Taky bych to brala,kdyby se mi koně neváleli,už jsem jich tu pár měla a neválel se z nich akorát jeden jedinej!!!
Jináč všicí a řádně.
Maličkej Buffíno s maminou.
jaruska
napsal(a):
Taky bych to brala,kdyby se mi koně neváleli,už jsem jich tu pár měla a neválel se z nich akorát jeden jedinej!!!
Jináč všicí a řádně.
Fous ve větru vypadá nádherně!!!
jaruska
napsal(a):
Fous ve větru vypadá nádherně!!!
Tohle jsem se teda fakt nasmála,
docela by mě zajímalo,kolik mu to skáče.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3106136/Prodam- kobylku-CT.php
gil
napsal(a):
Tak to je teda paráda ¨super . No p íše že to skáče 130 cm tak nevím zda nepřikoupíme
Že???
Bylo by to skladný,tohle vypadá,že moc nežere,
očkovat se to asi taky nemusí,hihi,
ještě bych fakt potřebovala vidět na vlastní voči,jestli to hupne aspoň těch 130!!!!
A jestli jo,tak to kupuju já,hele,nepředbíhej,jooo????
jaruska
napsal(a):
Tohle jsem se teda fakt nasmála,
docela by mě zajímalo,kolik mu to skáče.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3106136/Prodam- kobylku-CT.php
No ale pokud to nebereš tak dej vědět hned pro to jedu i ta barva je super takovou ve staji nemáme :-D . A můžu poděkovat po ránu mi po tomhle hned usměv zůstal na tváři
gil
napsal(a):
No ale pokud to nebereš tak dej vědět hned pro to jedu i ta barva je super takovou ve staji nemáme :-D . A můžu poděkovat po ránu mi po tomhle hned usměv zůstal na tváři
Tak né,hele,kup si to Ty,
já pak někdy,až dáš vědět,přijedu fandit,až to půjde to S ko,jooo?
My tady zatím na takový vejšky nemáme jezdce.
my zatím skáčeme jen ty přízemní skůčky.
Ale až mladá doroste,tak to od Tebe koupíme!!!
jaruska
napsal(a):
Tak né,hele,kup si to Ty,
já pak někdy,až dáš vědět,přijedu fandit,až to půjde to S ko,jooo?
My tady zatím na takový vejšky nemáme jezdce.
my zatím skáčeme jen ty přízemní skůčky.
Ale až mladá doroste,tak to od Tebe koupíme!!!
Jasné tak domluveno já to naskáču na S nebo když t o půjde tak do T a pak to nechám pro tvou mladou klidně i zadarmo :-d
gil
napsal(a):
Jasné tak domluveno já to naskáču na S nebo když t o půjde tak do T a pak to nechám pro tvou mladou klidně i zadarmo :-d
Tak joo,domluveno,
jééé,to by byl dobrej kšeft,hihi!!!!
No,než mladá doroste,tak to asi už bude rezavý,
no co se dá dělat,budeme mít hold ryzáka,no.
Gil,máš nějáké koníky?
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
zdar baby, tak tež jsem z toho mrtvá..:)
to musí mít prostorné chody jak prase, myslím, že i v drezuře by šla udělat díra do světa:)))
kukinatost
napsal(a):
zdar baby, tak tež jsem z toho mrtvá..:)
to musí mít prostorné chody jak prase, myslím, že i v drezuře by šla udělat díra do světa:)))
Čau Janí,
hihi,je to fakt dobrý,já jsem se na to koukala 2 x,jestli to není porucha na mém počítači,hihi,néni,no.
Tady je dneska táák hnusně,popadává sníh a je zima,fuj,včera už bylo docela krásně
a dneska?
Hrůůůza.
Jéé,lyžovačku za koníkama bych si taky dala líbit,i když na prkýnkách zvaných ski jsem stála naposledy v asi osmnácti,
ale to si myslím se zapomenout nedá,chce to zase nějákej cvik,
ale kde tady,že jo?
jaruska
napsal(a):
Čau Janí,
hihi,je to fakt dobrý,já jsem se na to koukala 2 x,jestli to není porucha na mém počítači,hihi,néni,no.
Tady je dneska táák hnusně,popadává sníh a je zima,fuj,včera už bylo docela krásně
a dneska?
Hrůůůza.
Jéé,lyžovačku za koníkama bych si taky dala líbit,i když na prkýnkách zvaných ski jsem stála naposledy v asi osmnácti,
ale to si myslím se zapomenout nedá,chce to zase nějákej cvik,
ale kde tady,že jo?
No tak já taky koukala, jestli to není porucha
Fakt sranda
Jinak ta lyžovačka je super...my to asi nevyzkoušíme, kámoška věčně nemá čas a tady to dost taje a je to těžké..už žádný prašan, no..
lucky
napsal(a):
No tak já taky koukala, jestli to není porucha
Fakt sranda
Jinak ta lyžovačka je super...my to asi nevyzkoušíme, kámoška věčně nemá čas a tady to dost taje a je to těžké..už žádný prašan, no..
Lucí,a stoupla bysis taky na ski nebo bys jen kočírovala Usu?
