Jak bydlí vaše sedlo?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2009 20:00
ziki

XXX.XXX.210.165

Prosím o inspiraci, zřídili jsme si mini sedlovničku, nebo spíš jen koutek.......
a potřebovala bych poradit se stojanem na westernové sedlo, ten starý koš na prádlo jaksi asi nebude to pravé prosím o vaše fota stojanů díky moooc

5.3.2009 20:03
sabina

XXX.XXX.64.178

ziki napsal(a):
Prosím o inspiraci, zřídili jsme si mini sedlovničku, nebo spíš jen koutek.......
a potřebovala bych poradit se stojanem na westernové sedlo, ten starý koš na prádlo jaksi asi nebude to pravé prosím o vaše fota stojanů díky moooc

to je dobré...vypadá to jako v pokojíčku

5.3.2009 20:08
ziki

XXX.XXX.210.165

sabina napsal(a):
to je dobré...vypadá to jako v pokojíčku

No díky, jo je to skoro v pokojíčku, právě tady vedle nich sedím u počítače , nemáme kde jinde mít sedla, ale vidím to tak že v létě budou podložky bydlet venku, v paneláku j sme taky museli mít sedla doma a podložky bydlely na balkoně

5.3.2009 20:11
sabina

XXX.XXX.64.178

ziki napsal(a):
No díky, jo je to skoro v pokojíčku, právě tady vedle nich sedím u počítače , nemáme kde jinde mít sedla, ale vidím to tak že v létě budou podložky bydlet venku, v paneláku j sme taky museli mít sedla doma a podložky bydlely na balkoně

nojo, ten smrádek přece jen asi protáhne...co

5.3.2009 20:53
nikootin

XXX.XXX.118.69

sabina napsal(a):

héj, pěkný :) to se ti musí zdát denně o koních ne? ;) já si myslím že pokud jsi aspoň trošku zručná a mám materiál, tak si ztloukni nějakou tu kozičku :)

5.3.2009 21:02
ziki

XXX.XXX.210.165

sabina napsal(a):

Ale ani to nesmrdí :-) já dečky často peru spíš trochu cítím kůži ale to né z toho mého syntetického , to ten western....

5.3.2009 21:04
ziki

XXX.XXX.210.165

nikootin napsal(a):
héj, pěkný :) to se ti musí zdát denně o koních ne? ;) já si myslím že pokud jsi aspoň trošku zručná a mám materiál, tak si ztloukni nějakou tu kozičku :)

Naštěstí se mi o koních nezdá, protože když tak to je samé že e něco stalo....ale sedla jsou v "pracovně" na spaní máme ložnici
No právě jsem chtěla inspiraci jestli by někdo nepřidal fotku na čem má westernové sedlo, že by to manžel zkopčil

5.3.2009 21:12
liala

XXX.XXX.47.8

ziki napsal(a):
Naštěstí se mi o koních nezdá, protože když tak to je samé že e něco stalo....ale sedla jsou v "pracovně" na spaní máme ložnici
No právě jsem chtěla inspiraci jestli by někdo nepřidal fotku na čem má westernové sedlo, že by to manžel zkopčil

Největší inspiraci najdeš na googlu, dej si obrázky a heslo "saddle racks" , vyjede ti hromada nápadů

5.3.2009 21:14
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ziki napsal(a):

Já mám sedlo na tomto stojanu. Nepřetáčí se a pokud člověk pořídí ještě obal na sedlo, je v bezpečí a nepráší se na něj.

6.3.2009 07:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

ziki napsal(a):

já mám na sedla a cajky zahradní chatku...:)plus na velkou zimu jdou do tepla..:)
jinak je mám kalsicky všechny an obyč. dřevěných kozách...

6.3.2009 08:15
hannah

XXX.XXX.6.50

kukinatost napsal(a):
já mám na sedla a cajky zahradní chatku...:)plus na velkou zimu jdou do tepla..:)
jinak je mám kalsicky všechny an obyč. dřevěných kozách...

Jani, jak řešíš případné chmatáky? Taky mám na zahradě prázdný zahradní domek, psa na řetězu a spím 50 m od toho (tedy v domě, samozřejmě ), ale netroufnu si tam dám cajkya za nevím kolik tisíc ...
Hanka

happyhvezda

6.3.2009 08:23
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

hannah napsal(a):
Jani, jak řešíš případné chmatáky? Taky mám na zahradě prázdný zahradní domek, psa na řetězu a spím 50 m od toho (tedy v domě, samozřejmě ), ale netroufnu si tam dám cajkya za nevím kolik tisíc ...
Hanka

Tak my máme taky pod Western kozu a pod anglická sedla nastěstěnné držáky

happyhvezda

6.3.2009 08:23
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Tak my máme taky pod Western kozu a pod anglická sedla nastěstěnné držáky

7.3.2009 07:12
majda

XXX.XXX.174.110

happyhvezda napsal(a):

msím se taky pochlubit - sedlovna venku

7.3.2009 07:13
majda

XXX.XXX.174.110

majda napsal(a):
msím se taky pochlubit - sedlovna venku

uzdečky... je jich moc

7.3.2009 07:14
majda

XXX.XXX.174.110

majda napsal(a):
uzdečky... je jich moc

držák na ně, dělal mi to přítel v práci, ale vypadá jak originál

7.3.2009 07:15
majda

XXX.XXX.174.110

majda napsal(a):
držák na ně, dělal mi to přítel v práci, ale vypadá jak originál

držáky na sedla na wsternová jsou o kousek delší

7.3.2009 07:16
majda

XXX.XXX.174.110

majda napsal(a):
držáky na sedla na wsternová jsou o kousek delší

a půjde se jezdit

7.3.2009 07:18
majda

XXX.XXX.174.110

majda napsal(a):
a půjde se jezdit

a teť další stěna kde jsou vodítka, vazačky a zbytek chomoutů

7.3.2009 07:19
majda

XXX.XXX.174.110

majda napsal(a):
a teť další stěna kde jsou vodítka, vazačky a zbytek chomoutů

a když se vejde dovnitř a to mi chybí ještě sedl, které jsem půjčila na obsednání....

7.3.2009 07:24
majda

XXX.XXX.174.110

majda napsal(a):
a když se vejde dovnitř a to mi chybí ještě sedl, které jsem půjčila na obsednání....

a to´hle všechno vlastní 2koně...kždej má westernové i anglické sedlo a uzdečky a taky vlastní chomouty........a jdem z prochajdy v anglickém stylu

Přidejte reakci

Přidat smajlík