Hnědá a Rezatá po SEDMÉÉÉ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

buggyna

23.2.2009 10:21
buggyna

XXX.XXX.81.124

Tak dyť si mu psala,ne? A když že přijede ten Langmayer?
Soustřeďko dobrý...už chci na trénink...zas se pěkně vydrncat a srovnat

sadzi saj

23.2.2009 10:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

To jsem se zas rozčílila .........ne ne, ještě ne, říkala jsem si, že mu písnu, až by měl ke mě jet nebo až po úpravě L. a teď jsem koukala do kalendáře, že měl k nám minulý týden jet a že se ani sám neozval nic

Doufám, že dorazí příští týden

buggyna

23.2.2009 10:38
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
To jsem se zas rozčílila .........ne ne, ještě ne, říkala jsem si, že mu písnu, až by měl ke mě jet nebo až po úpravě L. a teď jsem koukala do kalendáře, že měl k nám minulý týden jet a že se ani sám neozval nic

Doufám, že dorazí příští týden

jakto,copak?
mnoo,třeba si čte diskuze...

bych dneska měla jít vylonžovat Bramboratou...ale nechce se mi,nechcejenže pak se tam skoro celý týden nedostanu -škola+práce

já toho koně milovala

sadzi saj

23.2.2009 10:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jakto,copak?
mnoo,třeba si čte diskuze...

bych dneska měla jít vylonžovat Bramboratou...ale nechce se mi,nechcejenže pak se tam skoro celý týden nedostanu -škola+práce

já toho koně milovala

Máš to na mailu, plus ještě nějaký info

No, tak to by byla hustota

Mi povídej, já když to včera viděla, jak to valilo a valilo sněhem vůbec se mi nechtělo, ale nakonec mě Blanka ukecala a jeli jsme nafotit něco na sněhu

buggyna

23.2.2009 10:52
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Máš to na mailu, plus ještě nějaký info

No, tak to by byla hustota

Mi povídej, já když to včera viděla, jak to valilo a valilo sněhem vůbec se mi nechtělo, ale nakonec mě Blanka ukecala a jeli jsme nafotit něco na sněhu

tady a na sněhu??? tak to si mně teď pobavilasem byla na chatě,a tam je sníh dobrejch 30 čísel na poli

mrknu na to

sadzi saj

23.2.2009 11:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tady a na sněhu??? tak to si mně teď pobavilasem byla na chatě,a tam je sníh dobrejch 30 čísel na poli

mrknu na to

To věřím, ale oproti okolí, je to u nás na sněhu Jsem byla na jízdárně a to byl porod, šli ven se psema, tak čučela na psy, pak přijeli Pružinovi s přepravákem, tak čučela, jak se vykládaj koně, jsem myslela, že mě trefí, ale nakonec mě mile překvapila a na kruhu se potom uklidnila, v tempu, sama si snížila, akorát co nacválání, to hrbík , ale nacválala na první pobídku, tak aspoň něco

a zpapala holkám sněhuláka

buggyna

23.2.2009 11:11
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
To věřím, ale oproti okolí, je to u nás na sněhu Jsem byla na jízdárně a to byl porod, šli ven se psema, tak čučela na psy, pak přijeli Pružinovi s přepravákem, tak čučela, jak se vykládaj koně, jsem myslela, že mě trefí, ale nakonec mě mile překvapila a na kruhu se potom uklidnila, v tempu, sama si snížila, akorát co nacválání, to hrbík , ale nacválala na první pobídku, tak aspoň něco

a zpapala holkám sněhuláka

ty, mně se dneska nikam nechceale měla bychto zas bude hodinový přemlouvání se
já na jízdárně nebyla ani nepamatuju...jak je sníh,tak mě to nelákáuž aby byl fuč

sadzi saj

23.2.2009 11:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ty, mně se dneska nikam nechceale měla bychto zas bude hodinový přemlouvání se
já na jízdárně nebyla ani nepamatuju...jak je sníh,tak mě to nelákáuž aby byl fuč

Chápu tě, taky jsem se včera hodně přemlouvala

U nás díky sněhu je pojízdná, takže jsem toho využila a začli jsme pomalu kavaletky a oprášili, co jsme se učili s Romanou, tak mě těší, že to madam nezapomněla , dneska jsem koukala, že už snad by mělo být nad nulou, tak snad už se bude dát něco dělat

buggyna

23.2.2009 11:28
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Chápu tě, taky jsem se včera hodně přemlouvala

U nás díky sněhu je pojízdná, takže jsem toho využila a začli jsme pomalu kavaletky a oprášili, co jsme se učili s Romanou, tak mě těší, že to madam nezapomněla , dneska jsem koukala, že už snad by mělo být nad nulou, tak snad už se bude dát něco dělat

tak já budu jen lonžovat,ale i tak...se vypravit,dorazit tam,vylést do tý zimy bééé,fňuk!

proč by to měla zapomenout?
bych si už taky měla postavit kavalety...jenže já sem lehoch...nemá mi to kdo postavit...

sadzi saj

23.2.2009 11:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak já budu jen lonžovat,ale i tak...se vypravit,dorazit tam,vylést do tý zimy bééé,fňuk!

proč by to měla zapomenout?
bych si už taky měla postavit kavalety...jenže já sem lehoch...nemá mi to kdo postavit...

vždyť mě znáš a co teprve, až jednou na ni 9 měsíců nebudu moc sednout, to se děsím, aby všechna práce a dřina s Romanou nepadla vniveč

My tam naštěstí máme tři rozestavěný, tak jsem toho hned využila

buggyna

23.2.2009 13:01
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
vždyť mě znáš a co teprve, až jednou na ni 9 měsíců nebudu moc sednout, to se děsím, aby všechna práce a dřina s Romanou nepadla vniveč

My tam naštěstí máme tři rozestavěný, tak jsem toho hned využila

jéé,taky bych chtěla podobný strarosti... já si spíš dělám starosti,kde bych vzala peníze na to,někam na rok odject,než jestli by kobyla nezapoměla chodit

sadzi saj

23.2.2009 13:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jéé,taky bych chtěla podobný strarosti... já si spíš dělám starosti,kde bych vzala peníze na to,někam na rok odject,než jestli by kobyla nezapoměla chodit

no vidíš, já jsem zase spokojená, kde jsem, holt každý to máme jinak a kam chce razit?? Směr Amerika

sadzi saj

23.2.2009 14:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
no vidíš, já jsem zase spokojená, kde jsem, holt každý to máme jinak a kam chce razit?? Směr Amerika

Tak jsem koukala, že před ZZVJ v Mratíně jsou hobbíky a dokonce už od 60 cm, ale že jsou i hobby drezury, to je super, ale míň už to, že loni z 21 účastníků udělalo licenci jenom 9

buggyna

23.2.2009 15:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

tak to já celkem taky,akorát bych to ráda proskoumala i jindetrochu to procestovat

buggyna

23.2.2009 15:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem koukala, že před ZZVJ v Mratíně jsou hobbíky a dokonce už od 60 cm, ale že jsou i hobby drezury, to je super, ale míň už to, že loni z 21 účastníků udělalo licenci jenom 9

já vim,na Mratíně to moc nedávají... ale votrkat se na hobby,tam určo chci ject Mělník jístí zkoušky

sadzi saj

24.2.2009 10:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak to já celkem taky,akorát bych to ráda proskoumala i jindetrochu to procestovat

