Ahujte lidičky..nikdo tu poslední domu nepíše...pojďte pokecáme...jak se vám daří...
Fotečka můj šmudla pozuje
nicynka
napsal(a):
Ahujte lidičky..nikdo tu poslední domu nepíše...pojďte pokecáme...jak se vám daří...
a ještě jedna na oživení
nicynka
napsal(a):
a ještě jedna na oživení
Vidím, že sem moc lidí z Olmu nepíše.... Tak aspoň ja pisnu..Jak se máš Mony?? Hejky a kde teďka máš vůbec koníka??
zatím papa
kybosek
napsal(a):
Vidím, že sem moc lidí z Olmu nepíše.... Tak aspoň ja pisnu..Jak se máš Mony?? Hejky a kde teďka máš vůbec koníka??
zatím papa
Ahojí....nn nepíše sem nikdo...není asi čas:-D jsme v Křelově u Vlaďky...jak bojujete se zimou??u nás je to krize...věčně bahno nebo zamrzlá zem pfff...humáč...
nicynka
napsal(a):
Ahojí....nn nepíše sem nikdo...není asi čas:-D jsme v Křelově u Vlaďky...jak bojujete se zimou??u nás je to krize...věčně bahno nebo zamrzlá zem pfff...humáč...
My jsme taky od Olomóca
viginka1
napsal(a):
My jsme taky od Olomóca
Posouvám tak co proberem holky..
pájule

XXX.XXX.217.227
nicynka
napsal(a):
Zdravím Vás... Tak holky kam se letos chystáte s koníkama??
pájule

XXX.XXX.217.227
kybosek
napsal(a):
Toš já doufám, že to vyjde, ale asik na Srandamač do WRC Benátky. Je to 11.4. Tak chci skusit hlavně mezi koníky s novým koníkem..
To jsem ráda Sisi i Baru, že se k nám chystáte Doufám, že se vše povede a bude se vám to líííbit
Páji, já myslím že se to povede.. a kdyby jsme náhodou neměli vše v pořádku..jakože ještě pořád nevim.. tak se zkusím dojít alespon podívat... zadrbat a fandiiiit.. snad i s kobylou.. i když nic nepojedem..
nicynka
napsal(a):
Nazdárek, tak já se k vám taky přidávám, jinak do Benátek mám taky v plánu jet, i když nevím jak mi to vyjde, mám momentálně jiný starosti...
karwen
napsal(a):
Nazdárek, tak já se k vám taky přidávám, jinak do Benátek mám taky v plánu jet, i když nevím jak mi to vyjde, mám momentálně jiný starosti...
i když mi dáva dost často na vědomí co si o to myslí... :-D
viginka1
napsal(a):
a ještě teda jedna zimní..slibuju že už úplně poslední at to tu nezaplácám ale těm zimním nemužu odolat
pájule

XXX.XXX.217.227
viginka1
napsal(a):
Jedinně dobře, když u nás bude plno Doufám, že budu mít tu možnost poznat spoustu nových lidiček, nejen z okolí
A v brzké době bude na webu kompletní info o Srandáči, tak pak už je to jen na vás
pájule
napsal(a):
Jedinně dobře, když u nás bude plno Doufám, že budu mít tu možnost poznat spoustu nových lidiček, nejen z okolí
A v brzké době bude na webu kompletní info o Srandáči, tak pak už je to jen na vás
Tak my se přidame teda taky...ja sme sice od Kroměříže,ale koníka mám za Přerovem..tak snad vám tu nebudem vadit
petas
napsal(a):
Tak my se přidame teda taky...ja sme sice od Kroměříže,ale koníka mám za Přerovem..tak snad vám tu nebudem vadit
Na srandamač jsem se chtěla dojít taky juknout..uvidím jak bude možná i s koníkem na čumendu aspon uvidím nové i staré lidičky:-D trošku zelené travičky..už mi ta zima leze krkem
nicynka
napsal(a):
ahojkytak taky zdravím všechny z Olomoucka.....my už máme naše první mimino
je to nádhernej hřebeček
pájule

