí 20 let.. dřívěš běhala dostihy.. nyní je využívána k rekreačnímu stylu ve westernu

Tohle je Iskra je ji 19let a je to byvala dostihacka.Ted ji mame na rekreaci a je to zlaticko

16.2.2009 07:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

aliiiiik napsal(a):
Tohle je Iskra je ji 19let a je to byvala dostihacka.Ted ji mame na rekreaci a je to zlaticko

no my v podstatě též i když má za sebou jen tři dostihy...

16.2.2009 08:57
djpepe2

XXX.XXX.160.2

klawdie napsal(a):
no my v podstatě též i když má za sebou jen tři dostihy...

a my taky , bezeli jsme dva dostihy a to v Italii ( Priamos Sille - 3500km) a Slovensko ( Velka cena dr.Charvata) foto moji A1/1 Sammura ( GER) , klisna 7 let ;

16.2.2009 08:58
djpepe2

XXX.XXX.160.2

djpepe2 napsal(a):
a my taky , bezeli jsme dva dostihy a to v Italii ( Priamos Sille - 3500km) a Slovensko ( Velka cena dr.Charvata) foto moji A1/1 Sammura ( GER) , klisna 7 let ;

jeste jedna zrovna ze vcerejska :)

16.2.2009 09:24
michaela z

XXX.XXX.21.230

djpepe2 napsal(a):
jeste jedna zrovna ze vcerejska :)

O'Henry-bude mu v únoru 16let, běhal do svých 9 let překážky, tady v ČR a i v zahraničí (Itálie,Německo), nyní má aktivní důchod a žije si jak prase v žitě

Henry v dostihu-žokej má červeno-bílý dres

16.2.2009 09:25
michaela z

XXX.XXX.21.230

michaela z napsal(a):
O'Henry-bude mu v únoru 16let, běhal do svých 9 let překážky, tady v ČR a i v zahraničí (Itálie,Německo), nyní má aktivní důchod a žije si jak prase v žitě

Henry v dostihu-žokej má červeno-bílý dres

a současnost

16.2.2009 10:17
gabrielle

XXX.XXX.52.189

michaela z napsal(a):
a současnost

Veneria (21 let) a ségra

16.2.2009 10:36
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

gabrielle napsal(a):
Veneria (21 let) a ségra

Tady na fotce je můj valášek FAR BECK.V minulosti běhal také dostihy.
Dnes mu je 9let a je moc hodný.

16.2.2009 11:02
alda

XXX.XXX.52.179

andy zahourova napsal(a):
Tady na fotce je můj valášek FAR BECK.V minulosti běhal také dostihy.
Dnes mu je 9let a je moc hodný.

Toto je můj dědoušek ALAG ,nar.1984,běhal steeplechase ( trenér Olehla ) .
Krátký výčet :
27.07.91 PE Stch 5400 ž. Jasinský F. 69.0 2 .místo z 10
29.06.91 PE Stch 4000 ž. Jasinský F. 65.0 1 .místo ze 6
17.09.89 SY Stch 3400 69.0 3.místo z 8

16.2.2009 11:03
alda

XXX.XXX.52.179

alda napsal(a):
Toto je můj dědoušek ALAG ,nar.1984,běhal steeplechase ( trenér Olehla ) .
Krátký výčet :
27.07.91 PE Stch 5400 ž. Jasinský F. 69.0 2 .místo z 10
29.06.91 PE Stch 4000 ž. Jasinský F. 65.0 1 .místo ze 6
17.09.89 SY Stch 3400 69.0 3.místo z 8

Ještě jednou ALAG

16.2.2009 13:38
kajushka

XXX.XXX.34.44

alda napsal(a):
Ještě jednou ALAG

pro evizna(eva kopečná):Vy znáte Belforda?

16.2.2009 17:59
evizna

XXX.XXX.161.209

kajushka napsal(a):
pro evizna(eva kopečná):Vy znáte Belforda?

Jen od vidění z dostihů :)
Ale kamarádky jezdí k Váňům na prázdniny...

16.2.2009 18:44
kerry

XXX.XXX.224.4

evizna napsal(a):
Jen od vidění z dostihů :)
Ale kamarádky jezdí k Váňům na prázdniny...

shetlandka lucinka.už tu bohužel není

17.2.2009 06:57
alda

XXX.XXX.52.179

alda napsal(a):
Ještě jednou ALAG

Omlouvám se chybička se vloudila for alda 17.2.2009 foto č.2

17.2.2009 12:41
techeska

XXX.XXX.167.9

kajushka napsal(a):

20ti letý hřebčák Vlčí Mák, zlatíčko, 100%, ježděn na ohlávce

17.2.2009 12:43
techeska

XXX.XXX.167.9

techeska napsal(a):
20ti letý hřebčák Vlčí Mák, zlatíčko, 100%, ježděn na ohlávce

A s prckem na zádek ( je holt dědula spolehlivější než ponclík, na toho posadím jedině starší děti )

18.2.2009 16:29
mili

XXX.XXX.7.33

techeska napsal(a):
A s prckem na zádek ( je holt dědula spolehlivější než ponclík, na toho posadím jedině starší děti )

Ahoj, můžu se zeptat jak se Belford má? Jaká teď je? Nechybí mu kopečky...