Jj, to jo, tak já už se byla někde juknout, tak jsem celkem spokojená a něco snad ještě i uvidím

Hm, tak jsem si písala s jednou slečnou či paní, co byla na semináři Strasser a prý jim říkala, že špice nerašplovat, že si je ten kůň obrousí sám a že u zdravých kopyt by to nemělo být tak radikální, ale jaksi jí asi nedošlo, že u nás, kde jsou výběhy většinou samá tráva nebo hlína si i koně 24/7 natož my těžko ty špice sami obrousí

Něco nerezatého

buggyna

24.2.2009 10:40
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, tak já už se byla někde juknout, tak jsem celkem spokojená a něco snad ještě i uvidím

Hm, tak jsem si písala s jednou slečnou či paní, co byla na semináři Strasser a prý jim říkala, že špice nerašplovat, že si je ten kůň obrousí sám a že u zdravých kopyt by to nemělo být tak radikální, ale jaksi jí asi nedošlo, že u nás, kde jsou výběhy většinou samá tráva nebo hlína si i koně 24/7 natož my těžko ty špice sami obrousí

Něco nerezatého

tak to já taky..ale jen v rámci Evropy chtěla bych třeba nějakou Asii a Afriku

no hele nevim...já spíš u toho jako hlavní a velký problém viděla to,že kobyla "nechodí",samozdřejmě že chodila,ale teď chodí lípa až pak jako druhé pro mě v tu chvíli byl prolomenej profil,a každá strana jinak dlouhá.
Dneska budu sama rašplovat to to dopadne...hlavně ty zadky...ty si nemám jak natáhnout dopředu abych udělala roll

sadzi saj

24.2.2009 10:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak to já taky..ale jen v rámci Evropy chtěla bych třeba nějakou Asii a Afriku

no hele nevim...já spíš u toho jako hlavní a velký problém viděla to,že kobyla "nechodí",samozdřejmě že chodila,ale teď chodí lípa až pak jako druhé pro mě v tu chvíli byl prolomenej profil,a každá strana jinak dlouhá.
Dneska budu sama rašplovat to to dopadne...hlavně ty zadky...ty si nemám jak natáhnout dopředu abych udělala roll

Tak to já si vystačím s tou Evropou

Jasně, jenom jsem chtěla předat dál info, pač jí taky strouhá Jirka a první co mi napsala, že máme dlouhý špice, ale každopádně se modlím, aby příští týden přijel a jsem zvědavá, jak pak budu taky rašplovat

buggyna

24.2.2009 10:47
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak to já si vystačím s tou Evropou

Jasně, jenom jsem chtěla předat dál info, pač jí taky strouhá Jirka a první co mi napsala, že máme dlouhý špice, ale každopádně se modlím, aby příští týden přijel a jsem zvědavá, jak pak budu taky rašplovat

hele hele,ničíš nám image a propaluješ!! huš!! hoď radši Eleanor

sadzi saj

24.2.2009 11:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
hele hele,ničíš nám image a propaluješ!! huš!! hoď radši Eleanor

No vidíš, já aby jsme to tady měli barevný a přitom jsme hnědá a rezatá

Ale nedávno jsem šla pro Elí, dávám jí ňamku a najednou se mě řítila Tany, to byla sranda teda, pač z ní mám respekt, nerada bych okusila její zubadla

buggyna

24.2.2009 11:17
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No vidíš, já aby jsme to tady měli barevný a přitom jsme hnědá a rezatá

Ale nedávno jsem šla pro Elí, dávám jí ňamku a najednou se mě řítila Tany, to byla sranda teda, pač z ní mám respekt, nerada bych okusila její zubadla

tady na tý fotce bych Elču teda nepoznala
jj,já mám z žlutý koule taky respektmaximálně s kýblem žrádla...jinak mě ráda neměla

sadzi saj

24.2.2009 11:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tady na tý fotce bych Elču teda nepoznala
jj,já mám z žlutý koule taky respektmaximálně s kýblem žrádla...jinak mě ráda neměla

Jak to, no čučí tam vykuleně, ona je prdlá, šli Marcela a spol. ven s tlupou psů, tak na to vejrala, hrozná Keliška

Myslím, že ona nemá ráda nikoho

buggyna

24.2.2009 11:33
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jak to, no čučí tam vykuleně, ona je prdlá, šli Marcela a spol. ven s tlupou psů, tak na to vejrala, hrozná Keliška

Myslím, že ona nemá ráda nikoho

no nevim...má tam takovou divnou hlavu...fakt bych jí tam nepoznala
žlutá koule?...ta má snad ráda akorát malou Sáru

ty jo,už mám zase nakupovací...a tentokrát je to horší než minule...tentokrát bych ráda i něco pro sebe,ne jen pro koně
ale mám smolíčka chjoo

hele jak ty s tim pískem..jdeš se tam podívat?

sadzi saj

24.2.2009 11:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no nevim...má tam takovou divnou hlavu...fakt bych jí tam nepoznala
žlutá koule?...ta má snad ráda akorát malou Sáru

ty jo,už mám zase nakupovací...a tentokrát je to horší než minule...tentokrát bych ráda i něco pro sebe,ne jen pro koně
ale mám smolíčka chjoo

hele jak ty s tim pískem..jdeš se tam podívat?

Teda tohle pozadí je prostě boží

Hm, to já bych potřebovala nějaký rajtky, chjo, ale nevim nevim blíží se očkování a odčervení taky, takže to vidím bledě

No s výletem nejedu, čekám, jak to dopadne s tím Langmajerem, až stopro potvrdí tu neděli, pač jsem se nechtěla hlásit a aby potom nenapsal, že třeba přijede v sobotu a prachy v čudu, kdyby se nenašla náhrada, takže mám asi smolíka

buggyna

24.2.2009 11:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

Teda tohle pozadí je prostě boží

Hm, to já bych potřebovala nějaký rajtky, chjo, ale nevim nevim blíží se očkování a odčervení taky, takže to vidím bledě

No s výletem nejedu, čekám, jak to dopadne s tím Langmajerem, až stopro potvrdí tu neděli, pač jsem se nechtěla hlásit a aby potom nenapsal, že třeba přijede v sobotu a prachy v čudu, kdyby se nenašla náhrada, takže mám asi smolíka

jj, tyhle podzimní z volnosti jsou nebohovštější

Já bych toho potřebovalahlavně mikinu a kalhoty do civilu ke koni bych potřebovala bílý rajtky...
no já tam jedu svym autem,takže kdyby přijel v neděli,v sobotu klidně můžeš ject semnou.

sadzi saj

24.2.2009 13:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jj, tyhle podzimní z volnosti jsou nebohovštější

Já bych toho potřebovalahlavně mikinu a kalhoty do civilu ke koni bych potřebovala bílý rajtky...
no já tam jedu svym autem,takže kdyby přijel v neděli,v sobotu klidně můžeš ject semnou.

No o civilu, to ani nemluvím

Jj, ok, dík, budu tě mít v záloze, jsem na to měla dokonce na stranu i korunky, kdyby náhodou a teď mi volal milost pán, že by potřeboval litra bych se po...., pač mam na kopyta prachy a pak jsem škudlila, abych měla něco našetřeno na trénink, aby až to půjde, mohlo se začít, no tak asi smůla

buggyna

25.2.2009 12:03
buggyna

XXX.XXX.110.113

buggyna napsal(a):

zdraví mrtvolka sem od 6:30 v práci, pak ve škole,a od 16:00 zas do prácebych do toho kopla,zrovna dneska tak hezky
sem včera brala Brambů na lonž...ač bylo rozbahněno,plincezna chodila v sama v krásnym tempu v klusu a rašplovali jsme kopýtka...stála jak přikovaná
přední no problemo...zadní? 1, je měla už víc narostlí a 2, jak si tu nožku nemůžu dát dopředu kvůli rollu,blbě se mi to rollovalo. Každopádně sme to zvládly
Akorát mně dneska bilí celý tělo..včera to byly ruce (zápěstí a lokty) dnes mě bolí zadní strany stehen a zádíčka

sadzi saj

25.2.2009 13:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
zdraví mrtvolka sem od 6:30 v práci, pak ve škole,a od 16:00 zas do prácebych do toho kopla,zrovna dneska tak hezky
sem včera brala Brambů na lonž...ač bylo rozbahněno,plincezna chodila v sama v krásnym tempu v klusu a rašplovali jsme kopýtka...stála jak přikovaná
přední no problemo...zadní? 1, je měla už víc narostlí a 2, jak si tu nožku nemůžu dát dopředu kvůli rollu,blbě se mi to rollovalo. Každopádně sme to zvládly
Akorát mně dneska bilí celý tělo..včera to byly ruce (zápěstí a lokty) dnes mě bolí zadní strany stehen a zádíčka

Zdarec,

mi povídej, to počasí luxus, už ani nepamatuju, kdy naposledy svítilo sluníčko , ale samo jsem v práci a s Elí byla stejně Jana no jsem zvědavá, kdy pořídí toho vlastního úně.

Já se tam jedu mrknout dneska, to bude bahna všude, tfu, tfuj

Jo, na to se taky netěším, nechci vidět naše první rašplování

Jj, něco ti hodím na mailík

buggyna

25.2.2009 13:45
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

mi povídej, to počasí luxus, už ani nepamatuju, kdy naposledy svítilo sluníčko , ale samo jsem v práci a s Elí byla stejně Jana no jsem zvědavá, kdy pořídí toho vlastního úně.

Já se tam jedu mrknout dneska, to bude bahna všude, tfu, tfuj

Jo, na to se taky netěším, nechci vidět naše první rašplování

Jj, něco ti hodím na mailík

to já sem ráda,že nemáme bahnitel výběh akorát už by to zas chtělo vykydat...serou a serou a serou...

já sem udělala včera všechny čtyři,ať mám od toho zas na 14dní klid. Ale ty zadky už měla přerostlý dostjenže já jí to neberu úplně k bílý...něco tam nechávám.Přeci jen se ještě bojim,a nevim přesně co a jak ale zrovna ty zadky má bílí, a ještě to nemám tak v oku,abych tu bílou čáru nevzala takže se řídím paravidlem, radši míň a častěji než jednou a hodně

tak posílej...chci si jít ještě na chvilku lehnout

sadzi saj

25.2.2009 13:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to já sem ráda,že nemáme bahnitel výběh akorát už by to zas chtělo vykydat...serou a serou a serou...

já sem udělala včera všechny čtyři,ať mám od toho zas na 14dní klid. Ale ty zadky už měla přerostlý dostjenže já jí to neberu úplně k bílý...něco tam nechávám.Přeci jen se ještě bojim,a nevim přesně co a jak ale zrovna ty zadky má bílí, a ještě to nemám tak v oku,abych tu bílou čáru nevzala takže se řídím paravidlem, radši míň a častěji než jednou a hodně

tak posílej...chci si jít ještě na chvilku lehnout

To jo, to bahno, to je humus

Fíha, tak to sis mákla, to věřím, že člověka vyřídí

Jo jo jdu na to

buggyna

25.2.2009 14:04
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
To jo, to bahno, to je humus

Fíha, tak to sis mákla, to věřím, že člověka vyřídí

Jo jo jdu na to

no já to nevěděla...teď už to vím ale doufám, že si na to časem zvyknu, pže se mi ty nohy nechtěj dělat na víckráttakhle to mám v ruce,a udělám to tak nějak nastejno

máš maila zpět..jdu na chvilku odpočívat, než zas budu muset do práce 3 hodiny trajdat bůh ví kde, a dělat že něco dělám

sadzi saj

25.2.2009 14:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no já to nevěděla...teď už to vím ale doufám, že si na to časem zvyknu, pže se mi ty nohy nechtěj dělat na víckráttakhle to mám v ruce,a udělám to tak nějak nastejno

máš maila zpět..jdu na chvilku odpočívat, než zas budu muset do práce 3 hodiny trajdat bůh ví kde, a dělat že něco dělám

No já doufám, že nám příští týden teda přijede

Máš to zpátky, ale hustý no, rodokmen po Cor de la Bryere

buggyna

25.2.2009 15:00
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
No já doufám, že nám příští týden teda přijede

Máš to zpátky, ale hustý no, rodokmen po Cor de la Bryere

to má každej druhej němec a Bryeho už jako dědu najdeš u každýho čt teda skoro každýho...ale pokud tam nemá Cor de la Bryere,tak je tam nějakej Furioso nebo Predswit
bože! Jak já nesnáším český chov
A ještě víc, němce jak vyšitýho, na pravou českou kobylu... to občas bejvá fakt katastrofa

sem tak přemejšlela...se budeš muset naučit ty laterární obloučky

sadzi saj

25.2.2009 15:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to má každej druhej němec a Bryeho už jako dědu najdeš u každýho čt teda skoro každýho...ale pokud tam nemá Cor de la Bryere,tak je tam nějakej Furioso nebo Predswit
bože! Jak já nesnáším český chov
A ještě víc, němce jak vyšitýho, na pravou českou kobylu... to občas bejvá fakt katastrofa

sem tak přemejšlela...se budeš muset naučit ty laterární obloučky

Jo to mi jsme totální mix máme hlavně Almhirta, ale prapra..... máme taky Przedswita hostouňského

Jj, to je možný, snad mě to ukáže a naučí

sadzi saj

26.2.2009 10:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Zdarec,

tak jsem včera byla pomuchlovat rezatou a byla obalená, jak řízek a zase jsem tomu dala korunu

Jsem včera dočítala starý jezdectví, tak už vím, co je zkratka SF a dneska vyšlo nový, tak jsem zvědavá, co tam bude

Hele, ze zvědavosti, co říkáš na Taarlo Kubišta II??

buggyna

26.2.2009 11:05
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

tak jsem včera byla pomuchlovat rezatou a byla obalená, jak řízek a zase jsem tomu dala korunu

