Westernové plemena a jezdci - kochači 39

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2009 12:14
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
honem založííím

ať máme kde kecat
Ten liják mi leze na nervy..jsem se najedla a jdu zase makačenko
Lama super, co? Ona umí takové kraviny..dělá je pořád

9.3.2009 12:14
jessyn

XXX.XXX.0.7

lucky napsal(a):
honem založííím

ahoj Luci, dávám nové foto mojí prcinky

9.3.2009 12:15
jessyn

XXX.XXX.0.7

jessyn napsal(a):
ahoj Luci, dávám nové foto mojí prcinky

romantika

9.3.2009 12:17
lucky

XXX.XXX.230.77

jessyn napsal(a):
romantika

to je kráásná romantika

9.3.2009 12:18
markemic

XXX.XXX.84.176

lucky napsal(a):
honem založííím

No konečnějsem si nedovolila zakládat,tak jsem čekala na nějakého dobrodince
Jaruš ten úsměv Fouse je něcoTo je teda úlovek roku
Lucky Ty máš tak krásný fotky,to se člověk kochá

jaruska

XXX.XXX.38.124

jessyn napsal(a):
romantika

To jo,to je fakt hezká fotka,v tom běhu či trysku je to umění to fotnout,aby to vypadalo aspoň trochu jako fotka,mě se to ještě nepovedlóó,bééééé....

kukinatost

XXX.XXX.43.146

lucky napsal(a):
honem založííím

ty brďo, to počasí je fakt depkoidní...a mě čeká opět mých 5 km na kole do kopce za koňma, a pak zpátky...kolo bez blatníků, vedle kola naštvaný pes, který se radši bude válet pod topením, než moknout venku....:(
u koních uklidím s pomocí člunu asi, páč ploutve už nestačí, všechno nachystám a asi je zavřu, stejně vžddycky z přístřešku nevystrčí nos...:(

9.3.2009 12:21
markemic

XXX.XXX.84.176

lucky napsal(a):
honem založííím

9.3.2009 12:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
ty brďo, to počasí je fakt depkoidní...a mě čeká opět mých 5 km na kole do kopce za koňma, a pak zpátky...kolo bez blatníků, vedle kola naštvaný pes, který se radši bude válet pod topením, než moknout venku....:(
u koních uklidím s pomocí člunu asi, páč ploutve už nestačí, všechno nachystám a asi je zavřu, stejně vžddycky z přístřešku nevystrčí nos...:(

Jéé,Janí,letní fotky,vííííííc,vííííc ,prosíím!!!!
Jéé,Dalibor má kráásnou podprsenku!!!!
Proč se bojíš zakládat,Markét,my tě přece za to nesežereme!!!!

9.3.2009 12:22
lucky

XXX.XXX.230.77

kukinatost napsal(a):

tady dělá Usa zlého uň

to je v létě..přivezli nového kozlíka, tak ho Usa a Čipo pořád naháněli

9.3.2009 12:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):

No ten je úúžasnej,jak bude asi velkej,tlapiska má teda pořádný!!!

9.3.2009 12:23
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
Jéé,Janí,letní fotky,vííííííc,vííííc ,prosíím!!!!
Jéé,Dalibor má kráásnou podprsenku!!!!
Proč se bojíš zakládat,Markét,my tě přece za to nesežereme!!!!

No jo ,ale jsem tu nový vetřelec,tak si to nedovolím no

9.3.2009 12:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jo,Lucí,takhle já pustit koně na kozu,tak by asi dřív utekli ty koně,to jsou hroooozný hrdinové!!!

9.3.2009 12:24
lucky

XXX.XXX.230.77

markemic napsal(a):

to mimiško je tááák sladké! štěnda jsou vždycky k sežrání

tady ještě Usama terorista pronásledovatelka

9.3.2009 12:24
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):

No zatím vypadá jako labrador,tak nevíme jestli bude i tak vysokej,nebo bude vyšší po mámě?No necháme se překvapit

9.3.2009 12:26
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

ony tyhle kozy jsou bábovky, takže koně toho využívají. Ale jinak je nehoní. jen když se jim pletou pod nohy.
Tady Kryštof

markemic

XXX.XXX.84.176

lucky napsal(a):

Je to obluda

jessyn

XXX.XXX.0.7

jessyn napsal(a):
romantika

a poslední jarní photo
Usa má dobré obličeje, jak to děláš když si na té prochajdě s ní a jdou nedejbože cizí koně? nechce za nima?

9.3.2009 12:27
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
ony tyhle kozy jsou bábovky, takže koně toho využívají. Ale jinak je nehoní. jen když se jim pletou pod nohy.
Tady Kryštof

tohle je Sněženka

9.3.2009 12:27
markemic

XXX.XXX.84.176

lucky napsal(a):
honem založííím

Usa vypadá jak požírač koz s tím svým vražedným výrazem

9.3.2009 12:28
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
tohle je Sněženka

a Čert ..ten je stejné plemeno jako Kryštof

9.3.2009 12:28
markemic

XXX.XXX.84.176

lucky napsal(a):
a Čert ..ten je stejné plemeno jako Kryštof

Jsou krásné!Kozeny!

9.3.2009 12:29
lucky

XXX.XXX.230.77

markemic napsal(a):

no jo..vypadá nebezpečně, co? Jinak je bábovka

9.3.2009 12:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):

Viď,Markét,on se Fous umí doopravdicky smát,na něj promluvíš a hned se směje,to je fakt moc hezký.
Tý bláho,Sněženka taková jemná bytost a rohy má jako buvol indický!!!!

9.3.2009 12:30
markemic

XXX.XXX.84.176

lucky napsal(a):
no jo..vypadá nebezpečně, co? Jinak je bábovka

Holt je to hérečkaJeště je tuleň?

jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Viď,Markét,on se Fous umí doopravdicky smát,na něj promluvíš a hned se směje,to je fakt moc hezký.
Tý bláho,Sněženka taková jemná bytost a rohy má jako buvol indický!!!!

