Westernové plemena a jezdci - kochači 38

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2009 11:15
bospor

XXX.XXX.193.16

a jedem dál

8.3.2009 11:17
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
a jedem dál

my máme od včerejška segedín už jen zbytek ale stačí to.
a koníci furt žerou a nešereděj se senem!!! senzace

8.3.2009 11:19
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
my máme od včerejška segedín už jen zbytek ale stačí to.
a koníci furt žerou a nešereděj se senem!!! senzace

héééč a taky máme už sucho

8.3.2009 11:20
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
héééč a taky máme už sucho

8.3.2009 11:21
bospor

XXX.XXX.193.16

8.3.2009 11:22
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
a jedem dál

mám alergii na jehnědy

8.3.2009 11:23
bospor

XXX.XXX.193.16

8.3.2009 11:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

To se máte,nám to bude vysychat tak 3 týdny,ale musí svítit mozol,jinak je to v háji.Sice tady pofukuje,ale studenýýý...

8.3.2009 11:40
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
To se máte,nám to bude vysychat tak 3 týdny,ale musí svítit mozol,jinak je to v háji.Sice tady pofukuje,ale studenýýý...

no zas jindy je všude přijatelně a nám se tu prohání písek jako na sahaře

8.3.2009 11:42
markemic

XXX.XXX.15.131

bospor napsal(a):
a jedem dál

Ahoj ženský
Jaruš ty máš kozenky?Ty jsou úžasnýBudete je mít na mlíčko a na sýry....?

8.3.2009 11:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Ahoj ženský
Jaruš ty máš kozenky?Ty jsou úžasnýBudete je mít na mlíčko a na sýry....?

Čauu,no jo,a co to máš Ty,to je pesan Tvůj?Jo,mlíčko Cleuška pije a chutná jí,velkejm psům se bojím ho dát,aby se z toho nezašvihli,nejsou na mlíko zvyklí.

8.3.2009 11:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Čauu,no jo,a co to máš Ty,to je pesan Tvůj?Jo,mlíčko Cleuška pije a chutná jí,velkejm psům se bojím ho dát,aby se z toho nezašvihli,nejsou na mlíko zvyklí.

No,na sýry určitě,hrozně mi chutná kozí sýr,ale to muším ještě počkat,až mladý nebudou tolik cucat,teď ještě cucaj hodně.

8.3.2009 12:13
markemic

XXX.XXX.15.131

jaruska napsal(a):

No jo to je naše nové pesTo víš ,Žerda by v Praze umřel,tak jsem si pořídila nového psíka,konečně jen svéhoJmenuje se Tequila a je to pěknej čert
Kdo je Cleuška?
Jé Vy budete zdravý Jaruš!Kozí sýry,hmmm

8.3.2009 12:22
lucky

XXX.XXX.230.77

markemic napsal(a):
No jo to je naše nové pesTo víš ,Žerda by v Praze umřel,tak jsem si pořídila nového psíka,konečně jen svéhoJmenuje se Tequila a je to pěknej čert
Kdo je Cleuška?
Jé Vy budete zdravý Jaruš!Kozí sýry,hmmm

Páni..já si skočím na jídlo a kouknout na fiml a tady to jede .

Kozy jsou úžasné! Usa s Čipem vždycky prohání ty tři ve výběhu
A pejsek je taky rozkošný! To já mám vyčesaného se zimní podsady jednoho a druhý na mě jak koule ještě čeká
A Usa pelichá děsně..už je poloviční

8.3.2009 12:26
markemic

XXX.XXX.15.131

lucky napsal(a):
Páni..já si skočím na jídlo a kouknout na fiml a tady to jede .

Kozy jsou úžasné! Usa s Čipem vždycky prohání ty tři ve výběhu
A pejsek je taky rozkošný! To já mám vyčesaného se zimní podsady jednoho a druhý na mě jak koule ještě čeká
A Usa pelichá děsně..už je poloviční

Hi hi ,Lucky to česání musí být hororHolky konečně svítí sluníčko!Já se tak těším ven!

8.3.2009 12:30
markemic

XXX.XXX.15.131

bospor napsal(a):
a jedem dál

Kdo kouká na Dobrou Vodu?

8.3.2009 12:52
bospor

XXX.XXX.193.16

markemic napsal(a):
Kdo kouká na Dobrou Vodu?

já ne líbí se mi to pořád míň a míň

8.3.2009 12:55
markemic

XXX.XXX.15.131

bospor napsal(a):
já ne líbí se mi to pořád míň a míň

Pročpak?

8.3.2009 13:03
bospor

XXX.XXX.193.16

markemic napsal(a):
Pročpak?

možná proto že si tu dobu moc dobře pamatuju a taky kladrubskej hřebčín a poměry tam takže mě odradil hned začátek možná se budu dívat na nějaký další díly, ale spíš nééé

8.3.2009 13:06
markemic

XXX.XXX.15.131

bospor napsal(a):
možná proto že si tu dobu moc dobře pamatuju a taky kladrubskej hřebčín a poměry tam takže mě odradil hned začátek možná se budu dívat na nějaký další díly, ale spíš nééé

Jo vzpomínky jsou mrchy..Až tak hrozný to bylo?

8.3.2009 13:10
bospor

XXX.XXX.193.16

markemic napsal(a):
Jo vzpomínky jsou mrchy..Až tak hrozný to bylo?

tenkrát jsem si myslela že to nevydržím a zblázním se nebo uteču
teď jsem zaručeně spokojenější

8.3.2009 14:19
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
tenkrát jsem si myslela že to nevydržím a zblázním se nebo uteču
teď jsem zaručeně spokojenější

Já nevěděla že to je! Pak to máma přepla a tam titulky..zrovna šly koně alejí

Jinak tady vysvitlo sluníčko! Krása!

Usu jsem hodila k Čipovi..natočila jsem na mobil jak lítají, ale momentálně to nestáhnu, snad večer . To jsou paika..měli takovou radost. Včera byli všichni zavření, lilo nepřetržitě celý den.

8.3.2009 16:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Já nevěděla že to je! Pak to máma přepla a tam titulky..zrovna šly koně alejí

Jinak tady vysvitlo sluníčko! Krása!

Usu jsem hodila k Čipovi..natočila jsem na mobil jak lítají, ale momentálně to nestáhnu, snad večer . To jsou paika..měli takovou radost. Včera byli všichni zavření, lilo nepřetržitě celý den.

Kráásnej pejsek,to je retrívr či co to je?A Žurda je doma v Želevčicích,jooo?
Tak ty ptáčci ze Španělska prý nebyli ptáčci,ale krááávy,říkal Olda,no,je pravda,že byli větší,ale malí ptáci se mi špatně balej,tož dělám radši větší.
Jo,na Dobrou vodu se podívám,ale něják jsem při ní dneska usnula,odpočívali jsme po obědě,a bylo dobrý,jak s plňaskou dělal piaffu,a zdálo se mi,že když tam tu kobylu zaváděl do boxu,že to byl valach.