Jsem včera dočítala starý jezdectví, tak už vím, co je zkratka SF a dneska vyšlo nový, tak jsem zvědavá, co tam bude

Hele, ze zvědavosti, co říkáš na Taarlo Kubišta II??

já už si ho dneska koupila...

zas a znova... co bych na takový tele mohla řikat?

buggyna

26.2.2009 11:07
buggyna

XXX.XXX.110.113

buggyna napsal(a):

prostě koně který ty si nejspíš "podle oka" vybíráš, já bych na ně neměla ani pomyšlení. Takže... bez komentáře

jinak mám asi new spolujezdkyni

sadzi saj

26.2.2009 11:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

A je tam něco ke čtení?? V tomhle jsem si docela početla, ještě musím dočíst článek od Mesťáka

, tak dále Askano-T

buggyna

26.2.2009 13:18
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
A je tam něco ke čtení?? V tomhle jsem si docela početla, ještě musím dočíst článek od Mesťáka

, tak dále Askano-T

jj, zdá se mi, že po dlouhý době dobrý číslo

Askano už je takovej ten pěknej typ koně "na nohách", s dobře nasazenym a tak akorát dlouhym krkem, a s pěknou - ušlechtilou hlavou.Podle videa se mi líbí jeho prostornost a lehkost. Podle Půlpánů má výborný charakter i jezdilenost.
Kdyby tady nebyl můj šampion, asi bych šla do Askana...

sadzi saj

26.2.2009 14:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jj, zdá se mi, že po dlouhý době dobrý číslo

Askano už je takovej ten pěknej typ koně "na nohách", s dobře nasazenym a tak akorát dlouhym krkem, a s pěknou - ušlechtilou hlavou.Podle videa se mi líbí jeho prostornost a lehkost. Podle Půlpánů má výborný charakter i jezdilenost.
Kdyby tady nebyl můj šampion, asi bych šla do Askana...

Jj, docela mě uchvátil, fakt krasavec, jsem včera na něj narazila právě v Jezdectví a líbí se, že mi měl mít dobrý charakter i jezditelnost a i nějaké drez. vlohy, hm, krasavec a kde si viděla videjko??

buggyna

26.2.2009 14:21
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Jj, docela mě uchvátil, fakt krasavec, jsem včera na něj narazila právě v Jezdectví a líbí se, že mi měl mít dobrý charakter i jezditelnost a i nějaké drez. vlohy, hm, krasavec a kde si viděla videjko??

to ti už nepovim...někde sem ho našla mám za to že na Tarpanu

26.2.2009 14:32
gituna

XXX.XXX.85.61

buggyna napsal(a):
to ti už nepovim...někde sem ho našla mám za to že na Tarpanu

pardon že se vkládám holky, ale dneska vložila odkaz na video Askana T na equi mismon, tak se můžete mrknout

sadzi saj

26.2.2009 14:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

gituna napsal(a):
pardon že se vkládám holky, ale dneska vložila odkaz na video Askana T na equi mismon, tak se můžete mrknout

Šárko, díky, juknu tam Nemáš tu puštěno po Werbespotovi??

26.2.2009 14:56
gituna

XXX.XXX.85.61

sadzi saj napsal(a):
Šárko, díky, juknu tam Nemáš tu puštěno po Werbespotovi??

Jojo, mám, až se narodí (koncem května), určitě se pochlubím Ty taky pořád vybíráš nějakého vhodného na rezavou viď chystáš se letos?

sadzi saj

26.2.2009 15:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

gituna napsal(a):
Jojo, mám, až se narodí (koncem května), určitě se pochlubím Ty taky pořád vybíráš nějakého vhodného na rezavou viď chystáš se letos?

Teda, ta má břuch to bude pořádný hříbátko. Jo jo pořád vybírám, ráda bych něco i s drezurníma předpokladama, líbí se mi právě Werbespot nebo teď nový Kodex Royal, jenže nevím, zda dát čistě jenom drezuráka není blbost, protože hříbka bych sice ráda pro sebe, ale ještě o tom manžel neví, takže kdo ví, jak to bude, ale i tak si ráda něco zaskáču, takže pořád vybírám a vybírám. Jinak letos ještě ne, nejspíš příští rok, ale zase si říkám, jestli už na to nebude stará, to jí bude už 16 let

buggyna

26.2.2009 15:16
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Teda, ta má břuch to bude pořádný hříbátko. Jo jo pořád vybírám, ráda bych něco i s drezurníma předpokladama, líbí se mi právě Werbespot nebo teď nový Kodex Royal, jenže nevím, zda dát čistě jenom drezuráka není blbost, protože hříbka bych sice ráda pro sebe, ale ještě o tom manžel neví, takže kdo ví, jak to bude, ale i tak si ráda něco zaskáču, takže pořád vybírám a vybírám. Jinak letos ještě ne, nejspíš příští rok, ale zase si říkám, jestli už na to nebude stará, to jí bude už 16 let

ty vole! Bude v nejlepších letech jen jí budeš muset udržovat v kondici...starší jdou rychle ze svalů a hůř se do nich dostávají.
Ty si taky v 16 měla nejvíc elánu.... a neřikej že ne

sadzi saj

26.2.2009 15:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ty vole! Bude v nejlepších letech jen jí budeš muset udržovat v kondici...starší jdou rychle ze svalů a hůř se do nich dostávají.
Ty si taky v 16 měla nejvíc elánu.... a neřikej že ne

No jo já vím, ale víš jak, už na mě lezou splíny, že z ní budu mít za chvíli babičku, to tak utíká a s tou kondicí se uvidí no, snad to půjde a kdo ví, jak to všechno jednou vůbec bude

buggyna

26.2.2009 15:22
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
No jo já vím, ale víš jak, už na mě lezou splíny, že z ní budu mít za chvíli babičku, to tak utíká a s tou kondicí se uvidí no, snad to půjde a kdo ví, jak to všechno jednou vůbec bude

njn,ale jestli si pak po babičce nechceš zase kupovat "zajíce v pytli", tu tvojí tzv. babičku by bylo lepší připustit.Může mít hříbě klidně ve 20 ale nemůže to být její první,což u Eleanor nehrozí

sadzi saj

26.2.2009 15:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
njn,ale jestli si pak po babičce nechceš zase kupovat "zajíce v pytli", tu tvojí tzv. babičku by bylo lepší připustit.Může mít hříbě klidně ve 20 ale nemůže to být její první,což u Eleanor nehrozí

Takže to nevadí jo, tak to je super, pač mi pořád vrtalo makovicí, jestli potom ve vyšším věku to vadí nebo nevadí

