kachnicka

XXX.XXX.185.7
kachnicka

XXX.XXX.185.7
kachnicka

XXX.XXX.185.7
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
jurda
napsal(a):
naposled
fešák ten Simbo
tady je náš Nikolas...náš miláček
kachnicka
napsal(a):
Přidávám, ne můj, ale kámoška ho jezdí - Madit II (po Madit )
asharka
napsal(a):
Přidávám, ne můj, ale kámoška ho jezdí - Madit II (po Madit )
A v kruhovce
blanche
napsal(a):
Úžasná fotka - a hlavně to pozadí !!!!
Děkuju No počasí v tu chvíli bylo fakt \"hustý\" - černo totální a na malinkatym kousku díra v mracích a sluníčko
blanche
napsal(a):
NO, to jo ,,,
Tyhle scenérie jsou super
Hlavně koukat na to Ale škoda že to brzo přešlo a už pak byly jenom mraky, tak těch fotek moc není
asharka
napsal(a):
Děkuju, ale na Tebe fakt nemám
shaggy....bezva fotka
asharka
napsal(a):
Sunny se mi líbí moc, ale krásní jsou všichni, moc!
Plemeník Artist-L
bubo
napsal(a):
Plemeník Artist-L
více fotek na http://celik.rajce.idnes.cz/ Muller_plemenici_2009/
v v
napsal(a):
asharka: prodímtě nevíš po jaké mámě je váš Madit??Mám taky valáška po něm a je mu moc podobnej.Teď u sebe nemám fotky ale někde jsem je tu už dávala tak to zkusím vyhrabat.
tak téma už se neposunuje,ale jde dnajít po ČESKÉ BUDĚJOVICE.Jedinej hafloš je ten po Maditovi jestli chceš kouknout.
bubo
napsal(a):
více fotek na http://celik.rajce.idnes.cz/ Muller_plemenici_2009/
Artist jako hřebec je moc pěkný, ale podle mně ne jako hafling, tenhle lehký, "araboidní" typ haflingů moc nemusím, já mám radši takovej ten starší, "těžší" typ, jako je např. Laskonka Beny, ta už je sice docela extrém, ale mně se moc líbí :)
asharka
napsal(a):
Artist jako hřebec je moc pěkný, ale podle mně ne jako hafling, tenhle lehký, "araboidní" typ haflingů moc nemusím, já mám radši takovej ten starší, "těžší" typ, jako je např. Laskonka Beny, ta už je sice docela extrém, ale mně se moc líbí :)
Ale zas je fakt že Artist za poslední dobu docela zmohutněl
asharka
napsal(a):
Nám se Laskonka taky moc líbí! Bohužel je fakt, že kobyly mám extrémní a tloustnou holt i ze vzduchu. Ani po zimní dietce se moc nezměnilo, takže po přechodu na pastvinu se jistě zase vrátí do své obvyklé kondice.
bensia
napsal(a):
Nám se Laskonka taky moc líbí! Bohužel je fakt, že kobyly mám extrémní a tloustnou holt i ze vzduchu. Ani po zimní dietce se moc nezměnilo, takže po přechodu na pastvinu se jistě zase vrátí do své obvyklé kondice.
No co vám to říkali v těch vrchovanech, že neodpovídá typu nebo co? Mně teda pěkně nasrali, mně se tenhle mohutnej typ haflů líbí totiž nejvíc
Přijedete letos?
asharka
napsal(a):
No co vám to říkali v těch vrchovanech, že neodpovídá typu nebo co? Mně teda pěkně nasrali, mně se tenhle mohutnej typ haflů líbí totiž nejvíc
Přijedete letos?
No, v podstatě říkali, že je ta kobyla naprosto ošklivá a všechno je na ní špatně, ale určitě dělá své majitelce doma radost... Bez chyb zcela jistě není, ale co vlastně přesně se jim na ní tak nelíbí, to jsem nepochopila. Ono to stejné bylo i na svodu, tam jsme taky dostaly ledovou sprchu; zázraky jsem nečekala, ale takové pohřbení taky ne.
Já letos do Vrchovan jedu - samozřejmě, když jsem jeden z pořadatelů - ale kobyly nechávám doma. Starší nám začala dělat problémy při převozu (vypadá to na nějakou klaustrofobii, netuším důvod, vozili jsme jí bez problémů celé roky a najednou to nejde) a abych pravdu řekla, na posouzení od těch stejných lidí už moc zvědavá nejsem, to jsou zbytečně vyhozené peníze (za přepravu atd.).