Já zase,když to vidím,jak to šustí na těch ski,tak bych si asi krůpla do textilu,
asi je to bezpečnější na tom koni.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
jo jo máme doma tři koníky kobylku valáška a ročního hřebečka :-D vše až na ročka ten je žlutej je rezavééééééééééééé takže rezevá bych brala :-D pokusím se se m donutit vlázt nějákou fotečku tak první je valášek Gil
gil
napsal(a):
jo jo máme doma tři koníky kobylku valáška a ročního hřebečka :-D vše až na ročka ten je žlutej je rezavééééééééééééé takže rezevá bych brala :-D pokusím se se m donutit vlázt nějákou fotečku tak první je valášek Gil
Gilik a Snip ten je po pawoškovy jistě poznaly :-D celej taťka
gil
napsal(a):
Gilik a Snip ten je po pawoškovy jistě poznaly :-D celej taťka
A tady moje zlatíčko Indi s potomkem Snipem
gil
napsal(a):
Jůů! ten žluťásek je rozkošný! Oba jsou rozkošní!
Nooo..já teda jen toho koně kočírovat. S lyžemi si netykám
gil
napsal(a):
no, mě to abví asi více na těch lyžích.,.:) přeci ejnom na koni sedím furt..
chudák ryzec, nejprve tahala lyže, a pak i sáňky...ale je to zlatý oř:)
gil
napsal(a):
Jéé,no to je krásnej ksichtík
,já miluju,když se takhle koně křeněj,
je to úžasný,jak oni furt něco povídají a vyprávějí.
Moruši stačí dát malej kousek rohlíku a začne.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
tož já su lyžozávislák..:)
a koyblami fakt vyhovovala, akorát bych ju uštvala, v kroku to je nuda, klus už je lepší a cval vítězí..:)
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
žlutej chce zlikvidovat psa :-D nepovedlo se
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Tady Moje kobylka . Něco jim tam vonělo a hodinu po spolu dělaly ksichtíky :-D
gil
napsal(a):
jak kdybych svoji rezavou viděla...té voní absolutně všechno:)
gil
napsal(a):
Jsou krásní..
Já vás na chvíli opustím, musím zajet do města ...autí doufám neskončí v příkopu
jaruska
napsal(a):
Jééžííš,ty jsou kráásný,
no jo,malej Pawošek je fakt celej tatík
,ty se opravdu nezapřou.
Tak to budeš odněkud z Moravy,nemýlím-li se zase.
nemílíš Olomoucký kraj od Prostějova
jaruska
napsal(a):
Jééžííš,ty jsou kráásný,
no jo,malej Pawošek je fakt celej tatík
,ty se opravdu nezapřou.
Tak to budeš odněkud z Moravy,nemýlím-li se zase.
Jo,Lucí,já bych to taky tak viděla,ale zkusit se má fšechnooo!!!
Janí,no jo,kdybych si na ski byla jistá,tak bych taky řádila,ale zas taková sláva to s mým ski uměním néni,tož bych raději seděla na sáňkách nebo na kůň.
Jééžííš,už se úplně vidím,jak bych tím svým čumákem ten sníh rozrývala.
A chudáci brejle,ty by asi ztratily majitelku.
jaruska
napsal(a):
Janí,já na to prd vidím,to máš postroj?
nee:)
jenom western sedlo, poprsák (který ej stejně furt volně), a okama na přední a zadní řemen k podbřišáku připnutou lonžku...jak je to provlečené i tím zdaním, má to kobyla fajně vysoko a neplantá se jí to do noh...
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Hmm.....?Jen jestli bude odčervený a nebude trpět nějakou virózou?Pokud to koupíš,mám tu ještě pastu "equi-nod32",to by mohlo zabrat...
rampelnik
napsal(a):
Hmm.....?Jen jestli bude odčervený a nebude trpět nějakou virózou?Pokud to koupíš,mám tu ještě pastu "equi-nod32",to by mohlo zabrat...
nechápu, proč by mělo flémování znamenat začervení, či něco dalšího...odčervuju pctivě, teď cca 14 dní zpátky equimaxem (a to je kvalitní prostředek vhodný k použití právě v zimních měsících) a kobyla flémuje stále....již od dob, kdy přišla z té úchvatné jízdárny, kde znala jen box a písek...valach to nedělá vůbec, ona prostě takto reaguje na jakýkoliv neznámý pach....
možná bych ty rádoby marketingové tahy, nebo co to byl za pokus zkoušela jinde...
kukinatost
napsal(a):
nechápu, proč by mělo flémování znamenat začervení, či něco dalšího...odčervuju pctivě, teď cca 14 dní zpátky equimaxem (a to je kvalitní prostředek vhodný k použití právě v zimních měsících) a kobyla flémuje stále....již od dob, kdy přišla z té úchvatné jízdárny, kde znala jen box a písek...valach to nedělá vůbec, ona prostě takto reaguje na jakýkoliv neznámý pach....
možná bych ty rádoby marketingové tahy, nebo co to byl za pokus zkoušela jinde...
hey jani ja myslim že to bylo miněno na ten inzerát...