No víš jak, ráda bych hříbka a nechala si ho, šoupla na pastvu, než vyroste, mezitím by eventulně mohla odrůst nějaká ta ratolest, Elí do té doby už bude mít nárok na důchod, ale to jsou jenom plány a nevím nevím, zda mi to doma projde a nepoženou mě

buggyna

27.2.2009 13:22
buggyna

XXX.XXX.110.113

buggyna napsal(a):

máš maila

sadzi saj

27.2.2009 13:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
máš maila

Jj, máš to zpátky a jsem zapomněla, kde si ji schrastila?? Super, že taky jezdí k Filipovi, to se mi loni takhle jedna taky ozvala, ale bylo to pro ni moc daleko

buggyna

27.2.2009 13:51
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Jj, máš to zpátky a jsem zapomněla, kde si ji schrastila?? Super, že taky jezdí k Filipovi, to se mi loni takhle jedna taky ozvala, ale bylo to pro ni moc daleko

no ona se nějak ozvala sama tak snad to vyjde
konečně by Brambů začla taky něco dělat s někym jinym než jen semnou bohužel nestíhám školovat,pracovat a ještě makat s koněm

sadzi saj

27.2.2009 14:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no ona se nějak ozvala sama tak snad to vyjde
konečně by Brambů začla taky něco dělat s někym jinym než jen semnou bohužel nestíhám školovat,pracovat a ještě makat s koněm

No jo, vždyť si měla ten inzerát a kolik jí je a z Prahy je jo, že jezdí za Filipem??
To bude Brambořík čučet, ale chápu, občas všechno zkloubit je na palici

buggyna

27.2.2009 14:11
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
No jo, vždyť si měla ten inzerát a kolik jí je a z Prahy je jo, že jezdí za Filipem??
To bude Brambořík čučet, ale chápu, občas všechno zkloubit je na palici

mladá,nohatá vysokoškolanda
tak oni jí jiní lidé nevadí... jen si zas musí zkusit, kam až může a co si může dovolit.Pak je v cajku. Akorát by madam začla něco zasejc dělat
Je, ale já sem v celku šťastná... jen mě občas mrzí,že se jí nikdo pořádně nevěnuje, a to ono jí vyhovuje
Když to vyjde, budu nejšťastnějšía nakonec budem šťastní všichni

sadzi saj

27.2.2009 14:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
mladá,nohatá vysokoškolanda
tak oni jí jiní lidé nevadí... jen si zas musí zkusit, kam až může a co si může dovolit.Pak je v cajku. Akorát by madam začla něco zasejc dělat
Je, ale já sem v celku šťastná... jen mě občas mrzí,že se jí nikdo pořádně nevěnuje, a to ono jí vyhovuje
Když to vyjde, budu nejšťastnějšía nakonec budem šťastní všichni

Spokojenost na všech frontách

Takže se se Silvou budou střídat, takže budete taky tři no je super, že máš takový štěstí, že se ti ozve někdo, kdo jezdí a má zkušenosti a dokonce stejného trenéra, to já přitahuju samý vracející se do sedla

buggyna

27.2.2009 14:25
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Spokojenost na všech frontách

Takže se se Silvou budou střídat, takže budete taky tři no je super, že máš takový štěstí, že se ti ozve někdo, kdo jezdí a má zkušenosti a dokonce stejného trenéra, to já přitahuju samý vracející se do sedla

tak ono když Silva ježdí - nejezdí jednou týdně,tak se nedá nic dělat.Budu to s ní muset probrat... a dyžtak není problém se určitě domluvit,a může jezdit zbylé 3 koně, na které neni dostatek zadků
Tak víš, jak.My máme z Prahy celkem slušné spojení, a vlastním autem je to po dálnici 15 minut mimo to, já chci,aby jezdec měl nějaké zkušenosti... nemůžu tam někohu jezdit učit. 1, kobyla není pro začátečníka trpělivá a za 2, někoho sháním kvůli nedostatku času.Kdybych se někomu musela věnovat,tak si radši odjezdím sama

sadzi saj

27.2.2009 14:32
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak ono když Silva ježdí - nejezdí jednou týdně,tak se nedá nic dělat.Budu to s ní muset probrat... a dyžtak není problém se určitě domluvit,a může jezdit zbylé 3 koně, na které neni dostatek zadků
Tak víš, jak.My máme z Prahy celkem slušné spojení, a vlastním autem je to po dálnici 15 minut mimo to, já chci,aby jezdec měl nějaké zkušenosti... nemůžu tam někohu jezdit učit. 1, kobyla není pro začátečníka trpělivá a za 2, někoho sháním kvůli nedostatku času.Kdybych se někomu musela věnovat,tak si radši odjezdím sama

Jo, to já bych taky ráda, ale když se někdo takový najde, tak ho Elí sundá a on odejde nebo si koupí vlastního koně, takže to je těžký , takže já jsem radši obětovala přes zimu trochu toho svýho času a snad to Lucce vydrží a přes sezonu už stejně bude muset drandit sama

buggyna

27.2.2009 14:37
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Jo, to já bych taky ráda, ale když se někdo takový najde, tak ho Elí sundá a on odejde nebo si koupí vlastního koně, takže to je těžký , takže já jsem radši obětovala přes zimu trochu toho svýho času a snad to Lucce vydrží a přes sezonu už stejně bude muset drandit sama

tak mě Brambor nevyhazuje, občas si pohopsne a nějaký tam hodí, ale jen minimálně nebo z radosti.Neni zákeřná,že by někoho naschvál sundavala.To si spíš jde v rychlejšim tempu. Ukojí své dostihové potřeby a je spokojená

sadzi saj

27.2.2009 14:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak mě Brambor nevyhazuje, občas si pohopsne a nějaký tam hodí, ale jen minimálně nebo z radosti.Neni zákeřná,že by někoho naschvál sundavala.To si spíš jde v rychlejšim tempu. Ukojí své dostihové potřeby a je spokojená

To Elí taky ne, ta vyhodí max. z radosti při nacválání pohodí zadkem a nebo po zimě na jízdárně, když musí zase makat, tak si při nacválání zaprotestuje, ale jinak si taky spíš hodí své tempíčko, tohle nevím, co to mělo znamenat , ale podle mě jí zlobilo to sedlo a jelikož Jolanka byla o nějaký to kilo těžší, než já, muselo to být znát a třeba nějak blbě stiskla nohy bo sed bo něco a bylo to, pač jiné vysvětlení pro to nemám

buggyna

27.2.2009 14:55
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
To Elí taky ne, ta vyhodí max. z radosti při nacválání pohodí zadkem a nebo po zimě na jízdárně, když musí zase makat, tak si při nacválání zaprotestuje, ale jinak si taky spíš hodí své tempíčko, tohle nevím, co to mělo znamenat , ale podle mě jí zlobilo to sedlo a jelikož Jolanka byla o nějaký to kilo těžší, než já, muselo to být znát a třeba nějak blbě stiskla nohy bo sed bo něco a bylo to, pač jiné vysvětlení pro to nemám

Tak nevím čím to že se ti ozívali lidi vracející se do sedla. Já napsala jakýho jezdce si představuju,a až na pár zjevů se ozvali celkem fajn lidi...teda až na ty výmluvy

sadzi saj

27.2.2009 15:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Tak nevím čím to že se ti ozívali lidi vracející se do sedla. Já napsala jakýho jezdce si představuju,a až na pár zjevů se ozvali celkem fajn lidi...teda až na ty výmluvy

