Tak je to tady, letošní první mimíšek je na světě. Leuška nám dneska v noci v utajení porodila krásného rezavého hřebečka po Cartouche...
Odpoledne přidám fotky...
Jak ostatní? Kdo máte také letošního pinďu ve stáji?
haisovad
napsal(a):
Tak je to tady, letošní první mimíšek je na světě. Leuška nám dneska v noci v utajení porodila krásného rezavého hřebečka po Cartouche...
Danny, zase kluk? Jsem zvědavá, jaké budete mít letos skóre:-) Já mám letos objednanou kobylku!
janavar
napsal(a):
Také gratuluji, já čekám přírůstek po Aristo Z tak za cca 3 týdny. Už Ať to máme také za sebou....
Jak v utajení? Bylo to nečekané? Před nebo po termínu?
Dík za odpověď
Měla termín 20 února ale vypadalo to, že bude po vzoru matky přenášet a také se tak stalo. Ale ještě včera měla vemínko v klidu a ani žádné příznaky toho, že se chystá na porod. Tak jsme nehlídkovali...porodila doma v boxe...
Jelikož je to prvorodička tak jsme měli obavy ale zvládla to suprově. Každopádně je to citlivka a jak čuchne k prckovi tak piští jak při říji...
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
haisovad
napsal(a):
Měla termín 20 února ale vypadalo to, že bude po vzoru matky přenášet a také se tak stalo. Ale ještě včera měla vemínko v klidu a ani žádné příznaky toho, že se chystá na porod. Tak jsme nehlídkovali...porodila doma v boxe...
Jelikož je to prvorodička tak jsme měli obavy ale zvládla to suprově. Každopádně je to citlivka a jak čuchne k prckovi tak piští jak při říji...
Jé Danny, tak to gratulace a těším se na fotečky prcka i Leuši
sadzi saj
napsal(a):
Jé Danny, tak to gratulace a těším se na fotečky prcka i Leuši
Tak jsem tady, nemohla jsem se od něj a Leuši odlepit...
malej je naprosto bombovej, sám si lehne, vstane bez větších potíží...Mno a jak to tak vypadá tak má všechny nožky bílé...některé po spěnku některé nad...ale jak má světlé nožky tak to nejde moc poznat...
kažopádně ve stáji se blbě fotí ale za nějaký ten čásek půjdou na chvíli ven, tak je fotku venku...
Jinak už jsme si dělali srandu ze jmen...tak třeba Carton, Cartáč, Cornout...
Děkujeme za gratulace!
haisovad
napsal(a):
Tak jsem tady, nemohla jsem se od něj a Leuši odlepit...
malej je naprosto bombovej, sám si lehne, vstane bez větších potíží...Mno a jak to tak vypadá tak má všechny nožky bílé...některé po spěnku některé nad...ale jak má světlé nožky tak to nejde moc poznat...
kažopádně ve stáji se blbě fotí ale za nějaký ten čásek půjdou na chvíli ven, tak je fotku venku...
Jinak už jsme si dělali srandu ze jmen...tak třeba Carton, Cartáč, Cornout...
Děkujeme za gratulace!
ach ty posraný zdi...že se to těm koním tak líbí kadit po zdi...
žízeň ajajajajaj...
haisovad
napsal(a):
ach ty posraný zdi...že se to těm koním tak líbí kadit po zdi...
žízeň ajajajajaj...
a hajíííí
haisovad
napsal(a):
ty hříbci jsou fakt nádherní...
Leydyna neopustila box při vyhánění ven a jak cejtí hříbě tak prostě nee...
starostka jedna.
Leuše teda panděro ještě zůstalo ale snad to brzo splaskne...
haisovad
napsal(a):
Leydyna neopustila box při vyhánění ven a jak cejtí hříbě tak prostě nee...
starostka jedna.
Leuše teda panděro ještě zůstalo ale snad to brzo splaskne...
a končím a nechám místo ostatním...
jenysimons
napsal(a):
Danny, moc gratuluju je krásnej
Přidávám první letošní přírustek kladrubáka ted mu jsou už asi tři týdny,fotky nic moc bylo to focené telefonem
dado
napsal(a):
Přidávám první letošní přírustek kladrubáka ted mu jsou už asi tři týdny,fotky nic moc bylo to focené telefonem
a ještě jedna
haisovad
napsal(a):
zdarvím a všem gratuluju k jejim přírustkům
pro evcu: evi tak už ses očkola co holka mozna rezata s lysinkou bude příští rok...ale je krasná
jinak tady nas letošní přírustek Skippie Star Hollywood po QH SR Shiner Hollywood
dannynka
napsal(a):
zdarvím a všem gratuluju k jejim přírustkům
pro evcu: evi tak už ses očkola co holka mozna rezata s lysinkou bude příští rok...ale je krasná
jinak tady nas letošní přírustek Skippie Star Hollywood po QH SR Shiner Hollywood
roste nam na ocich ted v sobotu budeme mit 2mesice....neuveritelne jak to leti
dannynka
napsal(a):
roste nam na ocich ted v sobotu budeme mit 2mesice....neuveritelne jak to leti
¨Terko stane se Hlavně, že kobylka, je to ďábel, kope, kouše, no roštanda
evush2010
napsal(a):
¨Terko stane se Hlavně, že kobylka, je to ďábel, kope, kouše, no roštanda
Tak se přidám.Sita narozená 14.4.2009.
misicka01
napsal(a):
A malá peluška
Danny, tak zase kluk, ale hlavně že je zdravý, gratuluju. Přidávám fotku našeho Lucky Boye, po Le Patron, narozen 28.4.
eliska84
napsal(a):
Evush,Espoire je fakt dokonalá !Moc se mi líbí,ale je to dábel!!!