8.3.2009 16:44
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Kráásnej pejsek,to je retrívr či co to je?A Žurda je doma v Želevčicích,jooo?
Tak ty ptáčci ze Španělska prý nebyli ptáčci,ale krááávy,říkal Olda,no,je pravda,že byli větší,ale malí ptáci se mi špatně balej,tož dělám radši větší.
Jo,na Dobrou vodu se podívám,ale něják jsem při ní dneska usnula,odpočívali jsme po obědě,a bylo dobrý,jak s plňaskou dělal piaffu,a zdálo se mi,že když tam tu kobylu zaváděl do boxu,že to byl valach.

tu jasnou hráli 2 kobyly a jeden hřebec nebo valach. to už si nepamatuju a taky nevím jestli ten dostih na konci nejde ještě další kůň

8.3.2009 16:49
bednarik petr

XXX.XXX.150.138

bospor napsal(a):
tu jasnou hráli 2 kobyly a jeden hřebec nebo valach. to už si nepamatuju a taky nevím jestli ten dostih na konci nejde ještě další kůň

ahojte ve spolek.
Lůco jedno mi řekni,jak to děláš ,že jí máš pořád čistou? Bílou jak sníh.To není možný

8.3.2009 16:50
bednarik petr

XXX.XXX.150.138

bednarik petr napsal(a):
ahojte ve spolek.
Lůco jedno mi řekni,jak to děláš ,že jí máš pořád čistou? Bílou jak sníh.To není možný

maura byla dnes jako kukačka

8.3.2009 16:52
bednarik petr

XXX.XXX.150.138

bednarik petr napsal(a):
maura byla dnes jako kukačka

.

8.3.2009 16:53
bednarik petr

XXX.XXX.150.138

bednarik petr napsal(a):
.

Missinka

8.3.2009 16:56
bednarik petr

XXX.XXX.150.138

bednarik petr napsal(a):
Missinka

.

8.3.2009 16:58
bednarik petr

XXX.XXX.150.138

8.3.2009 17:02
lucky

XXX.XXX.230.77

bednarik petr napsal(a):
.

Ahooj! teda Maurína by taky měla brzy něco vyplivnout, ne? malého Šaníka..pořád nic? Kdy má termín?¨
Usa a čistá? to je optický klam. Už je taková zažloutlá a různě špinavá, ale tak vzhledem k jiným koním pořád čistá je, to ano..prostě se neválí. Ale jak začíná pelichat, tak tou blátivou papulou se věčně někde drbe, tak je už flekatá jak appa

8.3.2009 17:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
a jedem dál

Soní,teda,ta nabrala,tý bláho,asi tam bude camfourek!!!!

8.3.2009 18:21
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
a jedem dál

jani prosím tě kolik stály ty boxy? jen stěny a střecha pokud to není vlastní výroby ale kupovaný

8.3.2009 18:38
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

zdravím, teda vám závidím ten volný čas, jste se vášnivě rozepsaly:)
jsem zrovna přijela od smraďochů a mám za sebou trénink na ryzcovi a úklid, pohrabání ohrady a přilehlého okolí...no, teda celou ohradu bych hrabala asi týden, ne-li víc..ale jenom tu zabordelenou část u přístřešku plus sběr koňoproduktů...
no jinak Ivi, to bylo na mě s boxama?
bych mohla fungovat jako reklama na equidomus:))
Já mám boxy letos třetí rok...jinak vyšly s montáží a dopravou na 100000 kč, s tím že podlahu jsem si dělala sama - vášnivě ráda kopu a betonuju:)
ale je fakt že dneska ta cena bude někde jinde, navíc já jsem si to na Zdeňkovi (majitel equidomusu) tak nějak vykomunikovala se slevou svým působem. Boxy byly kompletní 4X4X2,5, fošny 4 cm, jinak zadní větrání, přepážka s mříží, půlené dveře a doprava a manotáž byly v ceně. Dneska bych tipla cenu aspoň o 20 více...
btw jaruško, tož když nechceš, tak si mi sedlo neprodala:))
Jo a všem závidím ty neválivé koně - jsem se dneska smála nahlas, Keruškovi se poprvé v životě povedlo překulit, tak překvapený výraz v životě nevyrobil:)

8.3.2009 18:55
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

nj, ale já přijdu a vy nikde...:(
No, jdu si ulovit něco v ledničce...
úplně ho slyším, jak říká, ježiš, nefoť mě..:)

8.3.2009 19:00
bospor

XXX.XXX.193.16

kukinatost napsal(a):
nj, ale já přijdu a vy nikde...:(
No, jdu si ulovit něco v ledničce...
úplně ho slyším, jak říká, ježiš, nefoť mě..:)

joo bylo to na tebe díky!!!
kerka se mi líbí moooooc

8.3.2009 19:01
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
joo bylo to na tebe díky!!!
kerka se mi líbí moooooc

prej je nějakej nemocnej nebo co?? jak je na tom?

8.3.2009 19:06
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):

je na tom špatně....v souč. době je rád, když nic nemusí, takže v podstatě má už nějaký ten měsíc prázdniny...teď už se konečně schyluje k operaci, snad nám tohle pomůže...je to v podstatě posl. naděje, ale aspoň snad už konenčě máme příčinu, nic víc už vyšetřit nejde...:))
tohle je kdysi dávno,když jsem ho zkoušela mučit na jízdárně..tohle jsme vzdali, bud z něho jenom westerno-anglická terénka..

8.3.2009 19:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

Kdo je nemocnej,Kerka,jooo?Co se stalo?????

8.3.2009 19:09
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

noo, Keruška už je dlouho pokažený.....máme zřejmě nádor(nebo nějakou jinou nežádoucí tkáň) na hlavě a ten musí pryč...takže už pěkně dlouho řešíme a hledáme příčinu jeho headshakingua konenčně jí máme...

8.3.2009 19:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
noo, Keruška už je dlouho pokažený.....máme zřejmě nádor(nebo nějakou jinou nežádoucí tkáň) na hlavě a ten musí pryč...takže už pěkně dlouho řešíme a hledáme příčinu jeho headshakingua konenčně jí máme...

Jééžííš,to je dost strašný,Janí,hele,písni mi svojí adresu,jestli můžeš,klidně mejlíkem,díky!

8.3.2009 19:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééžííš,to je dost strašný,Janí,hele,písni mi svojí adresu,jestli můžeš,klidně mejlíkem,díky!

Z dnešní vycházky s vlkodlakama.

8.3.2009 19:15
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

To je hrozné! chudáček! takže jde na operaci?

8.3.2009 19:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
To je hrozné! chudáček! takže jde na operaci?

Koza nahňahňaná i s kůzlátkama v králíkárně.