Protože tu žádný nejsou a ty co jsou, už mají buď vlastní koně nebo už někde jezdí a to, že mám v inzerátu napsáno pro pokročilého jezdce mi stejně nepomohlo

buggyna

27.2.2009 15:23
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Protože tu žádný nejsou a ty co jsou, už mají buď vlastní koně nebo už někde jezdí a to, že mám v inzerátu napsáno pro pokročilého jezdce mi stejně nepomohlo

no vidíš, já chtěla/sháněla zkušeného
letím do worku...se mi teda fakt chce vypadá že bude lejt.... a zítra a pozítří hezky 8mi hodinovka

sadzi saj

27.2.2009 16:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no vidíš, já chtěla/sháněla zkušeného
letím do worku...se mi teda fakt chce vypadá že bude lejt.... a zítra a pozítří hezky 8mi hodinovka

asi pro natvrdlý psát lepší zkušený, ale myslím, že tady je to bída tak jako tak

Tak ať ti to uteče, já už frčím dom, ale o víkendu mě čeká zahrádka

buggyna

27.2.2009 19:18
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
asi pro natvrdlý psát lepší zkušený, ale myslím, že tady je to bída tak jako tak

Tak ať ti to uteče, já už frčím dom, ale o víkendu mě čeká zahrádka

ty lid jsou fakt fakt fakt dementi píšu na sedlo, jestli mi ho může poslat na zkoušku...prý to nelze,ale můžu si ho vyzkoušet u nich sem jí napsala, že v tom teda zájem nenám a že žádný plus nevidim když potřebuju aby sedělo mýmu koni ani "Dobrý den" se takový dilině nanapsala

sadzi saj

27.2.2009 19:53
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
ty lid jsou fakt fakt fakt dementi píšu na sedlo, jestli mi ho může poslat na zkoušku...prý to nelze,ale můžu si ho vyzkoušet u nich sem jí napsala, že v tom teda zájem nenám a že žádný plus nevidim když potřebuju aby sedělo mýmu koni ani "Dobrý den" se takový dilině nanapsala

No, tak to je síla, k čemu by ti asi bylo zkoušet si ho u nich, některý lidi snad postrádaj mozek

buggyna

27.2.2009 20:24
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
No, tak to je síla, k čemu by ti asi bylo zkoušet si ho u nich, některý lidi snad postrádaj mozek

taky netušim...ale psala sem ti to i teď do mailu...nejspíš mi vyjde drezurní Euroriding Opal za úžasnou cenu

sadzi saj

27.2.2009 20:34
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
taky netušim...ale psala sem ti to i teď do mailu...nejspíš mi vyjde drezurní Euroriding Opal za úžasnou cenu

Fakt jo?? Ženská, ty máš poslední dobou štěstí já chci taky drezurku

buggyna

27.2.2009 20:59
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Fakt jo?? Ženská, ty máš poslední dobou štěstí já chci taky drezurku

no, kéž by! Snad si ho moc rychle nevyberu
jinak mají tam medeu 17/3 za 11 táců

sadzi saj

28.2.2009 10:00
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
no, kéž by! Snad si ho moc rychle nevyberu
jinak mají tam medeu 17/3 za 11 táců

Jé, jenom mít ty prachy Teď jsou tam za dobrý peníze, akorát nám by nejspíš ta trojka Medea seděla v kohoutku

Frčím za Elí

2.3.2009 08:01
cizluc

XXX.XXX.161.7

buggyna napsal(a):

Ahoj Sadzi... omlouvám se, ale hodila jsem kopyta Tvé zrzky na fórum o kopytech. Jen abys o tom věděla, pokud se zlobíš, omlouvám se.

buggyna

2.3.2009 10:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

ty se semnou nebavíš???

mi psala pani od Opalu...ve čtvrtek si pro něj jedu...prej aby nám seděl...že ho měla na fríse a to ani neví na co ho budu používat já to kdybych napsala na plňase,aby by si klepala na čelo

sadzi saj

2.3.2009 11:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

cizluc napsal(a):
Ahoj Sadzi... omlouvám se, ale hodila jsem kopyta Tvé zrzky na fórum o kopytech. Jen abys o tom věděla, pokud se zlobíš, omlouvám se.

A důvod????

sadzi saj

2.3.2009 11:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ty se semnou nebavíš???

mi psala pani od Opalu...ve čtvrtek si pro něj jedu...prej aby nám seděl...že ho měla na fríse a to ani neví na co ho budu používat já to kdybych napsala na plňase,aby by si klepala na čelo

Čus,

mluvím mluvím, ale od rána jsem tu zavalená a jeden telefon za druhým, takže jsem sem před chvíli vlezla a hned mi to hnulo nervama

Tak hlavně, aby sedělo Bramboratý

buggyna

2.3.2009 11:37
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Čus,

mluvím mluvím, ale od rána jsem tu zavalená a jeden telefon za druhým, takže jsem sem před chvíli vlezla a hned mi to hnulo nervama

Tak hlavně, aby sedělo Bramboratý

to se nedivím
nejdřív se zeptat...a ne, že se až pak omlouvat

sadzi saj

2.3.2009 11:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to se nedivím
nejdřív se zeptat...a ne, že se až pak omlouvat

No jsem ráda, že máme na to stejný názor, taky nechápu, se nejdřív zeptám a pak dám a ne obráceně, člověk už ani nemůže mít nikde fotky

2.3.2009 11:41
cizluc

XXX.XXX.161.7

sadzi saj napsal(a):
No jsem ráda, že máme na to stejný názor, taky nechápu, se nejdřív zeptám a pak dám a ne obráceně, člověk už ani nemůže mít nikde fotky

Nebudu se s Vámi dohadovat. Odkaz nechám smazat a v pořádku. Tím to hasne. Jen chci upozornit, že fotky jsou veřejně přístupné a kdokoli je tam najde. Pokud nechceš, aby je někdo viděl, zahesluj si album.

buggyna

2.3.2009 11:45
buggyna

XXX.XXX.81.124

cizluc napsal(a):
Nebudu se s Vámi dohadovat. Odkaz nechám smazat a v pořádku. Tím to hasne. Jen chci upozornit, že fotky jsou veřejně přístupné a kdokoli je tam najde. Pokud nechceš, aby je někdo viděl, zahesluj si album.

no jasně,ale tak buď se nejdřív zeptám, a nebo se nezmiňuju vůbec.
Ale styl...dala sem někam tvoje fotky,doufám že ti to nevadí,mi příjde trochu zvláštní

sadzi saj

2.3.2009 11:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no jasně,ale tak buď se nejdřív zeptám, a nebo se nezmiňuju vůbec.
Ale styl...dala sem někam tvoje fotky,doufám že ti to nevadí,mi příjde trochu zvláštní

Lucko, tady nejde o dohadování, chápu, že si chtěla demonstrovat Strasserovci, ale víš jak a máš pravdu, fotky jsou veřejně přístupný

buggyna

2.3.2009 11:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Lucko, tady nejde o dohadování, chápu, že si chtěla demonstrovat Strasserovci, ale víš jak a máš pravdu, fotky jsou veřejně přístupný

mně by zajímali i ty stránky o kopytech
Jinak S.Blecha dělá taky Stresser,ne?

sadzi saj

3.3.2009 08:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
mně by zajímali i ty stránky o kopytech
Jinak S.Blecha dělá taky Stresser,ne?

