pastelka
napsal(a):
Ahoj neznátě někdo křížence haflinga? Strašně by mě zajímalo jak hříbátka vypadají a jak dědí barvy.
já mám křížence - otec hafling 17 / 253 ST-Fist , matka huculka Lucka.. Stelisko podědil charakterově výborné vlastnosti spíše po haflošovi bych řeklla,tělesnou stavbu rovněž,ale je trošku tělesně slabší stavky než hafloš, ale hlavu má huculskou..
.. a někdy i uvnitř..barvičkou je ryzák,ale když mu odkraju vrchní části hřívy a ocasu tk sou ty spodní. velmi světlé skoro bílé.
stalonek
napsal(a):
já mám křížence - otec hafling 17 / 253 ST-Fist , matka huculka Lucka.. Stelisko podědil charakterově výborné vlastnosti spíše po haflošovi bych řeklla,tělesnou stavbu rovněž,ale je trošku tělesně slabší stavky než hafloš, ale hlavu má huculskou..
.. a někdy i uvnitř..barvičkou je ryzák,ale když mu odkraju vrchní části hřívy a ocasu tk sou ty spodní. velmi světlé skoro bílé.
Kobylka,která kdysi stála ve stáji ,kde mám ustájeného koníka.Otec ČT,matka hafling.
alda
napsal(a):
Kobylka,která kdysi stála ve stáji ,kde mám ustájeného koníka.Otec ČT,matka hafling.
Ještě jedna
pastelka
napsal(a):
Ahoj neznátě někdo křížence haflinga? Strašně by mě zajímalo jak hříbátka vypadají a jak dědí barvy.
Mám valacha 75% hafling, matky otec byl ČT ryzák po ryzákovi a z ryzky. Jinak ostatní haflingové. Jinou barvu než ryzou má až ve 4. generaci a to jednou hnědák, pak v 5. generaci má 1x vraník, 2x hnědák a 1x tm. hnědák. Povahou je řekla bych velmi haflingský.
pastelka
napsal(a):
hoj,mám kobylku po matce hafling,otec Jury22 skok ST.Kobylka bude v dubnu 2letá,je to můj miláček.Chápavá,ale teprve se uvidí pod sedlem jaká bude za rok. ted děláme pnh a je fakt suprová.Na fotce 18měsíců