Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

buggyna

11.3.2009 09:38
buggyna

XXX.XXX.81.124

Založím nové
jj , jen setřu a nasedlám a hurá jedéém

sadzi saj

11.3.2009 09:57
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Založím nové

Tak písni Klárce o s........... a je to

Jj, myslela jsem si to, tak jsem včera setřela a jela , tak jsem si to pamatovala dobře

buggyna

11.3.2009 10:01
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

Jj, myslela jsem si to, tak jsem včera setřela a jela , tak jsem si to pamatovala dobře

dyť jo, když dobře nasedláš,a nemáš tam obrácené chlupy, pohoda jazz

buggyna

11.3.2009 10:03
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

tak už zase spolujezdkyni nemám

sadzi saj

11.3.2009 10:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak už zase spolujezdkyni nemám

Ježiš jak to?? To to teda vzdala brzo po jedné jízdě

buggyna

11.3.2009 10:27
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Ježiš jak to?? To to teda vzdala brzo po jedné jízdě

ti to přepošlu...

sadzi saj

11.3.2009 10:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ti to přepošlu...

Jj, oki

Tak koukám, že se na nás už kuká i sluníčko, ale určo, až vystrčím nos z práce, začne pršet jako včera

buggyna

11.3.2009 10:37
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, oki

Tak koukám, že se na nás už kuká i sluníčko, ale určo, až vystrčím nos z práce, začne pršet jako včera

jj, když sedim doma a pak jdu do školy tak je krásně

už aby byl květen-červen. I když ten červen bez zkouškovýho

sadzi saj

11.3.2009 11:20
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jj, když sedim doma a pak jdu do školy tak je krásně

už aby byl květen-červen. I když ten červen bez zkouškovýho

Ono zase budou mouchy a hovada, takže si nevyberem

buggyna

11.3.2009 11:21
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Ono zase budou mouchy a hovada, takže si nevyberem

u nás hovada nebyli a proti mouchám máme silný repelent
normálně ti přemejšlim,že si půjčím prachy,a normálně koupím sedlo nový

sadzi saj

11.3.2009 11:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
u nás hovada nebyli a proti mouchám máme silný repelent
normálně ti přemejšlim,že si půjčím prachy,a normálně koupím sedlo nový

No ono to je docela na palici, pač ty trojky žádný v inzerci vůbec nejsou

buggyna

11.3.2009 12:24
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Založím nové

Tak mi ujel bus do školy no nic, odpoledne tedy pofrčim za Brambuškou,a opět půjdeme na lonž

sadzi saj

11.3.2009 13:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Tak mi ujel bus do školy no nic, odpoledne tedy pofrčim za Brambuškou,a opět půjdeme na lonž

Tak aspoň užiješ slunečný den s Bramborou

buggyna

11.3.2009 13:46
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak aspoň užiješ slunečný den s Bramborou

no už se zas hnusně

buggyna

11.3.2009 13:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
no už se zas hnusně

no nic,jedu zmoknout ke koni

sadzi saj

11.3.2009 14:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no nic,jedu zmoknout ke koni

Hele, já včera vylezla z práce a co myslíš, začlo pršet, ale prostě jsem neodolala a stejně razili ven i v dešti, asi jsem holt blázen

buggyna

12.3.2009 08:42
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Založím nové

Sem tu na skok,jen pozdravit
letím do Prahy na jednu přednášku,a pak zas zpět

sadzi saj

12.3.2009 09:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Sem tu na skok,jen pozdravit
letím do Prahy na jednu přednášku,a pak zas zpět

Jů spící Brambora

Hm, tak to se teda vyplatí, tohle jsem nesnášela, když jsme to tak měli taky na střední jako dobu volno a čekat na jednu hodinu apod.

Cože se to u Vás včera dělo, kroupy?? Já chytla nakonec dobrý počasí, razili jsme na jízdárnu a super, krásně už si sama snižuje hlavu na rovných liniích i na kruhu, ale abych to neměla tak jednoduchý, tak byla extrémně citlivá na holeně a když jsem po ní chtěla pracovní klus čekala, že se bude cválat, ale nakonec jsme se domluvili a super

buggyna

12.3.2009 12:30
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jů spící Brambora

Hm, tak to se teda vyplatí, tohle jsem nesnášela, když jsme to tak měli taky na střední jako dobu volno a čekat na jednu hodinu apod.

Cože se to u Vás včera dělo, kroupy?? Já chytla nakonec dobrý počasí, razili jsme na jízdárnu a super, krásně už si sama snižuje hlavu na rovných liniích i na kruhu, ale abych to neměla tak jednoduchý, tak byla extrémně citlivá na holeně a když jsem po ní chtěla pracovní klus čekala, že se bude cválat, ale nakonec jsme se domluvili a super

tak už sem zpět

jj,pak i když sem lonžovala,padali kroupy
jé,tady už bych pomalu nepoznala,že je to Eli...znám jen tu "starou"

12.3.2009 12:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

buggyna napsal(a):
tak už sem zpět

jj,pak i když sem lonžovala,padali kroupy
jé,tady už bych pomalu nepoznala,že je to Eli...znám jen tu "starou"

No, Andrej, taky se musím přidat, kde máš toho starého, navztekaného jelena:)))
Si pamatuju,že nám ty koně chodily obdobně - jakože s černou věcí...ale včera měla tvoje rezatica asi den:)

sadzi saj

12.3.2009 13:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

kukinatost napsal(a):
No, Andrej, taky se musím přidat, kde máš toho starého, navztekaného jelena:)))
Si pamatuju,že nám ty koně chodily obdobně - jakože s černou věcí...ale včera měla tvoje rezatica asi den:)

Holky, se snad začnu červenat, ale každopádně to potěší, to musím přiznat.

Jani naštěstí ne jenom včera, tohle je ještě, když byl sníh focený, takže už tak chodí sice po chvilkách, ale chodí, takže jsem ráda , ale vztekat se také umíme, třeba například při nacválávání na jízdárně

buggyna

12.3.2009 13:52
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Holky, se snad začnu červenat, ale každopádně to potěší, to musím přiznat.

Jani naštěstí ne jenom včera, tohle je ještě, když byl sníh focený, takže už tak chodí sice po chvilkách, ale chodí, takže jsem ráda , ale vztekat se také umíme, třeba například při nacválávání na jízdárně

něčeho moc ne? vím,že tohle dělal na tréninku kamarádce kůň u Filipa.Ptali sme se proč to udělal...prý bylo něčeho moc.Buď ruky nebo holeně.
- to jen takový postřech

já už chci taky drivit FŇUK!

sadzi saj

12.3.2009 14:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
něčeho moc ne? vím,že tohle dělal na tréninku kamarádce kůň u Filipa.Ptali sme se proč to udělal...prý bylo něčeho moc.Buď ruky nebo holeně.
- to jen takový postřech

já už chci taky drivit FŇUK!