8.3.2009 19:22
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

no, jiná možnost není, akorát se teď jenom modlím, aby to konečně zabralo....ještě musíme teda počkat, až nám přijede vet z Brna udělat rtg čelních dutin, abychom mu tu hlavu rozsekali ve správném místě....
a jinak moje aktivní Cvačka dneska proháněla 3 cizí hravá psiska, mě dvakrát na kole cestou ke koním a zpátkydomů..a teď leží natáhnutý pod topením...konečně na chvilku unaven:)

8.3.2009 19:23
bospor

XXX.XXX.193.16

kukinatost napsal(a):

tak snad to pomůže držím palce aby se to povedlo

8.3.2009 19:29
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

už na toho smraďocha myslí tolik lidí, že není možné, aby se to nepovedlo...
on si to fakt zaslouží, ať je jaký je, je prostě můj a udělám pro něho cokoliv na světě....a to už jsem od pár koňomilů slyšela něco o jatkách než zbytečných investicích....:(
pokud by nešlo nějak změnit zdravotní stav, šel by někam do hor, do stáda na pastviny a tam by si fajně dožil...

8.3.2009 19:30
bednarik petr

XXX.XXX.180.191

kukinatost napsal(a):
no, jiná možnost není, akorát se teď jenom modlím, aby to konečně zabralo....ještě musíme teda počkat, až nám přijede vet z Brna udělat rtg čelních dutin, abychom mu tu hlavu rozsekali ve správném místě....
a jinak moje aktivní Cvačka dneska proháněla 3 cizí hravá psiska, mě dvakrát na kole cestou ke koním a zpátkydomů..a teď leží natáhnutý pod topením...konečně na chvilku unaven:)

Ahoj Jarčo,ty máš kozu?
Maura není moc tlustá,mě se nezdá.Termín má za pár dní,ale nějak se jí do toho nechce.
Tady se táhne za Missinou jako tank

8.3.2009 19:32
bednarik petr

XXX.XXX.180.191

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jarčo,ty máš kozu?
Maura není moc tlustá,mě se nezdá.Termín má za pár dní,ale nějak se jí do toho nechce.
Tady se táhne za Missinou jako tank

a tady zahřechtal koník v dědině a hned se vznášela jak holubička

8.3.2009 19:33
bospor

XXX.XXX.193.16

kukinatost napsal(a):
on si to fakt zaslouží, ať je jaký je, je prostě můj a udělám pro něho cokoliv na světě....a to už jsem od pár koňomilů slyšela něco o jatkách než zbytečných investicích....:(
pokud by nešlo nějak změnit zdravotní stav, šel by někam do hor, do stáda na pastviny a tam by si fajně dožil...

ať se jdou bodnout se zbytečnejma investicema a jatkama vědí kulový!!!
moc bych ti přála aby se to povedlo

8.3.2009 19:34
bednarik petr

XXX.XXX.180.191

bednarik petr napsal(a):
a tady zahřechtal koník v dědině a hned se vznášela jak holubička

dnešek byl opravdu nádherný

8.3.2009 19:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):

Ahoj Soní,nooo kozu,nevím,když se to vejde do králíkárny i s kůzlatama,tak spíš přerostlýho králíka s rohama,není to taková ta klasická velká koza,ale je milá a snad se i trochu ochočí.
To víš,že jo,Janí,musíš doufat,ani koutkem duše si nesmíš připustit,že by se to nepovedlo!!!!Já mu taky budu moc a moc držet palečky a pěstičky a všechno,aby to dobře dopadlo!!!! Hlavně dej vědět!!!!

8.3.2009 19:37
bednarik petr

XXX.XXX.180.191

bospor napsal(a):

Víš oni to vidí jinak,hlavně ti starší. Taky bych udělala cokoliv pro koně ,ale třeba můj soused by utratil psa i pro tři tisíce

8.3.2009 19:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj Soní,nooo kozu,nevím,když se to vejde do králíkárny i s kůzlatama,tak spíš přerostlýho králíka s rohama,není to taková ta klasická velká koza,ale je milá a snad se i trochu ochočí.
To víš,že jo,Janí,musíš doufat,ani koutkem duše si nesmíš připustit,že by se to nepovedlo!!!!Já mu taky budu moc a moc držet palečky a pěstičky a všechno,aby to dobře dopadlo!!!! Hlavně dej vědět!!!!

Tady bylo dneska pořád pod mrakem,ale jak fučelo,tak je i dvůr lepší,už to pooomaloučíčku vysychááá,hurrráááá!!!!!
Soní,prosím Tě,pošli mi tuhle fotičku na mejla,jestli můžeš,díky!!!!

8.3.2009 19:39
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):

Jasně Ivi, neboj, do oněch míst je posílám aktivně....mám koně pomalu jako děti, nebo nejlepší přátele..a oba jsou neprodejní..oni si nemohli majitel vybrat, tak pro ně chci udělat vše, co si zaslouží....
ale to si myslím, že každý správný koňák pro svého koňokolegu:))

8.3.2009 19:39
bednarik petr

XXX.XXX.180.191

jaruska napsal(a):
Tady bylo dneska pořád pod mrakem,ale jak fučelo,tak je i dvůr lepší,už to pooomaloučíčku vysychááá,hurrráááá!!!!!
Soní,prosím Tě,pošli mi tuhle fotičku na mejla,jestli můžeš,díky!!!!

Jaru to mi nedělej,já jsem myslela,že jsem něco podělala. jasně pošlu

8.3.2009 19:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
Jaru to mi nedělej,já jsem myslela,že jsem něco podělala. jasně pošlu

Né,neboj,nic jsi nepodělala,jen se kouknu na to hříbátko zblízka,jestli má pipinku nebo pinďourka.

8.3.2009 19:45
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

Soni, vám závidím to hříbátko...teda to budoucí...Já chci nechat příští rok nechat připustit ryzca, letos na to fakt prachy nebudou...
kolem už se všude rodí, ale mám pocit, že letošek je ve znamení hřebečků - zatím snad vím jen o jedné kobylce...
a mě začíná bolet osmička, kterou si musím nechat vytrhnout a navíc taky operativné....kurnik, jak se daří...tak se....

8.3.2009 19:49
dakotka

XXX.XXX.2.249

kukinatost napsal(a):
Soni, vám závidím to hříbátko...teda to budoucí...Já chci nechat příští rok nechat připustit ryzca, letos na to fakt prachy nebudou...
kolem už se všude rodí, ale mám pocit, že letošek je ve znamení hřebečků - zatím snad vím jen o jedné kobylce...
a mě začíná bolet osmička, kterou si musím nechat vytrhnout a navíc taky operativné....kurnik, jak se daří...tak se....

ahojte tak sem si dnes pro svou prdelku pořídila nové křesílkohned sem si taky byjela a max spokojenost....