XXX.XXX.217.227
luca141
napsal(a):
ahojkytak taky zdravím všechny z Olomoucka.....my už máme naše první mimino
je to nádhernej hřebeček
Krásný hříbulko... Po čempak je?
pájule

XXX.XXX.217.227
luca141
napsal(a):
je po Rozensturnovi....nevim jestli se to tak píšeproste to bude anglásek jak vyšitej
No je pěkňučkej Budou další fotečky???
nicynka
napsal(a):
Ahoj děvčata, taky se hlásíme k Olomouci
radule
napsal(a):
Raďuleeee...Zdravím.. napiš mi na ten mail to icq jasnýý? do Čerňasa se tedka dostanu jen až tam budu chodit na školu.. takže se zas dlouho neuvidime muj mail je peribara@seznam.cz ju tak se ozvi.. povinně
pájule

XXX.XXX.217.227
radule
napsal(a):
Je tu nějak mrtvo Olomoučáci
nicynka
napsal(a):
tak tady sou další fotky mrnouska...poprvé venku
nicynka
napsal(a):
už to začíná být pěknej divočáknejtěžší asik bude vysvětlit tomu prckovi, že nejsem na hrani a už vůbec ne boxovací pytel
luca141
napsal(a):
už to začíná být pěknej divočáknejtěžší asik bude vysvětlit tomu prckovi, že nejsem na hrani a už vůbec ne boxovací pytel
Můžu se zeptat kdo je jeho mamina a odkud jste?? Prcek asi vybělá, co?
taťku jsem viděla na živo. Přidávám fotku za mřížema
pájule

XXX.XXX.217.227
pájule

XXX.XXX.217.227
ijik
napsal(a):
Můžu se zeptat kdo je jeho mamina a odkud jste?? Prcek asi vybělá, co?
taťku jsem viděla na živo. Přidávám fotku za mřížema
Jinak veškeré informace ohledně SRANDAMAČE najdete na www.wrcbenatky.wbs.cz a na www.jkstarnov.estranky.cz
Těšíme se na Vás!!!
monchess
napsal(a):
Tak na ten sranda mač co pořádají Benátky a JK Štarnov jsem taky chtěla jet, ale kryje se mi to zrovna ten den s jionou akcičkou
monchess
napsal(a):
Tak na ten sranda mač co pořádají Benátky a JK Štarnov jsem taky chtěla jet, ale kryje se mi to zrovna ten den s jionou akcičkou
Hihi no chci tam dorazit na čumendu,ale nevím jak se tam jde my bydlíme v Křelově a sama jít určo nechci..tak kdyby měl někdo společnou cestu tak bych se přidala..ovšem nevím co na to bude říkat ten můj blázínek
Fotečka dneska z jízdárny jsem mu po dlouhé době dala balonek tak byl šťasnej
pájule

XXX.XXX.217.227
V pohoděěě, šak jo.. Já jen, aby pak nedocházelo k omylu kde kdo co dělá
pájule