Chystám se letos připouštět, tak uvidíme příští rok, jestli se budeme mít čím pochlubit a vyrazíme s hříbatama (teda spíš jenom s jedním, pokud nepřijdu na způsob, jak přepravit tu starší kobylu bezpečně).
Vyhrály jsme toho už dost, tak třeba je čas dát si na chvíli pauzu...
redbla
napsal(a):
Jo a ženich bude Artist, teda pokud kobyla bude chtít
Děkuji za pochvalu, kluci mi děělají jen a jen radostzatím....
no Artista jsem viděla na výkonostkách a pod sedlem mě moc neuchvátil, koníci tam chodili i líp, ale nemyslím si, že by to byla jeho chyba, ta známka mi přišla za tuto část trochu nadsazená...No ale skoky měl fakt pěkný, si ho tam pěkně propagovali
..
bensia
napsal(a):
No, v podstatě říkali, že je ta kobyla naprosto ošklivá a všechno je na ní špatně, ale určitě dělá své majitelce doma radost... Bez chyb zcela jistě není, ale co vlastně přesně se jim na ní tak nelíbí, to jsem nepochopila. Ono to stejné bylo i na svodu, tam jsme taky dostaly ledovou sprchu; zázraky jsem nečekala, ale takové pohřbení taky ne.
Já letos do Vrchovan jedu - samozřejmě, když jsem jeden z pořadatelů - ale kobyly nechávám doma. Starší nám začala dělat problémy při převozu (vypadá to na nějakou klaustrofobii, netuším důvod, vozili jsme jí bez problémů celé roky a najednou to nejde) a abych pravdu řekla, na posouzení od těch stejných lidí už moc zvědavá nejsem, to jsou zbytečně vyhozené peníze (za přepravu atd.).
Chystám se letos připouštět, tak uvidíme příští rok, jestli se budeme mít čím pochlubit a vyrazíme s hříbatama (teda spíš jenom s jedním, pokud nepřijdu na způsob, jak přepravit tu starší kobylu bezpečně).
Vyhrály jsme toho už dost, tak třeba je čas dát si na chvíli pauzu...
No mně se líbí hrozně, a to nejsem sama Já se letos do vrchovan chystám zas, doufám že na haflíky bude lepší počasí a nebude pršet jako loni
Jo a kdyžtak tady je video z vrchovan, veselý hříbátko
http://www.youtube.com/watch?v= dnARBSJUoMs&feature=related (1 mezera)
kesau
napsal(a):
Děkuji za pochvalu, kluci mi děělají jen a jen radostzatím....
no Artista jsem viděla na výkonostkách a pod sedlem mě moc neuchvátil, koníci tam chodili i líp, ale nemyslím si, že by to byla jeho chyba, ta známka mi přišla za tuto část trochu nadsazená...No ale skoky měl fakt pěkný, si ho tam pěkně propagovali
..
Tak mně se líbí hlavně ty mohutnější a těžší hřebci, jako Mylord nebo Nugát
asharka
napsal(a):
No mně se líbí hrozně, a to nejsem sama Já se letos do vrchovan chystám zas, doufám že na haflíky bude lepší počasí a nebude pršet jako loni
Jo a kdyžtak tady je video z vrchovan, veselý hříbátko
http://www.youtube.com/watch?v= dnARBSJUoMs&feature=related (1 mezera)
Díky, to fakt člověka zahřeje!
Video pěkné, to si pamatuju, že jsem hříbátko taky fotila.
Počasí by to chtělo objednat nějaké lepší, ale bohužel netuším, kam bych se měla se svým požadavkem obrátit. Tak snad to letos vyjde.
Třeba se tam můžeme setkat.
bensia
napsal(a):
Díky, to fakt člověka zahřeje!
Video pěkné, to si pamatuju, že jsem hříbátko taky fotila.
Počasí by to chtělo objednat nějaké lepší, ale bohužel netuším, kam bych se měla se svým požadavkem obrátit. Tak snad to letos vyjde.
Třeba se tam můžeme setkat.