Jůů,tady je Usina hezky zblízka s těma vočima!!!!

lucky

XXX.XXX.230.77

markemic napsal(a):
Jsou krásné!Kozeny!

nejsou moje samozřejmě... bydlí s nimi poník Čipo, co s ním chodí Usa do výběhu

9.3.2009 12:33
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Usa tuleň? Nooo..už moc nee..začíná se ji rýsovat maska zase, ž ji pelichá srst kolem očí a tlamy, celá už je poloviční.

tady je rozevlátá..loni na jaře

9.3.2009 12:36
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

taky vam sem hodím moje modelky

9.3.2009 12:36
dakotka

XXX.XXX.8.129

dakotka napsal(a):
taky vam sem hodím moje modelky

....

9.3.2009 12:39
dakotka

XXX.XXX.8.129

9.3.2009 12:42
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
mazli))

9.3.2009 12:49
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):

jo a ta černobílá košiška je na pul dinosaurus takovej ten malej s jurskeho parku ona totiš nepřede jak normalni kočka ale vyložene cvrliká přesně jek ti malý

9.3.2009 12:53
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
jo a ta černobílá košiška je na pul dinosaurus takovej ten malej s jurskeho parku ona totiš nepřede jak normalni kočka ale vyložene cvrliká přesně jek ti malý

tak jsem hodila video ze včerejška Usama lítací....den před tím byla v lijáku doma celý den, jako dnes..sice může ven, ale ona do deště dobrovolně nevyleze

http://n-joy.cz/video/blbnuti-ve-vybehu /8rqb8d5fwz5ikmwr/

9.3.2009 13:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
tak jsem hodila video ze včerejška Usama lítací....den před tím byla v lijáku doma celý den, jako dnes..sice může ven, ale ona do deště dobrovolně nevyleze

http://n-joy.cz/video/blbnuti-ve-vybehu /8rqb8d5fwz5ikmwr/

Jéé,ta rozevlátá je taky supéééér!!!!
Ségra,počkej,neutíkej,bude pršet,tak si vlezem pod deštník!

9.3.2009 13:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
honem založííím

Jé,Janí,naše psi taky se muchlujou s kočkou,nejradši má ale kočka Fouse.
Koza se teda psů vůbec nebojí a myslím si,že není ani radno tam ty psy pouštět,páč ta by jim ty kožichy asi zvalchovala.

9.3.2009 13:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jé,Janí,naše psi taky se muchlujou s kočkou,nejradši má ale kočka Fouse.
Koza se teda psů vůbec nebojí a myslím si,že není ani radno tam ty psy pouštět,páč ta by jim ty kožichy asi zvalchovala.

A už je tam,kamzík jeden mrňavej.

9.3.2009 13:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Trénujeme šipku do vody,teda do trávy.

9.3.2009 13:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Trénujeme šipku do vody,teda do trávy.

Se tam vždycky srazej na tom špalku,trdla,páč každá přilítne z jiný strany a hned musí bejt špalek její.

9.3.2009 13:46
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

no ja měla strach že ty kočky Kofole ty štěnata sežerou jak tam nebude ale v poho mala se tam bojí a kocour je ted na záletech)))

9.3.2009 13:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Se tam vždycky srazej na tom špalku,trdla,páč každá přilítne z jiný strany a hned musí bejt špalek její.

Tak poklonu už umíme.....

9.3.2009 13:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
no ja měla strach že ty kočky Kofole ty štěnata sežerou jak tam nebude ale v poho mala se tam bojí a kocour je ted na záletech)))

9.3.2009 13:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Čo to tam je štrakatýho???

9.3.2009 13:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
honem založííím

Holky už trénujou-procházka po udírně.

9.3.2009 13:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky už trénujou-procházka po udírně.

Lucí,koukám,Čipo teda moc hýbati se nechce,bodeť,kdyby ty kozy běhaly s ním,tak by asi letěl,a jak tam krásně vyhazuje!!!!

9.3.2009 14:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lucí,koukám,Čipo teda moc hýbati se nechce,bodeť,kdyby ty kozy běhaly s ním,tak by asi letěl,a jak tam krásně vyhazuje!!!!

Janí,Kofola je maličká,viď?

9.3.2009 14:02
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Janí,Kofola je maličká,viď?

No on někdy lítá jak magor a někdy se mu nechce. On už byl vyřádněný, tak se mu nechtělo a Usa si musela lítat sama.

9.3.2009 14:05
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No on někdy lítá jak magor a někdy se mu nechce. On už byl vyřádněný, tak se mu nechtělo a Usa si musela lítat sama.

Kofola je malinká! Jednou ji nehezky sejmula Usa ..měla jsem hrůzu, že bude Kofča polámaná, dělala příšerné scény. Ale ona pořád běhala a honila Usamu u Jany ve výběhu a štípala ji do hlezen..tak už ji pak ruply nervy a jednou vykopla..a perfektně se teda trefila. Kofola lítala a řvala, že umírá..já si teda fakt myslela, že je polámaná, protože scénu tropila fakt strašnou, ale prý byla pak Ok
No jo..ti psi někdy nemají rozum. Usa je na psy zvyklá, ale malé moc nemusí, už ji mnohokrát nějaký vořech cizí viset na ocase, ale i tak se nsaží vždycky nebo¨¨kopnout, občas to však nejde

9.3.2009 14:12
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
Kofola je malinká! Jednou ji nehezky sejmula Usa ..měla jsem hrůzu, že bude Kofča polámaná, dělala příšerné scény. Ale ona pořád běhala a honila Usamu u Jany ve výběhu a štípala ji do hlezen..tak už ji pak ruply nervy a jednou vykopla..a perfektně se teda trefila. Kofola lítala a řvala, že umírá..já si teda fakt myslela, že je polámaná, protože scénu tropila fakt strašnou, ale prý byla pak Ok
No jo..ti psi někdy nemají rozum. Usa je na psy zvyklá, ale malé moc nemusí, už ji mnohokrát nějaký vořech cizí viset na ocase, ale i tak se nsaží vždycky nebo¨¨kopnout, občas to však nejde

no je malá jako ti king čarlsové asi...jako kdyby ste viděli jak ju demoluje hřebec ona ho furt se...e tak už ju koilkat zadupal bo zakousl

9.3.2009 14:13
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
no je malá jako ti king čarlsové asi...jako kdyby ste viděli jak ju demoluje hřebec ona ho furt se...e tak už ju koilkat zadupal bo zakousl

takže ne jen Usu tak prudila, jo?
Jako Usa snese dost, ale to už ji fakt lezla na nervy

9.3.2009 14:17
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
takže ne jen Usu tak prudila, jo?
Jako Usa snese dost, ale to už ji fakt lezla na nervy

ona sere aj mě když kydám tak lítá okolo a štěká..jednou ji zalepým hubu izolepou a bude

9.3.2009 14:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
ona sere aj mě když kydám tak lítá okolo a štěká..jednou ji zalepým hubu izolepou a bude

No jo,to ti malí psi dělaj,mají moc energie,tak jí musej někde vybít,naše malá,o něco větší než králík,se taky vytahuje na velký psy,ale jen za plotem!