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
no, je to možné..já už jsme v posl. době tak napružená, jak každý furt rýpá do všech....
takže tímto se rampelnikovi hluboce omlouvám...
mě totiž chlapec studující veterinu během vandru, kdy kobyla měla v nohách x km a občas flémovala tvrdil, že má určitě koliku....
kukinatost
napsal(a):
no, je to možné..já už jsme v posl. době tak napružená, jak každý furt rýpá do všech....
takže tímto se rampelnikovi hluboce omlouvám...
mě totiž chlapec studující veterinu během vandru, kdy kobyla měla v nohách x km a občas flémovala tvrdil, že má určitě koliku....
Hihi,no odčervený to asi nebude,je to nějáký hubený,
je to průhledný skrz na skrz!!!
lucky
napsal(a):
Tak jsem zase tady..to byla rychlovka. Teda tady v dědině je to pro auto jak tankodrom..jsem ráda, že jsem neskončila kdesi v příkopu
Lucí,to je fajn,žes to zmákla bez zapadnutí!
Alčo,tak to se asi neznáte,Soňa je od Olomóca,má nádhernou paintku,mrkni na téma Painti,ty první fotičky,to je Maurínka.
A Ty Alčo jezdíš a když,tak jak,no asi usuzuju,že western,ale radši se ptám.A klíďo nám napiš,jak jsi ke koníkům přišla,to mě vždycky docela zajímá,jak se k sobě ti určití lidi a koníci k sobě dostali,jestli si tě koníci vybrali nebo jak to bylo.
jaruska
napsal(a):
Lucí,to je fajn,žes to zmákla bez zapadnutí!
Alčo,tak to se asi neznáte,Soňa je od Olomóca,má nádhernou paintku,mrkni na téma Painti,ty první fotičky,to je Maurínka.
A Ty Alčo jezdíš a když,tak jak,no asi usuzuju,že western,ale radši se ptám.A klíďo nám napiš,jak jsi ke koníkům přišla,to mě vždycky docela zajímá,jak se k sobě ti určití lidi a koníci k sobě dostali,jestli si tě koníci vybrali nebo jak to bylo.
tak Gilinek byl součastí mého manžela :-D a Indulka to byl takovej zázraček shoda náhod paní prodavala a pak řekla že ne že si ji nechá tka jsme hledala dál ale ona mi furt nešla z hlavy a najednou jsme koukala že jsem nesmázla email tka jsem napsala email že kdyby přece jen prodavaly tka že jí beru a paní se ozvvala slovo dalo slovo a na silvestra byla doma :-D a už nikam jinam nikdy nepůjde :-) a malej je narozenej u nás a měla to býr zrzvavá odznaková kobylka :-D a něják se nepovedla
. Jinak jezdím western teda spíše ve westernovém sedle
a tak něják sem tam zajedeme rychlostky a trail a jinak se brouzdáme krajem to je nejhezčí na uklidnění nervů z mých dvou dětí :-D jinak jsme chodím dlouho načumovat a až teĎ jsme teda přispěla se svou trochou do mlyna :-D . Jinak se znám z Dakotkou bydlela kousek od nás teda než šla tam do hor . že dakouš :-D . Jinak Maurínka je nádherná :-D
gil
napsal(a):
tak Gilinek byl součastí mého manžela :-D a Indulka to byl takovej zázraček shoda náhod paní prodavala a pak řekla že ne že si ji nechá tka jsme hledala dál ale ona mi furt nešla z hlavy a najednou jsme koukala že jsem nesmázla email tka jsem napsala email že kdyby přece jen prodavaly tka že jí beru a paní se ozvvala slovo dalo slovo a na silvestra byla doma :-D a už nikam jinam nikdy nepůjde :-) a malej je narozenej u nás a měla to býr zrzvavá odznaková kobylka :-D a něják se nepovedla
a tak něják sem tam zajedeme rychlostky a trail a jinak se brouzdáme krajem to je nejhezčí na uklidnění nervů z mých dvou dětí :-D jinak jsme chodím dlouho načumovat a až teĎ jsme teda přispěla se svou trochou do mlyna :-D . Jinak se znám z Dakotkou bydlela kousek od nás teda než šla tam do hor . že dakouš :-D . Jinak Maurínka je nádherná :-D
čus ali..ja tu chrnim v praci na křesílku ještě nejsem OK a nějak mi pada hlavička
....doufam že ten kokotín klapne
gil
napsal(a):
No vidíš,tak to jsi vlastně taky Kocháček
,tak vítej v našich řadách.
No,takhle jsem si vybrala Kačenku,tu poničku,pořád mě to táhlo jen k ní,i když v docela početné řadě stáli hezcí poníci,ale já hluchá slepá k ostatním jsem stála jak prkno jen u Kačenky.A to jsem se jí nepodívala pod ocásek,já myslela,že je to valášek a povídám té paní-nám se moc líbí tenhle valášek!!!
Ta se začala smát a řekla nám,že to je kobylečka,no tak to už jsem byla úplně v ráji a Kačenku jsme si hned druhý den vezli dom.
jaruska
napsal(a):
No vidíš,tak to jsi vlastně taky Kocháček
,tak vítej v našich řadách.
