Už vám taky přelínávají koníci? náš koňouš už ztrácí zimkní srst a přitom by měla být ještě zima.
A jak jsou na tom vaši koňoušové?
zvířátková

XXX.XXX.42.14
strelish
napsal(a):
Línají už měsíc. A to jsou nonstop venku.
Naši ještě ani nezačali.
amidala
napsal(a):
Už vám taky přelínávají koníci? náš koňouš už ztrácí zimkní srst a přitom by měla být ještě zima.
Naši už taky línají, přibližně měsíc. Jsem celou rodinu naladila na to že kdyby měla být zima, tak přeci nebudou shazovat svetr, takže přichází jaro, tak snad už by mohlo být... U nás je 7°C... Na koních tak 4-5...
amidala
napsal(a):
My už taky línáme, je to asi 2-3 týdny.
amidala
napsal(a):
jojo taky línáme asi už týden
kessi
napsal(a):
Mi jsme v 600metrech nad mořem,taky na to koukám jak vyvoraná myš,koně jsou od rána do věčera venku,snad vědí co dělají
ano ano my línáme uz asi dva týdny a to poradne teda :))) cely svetr mam chlupaty a porad a porad se tech chlupu nezbavit..ostatne uz se tesim na tu kratkou, krasne lesklou srst :)))
buggyna

XXX.XXX.110.113
amidala
napsal(a):
Benátsko - 24 hodin venku-línání bych tomu neřekla jen sem tam vypadne nějakej zimní chlup
ale je pravda, že začínáme hlavou
tam už nám jich vypadlo takových 15
Ale už aby to bylo... za námy... nesnášim plnou hubu chlupů,chlupatý rukávy atd.
buggyna
napsal(a):
Benátsko - 24 hodin venku-línání bych tomu neřekla jen sem tam vypadne nějakej zimní chlup
ale je pravda, že začínáme hlavou
tam už nám jich vypadlo takových 15
Ale už aby to bylo... za námy... nesnášim plnou hubu chlupů,chlupatý rukávy atd.
Jooo, tak to ta moje je taky pořád venku a líná jak o život něco přes týden. Jsem už chlupatá celá na bílo! Ještě k tmu je strašný mazel, pořád by se se mnou muchlovala a já mám pak na sobě její kožich všude
..už aby byla jako letní naháč
lucky
napsal(a):
Jooo, tak to ta moje je taky pořád venku a líná jak o život něco přes týden. Jsem už chlupatá celá na bílo! Ještě k tmu je strašný mazel, pořád by se se mnou muchlovala a já mám pak na sobě její kožich všude
..už aby byla jako letní naháč
Jo jo, na nás už to taky přišlo tak před 14-ti dny...Též spoléhám na to, že koňouchové vědí co dělají a tak všem tvrdím že jaro je tady... Moc, moc se těším až poprvé v životě uvidím Banyho v krásné lesklé "róbě.."
Napapkaného a o dost většího než na podzim...Zatím mi připomínal spíš ledního medvídka...Má snad 5cm srsti, asi nevěděl co od první zimy čekat...
mili
napsal(a):
Jo jo, na nás už to taky přišlo tak před 14-ti dny...Též spoléhám na to, že koňouchové vědí co dělají a tak všem tvrdím že jaro je tady... Moc, moc se těším až poprvé v životě uvidím Banyho v krásné lesklé "róbě.."
Napapkaného a o dost většího než na podzim...Zatím mi připomínal spíš ledního medvídka...Má snad 5cm srsti, asi nevěděl co od první zimy čekat...
Ahoj Mili co Bandík? Jak vám to jde?
Mno předpokládám že vědí co dělají, aby nám potom nenastaly nějaké šílené mrazy
amidala
napsal(a):
Ahoj Mili co Bandík? Jak vám to jde?
Mno předpokládám že vědí co dělají, aby nám potom nenastaly nějaké šílené mrazy
valach lína 3 týdny, kobyla 14 dní...děs běs...od jednoho jsem bíla od druhýho hnědá
klawdie
napsal(a):
valach lína 3 týdny, kobyla 14 dní...děs běs...od jednoho jsem bíla od druhýho hnědá
Me Roján líná už snad měsíc tak zlehka,ale teď to z něj už leze jako blázen a kdybyste ho videli při čistění..přiložím foto,je to komedie,šíleně se mu líbí čistění hřbílkem..
ukulemba
napsal(a):
Me Roján líná už snad měsíc tak zlehka,ale teď to z něj už leze jako blázen a kdybyste ho videli při čistění..přiložím foto,je to komedie,šíleně se mu líbí čistění hřbílkem..
Ahoj, Malej líná jako blázen Nikdy jsem nechtěla šimla, protože jsem nechtěla mít všude bílý chlupy, co jsou na všem vidět.. Tak mám plaváka..a hádejte co z něj na jaře leze????
chypi
napsal(a):
Ahoj, Malej líná jako blázen Nikdy jsem nechtěla šimla, protože jsem nechtěla mít všude bílý chlupy, co jsou na všem vidět.. Tak mám plaváka..a hádejte co z něj na jaře leze????
Ahojky, no Bany..Je z něj teď takovej můj blázínek...Jak neklouže venku náledí tak lítá a lítá...Prďkou háže do všech stran až se o něj bojím...Ale aspoň je vidět, že je mu dobře a je zdravý... Při čištění dělá také cirkusové grimasy...
Jináč budu asi měnit práci a shánět nové ustájení..Někde u Slaťiňan, Chrudimi apod. Takže asi budu otravovat s novým tématem...