9.3.2009 14:45
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No jo,to ti malí psi dělaj,mají moc energie,tak jí musej někde vybít,naše malá,o něco větší než králík,se taky vytahuje na velký psy,ale jen za plotem!

JJ..to oni dělají..za plotem. Na ty naše pořád se vytahují nějací psi..jak plot skončí, tak mají šok..z očí do očí

táák..obraz mám tohový, nafocený, zabalený a jedu autí na poštu to hodit ..hned jsem zpět

9.3.2009 14:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
JJ..to oni dělají..za plotem. Na ty naše pořád se vytahují nějací psi..jak plot skončí, tak mají šok..z očí do očí

táák..obraz mám tohový, nafocený, zabalený a jedu autí na poštu to hodit ..hned jsem zpět

Já taky mizím,pá!

9.3.2009 15:37
proxima

XXX.XXX.104.193

lucky napsal(a):
honem založííím

Ahojky holky!!!
Tedy vy jste tak ukecané..no co se taky dnes dá dělat,že když tu lije...Chtěli jsme kydat celou stáj,ale nakonec jsme dali koně domů a dali jim tam balík a sami jsme taky utekli ke krbu

Musím vám říct novinku-Zrzik je už v novém bydlišti v zahraničí-na Slovensku
Je to tam moc pěkné a s novým páníčkem se myslím bude mít jako prase v žitě
Je tam v kopcích na soukromé jízdárničce-nebo spíš malý chov koní +ustájení,ale ne kalsická jízdárna-spíš málo lidí a ošetřovatelé se koníkům individuálně venují..Velké volné stáje pro hříbátka a madé koníky a obrovské pastviny kolem..Tam si Zrzik bude do 4let užívat a pak s pánem jezdit na vyjížďky..Pán je moc fajn,rozumný,koníky má rád,má krásný domecek ve westernovém stylu,vedle domu saloon..super..

Na cetu jsme měli zase půjčeného profíka-ponďu Pinďu,aby se Zrzik sám nebál..

9.3.2009 15:41
proxima

XXX.XXX.104.193

lucky napsal(a):
honem založííím

..tady už s novým páníkem v novém domově...

Jinak přepravník viděl poprvně,trošku se ho bál,tak jsme ho do něj nechtěli nutit,tak nás napadl kyblík s granulema a za papáním tam kluk nalezl sám bez jediného zatlačení a už byl v klidu..

9.3.2009 15:45
proxima

XXX.XXX.104.193

lucky napsal(a):
honem založííím

...tady jeho nastávající kámoši...
Mají tam teď všude bahniště,ale za chvíli je vyženou nahoru na zelené pastvinky a budou jako v ráji

Haní mailík ti napíšu brzo,ju???Tak Hany dostala zabíračku,jo??No naši by taky potřebovali do těla...

Jarů krásné kůzlátka-to já můžu..jednou taky pořídíme,ale asi holandské mini..

Lucko proč máš tu výstavu tak daleko??Já bych se šla podívat..

9.3.2009 15:48
proxima

XXX.XXX.104.193

lucky napsal(a):
honem založííím

..tady vám ještě ukážu naše dva spolucestovatele...
Aron-otrávený pohled že musí sedět v autě a ne honit koně..

9.3.2009 15:50
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
..tady už s novým páníkem v novém domově...

Jinak přepravník viděl poprvně,trošku se ho bál,tak jsme ho do něj nechtěli nutit,tak nás napadl kyblík s granulema a za papáním tam kluk nalezl sám bez jediného zatlačení a už byl v klidu..

Tak to je fakt profík prcek už těď. Gratuluji k novým majitelům, doufám, že se bude mít dobře. Úplaně ho vidím, jak s enarodil a jely jsme se na koních na něj podívat. A už je pryč...tak hrozně letí. Za chvíli půjde i malá Kudrlinka, co?
No co tady dělat, když chčije a chčije...
Ještě mě rozbolely dost zuby, jsem z toho na prášky, mám je nějaké přecitlivělé, nemohla jsem ani kafe vypít málem, jak mě bolely..na studené, teplé, strašně mě bolí..asi už je málo vitamínů a všeho a ještě k tomu mám ve stoličce asi kaz a začíná bolet, budu muset se zítra objednat. Byla jsem se tam nyní podívat, jak jsem byla na poště, ale nikdo tam nebyl.
Jinak obraz je poslaný, tady fotečka..ale je to dost tmavé...takové divné na té fotce. Ve skutečnosti je to na světlounce nažloutlém papíru ..formát A3

9.3.2009 15:53
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
..tady vám ještě ukážu naše dva spolucestovatele...
Aron-otrávený pohled že musí sedět v autě a ne honit koně..

No jo..je daleko. Ale zase to budou mít blízko Brňáci. Prostě mi to bylo nabídnuto a kdysi už jsem tam výsavu měla. Až na to, že celkem nestíhám.... ach jo....
jeden jsem poslala zakázku a honem abych se pustila ještě do něčeho, abych na tu výstavu měla vůbec co dát
Mám zatím nového jen tohodle arabáše

9.3.2009 15:54
proxima

XXX.XXX.104.193

lucky napsal(a):
honem založííím

...a Aja....

Normálně holky jak jsme jeli někde u Nového Jičína,tak nás předjelo bílé auto,kus před náma zajeli na krajnici a ukazovali ať zastavíme..No víte jak blbě se zastavuje s vozíkem se dvěma koňma,ale mysleli jsme jestli nemáme nějaký problém na vozíku nebo něco a že nám to chtějí říct....Tak jsme opatrně zastavili u kraje a přišli nám dva dědci k autu v kožených bundách a prý polsky na nás..že vidí že vezem koně,tak jestli nemáme koně na maso,že schání koně na maso u nás....
No fakt hňupy!!!A kvůli tomu člověk zastaví..Šmejdi jedni..

