Ahoj nemá někdo zájem pravidelně chodit k mé kobylce je jí 15-let, ale rodila jen hříbata a je jen obsedlá, takže spíše někdo zkušenější, kdo by se jí plně věnoval. Hledáme spíš zkušenější jezdce tak nad 16 let. Jsme z Kostelce na Hané. Ráda zodpovím všechny dotazy a uvítáme rádi i návštěvu.
argo
napsal(a):
Ahoj nemá někdo zájem pravidelně chodit k mé kobylce je jí 15-let, ale rodila jen hříbata a je jen obsedlá, takže spíše někdo zkušenější, kdo by se jí plně věnoval. Hledáme spíš zkušenější jezdce tak nad 16 let. Jsme z Kostelce na Hané. Ráda zodpovím všechny dotazy a uvítáme rádi i návštěvu.
amidala
napsal(a):
jezdci si myslím, že jsou. jenže si vybírají, mnohým se nechce platit a mnohdy ani pracovat.
já hledala ježdění asi tři měsíce, než jsem něco našla.
Hodně štěstí a´t někoho najdeš
já nabízela ježdění za dara, jen aby se koně dostali ven spolu. jsou špíše Líní .odvézt jedno kolečko hnoje je hrozná cena ja vyjíždku
argo
napsal(a):
Ahoj holky,
no vidíte, já bych ráda ke koním, ale asi nikdo v okolí pomoci nepotřebuje. Práce mi nevadí, horší by ale bylo platit za docházení ke koním.
maldex
napsal(a):
Ahoj,
jsem z okresu Ústí nad Orlicí Škoda, že nejsme k sobě blíže.
Chjo, to tak proste byva - me by pritom stacilo mit nekoho na praci s konem a vyjizdky. Prace ve staji moc nemame ... . Ale bohuzel mam jenom jeden zadek a koniky dva a vzdycky tak je na tom neco bito.
benett8
napsal(a):
Chjo, to tak proste byva - me by pritom stacilo mit nekoho na praci s konem a vyjizdky. Prace ve staji moc nemame ... . Ale bohuzel mam jenom jeden zadek a koniky dva a vzdycky tak je na tom neco bito.
kessi: počkej jedno kolečko?? To je sice šílené ale co teprve kdyby si toho koně měli vyčistit a nasedla, myslím, že to by jim ruce upadly
amidala
napsal(a):
kessi: počkej jedno kolečko?? To je sice šílené ale co teprve kdyby si toho koně měli vyčistit a nasedla, myslím, že to by jim ruce upadly
Amidala: prosim Te - ty si hledala jezdeni, nebo jezdce?Muzu se zeptat odkud jste?Protoze mi prijde, ze nedostatek normalnich lidi neni regionalni problem, ale celorepublikovy
amidala
napsal(a):
Hele, už jsem na tom byla, tak že jsem jim koně připravila jen přišli a jeli a pak jsem dostala sprchu,prý jestli neudělám pískovou jízdrnu.NE nedělám a milá dívčina už se neukázala jen kupa výmluv.tak se mi koně flákají po vyběhu protože mám malé děti a žadné hlídání aby jsme je mohli projet s manželem a sama se do terénu bojím.člověk nikdy neví a mobil tu moc nefunguje tak že smůla
kessi
napsal(a):
Hele, už jsem na tom byla, tak že jsem jim koně připravila jen přišli a jeli a pak jsem dostala sprchu,prý jestli neudělám pískovou jízdrnu.NE nedělám a milá dívčina už se neukázala jen kupa výmluv.tak se mi koně flákají po vyběhu protože mám malé děti a žadné hlídání aby jsme je mohli projet s manželem a sama se do terénu bojím.člověk nikdy neví a mobil tu moc nefunguje tak že smůla
bennet jsem od brna a hledala jsem ježdění.
Kess: Já teda vlastní nemám, jezdím te´d užásného valáška mladého, no jezdím. Už jsem na něm neseděla ani nepamatuju, ale nějak to nepotebuju. Vždy přijdu vyhážu dva boxy koníka vezmu na lonž a pak alou domů. Protože už je tma. Ale hodně často jsem se setkala s holčičkama, které využívaly všechny kolo jen aby ony nemuseli dělat.
Kolik máš doma koníků?
benett8
napsal(a):
Amidala: prosim Te - ty si hledala jezdeni, nebo jezdce?Muzu se zeptat odkud jste?Protoze mi prijde, ze nedostatek normalnich lidi neni regionalni problem, ale celorepublikovy
je to celorepublikove ja tež hledam a je mi jedno esi holka nebo kluk ale aby to mělo aspon 18 a nejen to rado jezdilo ale i se staralo....jezdim western.....ale okolni kluby s holčičkama na anglii nemaj problem....
dakotka
napsal(a):
je to celorepublikove ja tež hledam a je mi jedno esi holka nebo kluk ale aby to mělo aspon 18 a nejen to rado jezdilo ale i se staralo....jezdim western.....ale okolni kluby s holčičkama na anglii nemaj problem....
