Znáte ČMB : Minda, Mirka, Majka a Baron

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2009 10:40
remonek

XXX.XXX.162.107

Ahojky, touto cestou bych chtěla něco vypátrat o konících o které jsem se dříve starala.
Jedná se o 3 kobylky a jednoho valacha. Všichni 4 jsou ČMB. Minda byla jejich mamina. Asi před 5 lety byli prodání z Ujkovic u Mladé Boleslavi. Bohužel nemám jejich fotky. Ale pamatuji si,že Majka měla výžeh 34/213. Předem děkuji za veškeré info

19.2.2009 11:22
maldex

XXX.XXX.72.6

remonek napsal(a):
Ahojky, touto cestou bych chtěla něco vypátrat o konících o které jsem se dříve starala.
Jedná se o 3 kobylky a jednoho valacha. Všichni 4 jsou ČMB. Minda byla jejich mamina. Asi před 5 lety byli prodání z Ujkovic u Mladé Boleslavi. Bohužel nemám jejich fotky. Ale pamatuji si,že Majka měla výžeh 34/213. Předem děkuji za veškeré info

Ahoj Šárko,
zkus tento odkaz. Měla by to být Majka:
http:// www.aschk.cz/cmb/pk/pk_display_cmb.php?id=130207
Mezera před www.

19.2.2009 11:32
remonek

XXX.XXX.162.107

maldex napsal(a):
Ahoj Šárko,
zkus tento odkaz. Měla by to být Majka:
http:// www.aschk.cz/cmb/pk/pk_display_cmb.php?id=130207
Mezera před www.

děkuju, jj je to ona

19.2.2009 11:36
maldex

XXX.XXX.72.6

remonek napsal(a):
děkuju, jj je to ona

Není zač, snad Ti tato informace k něčemu bude

Dej pak vědět, jestli se Ti podařilo všechny koníky najít. Přeji hodně štěstí

20.2.2009 00:42
remonek

XXX.XXX.162.107

remonek napsal(a):

jen posouvám

20.2.2009 02:00
remonek

XXX.XXX.162.107

remonek napsal(a):

Tak jsem zjistila, že Minda má v PP jméno Fuksa, tak jí třeba někdo znáte pod tímto jménem. Majka byla v TJ JO Cheb - Háje a v roce 2007 byla prodána do Německa.

15.3.2010 14:32
juhaj

XXX.XXX.208.237

remonek napsal(a):
Tak jsem zjistila, že Minda má v PP jméno Fuksa, tak jí třeba někdo znáte pod tímto jménem. Majka byla v TJ JO Cheb - Háje a v roce 2007 byla prodána do Německa.

Ahoj,ještě scháníte údaje?Jestli ano,asi bych mohla pomoct s Mindou,jestli to je ona,tak ji už delší dobu vlastním.

15.3.2010 14:33
juhaj

XXX.XXX.208.237

juhaj napsal(a):
Ahoj,ještě scháníte údaje?Jestli ano,asi bych mohla pomoct s Mindou,jestli to je ona,tak ji už delší dobu vlastním.

Ještě dodám,když se ozvete,budu ráda,nic o jejích osudech před tím,než byla u mě nevím.

15.3.2010 18:31
remonek

XXX.XXX.82.124

juhaj napsal(a):
Ještě dodám,když se ozvete,budu ráda,nic o jejích osudech před tím,než byla u mě nevím.

Dobrý den, tak jsem ani nečekala,že se ještě někdo ozve. Email tady v profilu je aktualní? Spíš bych Vám písla mail a kdyžtak naskenovala nějaké fotky

Přidejte reakci

Přidat smajlík