Seriál o sedlech a výstroji-Díl 8. nákladní sedla a převoz nákladů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2009 20:45
saddlery

XXX.XXX.2.142

Je na krku brzy jaro,vandry,putáky,výlety na koních atd,na sedla se šroubují ůchyty,déčka atd,a nebo nákladní sedla tzv. pack saddles. Tak tentokrát o nákladních sedlech,konstrukci,uchycení ,nosnosti atd. A o nákladu na cesty vůbec

27.2.2009 14:35
bospor

XXX.XXX.193.16

saddlery napsal(a):
Je na krku brzy jaro,vandry,putáky,výlety na koních atd,na sedla se šroubují ůchyty,déčka atd,a nebo nákladní sedla tzv. pack saddles. Tak tentokrát o nákladních sedlech,konstrukci,uchycení ,nosnosti atd. A o nákladu na cesty vůbec

tak o tom bych chtěla vědět něco víc a vidět to. jenže tady ta kvalita fotek je hrozná

27.2.2009 14:42
saddlery

XXX.XXX.2.142

bospor napsal(a):
tak o tom bych chtěla vědět něco víc a vidět to. jenže tady ta kvalita fotek je hrozná

Koukněte třeba na www.packsaddleshop.com často se jezdí vandry a pokud je kůn na kterém se nejede,tak vám či skupině může vézd náklad a řešit to obřišákem s igelitkama z Penáče je blbý,tak se tam koukněte a nejen vy,je to poučné ůplně pro všechny. Něco takového chystám k nám na ranč.

3.3.2009 20:55
kovbojka

XXX.XXX.215.221

saddlery napsal(a):

Chtěla bych jsem se zeptat jestli je možné dodatečné přidělání kroužků na brašny a poprsák. Při koupi sedla jsem si toho nějak nevšimla že to tam chybí..a ani mě to nenapadlo že to vlastně může být bez toho..beru to už jako naprosto běžnou věc že je tam najdu..asik proto že ani nemám moc velké zkušenosti s westernovými sedly. No ale moje sedlo tam ty kroužky nemá a mě by zajímalo jestli by tam šli nějak dodatečně dodělat protože bych na vandry docela dost potřebovala brašny
Viz moje sedlo

3.3.2009 21:03
saddlery

XXX.XXX.2.142

kovbojka napsal(a):
Chtěla bych jsem se zeptat jestli je možné dodatečné přidělání kroužků na brašny a poprsák. Při koupi sedla jsem si toho nějak nevšimla že to tam chybí..a ani mě to nenapadlo že to vlastně může být bez toho..beru to už jako naprosto běžnou věc že je tam najdu..asik proto že ani nemám moc velké zkušenosti s westernovými sedly. No ale moje sedlo tam ty kroužky nemá a mě by zajímalo jestli by tam šli nějak dodatečně dodělat protože bych na vandry docela dost potřebovala brašny
Viz moje sedlo

Určitě by to šlo,pod concha se dá déčko s vázacími strunami,dělám to běžně u těchto partiových sedel.Déčko pro poprsák se dá taky dodat,do hotvého sedla to jde hůř,ale dá se to.

3.3.2009 21:06
kovbojka

XXX.XXX.215.221

saddlery napsal(a):
Určitě by to šlo,pod concha se dá déčko s vázacími strunami,dělám to běžně u těchto partiových sedel.Déčko pro poprsák se dá taky dodat,do hotvého sedla to jde hůř,ale dá se to.

A mohla bych se zeptat jak se tak pohybuje cena tohohle dodělání?

3.3.2009 21:09
saddlery

XXX.XXX.2.142

kovbojka napsal(a):
A mohla bych se zeptat jak se tak pohybuje cena tohohle dodělání?

Podle toho jak u koho ? asi do 1000,- korun včetně odeslání sedla zpět majiteli,včetně vázacích strun atd,ale záleží kde a u koho si to dáte dělat,ale asi by vám pak neprošla záruka u prodejce sedla v Rožnově u Procházků.

3.3.2009 21:10
kovbojka

XXX.XXX.215.221

saddlery napsal(a):
Podle toho jak u koho ? asi do 1000,- korun včetně odeslání sedla zpět majiteli,včetně vázacích strun atd,ale záleží kde a u koho si to dáte dělat,ale asi by vám pak neprošla záruka u prodejce sedla v Rožnově u Procházků.

No s tou zárukou bych měla asik konec . No musím si to ještě promyslet ale moc děkuji

3.3.2009 21:13
saddlery

XXX.XXX.2.142

kovbojka napsal(a):
No s tou zárukou bych měla asik konec . No musím si to ještě promyslet ale moc děkuji

By mě Denisa v Rožnově hnala

3.3.2009 21:50
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

kovbojka napsal(a):
Viz moje sedlo

Pro kovbojku, jak jsi s tímto sedlem spokojená? Jaká je kvalita? O tomto sedlu přemýšlím jako o "pracovním". Je možnost, že by vydrželo ježdění několik hodin denné?

4.3.2009 10:48
kovbojka

XXX.XXX.231.82

ferrarif50 napsal(a):
Pro kovbojku, jak jsi s tímto sedlem spokojená? Jaká je kvalita? O tomto sedlu přemýšlím jako o "pracovním". Je možnost, že by vydrželo ježdění několik hodin denné?

Jsem s ním velice spokojená..dobře se mi v něm sedí a snad něco vydrží..mám ho už půl roku a zatím se nic nepoškodilo. Jezdím na něm taky skoro každý den a myslím že vydrží i když to bude několik hodin.

Přidejte reakci

Přidat smajlík