9.3.2009 15:56
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
...a Aja....

Normálně holky jak jsme jeli někde u Nového Jičína,tak nás předjelo bílé auto,kus před náma zajeli na krajnici a ukazovali ať zastavíme..No víte jak blbě se zastavuje s vozíkem se dvěma koňma,ale mysleli jsme jestli nemáme nějaký problém na vozíku nebo něco a že nám to chtějí říct....Tak jsme opatrně zastavili u kraje a přišli nám dva dědci k autu v kožených bundách a prý polsky na nás..že vidí že vezem koně,tak jestli nemáme koně na maso,že schání koně na maso u nás....

Tý vole! to fakt? No to sjte je snad poslali někam! To se stát mi jak vezu holčí, tak bych je šastla!.

9.3.2009 15:59
proxima

XXX.XXX.104.193

proxima napsal(a):
...a Aja....

Jééé ahooj,
já si nevšimla že už jsi tu..
Moc pěkný obrázky!!Ten první je jak kdyby se usmíval..Dala jsi se na tužku???No musím říct že mě se tužka líbí asi nejvíc...ale je to zase piplačka-to je něco na mě

Arábek je taky krásný!!Jen bych možná trochu vystínovala to břicho a hřbet,ne??je to takové moc bílé..ale já tomu nerozumím..

Tak jeden obrázek na výstavu-to je dost málo...Tak to čmadlej čmadlej...to tam asi vystavuje i někdo jiný,ne???To by tam toho moc nebylo..

Zrzik bude myslím krásný koník-tak ve 3letech ho bude kus...Jojo,letí to letí...

9.3.2009 16:01
proxima

XXX.XXX.104.193

proxima napsal(a):
Jééé ahooj,
Moc pěkný obrázky!!Ten první je jak kdyby se usmíval..Dala jsi se na tužku???No musím říct že mě se tužka líbí asi nejvíc...ale je to zase piplačka-to je něco na mě

Arábek je taky krásný!!Jen bych možná trochu vystínovala to břicho a hřbet,ne??je to takové moc bílé..ale já tomu nerozumím..

Tak jeden obrázek na výstavu-to je dost málo...Tak to čmadlej čmadlej...to tam asi vystavuje i někdo jiný,ne???To by tam toho moc nebylo..

Zrzik bude myslím krásný koník-tak ve 3letech ho bude kus...Jojo,letí to letí...

No oni ani nemohli vidět jestli něco vezem nebo ne,ale jsou vadní,tak ať si to schánějí na inzeráty,nebo objíždí chovy a ne ať zastavují každé auto s přepravníkem...jako by tu každý vozil koně na jatka,že???
To bych chtěla vidět kdyby tak zastavili třeba šálkovou...

9.3.2009 16:03
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Jééé ahooj,

Evi....to je záměr.... to neznáš?
Jinak já dělám všechno možné..včetně tužky. Tu mám ráda, ale je to piplačka, to jo .
A zákazník chtěl tužku, tak má tužku a vypadá to mooc hezky..je to teplokrevník. Parkurák
No jo..já jsem bleskově na poště a zpět i v dešti autí

9.3.2009 16:04
proxima

XXX.XXX.104.193

lucky napsal(a):
honem založííím

...takový to byl bobek...

9.3.2009 16:06
proxima

XXX.XXX.104.193

lucky napsal(a):
Evi....to je záměr.... to neznáš?
Jinak já dělám všechno možné..včetně tužky. Tu mám ráda, ale je to piplačka, to jo .
A zákazník chtěl tužku, tak má tužku a vypadá to mooc hezky..je to teplokrevník. Parkurák
No jo..já jsem bleskově na poště a zpět i v dešti autí

Já vím že je to asi záměr aby ta hlava vynikla a vypadala víc vepředu,ale připadá mě to hodně bílé ..ale z toho si nic nedělaj,já jen tak jak na to koukám,já nejsem malíř...

9.3.2009 16:12
proxima

XXX.XXX.104.193

lucky napsal(a):
honem založííím

Já teď dělal pánovi Zrzika,ať má něco ke koníkovi na zeď...
Asi nevypadá jako on-já jak čmárám něco podle fotky,tak se většinou seknu že ten kůň vypadá uplně jinak jak na něj dlouho koukám..

9.3.2009 16:13
proxima

XXX.XXX.104.193

proxima napsal(a):
Já teď dělal pánovi Zrzika,ať má něco ke koníkovi na zeď...
Asi nevypadá jako on-já jak čmárám něco podle fotky,tak se většinou seknu že ten kůň vypadá uplně jinak jak na něj dlouho koukám..

...a leskne se to jak je to nalakované..

9.3.2009 16:14
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
...takový to byl bobek...

Hele..to by byla prdel, kdyby tak zastavili třeba paní Šálkouvou..jestli sedá Smarta na maso..tý vole, to y byl gól..myslím, že by to nepřežili ve zdraví

no to byl bobánek! kráása

9.3.2009 16:52
dakotka

XXX.XXX.8.129

proxima napsal(a):
...a leskne se to jak je to nalakované..

no ale stejnak je to hnus mě zastavit tak jim asik rozkopnu něco.....a kor aby se člověk bál když tu tací objíždí....(neni tu smajl s vytřeštěnym okem a stojicim vlasem((

9.3.2009 17:31
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
no ale stejnak je to hnus mě zastavit tak jim asik rozkopnu něco.....a kor aby se člověk bál když tu tací objíždí....(neni tu smajl s vytřeštěnym okem a stojicim vlasem((

heh..to s tím smajlem je dobré! On tady chybí i brečící smajlík...

.......provozovatelé Ifauny by mohli popřemýšlet nad rozšířením nabídky smajlíků.....

Jinak Evi hezounké, tady na Ifauně vypadá všechno blbě..i ty tužkové jsou tady o ničem

9.3.2009 18:48
kukinatost

XXX.XXX.219.111

lucky napsal(a):
honem založííím

tak brý večer, právě jsem dorazila od ořů...tak vám nahodím fota svých psích asistentů....btw zase holky, snižujete nám, jež jsme s kreslením zakrněli v druhé třídě?:))

9.3.2009 18:50
kukinatost

XXX.XXX.219.111

lucky napsal(a):
honem založííím

Cvačka se už naučil si všechno vyřvat, úplně jako Rinž:)

9.3.2009 18:53
kukinatost

XXX.XXX.219.111

kukinatost napsal(a):
Cvačka se už naučil si všechno vyřvat, úplně jako Rinž:)

a Kukin, aby mu nebylo líto...