Jj, nejspíš moc holeně, ale bohužel se mi ještě nepodařilo objevit kdy je to správně a ono , včera jsme potom i nacválávali jenom na sedovou pobídku a je pravda, že to bylo o něčem jiném, no jo, stále je se co učit a když ona je taková cíťa, tak je to potom občas těžký

buggyna

12.3.2009 15:32
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, nejspíš moc holeně, ale bohužel se mi ještě nepodařilo objevit kdy je to správně a ono , včera jsme potom i nacválávali jenom na sedovou pobídku a je pravda, že to bylo o něčem jiném, no jo, stále je se co učit a když ona je taková cíťa, tak je to potom občas těžký

já musím vymyslet,jak mě,a hlavně kobyle udělat fyzičku a trochu shodit pupek.
Napadá mě jediná možnost,ale tý bych se radši vyvarovala běhat vedle ní

sadzi saj

12.3.2009 15:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já musím vymyslet,jak mě,a hlavně kobyle udělat fyzičku a trochu shodit pupek.
Napadá mě jediná možnost,ale tý bych se radši vyvarovala běhat vedle ní

Chce to hlavně začít jezdit a terény tam máte super, hezky kopečky a makat a získáte fyzičku obě. Já teda, jak přes zimu moc nejezdila, tak když venku jsme začli víc dělat a nebo jdu na jízdárnu, tak mám občas dost, to nechci vidět při tréninku

12.3.2009 15:48
kukinatost

XXX.XXX.29.59

buggyna napsal(a):
Založím nové

No, Adi, ale ta je fakt asi nejideálnější..když si vezmu tu honičku před obsedáním, jsem pak měla formu jak sviňa...:)a čeká mě to znovu, pokud se teda operation podaří, abych dostala černocha do formy, teď hrozně opadnul ze svalů, jak už pěkných pár týdnů nic nedělá...
Jsem zrovna u našich a venku buď zběsile sněží maxi kusy, enbo padá déšť se sněhem...s tou chřipajznou mě nikdo nedonutí, abych na tu rezvaou věc sedala..:)
a vtipné je, jak oba stojí u vchodu z ohrady, jakoby chtěli snad něco naznačit o večeři a cestě do stáje..:)
Jinak Andrej, v mém případě to u kerky bylo vždycky o příliš silné holeni,...jenže na něm se nedalo jet ani v pracovním klusu, aniž by se nevztekla a nenacválaval..prostě se holení nedotýkat...pak jsem ho naštěstí schválně a záýměrně trochu otupila, abych jí vůbec mohla jen přiložit:)))

buggyna

12.3.2009 15:50
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Chce to hlavně začít jezdit a terény tam máte super, hezky kopečky a makat a získáte fyzičku obě. Já teda, jak přes zimu moc nejezdila, tak když venku jsme začli víc dělat a nebo jdu na jízdárnu, tak mám občas dost, to nechci vidět při tréninku

tak se sedle vim jak nabrat kondičku,to no problemo,ale bez sedla?

sadzi saj

12.3.2009 15:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

kukinatost napsal(a):
No, Adi, ale ta je fakt asi nejideálnější..když si vezmu tu honičku před obsedáním, jsem pak měla formu jak sviňa...:)a čeká mě to znovu, pokud se teda operation podaří, abych dostala černocha do formy, teď hrozně opadnul ze svalů, jak už pěkných pár týdnů nic nedělá...
Jsem zrovna u našich a venku buď zběsile sněží maxi kusy, enbo padá déšť se sněhem...s tou chřipajznou mě nikdo nedonutí, abych na tu rezvaou věc sedala..:)
a vtipné je, jak oba stojí u vchodu z ohrady, jakoby chtěli snad něco naznačit o večeři a cestě do stáje..:)
Jinak Andrej, v mém případě to u kerky bylo vždycky o příliš silné holeni,...jenže na něm se nedalo jet ani v pracovním klusu, aniž by se nevztekla a nenacválaval..prostě se holení nedotýkat...pak jsem ho naštěstí schválně a záýměrně trochu otupila, abych jí vůbec mohla jen přiložit:)))

Tak to my Jani naštěstí už pracovní klus zvládáme i se sníženou hlavinkou, ale musim na ní pomalu, když se vzteká a chce nebo čeká, že se bude nacválávat, tak lehký klus, až jde ok, postupně přejít do pracovního klusu a většinou je to ok, chce to prostě v klidu a pohodě

Jinak ti držím s Kerkou pěsti, četla jsem na angličákách, že má chudák nějaký zdravotní problémy

buggyna

12.3.2009 15:54
buggyna

XXX.XXX.81.124

kukinatost napsal(a):

no jo Jani,ono se to lehce řekne,ale hůř dělá
já můžu maximálně pár metříků a jen po rovince a už funim a bolí mě všechno. Zato Bramborovič má oproti mě fyzičku jako sviň

Sem jí naposled na 90 minutový vyjížďce krok-klus ani neopotila

sadzi saj

12.3.2009 15:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak se sedle vim jak nabrat kondičku,to no problemo,ale bez sedla?

To blbý sedlo a našla si už někdo něco, to je na prd takhle no

To fakt běhat vedle kobyly, s kobylou kavalety na lonži dělat, jinak fakt nevim.

buggyna

12.3.2009 16:02
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
To blbý sedlo a našla si už někdo něco, to je na prd takhle no

To fakt běhat vedle kobyly, s kobylou kavalety na lonži dělat, jinak fakt nevim.

asi ne,protože pani mi nabízí kontakta jak sviň bez jediný opěrky a možná že i moc širokýjinak super sedlo za super prachy...

tak lonž děláme na svaly,ale to nadejchání,to je můj strašák

sadzi saj

12.3.2009 16:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
asi ne,protože pani mi nabízí kontakta jak sviň bez jediný opěrky a možná že i moc širokýjinak super sedlo za super prachy...

tak lonž děláme na svaly,ale to nadejchání,to je můj strašák

A nezkoušela si kontaktovat takovou tu ženskou, jak ona se jmenovala, možná Havránková, měla nějaký bazar se sedlama a že i dojela nebo Schimak zda tam něco nemá nebo mě ještě napadlo zkusit se optat Libicha, zda nemá něco v komisi, od něj kupovala sedlo takhle snad Kačena.

buggyna

12.3.2009 16:38
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
A nezkoušela si kontaktovat takovou tu ženskou, jak ona se jmenovala, možná Havránková, měla nějaký bazar se sedlama a že i dojela nebo Schimak zda tam něco nemá nebo mě ještě napadlo zkusit se optat Libicha, zda nemá něco v komisi, od něj kupovala sedlo takhle snad Kačena.

myslíš si,že bych to neměla zčeklý?? a Libicha nevolám a neukazuju se.... víš proč,ne?

sadzi saj

12.3.2009 16:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
myslíš si,že bych to neměla zčeklý?? a Libicha nevolám a neukazuju se.... víš proč,ne?

