karwen
napsal(a):
Copak, nakonec si nenecháš ušít na míru?
Ještě právě nevím, tak už radši sháním něco jiného, protože možná budu mít nejspíš nějaké výdaje se kterými jsem nepočítala, takže asi nevyjdou peníze na sedlo na míru. Stejně ono sehnat kvalitní sedlo jeté na hafloše asi nebude jen tak, takže beztak skončím u půjčení peněz na to na míru. :-D Uvidíme..
thesis
napsal(a):
Pizneta prodává Zajace šitého na míru haflošce.
ano ano prodávám,je sice za 16 tis,ale slevila bych na 15 při rychlém jednání .
velikost 15,v super stavu,Tom Zajac Klasik.
pizneta
napsal(a):
ano ano prodávám,je sice za 16 tis,ale slevila bych na 15 při rychlém jednání .
velikost 15,v super stavu,Tom Zajac Klasik.
pěkná sedačka. taky nějakou budou schánět a tahle by nám určitě padla jako ulitá. akorát , že nejdřív musím prodat sedlo, který koníka tlačí...
..takže, kdyby jste měl někdo zájem prodávám krásné, kvalitně šité sedlo od p. čechtického. vhodné na užšího koně (šité na A1/2). je velmi pohodné a vypadá jako nové. cena je také 16 tis.
scratchie
napsal(a):
Ještě právě nevím, tak už radši sháním něco jiného, protože možná budu mít nejspíš nějaké výdaje se kterými jsem nepočítala, takže asi nevyjdou peníze na sedlo na míru. Stejně ono sehnat kvalitní sedlo jeté na hafloše asi nebude jen tak, takže beztak skončím u půjčení peněz na to na míru. :-D Uvidíme..
Meryl dělal sedla za 15000,- - i s tím že kostru vyzkouší a popřípadě zabrousí (když ho teda ukecáš), aspoň teda myslím, každopádně nevím jak teď, jestli už zdražoval nebo ne, chtělo by se to zeptat, ale za tuhle cenu sedla dělal
tadik
napsal(a):
pěkná sedačka. taky nějakou budou schánět a tahle by nám určitě padla jako ulitá. akorát , že nejdřív musím prodat sedlo, který koníka tlačí...
..takže, kdyby jste měl někdo zájem prodávám krásné, kvalitně šité sedlo od p. čechtického. vhodné na užšího koně (šité na A1/2). je velmi pohodné a vypadá jako nové. cena je také 16 tis.
Sháním vysoké, černé, kožené jezdecké boty velikost 39. Nejlépe starší, v dobrém stavu a za rozumnou cenu.
jenee
napsal(a):
Sháním vysoké, černé, kožené jezdecké boty velikost 39. Nejlépe starší, v dobrém stavu a za rozumnou cenu.
Mám jezdecké holínky zn.Togai,původní cena 890,-,jsou v dobrém stavu,pouze mají z boku na pravé holínce prořízlou díru,rovný řez 4 cm,dá se to slepit náplastmi na duše kola.Velikost 39,všítá zelená vložka,velice pohodlné.Prodám za 400,při rychlém jednání za 300,-
scratchie
napsal(a):
Zdravím, tak zakládám opačné téma bazárku. Pro všechny co shání vybavení, oblečení nebo koníka atd. :-)
Tak já osobně sháním westernové sedlo na haflinga, s možností vyzkoušení před koupí a cena okolo 15tis.
Ahoj, my scháníme menší vozík (tak pro 6 lidí) za dva menší chladásky. Na gumových kolech, ideálně odpružený, nožní i ruční brzda, v pěkném stavu. Kdyby bylo výhodně i s postroji, určitě se dohodneme. snajberkova.peta@seznam.cz
Díky...
scratchie
napsal(a):
Zdravím, tak zakládám opačné téma bazárku. Pro všechny co shání vybavení, oblečení nebo koníka atd. :-)
Tak já osobně sháním westernové sedlo na haflinga, s možností vyzkoušení před koupí a cena okolo 15tis.
Ahoj. Sháním od Parelliho Level 2. Zatím mám jenom jedničku.