8.3.2009 19:49
bospor

XXX.XXX.193.16

kukinatost napsal(a):
Jasně Ivi, neboj, do oněch míst je posílám aktivně....mám koně pomalu jako děti, nebo nejlepší přátele..a oba jsou neprodejní..oni si nemohli majitel vybrat, tak pro ně chci udělat vše, co si zaslouží....
ale to si myslím, že každý správný koňák pro svého koňokolegu:))

to mi povídej vždycky jsem poporostla vzteky když mi "koňaři" radili že když dostihák nevyhrává že má jít do buřtů já občas něco prodám a obrečím to. ale ne jen tak někomu mám jich už jen 5 a 4 z nich už zaručeně nikam nepujdou
sou to moje dětičky

8.3.2009 19:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
ahojte tak sem si dnes pro svou prdelku pořídila nové křesílkohned sem si taky byjela a max spokojenost....

Waúúúú,Janí,je sice rohatý,to se mi nelíbí,ale když se na ty rohy nekoukám,tak je jinak moc pěknýýýý!!!!!gratuluju k sedýlku a přeju,abys ho nikdy neopustila!!!!

8.3.2009 19:56
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

teda Janula má novou sedačku?
Ty jo, to mi připomnělo, že mé sedlo je již měsíc v Prostějově v Kentauru na docpání a nějak se nemají k tomu mi ho vrátit...ještěže ho teď aspoň nepotřebuju..
už aby bylo v ohradě takhle...

8.3.2009 19:57
bospor

XXX.XXX.193.16

dakotka napsal(a):

pěknýýý

8.3.2009 19:58
dakotka

XXX.XXX.2.249

jaruska napsal(a):
Waúúúú,Janí,je sice rohatý,to se mi nelíbí,ale když se na ty rohy nekoukám,tak je jinak moc pěknýýýý!!!!!gratuluju k sedýlku a přeju,abys ho nikdy neopustila!!!!

no ja mam pravě jedno kulaty a dycky se mi líbilo todle rohatý a ted se šiklo že Hanča prodavala toho Hudečka tak jsem nevahala vyzkoušela a okamžitě bralatady mam foto dcerky když měla asik rok tak seděla od elis na manželovo hudečkovi....

8.3.2009 19:59
dakotka

XXX.XXX.2.249

dakotka napsal(a):
no ja mam pravě jedno kulaty a dycky se mi líbilo todle rohatý a ted se šiklo že Hanča prodavala toho Hudečka tak jsem nevahala vyzkoušela a okamžitě bralatady mam foto dcerky když měla asik rok tak seděla od elis na manželovo hudečkovi....

a tady sedí už na mím hudečkovi

8.3.2009 19:59
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

já taky mám rohatý a ubrkanýho koně už sem na nich párkrát visela
člověk si rychle zvykne

8.3.2009 20:01
dakotka

XXX.XXX.2.249

bospor napsal(a):
já taky mám rohatý a ubrkanýho koně už sem na nich párkrát visela
člověk si rychle zvykne

juu to mě ani nenapadlo se na ně pověsit

8.3.2009 20:02
bednarik petr

XXX.XXX.180.191

kukinatost napsal(a):
Ty jo, to mi připomnělo, že mé sedlo je již měsíc v Prostějově v Kentauru na docpání a nějak se nemají k tomu mi ho vrátit...ještěže ho teď aspoň nepotřebuju..

Jani já vím jaké to je ,já neměla hříbě asi už čtyři roky a tak na toto se strašně těším,ať je to hřebec či klisna,hlavně ať je Maura zdravá a malé taky.
Odkud jsi? Tady mi připomíná naší klisnu .
Jaru tak to ti pošlu tuhle. Chceš vědět jak se pořád mele,to je jako gumídek,Maura je už asi hotová,ale teď je několik dní klid.Ráno jen snad jednou jsem zahlédla.

8.3.2009 20:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):

No jo,je hezký,a určitě i pohodlný,a malý to sluší v obou!!!Já seděla zatím jen v Zajacovi,ale já jsem asi osel,já ty rozdíly nepoznám,mě se moc dobře sedí i v tomhle,co mám a to žádnej výrobce tam uvedenej není a California bylo taky pohačáníčkooo!!!

8.3.2009 20:04
bospor

XXX.XXX.193.16

dakotka napsal(a):
juu to mě ani nenapadlo se na ně pověsit

mě by to taky nenapadlo ale to zvíře si každou chvíli lehá za pochodu

8.3.2009 20:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jo,je hezký,a určitě i pohodlný,a malý to sluší v obou!!!Já seděla zatím jen v Zajacovi,ale já jsem asi osel,já ty rozdíly nepoznám,mě se moc dobře sedí i v tomhle,co mám a to žádnej výrobce tam uvedenej není a California bylo taky pohačáníčkooo!!!

Noo,Soní,jak jsem Maurínku dlouho neviděla,tak teď se mi to opravdu zdá,že to bude mít kuličky,ale jestli tě to uklidní,já budu mít taky jedny!!!

8.3.2009 20:09
dakotka

XXX.XXX.2.249

jaruska napsal(a):

jj pohodlný je sedim tam jakpřibytá....doma mam ještě moji starou coulifornii od Caletky ta je super na vandry atd ale na praci asik použiju todle...ja seděla tež v zajacovi a pohoda a pravě sem měla strach bo sem seděla od hudečka v jinem typu a tlačilo mě do ři...i.....ale todle je akorát

8.3.2009 20:12
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

to mi řekněte, jak tohle někdo poznáte? Podle tvaru břicha?:))
Jinak Soni, já jsme kousek od Lucky - ona je F-M a já jsme z Ostravska - ta panenská příroda, bývalé doly, huti a tak víš:)
Jinak v Olomouci jsem 5 let studovala a vydělávala při škole na oře a peníze do začátku..
Jako kulisa mi tu teď hraje Výměna manželek, tož čekám, co to zas bue za zvěrstvo...
Jinak já mám Califa od Rejmona, za dobrou cenu a hlavně pro mě byla super možnost splátek...

8.3.2009 20:16
bednarik petr

XXX.XXX.180.191

dakotka napsal(a):
jj pohodlný je sedim tam jakpřibytá....doma mam ještě moji starou coulifornii od Caletky ta je super na vandry atd ale na praci asik použiju todle...ja seděla tež v zajacovi a pohoda a pravě sem měla strach bo sem seděla od hudečka v jinem typu a tlačilo mě do ři...i.....ale todle je akorát

Od Caletky? Toho znám,jako dítě jsem s nima jezdila na závody teď už vídám jen jeho bývalou ženu Ivu

8.3.2009 20:18
bednarik petr

XXX.XXX.180.191

kukinatost napsal(a):
to mi řekněte, jak tohle někdo poznáte? Podle tvaru břicha?:))
Jinak Soni, já jsme kousek od Lucky - ona je F-M a já jsme z Ostravska - ta panenská příroda, bývalé doly, huti a tak víš:)
Jinak v Olomouci jsem 5 let studovala a vydělávala při škole na oře a peníze do začátku..
Jako kulisa mi tu teď hraje Výměna manželek, tož čekám, co to zas bue za zvěrstvo...
Jinak já mám Califa od Rejmona, za dobrou cenu a hlavně pro mě byla super možnost splátek...