Co to je, koukám, že teda včera jsem sem dávala příspěvek, co vím a nějak se to neuložilo, krám jeden

Jsem měla od rána fofr a brala si půl dne volno, tak jsem nějak nestíhala, máme už konečně nový vrata a plot

Mělo to být na lide.cz

Jinak jo jo, prý jediný certifikovaný na Strasser je Blecha.

buggyna

3.3.2009 10:21
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Co to je, koukám, že teda včera jsem sem dávala příspěvek, co vím a nějak se to neuložilo, krám jeden

Jsem měla od rána fofr a brala si půl dne volno, tak jsem nějak nestíhala, máme už konečně nový vrata a plot

Mělo to být na lide.cz

Jinak jo jo, prý jediný certifikovaný na Strasser je Blecha.

čus! Hned po ránu mám náladu,že bych někomu dala ránu přeposílám ti maila

jinak sem včera byla u vás,a jela přes Hos, a na vrátka sem koukala

sadzi saj

3.3.2009 10:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
čus! Hned po ránu mám náladu,že bych někomu dala ránu přeposílám ti maila

jinak sem včera byla u vás,a jela přes Hos, a na vrátka sem koukala

Už jsem četla, no fakt hustý Divný, že by sis toho nevšimla , ale to je přesně o tom, proč třeba Jana odešla od Míly, každá jiný názor a taky se mě Jana ptala, proč nemažu Elí kopyta a jestli jí tam nechci dávat tohle a tohle, tohle je prostě ta horší stránka věci

Jé fakt jo?? Jsem byla pořád venku, že jsem tě neviděla a co u nás, dověděla ses něco novýho

buggyna

3.3.2009 10:46
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Už jsem četla, no fakt hustý Divný, že by sis toho nevšimla , ale to je přesně o tom, proč třeba Jana odešla od Míly, každá jiný názor a taky se mě Jana ptala, proč nemažu Elí kopyta a jestli jí tam nechci dávat tohle a tohle, tohle je prostě ta horší stránka věci

Jé fakt jo?? Jsem byla pořád venku, že jsem tě neviděla a co u nás, dověděla ses něco novýho

Ale kdyby to byla pravda!!!Popřípadě,kdyby chodila častějiale ona příjde 5x do 2 měsíců,a bude mi vyčítat že mám bosýho koně?

Nic,jen kůcí dodělávali dlaždičkya Mates mi líčil velkou operaci absesu

sadzi saj

3.3.2009 11:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Ale kdyby to byla pravda!!!Popřípadě,kdyby chodila častějiale ona příjde 5x do 2 měsíců,a bude mi vyčítat že mám bosýho koně?

Nic,jen kůcí dodělávali dlaždičkya Mates mi líčil velkou operaci absesu

No chápu, že tě to naštve

Jo jo v sobotu začli dlaždičkovat, jsem zvědavá, jestli zkulturní i ten výběh Jako Gina myslíš jo??

buggyna

3.3.2009 11:46
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No chápu, že tě to naštve

Jo jo v sobotu začli dlaždičkovat, jsem zvědavá, jestli zkulturní i ten výběh Jako Gina myslíš jo??

to je fuk ne?Hlavně když budou dlaždičky
jj,toho

sadzi saj

3.3.2009 11:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to je fuk ne?Hlavně když budou dlaždičky
jj,toho

No mě ne

buggyna

3.3.2009 12:02
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No mě ne

je mi to jasný

sadzi saj

5.3.2009 10:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Tak nás trochu pošoupnu

Copak to tam máme k snědku

5.3.2009 10:22
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tak nás trochu pošoupnu

Copak to tam máme k snědku

Bych moc neprovokovala
Devastátorka při činu

sadzi saj

5.3.2009 10:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Bych moc neprovokovala
Devastátorka při činu

5.3.2009 10:35
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Jinak pro Adinu - teď co bude PON, tak makám ,,, jedině to další ???
Ale co na to to počasí ??? To fakt nevím

sadzi saj

5.3.2009 11:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Jinak pro Adinu - teď co bude PON, tak makám ,,, jedině to další ???
Ale co na to to počasí ??? To fakt nevím

Ne, že bych Vám do toho chtěla kecat, ale nechce to počkat na jaro, až vše rozkvete

5.3.2009 11:16
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ne, že bych Vám do toho chtěla kecat, ale nechce to počkat na jaro, až vše rozkvete

NO, to by šlo pak taky
Ale jestli budu mít volno, tak bych do toho šla ,,,
Ale chtělo by to sluníčko ,,, Ne takový hnus, co předvádí počasí poslední dobou

buggyna

5.3.2009 15:36
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

Hola hola!
Tak se už doma
sedlo v kufru...
Blančo, příští PON klíďo píďo.... nechám si líbit i fotečky black-white

Sadzi, s jarem se počítá, ale víš jak...já sama sobě umělecký fotky s koňem si neudělám a zjistila sem,že společným máme poskromnu

sadzi saj

5.3.2009 15:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Hola hola!
Tak se už doma
sedlo v kufru...
Blančo, příští PON klíďo píďo.... nechám si líbit i fotečky black-white

Sadzi, s jarem se počítá, ale víš jak...já sama sobě umělecký fotky s koňem si neudělám a zjistila sem,že společným máme poskromnu

Čus,

no já jsem si potom říkala, že to focení není určo jen tak Bramboříka a bude to něco spešl

A kdy frčíš zkoušet??

5.3.2009 15:41
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Čus,

no já jsem si potom říkala, že to focení není určo jen tak Bramboříka a bude to něco spešl

A kdy frčíš zkoušet??

No, uvidíme, uvidíme ,,, bylo by to až ob pondělí ,,,

buggyna

5.3.2009 15:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Čus,

A kdy frčíš zkoušet??

Až zítra po škole...dneska už se mi nechce,a je tam hnusně

jj, chtěla bych nějaký hezounký s kobyšou...zahrajem si na modelkyteda aspoň já

buggyna

5.3.2009 15:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
No, uvidíme, uvidíme ,,, bylo by to až ob pondělí ,,,

jasně,jasně,hápu
mě stejně tohle pondělí má přiject nová pomocná "zadnice"

sadzi saj

5.3.2009 15:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Až zítra po škole...dneska už se mi nechce,a je tam hnusně

jj, chtěla bych nějaký hezounký s kobyšou...zahrajem si na modelkyteda aspoň já

Jj, to jo, nejspíš bude brzo pršet no snad aspoň o víkendu by mohlo vykouknout sluníčko

Blanča ti určo udělá nějaký fešný

buggyna

5.3.2009 15:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, nejspíš bude brzo pršet no snad aspoň o víkendu by mohlo vykouknout sluníčko

Blanča ti určo udělá nějaký fešný

o endu má bejt déšť se sněhem v sobotu do Písku, a v neděli teda asi v drezůře ven.
přijede ti nakonec ten L.? Mohla bych se přiject podívat? Zajímá mě co ti řekne a co s tim bude dělat

To je mi jasný

5.3.2009 16:29
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
o endu má bejt déšť se sněhem v sobotu do Písku, a v neděli teda asi v drezůře ven.
přijede ti nakonec ten L.? Mohla bych se přiject podívat? Zajímá mě co ti řekne a co s tim bude dělat

To je mi jasný

Budu se těšit

sadzi saj

6.3.2009 08:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Jo přijede v neděli, ještě nevím přesně v kolik, upřesní během dne, ale dřív, jak na 5 hod. to prý nebude.