Dakot: Odkud jsi? Ja od Ml. Bol. a tech co jezdi western je tu jen hrstka a spis to sou takovi samotari z donuceni - neni tady ofiko zadny klub, areal atp. zamereno na western - vse jen anglie
amidala
napsal(a):
Kess: Já teda vlastní nemám, jezdím te´d užásného valáška mladého, no jezdím. Už jsem na něm neseděla ani nepamatuju, ale nějak to nepotebuju. Vždy přijdu vyhážu dva boxy koníka vezmu na lonž a pak alou domů. Protože už je tma. Ale hodně často jsem se setkala s holčičkama, které využívaly všechny kolo jen aby ony nemuseli dělat.
Kolik máš doma koníků?
Dva velký a chystám se co nedřív přivézt dva poníky pro kluky ,asi o víkendu .kluci jsou na ně moc malý raději at se naučí na poníkovi .
benett8
napsal(a):
Dakot: Odkud jsi? Ja od Ml. Bol. a tech co jezdi western je tu jen hrstka a spis to sou takovi samotari z donuceni - neni tady ofiko zadny klub, areal atp. zamereno na western - vse jen anglie
no ja sem od frýdku-Místku tady kdo jezdi west tak ma vlastni koně a slečinky choděj na anglii nebo tam kde to vedou chlapy
kessi
napsal(a):
Dva velký a chystám se co nedřív přivézt dva poníky pro kluky ,asi o víkendu .kluci jsou na ně moc malý raději at se naučí na poníkovi .
Na poníky opatrně, jsou to většinou nevypočítaný mrchy. Já sama s nima mám jen špatné zkušenosti až na jednoho ale ten dělal hypošku
amidala
napsal(a):
Na poníky opatrně, jsou to většinou nevypočítaný mrchy. Já sama s nima mám jen špatné zkušenosti až na jednoho ale ten dělal hypošku
Mi už ponika měli ,loni mi umřela na koliku byla v 8mém měsíci a klukům moc chybí mě vlastně taky až mě překvapilo jak moc,tohle jsou stařečci a od děti tak doufám že to bude v pohodě.jinak sousedi maj poncla a to je všech šmejdů furál kouše kope klidně se postaví proti dospělímu jenommě se bojí protože pokaždé když jim utekl a zničil mi ohahy tak jsem ho chytla jen já a když na mě něco zkusil dostal čočku tak se mi radši vyhýbá .mrzák jeden
kessi
napsal(a):
Mi už ponika měli ,loni mi umřela na koliku byla v 8mém měsíci a klukům moc chybí mě vlastně taky až mě překvapilo jak moc,tohle jsou stařečci a od děti tak doufám že to bude v pohodě.jinak sousedi maj poncla a to je všech šmejdů furál kouše kope klidně se postaví proti dospělímu jenommě se bojí protože pokaždé když jim utekl a zničil mi ohahy tak jsem ho chytla jen já a když na mě něco zkusil dostal čočku tak se mi radši vyhýbá .mrzák jeden
Já jako menší jsem s nimi hodně bojovala, ale teď co mám za sebou nějaké zkušenosti, tak už se dokážu ohradit a udělat si kolem sebe bezpečí. Hodněkrát jsem zažila poncla co se postavil na zadní a šel proti člověku aniž by ho zajímalo, že má i víc sily. Jsou nebezpeční sobě i okolí.
Tvého poníka je mi líto, vždy je to velká tragédie když umře rodinný miláček, v jednom klubu jsme měli smutný měsíc. nejdřív nám uhynulo hříbátko, protože ho máma nechtěla a pak dvouleťáček na koliku.
Mno hlavně a´t tihle stařečci jsou v pohodě
benett8
napsal(a):
benett8:
Vidíš, já bych ráda pomohla, ale příjde mi, že všichni, kdo hledáte pomoc ke svým koníkům, jste ode mě daleko. Tady asi nikdo pomoc nepotřebuje a pokud ano, pomocníky již má
amidala
napsal(a):
Kolik máš doma koníků?
amidala.
Mám tedˇ už čtyři děti mě ukecali na poníky,takže 2velké a 2malé koně.no na malejch se budou drndat dětičky ale mě to zase vezme čas naty velké
Do JK u Dvora Králové (okr. Trutnov) přijímáme nové členy - začátečníky i pokročilé jezdce. Možnost rekreačního ježdění, složení ZZVJ a závodů (hobby i oficiálních), hubertských jízd atd. Docházka je možná kdykoliv v týdnu - cena za členství dohodou (podle frekvence ježdění). Možnost platit si i jen jednotlivé lekce nebo vyjížďky do přírody. K dispozici travnatá jízdárna se základním skokovým materiálem a drezurním obdélníkem, krásné okolí na vyjížďky, i možnost plavení koní. Byla by možné nechat si zde ustájit i svého koně (pastevní ustájení s volným vstupem do stodoly). Sídlíme u obce Lanžov - tj. cca 10 km od Dvora Králové a Hořic, 15 km od Jaroměře a 22 km od Hradce Králové. Více informací mailem - weissovalucie@seznam.cz
další info na : http://www.jkmates.estranky.cz/