Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2009 11:24
lajka69

XXX.XXX.77.112

Nevíte někdo jaký má charakter tento hřebec?Jaká je jeho jezditelnost?Popřípaďe má někdo z vás jeho potomka?

27.2.2009 12:53
miladka

XXX.XXX.93.234

lajka69 napsal(a):
Nevíte někdo jaký má charakter tento hřebec?Jaká je jeho jezditelnost?Popřípaďe má někdo z vás jeho potomka?

Ahoj, Belfast je velmi charakterní hřebec, alespoň tedy soudím podle toho, jak se choval před, při připouštění naší kobylky, a také z vyprávění majitelky a několika dalších známých, kteří s ním přišli do styku. Každým dnem čekáme malé Belfasťátko

27.2.2009 17:27
klafus

XXX.XXX.248.72

lajka69 napsal(a):

Tak já už měla s Belfastem tu čest několikrát a hlavně ze sedla a opravdu mě tenhle kůń učaroval. Co se týče povahy, tak je přísnější v boxe, ale o to ochotnější pod sedlem.Je to velký pán a moc dobře to o sobě ví, a že je to hřebec, tak se umí náležitě nosit :-) Přesně takový typ koně, jako je Belfast, bych chtěla. někteří lidé říkají, že se jim zdá krítky, v krku a v zádech. přiznávám že je lehce čtvercového rámce a ze sedla máte uši "při ruce", ale viděla sem po něm potomky a ti jsou krásně souměrní.Belfast předává super povahu, kterou by mu opravdu kde jaký kůń mohl závidět. A co se týče jezdeckého zážitku, tak pokaždé opouštím jeho sedlo jen nerada, protože to je báječný houpací koník a hlavně je strašně přijemný do ruky.Jezdila jsem ho na plastovém udidle i sme skákali a byla to paráda. Opravdu, když sem ho mohla poznat osobně, pěju jen samou chválu na tohodle koně!

27.2.2009 17:28
klafus

XXX.XXX.248.72

klafus napsal(a):
Tak já už měla s Belfastem tu čest několikrát a hlavně ze sedla a opravdu mě tenhle kůń učaroval. Co se týče povahy, tak je přísnější v boxe, ale o to ochotnější pod sedlem.Je to velký pán a moc dobře to o sobě ví, a že je to hřebec, tak se umí náležitě nosit :-) Přesně takový typ koně, jako je Belfast, bych chtěla. někteří lidé říkají, že se jim zdá krítky, v krku a v zádech. přiznávám že je lehce čtvercového rámce a ze sedla máte uši "při ruce", ale viděla sem po něm potomky a ti jsou krásně souměrní.Belfast předává super povahu, kterou by mu opravdu kde jaký kůń mohl závidět. A co se týče jezdeckého zážitku, tak pokaždé opouštím jeho sedlo jen nerada, protože to je báječný houpací koník a hlavně je strašně přijemný do ruky.Jezdila jsem ho na plastovém udidle i sme skákali a byla to paráda. Opravdu, když sem ho mohla poznat osobně, pěju jen samou chválu na tohodle koně!

27.2.2009 17:42
martinecka

XXX.XXX.159.239

lajka69 napsal(a):

Ahojky, o hřeci se říká, že je velmi hodný na hřebce. Zatím má tento rok tepr 4 hříbata, tak se neví jakou budou mít výkonost. My máme jednoroční. Po otci je velmi zvědáva a ničeho se nebojí a hnedka se vše naučí

28.2.2009 10:34
lajka69

XXX.XXX.77.112

lajka69 napsal(a):

Jejda tak to jsem ráda. Vážně přemýšlím nad připuštění mojí kobči právě tímto hřebcem. Kobča je z jedné půlky holštýn a z druhé trakén ale myslím , že tímto hřebcem nic nezkazím. sice to k němu máme kus ale snad to za to bude stát

miladka

5.3.2009 07:06
miladka

XXX.XXX.93.234

lajka69 napsal(a):
Jejda tak to jsem ráda. Vážně přemýšlím nad připuštění mojí kobči právě tímto hřebcem. Kobča je z jedné půlky holštýn a z druhé trakén ale myslím , že tímto hřebcem nic nezkazím. sice to k němu máme kus ale snad to za to bude stát

Tak je to tady! Dneska v noci nám Karinka porodila krásnou kobylku po Belfastovi.

miladka

5.3.2009 07:06
miladka

XXX.XXX.93.234

miladka napsal(a):
Tak je to tady! Dneska v noci nám Karinka porodila krásnou kobylku po Belfastovi.

5.3.2009 08:22
smisek

XXX.XXX.130.191

miladka napsal(a):

Ahojky mili...gratuluji ke kobylce...je nádherná,ale že to Karince teda trvalo

5.3.2009 11:50
mili

XXX.XXX.6.101

smisek napsal(a):
Ahojky mili...gratuluji ke kobylce...je nádherná,ale že to Karince teda trvalo

Ta je krásná!!! Gratuluji a hodně štěstí do života...

25.3.2009 17:51
klafus

XXX.XXX.248.6

miladka napsal(a):

Teda tak já sem jen připojuju ke gratulaci k tak krásnému přírůstku a přeju hodně zdraví do dalšího života! je opravdu krásná :-)

Jinak já konečně přikládám to slibované video z tréninku s Belfastem:

http://www.stream.cz/ video/9/270754-skokove-soustredeni-kolesa-2009
(mezera za cz )

Přidejte reakci

Přidat smajlík