9.3.2009 19:14
kukinatost

XXX.XXX.219.111

kukinatost napsal(a):
a Kukin, aby mu nebylo líto...

a pak nejzvědavější Keruška..akorát bylo bbé, že je to foceno už ve tmě a foťák umíral, tož nebyl schopen ani blesku...

9.3.2009 19:15
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
honem založííím

taky mi tu chyběj smajlíky :-(
vy dneska jedete
tak krmelec pořád držíííííí

9.3.2009 19:16
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
taky mi tu chyběj smajlíky :-(
vy dneska jedete
tak krmelec pořád držíííííí

9.3.2009 19:17
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

ou chybička se vloudila

9.3.2009 19:20
kukinatost

XXX.XXX.219.111

bospor napsal(a):
ou chybička se vloudila

Ivi, to máš jenom svázané palety a oni ti to nevyhazujou ven? Ty moje prasata vepřoidní to dostávají do rádoby jeslí v přístřešku, ale tak 50% zašlapou, prochčijou, no, zlikvidujou....:(

9.3.2009 19:25
bospor

XXX.XXX.193.16

kukinatost napsal(a):
Ivi, to máš jenom svázané palety a oni ti to nevyhazujou ven? Ty moje prasata vepřoidní to dostávají do rádoby jeslí v přístřešku, ale tak 50% zašlapou, prochčijou, no, zlikvidujou....:(

jj to jsem tady někde viděla tak jsem to zkusila a je to perfektní
dneska trošku vyházeli ale fakt jen trošku mají to od pátku a jich na to 7. normálně už by byl rozvalenej a posranej a ... však to znáš. ty palety jsou svázaný k sobě dlouhým provazem

9.3.2009 20:04
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
jj to jsem tady někde viděla tak jsem to zkusila a je to perfektní
dneska trošku vyházeli ale fakt jen trošku mají to od pátku a jich na to 7. normálně už by byl rozvalenej a posranej a ... však to znáš. ty palety jsou svázaný k sobě dlouhým provazem

Teda ty palety nejsou špatné.

Holky..musím se pochlubit . Táta brouzdal po netu a juknul na webky chovatelky v Holandsku, jež má otce našeho Fabínka a pak řval jako tur, ať se letím podívat, že je tam Fabby! On ji poslal posledně mail s fotečkami syna a psali si mailíky a najednou kouká a ona pár fotek dala na web! Takže má tam Fabricius krásné fotečky..tak jukněte zde:

http://www.rumaweb.nl/ newfoundlander/index-index.htm

klikněte na NEWS IN THE PICTURE ... a je tam samý Fabricius

Jiank když klinete na ONSE REUEN (naši psi) ..tak ta fotka je tatínek Fabínka a je to NOnino v.d.dTurfhoeve a děda Ferro je tam taky ..krááásní to míšánci

to jen tak mimo koně

Jinak byla jsem s holčí venku, konečně přestalo lít a teda zrovna je zaparkovaná ve stáji s dekou na zádech, protože je totálně mokrá, jakoby ji z vany vytáhl a kouřilo se z ní jak z parníku
Ne, nebojte se, neuhnala jsem ji Já! Uhnala sama sebe se .
No fákt! Jako blázen kůň. Evi..víš jak se fotilo se Zuzkou, že jsme hrály s Usou na schovku koulem lesa..no tak zase jsme si hrály. Byla nabouchaná a chtěla blbnout a hrát si a honit se. tak jsme si hrály na honěnou, tryskala po loukách jak blázen, vyhazovala. Já se ji schovávala do olšiny do křoví a ona dělala dostihy podél olšiny tam a tase zpět. Pak mě přehlídla, tak běžela podél lesa dál jako šus, pak se asi po 200 metrech zastaví, valí oči, radaruje ušima, já zavolám a ona zařve a letí zpátky šíleným tryskem, já hupsnu do křoví, ona prolétne kolem a za pár metrů zabrzdí, funí a čeká, kde se zase objevím. A já vylítnu někde ze křoví a běžím po louce a ona jak tryskáč za mnou, skáče, vyhazuje, přiběhne ke mě poskakuje jak gumídek, funí a raduje se, že mě našla a chytila..tak se zastaví, já ji obejmu a zase jdeme dál a za chvíli se zase honíme.... no takže za půl hodinky z ní po těch tryskách lelo jak z vola
Domů šla spokojená, unavená, vylítaná, trochu se popásla lezoucí trávy, a kouřilo se z ní jak z parníku

9.3.2009 22:21
canis lupus

XXX.XXX.15.94

lucky napsal(a):
Teda ty palety nejsou špatné.

Holky..musím se pochlubit . Táta brouzdal po netu a juknul na webky chovatelky v Holandsku, jež má otce našeho Fabínka a pak řval jako tur, ať se letím podívat, že je tam Fabby! On ji poslal posledně mail s fotečkami syna a psali si mailíky a najednou kouká a ona pár fotek dala na web! Takže má tam Fabricius krásné fotečky..tak jukněte zde:

http://www.rumaweb.nl/ newfoundlander/index-index.htm

klikněte na NEWS IN THE PICTURE ... a je tam samý Fabricius

Jiank když klinete na ONSE REUEN (naši psi) ..tak ta fotka je tatínek Fabínka a je to NOnino v.d.dTurfhoeve a děda Ferro je tam taky ..krááásní to míšánci

to jen tak mimo koně

Jinak byla jsem s holčí venku, konečně přestalo lít a teda zrovna je zaparkovaná ve stáji s dekou na zádech, protože je totálně mokrá, jakoby ji z vany vytáhl a kouřilo se z ní jak z parníku
Ne, nebojte se, neuhnala jsem ji Já! Uhnala sama sebe se .
No fákt! Jako blázen kůň. Evi..víš jak se fotilo se Zuzkou, že jsme hrály s Usou na schovku koulem lesa..no tak zase jsme si hrály. Byla nabouchaná a chtěla blbnout a hrát si a honit se. tak jsme si hrály na honěnou, tryskala po loukách jak blázen, vyhazovala. Já se ji schovávala do olšiny do křoví a ona dělala dostihy podél olšiny tam a tase zpět. Pak mě přehlídla, tak běžela podél lesa dál jako šus, pak se asi po 200 metrech zastaví, valí oči, radaruje ušima, já zavolám a ona zařve a letí zpátky šíleným tryskem, já hupsnu do křoví, ona prolétne kolem a za pár metrů zabrzdí, funí a čeká, kde se zase objevím. A já vylítnu někde ze křoví a běžím po louce a ona jak tryskáč za mnou, skáče, vyhazuje, přiběhne ke mě poskakuje jak gumídek, funí a raduje se, že mě našla a chytila..tak se zastaví, já ji obejmu a zase jdeme dál a za chvíli se zase honíme.... no takže za půl hodinky z ní po těch tryskách lelo jak z vola
Domů šla spokojená, unavená, vylítaná, trochu se popásla lezoucí trávy, a kouřilo se z ní jak z parníku