XXX.XXX.217.227
jarca
napsal(a):
Tak my se tam teda taky ukážeme.. :-D
Jéééé, to je supéééér, že i vy dorazíte
radule
napsal(a):
Ahojky, je tu dnes někdo?
ahojte mám jen takový dotaz nejsu od olmíku ale zaujal mě ten srandamač, jsem od zlína takže taková dálka by to nebyla, co je tam poviné popř info trošku o tom, díky.
sajma
napsal(a):
ahojte mám jen takový dotaz nejsu od olmíku ale zaujal mě ten srandamač, jsem od zlína takže taková dálka by to nebyla, co je tam poviné popř info trošku o tom, díky.
Pro Sajma(jana): Ahoj více informací o srandamači v benátkách na jdeš na stránkách www.wrcbenatky.wbs.cz nebo www.jkstarnov.estranky.cz
luca141
napsal(a):
mamina je Premiera Rencontre...jsme z Velkýho Újezdu
A nestála nějakou dobu u Složila v Radslavicích?? Má nebo měl po ní tuším taky nějakého koně, ale její foto já nemám, do Radslavek se dostanu jednou za rok na dostihy. Peruna a Pulse Hearta, už jsem si vzpomněla, a vy máte i to hříbě po Briliantovi?
A jakou má před sebou prcek kariéru, dostihovou, vypadá parádně a má už i jméno??
Že by dostihovou?
Fotka dostihu ze Slušovic
ijik
napsal(a):
A nestála nějakou dobu u Složila v Radslavicích?? Má nebo měl po ní tuším taky nějakého koně, ale její foto já nemám, do Radslavek se dostanu jednou za rok na dostihy. Peruna a Pulse Hearta, už jsem si vzpomněla, a vy máte i to hříbě po Briliantovi?
A jakou má před sebou prcek kariéru, dostihovou, vypadá parádně a má už i jméno??
Že by dostihovou?
Fotka dostihu ze Slušovic
jj, byla v Radslavicich po Briliantovi je ta kobylka v Praze u paní Růžičkové...běhá parádně už má myslim dvě vítězství a jedno druhý místo
mno a prcek...kdo ví...ještě se uvidí
janinka1
napsal(a):
Tak já se taky přidám,i když už v Olmíku dlouho nejsem,makám ve středních Čechách...Chodila jsem k Egerové před rokem...
Taky jsem k ní chodila, ale už dávno, před 3 lety... Stará fotečka
pájule

XXX.XXX.217.227
nicynka
napsal(a):
Olomouc nám nějak usíná.... Kdepak jste všeci?
pájule
napsal(a):
Olomouc nám nějak usíná.... Kdepak jste všeci?
Taky si říkám jindy je tu živo až moc..
pájule

XXX.XXX.217.227
nicynka
napsal(a):
Taky si říkám jindy je tu živo až moc..
Noooo to je sice pravda, že jindy je tu živo až až, ale přece jen by to chtělo nějak oživit tady... Hmm, tak co lidi???
monchess
napsal(a):
Vzbuďte se ze zimního spánku
Tak jsme drobátko usli na vařinech nezdá se vám? Dneska byl krásný den.. kdo si ho užíval u svých miláčků?
Fotečka: naši koníčci v boxech před vyjíždkou.. a očistou která nám trvala asi hodinu.. byly jak čuňata
pájule

XXX.XXX.217.227
viginka1
napsal(a):
Tak jsme drobátko usli na vařinech nezdá se vám? Dneska byl krásný den.. kdo si ho užíval u svých miláčků?
Fotečka: naši koníčci v boxech před vyjíždkou.. a očistou která nám trvala asi hodinu.. byly jak čuňata
Včera balo tak nádherně a dneska je to zase děs To počasí je fakt šílený... A tady se pořád spííí
pájule
napsal(a):
Včera balo tak nádherně a dneska je to zase děs To počasí je fakt šílený... A tady se pořád spííí
no jako úplný souhlas.. včera bylo fakt krásně.. a dneska?
fakt na dvě věci..
viginka1
napsal(a):
no jako úplný souhlas.. včera bylo fakt krásně.. a dneska?
fakt na dvě věci..
To my jsme pěkně byly v sobotu na krásné vyjížďce,hezky jsme se provětraly...sice nám trošku pokazil náladu pes který nás proháněl po Poděbradech ale zařvala jsem na něj a byl pryč
docela jsem měla bobky pes bez vodítka a náhubku a paníček si na kládě čelt noviny bo co..jako lidi by si měly uvědomit,že tam nejsou sami....no to jen tak na okraj....čáchtaly jsme se v kalužíš jsem ho odtama nemohla dostat...fotečku bohužel nemám byla jsem tam sama takže mě nemohl nikdo dokumentovat
pájule

