Prosím o inspiraci, zřídili jsme si mini sedlovničku, nebo spíš jen koutek.......
a potřebovala bych poradit se stojanem na westernové sedlo, ten starý koš na prádlo jaksi asi nebude to pravé prosím o vaše fota stojanů
díky moooc
ziki
napsal(a):
Prosím o inspiraci, zřídili jsme si mini sedlovničku, nebo spíš jen koutek.......
a potřebovala bych poradit se stojanem na westernové sedlo, ten starý koš na prádlo jaksi asi nebude to pravé prosím o vaše fota stojanů
díky moooc
to je dobré...vypadá to jako v pokojíčku
sabina
napsal(a):
to je dobré...vypadá to jako v pokojíčku
No díky, jo je to skoro v pokojíčku, právě tady vedle nich sedím u počítače , nemáme kde jinde mít sedla, ale vidím to tak že v létě budou podložky bydlet venku, v paneláku j sme taky museli mít sedla doma a podložky bydlely na balkoně
ziki
napsal(a):
No díky, jo je to skoro v pokojíčku, právě tady vedle nich sedím u počítače , nemáme kde jinde mít sedla, ale vidím to tak že v létě budou podložky bydlet venku, v paneláku j sme taky museli mít sedla doma a podložky bydlely na balkoně
nojo, ten smrádek přece jen asi protáhne...co
nikootin
napsal(a):
héj, pěkný :) to se ti musí zdát denně o koních ne? ;) já si myslím že pokud jsi aspoň trošku zručná a mám materiál, tak si ztloukni nějakou tu kozičku :)
Naštěstí se mi o koních nezdá, protože když tak to je samé že e něco stalo....ale sedla jsou v "pracovně" na spaní máme ložnici
No právě jsem chtěla inspiraci jestli by někdo nepřidal fotku na čem má westernové sedlo, že by to manžel zkopčil
ziki
napsal(a):
Naštěstí se mi o koních nezdá, protože když tak to je samé že e něco stalo....ale sedla jsou v "pracovně" na spaní máme ložnici
No právě jsem chtěla inspiraci jestli by někdo nepřidal fotku na čem má westernové sedlo, že by to manžel zkopčil
Největší inspiraci najdeš na googlu, dej si obrázky a heslo "saddle racks" , vyjede ti hromada nápadů
ziki
napsal(a):
díky moooc
Já mám sedlo na tomto stojanu. Nepřetáčí se a pokud člověk pořídí ještě obal na sedlo, je v bezpečí a nepráší se na něj.
ziki
napsal(a):
díky moooc
já mám na sedla a cajky zahradní chatku...:)plus na velkou zimu jdou do tepla..:)
jinak je mám kalsicky všechny an obyč. dřevěných kozách...
kukinatost
napsal(a):
já mám na sedla a cajky zahradní chatku...:)plus na velkou zimu jdou do tepla..:)
jinak je mám kalsicky všechny an obyč. dřevěných kozách...
Jani, jak řešíš případné chmatáky? Taky mám na zahradě prázdný zahradní domek, psa na řetězu a spím 50 m od toho (tedy v domě, samozřejmě ), ale netroufnu si tam dám cajkya za nevím kolik tisíc ...
Hanka
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
hannah
napsal(a):
Jani, jak řešíš případné chmatáky? Taky mám na zahradě prázdný zahradní domek, psa na řetězu a spím 50 m od toho (tedy v domě, samozřejmě ), ale netroufnu si tam dám cajkya za nevím kolik tisíc ...
Hanka
Tak my máme taky pod Western kozu a pod anglická sedla nastěstěnné držáky
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Tak my máme taky pod Western kozu a pod anglická sedla nastěstěnné držáky
majda
napsal(a):
msím se taky pochlubit - sedlovna venku
uzdečky... je jich moc
majda
napsal(a):
uzdečky... je jich moc
držák na ně, dělal mi to přítel v práci, ale vypadá jak originál
majda
napsal(a):
držák na ně, dělal mi to přítel v práci, ale vypadá jak originál
držáky na sedla na wsternová jsou o kousek delší
majda
napsal(a):
držáky na sedla na wsternová jsou o kousek delší
a půjde se jezdit
majda
napsal(a):
a půjde se jezdit
a teť další stěna kde jsou vodítka, vazačky a zbytek chomoutů
majda
napsal(a):
a teť další stěna kde jsou vodítka, vazačky a zbytek chomoutů
a když se vejde dovnitř a to mi chybí ještě sedl, které jsem půjčila na obsednání....
majda
napsal(a):
a když se vejde dovnitř a to mi chybí ještě sedl, které jsem půjčila na obsednání....
a to´hle všechno vlastní 2koně...kždej má westernové i anglické sedlo a uzdečky a taky vlastní chomouty........a jdem z prochajdy v anglickém stylu