Anketa...odčervovací plán

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2009 12:23
kesau

XXX.XXX.123.249

Kamarádka mě požádala o zařazení tohoto sem na ifaunu, tak doufám, že to nevadí. Dělá práci zaměřenou na odčervování koní a součástí je i anketa o odčervovacím plánu jednotlivých majitelů. Pokud budete mít čas a náladu, odpovězte na tyto okruhy.

1. Váš kůň/koně, plemeno, věk, jeho denní režim, důvod chovu (rekreace, chov, sport,..)
2. Kdy a čím odčervujete (průběhem roku)
3. Odklízení trusu (jestli denně, obden, týdně,..)
4. Kde odčervení kupujete
5. Jste spokojení s nabízeným sortimentem a cenou v ČR?

Mockrát předem děkuji za Váš čas

28.2.2009 09:35
stalonek

XXX.XXX.163.66

kesau napsal(a):
Kamarádka mě požádala o zařazení tohoto sem na ifaunu, tak doufám, že to nevadí. Dělá práci zaměřenou na odčervování koní a součástí je i anketa o odčervovacím plánu jednotlivých majitelů. Pokud budete mít čas a náladu, odpovězte na tyto okruhy.

1. Váš kůň/koně, plemeno, věk, jeho denní režim, důvod chovu (rekreace, chov, sport,..)

1. můj kůň Stalone,hafling x hucul,10let, jeho denní režim: ráno krmení a pastva,odpoledne nějaká lehká práce a večer jde na noc do boxu.
2. já odčervuju 2 - 3 x ročně,jak kdy a čím . v roce 2008 to byl březen - odčervovací prášek od veta, srpen to samé, a v zimě jsme odčervili v lednu Equimaxem
3. Odklízení trusu z výběhu nevím,nevídám uklízet, a z boxu 1 x denně
4. u veterináře jsem kupovala prášek, Equimax přes majitelku stáje, a teď jsem si odjednala Ivermectin na aukru
5. Těžko říct, já ten ivermectin mám přes dealerku co to objednává ze zahraničí, jinak je to tu docela drahé v čr, a přes veta apod. pěkně natahujou ceny..

28.2.2009 21:15
kessi

XXX.XXX.22.24

kesau napsal(a):

1,2koně ,věk 8let a 12let ,rekreace
2,2-3x ročně Ecomectin,Telmin,Equimax,je to jaro,léto,podzim.
3,podle podtřeby ,když to nerozhrabou slípky aac1xměsíčně.Mám několik výbehů takže koně v nich točím.
4,Od veta nebo obědnávám v lékárně cena stejná u obou.
5,celkem ano jen ty ceny jsou docela nepříjemné.
Doufám že ti to pomůže.

Přidejte reakci

Přidat smajlík