Jaru!!!!! kuličky jo ,tak těch mám doma požehnaně. jen si vybrat ,barevný ,skleněný

8.3.2009 20:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
Jaru!!!!! kuličky jo ,tak těch mám doma požehnaně. jen si vybrat ,barevný ,skleněný

Noo,Soní,tyhle budou strakatýýýýýý,ty jsou taky hezkýýý!!!!

8.3.2009 20:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Janí,spíš podle velikosti břicha.

8.3.2009 20:21
bednarik petr

XXX.XXX.180.191

jaruska napsal(a):

no kéž by

8.3.2009 20:35
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

a Maurína ho má jakože velké? Se omlouvám, že se ptám jak retard:), ale tady o tom nic moc nevím, tak se poučuju do budoucna:))

8.3.2009 20:38
dakotka

XXX.XXX.2.249

bednarik petr napsal(a):
Od Caletky? Toho znám,jako dítě jsem s nima jezdila na závody teď už vídám jen jeho bývalou ženu Ivu

jj ja znam celou rodinu tak nějak sem do ní patřila...a sedlomi šil ještě starej calda a ještě jedno si necham čase ušít od Zdenka....jinak mi děla i veškere doplnky na koně atd...ja tu Ivu neznam ja znam zase tu co má ted .....

8.3.2009 20:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
a Maurína ho má jakože velké? Se omlouvám, že se ptám jak retard:), ale tady o tom nic moc nevím, tak se poučuju do budoucna:))

Má,teda aspoň si myslím.

8.3.2009 20:54
bednarik petr

XXX.XXX.159.162

jaruska napsal(a):
Má,teda aspoň si myslím.

Mě se taky Jaru nezdá být velké. Je prvnička,tak to nebývá tak veliké.Necháme se překvapit.

8.3.2009 21:03
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
a jedem dál

holky, já jsem docela dobitá, takže mířím do Hajan, ráno mě zase čeká v 5 stávání...:( a dlouhý den v práci...
takže přeju brou noc a ať s hezky vyspíte na úvod pracovního týdne:)

8.3.2009 21:53
lucky

XXX.XXX.230.77

kukinatost napsal(a):
holky, já jsem docela dobitá, takže mířím do Hajan, ráno mě zase čeká v 5 stávání...:( a dlouhý den v práci...
takže přeju brou noc a ať s hezky vyspíte na úvod pracovního týdne:)

Hihi...mě pobavilo kousek od Lucky....já u F-M a ty z Ostravska.... no jo...Ostrava má hutě a doly a my jsme začátek hory...
Jinak jsem koukala na mapy a k Dakotce do mám na koni 8km a k Evičce přes kopec na Rančík pod hůrkou necelé 3km!

Jani to sedlo je krásné a hlavně že sedí koni i Tvému pozadí Někdy vyjedeme

8.3.2009 22:29
bednarik petr

XXX.XXX.189.31

lucky napsal(a):
Hihi...mě pobavilo kousek od Lucky....já u F-M a ty z Ostravska.... no jo...Ostrava má hutě a doly a my jsme začátek hory...
Jinak jsem koukala na mapy a k Dakotce do mám na koni 8km a k Evičce přes kopec na Rančík pod hůrkou necelé 3km!

Jani to sedlo je krásné a hlavně že sedí koni i Tvému pozadí Někdy vyjedeme

zase ten čistý kůň

8.3.2009 22:46
westgirl

XXX.XXX.227.219

bednarik petr napsal(a):
zase ten čistý kůň

ahojdááá, my byli dnes u Dakuš a uvařila nám supeer kafčo!! jsem moc ráda že sedýlko sedí a Kristýnce to v něm moc sluší!!! určitě by byl pan Húďa rád, že se jeho sedýlko ještě podívá do světa....ty jeho sedla to byla poctivá práce!!!! na tu moju koulu nepasuje skoro nic.hřebeček nevím jaký bude, ale na tom než budu jezdit...tady je zas jeden kůň čuník!!!

8.3.2009 22:54
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ahojdááá, my byli dnes u Dakuš a uvařila nám supeer kafčo!! jsem moc ráda že sedýlko sedí a Kristýnce to v něm moc sluší!!! určitě by byl pan Húďa rád, že se jeho sedýlko ještě podívá do světa....ty jeho sedla to byla poctivá práce!!!! na tu moju koulu nepasuje skoro nic.hřebeček nevím jaký bude, ale na tom než budu jezdit...tady je zas jeden kůň čuník!!!

....a tady "kula" :-D chudák dostala kapky v sobotu v hale.Funěla jak lokomotiva.dostali jsme zpucováno že už toho měla dávno umět víc.. ve svém věku.holt teď se budem muset trocha plácat na bahně abysme aspoň pokrok udělali.

8.3.2009 23:01
lucky

XXX.XXX.230.77

westgirl napsal(a):
....a tady "kula" :-D chudák dostala kapky v sobotu v hale.Funěla jak lokomotiva.dostali jsme zpucováno že už toho měla dávno umět víc.. ve svém věku.holt teď se budem muset trocha plácat na bahně abysme aspoň pokrok udělali.

Jéé...já tu Usu snad budu muset zaplácat bahnem, aby byla někdy špinavá, co?

Jiank prcek je krásný a ta sedla pana Hudečka..no ta mají stále cenu a jsou pojem

8.3.2009 23:04
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Jéé...já tu Usu snad budu muset zaplácat bahnem, aby byla někdy špinavá, co?

Jiank prcek je krásný a ta sedla pana Hudečka..no ta mají stále cenu a jsou pojem

hledala jsem v Pc, ale nějak nemám jedinou fotku, kde je Usa špinavá

8.3.2009 23:11
westgirl

XXX.XXX.227.219

lucky napsal(a):
hledala jsem v Pc, ale nějak nemám jedinou fotku, kde je Usa špinavá

ta Zuzka ji nafotila mooc hezky, Usu!!!!! ten plakát musí být paráda, nemáš tu fotku která je na plakátě že bys nám ji sem hodila? jo udělej z ní Spotu - appu stačí pár stříkanců bláta!!!ti moji jsou neválecí naštěstí - taky, ale teď byl hřebeček po týdnu na špacír a řádil, lehl asi 3x na lonži na rozblácenou louku.teda poprvé mu to ujelo a flákl sebou ve cvalu, a začal se pást aj mně kousl zmetek k jeho štěstí jen jemně.to je teda montáž taky mám něco

8.3.2009 23:11
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ta Zuzka ji nafotila mooc hezky, Usu!!!!! ten plakát musí být paráda, nemáš tu fotku která je na plakátě že bys nám ji sem hodila? jo udělej z ní Spotu - appu stačí pár stříkanců bláta!!!ti moji jsou neválecí naštěstí - taky, ale teď byl hřebeček po týdnu na špacír a řádil, lehl asi 3x na lonži na rozblácenou louku.teda poprvé mu to ujelo a flákl sebou ve cvalu, a začal se pást aj mně kousl zmetek k jeho štěstí jen jemně.to je teda montáž taky mám něco

nooooo...je to nějaké nekvalita

9.3.2009 07:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):
nooooo...je to nějaké nekvalita

Hihi,holky,já jsem sice zase nasupená,páč tady zase pršelo,mě už z toho fakt šibne,ale ten kůň s těma vočima v tom nose mě tak rozchechtal,že mám zase perfektní náladu,dííky!!!!