18.2.2009 18:45
simishek

XXX.XXX.99.30

mili napsal(a):

Quicki Devil

18.2.2009 18:45
simishek

XXX.XXX.99.30

simishek napsal(a):
Quicki Devil

když ještě běhal

11.3.2009 20:18
kajushka

XXX.XXX.34.44

mili napsal(a):

mili : ahoj, Belda toho moc nenamluví, tak jsem se nemohla zeptat jak se má , ale vypadá spokojeně...po zimním odpočinku zase začínáme pracovat kopeček u nás taky máme, tak si ho občas vyšlápnem...odkud ty ho znáš?

11.3.2009 20:38
kybosek

XXX.XXX.74.54

kajushka napsal(a):
mili : ahoj, Belda toho moc nenamluví, tak jsem se nemohla zeptat jak se má , ale vypadá spokojeně...po zimním odpočinku zase začínáme pracovat kopeček u nás taky máme, tak si ho občas vyšlápnem...odkud ty ho znáš?

Já mám taky doma bývalého dostiháčka.. Sice běžel jen 4 dostihy ve svých 3 letech, ale jsem tomu vděčná, protože nemám vůbec dostihy ráda... Je to zlatíčko.. Jen když ho lonžuju, tak chvilku běhá dokola jak střeštěnej.. .. než si vybije přebitečnou energii...

Tak toto je Bumba.. Je mu skoro 8 let..

11.3.2009 20:42
mili

XXX.XXX.130.10

kajushka napsal(a):

Od Váni ještě v červenci jsme ho tam měli...

20.3.2009 15:20
ana

XXX.XXX.7.84

kajushka napsal(a):

Ahojky,
já mám mého "dědulku" Dekodera..
Už se sklidnil a je to zlatíčko..
Foto ještě z dostihů, bohužel novější foto je ve větší velikosti než je zde povoleno..

21.3.2009 22:14
konikulka

XXX.XXX.158.34

kajushka napsal(a):

Soma- kobylka mojí kamarádky. Dříve běhala dostihy, ale moc se jí nevedlo. Tedka už delší domu neběhá. Kdyby jste někdo měkl náhodou její fotečky, tak budu jen a jen ráda.

26.3.2009 17:13
natyz

XXX.XXX.80.26

kajushka napsal(a):

Já mám bývalého dostiháka Puriana po otci Security Risk..Kupovali jsme ho jako čtyřletého se zničenýma zádama což nám ale bývaly majitel neřekl.No začátky s ním byly dost těžké když viděl louku nebo pole tak hned se mi zakousl do udidla a tryskal až na druhý konec pole či loukyNo ale jelikož jsme moc ze začátku nejezdilli jen takové krokovky aby se mu záda zlepšila tak se nám to moc často nestávalo.No zima byla pryč a nastalo jaro a záda měl celkem v pořádku takže jsem si řekla,že začneme něco dělat.Ale ono to moc nešlo bez trenéra.Naštěstí do stáje přijela nová trenérka a my celé léto protrénovali a nakonec si skočili 80-90cmPurianek byl moc šikovný všechno se lepšilo ale nastal podzim na jízdárnu jsme mohli zapomenout tak jsme začli chodit více do terénu a jen tak na ohlávce nejdříve v kročku s nějakým tím klidným kamarádem.Ale chodili jsme i do kruhovky si ´´hrát´´ a tak nějak jsme si udělali krásný vztah.Začali jsme v terénu i cválat normálně na louce na parelce a jak byl spokojenýOvšem musíme vždy cválat první,protože máme ještě vzpomínky z dostihuJednou jsem šli tak s kamarádkou do terénu(ta má taky A1/1) ale už poněkud o deset let staršího..No řekly jsme si že půjdem dozadu na louku..Já jsem nacválala a on za mnou ale pak nás nějak předběhli a Purinek se nedal a to byla rychlost tedaAni jsem ho nebrzdila němělo to cenu na konci louky kámoška brzdila ale celkem marně i když měla udidloTo já na pořádne zasednutí a mírné přitahnutí oteží jsem zastavila hned a to jsme byli jen na parelce..Měla jsem celkem strach po tom trysku ať ho nebolí nohy nebo něco ale tak zas jednou za čas když se takhle proběhne se nic nestane teda soudím já=)...No my jezdíme na te parelce Purinek je na ni zlatý absolutně mu vyhovuje ale lidi mi furt radí že bych s ním měla jít makat i na jízdárnu.Ať se mi zase sbalí a podsadí..No já nevm byla jsem s ním teďka v neděli ale byl tak protivný sice se mi sbalil a spolupracoval ale moc ho to nebavilo.Myslíte,že když budu jezdit jen do terénu na parelce a bude mít hlavu přirozeně,že se nic nestane?Myslím tím aby ho třeba zas nebolely záda nebo podobně když teda není podsazený...Napište mi prosím někdo kdo jezdí podobně jako já prosím=)Chtěla bych si o tomto stylu jízdy více popovídat

