ahoj chtěla bych vidět jaké máme krasavce v ročníku.(až se na 3-letech sejdeme na výkonostkách)
kosice
napsal(a):
ahoj chtěla bych vidět jaké máme krasavce v ročníku.(až se na 3-letech sejdeme na výkonostkách)
ahoj, máme 2 jednu CT, druhou KK, ale s částečnými původy takže s námi se na VZ nepotkáš, ale pro ilustraci je sem hodím Takže první hnědka je CT Ebony druhá albínka KK Nessi
evush2010
napsal(a):
ahoj, máme 2 jednu CT, druhou KK, ale s částečnými původy takže s námi se na VZ nepotkáš, ale pro ilustraci je sem hodím Takže první hnědka je CT Ebony druhá albínka KK Nessi
evush2010
napsal(a):
Ta hnědka je pěkná.a má taky zadní nožičku bílou jako moje Beillysjsou tak nádherný když jsou ještě miminka.
kosice
napsal(a):
Ta hnědka je pěkná.a má taky zadní nožičku bílou jako moje Beillysjsou tak nádherný když jsou ještě miminka.
Roční Alfa z maminy Ascona po Amadeus...
tata Le patron
haisovad
napsal(a):
Roční Alfa z maminy Ascona po Amadeus...
tata Le patron
a trocha pohybu...
dneska se nosila naprosto luxusně...
haisovad
napsal(a):
a trocha pohybu...
dneska se nosila naprosto luxusně...
TO JE ČÍPEK KOBYLA...nestihla jsem ty její kreace ale zadní nohy měla tak metr nad zadkem...
haisovad
napsal(a):
TO JE ČÍPEK KOBYLA...nestihla jsem ty její kreace ale zadní nohy měla tak metr nad zadkem...
haisovad
napsal(a):
tady s maminou...
holky si dneska pěkně poblbly
alespoň bylo co fotit a né furt hlavy u země...