To klidně můžeme a s tím počasím - bude to chtít asi se obrátit na vyšší moc - takže ode dneška až do 13.6. modlit se a modlit
asharka
napsal(a):
Tak mně se líbí hlavně ty mohutnější a těžší hřebci, jako Mylord nebo Nugát
Jo,jo,Nugát je táta mých kluků,já zas nemusím ty lehčí typy a prcka po Artistovi bych rozhodně nechtěla.Vadí mi tenhle trend,ba dokonce svaz chovatelů haflingů tvrdí,že tento lehký typ je trendem v Itálii i Rakousku.Proč tedy Rakušáci přišlechtují k lehčím kobylám naše noriky,aby zase koně ztěkli a byli všestranější...Takže holky čeká St.Largos a je to...
janiska
napsal(a):
Jo,jo,Nugát je táta mých kluků,já zas nemusím ty lehčí typy a prcka po Artistovi bych rozhodně nechtěla.Vadí mi tenhle trend,ba dokonce svaz chovatelů haflingů tvrdí,že tento lehký typ je trendem v Itálii i Rakousku.Proč tedy Rakušáci přišlechtují k lehčím kobylám naše noriky,aby zase koně ztěkli a byli všestranější...Takže holky čeká St.Largos a je to...
A co ten ve Vrchovanech na letošek, Nibelung? Koukala jsem na něj na videu, ten se mi líbil hodně, kus koně (viz. foto z jeho inzerátu na připouštění)
asharka
napsal(a):
A co ten ve Vrchovanech na letošek, Nibelung? Koukala jsem na něj na videu, ten se mi líbil hodně, kus koně (viz. foto z jeho inzerátu na připouštění)
Mno,není špatný,ale potomky po něm ještě nikdo neviděl,já jdu do zkušeného hřebce,u kterého znám povahu,znám jeho potomky a tak...a povahu jeho potomků.Nechci chov pro vizáž,ale pro kvalitu.
kachnicka
napsal(a):
Tak ještě něco přidávám aby nám to tu nestálo
Loni z Vrchovan
janiska
napsal(a):
Vypadá dobře a možná by byl z Itálie k mání ještě jeden -a stál by u nás na Moravě,taky třída 1A,nechám se překvapit...Taky to prý není žádný palomíno welsch jako Artist.
Ahoj taky se letos chystám do Vrchovan. Mám favorita - 659 Norek.
Asi ho letos zase připustím na svou beganku.
helu
napsal(a):
Ahoj taky se letos chystám do Vrchovan. Mám favorita - 659 Norek.
Asi ho letos zase připustím na svou beganku.
A doufám že s toho vyleze zase tohle.
kachnicka
napsal(a):
Shampo´l of dream starala sem se o něho dva měsíce na dovolené v anglii u známych úžasný hřebeček:D
baruu
napsal(a):
Shampo´l of dream starala sem se o něho dva měsíce na dovolené v anglii u známych úžasný hřebeček:D
a ještě jedna krasavéééc
scratchie
napsal(a):
Ahoj holky, já teda zase preferuju právě tady tyto welsh palomina nebo jak jim říkáte. :-) Takže Artis bude jasná volba na tu moji haflošu. Každopádně ten hafloš Aglickééé je úžasnééé. :-)
scratchie
napsal(a):
Ahoj holky, já teda zase preferuju právě tady tyto welsh palomina nebo jak jim říkáte. :-) Takže Artis bude jasná volba na tu moji haflošu. Každopádně ten hafloš Aglickééé je úžasnééé. :-)
Další špatná zpráva ovšem je,že po Artistovi nezabřezávají kobyly...,bohužel.Je to mladý,nevyzkoušený koník,kterého se rádi zbavili...
kachnicka

XXX.XXX.185.7
janiska
napsal(a):
Další špatná zpráva ovšem je,že po Artistovi nezabřezávají kobyly...,bohužel.Je to mladý,nevyzkoušený koník,kterého se rádi zbavili...
kachnicka

XXX.XXX.185.7
kachnicka

XXX.XXX.185.7
janiska
napsal(a):
Náš Gerry...4 roky,na prodej...
,
Viky,klisna s PP,2 roky před pár dny.....
janiska
napsal(a):
Viky,klisna s PP,2 roky před pár dny.....
a malá zvědavá Ariel...čeká na čištění...
janiska
napsal(a):
a malá zvědavá Ariel...čeká na čištění...
Také mi to nedá se nepochlubit s naším Ťululum Ne, to je jen pracovně, jinak Max