lexe
napsal(a):
velmi kvalitní, dvakrát lomené stihlo
...tmavě zelené bandáže 2xpoužité
lexe
napsal(a):
cena dohodou...
prodám vínové kamaše zn. Norton, na přední i zadní, cena 600.- info na michaela_z@email.cz
lexe
napsal(a):
...
Prodám ohlávku, nylonová, podložená neoprenem, velikost W-3, úplně nová, nepoužitá, nevhodná velikost, cena 250 Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
karwen
napsal(a):
Prodám ohlávku, nylonová, podložená neoprenem, velikost W-3, úplně nová, nepoužitá, nevhodná velikost, cena 250 Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
Prodám kamaše KenTaur, neoprenové s výliskem, velikost P-2, používané, ale neponičené, plně funkční, mému koni jsou velké, cena 300 Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
kassiopeass
napsal(a):
zajímalo b mě udidlo: cena a délka, Katka
Takže,
tušírka- 75cm 100,-
pelech byl původně pro našeho rotvajlera, ale nakonec si víc oblíbil gauč:))..je hodně velký..původní cena kolem850,- ted za 500,-
ty černé otěže(jsou z poměrně tlustého lana)původně 250,-...ted za 150,-..použila jsem je jednou!délka 218cm
lexe
napsal(a):
Takže,
tušírka- 75cm 100,-
pelech byl původně pro našeho rotvajlera, ale nakonec si víc oblíbil gauč:))..je hodně velký..původní cena kolem850,- ted za 500,-
ty černé otěže(jsou z poměrně tlustého lana)původně 250,-...ted za 150,-..použila jsem je jednou!délka 218cm
k tomu stihlu...má nějakých 16,5cm..je poměrně tupé a lehké.Dám vám ho klidně zadarmo, k ničemu mi není a poštovné asi taky nebude zrovna nejlevnější!
lexe
napsal(a):
...
takže jak sjem už zmiňovalla - koník je nějaký ten pátek pokažený a prakticky nepojízdný, takže rozprodávám i část výbavy, ať je z čeho platiti veta..
jako první uzdečka:
zcela nová a nepoužitá, černá uzdečka, vel. cob, se stříbrným kováním a zdobením na čelence i nánosníku.
Nánosník je klasický anglický s podpínkou, v ceně jsou i otěže. Speciálně je podložen nánosník i vzadu u zapínání, čelenka také vypodložená, super pro koníky, co se snadno odřou. Cena 990 Kč.
lexe
napsal(a):
...
pak starší plně použitelnou uzdečku i s otěžema - vhodná jako pracovní - bez nánosníku, v černé barvě s bílým podložením na čelence, vel. full, ale i na A1/1 se dá zmenšit, nebo možno dokoupit jeden z nabízených nánosníků, pak za 400, jinak cena 300 Kč.
kukinatost
napsal(a):
pak starší plně použitelnou uzdečku i s otěžema - vhodná jako pracovní - bez nánosníku, v černé barvě s bílým podložením na čelence, vel. full, ale i na A1/1 se dá zmenšit, nebo možno dokoupit jeden z nabízených nánosníků, pak za 400, jinak cena 300 Kč.
nylonové ohlávky, nikdy nepoužité, v černé a šedé barvě, obě nastavitelné na nánosníku a nátylníku, s mosazným kováním, černá je ve velikosti 2 - plňas, jemnější ČT; šedá ve velikosti 1 - vhodné na pony, arab či plňas s hodně drobnou hlavou. Pak ještě tyrkysově modrá s černým proužkem, vel. 2, podložena také, lehce používaná. Cena 150 Kč za jednu.
lexe
napsal(a):
...
zcela nové, nepoužité, kvalitní westernové otěže, práce českého sedláře, jsou velmi hrubé - věřím, že vydrží tak 100 let:), dlouhé, vhodné spíše na mohutnějšího koně a větší ruky, k mému A1/1 s velmi jemnou hlavou se nehodí. Cena 700 Kč.
lexe
napsal(a):
...
Prodám či vyměním, zcela nový anglický nánosník velikosti cob v černé barvě s tmavě modrým podložením, prodám za 150 Kč či vyměním za černý, bíle podložený.