No jasně, říkala jsem si, že to asi budeš mít všechno prolezlý, ale kdyby náhodou no jo, Libich, to je mi jasný

12.3.2009 17:21
kukinatost

XXX.XXX.29.59

buggyna napsal(a):
no jo Jani,ono se to lehce řekne,ale hůř dělá
já můžu maximálně pár metříků a jen po rovince a už funim a bolí mě všechno. Zato Bramborovič má oproti mě fyzičku jako sviň

Sem jí naposled na 90 minutový vyjížďce krok-klus ani neopotila

No, Adi, však ti říkám, že budeme funět společně..pokud se nám vše podaří, vyjde operace, tak Kerku začínám v podstatě jakoby znovu obsedat..
takže nejprve nasvalit hřbet a získat fyzičku a ohebnost ze země, občas nějaká ta lonž, ale spíše asi ty procházky náročnějším terénem, a pak postupně pomalá práce se sedlem...
zatím mi bylo sděleno, že nevypadá nijak hrozně, ale jenom já vím, v jaké formě kdyis býval...a doufám, že se mi ho tam podaří vrátit..že to vůbec teda půjde začít dělat..
nějaké letitá fotka ještě z našich začátků na udidle..

sadzi saj

13.3.2009 08:57
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

kukinatost napsal(a):
No, Adi, však ti říkám, že budeme funět společně..pokud se nám vše podaří, vyjde operace, tak Kerku začínám v podstatě jakoby znovu obsedat..
takže nejprve nasvalit hřbet a získat fyzičku a ohebnost ze země, občas nějaká ta lonž, ale spíše asi ty procházky náročnějším terénem, a pak postupně pomalá práce se sedlem...
zatím mi bylo sděleno, že nevypadá nijak hrozně, ale jenom já vím, v jaké formě kdyis býval...a doufám, že se mi ho tam podaří vrátit..že to vůbec teda půjde začít dělat..
nějaké letitá fotka ještě z našich začátků na udidle..

Čusík,

zdravím při pátku. Mě včera ještě napadlo, co se zkusit optat Šebesty jestli tam něco nemá nebo o něčem neví?? Prý byl u nás ve stáji a Ilonka si od něj zkoušela sedlo Jinak už nevím

buggyna

13.3.2009 09:55
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Čusík,

zdravím při pátku. Mě včera ještě napadlo, co se zkusit optat Šebesty jestli tam něco nemá nebo o něčem neví?? Prý byl u nás ve stáji a Ilonka si od něj zkoušela sedlo Jinak už nevím

Ahoooj!
Njn,ale je mi to takový blbý tam vběhnout,jestli neví o sedle

Jinak mi psala nějaká slečna na ježďění,tak snad to dopadne líp než minule

buggyna

13.3.2009 10:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Ahoooj!

už se to zas blíží,a já opět po půl roce úplně mimo
co a jak vlastně tedy očkujem?
1x tetanus a chřipku,a 2x herpes?
jestli ano,teď sem se dočetla,že chřipka je potřeba 2x ročně

13.3.2009 10:13
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
Založím nové

Čus Adi, tak se nám to blíží
Jsem zvědavá na to počasí ,,,
A kdy budeš chtít vyrazit ?

buggyna

13.3.2009 10:15
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
Čus Adi, tak se nám to blíží
Jsem zvědavá na to počasí ,,,
A kdy budeš chtít vyrazit ?

jj, hodila sem rýmovačku na králíky

no mě je to jedno...až se vyspíš (vyspím-e) ale tak mezi 9:30 - 10:00 ? Ale je to na tobě,přispůsobím se

13.3.2009 10:26
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
jj, hodila sem rýmovačku na králíky

no mě je to jedno...až se vyspíš (vyspím-e) ale tak mezi 9:30 - 10:00 ? Ale je to na tobě,přispůsobím se

no, tak nějak mezi by to bylo OK, snad po práci v NED porazím rovnou na chalupu ,,,
kdybych jela z PHA, tak bych asi nevstala

13.3.2009 10:26
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
no, tak nějak mezi by to bylo OK, snad po práci v NED porazím rovnou na chalupu ,,,
kdybych jela z PHA, tak bych asi nevstala

Ta rýmovačka byla dobrá

sadzi saj

13.3.2009 11:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Ahoooj!

Ženská, víš co se říká, líná huba holý neštěstí Skočila bych do krámku bo mu cinkla na mobil, možná jistější, pač v krámě vždycky není a normoš bych se zeptat, zda má komisní prodej na sedla a že scháníš takový a makový sedlo, zda by mohl pomoc či ne

Jů, no vidíš a kdy dorazí osedlat Bramboříka a co to je zač??

sadzi saj

13.3.2009 11:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
už se to zas blíží,a já opět po půl roce úplně mimo
co a jak vlastně tedy očkujem?
1x tetanus a chřipku,a 2x herpes?
jestli ano,teď sem se dočetla,že chřipka je potřeba 2x ročně

ženská

Tetanus 1x ročně, takže já ho očkuju teď

Chřipka 2x ročně plus s tím herpes virus, mě posledně taky říkal, že chřipka stačí 1x ročně, ale pokud je kůň doma a nikam nechodí, což u nás jednak se můžou měnit a přicházet koně, jezdí k nám na jízdárnu, ale hlavně určo se chci pokusit vyrazit na ty hobbíky a zdolat ZZVJ, takže styk s cizíma koňma a to je potom určo lepší 2x ročně a hlavně to schéma tak má a já ho dodržuju, takže to měnit nechci, takže chřipka a EHV na jaře a na podzim

buggyna

13.3.2009 11:05
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Ženská, víš co se říká, líná huba holý neštěstí Skočila bych do krámku bo mu cinkla na mobil, možná jistější, pač v krámě vždycky není a normoš bych se zeptat, zda má komisní prodej na sedla a že scháníš takový a makový sedlo, zda by mohl pomoc či ne

Jů, no vidíš a kdy dorazí osedlat Bramboříka a co to je zač??

no osedlat asi těžko prý začínala v Herouticích,pak jezdila ještě v Chlumci u Pulpánů.

Jinak sem teď našla Elektru, v komoře 3,asi na ní napíšu.Ale stejně...radši bych jako první sedlo chtěla skočku

sadzi saj

13.3.2009 11:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no osedlat asi těžko prý začínala v Herouticích,pak jezdila ještě v Chlumci u Pulpánů.