No,takhle jsem si vybrala Kačenku,tu poničku,pořád mě to táhlo jen k ní,i když v docela početné řadě stáli hezcí poníci,ale já hluchá slepá k ostatním jsem stála jak prkno jen u Kačenky.A to jsem se jí nepodívala pod ocásek,já myslela,že je to valášek a povídám té paní-nám se moc líbí tenhle valášek!!!
Ta se začala smát a řekla nám,že to je kobylečka,no tak to už jsem byla úplně v ráji a Kačenku jsme si hned druhý den vezli dom.
Holky,jakej Kokotín???
To je fakt název obce???Šmarjá,tam bych asi nechtěla bydlet.
jaruska
napsal(a):
Holky,jakej Kokotín???
To je fakt název obce???Šmarjá,tam bych asi nechtěla bydlet.
Alčo,jak máš starý děti?
No jo,hříbátka se nepovedou podle představ,hihi,to by bylo dobrý,kdyby si mohl člověk objednat kobylky a ještě v barvě,hihi,ale já jsem si jednu kobylku zařídila,héč,ale druhý hříbě budu mít kluka,nu což,hlavně ať je Moruš zdravá a klučík taky.
jaruska
napsal(a):
Alčo,jak máš starý děti?
No jo,hříbátka se nepovedou podle představ,hihi,to by bylo dobrý,kdyby si mohl člověk objednat kobylky a ještě v barvě,hihi,ale já jsem si jednu kobylku zařídila,héč,ale druhý hříbě budu mít kluka,nu což,hlavně ať je Moruš zdravá a klučík taky.
Fakt ti to na Indušce sekne!!!
Počkej,a jakšto,že na Indušce nejede Alča???
jaruska
napsal(a):
Fakt ti to na Indušce sekne!!!
Počkej,a jakšto,že na Indušce nejede Alča???
no protože sem se dojela juknout na huberta a na indu sem se jí nasomrovala aj se psem na focení.....joo ale víš co mi řika kika když se ji otam esi chce nakapat do nosa?...dycky řekne...děkuji maminko pěkně ale nechci
dakotka
napsal(a):
no protože sem se dojela juknout na huberta a na indu sem se jí nasomrovala aj se psem na focení.....joo ale víš co mi řika kika když se ji otam esi chce nakapat do nosa?...dycky řekne...děkuji maminko pěkně ale nechci
Tož baby,vy mě tu mystifikujete
,kdo sedí na Indy,to muší být tedy Alča!!!
Nevyužívejte toho,že blbě vidím!!!!
Já jsem si spletla i Janinu Malik s Vydrou!!!!
jaruska
napsal(a):
Tož baby,vy mě tu mystifikujete
,kdo sedí na Indy,to muší být tedy Alča!!!
Nevyužívejte toho,že blbě vidím!!!!
Já jsem si spletla i Janinu Malik s Vydrou!!!!
no na tý foto sedim na indě já na chvilku...taky mam někde fota jak sedim u Alči na poníkovi
...a tady jsme s polu alča a já(eště blond)
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Januli jako tmavovláska se mi líbíš víc..přijde mi, že spousta lidí takhle víc vynikne...
baby, ajk sjem kdysi spíš táhla k anglii, tka do terénu se mi teď v té mojí sedačce jezdí fakt suprově, konenčě jsem vykoumala i ideální délku třmenů...
ale na tréninky zůstaneme v anglii...já vlastně anglicky jezdím i ve westernu, páč western mě nikdo neučil a poblíž se western trenéři taky moc nevyskytují...
tady já v blond:)
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Ne ne Indulku mám od jejich dvou let ale do té doby byla na pastvě tkaže v podstatě já jsme byla rpvní co jí vše učila a nutila ji co má dělat a co ne :-D šmankotky to je stará fotečka :-) janí :-D kouknu zda něco vyhrabu kde jsme oba s manžílkem :-) jo jo manžel už je u koní od malinka :-) a děti máme staré Kluka 6 teď v květnu a malá bude mít teď v březnu rok takže jsem furt v zápřahu koně děti :-) manžel chi chi
kukinatost
napsal(a):
Januli jako tmavovláska se mi líbíš víc..přijde mi, že spousta lidí takhle víc vynikne...
baby, ajk sjem kdysi spíš táhla k anglii, tka do terénu se mi teď v té mojí sedačce jezdí fakt suprově, konenčě jsem vykoumala i ideální délku třmenů...
ale na tréninky zůstaneme v anglii...já vlastně anglicky jezdím i ve westernu, páč western mě nikdo neučil a poblíž se western trenéři taky moc nevyskytují...
tady já v blond:)
no a v druháku na výšce jsem to shodila - jako ty vlasy po pás:) a šla na tmavo:))
gil
napsal(a):
Ne ne Indulku mám od jejich dvou let ale do té doby byla na pastvě tkaže v podstatě já jsme byla rpvní co jí vše učila a nutila ji co má dělat a co ne :-D šmankotky to je stará fotečka :-) janí :-D kouknu zda něco vyhrabu kde jsme oba s manžílkem :-) jo jo manžel už je u koní od malinka :-) a děti máme staré Kluka 6 teď v květnu a malá bude mít teď v březnu rok takže jsem furt v zápřahu koně děti :-) manžel chi chi
to sem si čurla s profilu pač tady jine fota nemám
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Tak jsem našla od nás z huberta manža na Gilikovi já na Indy
gil
napsal(a):
Jé,tak to máš budoucího školáčka,co?
A holčička je maličkatá,brouček
,nemáš fotičky?A co děti,jezděj nebo mají zájem?
Janí,Tobě to sekne i na tmavo,i na blond,jsi takovej univerzál.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
a mé zlatíčka
gil
napsal(a):
a mé zlatíčka
ty jo, ďouchy, jak vidím, ajk už máte ty děcka, mi bude v květnu 26 a furt mě to ais mkoc nebere...ta zodpovědnost, čas...nechápu, jak jste to zvládaly...já si dlěám s koňma jenom sama, všchni se bojí nebo nic neumí...neumím si moc představit, jak to budu řešit třeba v těhotenství..
No, Jaruško, je fakt, že i kadeřnice si ymslí, že mám univerzální ksicht - tělo už bohužel nee..:)))
tady ještě letos v létě, kámoška mě ukecala na melír...
jaruska
napsal(a):
Jé,tak to máš budoucího školáčka,co?
A holčička je maličkatá,brouček
,nemáš fotičky?A co děti,jezděj nebo mají zájem?
Janí,Tobě to sekne i na tmavo,i na blond,jsi takovej univerzál.
Kluk by chtěl ale má maminku poseru se o něj furt hrozně bojím ale letos jsme se zařekla že už ho necham jezdit tak snad to přežiju a malá je malá té je to zatím fuk ta jezdí v kočárku :-D ale teda miluje pdi ty jak vidí tak hned jééééééééé a haf haf . no 3kolu raději nepřipomínat se toho dědím
gil
napsal(a):
A kde máš ty koníky a děti máš no honem já nic nevím a ty už jsi ze mě dostala všechno :-D
mě dělá malá wranglera
jaruska
napsal(a):
Jéé,ty děcka jsou nádherný
,a mladej jak chová ségru,to je hezký
No jo,tak to máš taky pořád co dělat.
No,Janí,do toho Ti nemůže nikdo kecat,ale taky se může stát,nepřeju Ti to,jen konstatuju,že to pak nemusí jít,a než by se to pak spravilo,tak bys mohla být v důchodu.Já jsem ještě jedno strašně chtěla,ale Olda už nechce,už mu bude za 2 roky 50 a už má rád svůj klid.
Alčo,já se taky o Jarušku strašně bála,když začala jezdit sama,to bylo hrozný,a to si pak asi za 3 týdny zlomila na kobče ruku,naštěstí ve výběhu,byli jsme u toho,a ona se hned v nemocnici ptala,jestli bude moct ještě někdy jezdit,věděla,že se o ní bojím a že by tohle mohl pro mě byl impuls k tomu jí to zatrhnout,ale Olda byl zásadně proti a i já jsem pak povolila,protože jsem viděla,že jí to moc baví a že to byla jen prostě blbá náhoda.Pak spadla ještě několikrát,a to už pak v terénu,jednou měla vyraženej dech,ale vždycky sama vstala a nalezla,já jí říkala-dovedeme koníky dom,nenutila jsem jí nasednout,šla bych bývala pěšky s ní,ale ona šla chvíli a za chvíli si sama od sebe nalezla.
dakotka
napsal(a):
mě dělá malá wranglera
chi chi :-) já snad budu letos dělat těm mejm chlapům wranglera
jaruska
napsal(a):
No,Janí,do toho Ti nemůže nikdo kecat,ale taky se může stát,nepřeju Ti to,jen konstatuju,že to pak nemusí jít,a než by se to pak spravilo,tak bys mohla být v důchodu.Já jsem ještě jedno strašně chtěla,ale Olda už nechce,už mu bude za 2 roky 50 a už má rád svůj klid.
Alčo,já se taky o Jarušku strašně bála,když začala jezdit sama,to bylo hrozný,a to si pak asi za 3 týdny zlomila na kobče ruku,naštěstí ve výběhu,byli jsme u toho,a ona se hned v nemocnici ptala,jestli bude moct ještě někdy jezdit,věděla,že se o ní bojím a že by tohle mohl pro mě byl impuls k tomu jí to zatrhnout,ale Olda byl zásadně proti a i já jsem pak povolila,protože jsem viděla,že jí to moc baví a že to byla jen prostě blbá náhoda.Pak spadla ještě několikrát,a to už pak v terénu,jednou měla vyraženej dech,ale vždycky sama vstala a nalezla,já jí říkala-dovedeme koníky dom,nenutila jsem jí nasednout,šla bych bývala pěšky s ní,ale ona šla chvíli a za chvíli si sama od sebe nalezla.
Jé,no vidíš,malýmu to moc sluší na koníkovi v klóbrcu!!!!