Dále prodám starší hnědý, bíle podložený nánosník vel. cob, starší, avšak zcela funkční, cena 100 Kč.
kukinatost
napsal(a):
Prodám či vyměním, zcela nový anglický nánosník velikosti cob v černé barvě s tmavě modrým podložením, prodám za 150 Kč či vyměním za černý, bíle podložený.
Dále prodám starší hnědý, bíle podložený nánosník vel. cob, starší, avšak zcela funkční, cena 100 Kč.
Prodám jezdecké černé sako dámské,míry:délka rukávu 60cm,délka zád od límce je71cm,délka od ramene k rameni je 36cm.Sako je používané,na štíhlou postavu,je ve velice dobrém stavu,nijak nepoškozené.Cena 550kč plus poštovné.
monca.l@centrum.cz
monca
napsal(a):
Prodám jezdecké černé sako dámské,míry:délka rukávu 60cm,délka zád od límce je71cm,délka od ramene k rameni je 36cm.Sako je používané,na štíhlou postavu,je ve velice dobrém stavu,nijak nepoškozené.Cena 550kč plus poštovné.
monca.l@centrum.cz
a ze zadu
lexe
napsal(a):
...
Uzdečka FULL černá, zlaté lemování a přezky, podložený nátylník a kombinovaný nánosník, kožené otěže s martingalovými zarážkami. Cena: 1200,-
sandimura
napsal(a):
Uzdečka FULL černá, zlaté lemování a přezky, podložený nátylník a kombinovaný nánosník, kožené otěže s martingalovými zarážkami. Cena: 1200,-
detail
lexe
napsal(a):
...
Uzdečka FULL černá, zeleně podložená čelenka a kombinovaný nánosník, kožené otěže s martingalovými zarážkami. Cena: 1100,-
sandimura
napsal(a):
Uzdečka FULL černá, zeleně podložená čelenka a kombinovaný nánosník, kožené otěže s martingalovými zarážkami. Cena: 1100,-
detail
lexe
napsal(a):
...
Dečka pod sedlo vykrojená, tenká, tmavě modrá, bílé lemování. Cena: 300,-
lexe
napsal(a):
...
Čabraka pod sedlo tenká, tmavě zelená, bílé lemování. Cena: 350,-
lexe
napsal(a):
...
Čabraka pod sedlo tenká, fialová, bílé lemování. Cena: 350,-
lexe
napsal(a):
...
Čabraka pod sedlo tmavě zelená a modrá kostka. Je tmavší než na fotce. Cena: 500,-
lexe
napsal(a):
...
Čabraka pod sedlo zelená kostka, byla jednou na koni – hubert.. Cena: 450,-
lexe
napsal(a):
...
Čabraka pod sedlo smetanová, hezky prošívaná, lemovaná ozdobnou šnůrou.
Cena: 550,-
lexe
napsal(a):
...
Ohlávka OVERSIZE (větší teplokrevník nebo chlaďásek) nylon, mátově zelená, zlaté přezky, nátylník z chromové kůže – když ohlávka praskne, tak vždy jen nátylník. Je z obou stran na přezky, takže se dá snadno vyměnit. Ohlávka je bezpečná a zároveň prakticky nesmrtelná. Cena: 280,-
lexe
napsal(a):
...
Ohlávka COB nylon, mátově zelená, se zlatými koníky, zlaté přezky, nátylník z chromové kůže – když ohlávka praskne, tak vždy jen nátylník. Je z obou stran na přezky, takže se dá snadno vyměnit. Ohlávka je bezpečná a zároveň prakticky nesmrtelná. Cena: 280,-
lexe
napsal(a):
...
Deka WEATHERBEETA stájová nylon na velkého koně, nepodložená, tmavě modrá, vínový lem. Na pleci je z jednoho dílu, přetahuje se přes hlavu. Cena: 450,-
sandimura
napsal(a):
Deka WEATHERBEETA stájová nylon na velkého koně, nepodložená, tmavě modrá, vínový lem. Na pleci je z jednoho dílu, přetahuje se přes hlavu. Cena: 450,-
takto vypada na koni
lexe
napsal(a):
...
