kolca
napsal(a):
koupím strakatou ponici, kolem 135cmKVH, prosím nevíte někdo o nějaké ??? Děkuji moc
http://zvirata.bazos.cz /inzerat/3111810/Kobylka-jezdecky- pony.php
kolca
napsal(a):
koupím strakatou ponici, kolem 135cmKVH, prosím nevíte někdo o nějaké ??? Děkuji moc
Kámoška nabízela k prodeji strakatou mladou poničku, nedávno jsem se jí ale ptala a říkala že ji už nenabízí, ale můžeš se jí pro jistotu ještě zeptat Její mail Johnny.Wendy@seznam.cz
kolca
napsal(a):
A co vy tam s těmi strakaticemi vůbec děláte, já koukám že inzeráty jste měli nejmíń i rok zpátky
Naše strakatice 135cm, půjde do inzerce nejspíš až na přesrok
microfon
napsal(a):
A co vy tam s těmi strakaticemi vůbec děláte, já koukám že inzeráty jste měli nejmíń i rok zpátky
Naše strakatice 135cm, půjde do inzerce nejspíš až na přesrok
Mám je na chov a na ježdení pro děti, ale děti rostoua ty ponice ne a ne
Sháním ji už od loňska to máš proavdu, ale mé požadavky jsou asi příliš
A to chci jen, aby nežrala děti, byla pod sedlo pro děti a schopna chovu
kolca
napsal(a):
Mám je na chov a na ježdení pro děti, ale děti rostoua ty ponice ne a ne
Sháním ji už od loňska to máš proavdu, ale mé požadavky jsou asi příliš
A to chci jen, aby nežrala děti, byla pod sedlo pro děti a schopna chovu
o jo ta naše má uplně stejné využití, jsem si ji dovezla z pardubic za nekřestanské peníze- je z painta.
a pravda, o žádné nyní také nevím,... mohu jen držet palce..
pouštíte pořád Tygrem?
marketka
napsal(a):
Už jsem o ní psala zadavatelce, ale přijde mi ta cena docela vysoká. Paní pod 40 tisíc nepůjde. Nebo prostě počkat...
To je ta samá co o ní píši já nahořejc s tím odkazem..Cena mi příde též vysoká..Ale zadavatelka chce s PP a pro děti..Pokud opravdu shání tak dlouho, třeba to klapne...