konikulka
napsal(a):
Ahojky, nemáte tady někdo fotky koníků ze stáje Karsit??
právě jsem odtamtud přijela..byla jsem tam s valachem na tréninku...fotky bohužel nemám, jen jednoho a to z mobilu, velmi špatná kvalitka...
Borgio, měla jsem tu čest na něm 2krát skákat...
coriska
napsal(a):
někde mám hoooodně starý fotky, ale nechce se mi je hledat mám Casia, když ho jezdila ještě Péťa Erlebachová, Castelona, Lagunu, Kaliope....ještě něco by se našlo
coriska
napsal(a):
někde mám hoooodně starý fotky, ale nechce se mi je hledat mám Casia, když ho jezdila ještě Péťa Erlebachová, Castelona, Lagunu, Kaliope....ještě něco by se našlo
Jeéé :) Tak kdyby jsi někdy narazila na fotky, tak by jsi mi mohla posla fotky Kalliope :) Tuhle kobylku mám strasně ráda :) Tak kdyby jsi na něco narazila, tak by jsem byla ráda :)
konikulka
napsal(a):
Jeéé :) Tak kdyby jsi někdy narazila na fotky, tak by jsi mi mohla posla fotky Kalliope :) Tuhle kobylku mám strasně ráda :) Tak kdyby jsi na něco narazila, tak by jsem byla ráda :)
Můžu poprosit Coca Colu? To je moje favoritka .
konikulka
napsal(a):
Ahojky, nemáte tady někdo fotky koníků ze stáje Karsit??
Tak já taky něco přidám :)
Fotky jsou špatné kvality :(
Black
konikulka
napsal(a):
Tak já taky něco přidám :)
Fotky jsou špatné kvality :(
Black
Zase Black
jenysimons
napsal(a):
právě jsem odtamtud přijela..byla jsem tam s valachem na tréninku...fotky bohužel nemám, jen jednoho a to z mobilu, velmi špatná kvalitka...
Borgio, měla jsem tu čest na něm 2krát skákat...
pro jenysimons: Ahojky, to na Borgioj jsi ty?? Pošleš mi prosím nějakou tvojí fotku na email konik-simulka@seznam.cz.. Já nevím jestli to jsi ty, ale podle týhletý fotky mi příjde, že mám tvoje fotky v pc :) Ze soustředění z Karsitu, ale nevím jestli jsi to ty :)
konikulka
napsal(a):
Tak mám rozbytej počítač, tak tedka fotky nemůžu přidet
Taj už jdu zase dávat fotky :)
Acola..
No fotky špatný :) Fotila jsem jí v boxe a ona zamnou fůrt lezla a to se prostě nedalo
konikulka
napsal(a):
Taj už jdu zase dávat fotky :)
Acola..
No fotky špatný :) Fotila jsem jí v boxe a ona zamnou fůrt lezla a to se prostě nedalo
..... Acolka
konikulka
napsal(a):
A naposled
Nějaká tříletka (nevím jak se jmenuje)
Taky nešla vyfotit, fůrt dolejzala.
konikulka
napsal(a):
Nějaká tříletka (nevím jak se jmenuje)
Taky nešla vyfotit, fůrt dolejzala.
Philadelfia