Deka síťová žlutá, tmavě modrý lem a popruhy. Velikost tak na A1/1. Cena: 350,-
sandimura
napsal(a):
Deka síťová žlutá, tmavě modrý lem a popruhy. Velikost tak na A1/1. Cena: 350,-
takto vypada na koni
sandimura
napsal(a):
Čabraka pod sedlo tmavě zelená a modrá kostka. Je tmavší než na fotce. Cena: 500,-
Ahojky koupím černé sako malé nanejvýš do 1000kč
lexe
napsal(a):
...
Vodítko žluté, dlouhé, zlatá karabina. Cena: 100,-
lexe
napsal(a):
...
Rajtky fleecové zimní, černé, kožené rajtfleky na kolenou, velikost S. Cena: 450,-
lexe
napsal(a):
...
Hackamore s udidlem, velmi ostré uždění, velikost 12.5cm. Cena: 500,-
lexe
napsal(a):
Takže,
tušírka- 75cm 100,-
Lexi, máš ještě ten pelech pro psa? Pokud ano, můžeš mi ho prosím změřit, vešel by se do něj labrador?
Díky Heduš
lexe
napsal(a):
...
Prodám kamaše KenTaur, neoprenové s výliskem, velikost P-2, použité párkrát, neponičené, jako nové, mému koni jsou velké, cena 350 Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
lexe
napsal(a):
Takže,
tušírka- 75cm 100,-
Koupím ty černé otěže, jsou ještě volné?
abladero@seznam.cz
karwen
napsal(a):
Prodám kamaše KenTaur, neoprenové s výliskem, velikost P-2, použité párkrát, neponičené, jako nové, mému koni jsou velké, cena 350 Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
Prodám anglické sedlo , zn:Lord málo ježděné nepoškozené , černé barvy za rozumnou cenu , vel.posedlí 17,5 , je na vysoký kohoutek , používala jsem ho na A1/1 a ČT ( oba vyšší kohoutek ) Tak kdyby měl někdo zájem(+foto) písněte mailíka na Matla151@seznam.cz
beeba
napsal(a):
Prodám anglické sedlo , zn:Lord málo ježděné nepoškozené , černé barvy za rozumnou cenu , vel.posedlí 17,5 , je na vysoký kohoutek , používala jsem ho na A1/1 a ČT ( oba vyšší kohoutek ) Tak kdyby měl někdo zájem(+foto) písněte mailíka na Matla151@seznam.cz
NAbízím k prodeji školní univerzál v dobrém stavu bez poškození, klasické vydření pod třmeny viz foto. Posedlí 17,5, komora 2 na střední kohoutek. Cena 2300,- při rychlém jednání sleva.klawdie@centrum.cz
klawdie
napsal(a):
NAbízím k prodeji školní univerzál v dobrém stavu bez poškození, klasické vydření pod třmeny viz foto. Posedlí 17,5, komora 2 na střední kohoutek. Cena 2300,- při rychlém jednání sleva.klawdie@centrum.cz
Nabízim k prodeji hodně věcí:
takže nejdříve ČERNOU PODSEDLOVKU VEL.FULL, brána jako klasická anglická,ale víc mi přijde jako spíš vykrojená na drezurní sedlo, používaná rok, nepotrhaná,na fotce pošpiněná ad prašného koně, neměla sjem čas před focením ji vyprat, jinak před prodejem si ho najdu..je to klasická bavlna ale byla černá,teˇdtrošinku vybledla jak je vidět na obrázku,nicméně za tu cenu,,
PC: 350 kč, teď prodám za 100 kč!!
PŘI ODBĚRU VÍCE VĚCÍ SLEVA,PŘI ODBĚRU VŠECH VĚCÍ VÝRAZNÁ SLEVA!
stalonek
napsal(a):
Nabízim k prodeji hodně věcí:
takže nejdříve ČERNOU PODSEDLOVKU VEL.FULL, brána jako klasická anglická,ale víc mi přijde jako spíš vykrojená na drezurní sedlo, používaná rok, nepotrhaná,na fotce pošpiněná ad prašného koně, neměla sjem čas před focením ji vyprat, jinak před prodejem si ho najdu..je to klasická bavlna ale byla černá,teˇdtrošinku vybledla jak je vidět na obrázku,nicméně za tu cenu,,
PC: 350 kč, teď prodám za 100 kč!!
PŘI ODBĚRU VÍCE VĚCÍ SLEVA,PŘI ODBĚRU VŠECH VĚCÍ VÝRAZNÁ SLEVA!