XXX.XXX.217.227
nicynka
napsal(a):
To my jsme pěkně byly v sobotu na krásné vyjížďce,hezky jsme se provětraly...sice nám trošku pokazil náladu pes který nás proháněl po Poděbradech ale zařvala jsem na něj a byl pryč
docela jsem měla bobky pes bez vodítka a náhubku a paníček si na kládě čelt noviny bo co..jako lidi by si měly uvědomit,že tam nejsou sami....no to jen tak na okraj....čáchtaly jsme se v kalužíš jsem ho odtama nemohla dostat...fotečku bohužel nemám byla jsem tam sama takže mě nemohl nikdo dokumentovat
Pěkná kočička Mony Ještě štěstí, že jste se v té kaluži neutopili... Ale škoda, že nemáš fotečku
Tak příště...
nicynka
napsal(a):
My zas v neděli s Baminkem poprvé skákali na otevřeném "kolbišti".. Byla to paráda.. Jen nevím jak si zvyknu na ty jeho odskoky, protože má v zadkách silu jak něco.. No rozhodně něco úplně jinýho než Fakoušek a Kyboušek.. Bude to zajímavé.... No a tak zhrnem to ne?? Kdo všechno teda jede do Benátek?? Ať víme, kdo tam všechno bude..
pájule

XXX.XXX.217.227
kybosek
napsal(a):
My zas v neděli s Baminkem poprvé skákali na otevřeném "kolbišti".. Byla to paráda.. Jen nevím jak si zvyknu na ty jeho odskoky, protože má v zadkách silu jak něco.. No rozhodně něco úplně jinýho než Fakoušek a Kyboušek.. Bude to zajímavé.... No a tak zhrnem to ne?? Kdo všechno teda jede do Benátek?? Ať víme, kdo tam všechno bude..
To je dobrý nápad Sylvi Tak šup šup, kdo tam teda jede???
Já tam budu určitě
enriko
napsal(a):
Pavli hlásím tedy taky účast : ) v počtu dvou koníků od nás a snad i jednoho z Krnova :) ale ten se prý pojede podívat jen na koníky a tak vůbec
Já tam budu též.. akorát nevím jestli s kobylou nebo bez.. každpopádně se tam určitě objevím
kybosek
napsal(a):
juuu to bude supeeeeeeeeer... Já jen doufám, že neskončím s rozraženým kolenem jako v sobotu.. .. Ale už se nejvíííc nemužu dočkat..
tak já tam budu tak na 8o% ale taky nevím jestli z koněm nebo bez...je to v celku dálka po kopytě aby mu neupadly nožičky..
tak přidám jednu fotečku z jízdárny to byl krásný den
pájule
napsal(a):
Pěkná kočička Mony Ještě štěstí, že jste se v té kaluži neutopili... Ale škoda, že nemáš fotečku
Tak příště...
Pájule: Jako sranda je,že ošplíchat mu nohy to je vždycky na dvě hodiny...ale čachtat se v kalužích to bude to mu nevadí tady je moje mimi s balonkem ještě když byl hřebeček ted ho maximálně vezme do pusy a pustí:-D
nicynka
napsal(a):
tak já tam budu tak na 8o% ale taky nevím jestli z koněm nebo bez...je to v celku dálka po kopytě aby mu neupadly nožičky..
tak přidám jednu fotečku z jízdárny to byl krásný den
Sylvuško co jsi dělala??
Uživatel s deaktivovaným účtem

viginka1
napsal(a):
Sylvuško co jsi dělala??
Lidičkýýý... nejedete někdo sem: http://www.beskydskypohar.webnode.cz/ news/nova-akce/ i s kokoněm??Plánuji tam vyvézt svou hebelku a nechce se nám jet samotnééééé(bude volné místo ve vozííku)
nechcete si jet n+ěkdo užít sobotu s náma???
viginka1
napsal(a):
Sylvuško co jsi dělala??
Pro viginka1 (Barča): No my jsme skákali a nějak nám nevyšel odskok, tak jsem šla za pohybem.. No a nějak jsem nevychitala doskok..a už jsem se na krku neudržela.. Tak jsem si na zemi našla ten nekrásnější a nejostřejší klacíček a tak jsem se napíchla zrovna na něj.... Ale jinak v pohodě.. Baminek moc krásně skáče..
kybosek
napsal(a):
Pro viginka1 (Barča): No my jsme skákali a nějak nám nevyšel odskok, tak jsem šla za pohybem.. No a nějak jsem nevychitala doskok..a už jsem se na krku neudržela.. Tak jsem si na zemi našla ten nekrásnější a nejostřejší klacíček a tak jsem se napíchla zrovna na něj.... Ale jinak v pohodě.. Baminek moc krásně skáče..
no viděla jsem fotečky.. pěknej koniček
no přiště si musíš vybrat lépe kam padáš :-D
pájule