Tak konečně to Kala taky vyprdla...
před hodinkou a půl se narodilo rezaté mimi...
si typněte schválně co to je...
haisovad
napsal(a):
Tak konečně to Kala taky vyprdla...
před hodinkou a půl se narodilo rezaté mimi...
si typněte schválně co to je...
haisovad
napsal(a):
no pochopitelně kluk jako buk...
Jo kdyby jste někdo chtěl od kobyly hřebečka tak jí doveste k nám a máte to na stopro
haisovad
napsal(a):
no pochopitelně kluk jako buk...
Jo kdyby jste někdo chtěl od kobyly hřebečka tak jí doveste k nám a máte to na stopro
jdu chrrr, jsem hotová...
ale stálo to za to...
molly
napsal(a):
gratulace
Dobré jitro,
tak už vrachotě. Do stáje jsem přijela v 23.45 a fakt jsem poznala že na Kalu to jde...přehrabala předníma nohama půlku boxu, vykadila i to, co před minutou sežrala...stále šmatlala po boxe...takže já nespala. A? V 01.14 jí praskla voda, ale stylem, ž ešmajdala po boxe a ono to z ní normálně stříkalo...celej box mokrej...no a pak to začalo. Kala lehla, začala se válet a vstávat...pak lehla a začala tlačit.
Holce jsem pomohla, bylo vidět že je toho na ní moc...celá se klepala, vyřízená. Tak jsem jí v polovině pomohla. FAkt toho na ní bylo moc, byla na pokraji sil. Hříbě leželo vedle ní a Kala jako že se bude válet, na poslední chvíli jsem jí hříbě sebrala jinak by ho rozválela...
Mazec, ale stihlo se to. Raději jsme volaly veta, protože Kala ležela a o hříbě nejevila zájem...Tak jsem ho prostěradlem vysušila a čekala co se bude dít...no Kala ležela asi ještě půl hodiny, hříbě už chtělo vstávat. Kala vstala a břícho se jí brutálně klepalo...to jsem ještě nikdy nezažila...Fuj, bála jsem se té poporodní koliky...ale v pohodě, začala uždibovat seno, olizovat hříbě a bylo to v pohodě Veta jsme odvolali, Kala byla v cajku...ale nemohla ani vstát, fakt toho měla plný kecky.
Hříbouš je sladkej...je velice šikovnej...už když ležel tak si zkoušel sací reflex...pak pár padáků a najednou byl na nohách...teda vylapal jak po půl litru rumu ale udržel se....no a později se i sám naštymoval k vemínku...a pak jsem jela domů...
Myslím, že bylo dobře že jsem tam byla...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
tak už vrachotě. Do stáje jsem přijela v 23.45 a fakt jsem poznala že na Kalu to jde...přehrabala předníma nohama půlku boxu, vykadila i to, co před minutou sežrala...stále šmatlala po boxe...takže já nespala. A? V 01.14 jí praskla voda, ale stylem, ž ešmajdala po boxe a ono to z ní normálně stříkalo...celej box mokrej...no a pak to začalo. Kala lehla, začala se válet a vstávat...pak lehla a začala tlačit.
Holce jsem pomohla, bylo vidět že je toho na ní moc...celá se klepala, vyřízená. Tak jsem jí v polovině pomohla. FAkt toho na ní bylo moc, byla na pokraji sil. Hříbě leželo vedle ní a Kala jako že se bude válet, na poslední chvíli jsem jí hříbě sebrala jinak by ho rozválela...
Mazec, ale stihlo se to. Raději jsme volaly veta, protože Kala ležela a o hříbě nejevila zájem...Tak jsem ho prostěradlem vysušila a čekala co se bude dít...no Kala ležela asi ještě půl hodiny, hříbě už chtělo vstávat. Kala vstala a břícho se jí brutálně klepalo...to jsem ještě nikdy nezažila...Fuj, bála jsem se té poporodní koliky...ale v pohodě, začala uždibovat seno, olizovat hříbě a bylo to v pohodě Veta jsme odvolali, Kala byla v cajku...ale nemohla ani vstát, fakt toho měla plný kecky.
Hříbouš je sladkej...je velice šikovnej...už když ležel tak si zkoušel sací reflex...pak pár padáků a najednou byl na nohách...teda vylapal jak po půl litru rumu ale udržel se....no a později se i sám naštymoval k vemínku...a pak jsem jela domů...
Myslím, že bylo dobře že jsem tam byla...
Danny,gratuluju,
tutově je dobře,žes tam byla,jednak žes kobče pomohla,ale jednak,žes hříbka odvalila
,aby ho kobča nezavalila,mohlo by to mít vážné následky.
Tak ať roste do krásy a zdravíčko jim oběma slouží!
jaruska
napsal(a):
Danny,gratuluju,
tutově je dobře,žes tam byla,jednak žes kobče pomohla,ale jednak,žes hříbka odvalila
,aby ho kobča nezavalila,mohlo by to mít vážné následky.
Tak ať roste do krásy a zdravíčko jim oběma slouží!
Danny, také se přidávám s gratulací, ten váš prcek vypadá, jako by byl pravý brácha našeho, není také táta Le Patron? Takhle vypadal náš, když se vyklubal.
Heduš
haisovad
napsal(a):
Holky, děkujeme za gratulace...
Heduš alej je po Calanthano...
Naš přirustek hříbatko Vaneska