9.3.2009 07:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bospor napsal(a):
a jedem dál

jj, to je slušná prasárnička..:))
Jinak já přeju všem dobré ránko a už mě zase čeká kolotoč pracovních povinností..u nás v noci taky pršelo...takže dneska si asi nafouknu u stájí člun a na tom budu převážet hnůj, seno a další jiné capiny...
já zas miluju tuhle fotku, ač nekoňská...
tzv. zasněný pohled romantické dívky...:)

9.3.2009 07:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
jj, to je slušná prasárnička..:))
Jinak já přeju všem dobré ránko a už mě zase čeká kolotoč pracovních povinností..u nás v noci taky pršelo...takže dneska si asi nafouknu u stájí člun a na tom budu převážet hnůj, seno a další jiné capiny...
já zas miluju tuhle fotku, ač nekoňská...
tzv. zasněný pohled romantické dívky...:)

Taky dobrý!
No s tím počasím,jsem včéra koukala na týdenní předpověď a ono se to bude honit pořád ten déšť,tak se na to muším psychicky připravit,aby mě pak z toho nekleplo,to jaro si letos dává na čas,teda.

9.3.2009 08:20
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Taky dobrý!
No s tím počasím,jsem včéra koukala na týdenní předpověď a ono se to bude honit pořád ten déšť,tak se na to muším psychicky připravit,aby mě pak z toho nekleplo,to jaro si letos dává na čas,teda.

Ahoj! Ten kůň s očima vepředu je boží, že? Ten se mi bílí..asi si tak smontuji Usamu.
Jooo...a spota, to ona je často. Jak projede nějakým blátem. Nedávno jsme přecházeli potůček, radši jsem to přeskočila po vlastních, protože Use se zdálo, že tam umře..ono to bylo pod ledem, nikdy tam nešla, věděla jsem jak to vypadá, chodí tam koně, ale ona tam šla poprvé. No samozřejmě, že jak se snažila to nějak přelézt, tak zadníma hupsla přímo do největší černé rašeliny , která ji rázem ohodila řádně celé břicho a prdel až nahoru, takže vypadala fakt jako origoš araappaloosa

Jo a tady chcalo včera celý večer, aspoň že Usa mohla být včera celý den u poníka a vyřádili se, a zrovna ještě chčije..už mi to leze na nervy. Jsem chtěla odpoledne na pilu pytlovat hobliny, už nemám podestýlku, Usa leží na posledních hoblinách a kydáním řádně ubývají.
Navíc ona je princezna rozmazlená. Jak má pořádnou peřinu, tak chrápe neustále i 10x za den sebou praští a spí v leže. Ale jak má málo hoblin, tak nechce spát jako princezna na hrášku a radši stojí a trpí. Jak ji přinesu dva pytle hoblin a vysypu, tak je zaručeně do deseti munut v horizontální poloze On je požitkářka a její nejoblíbenější poloha je v leže

jinak tahle fotka z netu je taky super

9.3.2009 09:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ahoj! Ten kůň s očima vepředu je boží, že? Ten se mi bílí..asi si tak smontuji Usamu.
Jooo...a spota, to ona je často. Jak projede nějakým blátem. Nedávno jsme přecházeli potůček, radši jsem to přeskočila po vlastních, protože Use se zdálo, že tam umře..ono to bylo pod ledem, nikdy tam nešla, věděla jsem jak to vypadá, chodí tam koně, ale ona tam šla poprvé. No samozřejmě, že jak se snažila to nějak přelézt, tak zadníma hupsla přímo do největší černé rašeliny , která ji rázem ohodila řádně celé břicho a prdel až nahoru, takže vypadala fakt jako origoš araappaloosa

Jo a tady chcalo včera celý večer, aspoň že Usa mohla být včera celý den u poníka a vyřádili se, a zrovna ještě chčije..už mi to leze na nervy. Jsem chtěla odpoledne na pilu pytlovat hobliny, už nemám podestýlku, Usa leží na posledních hoblinách a kydáním řádně ubývají.
Navíc ona je princezna rozmazlená. Jak má pořádnou peřinu, tak chrápe neustále i 10x za den sebou praští a spí v leže. Ale jak má málo hoblin, tak nechce spát jako princezna na hrášku a radši stojí a trpí. Jak ji přinesu dva pytle hoblin a vysypu, tak je zaručeně do deseti munut v horizontální poloze On je požitkářka a její nejoblíbenější poloha je v leže

jinak tahle fotka z netu je taky super

Noo,to nechápu,jestli to teda není fotomontáž,jak se tam kůň dostal,ale evidentně se mu v té vaně líbí.
Pustila jsem kozy na chvilku,ještě že má koza rohy,jináč bych jí z té králíkárny nedostala,pořád se bojí,že tam zalezou úplně všicí.

9.3.2009 09:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,to nechápu,jestli to teda není fotomontáž,jak se tam kůň dostal,ale evidentně se mu v té vaně líbí.
Pustila jsem kozy na chvilku,ještě že má koza rohy,jináč bych jí z té králíkárny nedostala,pořád se bojí,že tam zalezou úplně všicí.

Vyříkáme si to z očí do očí.

9.3.2009 09:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
a jedem dál

Bořánkovat se musí hned,doklud jsou mladí!!!

9.3.2009 09:12
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Jo..na to jsem taky koukala, že ten kůň vypadá, že se mu tam snad líbí. Usu by trefil šlak

9.3.2009 09:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Bořánkovat se musí hned,doklud jsou mladí!!!

Na zadní téééď!!!!!Poslouchá!!!!!

9.3.2009 09:14
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

ty jsou faaakt dobré

9.3.2009 09:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

To je nádhera je pozorovat,jen kdyby nebyla taková zima,fouká to strašně ledový,za chvíli jsem měla ruce jako led.

9.3.2009 09:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
To je nádhera je pozorovat,jen kdyby nebyla taková zima,fouká to strašně ledový,za chvíli jsem měla ruce jako led.

To je krásný,Lucí,jak tam ti psi drží stráž u Usinky,fakt!!!
Tady kůzlátko chtělo přeskočit mámu,ale kapánek mu to nevyšlo,máma poodešla a kozička spadla na hubu!!!

9.3.2009 09:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady kůzlátko chtělo přeskočit mámu,ale kapánek mu to nevyšlo,máma poodešla a kozička spadla na hubu!!!