Tak se opět hlásím, Toosie se dnes seznamovala s částí stáda, zátra mezi ně půjde naostro. Nohu už má dobrou. V neděli jsem ji měla poprvé na lonži, ale jen dvě minuty, protože jsme spěchaly okouknout plnokrevnou kobylku, co chce kolegyně koupit. Byla fajn, hodně veselá. Dnes jsme zase měly trenink westernového ježdění, a pak přišlo oddílové dítko, takže zas nebyl čas. Snad to stihnu zítra. Jestli mi ji nezbijí... Ale ona se snad nedá.

10.3.2009 07:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
honem založííím

Jééžíííš,Evíííí,no to mám radost,ale to máááám radoooost,téééda,super,že se na Zrzíka ozval takový majitel,že mu dá čas na pastvinách,suuuper,tohle si přeje určitě většina z nás,aby to takhle vyšlo a Vám to opravdu moc přeju,protože se koníkům opravdu věnujete.Doufám a myslím si,že pán čas od času pošle i nějákou tu fotičku!!!!Tak moc přeju Zrzíkovi hodně zdraví a elánu na pastvinách s kámošema!!!! Hurááááááááááááá!!!!
Jojo,taky se přimlouvám za smajlíky,určitě by se nic nestalo,kdyby vedení trošku zaexperimentovalo a pár těch,o který bychom si napsali,nám sem přidalo.
Haní,ta Tvoje Kula je opravdu Kula,je jí fakt kus tý kobylky.

10.3.2009 07:47
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lucky napsal(a):
honem založííím

bré ránko, kurnik, mě dneska čeká tolik věcí a v práci musím být dlouho..potřebuju si koupit ortézu, zajít na poštu, nakoupit...a pak nahoru za chacharama...
jo a snad první pozitivum, ve čtvrtek nebo pátek bychom měli rentgenovat:)

10.3.2009 07:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééžíííš,Evíííí,no to mám radost,ale to máááám radoooost,téééda,super,že se na Zrzíka ozval takový majitel,že mu dá čas na pastvinách,suuuper,tohle si přeje určitě většina z nás,aby to takhle vyšlo a Vám to opravdu moc přeju,protože se koníkům opravdu věnujete.Doufám a myslím si,že pán čas od času pošle i nějákou tu fotičku!!!!Tak moc přeju Zrzíkovi hodně zdraví a elánu na pastvinách s kámošema!!!! Hurááááááááááááá!!!!
Jojo,taky se přimlouvám za smajlíky,určitě by se nic nestalo,kdyby vedení trošku zaexperimentovalo a pár těch,o který bychom si napsali,nám sem přidalo.
Haní,ta Tvoje Kula je opravdu Kula,je jí fakt kus tý kobylky.

Jo,Ivčí,to znám s tím senem,taky mě to vždycky deptalo,když jsme ještě neměli ty klece,tak jsem musela dávat hromádky a první,co bylo,že ti koně se do toho vyčůrali a pak už to samozřejmě nežrali a čuměli,co dostanou jinýho,no to mě vždycky omejvali u toho,to může dělat jen někdo,kdo má seno svoje vlastní,má ho mraky a nekupuje ho,já půlku vždycky kupuju a je to dost drahý na to,aby do toho čůrali a já to pak vyhodila do hnoje,tak jsem pořídila klece a mám svatej pokoj!!!!

10.3.2009 07:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
bré ránko, kurnik, mě dneska čeká tolik věcí a v práci musím být dlouho..potřebuju si koupit ortézu, zajít na poštu, nakoupit...a pak nahoru za chacharama...
jo a snad první pozitivum, ve čtvrtek nebo pátek bychom měli rentgenovat:)

Čau Janí,tak to jsem moc zvědavá,jak dopadnete,budu držet všecičky palečky a drápičky a kopýtka,aby to bylo jen něco,co půjde odstranit dobře a Kerka zase bude fit!!!!

10.3.2009 08:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Čau Janí,tak to jsem moc zvědavá,jak dopadnete,budu držet všecičky palečky a drápičky a kopýtka,aby to bylo jen něco,co půjde odstranit dobře a Kerka zase bude fit!!!!

Markét,ona se třeba sama nedá,ale má šanci se ubránit jednomu,dvěma koním,ale když po ní půjde celý stádo,jako že klidně jít může,protože většina stáda začne dělat to,co udělá jeho šéf-že napadne nově příchozí,tak raději bych ještě počkala,našemu Pierotovi to trvá minimálně 14 dní,než vezme koně,který po celou tu dobu musí bát ve vedlejší ohradě,za svého,jinak kdyby se tam dostal dřív,než Pierot sám uzná za vhodný,že už mu nic neudělá,zabil by ho,a to opravdu doslova a do písmene,pokud by koník neprotrhal pásky,jako to musela udělat i Moruše,když on jí honil.Ale zase pokud máte dost velký výběh,aspoň ty 3 ha,tak kobča má kam prchnout,hlasvně aby jí nenatlačili někam do rohu,to oni taky zuměj,pacholci,a tam by jí ztloukli.
Ale třeba už jí 14 dní máte,že jooo?

