Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2009 22:45
samicek

XXX.XXX.102.63

Ahojky, mohli byste mi prozradit, které termoboty jsou nejlepší?Nebo aspoň které vám nejdéle vydržely..já teď mám dva měsíce ty klasické od Pffifu a už jsou rozbité takže sháním nové..ale chtěla bych už nějaké pořádné, které vydržíMoc děkuji

28.2.2009 01:34
asharka

XXX.XXX.64.78

samicek napsal(a):
Ahojky, mohli byste mi prozradit, které termoboty jsou nejlepší?Nebo aspoň které vám nejdéle vydržely..já teď mám dva měsíce ty klasické od Pffifu a už jsou rozbité takže sháním nové..ale chtěla bych už nějaké pořádné, které vydržíMoc děkuji

doporučuju NEkupovat od Equitheme - nejsem s nimi spokojená. v oblasti kotníku nedrží tvar a neustále se sesouvají dolů, tudíž padají a na kotníku tlačí.

28.2.2009 09:37
stalonek

XXX.XXX.163.66

asharka napsal(a):
doporučuju NEkupovat od Equitheme - nejsem s nimi spokojená. v oblasti kotníku nedrží tvar a neustále se sesouvají dolů, tudíž padají a na kotníku tlačí.

Já pfiff nedoporučuju. shruba po dvou letech sezonního používání se rozpadají,teče do nich, guma praská, není to ok. Taky nevím jak se jmenují ale nedoporučuju nějaké kotníčkové za 800 se žlutou podrážkou, fleece se rychle zplstnatí a je pak v nich zima. Kamarádka má ELTky a nemůže si je vynachválit, jsou z takové umělé kůže a gumy a nepromoknou a prý je v nich teploučko

28.2.2009 09:43
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
Já pfiff nedoporučuju. shruba po dvou letech sezonního používání se rozpadají,teče do nich, guma praská, není to ok. Taky nevím jak se jmenují ale nedoporučuju nějaké kotníčkové za 800 se žlutou podrážkou, fleece se rychle zplstnatí a je pak v nich zima. Kamarádka má ELTky a nemůže si je vynachválit, jsou z takové umělé kůže a gumy a nepromoknou a prý je v nich teploučko

a stojí něco kolem 800 ,-

28.2.2009 10:35
sonatka

XXX.XXX.194.58

stalonek napsal(a):
a stojí něco kolem 800 ,-

doporučuju tyto mám je už 3rokem a sou super..stojí něco kolem 1250,- mají je v equiservisu

28.2.2009 20:12
samicek

XXX.XXX.102.63

sonatka napsal(a):
doporučuju tyto mám je už 3rokem a sou super..stojí něco kolem 1250,- mají je v equiservisu

A nemáte tu ještě někdo jiný typ?Tyhle elty se u nás ve stáji taky rozšířily a všeichni je za chvíli reklamovali

28.2.2009 20:29
mari

XXX.XXX.208.152

samicek napsal(a):
A nemáte tu ještě někdo jiný typ?Tyhle elty se u nás ve stáji taky rozšířily a všeichni je za chvíli reklamovali

Já mám vysoký kožený, uvnitř beránek. Už nevím kolik stály ( ale nebylo to moc ), mám je asi 6tou zimu a pořád jsou dobrý. Na boku na zapínání na suché zipy. Beránek už sešlapaný ale když je natřu, téměř nepropuští a já zmrzlík ani v mrazech netrpěla zimou - dávám do nich na ponožky teda ještě teplé podkolenky . Už uvažuju o náhradě za nové a rozhodně opět půjdu do kožených. Gumové mě odrazují tím, že by v mrazech praskaly.
Před těmato jsem měla termo látkové - byly bezva ale nesmělo se v nich do mokra a na straně holení se otrhalo koženkové vyztužení.

2.3.2009 08:12
janiik

XXX.XXX.186.122

samicek napsal(a):

Já zrovna tyhle termoboty sháněla strašně dlouho, protože všude, včetně Equiservisu mají vyprodané velikosti. Tento starý typ bot ELT už prý nebudou vyrábět a dovážet, nelze je tedy již přiobjednat. To mi řekli všude.

Pak jsem je celá šťastná sehnala poslední pár na Equis Olomouc a po dvou měsících nošení se mi bohužel začíná na patě oddělovat podrážka od boty.
Janík.

2.3.2009 09:33
janulka

XXX.XXX.72.143

samicek napsal(a):

Já mám vysoký celokožený podšitý beránkem a jsou naprosto super
Jen je mi jich líto do bahna, tak je nosím jen když je sníh

2.3.2009 10:17
woldemortik

XXX.XXX.199.200

janulka napsal(a):
Já mám vysoký celokožený podšitý beránkem a jsou naprosto super
Jen je mi jich líto do bahna, tak je nosím jen když je sníh

Termoboty ELT Aspen co tyhle

2.3.2009 18:20
skippy

XXX.XXX.88.145

woldemortik napsal(a):
Termoboty ELT Aspen co tyhle

Já zas řeším problém, že nemůžu sehnat boty svojí velikosti. Nohu mám 38, ale všechny typy, co jsem si zkoušela, tak mi jsou véééliké kolen lýtka. Jinak mám také PFIFFky a můžu říct- nekupovat. První jsem reklamovala, úplně se mi vytrhla pata, v kotníku jsou nevyztužené, takže sjíždí dolů a teče do nich. Po reklamaci poslali nový pár a opět to samé v bledě modrém! Ale už je mi blbé je tam nést znova...
Víte o nějakých slušných, co jdou nastavit kolem nohy?

Přidejte reakci

Přidat smajlík