ŠLACHOVKY, VEL. COB!
pracovní šlachovky s pěkným vzorem,černé s červeným srdíčkem a ččerveným lemem, dostala sjem je ke koni jako pracovní,takže nevím kolik stály,jsou pouze jako pracovní, cena odpovídá..
CENA 50 KČ
stalonek
napsal(a):
ŠLACHOVKY, VEL. COB!
pracovní šlachovky s pěkným vzorem,černé s červeným srdíčkem a ččerveným lemem, dostala sjem je ke koni jako pracovní,takže nevím kolik stály,jsou pouze jako pracovní, cena odpovídá..
CENA 50 KČ
HNĚDÉ OTĚŽE 140KY.
klasické hnědé otěže značky daslo, používané rok, v pěkném stavu,nezničené!! jako nové!! se zarážkami každých 5 cm.
PC: 390 , nyní je dám za 250 !!
stalonek
napsal(a):
HNĚDÉ OTĚŽE 140KY.
klasické hnědé otěže značky daslo, používané rok, v pěkném stavu,nezničené!! jako nové!! se zarážkami každých 5 cm.
PC: 390 , nyní je dám za 250 !!
KRÁSNOU PARELLI OHLÁVKU VEL. FULL
parelka používaná půl roku zřídka, je v krásném stavu,červeno černá atraktivní barva, výroba kamarádky,ale přesto by jste nepoznali
Dám ji za 100 kč
stalonek
napsal(a):
KRÁSNOU PARELLI OHLÁVKU VEL. FULL
parelka používaná půl roku zřídka, je v krásném stavu,červeno černá atraktivní barva, výroba kamarádky,ale přesto by jste nepoznali
Dám ji za 100 kč
OTĚŽE ČERNÉ, TŘÍMETROVÉ
anglické otěže o délce jedné 150 cm, Zánovní ale stále plně použitelné ! dostala sjem je ke koni a jsou dlouhé,nevyužiju je.
DÁM JE TAK ZA 150 KČ
PŘI ODBĚRU VÍCE VĚCÍ JE CENA O HODNĚ LEVNĚJŠÍ!!
stalonek
napsal(a):
OTĚŽE ČERNÉ, TŘÍMETROVÉ
anglické otěže o délce jedné 150 cm, Zánovní ale stále plně použitelné ! dostala sjem je ke koni a jsou dlouhé,nevyužiju je.
DÁM JE TAK ZA 150 KČ
PŘI ODBĚRU VÍCE VĚCÍ JE CENA O HODNĚ LEVNĚJŠÍ!!
PIŠTE NA MAIL barborajichova@seznam.cz odpovím vám hned jak to půjde..
DÁLE TU MÁM KRÁSNOU ČERVENO ČERNO BÍLOU KÁROVANOU PODSEDLOVU VEL. FULL!!
značka Equi Pam od Patricie Mládkové.
tu prodám za 250 kČ,BYLA TŘIKRÁT NA KONI, MÁM VALACHA A NECHCI NA NĚJ ČERVENOU. tO JE DŮVOD PRODEJE JINAK JE UPLNĚ NÁDHERNÁ!!
TADY JE FOTKA
stalonek
napsal(a):
PIŠTE NA MAIL barborajichova@seznam.cz odpovím vám hned jak to půjde..
DÁLE TU MÁM KRÁSNOU ČERVENO ČERNO BÍLOU KÁROVANOU PODSEDLOVU VEL. FULL!!
značka Equi Pam od Patricie Mládkové.
tu prodám za 250 kČ,BYLA TŘIKRÁT NA KONI, MÁM VALACHA A NECHCI NA NĚJ ČERVENOU. tO JE DŮVOD PRODEJE JINAK JE UPLNĚ NÁDHERNÁ!!
TADY JE FOTKA
ona je krásnější jen fotka je z mobilu..
stalonek
napsal(a):
ona je krásnější jen fotka je z mobilu..