10.3.2009 08:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Markét,ona se třeba sama nedá,ale má šanci se ubránit jednomu,dvěma koním,ale když po ní půjde celý stádo,jako že klidně jít může,protože většina stáda začne dělat to,co udělá jeho šéf-že napadne nově příchozí,tak raději bych ještě počkala,našemu Pierotovi to trvá minimálně 14 dní,než vezme koně,který po celou tu dobu musí bát ve vedlejší ohradě,za svého,jinak kdyby se tam dostal dřív,než Pierot sám uzná za vhodný,že už mu nic neudělá,zabil by ho,a to opravdu doslova a do písmene,pokud by koník neprotrhal pásky,jako to musela udělat i Moruše,když on jí honil.Ale zase pokud máte dost velký výběh,aspoň ty 3 ha,tak kobča má kam prchnout,hlasvně aby jí nenatlačili někam do rohu,to oni taky zuměj,pacholci,a tam by jí ztloukli.
Ale třeba už jí 14 dní máte,že jooo?

Jéžíš,píšu jako blb,prosím,omluvte chyby.

10.3.2009 08:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéžíš,píšu jako blb,prosím,omluvte chyby.

Dobré ráno a dobrou chuť.

10.3.2009 08:35
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Dobré ráno a dobrou chuť.

no fuj... teda kde jsi to vzala?

10.3.2009 08:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
no fuj... teda kde jsi to vzala?

To mi přišlo z netu,zrovna jako tohle.

10.3.2009 08:41
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
To mi přišlo z netu,zrovna jako tohle.

10.3.2009 11:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
honem založííím

Koza má chudinka srajděru,no jo,Jaruška jí včera dala asi 5 jablek,tož koza je schroustala,ale asi na ně nebyla moc zvyklá,že se takhle zašvihla.Snad se to upraví,dala jsem jí tam ovísek a trošíčku ječnýho šrotu.
A má novej obojek,na psy,hihi,abych jí nemušela tahat za ty parohy pořád.A už se bojí evidentně míň,je to šikulka.

10.3.2009 11:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Koza má chudinka srajděru,no jo,Jaruška jí včera dala asi 5 jablek,tož koza je schroustala,ale asi na ně nebyla moc zvyklá,že se takhle zašvihla.Snad se to upraví,dala jsem jí tam ovísek a trošíčku ječnýho šrotu.
A má novej obojek,na psy,hihi,abych jí nemušela tahat za ty parohy pořád.A už se bojí evidentně míň,je to šikulka.

Kůzle na víně,to můžou sežrat klidně celý,oni tohle tvrdý nesežerou,ale jak se to začne zelenit,tak se do toho dají.Tady ty oranžový provazy,to je houpačka,tak se těším,až to kůzlata objevěj.

10.3.2009 11:56
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

No vidíš. Usa je u poníka, tak spolu taky prohnali kozenky. Já jedu teď do města, takže doufám, že nebude lít, aby moc nezmokli..kdyžtak se vykoupou

10.3.2009 11:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kůzle na víně,to můžou sežrat klidně celý,oni tohle tvrdý nesežerou,ale jak se to začne zelenit,tak se do toho dají.Tady ty oranžový provazy,to je houpačka,tak se těším,až to kůzlata objevěj.

Bobíšek zase nezklamal.

10.3.2009 11:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No vidíš. Usa je u poníka, tak spolu taky prohnali kozenky. Já jedu teď do města, takže doufám, že nebude lít, aby moc nezmokli..kdyžtak se vykoupou

No tady snad lít nebude,ale straaašně to fučí a je to táák strašně ledový...

10.3.2009 11:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No tady snad lít nebude,ale straaašně to fučí a je to táák strašně ledový...

Má bahno na hlavě a jazyk na vestě,ale je spokojenej.

10.3.2009 12:01
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

do hááááje zelenýho!!!! už chčije! já se na to vykašlu! No musí tam zůstat, nedá se nic dělat, teď rpo ni nepůjdu, do města muším..tak se schová k lesu, nebo zmokne

lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
do hááááje zelenýho!!!! už chčije! já se na to vykašlu! No musí tam zůstat, nedá se nic dělat, teď rpo ni nepůjdu, do města muším..tak se schová k lesu, nebo zmokne

slejvák jak prase

jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Pro tohle tam opravdu stojí za to stát a klepat se jak ratlík.

10.3.2009 12:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pro tohle tam opravdu stojí za to stát a klepat se jak ratlík.

Hmm,to je blbý,a přístřešek tam nemá,co???Je dost zima.

10.3.2009 12:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hmm,to je blbý,a přístřešek tam nemá,co???Je dost zima.

Ještě poslední.

10.3.2009 12:13
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Ještě poslední.

Nemá, ale mají zadní část pod lesem, jsou tam stromy..až na to, že nyní holé, že...
No už svítí slunko, ale kape..no holt se holka umyje

10.3.2009 12:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Nemá, ale mají zadní část pod lesem, jsou tam stromy..až na to, že nyní holé, že...
No už svítí slunko, ale kape..no holt se holka umyje

No joo,vona je furt špinavá...

10.3.2009 12:32
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No joo,vona je furt špinavá...

no jo..teď bude tuplovaně
No nic..já musím letět

10.3.2009 13:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
honem založííím

Pá a nepřeraž se!!!!
Sakra,počítala jsem,že mi na Kladně vezmou granule z Běstovic,oni si tam pro ně jezděj,ale ještě nebyli a paní psala,že pojedou kdoví kdy,a mě už docházej,to jsou fakt starosti s tím,tak budu muset do Equiservisu,no,to mám radost,tam dostat Oldu,to zas bude něco.

10.3.2009 20:09
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Pá a nepřeraž se!!!!
Sakra,počítala jsem,že mi na Kladně vezmou granule z Běstovic,oni si tam pro ně jezděj,ale ještě nebyli a paní psala,že pojedou kdoví kdy,a mě už docházej,to jsou fakt starosti s tím,tak budu muset do Equiservisu,no,to mám radost,tam dostat Oldu,to zas bude něco.

na tohle jukněte..to video...roozkošné!!!!!!

http://www.miniaturehorse.fi /index2.php?pageid=6&lang=en

10.3.2009 20:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
ať máme kde kecat
Ten liják mi leze na nervy..jsem se najedla a jdu zase makačenko
Lama super, co? Ona umí takové kraviny..dělá je pořád

Jéžíš,to je bobina mrňavá,voni to nosej v náručí!!!!