Tady je můj manžel Olda se svým koníkem,letos jedenáctiletý Pierot Kinský a Jaruška,dcerka,na již zmiňované Kačence.
jaruska
napsal(a):
ty jo teda tak to je super tak to asi teda 100 pro v krvi když je tak statečná a teda ty taky já se asi zblázním už jsme objednala vestu na ježdění aby se mi nezranil přilbu už má nejraději byhc ho omotala molitamen alespon 20cm aby se mu nic nestalo ale asi by to stejně nepomohlo snad to překonám bez nervového kolapsu . A kolik pak malé je ? Já sním jezdívala když byl malej měla jsme ho p řed sebou a i jsme cválaly a všechno ale prsotě jak má být sám tak se bojím ještě v ohradě v kroku to jo ale jinak do terenu se fakt bojím :-( tak letos na tom zapracujem a pak si tu budeme psát ja ty naše ratolesti srůstaj :-D
gil
napsal(a):
ty jo teda tak to je super tak to asi teda 100 pro v krvi když je tak statečná a teda ty taky já se asi zblázním už jsme objednala vestu na ježdění aby se mi nezranil přilbu už má nejraději byhc ho omotala molitamen alespon 20cm aby se mu nic nestalo ale asi by to stejně nepomohlo snad to překonám bez nervového kolapsu . A kolik pak malé je ? Já sním jezdívala když byl malej měla jsme ho p řed sebou a i jsme cválaly a všechno ale prsotě jak má být sám tak se bojím ještě v ohradě v kroku to jo ale jinak do terenu se fakt bojím :-( tak letos na tom zapracujem a pak si tu budeme psát ja ty naše ratolesti srůstaj :-D
Janí,malá na tý mašině je super!!!!!
Hihi,Alčo,s tím molitanem jsi mě rozesmála
,si ho představuju,jak je tam v tom zakuklenej na koni,hihi.
Ale naprosto Tě chápu,já měla ty stavy taky,a bojím se o ní pořád
,i když už má něco odježdíno,letos jí bude 11 a jezdí od šesti let.
Tady jedna z úplně prvních fotiček naší mladé na Kačence.
gil
napsal(a):
tak na přání prtě na vlastní........
dakotka
napsal(a):
tak na přání prtě na vlastní........
To je úžasný,
tohle by Jarušku taky bavilo na těch čtyřkolkách,v Ředhošti jsem jí odtud nemohla dostat.
Tady loni na podzim s tátou.
gil
napsal(a):
To je boží :-D nic baby malá se probudila a vstala napřed prdely tak se sní jdu někam zabavit nebo mě klepne tak zase třeba večer pisnu . jinak malá je naprosto užasná na té kačence sluší jí to :-) tak zatím hojky
Díky,
tak pá,já taky mizím,muším sem pustit na chvíli Oldu,hledá pořád cosi na Aukru.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Ahojky holky!!!
Teda vy tu dnes jedete-to vás dočtu až večír...
Lucko máš koně a hříbata???je tam Usinka na plakátu,naši cvrčci na plakátu a vaneska na první dvojstraně!!
proxima
napsal(a):
Ahojky holky!!!
Teda vy tu dnes jedete-to vás dočtu až večír...
Lucko máš koně a hříbata???je tam Usinka na plakátu,naši cvrčci na plakátu a vaneska na první dvojstraně!!
Jůů,huráá,tak to vyšlo až teď
,já si chtěla koupit minulý číslo!!!!
Tak zítra,to si koupím i Jezdectví.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Jarů dnes vyšlo už zase nové číslo..Ale to první nekupuj-Zuzka mě ho poslala,tak mám dvě,klidně ti ho pak dám..
A už mám fotečky!!!!!!!
proxima
napsal(a):
Jarů dnes vyšlo už zase nové číslo..Ale to první nekupuj-Zuzka mě ho poslala,tak mám dvě,klidně ti ho pak dám..
A už mám fotečky!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
až vás začnu nudit tak řekněte!!
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
...tady je jak arábek..
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
...tahle je dnas v tom časáku..
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Ještě pošuci...
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
A všechny fotky dám na stránky na rajče,ju??
proxima
napsal(a):
JArůů děkujéém
je fakt že se teď všechny hříbata hodně vytáhli..
Zrzik už za týden razí k novému páníkovi...
Evi super! Teda časák ještě nemám..zítra snad seženu . Jsem zvědavá.
Koukám, že se ti vyvaloval uň ve sněhu . Fotky jsou krásné
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
máme tu jarooooooooo
lucky
napsal(a):
no nekecej!
Nám sněženky rostly už před měsícem..než nafujal ten bílý sajrajt
no tady taky ale teď je ta bílá s... zas dole tak kvetou
bospor
napsal(a):
no tady taky ale teď je ta bílá s... zas dole tak kvetou
Eví,tak v tom čísle předcházejícím byli koníci Vaše taky?#
Tak jo,jsi hodná,
nebudu to kupovat,ale tohle čerstvý si dneska koupím.
jaruska
napsal(a):
Eví,tak v tom čísle předcházejícím byli koníci Vaše taky?#
Tak jo,jsi hodná,
nebudu to kupovat,ale tohle čerstvý si dneska koupím.
Sněženky jsou nádherná kytička,
ale tady nikde nejsou vidět.
