Koza - prosíme o pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kachnicka

9.3.2009 06:36
kachnicka

XXX.XXX.185.7

Dobrý den, potřebovali bychom sehnat kozu na dojení. Kamarádovi se narodil nádherný hřebeček, ale bohužel kobylka stratila mlíko. Prosím lidičky z Plzeňského kraje jestli neví o někom kdo prodává dojnou kozu. Předem moc děkujeme

9.3.2009 06:56
marketka

XXX.XXX.179.23

kachnicka napsal(a):
Dobrý den, potřebovali bychom sehnat kozu na dojení. Kamarádovi se narodil nádherný hřebeček, ale bohužel kobylka stratila mlíko. Prosím lidičky z Plzeňského kraje jestli neví o někom kdo prodává dojnou kozu. Předem moc děkujeme

Pokud jste to neudělali, poptejte se na moderce kozy a ovce. Nebo p. Muller dodává kobylí mléko a velmi promptně.

9.3.2009 11:11
mili

XXX.XXX.130.10

marketka napsal(a):
Pokud jste to neudělali, poptejte se na moderce kozy a ovce. Nebo p. Muller dodává kobylí mléko a velmi promptně.

Ahoj na Bazoši ,ifauně ani hyperinzerci jsem nice nenašla ,ale zkus si zadat do vyhledávače na seznamu : kozí farma..Je tam toho mraky. Nebo to zkus ještě znovu projít..Držím pěstičky a dej nám vědět...

kachnicka

9.3.2009 11:21
kachnicka

XXX.XXX.185.7

mili napsal(a):
Ahoj na Bazoši ,ifauně ani hyperinzerci jsem nice nenašla ,ale zkus si zadat do vyhledávače na seznamu : kozí farma..Je tam toho mraky. Nebo to zkus ještě znovu projít..Držím pěstičky a dej nám vědět...

Snažím se snažím, snad se nám povede. Určitě dám vědět.

9.3.2009 15:51
jennyamy

XXX.XXX.176.2

kachnicka napsal(a):
Snažím se snažím, snad se nám povede. Určitě dám vědět.

kamarádce se to před 2 roky stalo také, veterinář jí prodal speciálně k tomu určené sušené mléko pro hříbata a pak i firmu,která ho vyrábí, takže sunárek pro hříbky

9.3.2009 21:30
monikami

XXX.XXX.29.39

jennyamy napsal(a):
kamarádce se to před 2 roky stalo také, veterinář jí prodal speciálně k tomu určené sušené mléko pro hříbata a pak i firmu,která ho vyrábí, takže sunárek pro hříbky

Na bazos.cz byl inzerát z 5.3. daruji kozu

9.3.2009 22:02
mili

XXX.XXX.130.10

monikami napsal(a):
Na bazos.cz byl inzerát z 5.3. daruji kozu

Jjj ale to je Chrudim...

kachnicka

11.3.2009 06:47
kachnicka

XXX.XXX.185.7

mili napsal(a):
Jjj ale to je Chrudim...

Tak bohužel hřebeček svůj boj prohrál

11.3.2009 16:24
mili

XXX.XXX.130.10

kachnicka napsal(a):
Tak bohužel hřebeček svůj boj prohrál

Tak to je mi opravdu moc líto!!! Není tu "smajlík" který by vyjádřil pořádnou soustrast...:-((

11.3.2009 22:12
xpetrax

XXX.XXX.149.26

mili napsal(a):
Tak to je mi opravdu moc líto!!! Není tu "smajlík" který by vyjádřil pořádnou soustrast...:-((

To mě mrzí! Mám podobný boj za sebou. Bobek malej

12.3.2009 17:43
viginka1

XXX.XXX.147.5

xpetrax napsal(a):
To mě mrzí! Mám podobný boj za sebou. Bobek malej

Moc mě to mrzí..bohužel.. život je krutý

Přidejte reakci

Přidat smajlík