Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2009 09:02
ingrid w

XXX.XXX.247.219

-ahoj, měl by někdo zájem o Jack Russela ke koním? Sama mám koníků 6 a žádného potkana ve stáji....Neživím se tím, pouze jsme si chtěli nechat ještě jednu fenku a zadařilo se, že máme štěňátek 6. Už mám 4 zadaná, ještě mi zbývají 2 kluci. Cenu jsem obkoukla na inzerci psů, takže běžná 4.000,--Kč. Jo a hoďte sem prosím fotky svých pejsků, ať se můžem pokochat!
Můj mail:konici.k@o2active.cz, Olomoucko.

17.2.2009 10:57
ponkawa

XXX.XXX.2.11

ingrid w napsal(a):
-ahoj, měl by někdo zájem o Jack Russela ke koním? Sama mám koníků 6 a žádného potkana ve stáji....Neživím se tím, pouze jsme si chtěli nechat ještě jednu fenku a zadařilo se, že máme štěňátek 6. Už mám 4 zadaná, ještě mi zbývají 2 kluci. Cenu jsem obkoukla na inzerci psů, takže běžná 4.000,--Kč. Jo a hoďte sem prosím fotky svých pejsků, ať se můžem pokochat!

Jejda, kamarádka taky prodává Jack Russelíky..bohužel se přestěhovala a nemůže je tam mít. Tak prodává celý chovný pár. Bez PP, nepříbuzní, 4letý pes a 2letá fenka, hnědobílí, vybarvení pouze na hlavě a kolem ocásku. Cena dohodou, cca 12000Kč. Také prodá 3 pejsky, štěňata po tomto psovi z jiné fenky. BLižší info, kdyby měl někdo zájem na dubloranch@email.cz nebo 739 600 969.

17.2.2009 10:59
ponkawa

XXX.XXX.2.11

ponkawa napsal(a):
Jejda, kamarádka taky prodává Jack Russelíky..bohužel se přestěhovala a nemůže je tam mít. Tak prodává celý chovný pár. Bez PP, nepříbuzní, 4letý pes a 2letá fenka, hnědobílí, vybarvení pouze na hlavě a kolem ocásku. Cena dohodou, cca 12000Kč. Také prodá 3 pejsky, štěňata po tomto psovi z jiné fenky. BLižší info, kdyby měl někdo zájem na dubloranch@email.cz nebo 739 600 969.

Ještě foto štěňátek, jsou super komunikativní a zvědavá :-)

buggyna

17.2.2009 11:42
buggyna

XXX.XXX.81.124

ponkawa napsal(a):

chvný pár bez PP? To neni chovnej pár

buggyna

17.2.2009 11:44
buggyna

XXX.XXX.81.124

ingrid w napsal(a):

prdlího Jacka bych si vzala,ale máme doma 4 hafany
tak jim přeju,aby si i těm zbylemj dvoum našla parádní páníčky,a ma mině hodně trpělivost,s capartama

17.2.2009 12:13
skvrnilmiky

XXX.XXX.233.155

buggyna napsal(a):
prdlího Jacka bych si vzala,ale máme doma 4 hafany
tak jim přeju,aby si i těm zbylemj dvoum našla parádní páníčky,a ma mině hodně trpělivost,s capartama

taky jsem manželovi pod stromeček jednoho pořídila!!
Fenečka Charlii-5 měsíců!

17.2.2009 12:16
impact

XXX.XXX.209.78

ingrid w napsal(a):

Nově rozjíždějící se stránky, kdyby chtěl někdo russelíka zdarma...

http://www.russell-v-nouzi.estranky.cz/

17.2.2009 12:24
techeska

XXX.XXX.167.9

skvrnilmiky napsal(a):
taky jsem manželovi pod stromeček jednoho pořídila!!
Fenečka Charlii-5 měsíců!

K mým narozeninám dostal přítel ode mě také malého rošťáka. Je to jagdteriérka s PP. Příbuznej jack russela, ale milionkrát živější, horší, devastátor a navíc lovec. Hrůza. Ale je to naše mimi. Miláček. Závislák na pánovi (pán je zase závislák na ní ). Plánujem ji uchovnit, jen zatím moc nevím jak na to, tak kdyby někdo uměl poradit, co vše nás čeká... Teď má 9 měsíců.

17.2.2009 12:26
techeska

XXX.XXX.167.9

techeska napsal(a):
K mým narozeninám dostal přítel ode mě také malého rošťáka. Je to jagdteriérka s PP. Příbuznej jack russela, ale milionkrát živější, horší, devastátor a navíc lovec. Hrůza. Ale je to naše mimi. Miláček. Závislák na pánovi (pán je zase závislák na ní ). Plánujem ji uchovnit, jen zatím moc nevím jak na to, tak kdyby někdo uměl poradit, co vše nás čeká... Teď má 9 měsíců.