XXX.XXX.217.227
kybosek
napsal(a):
Tak ještě štěstí, že tam ten doktor bude, co Sylvi? Ale bylo by lepší, kdyby jsi u nás raději nepadala
pájule
napsal(a):
Tak ještě štěstí, že tam ten doktor bude, co Sylvi? Ale bylo by lepší, kdyby jsi u nás raději nepadala
Jejde au...to muselo bolet...To včera jsme mely první trénink s trenérkou a hned mi to pěkně začalo uprostřed dvorka stál takovej železnej barel tak říkám,vyzkouším z něj nalístuž přehazuju nohu zvrkl se a tak jsem krásně na něj grcla jsem ho celej zmáčkla:
Misty mi odběhl místo toho aby mi pomohl
mám modřinu na zadku,ale nemám na zapíchlej klacek v kolenu
nicynka
napsal(a):
Jejde au...to muselo bolet...To včera jsme mely první trénink s trenérkou a hned mi to pěkně začalo uprostřed dvorka stál takovej železnej barel tak říkám,vyzkouším z něj nalístuž přehazuju nohu zvrkl se a tak jsem krásně na něj grcla jsem ho celej zmáčkla:
Misty mi odběhl místo toho aby mi pomohl
mám modřinu na zadku,ale nemám na zapíchlej klacek v kolenu
pro matta: ahojky, psala jsem ti mail ohledně toho beskydského poháru. ozvi se mi prosím. díky moc
enriko
napsal(a):
pro matta: ahojky, psala jsem ti mail ohledně toho beskydského poháru. ozvi se mi prosím. díky moc
Jejky Moňulě myslím, že to máš asi taky hodně divoký :-D
ale tak hlavně, že všichni žijete..
byla jsem včera s mou mrzáckou kamarádkou v kině.. má nohu v orteze a nevěděla kam tu nohu složit.. a dělaly jsme jenom samé blbosti... JAK NEČEKANÉ
pájule

XXX.XXX.217.227
viginka1
napsal(a):
Jejky Moňulě myslím, že to máš asi taky hodně divoký :-D
ale tak hlavně, že všichni žijete..
byla jsem včera s mou mrzáckou kamarádkou v kině.. má nohu v orteze a nevěděla kam tu nohu složit.. a dělaly jsme jenom samé blbosti... JAK NEČEKANÉ
Jejdáááááá... To aby se vás člověk lekl Baru A už máme nový botičky heč heč
pájule
napsal(a):
Jejdáááááá... To aby se vás člověk lekl Baru A už máme nový botičky heč heč
Baaaaaf
v těch hulkách je schovaná samopal zastřelííím
ale jinak nee vubec nekradu chudáčkovi mrzáčkovi berličky
viginka1
napsal(a):
Baaaaaf
v těch hulkách je schovaná samopal zastřelííím
ale jinak nee vubec nekradu chudáčkovi mrzáčkovi berličky
Ahoj,holky nemáte náhodou některá na prodej pracovní rajtky?Potřebuju tmavé barvy,s celokoženým sedem,velikost "L". Tak do tisícovky.Nechce se mi kupovat úplně nové...mám to na kydačku a přiježďování...DíkyKdyžtak pište jenom na mail trusnikovajana@centrum.cz
janinka1
napsal(a):
Ahoj,holky nemáte náhodou některá na prodej pracovní rajtky?Potřebuju tmavé barvy,s celokoženým sedem,velikost "L". Tak do tisícovky.Nechce se mi kupovat úplně nové...mám to na kydačku a přiježďování...DíkyKdyžtak pište jenom na mail trusnikovajana@centrum.cz
Ahujte lidičky,zase to tu nějak uvadá...:-D tedka mají super slevy v equisu až 50% výprodej...už jsem je tam byla přepadnout koupila jsem si krásný rajtky s celokoženým sedem za 1440kč. slevněné z 2000kč..mistymu kokinka a ještě jsem si udělala radost letní rukavičky bezvadný za 250kč..:-) takže super kup...neváhám a letím tam dokud je z čeho vybírat...
nicynka
napsal(a):
Upozornění :-) !
1.Srandamač se z technických důvodů přesouvá do Horky nad Moravou - areál Lovecké chaty,jinak vše dle rozpisu.Začátek od 9:00.
www.jkstarnov.estranky.cz
www.wrcbenatky.wbs.cz
:-)
jarca
napsal(a):
Upozornění :-) !
1.Srandamač se z technických důvodů přesouvá do Horky nad Moravou - areál Lovecké chaty,jinak vše dle rozpisu.Začátek od 9:00.
www.jkstarnov.estranky.cz
www.wrcbenatky.wbs.cz
:-)
Lidičky jak sjte si užívaly ten nádherný víkend? My jsme si vlezli i do vodičky..
viginka1
napsal(a):
Lidičky jak sjte si užívaly ten nádherný víkend? My jsme si vlezli i do vodičky..
a ještě jedna koupací
pájule

XXX.XXX.217.227
viginka1
napsal(a):
a ještě jedna koupací
Suprově jsme si ho užily To bylo zážitků o víkendu
Ale další víkend jich bude ještě víííííc
Víďa na to má ale svůj názor
pájule
napsal(a):
Suprově jsme si ho užily To bylo zážitků o víkendu
Ale další víkend jich bude ještě víííííc
Víďa na to má ale svůj názor
Jé srandamač je na Lovecké...to je super to máme aspoň blíž..:-) my jsme o víkendu makaly
nicynka
napsal(a):
Jé srandamač je na Lovecké...to je super to máme aspoň blíž..:-) my jsme o víkendu makaly
ano, ano.. my se také přidáváme v té pracující skupině.. No nebo spíš tobě Mony..: ... Byla jsme si zatrrénovat v cizím prostředí, aby ho to pak v sobotu nepřekvapilo úplně..
.. Už se nejvíc moooooooooc těším na sobotu..
pájule

XXX.XXX.217.227
nicynka
napsal(a):
Jojo Mony, to aspoň hned trefíte, co? Bez hledání A co přihlášky holky? Máte poslané?
Víďa dneska okusila první letošní skoro koupel.. Fotky sice nemám, ale byla nadšená, jako vždy
Fotka aspoň z loňska :-)
pájule
napsal(a):
Jojo Mony, to aspoň hned trefíte, co? Bez hledání A co přihlášky holky? Máte poslané?
Víďa dneska okusila první letošní skoro koupel.. Fotky sice nemám, ale byla nadšená, jako vždy
Fotka aspoň z loňska :-)
jj to trefím pokud nezabloudím někde v lese..:-D my se jdeme jen juknout soutěžit eště ee...chci aby si zvykl na koníky ten zase bude čumět..:-D ale máme vzít něco jako že je očkovanej nebo tak..aby se nás někdo neštitil..:-D já budu podpora ze sedla...:-D
pájule

XXX.XXX.217.227
nicynka
napsal(a):
jj to trefím pokud nezabloudím někde v lese..:-D my se jdeme jen juknout soutěžit eště ee...chci aby si zvykl na koníky ten zase bude čumět..:-D ale máme vzít něco jako že je očkovanej nebo tak..aby se nás někdo neštitil..:-D já budu podpora ze sedla...:-D
Jj šak jo, v pohodě No pro jistotu ten očkovák vem, bude tam paní doktorka Chrastinová
Pokud ti chodí očkovat ona, tak ho brát nemusíš, když nepojedeš
pájule
napsal(a):
Jj šak jo, v pohodě No pro jistotu ten očkovák vem, bude tam paní doktorka Chrastinová
Pokud ti chodí očkovat ona, tak ho brát nemusíš, když nepojedeš
jj očkovala mi ho..:-) nn nepojedu..jen se jukneme ale příště jak buddeme okoukaní tak klidně..:-)ta cesta tam bude takovej menší závod:-D
nicynka
napsal(a):
jj očkovala mi ho..:-) nn nepojedu..jen se jukneme ale příště jak buddeme okoukaní tak klidně..:-)ta cesta tam bude takovej menší závod:-D
Tak mi dneska přišel dáreček pro kobylu.. V sobotu má narozeninky.. tak jsem jí pořídila uzečku
viginka1
napsal(a):
Tak mi dneska přišel dáreček pro kobylu.. V sobotu má narozeninky.. tak jsem jí pořídila uzečku
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat kde nakupujete krmení? Sháním v okolí Olomouce nebo Protějova krmení pro ročního hřebečka A1/1 buďto asi RedMills nebo Cavalor..Možná i jiné, kvalitní..Děkuji moc...
Ps: Pardon že vám semka lezu..
mili
napsal(a):
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat kde nakupujete krmení? Sháním v okolí Olomouce nebo Protějova krmení pro ročního hřebečka A1/1 buďto asi RedMills nebo Cavalor..Možná i jiné, kvalitní..Děkuji moc...
Ps: Pardon že vám semka lezu..
dobrý obchod je www.bukefalos.cz ale nevim jestli tam budou mít toto krmivo co potřebuješ.. nevadí, že sem lezeš.. seš-li také od Olomouce rádi tě tu uvidíme
viginka1
napsal(a):
dobrý obchod je www.bukefalos.cz ale nevim jestli tam budou mít toto krmivo co potřebuješ.. nevadí, že sem lezeš.. seš-li také od Olomouce rádi tě tu uvidíme
No né úpně, přistěhovali isme se kousek ke Konicím- cca 20km od Olomouce...Na Bukefalos jsem už koukala ale bohužel, nemají...
nicynka
napsal(a):
Ahoj, nějak mi blbne net, tak možná to tu bude dvakrát. Nestihla jsem dnešní ZZVJ v Dubicku a hobbíky v Horce, tak jestli máte někdo odkazy na fotečky případně jak co dopadlo - výsledky, tak mi je sem hoď te. Děkuju
scratchie
napsal(a):
Ahoj, nějak mi blbne net, tak možná to tu bude dvakrát. Nestihla jsem dnešní ZZVJ v Dubicku a hobbíky v Horce, tak jestli máte někdo odkazy na fotečky případně jak co dopadlo - výsledky, tak mi je sem hoď te. Děkuju
Kdo fotil na srandamači v Horce, prosím hoďte sem odkaz.. ráda se podívám na fotečky..
pájule

XXX.XXX.217.227
kybosek
napsal(a):
Kdo fotil na srandamači v Horce, prosím hoďte sem odkaz.. ráda se podívám na fotečky..
Taky se přidám a prosím prosím šupněte sem dokazy na fotečky Děkujíííí
A tady jeden odkázek na fotečky od Lucky Polákové
http://kone-a-ponici.rajce.idnes.cz/
scratchie
napsal(a):
nicynka
napsal(a):
Mili ohledně toho Bukefala na internet moc nespoléhej, na webovkách nemají všechno co mají v obchodě Taky jsme hodně věcí scháněli, na webovkách to třeba neměli, ale v obchodě jo a vždy levněji než v equisu
pájule

XXX.XXX.217.227
karwen
napsal(a):
Mili ohledně toho Bukefala na internet moc nespoléhej, na webovkách nemají všechno co mají v obchodě Taky jsme hodně věcí scháněli, na webovkách to třeba neměli, ale v obchodě jo a vždy levněji než v equisu
My bereme granulky ze Šternberka (ZZN) a z LIboše
Musím teda říct, že na Sranďáku to bylo super... Jako pořadatel i ako soutěžící jsem nadevše spokojená, vše vyšlo podle plánu, pěkně nám to odsejpalo, počasí nám také přálo.... Co víc si ještě přát???? Další Srandamač!!! Už brzy budeme vědět přesné datum
pájule
napsal(a):
My bereme granulky ze Šternberka (ZZN) a z LIboše
Musím teda říct, že na Sranďáku to bylo super... Jako pořadatel i ako soutěžící jsem nadevše spokojená, vše vyšlo podle plánu, pěkně nám to odsejpalo, počasí nám také přálo.... Co víc si ještě přát???? Další Srandamač!!! Už brzy budeme vědět přesné datum
Nějak nám to tu zase upadá...nejdřív tu byl šrumec a najednou tichounko..:-) Fotečka ze včerjška z terénku...:-)vyšlo nám krásné počasí ikdyž to vypadalo na déšť..:-)
nicynka
napsal(a):
Nějak nám to tu zase upadá...nejdřív tu byl šrumec a najednou tichounko..:-) Fotečka ze včerjška z terénku...:-)vyšlo nám krásné počasí ikdyž to vypadalo na déšť..:-)
no nějak to tu utichlooo... tak bum bum bum ratattááá at je tu zas hluk :-D
fotečka ze dnešního krásného slunečného dne
viginka1
napsal(a):
no nějak to tu utichlooo... tak bum bum bum ratattááá at je tu zas hluk :-D
fotečka ze dnešního krásného slunečného dne
jednoho ruso-arabáčka prosím
pájule

XXX.XXX.217.227
nicynka
napsal(a):
To bude možná klid před bouřkou holky Ale tak snad ne
Taky mám jednu z dnešního krásného dne... Ale popravdě, mohlo by trošku sprchnout, ať ta travička rychlejc povyroste a koníci mají pořádně co papat
pájule
napsal(a):
To bude možná klid před bouřkou holky Ale tak snad ne
Taky mám jednu z dnešního krásného dne... Ale popravdě, mohlo by trošku sprchnout, ať ta travička rychlejc povyroste a koníci mají pořádně co papat
Jo taky jsem říkala....ale tak večer pěkná sprška a jak pojedu ke koníkům aby svítilo sluníčko to by mi vyhovovalo..:-D včera jsme byly očvachat koníkům nožky a byly jsme atrakce.. ale v létě by nás tam lidi asi moc rádi nevyděli...
fotenka náš ze tří pejsků Charlie..:-) trošku unuděnej
nicynka
napsal(a):
Jo taky jsem říkala....ale tak večer pěkná sprška a jak pojedu ke koníkům aby svítilo sluníčko to by mi vyhovovalo..:-D včera jsme byly očvachat koníkům nožky a byly jsme atrakce.. ale v létě by nás tam lidi asi moc rádi nevyděli...
fotenka náš ze tří pejsků Charlie..:-) trošku unuděnej
posouvám
nicynka
napsal(a):
posouvám
Tak víkěnd prý má být krásný.. tak už se těšim co vy?
Fotečka z dneška.. Pusena s novou uzdečkou... sluší nee?
kybosek
napsal(a):
Ahojte šeci, tak víkend super.. krásnej, slunečnej, teplej.. Ale dneska už začalo funět co?? Jinak kdo jede příští týden do Grygova??
No bylo pěkně.. ten fučák má být ještě zitra..achjo...
kybosek
napsal(a):
Ahojte šeci, tak víkend super.. krásnej, slunečnej, teplej.. Ale dneska už začalo funět co?? Jinak kdo jede příští týden do Grygova??
NO Sylvus.. já určitě nee :-P.
Víkend byl moooc krásnej.. i počasí na závody se nám vydařilo.. supr.
Foto - by Pajule ;-)