Jinak sem teď našla Elektru, v komoře 3,asi na ní napíšu.Ale stejně...radši bych jako první sedlo chtěla skočku

Hm, takže umí už asi jezdit, ty máš na ty jezdící koukám štěstí, tak snad hned neuteče

A koukám, že i na drezurky

buggyna

13.3.2009 11:12
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
ženská

Tetanus 1x ročně, takže já ho očkuju teď

Chřipka 2x ročně plus s tím herpes virus, mě posledně taky říkal, že chřipka stačí 1x ročně, ale pokud je kůň doma a nikam nechodí, což u nás jednak se můžou měnit a přicházet koně, jezdí k nám na jízdárnu, ale hlavně určo se chci pokusit vyrazit na ty hobbíky a zdolat ZZVJ, takže styk s cizíma koňma a to je potom určo lepší 2x ročně a hlavně to schéma tak má a já ho dodržuju, takže to měnit nechci, takže chřipka a EHV na jaře a na podzim

takže to máme dobře díkes
já jen že mě zblbo,že minule očkoval myslím tetanus a chřipku v jednom a herpes zvlášť.
Takže sem měla za to,že teď to bude jen jedna injekce,a ne zas 2.

chjoo, a nebo je hepres + chřipka v jednom? Já se vždy do toho celá zamotám

buggyna

13.3.2009 11:13
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Hm, takže umí už asi jezdit, ty máš na ty jezdící koukám štěstí, tak snad hned neuteče

A koukám, že i na drezurky

tak si ty sedla budem navzájem na závody půjčovat
já ti půjčím drezuru,a ty mě zas skočku

sadzi saj

13.3.2009 11:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ta rýmovačka byla dobrá

Jj, dohromady je chřipka a tetanus, myslím, že je to vakcína Fluekvin T, ta je obojí a pak je i jenom samotná chřipka, ale herpes myslím je vždycky zvlášť jedna vakcína

No já bych potřebovala na to přiježďování drezurku jako sůl, když si vzpomenu, když jsem jezdila v Medee, to bylo jiný nacválání apod.

buggyna

13.3.2009 11:31
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, dohromady je chřipka a tetanus, myslím, že je to vakcína Fluekvin T, ta je obojí a pak je i jenom samotná chřipka, ale herpes myslím je vždycky zvlášť jedna vakcína

No já bych potřebovala na to přiježďování drezurku jako sůl, když si vzpomenu, když jsem jezdila v Medee, to bylo jiný nacválání apod.

já bych zas na závody potřebovala skočku
a první závody plánuju na ten květen.A pokud bych teď dala 14 za elektru,na skočku nemám. Ale kdybys chtěla,občas můžu půjčit,kdybys občas půjčila skočku

buggyna

13.3.2009 11:31
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

takže tak i tak,pokaždý dostane pigára 2

buggyna

13.3.2009 11:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Založím nové

wrr!Tak Elektru my nechce poslat na zkoušku,prý si pro něj mám doject...do Plzně prý už takhle jednou přišla o sedlo i o peníze. Nechápu jak

sadzi saj

13.3.2009 12:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
wrr!Tak Elektru my nechce poslat na zkoušku,prý si pro něj mám doject...do Plzně prý už takhle jednou přišla o sedlo i o peníze. Nechápu jak

Jj, tak i tak 2 pigára

No ono by to bylo asi dost složitý, to předávání sedel apod. si nedovedu představit a hlavně, jestli jí fakt dvojka nesedí, tak je to o hubu, aby jí ty záda z těch nepadnoucích sedel nezačli třeba bolet bo něco

To taky nechápu, pač jestli poslala na dobírku, sedlo nedostaneš, pokud nezaplatíš, zaplatíš, tak prachy dostane, tak nevím, ale škoda no

buggyna

13.3.2009 12:55
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, tak i tak 2 pigára

No ono by to bylo asi dost složitý, to předávání sedel apod. si nedovedu představit a hlavně, jestli jí fakt dvojka nesedí, tak je to o hubu, aby jí ty záda z těch nepadnoucích sedel nezačli třeba bolet bo něco

To taky nechápu, pač jestli poslala na dobírku, sedlo nedostaneš, pokud nezaplatíš, zaplatíš, tak prachy dostane, tak nevím, ale škoda no

tak sem to nakonec ukecala...jestli se jí o víkendu neozve někdo kdo by si ho vzal tím způsobem že by si pro něj dojel.v pondělí mi ho pošle. Ale mám jen jeden den na zkoušku

že by si mi občas pučila Jupitera ...

sadzi saj

13.3.2009 13:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak sem to nakonec ukecala...jestli se jí o víkendu neozve někdo kdo by si ho vzal tím způsobem že by si pro něj dojel.v pondělí mi ho pošle. Ale mám jen jeden den na zkoušku

že by si mi občas pučila Jupitera ...

No tak uvidíš, zda pošle či ne a pak by jsme viděli, jde o to, že to sedlo používáme denně krom jednoho dne, takže by se to asi muselo nějak vymyslet bo nevim a teď mi tak došlo, jestli by nám vůbec Vaše trojka byla, zda by nám neležela na kohoutku

sadzi saj

15.3.2009 15:40
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
No tak uvidíš, zda pošle či ne a pak by jsme viděli, jde o to, že to sedlo používáme denně krom jednoho dne, takže by se to asi muselo nějak vymyslet bo nevim a teď mi tak došlo, jestli by nám vůbec Vaše trojka byla, zda by nám neležela na kohoutku

Čus,

tak jak je po víkendu?? Já jsem totálka, dneska kopýtka, drezurní úlohu jsem zkoušela, tak docela mazec, no máme na čem makat

Jsem viděla na eqch skočku s trojkou komorou za 11 tis., ale KT

Jé mě se nic nechce, ale hafina by šla určo ráda na prochajdu

15.3.2009 15:44
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
Založím nové

Adi, tak zítra, ju ?
Jsem zvědavá, na to počasí
Hlavně, by nechcalo !!!!!
Jedu rovnou na chalupu, tak klidně i 9:30

buggyna

15.3.2009 16:04
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
Adi, tak zítra, ju ?
Jsem zvědavá, na to počasí
Hlavně, by nechcalo !!!!!
Jedu rovnou na chalupu, tak klidně i 9:30

Ahojí,jj, počítám s tím
dobrá dobrá, zkusím zvednout své tělo z postele dříve jak v 10

Jinak je zájem i o fotky hřebce

15.3.2009 16:15
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
Ahojí,jj, počítám s tím
dobrá dobrá, zkusím zvednout své tělo z postele dříve jak v 10

Jinak je zájem i o fotky hřebce

Fááákt, toho bílého ???

15.3.2009 16:16
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Fááákt, toho bílého ???