A ještě jednou naše dáma

17.2.2009 12:29
techeska

XXX.XXX.167.9

techeska napsal(a):
A ještě jednou naše dáma

Tady největší přátelé v pelíšku a nepřátelé venku.

17.2.2009 12:46
ambra

XXX.XXX.254.1

impact napsal(a):
Nově rozjíždějící se stránky, kdyby chtěl někdo russelíka zdarma...

http://www.russell-v-nouzi.estranky.cz/

impact a ještě sem nezapomeň dát svoje krysy.. protože já z nich pokaždý nemůžu

buggyna

17.2.2009 12:51
buggyna

XXX.XXX.81.124

techeska napsal(a):

nevím jak u vás, ale u nás je povinné mít minimálně 2 výstavy a čisté DKK.

17.2.2009 12:55
impact

XXX.XXX.209.78

ambra napsal(a):

Já z nich nemůžu dneska....

Ráno konečně vyprovokoval Mord Máfa, aby si s nima hrál. K jeho smůle to dopadlo podle mého očekávání - krysí útok na pitbula. Čuba mu visela střídavě na uších a Mord za čumák...

17.2.2009 12:59
ambra

XXX.XXX.23.1

impact napsal(a):
Já z nich nemůžu dneska....

Ráno konečně vyprovokoval Mord Máfa, aby si s nima hrál. K jeho smůle to dopadlo podle mého očekávání - krysí útok na pitbula. Čuba mu visela střídavě na uších a Mord za čumák...

Chuďák Mafoš, ale to chtělo fotos a hlásím další jehně dneska ráno... tak už jenom jedna mamina.

17.2.2009 13:00
ingrid w

XXX.XXX.247.219

ambra napsal(a):

Jejda, já zapomněla dát na sebe telefon,ten první Jack:724 19 18 01.Fakt tady byly i krysy?

17.2.2009 13:04
impact

XXX.XXX.209.78

ingrid w napsal(a):
Jejda, já zapomněla dát na sebe telefon,ten první Jack:724 19 18 01.Fakt tady byly i krysy?

Fakt tady byly i krysy?

Ambra říká mým psům krysy. Asi proto, že obzvláště Mamba má krysí špidlatej čumák.

www.m-a-m.estranky.cz

ambra

XXX.XXX.23.1

ingrid w napsal(a):

ingridw musím vysvětlit já hafákům (jack ruslíkům-sorry že komolím) od impact říkám, krysy nebo netopýrci protože z jejich ksichtíků nemůžu.

impact

XXX.XXX.209.78

ambra napsal(a):
Chuďák Mafoš, ale to chtělo fotos a hlásím další jehně dneska ráno... tak už jenom jedna mamina.

Já bych fotila, ae pro foťák bych musela přes ně a je jasný, že bych je vyrušila a oni by si pak nehráli...

17.2.2009 13:10
ambra

XXX.XXX.23.1

impact napsal(a):
Já bych fotila, ae pro foťák bych musela přes ně a je jasný, že bych je vyrušila a oni by si pak nehráli...

Nojo tojsou ty problémy, mi zase zvířena pozuje když nemám foťák. Hele nezapomněla jsi na něco?

17.2.2009 13:12
impact

XXX.XXX.209.78

ambra napsal(a):
Nojo tojsou ty problémy, mi zase zvířena pozuje když nemám foťák. Hele nezapomněla jsi na něco?

Na knížky myslím pokaždý, když se podívám na ifaunu...

Škoda, že nemám net doma. Třá bych si vzpomněla i tam.

17.2.2009 13:16
ingrid w

XXX.XXX.247.219

ambra napsal(a):
ingridw musím vysvětlit já hafákům (jack ruslíkům-sorry že komolím) od impact říkám, krysy nebo netopýrci protože z jejich ksichtíků nemůžu.

Tak to jo, moc nepřizpívám, ale chodím sem počíst ráda, je to takovej můj večerní úlet, když koníci chroupou,dětičky zalezou, nikdo po mně nic nechce...Ty krysy mi nešly na rozum, moc se omlouvám. Mám svou fenku už 8 let a jinýho už bych nechtěla. Náš vet jí říká sele, napřed jsem nadávala, ale pak jsem si zvykla
Ale ta představa, že někdo jede na koni a z kapsy mu čouhaj dvě krysy byla fakt dobrá

17.2.2009 13:16
techeska

XXX.XXX.167.9

buggyna napsal(a):
nevím jak u vás, ale u nás je povinné mít minimálně 2 výstavy a čisté DKK.

děkuji, akorát zjisťuju v klubu chovatelů. Já jsem zcela začátečník, měla jsem a mám akorát křížence a přítel je cizinec, tak zase neví co a jak tady... Takže díky

17.2.2009 13:18
ambra

XXX.XXX.23.1

impact napsal(a):
Na knížky myslím pokaždý, když se podívám na ifaunu...

