Hříbě po Haflingovi z ČT, A1/1 atd...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2009 17:34
pastelka

XXX.XXX.106.253

Ahoj neznátě někdo křížence haflinga? Strašně by mě zajímalo jak hříbátka vypadají a jak dědí barvy.

18.2.2009 20:00
stalonek

XXX.XXX.163.66

pastelka napsal(a):
Ahoj neznátě někdo křížence haflinga? Strašně by mě zajímalo jak hříbátka vypadají a jak dědí barvy.

já mám křížence - otec hafling 17 / 253 ST-Fist , matka huculka Lucka.. Stelisko podědil charakterově výborné vlastnosti spíše po haflošovi bych řeklla,tělesnou stavbu rovněž,ale je trošku tělesně slabší stavky než hafloš, ale hlavu má huculskou.... a někdy i uvnitř..barvičkou je ryzák,ale když mu odkraju vrchní části hřívy a ocasu tk sou ty spodní. velmi světlé skoro bílé.

19.2.2009 09:42
alda

XXX.XXX.52.179

stalonek napsal(a):
já mám křížence - otec hafling 17 / 253 ST-Fist , matka huculka Lucka.. Stelisko podědil charakterově výborné vlastnosti spíše po haflošovi bych řeklla,tělesnou stavbu rovněž,ale je trošku tělesně slabší stavky než hafloš, ale hlavu má huculskou.... a někdy i uvnitř..barvičkou je ryzák,ale když mu odkraju vrchní části hřívy a ocasu tk sou ty spodní. velmi světlé skoro bílé.

Kobylka,která kdysi stála ve stáji ,kde mám ustájeného koníka.Otec ČT,matka hafling.

19.2.2009 09:42
alda

XXX.XXX.52.179

alda napsal(a):
Kobylka,která kdysi stála ve stáji ,kde mám ustájeného koníka.Otec ČT,matka hafling.

Ještě jedna

20.2.2009 17:41
pastelka

XXX.XXX.106.252

alda napsal(a):
Ještě jedna

Tak ten je krásnej a můžu se zeptat jakou barvu měla mamina?

20.2.2009 18:11
stieberova

XXX.XXX.248.182

pastelka napsal(a):

Mám valacha 75% hafling, matky otec byl ČT ryzák po ryzákovi a z ryzky. Jinak ostatní haflingové. Jinou barvu než ryzou má až ve 4. generaci a to jednou hnědák, pak v 5. generaci má 1x vraník, 2x hnědák a 1x tm. hnědák. Povahou je řekla bych velmi haflingský.

20.2.2009 18:37
smoulinka

XXX.XXX.3.130

pastelka napsal(a):

hoj,mám kobylku po matce hafling,otec Jury22 skok ST.Kobylka bude v dubnu 2letá,je to můj miláček.Chápavá,ale teprve se uvidí pod sedlem jaká bude za rok. ted děláme pnh a je fakt suprová.Na fotce 18měsíců

Přidejte reakci

Přidat smajlík