Dneska je náááádherně,
svítí sluníčko,to je krása,
že by už ťukalo jaro na naše dvéře????
Chudák Fous.Ale ono ho to baví,dělá vše bez vodítka a docela s chutí.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
fous se taky dobře baví viď na videu se mi to zdálo
a nová čubinka je jak raketa
jak že se jmenuje?
tak jsem ráno po dlouhý době zahlídla sluníčko ale za chvíli začne pršet
bospor
napsal(a):
jak že se jmenuje?
bospor
napsal(a):
jak že se jmenuje?
bospor
napsal(a):
no to bahna je tu hafo ale jsme na písku. stačí den dva a bude sucho a pružno
no tam ky jsem zase na kamenci...bývalo tu kdysi řečiště, takže dost dobře to odtéká do země. A kde se drží louže ve výběhu, tak mám naštěstí koně, který louže obchází a dává bacha, aby si neušpinila kopýtka..takže mám několik let i v malém výběhu travičku jak anglický trávníček
..mi lidi nechtějí věřit, že tam chodí kůň
..podkovy nevlastníme a kopýtka má malinká a je lehká, nemá 700 kilo, takže díry moc nenadělá a ndeska už jen tak nehne prdelí v tom výběhu, takže je to pořád hezké
lucky
napsal(a):
no tam ky jsem zase na kamenci...bývalo tu kdysi řečiště, takže dost dobře to odtéká do země. A kde se drží louže ve výběhu, tak mám naštěstí koně, který louže obchází a dává bacha, aby si neušpinila kopýtka..takže mám několik let i v malém výběhu travičku jak anglický trávníček
..mi lidi nechtějí věřit, že tam chodí kůň
..podkovy nevlastníme a kopýtka má malinká a je lehká, nemá 700 kilo, takže díry moc nenadělá a ndeska už jen tak nehne prdelí v tom výběhu, takže je to pořád hezké
Ivčí díky,
no jo,Fouse tohle opravdu baví,hlavně,že se něco děje,opravdu dělá všechno rád,i když někdy třeba poodběhne,ale za chvíli zase přiběhne a čeká,co mladá zase vymyslí za ptákovinu.
Malá se jmenuje Cleuška,je to opravdu zmenšená raketa,nedohoní jí ani Fous,ani Čakina,
a Cleuška zase nedohoní zajíce venku,páč ona je nehoní,páč je nevidííí,
jak je maličká.
Lucí,potichoučku ten trávníček závidím,tady ten výběh je hrůůza,už aby to vyschlo a zase to posbíráme,teď v tom bahně se to nedá.
jaruska
napsal(a):
Ivčí díky,
no jo,Fouse tohle opravdu baví,hlavně,že se něco děje,opravdu dělá všechno rád,i když někdy třeba poodběhne,ale za chvíli zase přiběhne a čeká,co mladá zase vymyslí za ptákovinu.
Malá se jmenuje Cleuška,je to opravdu zmenšená raketa,nedohoní jí ani Fous,ani Čakina,
a Cleuška zase nedohoní zajíce venku,páč ona je nehoní,páč je nevidííí,
jak je maličká.
Lucí,potichoučku ten trávníček závidím,tady ten výběh je hrůůza,už aby to vyschlo a zase to posbíráme,teď v tom bahně se to nedá.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Mastíme.
bospor
napsal(a):
taky príma trávníček přesně jak u nás
No to né
,to my jsme na tom teď už líp,
sice to ještě není ono,ale má se oteplit,tak snáááď to vyschne docela.
Tenkrát,asi před dvěma rokama,to byla po tomhle fakt hrůza.měli jsme móóře přímo ve výběhu.
jaruska
napsal(a):
No to né
,to my jsme na tom teď už líp,
sice to ještě není ono,ale má se oteplit,tak snáááď to vyschne docela.
Tenkrát,asi před dvěma rokama,to byla po tomhle fakt hrůza.měli jsme móóře přímo ve výběhu.
Ale klukům se to docela líbilo,nadělali se v tom kravin.
jaruska
napsal(a):
Ale klukům se to docela líbilo,nadělali se v tom kravin.
No tak to by Usa nevytáhla kopýtko ze stáje! Natož aby šla dobrovolně do nějaké obří blátivé louže.. ona mívá na nednom místě taky jezírko ve výběhu. Zdaleka ho obchází
Dneska jdu ke koním s Usou, přijede vet, Bettyna se slušně schvátila, takže se to bude řešit..
lucky
napsal(a):
No tak to by Usa nevytáhla kopýtko ze stáje! Natož aby šla dobrovolně do nějaké obří blátivé louže.. ona mívá na nednom místě taky jezírko ve výběhu. Zdaleka ho obchází
Dneska jdu ke koním s Usou, přijede vet, Bettyna se slušně schvátila, takže se to bude řešit..
No,oni z toho taky nadšený hned nebyli,ale pak si zvykli a docela v tom dělali i lumpárny.
A já s nima.
Jéžíš,jakto,že se Betka schvátila,je mi jí moc líto,
je moc pěkná!
jaruska
napsal(a):
No,oni z toho taky nadšený hned nebyli,ale pak si zvykli a docela v tom dělali i lumpárny.