10.3.2009 20:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
na tohle jukněte..to video...roozkošné!!!!!!

http://www.miniaturehorse.fi /index2.php?pageid=6&lang=en

Jé,vono mi to uteklo nahóru ten ksicht!!!!
Tak ho sem dám znova.

10.3.2009 20:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jé,vono mi to uteklo nahóru ten ksicht!!!!
Tak ho sem dám znova.

Hůůůůůůůůů.

10.3.2009 20:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hůůůůůůůůů.

Ještě jedna sůva a jdu sebou praštit k Ordinaci,dobrou noc!!!

10.3.2009 20:56
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Ještě jedna sůva a jdu sebou praštit k Ordinaci,dobrou noc!!!

Hele, Jaru, mám dotaz...nechala jsem tu svoju kobylu vyšetřit u psychiatra? ..vypadá totiž fakt dost jako mentoš

11.3.2009 07:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Hele, Jaru, mám dotaz...nechala jsem tu svoju kobylu vyšetřit u psychiatra? ..vypadá totiž fakt dost jako mentoš

Jéé,no téééda,počkejj,já jí to povím a až sem někdy přijedeš,tak Tě kousne do zadku!!!! A nebude s Tebou mluvit!
Tý brďo,zase to všechno v noci zmoklo,já se picnu,ona je ta vláha potřeba,to jo,ale proč teda není sníh a nedrží se celou zimu ,ale takhle skoro každej den prší...

11.3.2009 08:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,no téééda,počkejj,já jí to povím a až sem někdy přijedeš,tak Tě kousne do zadku!!!! A nebude s Tebou mluvit!
Tý brďo,zase to všechno v noci zmoklo,já se picnu,ona je ta vláha potřeba,to jo,ale proč teda není sníh a nedrží se celou zimu ,ale takhle skoro každej den prší...

Jéé,Soníí,helééé,ten by se mi lííííbil!!!!!!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 3179428/Prodam.php

11.3.2009 08:59
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jéé,Soníí,helééé,ten by se mi lííííbil!!!!!!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 3179428/Prodam.php

Hihi, sranda muší býť...já teda nevím co s ní děláš, že se pořád tak ksichtí

11.3.2009 09:00
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Hihi, sranda muší býť...já teda nevím co s ní děláš, že se pořád tak ksichtí

Jinak tady taky jen chčije a chčije..nevím kdy zajedu napytlovat ty hobliny, Usa už má ve stáji málo..děs.

11.3.2009 09:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Jinak tady taky jen chčije a chčije..nevím kdy zajedu napytlovat ty hobliny, Usa už má ve stáji málo..děs.

Však já vím,já se jí taky pořád řehtám,ona je prostě taková,pořád s tou papulou cosi vyrábí.
No,tady už sice nepérší,ale je mokro všude,už to bylo tak kráásně vyschlý a zase je to humáč.

11.3.2009 09:30
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Však já vím,já se jí taky pořád řehtám,ona je prostě taková,pořád s tou papulou cosi vyrábí.
No,tady už sice nepérší,ale je mokro všude,už to bylo tak kráásně vyschlý a zase je to humáč.

Tady to vypadá na chcaní celý den. Usa už je otrávená. Včera řádně u Čipa zvládla lijáky i kroupy

11.3.2009 10:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Tady to vypadá na chcaní celý den. Usa už je otrávená. Včera řádně u Čipa zvládla lijáky i kroupy

To je šikovná,Moruše se mi jednou dost klepala,když zmokla a byla takováhle zima,páč už skoro měla vyměněnou srst,tak promokla durch a pak jí byla kosa.Ale to bylo něják krátce potom,co sem přišla.
Šošonek se taky dobře ksichtil.

11.3.2009 10:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
honem založííím

Sice jsme přístřešek asi 6 let neměli,ale já ho pořád chtěla a jsem za něj ráda,přece jen se jdou koníci schovat,když prší a nebo hlavně v létě před sluníčkem.
Quuenuše se taky pořád křenila.

11.3.2009 10:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Sice jsme přístřešek asi 6 let neměli,ale já ho pořád chtěla a jsem za něj ráda,přece jen se jdou koníci schovat,když prší a nebo hlavně v létě před sluníčkem.
Quuenuše se taky pořád křenila.

11.3.2009 10:22
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
To je šikovná,Moruše se mi jednou dost klepala,když zmokla a byla takováhle zima,páč už skoro měla vyměněnou srst,tak promokla durch a pak jí byla kosa.Ale to bylo něják krátce potom,co sem přišla.
Šošonek se taky dobře ksichtil.

No já to nemám moc ráda, když mi koník tak promokne. Mám pak strach, že nastydne

11.3.2009 10:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No,právě já taky neměla dobrej pocit,když tam stála a třepala se jako osika,taky jsem měla strach,že nastydne,byla fakt hrozná zima a tady to fučí ještě do toho,tak jsem jí tenkrát taky zavřela,vyvíchovala a pustila,až když byla suchá,ale od tý doby se to nestalo.
Uuuuž aby zase měla letní srst.

11.3.2009 10:25
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):

ahoj holky, jenom zdravím...valím na poradu, takže ke koním se dostanu pěkně pozdě..nicméně v tomhle hnusu se dá stejně leda poklidit, pokrmit a pomuckat a hurát na kole domů a dneska pěšky..to bude úžasných 5 km v tom hnusu....

11.3.2009 10:28
lucky

XXX.XXX.230.77

kukinatost napsal(a):
ahoj holky, jenom zdravím...valím na poradu, takže ke koním se dostanu pěkně pozdě..nicméně v tomhle hnusu se dá stejně leda poklidit, pokrmit a pomuckat a hurát na kole domů a dneska pěšky..to bude úžasných 5 km v tom hnusu....

no ten hnus je hnusácký. Usa jen stojí a futruje seno..pořád jen jí a spí

11.3.2009 10:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):

Ahoj Janí,no,to Ti teda nezávidím,ale zase tam mají koníci ráj,viď,ticho,klídeček,žádný dálnice,jéé,já bych klidně chodila 5 km,kdyby mohli být koníci někde jinde,než zrovna tady,je to sice někdy hnusný v tom bahně,to je fakt,ale aspoň bych shodila vždycky nějáký ten špek,já bych potřebovala takhle chodit ke koním né 5,ale 10 těch kiláků,hihi,jak je má člověk u baráku,tak je to málo vydaný energie.
Jaruška menší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík