cody
napsal(a):
Ahojky, kdo všechno máte starší koníky? Přispějte fotečkou Přijde mi že starých koní se lidé spíš zbavují, tak mě zajímá kdo starší koníky vlastní a věnuje jim svou lásku, ikdyž už nejsou výkonní jako zamlada.
Kathy
Ruský kůň
Když sme ji přivezli...říkavali kováři a veti že má tak 15...no a my jí máme 13 let..takže to už je fakt babička
No,ale má vypíchlé očičko :(((,už když sme ji přivezli,tak to měla..
Nevíme jak se to stalo,asi při převozu :(
cody
napsal(a):
Ahojky, kdo všechno máte starší koníky? Přispějte fotečkou Přijde mi že starých koní se lidé spíš zbavují, tak mě zajímá kdo starší koníky vlastní a věnuje jim svou lásku, ikdyž už nejsou výkonní jako zamlada.
Eleina A1/1 23let
pizneta
napsal(a):
Kathy
Ruský kůň
Když sme ji přivezli...říkavali kováři a veti že má tak 15...no a my jí máme 13 let..takže to už je fakt babička
No,ale má vypíchlé očičko :(((,už když sme ji přivezli,tak to měla..
Nevíme jak se to stalo,asi při převozu :(
Kathy
jury
napsal(a):
Eleina A1/1 23let
ČT Galina po Gidran IV. Letos 22let,stále čiperná babča, ale už jí šetříme.
cody
napsal(a):
Tady je naše babička Odeta, je jí 22roků. Je to ale ještě pěkná rošťanda!!
impipi
napsal(a):
Tady je naše babička Odeta, je jí 22roků. Je to ale ještě pěkná rošťanda!!
Tak tohle je Lucka je jí cca 24 let...jo veteránka, která si plně užívá důchodu. Zdravotní problémy zaplať pánbůh nemá, jen chodí už několik roků mimochodně a loupe ji v kloubech...hold stáří
tajemma danny
napsal(a):
Tak tohle je Lucka je jí cca 24 let...jo veteránka, která si plně užívá důchodu. Zdravotní problémy zaplať pánbůh nemá, jen chodí už několik roků mimochodně a loupe ji v kloubech...hold stáří
18 letý plňásek Broken Hill