26.3.2009 17:56
atlanta

XXX.XXX.164.155

natyz napsal(a):
Já mám bývalého dostiháka Puriana po otci Security Risk..Kupovali jsme ho jako čtyřletého se zničenýma zádama což nám ale bývaly majitel neřekl.No začátky s ním byly dost těžké když viděl louku nebo pole tak hned se mi zakousl do udidla a tryskal až na druhý konec pole či loukyNo ale jelikož jsme moc ze začátku nejezdilli jen takové krokovky aby se mu záda zlepšila tak se nám to moc často nestávalo.No zima byla pryč a nastalo jaro a záda měl celkem v pořádku takže jsem si řekla,že začneme něco dělat.Ale ono to moc nešlo bez trenéra.Naštěstí do stáje přijela nová trenérka a my celé léto protrénovali a nakonec si skočili 80-90cmPurianek byl moc šikovný všechno se lepšilo ale nastal podzim na jízdárnu jsme mohli zapomenout tak jsme začli chodit více do terénu a jen tak na ohlávce nejdříve v kročku s nějakým tím klidným kamarádem.Ale chodili jsme i do kruhovky si ´´hrát´´ a tak nějak jsme si udělali krásný vztah.Začali jsme v terénu i cválat normálně na louce na parelce a jak byl spokojenýOvšem musíme vždy cválat první,protože máme ještě vzpomínky z dostihuJednou jsem šli tak s kamarádkou do terénu(ta má taky A1/1) ale už poněkud o deset let staršího..No řekly jsme si že půjdem dozadu na louku..Já jsem nacválala a on za mnou ale pak nás nějak předběhli a Purinek se nedal a to byla rychlost tedaAni jsem ho nebrzdila němělo to cenu na konci louky kámoška brzdila ale celkem marně i když měla udidloTo já na pořádne zasednutí a mírné přitahnutí oteží jsem zastavila hned a to jsme byli jen na parelce..Měla jsem celkem strach po tom trysku ať ho nebolí nohy nebo něco ale tak zas jednou za čas když se takhle proběhne se nic nestane teda soudím já=)...No my jezdíme na te parelce Purinek je na ni zlatý absolutně mu vyhovuje ale lidi mi furt radí že bych s ním měla jít makat i na jízdárnu.Ať se mi zase sbalí a podsadí..No já nevm byla jsem s ním teďka v neděli ale byl tak protivný sice se mi sbalil a spolupracoval ale moc ho to nebavilo.Myslíte,že když budu jezdit jen do terénu na parelce a bude mít hlavu přirozeně,že se nic nestane?Myslím tím aby ho třeba zas nebolely záda nebo podobně když teda není podsazený...Napište mi prosím někdo kdo jezdí podobně jako já prosím=)Chtěla bych si o tomto stylu jízdy více popovídat

Nemyslím si, že by koník potřeboval makat na jízdárně. Taky jezdím na A1/1 a jezdíme pouze rekreačně a pouze vyjížďky do terénu. Taky párkrát startoval a když jsme na nějaké hubertce, tak se může zbláznit, ale jakmile je doma a jde ven sám, nebo se svou stájovou kolegyní, tak je úplně v klidu a jezdí na parelce a v klidu cválá i na loukách. Bez makání na jízdárně je už nejmíň 8let a nijak mu to nevadí. A to je drobný a nosí dost velkou zátěž. Nemá problém ani se zádama, ani s nohama a je asi 4roky bez podkov. Nenech si do toho kecat a pokud chceš s koníkem jezdit jen rekreaci, tak ho na jízdárně nemusíš mučit.

hermelinek

26.3.2009 18:27
hermelinek

XXX.XXX.167.44

atlanta napsal(a):
Nemyslím si, že by koník potřeboval makat na jízdárně. Taky jezdím na A1/1 a jezdíme pouze rekreačně a pouze vyjížďky do terénu. Taky párkrát startoval a když jsme na nějaké hubertce, tak se může zbláznit, ale jakmile je doma a jde ven sám, nebo se svou stájovou kolegyní, tak je úplně v klidu a jezdí na parelce a v klidu cválá i na loukách. Bez makání na jízdárně je už nejmíň 8let a nijak mu to nevadí. A to je drobný a nosí dost velkou zátěž. Nemá problém ani se zádama, ani s nohama a je asi 4roky bez podkov. Nenech si do toho kecat a pokud chceš s koníkem jezdit jen rekreaci, tak ho na jízdárně nemusíš mučit.