A já s nima.
Jéžíš,jakto,že se Betka schvátila,je mi jí moc líto,
je moc pěkná!
Nooo..jakto... já už řvu nevím jak dlouho, že mírně pajdala a kopyta mají zanedbané oba koně strašně..má je šíleně přerostlé, jako lopaty..byla to otázka času... Athos zatím chodí, ale Betty je přece jen starší a byla mírně přichvácená už víckrát, no a teď to bouchlo úplně. Nemůže chudák chodit a majitel ještě čekal dva tři tny, než vůbec volal veta..jsem na něj včera vyvalila oči a nakonec domluvil jiného veta (protože ten co tam chodí může až v pondělí, je na školení..chtěl že to vydrží do pondělka!). jsem mu říkala ať se modlí, aby nerotovala kost, jinak může mít chromou kobylu doživotně. Ale já doufám, že ji veti z toho zvetí
lucky
napsal(a):
Nooo..jakto... já už řvu nevím jak dlouho, že mírně pajdala a kopyta mají zanedbané oba koně strašně..má je šíleně přerostlé, jako lopaty..byla to otázka času... Athos zatím chodí, ale Betty je přece jen starší a byla mírně přichvácená už víckrát, no a teď to bouchlo úplně. Nemůže chudák chodit a majitel ještě čekal dva tři tny, než vůbec volal veta..jsem na něj včera vyvalila oči a nakonec domluvil jiného veta (protože ten co tam chodí může až v pondělí, je na školení..chtěl že to vydrží do pondělka!). jsem mu říkala ať se modlí, aby nerotovala kost, jinak může mít chromou kobylu doživotně. Ale já doufám, že ji veti z toho zvetí
příde mi to strašně nefér někdo lítá hlídá všechno co se dá, koně obskakuje a stejně se všechno se... a druhej kašle na všechno a je děsně ukřivděnej že má nějakej problém
a zvíře trpí neschopností majitele
bohužel s tím nic moc nenaděláme můžem jen mluvit a otravovat
sakra!!!!!!!!!!!!!!
bospor
napsal(a):
příde mi to strašně nefér někdo lítá hlídá všechno co se dá, koně obskakuje a stejně se všechno se... a druhej kašle na všechno a je děsně ukřivděnej že má nějakej problém
a zvíře trpí neschopností majitele
bohužel s tím nic moc nenaděláme můžem jen mluvit a otravovat
sakra!!!!!!!!!!!!!!
JJ..přesně.
Já mám koně jako v balvnce, pořád má super seno, jídlo, čistá jak mimino, pořád ji člověk prohlíží, kdejaký škrábanec ošetří, kopýtka udržuje, odčervuje jak má a věčně se nám něco přisere
A jiní koně uštvou, jsou skoro zalití sádlem, kopyta jak talíře, všechno možné a pořád vegetují..i když vidíš, že nejsou úplně Ok, tak přežívají. A dokud opravdu nelehnou, majitelé si myslí, že je to OK.
lucky
napsal(a):
JJ..přesně.
Já mám koně jako v balvnce, pořád má super seno, jídlo, čistá jak mimino, pořád ji člověk prohlíží, kdejaký škrábanec ošetří, kopýtka udržuje, odčervuje jak má a věčně se nám něco přisere
A jiní koně uštvou, jsou skoro zalití sádlem, kopyta jak talíře, všechno možné a pořád vegetují..i když vidíš, že nejsou úplně Ok, tak přežívají. A dokud opravdu nelehnou, majitelé si myslí, že je to OK.
tak o tý čistotě bych já měla mlčet čistím jen když du jezdit, nebo zjara se snažím vyčesat zimní chlupy. nedovedu si představit jak udržet ty moje čuňata čistý
nejradši se vyvalujou v blátě
bospor
napsal(a):
tak o tý čistotě bych já měla mlčet čistím jen když du jezdit, nebo zjara se snažím vyčesat zimní chlupy. nedovedu si představit jak udržet ty moje čuňata čistý
nejradši se vyvalujou v blátě
No jo,právě ta bohatá pastva pro tyhle huculy moc není,ti jsou náchylní na schvácení,kor když jen žerou a nic nedělaj.
Tak snad bude Betka zase brzo fit.
Relaxujeme.
jaruska
napsal(a):
No jo,právě ta bohatá pastva pro tyhle huculy moc není,ti jsou náchylní na schvácení,kor když jen žerou a nic nedělaj.
Tak snad bude Betka zase brzo fit.
Relaxujeme.
jaruska
napsal(a):
Jináč všicí a řádně.
Kačence přibyl do výstroje nový prvek.
jaruska
napsal(a):
Kačence přibyl do výstroje nový prvek.
helemese podocasník to už má takový bříško že jí nesedí sedlo?
mám novej telefon s foťákem a už sem zjistila jak dostat obrázky do PC
bospor
napsal(a):
helemese podocasník to už má takový bříško že jí nesedí sedlo?
mám novej telefon s foťákem a už sem zjistila jak dostat obrázky do PC
ale je to blbej způsob