Tady taky jedna koza.

9.3.2009 09:19
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

oni e tam věčeně tak žužlají
Ta koza je dobrá, jak sebou šastla
No nic..já fakt musím malovat,..mě se dneska nějak nechce..ale muším

9.3.2009 09:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
oni e tam věčeně tak žužlají
Ta koza je dobrá, jak sebou šastla
No nic..já fakt musím malovat,..mě se dneska nějak nechce..ale muším

9.3.2009 09:31
lucky

XXX.XXX.230.77

9.3.2009 09:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
neprovokuj!

Hihi,to je Usina,jooo???

9.3.2009 09:34
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Hihi,to je Usina,jooo???

no mimozemšťan to nenjííí

9.3.2009 09:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
a jedem dál

Hihi,no já jí hned nepoznala,umí teda dělat taky pěkný šklebíky!!!!

9.3.2009 09:59
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bospor napsal(a):
a jedem dál

já ty moje jakožto zívající snad v životě nemám šanci vyfotit...zato Jaruško, ti tvoji snad zívají na povel, jakmile se vytasíš s foťákem, ne?:))
Kerku jsem v životě neviděla ani flémovat, on max. vyplázne jazyk při žvýkání u bořánkování..:)
a jediné, čeho se dočkám od rezavice je flémování anebo totální osliznutí a ožužlání...
jako oňuchávači a svlíkači fungují oba velmi obstojně..
jo a Luci, ty máš psy, co tě tahají, já musím naopak tahat toho svého:)

9.3.2009 10:05
lucky

XXX.XXX.230.77

kukinatost napsal(a):
já ty moje jakožto zívající snad v životě nemám šanci vyfotit...zato Jaruško, ti tvoji snad zívají na povel, jakmile se vytasíš s foťákem, ne?:))
Kerku jsem v životě neviděla ani flémovat, on max. vyplázne jazyk při žvýkání u bořánkování..:)
a jediné, čeho se dočkám od rezavice je flémování anebo totální osliznutí a ožužlání...
jako oňuchávači a svlíkači fungují oba velmi obstojně..
jo a Luci, ty máš psy, co tě tahají, já musím naopak tahat toho svého:)

heh..no to je dobré! Tak naštěstí mí psi rádi makají, takže mi vše odvozí...včetně mě

Usidlo je vzadu ta bílá tečka..jsem ji poslala k lesu

9.3.2009 10:06
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
heh..no to je dobré! Tak naštěstí mí psi rádi makají, takže mi vše odvozí...včetně mě

Usidlo je vzadu ta bílá tečka..jsem ji poslala k lesu

ale Fabby se taky rád vozí..jedzil by i na koni, kdyby to šlo
tady tryskáč zpet

9.3.2009 10:07
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
ale Fabby se taky rád vozí..jedzil by i na koni, kdyby to šlo
tady tryskáč zpet

jinak těch zívacích taky moc nemám...ale co mám, tak celkem stojí za to ..pohledám

9.3.2009 10:51
dakotka

XXX.XXX.8.129

westgirl napsal(a):

čááu..jako kafe sem nedělala ja ale dolče gusto...a večera sem se projela a teda..jen jak sem tam vracela ty vazátka tak sem si probodla palec nůžkama ...aU AU.....

9.3.2009 10:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
jinak těch zívacích taky moc nemám...ale co mám, tak celkem stojí za to ..pohledám

Jojo,Janí,někdy zívají fakt všicí najednou,ještě to nemám vychytaný,aby zívali hezky po jednom,a snad se mi povede fotnout i zívající kozu!!!
Jéé,ti naši psi se taky rádi vozej,Jaruška vozí psy ve všem,co se dá,už je naučila se seřadit hezky i na vozíčku,co bude tahat Kačenka,no,bude chuděra s nima funět.

9.3.2009 10:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jojo,Janí,někdy zívají fakt všicí najednou,ještě to nemám vychytaný,aby zívali hezky po jednom,a snad se mi povede fotnout i zívající kozu!!!
Jéé,ti naši psi se taky rádi vozej,Jaruška vozí psy ve všem,co se dá,už je naučila se seřadit hezky i na vozíčku,co bude tahat Kačenka,no,bude chuděra s nima funět.

lucí,máš nááádherný ty fotičky v pohybu,to já to mám dycinky rozmazaný.

9.3.2009 10:59
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
lucí,máš nááádherný ty fotičky v pohybu,to já to mám dycinky rozmazaný.

no ono je to tady o ničem. Na té Ifauně to tak zprzní každou fotku

jo...tady máš jednu letící lamu

9.3.2009 11:00
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
no ono je to tady o ničem. Na té Ifauně to tak zprzní každou fotku

jo...tady máš jednu letící lamu

to je teď z podzimku

už aby bylo jaroo!

9.3.2009 11:03
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bospor napsal(a):
a jedem dál

no, hlavně máš luci, süper, že můžeš tu svoji teroristku vypustit....mě koně sice ve výběhu furt pronásledujou, i venku si nosí vodítko na hřbetě...ale vždycky tam je...asi tolik důvěry k nim nemám..Kerkovo psí období jsme zažehnala právě koupí rezavice a dneska je on důležitější než já:))

9.3.2009 11:16
lucky

XXX.XXX.230.77

kukinatost napsal(a):
no, hlavně máš luci, süper, že můžeš tu svoji teroristku vypustit....mě koně sice ve výběhu furt pronásledujou, i venku si nosí vodítko na hřbetě...ale vždycky tam je...asi tolik důvěry k nim nemám..Kerkovo psí období jsme zažehnala právě koupí rezavice a dneska je on důležitější než já:))

No jo..já mám spíše problém s tím, když chci já sama nafotit nějaké pohybovky, tak se hoodně nadřu, než ji trochu rozběhám a dostanu do pohybu trochu dál ode mě..tyhle lítací fotky jsou výjimka a hlavně hoodně náročné. Fakt je, že jsem byla ráda, když fotila Zuzka, protože Usa je pořád přilepená za zadkem. Ještě tak na místa, kde stále chodíme, tak ví , kde je nejlepší travička, tam si zaběhne, zapíchne se a už se nehne. Tam to zná a ví, že mě má na očích a bez ní neodejdu...kdyby náhodou, tak letí za mnou jako šílený dostihák a řve. Ale jak jsme v cizím prostředí, jak když se to fotilo u Evy nad rančem, tak tam dělá bojím bojím a má panickou hrůzu, že bych se ji zatoulala a co ona by si chudinka sama samotinká počala!. Byla sranda jak Evča ji i hřebečka dovedla a Usa nezájem...ještě po ní hrábnul, takže to holčí zvedne ocas a jde hrdě pryč, protože se s ním vůbec nebude bavit. Aby se trochu roztryskala, tak ji ten Zuzky přítel musel držet kolem krku na vodítku a chudák měl co dělat..jak ji pustil, tak to byl odpich šílený, jak letěla za mnou na druhou stranu kopce. Jak ji držel, tak přešlapovala a volala!..Závislák, no