Tady fotka na koni..
stalonek
napsal(a):
Tady fotka na koni..
prodám šlachovky Norton přední Full hnědo-modré. Ani jednou na koni. PC:413,kč nová cena 380kč. A Strouhavky Norton zadní Full hnědo modré. Ani jenou na koni. PC: 289, nová cena 230 + poštovné a balné
katusa
napsal(a):
prodám šlachovky Norton přední Full hnědo-modré. Ani jednou na koni. PC:413,kč nová cena 380kč. A Strouhavky Norton zadní Full hnědo modré. Ani jenou na koni. PC: 289, nová cena 230 + poštovné a balné
prodám posedlovou sečku eaquitheme. Ani jednou na koni. PC:566kč NC:500kč + poštovné a balné.
katusa
napsal(a):
prodám posedlovou sečku eaquitheme. Ani jednou na koni. PC:566kč NC:500kč + poštovné a balné.
ještě jednou
katusa
napsal(a):
ještě jednou
A jako poslední prodám odpocovací deku Equitheme, velikost 145. hnědo modrou. Baránek na kohoutkuZapínání na prsnou, 2x křížově pod břichem a pod ocasem. Ani jednou na koni. PC: 752kč. nová cena 700kč. Na všechny věci záruka, dodám včetně účtu. Při koupi celé sady zajímavá cena. Více na mailu kotel8@seznam.cz. Osobní předání v Praze, jinak na dbírku.
katusa
napsal(a):
A jako poslední prodám odpocovací deku Equitheme, velikost 145. hnědo modrou. Baránek na kohoutkuZapínání na prsnou, 2x křížově pod břichem a pod ocasem. Ani jednou na koni. PC: 752kč. nová cena 700kč. Na všechny věci záruka, dodám včetně účtu. Při koupi celé sady zajímavá cena. Více na mailu kotel8@seznam.cz. Osobní předání v Praze, jinak na dbírku.
při kouppení celé sady zajímavá cena
katusa
napsal(a):
při kouppení celé sady zajímavá cena
při kouppení celé sady zajímavá cena, více info na e-mail kubesova.katuska@seznam.cz
lexe
napsal(a):
...
Zdravím,
nabízím moc krásné provazovky a vodítka, nová,...
Mám více barev ve více velikostech...
Cena 110Kč za ohlávku, 100Kč za vodítko (2m).. kdyby byl zájem, mohu prodat i delší vodítka. Samozřejmě + poštovné... ale to se můžeme dohodnout na mailu :)
Aimery@email.cz
Mám je v barvě vínovočerné, červenočerné, modročerné a zelenočerné...
aimy
napsal(a):
Zdravím,
nabízím moc krásné provazovky a vodítka, nová,...
Mám více barev ve více velikostech...
Cena 110Kč za ohlávku, 100Kč za vodítko (2m).. kdyby byl zájem, mohu prodat i delší vodítka. Samozřejmě + poštovné... ale to se můžeme dohodnout na mailu :)
Aimery@email.cz
Mám je v barvě vínovočerné, červenočerné, modročerné a zelenočerné...
...
Prodám deku pod westernové sedlo z děrovaného neoprenu ""Aeroprenu"",malé dírky zajišťují lepší odvětrávání. Rozměr 80 x 65 cm. Použitá pouze párkrát. Důvod prodeje - nahromadilo se mi tu nějak moc dek :). PC 1520 Kč, nyní 1 100 Kč. Kontaktujte mě na mail nikesnb@seznam.cz. Možnost osobního předání v Praze.
Prodám klasické stihlo velikosti 14,5 cm. Používáno cca 3 měsíce. Běžné známky používání. Není zrezlé! Možnost osobního předání v Praze. Kontaktujte mě na email nikesnb@seznam.cz. Cena 130 Kč.
Prodám chapsy závodní Kentaur.Závodní minichaps z pevné hlazenice se zapínáním na zip a druky. Elastický gumový pás po celé délce pro příjemnější a pohodlnější používání. V kombinaci s vhodnými pérky velmi dobře opticky imitují vysoké jezdecké boty. Povoleno pro závodní parkurové skákání. Nošené cca 5x,nepoškozené,zcela funkční.PC 1100,nyní prodám za 500 kč(při rychlém jednání cena včetně poštovného).Velikost L.tel.725499410
(obvod lýtka je 38cm a délka vnitřní strany lýtka je 44cm)
Prodám zachovalou anglickou uzdečku. Je na ní vyryto XFULL, podle mě se dá nastavit jak na FULL, tak XFULL. S nánosníkem. Možnost osobního předání v Praze. Kontaktujte mě na email nikesnb@seznam.cz. Cena 200 Kč.