7.3.2009 07:36
jitule

XXX.XXX.45.237

sadzi saj napsal(a):
Jo přijede v neděli, ještě nevím přesně v kolik, upřesní během dne, ale dřív, jak na 5 hod. to prý nebude.

to je moje březí ryzka

buggyna

9.3.2009 10:06
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

Koukám koukám, že sme až buh ví kde

Já dneska vyzvedávám "nejspíš" novou pomocnici, a pak rychle mety do Prahy vrátit sedlo A všechno mě čeká nanovo

Dej vědět jak se Eleanor chodí

9.3.2009 10:42
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):

sadzi saj

9.3.2009 10:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Koukám koukám, že sme až buh ví kde

Já dneska vyzvedávám "nejspíš" novou pomocnici, a pak rychle mety do Prahy vrátit sedlo A všechno mě čeká nanovo

Dej vědět jak se Eleanor chodí

No já tu mám od rána kolegyni vedle, takže mám s netem útrum, takže občas potají

Tak pak musíš poreferovat, jak se Bramboře a tobě líbila

Sedla škoda, vypadalo fakt super.

No taky jsem zvědavá a docela se toho i bojím no a co jinak ty, co si na něj říkala??

buggyna

9.3.2009 10:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):

wuáááá
mě u něj v boxu došla baterka

9.3.2009 10:46
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
wuáááá
mě u něj v boxu došla baterka

Až foto upravím, tak něco hodím, ju ?

buggyna

9.3.2009 10:46
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No já tu mám od rána kolegyni vedle, takže mám s netem útrum, takže občas potají

Tak pak musíš poreferovat, jak se Bramboře a tobě líbila

Sedla škoda, vypadalo fakt super.

No taky jsem zvědavá a docela se toho i bojím no a co jinak ty, co si na něj říkala??

hele mě Martin řikal,že mám hodně chodit po tvrdém,aby se tím ta kopytní kost tlačila zpět tam kam má,a tím se udělá sama i ta klenba

Pár dní to asi nebude ono,ale nám taky trvá než si ochíme nové boty

Jo, vypadal v cajku

9.3.2009 10:48
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):

buggyna

9.3.2009 10:48
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):

Až foto upravím, tak něco hodím, ju ?

těšim se jak malá nejradši bych připustila už zítra
a sem majetnická.... nechci aby po něm měl někdo jinej hříbátko

Já ho mám jen na videu,takže sem zvědavá jak to tvoje "dělo" zachytilo jeho krásu to zas určitě půjdu do kolen

buggyna

9.3.2009 10:50
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):

dyť to řikám

blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
těšim se jak malá nejradši bych připustila už zítra
a sem majetnická.... nechci aby po něm měl někdo jinej hříbátko

Já ho mám jen na videu,takže sem zvědavá jak to tvoje "dělo" zachytilo jeho krásu to zas určitě půjdu do kolen

No, taky nic moc ,,, Ale něco přeci jen ,,,
Dělo, ju ?
To jsi myslela to moje "párátko"

kukinatost

XXX.XXX.43.146

buggyna napsal(a):

hoj Adi, tak už si odtajnila, kdo bude tvého, no spíš Bramborčiného srdce šampion?:))
už jsme se na něho taky dívala a fakt šikovný pan kůň....no, už se těším, až ěm to bude taky čekat...a až budu někde jinde s myšlenkama, určitě vyrobím ten mail..:)

9.3.2009 10:51
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Tahle je jak na občanku

buggyna

9.3.2009 10:54
buggyna

XXX.XXX.81.124

kukinatost napsal(a):
hoj Adi, tak už si odtajnila, kdo bude tvého, no spíš Bramborčiného srdce šampion?:))
už jsme se na něho taky dívala a fakt šikovný pan kůň....no, už se těším, až ěm to bude taky čekat...a až budu někde jinde s myšlenkama, určitě vyrobím ten mail..:)

tohle se nedá udržet v tajemství
už máš někoho vybraného? Kdyby tady nebyl prdelina, jdu do Quickamají stejné parametry a je to super kůň

Určitě mám do Anglickejch podávej o Kerkouškovi zprávy!A pokud možno jen ty nejlepší

buggyna

9.3.2009 10:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
No, taky nic moc ,,, Ale něco přeci jen ,,,
Dělo, ju ?
To jsi myslela to moje "párátko"

náhodou!...a i kdyby, i s "párátkem" umíš divy to já se s našim dědouškem můžu jít zakopat

sadzi saj

9.3.2009 10:57
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
hele mě Martin řikal,že mám hodně chodit po tvrdém,aby se tím ta kopytní kost tlačila zpět tam kam má,a tím se udělá sama i ta klenba

Pár dní to asi nebude ono,ale nám taky trvá než si ochíme nové boty

Jo, vypadal v cajku

No vždyť on taky říkal, že máme hodně chodit a že se jí ta klenba přirozeně udělá sama a že na zadkách už celkem má

Uvidím no.

Já spíš myslela ty názory apod. a to co nám říkal, zda si souhlasila nebo jak, když si chtěla mít srovnání a chtěla to vidět

buggyna

9.3.2009 10:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
Tahle je jak na občanku

měli by sme to tady nějak zabookovat aby mi ho všichni nevykoukali

je to slaďouš

9.3.2009 11:13
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
náhodou!...a i kdyby, i s "párátkem" umíš divy to já se s našim dědouškem můžu jít zakopat

9.3.2009 11:22
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):

no, a mám i skákající šmouhy

9.3.2009 11:22
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
no, a mám i skákající šmouhy

9.3.2009 11:23
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

a přistávající letadlo

buggyna

9.3.2009 11:29
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):

tohle je jak jumpoval z místa a rozsekal se,ne?
Každopádně má hustej podvozek a vzázu nadupanej motor
Hustý bylo,jak skočil...a zadek měl ještě víš než předek

buggyna

9.3.2009 11:33
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
tohle je jak jumpoval z místa a rozsekal se,ne?
Každopádně má hustej podvozek a vzázu nadupanej motor
Hustý bylo,jak skočil...a zadek měl ještě víš než předek

mám namysli tu prostřední fotku...opět se to uložilo o kus vedle

sadzi saj

9.3.2009 11:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
mám namysli tu prostřední fotku...opět se to uložilo o kus vedle

No vždyť on taky říkal, že máme hodně chodit a že se jí ta klenba přirozeně udělá sama a že na zadkách už celkem má

Uvidím no.

Já spíš myslela ty názory apod. a to co nám říkal, zda si souhlasila nebo jak, když si chtěla mít srovnání a chtěla to vidět

buggyna

9.3.2009 11:47
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

Uvidím no.

no chtěla sem vidět jak to dělá on a co ti k tomu řekne.
A to co sem řikala už včera... my dělámě větší roll.
Jinak jak sem se ptala na ty obloučky...my je lehce naznačený máme,takže no problemo

Přidejte reakci

Přidat smajlík