9.3.2009 11:17
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo..já mám spíše problém s tím, když chci já sama nafotit nějaké pohybovky, tak se hoodně nadřu, než ji trochu rozběhám a dostanu do pohybu trochu dál ode mě..tyhle lítací fotky jsou výjimka a hlavně hoodně náročné. Fakt je, že jsem byla ráda, když fotila Zuzka, protože Usa je pořád přilepená za zadkem. Ještě tak na místa, kde stále chodíme, tak ví , kde je nejlepší travička, tam si zaběhne, zapíchne se a už se nehne. Tam to zná a ví, že mě má na očích a bez ní neodejdu...kdyby náhodou, tak letí za mnou jako šílený dostihák a řve. Ale jak jsme v cizím prostředí, jak když se to fotilo u Evy nad rančem, tak tam dělá bojím bojím a má panickou hrůzu, že bych se ji zatoulala a co ona by si chudinka sama samotinká počala!. Byla sranda jak Evča ji i hřebečka dovedla a Usa nezájem...ještě po ní hrábnul, takže to holčí zvedne ocas a jde hrdě pryč, protože se s ním vůbec nebude bavit. Aby se trochu roztryskala, tak ji ten Zuzky přítel musel držet kolem krku na vodítku a chudák měl co dělat..jak ji pustil, tak to byl odpich šílený, jak letěla za mnou na druhou stranu kopce. Jak ji držel, tak přešlapovala a volala!..Závislák, no

jo a tohle je ta fotka co je na tom plakátu..tam je malinko oříznutá, tak Usa je tam větší to je přesně po tom jak ji vypustil

9.3.2009 11:35
markemic

XXX.XXX.84.176

bospor napsal(a):
a jedem dál

AhoojJaruš,je to kříženec retrivera a pointra,ale zdědil jen svého dědka,což byl labradorJak říkali nějaký opilí kluci"to je Dalibor co?"Tak mu řikáme taky Dalibore
Jaruš ,Vy máte nového psíka?
Holky to jsou naschvály,celý víkend hnus a v pondělí hned slunko.....................

9.3.2009 11:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
AhoojJaruš,je to kříženec retrivera a pointra,ale zdědil jen svého dědka,což byl labradorJak říkali nějaký opilí kluci"to je Dalibor co?"Tak mu řikáme taky Dalibore
Jaruš ,Vy máte nového psíka?
Holky to jsou naschvály,celý víkend hnus a v pondělí hned slunko.....................

No jo,slunko,Markét,ale zima jak v ruským filmu,ale toho sluníčka pořád moc není,aspoň tady né,mraky se honěj jak vzteklý.
Ale Fousovi to nevadí,ten se směje na mě.

9.3.2009 11:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jo,slunko,Markét,ale zima jak v ruským filmu,ale toho sluníčka pořád moc není,aspoň tady né,mraky se honěj jak vzteklý.
Ale Fousovi to nevadí,ten se směje na mě.

Jé,Lucí,ta běžící lama je fakt super,hihi,to je bomba fotkka!!!
Berany berany trk!

9.3.2009 11:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Berany berany trk!

Jojo,Markét,Cleuška je pes postelóówy,ale fakt doslova,ceelou noc spí pod peřinou,skoro se ani nehne,ani štěkat nechodí,páč by jí byla zima,kdyby opustila svůj teplý pelíšek.Je s ní fakt hrozná prča,co ta dělá za skopičiny,gumídek hadr!!!

9.3.2009 11:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jojo,Markét,Cleuška je pes postelóówy,ale fakt doslova,ceelou noc spí pod peřinou,skoro se ani nehne,ani štěkat nechodí,páč by jí byla zima,kdyby opustila svůj teplý pelíšek.Je s ní fakt hrozná prča,co ta dělá za skopičiny,gumídek hadr!!!

Ale Dalibor je fakt pěknej,někteří kříženci se fakt povedou!!!Jsem zvědavá na ty Kofolátka,jak budou vypadat.

9.3.2009 11:48
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
Berany berany trk!

SKLUNKO????? kde ja chcu taky tady už zase leje(((((ty jo vy mate všeci tolik fotek a ja nefotič nic)))......jinak malý prdolové sou nadherni..jen mě štve fena že občas vyletí a tahne ještě malýho na cecku to by mě fakt kleplomacecha jedna.....ale nafotím až překonáme 3 týden....jinak sou dva kucí a dvě babí.....

9.3.2009 11:50
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):

A co to ,že jste pustili psíka až do postele?To čumim!
Jo s Daliborem se taky rozhodně nenudíme..........Ale kozeny jsou fakt kouzelný,to máš zase o radost navíc
Já už prostě chci jaro,už ho cítím aprostě musí přijítStudený to je ještě hodně,ale vidět po tak dlouhý době sluníčko je úleva

25.1.2016 08:13
zaki.r

XXX.XXX.60.254

Zdravím, mám staré sedlo od Zdeňka Caletky-je úžasné.Dělá ještě nebo dá se ještě něco z jeho dílny sehnat?máte třeba kontakt? Díky za odpověď, Růža.

26.1.2016 14:04
LuciKub

XXX.XXX.132.129

zaki.r napsal(a):
Zdravím, mám staré sedlo od Zdeňka Caletky-je úžasné.Dělá ještě nebo dá se ještě něco z jeho dílny sehnat?máte třeba kontakt? Díky za odpověď, Růža.

Teďka jsem jeho sedlo viděla na Bazoši. Jinak na sedlech od pana Caletky taky jezdím a jsou úplně super :)
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/56271786/Prodam-westernove-sedlo.php.

26.1.2016 14:58
zaki.r

XXX.XXX.60.254

Díky, já ho taky viděla, ale pán píše spíš na araba a plňase a my máme doma PH a ještě ne postavově hotového...ale na něj bych právě brala taky Caletku-je naprosto super

27.1.2016 11:07
LuciKub

XXX.XXX.132.129

zaki.r napsal(a):
Díky, já ho taky viděla, ale pán píše spíš na araba a plňase a my máme doma PH a ještě ne postavově hotového...ale na něj bych právě brala taky Caletku-je naprosto super

Není zač :) Jezdím u jeho vnučky, ta sedla co tam od něj má jsou myslím všechna taková užší.. Jestli sedla ještě tvoří teda ale nevím..
Sedlo na obrázku by taky mělo být od něj :).

27.1.2016 13:54
zaki.r

XXX.XXX.60.254

Nafotím to moje a pošlu, třeba ho pozná.

7.2.2016 14:37
LuciKub

XXX.XXX.132.129

Dobrý den, jestli pořád sháníte, tak kamarádka teď prodává sedlo od Caletky. :) Tuším mezi konči má nějakých 18-19 cm.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/57136570/Westernove-sedlo.php.

Přidejte reakci

Přidat smajlík