Škoda, že nemám net doma. Třá bych si vzpomněla i tam.

No to bych ti radilo si vzpomenout hlavně tam Hele ještě tu furt mám pro tebe to zrcadlo

17.2.2009 13:21
ambra

XXX.XXX.23.1

ingrid w napsal(a):
Tak to jo, moc nepřizpívám, ale chodím sem počíst ráda, je to takovej můj večerní úlet, když koníci chroupou,dětičky zalezou, nikdo po mně nic nechce...Ty krysy mi nešly na rozum, moc se omlouvám. Mám svou fenku už 8 let a jinýho už bych nechtěla. Náš vet jí říká sele, napřed jsem nadávala, ale pak jsem si zvykla
Ale ta představa, že někdo jede na koni a z kapsy mu čouhaj dvě krysy byla fakt dobrá

Tak teda nevím jak by tam impact ty svoje dva nacpala, ikdyž tak možná do sedlovejch brašen, ale kůň by se jí dom už asi nevlezl... leda, že by si koupila houpacího nebo tohodle http://www.youtube.com/watch? v=lRb8lGD8gII&eurl= http://www.ufree-horse.com/product.htm (mezery) doufám, že to pojede.
A už jsem zase OT

17.2.2009 13:38
impact

XXX.XXX.209.78

ambra napsal(a):
No to bych ti radilo si vzpomenout hlavně tam Hele ještě tu furt mám pro tebe to zrcadlo

Až si půjdeš pro knížky, tak ho vezmeš.

17.2.2009 13:39
hattatitla

XXX.XXX.160.2

ambra napsal(a):
Tak teda nevím jak by tam impact ty svoje dva nacpala, ikdyž tak možná do sedlovejch brašen, ale kůň by se jí dom už asi nevlezl... leda, že by si koupila houpacího nebo tohodle http://www.youtube.com/watch? v=lRb8lGD8gII&eurl= http://www.ufree-horse.com/product.htm (mezery) doufám, že to pojede.
A už jsem zase OT

můj hafan je porad se mnou a moji kobčou:) nerozdelitelna dvojka)

17.2.2009 13:40
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
můj hafan je porad se mnou a moji kobčou:) nerozdelitelna dvojka)

jen nekdy se plete pod nohy:)

29.5.2009 23:17
sheril

XXX.XXX.88.21

hattatitla napsal(a):
jen nekdy se plete pod nohy:)

Na ty mé dva chlupáče nikdo nemá.V zimně pes bÝval ve stáji,v uličce,poník poprosil,pejsek otevřel,ráno příjdu,vyžraný psí granule,pes v seně a KŮŇ VEDLE.

29.5.2009 23:19
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Na ty mé dva chlupáče nikdo nemá.V zimně pes bÝval ve stáji,v uličce,poník poprosil,pejsek otevřel,ráno příjdu,vyžraný psí granule,pes v seně a KŮŇ VEDLE.

VE ZLÉM I DOBRÉM

29.5.2009 23:22
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
VE ZLÉM I DOBRÉM

TAK TAKHLE SI HRAJOU

29.5.2009 23:23
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
TAK TAKHLE SI HRAJOU

ZASE OBRÁCENĚ

29.5.2009 23:23
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
ZASE OBRÁCENĚ

ŠKÁDLÍ SE

29.5.2009 23:32
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
ŠKÁDLÍ SE

PŘISTIŽENI PŘI ČINU,AKIM SNÁŠÍ TEROR,ZE STRANY LUCKY,MUSÍ JÍ NECHAT SVÉ GRANULE

29.5.2009 23:33
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
PŘISTIŽENI PŘI ČINU,AKIM SNÁŠÍ TEROR,ZE STRANY LUCKY,MUSÍ JÍ NECHAT SVÉ GRANULE

NEJPRVE HLÍDAL,JESTLI JE ČISTEJ VZDUCH........

30.5.2009 22:08
jenee

XXX.XXX.150.58

sheril napsal(a):

Tohle je naše Bublinka, zřejmě kříženec bígla a Jack Russel teriéra

30.5.2009 22:09
jenee

XXX.XXX.150.58

sheril napsal(a):

Skvělý stále optimisticky naladěný pejsek, zatoulala se k nám a už zůstala, jsme moc rádi, lepšího bychom těžko hledali.

30.5.2009 22:10
jenee

XXX.XXX.150.58

sheril napsal(a):

naše dvoubarevné sluníčko...

30.5.2009 22:11
jenee

XXX.XXX.150.58

sheril napsal(a):

a ještě jedna

11.6.2009 16:46
gabineska

XXX.XXX.158.34

jenee napsal(a):
a ještě jedna

Ahojky, opět oprašuju staré téma - máte někdo stafbulka u koní??

Přidejte reakci

Přidat smajlík