Ahojky,tak tady taky přidávám fotku svoji 11 leté kobylky Herny.Běhžela sice jen 3 dostihy,ale co no

26.3.2009 19:20
ukulemba

XXX.XXX.23.239

hermelinek napsal(a):
Ahojky,tak tady taky přidávám fotku svoji 11 leté kobylky Herny.Běhžela sice jen 3 dostihy,ale co no

A jeste my!!!
Royamix nyni 6ti lety.
Kupovala sem ho ve 3 letech,startoval 4x,nikdy se neumistil,byl vzdycky tak nejak mezi poslednima(a to lita jak delo,nechtela bych sedet na plnasovi co dostihy vyhrava)

Trosku posuk,hlavne ted po proflakane zime..ale jinak,kdyz pravidelne jezdime je to hodny konik,zastavitelny a nekdy dokonce i ochotny k praci na jizdarne kdyz ma chut ale myslim ze chut letet s vetrem o zavod na otevrenych loukach bude mit asi porad..a to je dobre,mam rada temperamnetni a zivejsi koniky:) ale vseho s mirou,on nekdy vyvadi takovy psi kusy kdyz treba delame jizdarnu,ze je to obcas o zivot..

26.3.2009 19:36
ukulemba

XXX.XXX.23.239

ukulemba napsal(a):
A jeste my!!!
Royamix nyni 6ti lety.
Kupovala sem ho ve 3 letech,startoval 4x,nikdy se neumistil,byl vzdycky tak nejak mezi poslednima(a to lita jak delo,nechtela bych sedet na plnasovi co dostihy vyhrava)

Trosku posuk,hlavne ted po proflakane zime..ale jinak,kdyz pravidelne jezdime je to hodny konik,zastavitelny a nekdy dokonce i ochotny k praci na jizdarne kdyz ma chut ale myslim ze chut letet s vetrem o zavod na otevrenych loukach bude mit asi porad..a to je dobre,mam rada temperamnetni a zivejsi koniky:) ale vseho s mirou,on nekdy vyvadi takovy psi kusy kdyz treba delame jizdarnu,ze je to obcas o zivot..

A tady jedna z dostihu.
Ukradla jsem ji nekde na netu,tak se omlouvam autorovi,nikde ji neprezentuju,jen sem bych ji chtela dat..:-)

ifaficko

29.3.2009 00:22
ifaficko

XXX.XXX.45.79

kajushka napsal(a):

Ja mám bývalého dostiháka Anemosa. Skvelý koník, zlatíčko, občas má roupy, ale kto nie? :)

29.3.2009 16:39
ykiv

XXX.XXX.55.68

ifaficko napsal(a):
Ja mám bývalého dostiháka Anemosa. Skvelý koník, zlatíčko, občas má roupy, ale kto nie? :)

Jéé já mám taky jednoho, Achilles, a koukala jsem že je příbuzný tomu tvýmu a jsou si i docela podobní

29.3.2009 17:16
janiska

XXX.XXX.68.184

ykiv napsal(a):
Jéé já mám taky jednoho, Achilles, a koukala jsem že je příbuzný tomu tvýmu a jsou si i docela podobní

Rotonka,15 let,27 startů,je tady nová,spíš zmatená.....

29.11.2014 01:15
vanatkova

XXX.XXX.32.210

CAU PROSIM TE PISU JESTYL KLISNA Rotonka jeste zije a kde je nebo tak jestly neco u ní vis moc me na odpovedi zalezi prosim te kdyby jsi me odpovedela na tento meil dik gilmory@seznam.cz diky a jestly treba jeste nemas nejake fotky dik moc

Majen

10.9.2017 12:29
Majen

XXX.XXX.252.132

Zdravím všechny! Prosím nemáte ještě někdo doma potomka po Security Risk nebo po Redarmoně? Díky!

Štěpulína

23.4.2021 15:45
Štěpulína

XXX.XXX.182.99

Ano, mám krásné fotečky...A teď v současné době na ni i jezdím :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík