Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2009 17:52
anobbona

XXX.XXX.55.50

Kobyla pochází od p. Vojáčka. Znáte jí někdo z té doby?

1.3.2009 18:09
termit

XXX.XXX.183.68

anobbona napsal(a):
Kobyla pochází od p. Vojáčka. Znáte jí někdo z té doby?

Znám ji, i jsem se za ní svezla Možná ji najdu někde na nějaké fotce, ale musím se prohrabat CD, jsou to fotky z roku 2006,2007, takže to bude chvilku trvat, pokusím se ještě večer

1.3.2009 18:30
anobbona

XXX.XXX.55.50

termit napsal(a):
Znám ji, i jsem se za ní svezla Možná ji najdu někde na nějaké fotce, ale musím se prohrabat CD, jsou to fotky z roku 2006,2007, takže to bude chvilku trvat, pokusím se ještě večer

No mě jde o její zdravotní stav. Kobyla má velké zdravotní problémy a veterináři doporučily jatka. Moje kamarádka si ji od Vojáčka kupovala a měla ji u mě ustájenou, po dvou letech ji prodala nové majitelce a od té doby má kobyla obrovské zdravotní problémy. Teď po roce už veterináři doporučují jatka. Nová majitelka to svádí na všechny kolem, tak se jen chci zeptat jestli neměla nějaké problémy.

1.3.2009 19:56
termit

XXX.XXX.183.68

anobbona napsal(a):
No mě jde o její zdravotní stav. Kobyla má velké zdravotní problémy a veterináři doporučily jatka. Moje kamarádka si ji od Vojáčka kupovala a měla ji u mě ustájenou, po dvou letech ji prodala nové majitelce a od té doby má kobyla obrovské zdravotní problémy. Teď po roce už veterináři doporučují jatka. Nová majitelka to svádí na všechny kolem, tak se jen chci zeptat jestli neměla nějaké problémy.

Co já si pamatuji, u Vojáčků nikdy žádný problém ani kolika! Žádný problém s pohybovým aparátem, byla to zdravá kobylka!

1.3.2009 20:46
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

termit napsal(a):
Co já si pamatuji, u Vojáčků nikdy žádný problém ani kolika! Žádný problém s pohybovým aparátem, byla to zdravá kobylka!

Ahojky,chtěla bych se zaptat co je kobylka za plemeno a jaké jsou ty zdravotní problémy??????.Díky

1.3.2009 20:52
termit

XXX.XXX.183.68

aliiiiik napsal(a):
Ahojky,chtěla bych se zaptat co je kobylka za plemeno a jaké jsou ty zdravotní problémy??????.Díky

Jedná se o klusáka, problémy by mě též zajímaly!

2.3.2009 09:17
anobbona

XXX.XXX.235.6

termit napsal(a):
Jedná se o klusáka, problémy by mě též zajímaly!

No Fildu si koupila moje kamarádka Soňa. Ta ji po dvou letech prodala dál nové majitelce Monyce.
Od prodeje (už je to rok) kobyla neustále kulhá na zadní nohy. Jeden veterinář jí prý řekl, že musela mít nalomenou nohu a je to z dřívější doby, takže to háže buď na p. Vojáčka nebo že jsme ji prodaly nemocného koně. Já zas vím, že po změně majitele s ni Monyka spadla a od té doby kulhá. ( Dnes už to samozřejmě není pravda a ona s ní přece nespadla). Mimo tohle kulhání má teď zhruba od vánoc kůň všechny čtyři nohy děsně napuchlé. Před měsícem prý už nechtěla vstávat, tak si volala veterináře a ten jí řekl, že jí má dát na jatka. Pro jistotu volala druhého a ten řekl to samé. Neznám přesně podrobnosti, protože jsme se včera jenom tak víceméně hádaly a Monyka vlastně ani neví co koňovi je. Nemá cenu prý ani připouštět, že je to dědičné. Ani nevím, jestli to veterináři mysleli v tom smyslu, že je kůň nemocnej, nebo v tom smyslu, že s ní má celý rok jenom starosti, tak by bylo lepší se jí zbavit. Já se jen chtěla ujistit, že Filda neměla žádné zdravotní problémy a my jsme jí opravdu neprodaly nemocného koně.
Jinak aby to nevyznělo jako hanění Monyky, ona toho koně má opravdu ráda a snaží se jí pomoc, ale o koních toho teda moc neví. Ona ani nepoznala, že má kůň nateklé nohy a že stále kulhá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík