Ahoj, prošla jsem si tu spousty a spousty diskusí o ryzáčcích ale nenašla jsem co bych potřebovala..Chci prďolku začít ladit do nějaké barvy..Vyhrává to námořní modř..Ale možná by mohl být i jiný odstín nebo tak..Potřebovala bych nějaké fotečky na koni pro představu.. Děkuji moc...
mili
napsal(a):
Ahoj, prošla jsem si tu spousty a spousty diskusí o ryzáčcích ale nenašla jsem co bych potřebovala..Chci prďolku začít ladit do nějaké barvy..Vyhrává to námořní modř..Ale možná by mohl být i jiný odstín nebo tak..Potřebovala bych nějaké fotečky na koni pro představu.. Děkuji moc...
Tak já jsem jednou dávala na svojí rezavou kobylku modrou ohlávku a řekla bych, že jí to i docela slušelo, ale samozřejmě co člověk to jiný názor
vargo
napsal(a):
Tak já jsem jednou dávala na svojí rezavou kobylku modrou ohlávku a řekla bych, že jí to i docela slušelo, ale samozřejmě co člověk to jiný názor
stalonek
napsal(a):
můj krasavec je ryzoň a je do světle modrééé
tady s námořní modří nánosníkem..
mě si nevšímejte,debil 4ever.. rok 2007 fotka :D:D
stalonek
napsal(a):
myslím, že modrá, ač ji moc nemusím, ryzákům fakt sekne..já jsem si pořídila modrou odpocku a dokonce jsem pak náhodou dostala (koupila) i modrorůžovou termodeku a půjčenou jsem měla bederku, vložím fota...
jenysimons
napsal(a):
myslím, že modrá, ač ji moc nemusím, ryzákům fakt sekne..já jsem si pořídila modrou odpocku a dokonce jsem pak náhodou dostala (koupila) i modrorůžovou termodeku a půjčenou jsem měla bederku, vložím fota...
odpocka
stalonek
napsal(a):
Já právě mám zatím jen ohlávku...Ale tak na takovém prckovi, co má ještě k tomu chlupy jak zimní medvěd se to těžko poznává...
stalonek
napsal(a):
mili
napsal(a):
Já právě mám zatím jen ohlávku...Ale tak na takovém prckovi, co má ještě k tomu chlupy jak zimní medvěd se to těžko poznává...
já jsem si pořídila i modrou přepravní odhlávku podloženou beránkem a když na sobě valach má tu ohlávku a třebas tu termodeku, moc mu to sluší...
mimochodem Banymu ta modrá sekne jako blázen...
jenysimons
napsal(a):
já jsem si pořídila i modrou přepravní odhlávku podloženou beránkem a když na sobě valach má tu ohlávku a třebas tu termodeku, moc mu to sluší...
mimochodem Banymu ta modrá sekne jako blázen...
Děkujeme... Jednou jsem viděla inzerát a byla tam ta fotka co jsem ji dala jako první..A zbláznila jsme se do toho..U Hauzra rychle koupila ohlávku..Ale teď jsem tepr začala uvažovat...
mili
napsal(a):
Děkujeme... Jednou jsem viděla inzerát a byla tam ta fotka co jsem ji dala jako první..A zbláznila jsme se do toho..U Hauzra rychle koupila ohlávku..Ale teď jsem tepr začala uvažovat...
není nad čím, modrá se k ryzákovi vážně hodí a upřímně, ta sada je moooc pěkná modrá..takováhle sytá by mi asi taky nevadila...
mili
napsal(a):
my máme modrou uzdečku,podsedlovku a bičík...král.modrá je super..
bonzelka
napsal(a):
Ahoj,tak já se taky přidám,máme námořnickou modrou
bonzelka
napsal(a):
No teda holky přesvědčujete mě čím dál víc, že ta král.modrá nemá konkurenci..Ti koníci v ní jsou úplně jiní..(Nic proti ostatním..Proti gustu žádný d....Že!?) Ale ta tmavší-král.modrá je bomba...
BONZELKO nemáš fotečku celého sladěného koníka?
mili
napsal(a):
No teda holky přesvědčujete mě čím dál víc, že ta král.modrá nemá konkurenci..Ti koníci v ní jsou úplně jiní..(Nic proti ostatním..Proti gustu žádný d....Že!?) Ale ta tmavší-král.modrá je bomba...
BONZELKO nemáš fotečku celého sladěného koníka?
ahojky,bohužel nemám,ale našla jsem jednu fotečku,kde máme teda modrou dečku,ale je ještě o odstín tmavší.Já ti to ale co nejdřív nafotim i s tou klál.modrou dečkou:-)
bonzelka
napsal(a):
ahojky,bohužel nemám,ale našla jsem jednu fotečku,kde máme teda modrou dečku,ale je ještě o odstín tmavší.Já ti to ale co nejdřív nafotim i s tou klál.modrou dečkou:-)
..
mili
napsal(a):
Jééé plnokrevnej arábek..No to je boží!!! Úchvatný plemeno, bohužel na můj vkus jsou malí..Ale jináč nádhera...
jj jsou to mrňouskové,ale já chtěla malýho koně..víc si s nim rozumim a na velkýho bych neměla už asi sílu:-) měla sem ČT a docela sem o sebe už měla strach když sem na něm jezdila..
bonzelka
napsal(a):
nebo taky ryzáčkum sluší bílá
a nebo šedá a třeba taky vínová...
mili
napsal(a):
My máme taky modrou, a myslím, že sluší...
kacik
napsal(a):
My máme taky modrou, a myslím, že sluší...
A ještě jedna
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
marketka
napsal(a):
Nelekni se, ale viděla jsem nedávno na haflingovi růžovou podsedlovku a vypadalo to moc hezky.
Růžovou na koně nikdy nedám i kdyby mu slušela sebevíc, tu barvu úplně nesnášim pokud to není v kombinaci s šedou kde šedá musí převažovat, tak nikdy. Maximálně starorůžovou, ale růžovou nikdy
kacik
napsal(a):
A ještě jedna
Jjjj sluší!!! Půjdeme do ní s Baňouchem..Jsem teď pár dní na návštěvě u rodičů a už mám po Banym strašný absťák!!! Doufám že tam beze mě nevylínal...