Se už těším ,,, Jen se krapátko bojím toho počasí ,,,
Jdu to omrknout na netu

buggyna

15.3.2009 16:23
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
Fááákt, toho bílého ???

jj,toho maséra co skočí vše co mu stojí v cestě
no co sem koukala já,tak by mělo být slunečno se sem tam nějakým mráčkem

buggyna

15.3.2009 16:27
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Čus,

tak jak je po víkendu?? Já jsem totálka, dneska kopýtka, drezurní úlohu jsem zkoušela, tak docela mazec, no máme na čem makat

Jsem viděla na eqch skočku s trojkou komorou za 11 tis., ale KT

Jé mě se nic nechce, ale hafina by šla určo ráda na prochajdu

to já píšu analýzu a apelativní projev analýzu už mám,ale teď ten projev a ještě se to naučit nazpaměť a v úterý odprezentovat

sem zvědavá,jestli mi dneska napíše,že elektru prodala,nebo že mi jí posílá. S mím štěstím jí prodala

sadzi saj

15.3.2009 16:29
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

buggyna napsal(a):
to já píšu analýzu a apelativní projev analýzu už mám,ale teď ten projev a ještě se to naučit nazpaměť a v úterý odprezentovat

sem zvědavá,jestli mi dneska napíše,že elektru prodala,nebo že mi jí posílá. S mím štěstím jí prodala

Ježiš, tak to ti nezávidím

No co jsem koukala, nevím datum, ale projížděla jsem jenom víkendový inzeráty a mám pocit, že tam byla, takže asi pošle

15.3.2009 16:34
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
jj,toho maséra co skočí vše co mu stojí v cestě
no co sem koukala já,tak by mělo být slunečno se sem tam nějakým mráčkem

No, asi jako dneska, co ?
Necháme se překvapit

A u hřebce někdo bude ?
Nebo jen v ohradě ?

buggyna

15.3.2009 16:45
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
No, asi jako dneska, co ?
Necháme se překvapit

A u hřebce někdo bude ?
Nebo jen v ohradě ?

Asi ho budem brát na jízdárnu... myslivci nám přežezávají pásky u výběhu

15.3.2009 16:48
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
Asi ho budem brát na jízdárnu... myslivci nám přežezávají pásky u výběhu

NO, tak to máte hodný myslivce
To je ta jízdárna dole ?
Nebo jinde ?

buggyna

15.3.2009 16:51
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
NO, tak to máte hodný myslivce
To je ta jízdárna dole ?
Nebo jinde ?

jj,dole.Ale uvidíme vše podle situace
tak zítra v 9:30 u tebe
už se těšim jak blecha

15.3.2009 16:52
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
jj,dole.Ale uvidíme vše podle situace
tak zítra v 9:30 u tebe
už se těšim jak blecha

NO, jsem zvědavá a budu se taky těšit
Snad bude klidnější cesta

buggyna

15.3.2009 16:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
NO, jsem zvědavá a budu se taky těšit
Snad bude klidnější cesta

to určitě bude...možná nám po cestě dojde benzín

15.3.2009 16:59
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
to určitě bude...možná nám po cestě dojde benzín

Tak to je v poho

15.3.2009 16:59
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak to je v poho

Hlavně, že není ledovka

buggyna

16.3.2009 15:23
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Založím nové

Čus bus
tak Jana už teda kupujue kobylu,jo? Jakou nakonec?
My už máme nafoceno...to zas budou klásný fotečky
Zítra na poště vyzvednout sedlo

sadzi saj

16.3.2009 15:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Čus bus
tak Jana už teda kupujue kobylu,jo? Jakou nakonec?
My už máme nafoceno...to zas budou klásný fotečky
Zítra na poště vyzvednout sedlo

Zdarec,

jo jo, hádej

Jj a co počasí, vyšlo?? Tady občas i sluníčko vykouklo.

Takže poslala jo, tak to jsem zvědavá, ty jo, to musí být v tom luxus svezení

buggyna

16.3.2009 15:41
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

jo jo, hádej

Jj a co počasí, vyšlo?? Tady občas i sluníčko vykouklo.

Takže poslala jo, tak to jsem zvědavá, ty jo, to musí být v tom luxus svezení

tu hnědou?
no moc ne,ale sem tam slunko vylezlo.
Njn,možná budu mít jedno z nejlepších drezurních sedel... a nějak mě to ani nepálíradši bych skočku nebo millitary

sadzi saj

16.3.2009 15:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tu hnědou?
no moc ne,ale sem tam slunko vylezlo.
Njn,možná budu mít jedno z nejlepších drezurních sedel... a nějak mě to ani nepálíradši bych skočku nebo millitary

Jj, nakonec se rozhodla, že jo. Rezatou nechtěla určo, to jsem psala a do Brna nakonec řekla, že už nepojede a zkusí to s ní, tak jsem na to zvědavá

No je fakt, že v té skočce člověk může i přeježďovat, ale v drezurce se těžko skáče no jo ženská, když nechceš KT apod., tak se těžko něco s trojkou hledá

sadzi saj

16.3.2009 15:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Jj, nakonec se rozhodla, že jo. Rezatou nechtěla určo, to jsem psala a do Brna nakonec řekla, že už nepojede a zkusí to s ní, tak jsem na to zvědavá

No je fakt, že v té skočce člověk může i přeježďovat, ale v drezurce se těžko skáče no jo ženská, když nechceš KT apod., tak se těžko něco s trojkou hledá

Hele a kolik za ní vlastně chce?? Teď je tam Elektra s trojkou za 12.500,- Kč

buggyna

16.3.2009 15:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

tak to sem na to taky zvědavá a kdy si pro ní jede?

no to sice můžeš,ale jak v čem a určitě ne tak jak v drezuře.By mě v životě nenapadlo,že já budu mít drezuru. Tak snad to vyjde. Na skákání si budu občas půčovat millitary plnej kontakt

buggyna

16.3.2009 15:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Hele a kolik za ní vlastně chce?? Teď je tam Elektra s trojkou za 12.500,- Kč

já vim,už mě o ní Luci taky informovala tadyta co už je na cestě je za 13

sadzi saj

16.3.2009 16:06
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak to sem na to taky zvědavá a kdy si pro ní jede?

no to sice můžeš,ale jak v čem a určitě ne tak jak v drezuře.By mě v životě nenapadlo,že já budu mít drezuru. Tak snad to vyjde. Na skákání si budu občas půčovat millitary plnej kontakt

O víkendu pro ni jedou no já doufám, že si holky sednou

Hele, máš na rašpli i rukojeť nebo není třeba??

To jo, ale kdyby měl mít každý to a to, tak by se z toho asi většina lidí zbláznila Takže ti půjčí Meg jo??

sadzi saj

16.3.2009 16:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já vim,už mě o ní Luci taky informovala tadyta co už je na cestě je za 13

Tak ta pětistovka, to ještě jde

buggyna

16.3.2009 16:11
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
O víkendu pro ni jedou no já doufám, že si holky sednou

Hele, máš na rašpli i rukojeť nebo není třeba??

To jo, ale kdyby měl mít každý to a to, tak by se z toho asi většina lidí zbláznila Takže ti půjčí Meg jo??

já jí nemám,takže nevím.Zatím mi neschází

to není její.Ale tak co mi zbývá. Holt budu muset poprosit,jestli mi ho občas půjčí.
Akorát už vidím,jak na mě na závodech budou čučet jak na zjevení

sadzi saj

16.3.2009 16:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já jí nemám,takže nevím.Zatím mi neschází

to není její.Ale tak co mi zbývá. Holt budu muset poprosit,jestli mi ho občas půjčí.
Akorát už vidím,jak na mě na závodech budou čučet jak na zjevení

No já jenom, jestli mám koupit jenom rašpli a nebo i ten kus dle mě zbytečnosti za dost peněz

Jako to military sedlo?? No jupitera záleží, kdy a na jak dlouho by si ho potřebovala a jak rychle vrátila, eventuelně zda by nám sedla drezurka

buggyna

16.3.2009 16:30
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No já jenom, jestli mám koupit jenom rašpli a nebo i ten kus dle mě zbytečnosti za dost peněz

Jako to military sedlo?? No jupitera záleží, kdy a na jak dlouho by si ho potřebovala a jak rychle vrátila, eventuelně zda by nám sedla drezurka

no to není její. Snad si ho budu moct půjčovat na skákání a na závody. Přeci jen si budu jistější,když budu závodit v tom v čem sem trénovala. A vytrénuje mě to tak, že pak ani u skočky opěrky potřebovat nebudu muset,a budu si moci koupit rovnej skokovej kontakt těch je stejně v prodeji nejvíc

sadzi saj

16.3.2009 16:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no to není její. Snad si ho budu moct půjčovat na skákání a na závody. Přeci jen si budu jistější,když budu závodit v tom v čem sem trénovala. A vytrénuje mě to tak, že pak ani u skočky opěrky potřebovat nebudu muset,a budu si moci koupit rovnej skokovej kontakt těch je stejně v prodeji nejvíc

Frčím odvést vitamíny a zaplatit ustájko a šupem dom kuchtit

sadzi saj

17.3.2009 10:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Založím nové

Zdarec,

tak co Elektra dorazila??

Včera už Oriďátko makalo vyvázané na lonži

buggyna

17.3.2009 11:20
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

tak co Elektra dorazila??

Včera už Oriďátko makalo vyvázané na lonži

ještě nedorazila ale doufám,že s ní dorazí i záručák

to víš, roček je potřeba aby byl vyvázenej na lonži, jinak by to bylo celé špatně

já mám poslední dobou chrápajícího koněcelý dny jen proleží a ani se neuhne když chce člověk projít

sadzi saj

17.3.2009 12:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ještě nedorazila ale doufám,že s ní dorazí i záručák

to víš, roček je potřeba aby byl vyvázenej na lonži, jinak by to bylo celé špatně

já mám poslední dobou chrápajícího koněcelý dny jen proleží a ani se neuhne když chce člověk projít

Tak když to klapne, tak už aspoň budete moc začít trénovat, co už si zkoušela tu úlohu??

Jé spící Brambora

No sice v červnu dvouletek, ale i tak

buggyna

17.3.2009 12:24
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak když to klapne, tak už aspoň budete moc začít trénovat, co už si zkoušela tu úlohu??

Jé spící Brambora

No sice v červnu dvouletek, ale i tak

nezkoušela nepamatuju si jí a nechci si poničit jízdárnu...je to totiž ještě pěkně mokrý jak pořád prší
a stejně jak tak slýchám,všichni si jí zajeli 3x před zkouškama

zítra přijede Martin,tak jestli chceš,můžeš se přiject kouknout

jj,chrápe poslední dobou pořád a Unky nad ní drží ochranou.... kopyto

těžkej nezájem

sadzi saj

17.3.2009 12:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
nezkoušela nepamatuju si jí a nechci si poničit jízdárnu...je to totiž ještě pěkně mokrý jak pořád prší
a stejně jak tak slýchám,všichni si jí zajeli 3x před zkouškama

zítra přijede Martin,tak jestli chceš,můžeš se přiject kouknout

jj,chrápe poslední dobou pořád a Unky nad ní drží ochranou.... kopyto

těžkej nezájem

No a to má prý zase sněžit
To nevím teda, jsem si ji zkoušela zajet a že bych se šla takhle prezentovat na ZZVJ, nevím nevím , ale třeba Vám bude stačit to zajet párkrát

Jj, no jo, zítra je středa, to nevím nevím, mám v plánu razit pod sedlo a dělat kopýtka a v kolik tam jedeš??

Tohle je roztomilá fotka

buggyna

17.3.2009 12:46
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No a to má prý zase sněžit
To nevím teda, jsem si ji zkoušela zajet a že bych se šla takhle prezentovat na ZZVJ, nevím nevím , ale třeba Vám bude stačit to zajet párkrát

Jj, no jo, zítra je středa, to nevím nevím, mám v plánu razit pod sedlo a dělat kopýtka a v kolik tam jedeš??

Tohle je roztomilá fotka

tam ale přece nejde o to,jestli ti kůň z kroku rovnou vykluše nebo jestli udělá kro k na víc.Tam jde o to,jestli umíš používat pomůcky a vést koně + sem tam dobrej pevnej sed (ale o tom pochybuju když to tak na kolbištích vídám).Nejposuzuje se kůň,ale jezdec

já tam pojedu dřív,protože ještě budu zkoušet sedlo.V kolik dorazí on ještě nevím...mám mu zavolat zítra dopoledne.

jj,moje slečna pilinka
...a budeme se válet...

sadzi saj

17.3.2009 12:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tam ale přece nejde o to,jestli ti kůň z kroku rovnou vykluše nebo jestli udělá kro k na víc.Tam jde o to,jestli umíš používat pomůcky a vést koně + sem tam dobrej pevnej sed (ale o tom pochybuju když to tak na kolbištích vídám).Nejposuzuje se kůň,ale jezdec

já tam pojedu dřív,protože ještě budu zkoušet sedlo.V kolik dorazí on ještě nevím...mám mu zavolat zítra dopoledne.

jj,moje slečna pilinka
...a budeme se válet...

No i tak, jsem zvědavá, no abych už si nahlásila volno, abych fakt mohla jít, co uvidím na těch ZZVJ, chci tam jít určo na kukačku , abych viděla, co mě čeká a co se tam dá vidět

Jj, aha, tak uvidíme, co ti řekne zítra za čas, jenom škoda, že jedeš už dřív

Dobrá kreace

buggyna

17.3.2009 12:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No i tak, jsem zvědavá, no abych už si nahlásila volno, abych fakt mohla jít, co uvidím na těch ZZVJ, chci tam jít určo na kukačku , abych viděla, co mě čeká a co se tam dá vidět

Jj, aha, tak uvidíme, co ti řekne zítra za čas, jenom škoda, že jedeš už dřív

Dobrá kreace

tak nejdřív se to chce přihlásit do sdružení,pak nahlásit jestli mají volno...
jinak se ráda půjdu kouknout s tebou

jj,ale musím jí do zítra dát vědět jestli ho beru nebo ne.A potom bych to asi nestíhala...no uvidim.Třeba mi řekne že má čas už od 16:00ale radši bych později,pže ještě musim ze školy na úřad

a mám i mázlou vstávací

buggyna

17.3.2009 13:01
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
tak nejdřív se to chce přihlásit do sdružení,pak nahlásit jestli mají volno...
jinak se ráda půjdu kouknout s tebou

jj,ale musím jí do zítra dát vědět jestli ho beru nebo ne.A potom bych to asi nestíhala...no uvidim.Třeba mi řekne že má čas už od 16:00ale radši bych později,pže ještě musim ze školy na úřad

a mám i mázlou vstávací

a když to nejde v leže,jde to i ve stoje

sadzi saj

17.3.2009 13:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
a když to nejde v leže,jde to i ve stoje

No jsem zvědavá, jaký chytnu termín

První jsou 16.4., tak to bych šla ráda juknout

Jo jasně, se sedlem chápu

Ježiš, nechápu, proč každý píše Elisabeth, když je to Elisabet

Ty jo, na podzim jsme měli šílený panděro

buggyna

17.3.2009 13:39
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No jsem zvědavá, jaký chytnu termín

První jsou 16.4., tak to bych šla ráda juknout

Jo jasně, se sedlem chápu

Ježiš, nechápu, proč každý píše Elisabeth, když je to Elisabet

Ty jo, na podzim jsme měli šílený panděro

a kde to kde píše?
už máte menší jo?pozoruješ to na ní?
my v zimě taky měli pořádnej...teď už je to lepší,ale stejně chci aby tam měla svaly

já chci ject v tom květnu...pak mám v červnu zkouškový,a v létě se mi to dělat nechce.Na podzim taky ne,pže kdybych nějakou část neudělala,ráda bych jí dělala právě na podzim

tady sme vypadaly šíleně...to bylo po přechodu do stáda

buggyna

17.3.2009 13:52
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Založím nové

tak sedlo tady pořád není už vidim,jak zítra ráno až budu ve škole,mi příjde lísteček na poštu a tam mi řeknou,že až odpoledne... wrrr! Já je nesnášim

sadzi saj

17.3.2009 14:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
a kde to kde píše?
už máte menší jo?pozoruješ to na ní?
my v zimě taky měli pořádnej...teď už je to lepší,ale stejně chci aby tam měla svaly

já chci ject v tom květnu...pak mám v červnu zkouškový,a v létě se mi to dělat nechce.Na podzim taky ne,pže kdybych nějakou část neudělala,ráda bych jí dělala právě na podzim

tady sme vypadaly šíleně...to bylo po přechodu do stáda

Všichni prostě s H

Teda no já nevim, já ji sice vidím skoro denně, ale troufám si říct, že se nám to obří břicho podařilo trochu schodit a že už ho tak velký nemá a i podle fotek, co jsem porovnávali teď ty v zimě a ty focený na podzim a dokonce i Lucky mi ji chválila

No já uvidím kdy, až začneme skákat a jak nám půjde či nepůjde úloha, co vypadne z Romany a na květen už bych se pomalu měla hlásit no uvidím, až dorazí Katka, jaký si představuje termín, že by jsme mohli zvládnout a taky chci předtím odjet nějaké hobbíky

sadzi saj

17.3.2009 14:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak sedlo tady pořád není už vidim,jak zítra ráno až budu ve škole,mi příjde lísteček na poštu a tam mi řeknou,že až odpoledne... wrrr! Já je nesnášim

No se bohužel obávám, že jestli ho včera poslala, tak to dneska dorazilo na poštu a zítra k tobě

buggyna

17.3.2009 14:16
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Všichni prostě s H

Teda no já nevim, já ji sice vidím skoro denně, ale troufám si říct, že se nám to obří břicho podařilo trochu schodit a že už ho tak velký nemá a i podle fotek, co jsem porovnávali teď ty v zimě a ty focený na podzim a dokonce i Lucky mi ji chválila

No já uvidím kdy, až začneme skákat a jak nám půjde či nepůjde úloha, co vypadne z Romany a na květen už bych se pomalu měla hlásit no uvidím, až dorazí Katka, jaký si představuje termín, že by jsme mohli zvládnout a taky chci předtím odjet nějaké hobbíky

njn, když zbytečně nedostává řepu, je to hned znát

parkur já teda moc neřeším...pokud nebude dělat pindu,že zrovna tahle blenda se jí nelíbí,tak no problemo.Největší problém vidím v testech.Mám mezery v tabulkových pravidlech

buggyna

17.3.2009 14:22
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No se bohužel obávám, že jestli ho včera poslala, tak to dneska dorazilo na poštu a zítra k tobě

psala,že ho pošle hned ráno jako obchodní balík
mě sere,že pokud jí nestihnu,musim počkat až do 16 hodin,než to všechno objede zpátky na poštu

sadzi saj

17.3.2009 14:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
njn, když zbytečně nedostává řepu, je to hned znát

parkur já teda moc neřeším...pokud nebude dělat pindu,že zrovna tahle blenda se jí nelíbí,tak no problemo.Největší problém vidím v testech.Mám mezery v tabulkových pravidlech

Jj, řepný řízky dělali svý

No já to nemyslela jako, že kobyla by něco nepřešla, ale spíš já a moje skákání, jestli tam zase budu dělat takový pí.... jako loni, tak potěš koště zatím jsem začla kavaletky, tak uvidíme.

sadzi saj

17.3.2009 14:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
psala,že ho pošle hned ráno jako obchodní balík
mě sere,že pokud jí nestihnu,musim počkat až do 16 hodin,než to všechno objede zpátky na poštu

Tak tam zavolej na poštu, jestli už to tam pro tebe dneska mají a případně tam pro to skákni, aby si ho zítra už měla k dispozici jestli tady teda nesedí stejný střeva jako u nás, který ti řeknou, ne nic tu nemáte a pak tam jedeš pro jeden balík a najednou je tam i ten druhý, který ti před půl hodinou do telefonu řekli, že tam určitě není

buggyna

17.3.2009 14:32
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak tam zavolej na poštu, jestli už to tam pro tebe dneska mají a případně tam pro to skákni, aby si ho zítra už měla k dispozici jestli tady teda nesedí stejný střeva jako u nás, který ti řeknou, ne nic tu nemáte a pak tam jedeš pro jeden balík a najednou je tam i ten druhý, který ti před půl hodinou do telefonu řekli, že tam určitě není

a nevíš, jaký mají na poštu číslo?

sadzi saj

17.3.2009 14:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
a nevíš, jaký mají na poštu číslo?

Jo to netuším My máme poštu v Byšicích a i tak to hledám vždycky na netu, tam to určo najdeš

18.3.2009 21:08
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
Založím nové

buggyna

19.3.2009 07:38
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):

krásné
koukala jsem na ně ještě v noci,kdy nepadal ten hnusnej sajrajt
kobyle to tam mocinky sluší...já jí to na několika fotkách kazím

sadzi saj

19.3.2009 11:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
krásné
koukala jsem na ně ještě v noci,kdy nepadal ten hnusnej sajrajt
kobyle to tam mocinky sluší...já jí to na několika fotkách kazím

Pěkný foto jako vždy

Jinak pani je hustá, mohla ti to aspoň napsat už v neděli večer bo v pondělí, že to teda neposlala

buggyna

19.3.2009 15:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Pěkný foto jako vždy

Jinak pani je hustá, mohla ti to aspoň napsat už v neděli večer bo v pondělí, že to teda neposlala

co jinýho od "naší dvorní fotografky" taky můžem očekávat

jj, měla sem sto chtí jí poslat do pr..le!akorát mi kvůli tomu možná uteče ta druhá Elektra

sadzi saj

19.3.2009 16:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
co jinýho od "naší dvorní fotografky" taky můžem očekávat

jj, měla sem sto chtí jí poslat do pr..le!akorát mi kvůli tomu možná uteče ta druhá Elektra

No už jsem ji znova v inzerci neviděla

Co spolujezdkyně ozval se ti někdo nebo ne, už v tom nějak ztrácím přehled

buggyna

19.3.2009 16:19
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No už jsem ji znova v inzerci neviděla

Co spolujezdkyně ozval se ti někdo nebo ne, už v tom nějak ztrácím přehled

já jí psala...je z prahy...po víkendu budu vědět jestli je prodaná nebo ne

no tak já bez sedla inzerát nepodávám...nemá to smysl

sem byla pochválená za kopýtkajen prej si hlídat tu křivost u zadních

sadzi saj

19.3.2009 16:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já jí psala...je z prahy...po víkendu budu vědět jestli je prodaná nebo ne

no tak já bez sedla inzerát nepodávám...nemá to smysl

sem byla pochválená za kopýtkajen prej si hlídat tu křivost u zadních

Hm, tak to je dobrý, bych tu ženskou fakt nakopala, tohle prostě nepochopím

Jj, chápu, já jenom jsem měla pocit, jestli si mi neříkala, že se ti někdo ozval a že doufáš, že to nebude jako s tou co tam byla jednou, ale už jsem právě nevěděla, jestli to nemám nějaký zamotaný

No vidíš, já včera své první úpravy

buggyna

19.3.2009 16:30
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Hm, tak to je dobrý, bych tu ženskou fakt nakopala, tohle prostě nepochopím

Jj, chápu, já jenom jsem měla pocit, jestli si mi neříkala, že se ti někdo ozval a že doufáš, že to nebude jako s tou co tam byla jednou, ale už jsem právě nevěděla, jestli to nemám nějaký zamotaný

No vidíš, já včera své první úpravy

no nějaká mi psala..ale když sem napsala,že momentálně sme bez sedla,už se neozvalatakže tohle zatím neřeším

už máš lepší rašplu,jo?
Já si budu muset vyrobit 3nožku...jinak to dopadne jako teďvnitřní strana ok,ale vnější přerostlá a tim sem pomohla tý křivosti.Ale jinak prý dobrý. Ale sem prej umělec... vždy je prý horší udržet tu vnitřní oproti tý vnější...u nás to máme naopak

jasně dává najevo,co si o nás myslí

sadzi saj

19.3.2009 16:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no nějaká mi psala..ale když sem napsala,že momentálně sme bez sedla,už se neozvalatakže tohle zatím neřeším

už máš lepší rašplu,jo?
Já si budu muset vyrobit 3nožku...jinak to dopadne jako teďvnitřní strana ok,ale vnější přerostlá a tim sem pomohla tý křivosti.Ale jinak prý dobrý. Ale sem prej umělec... vždy je prý horší udržet tu vnitřní oproti tý vnější...u nás to máme naopak

jasně dává najevo,co si o nás myslí

Ha, tak si to pamatuju dobře , ale taky je hustá, že se pak už ani neozvala

Jj, tak něčím rašplovat musím

No vidíš, šikulka, to já z toho mám tak nějak smíšené pocity, tak nevím a trojnožku asi budu muset taky někomu zaúkolovat vyrobit

Dobrá fotečka

buggyna

19.3.2009 16:42
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Ha, tak si to pamatuju dobře , ale taky je hustá, že se pak už ani neozvala

Jj, tak něčím rašplovat musím

No vidíš, šikulka, to já z toho mám tak nějak smíšené pocity, tak nevím a trojnožku asi budu muset taky někomu zaúkolovat vyrobit

Dobrá fotečka

no já sem nakonec ráda,že tenhle týden dorazil,pže jí pral i dorostlé chodidlo a trochu patky.To já si prostě nelajznu do toho nožem hrabat. Možná příště,až u toho třeba bude.Ale u těch zadků už to bylo potřeba.
Nekoukalas teď někdy na jeho stránky?jsou tam zas hustý články s fotkama...viz plochá kopyta

jj Bramborovič je expert

máme zdokumentovaný i naše nová plasáátka

sadzi saj

20.3.2009 08:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no já sem nakonec ráda,že tenhle týden dorazil,pže jí pral i dorostlé chodidlo a trochu patky.To já si prostě nelajznu do toho nožem hrabat. Možná příště,až u toho třeba bude.Ale u těch zadků už to bylo potřeba.
Nekoukalas teď někdy na jeho stránky?jsou tam zas hustý články s fotkama...viz plochá kopyta

jj Bramborovič je expert

máme zdokumentovaný i naše nová plasáátka

Jo to se ti nedivím, nožem bych se taky bála, mě to stačí takhle a mám dost, bych prostě u sebe potřebovala někoho mít, kdo mi ze začátku ukáže přímo co a jak a případně opraví

Ne ne nekoukala, ale juknu, aspoň se něco dovím

Jů, ty jsou rozkošný

Co ta Pospíšilka ozvala se?? A chystáš se teda někam vyrazit, jestli už porazíte v květnu??

Teda dneska je luxusně, jenom ta kosajda

buggyna

20.3.2009 10:00
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jo to se ti nedivím, nožem bych se taky bála, mě to stačí takhle a mám dost, bych prostě u sebe potřebovala někoho mít, kdo mi ze začátku ukáže přímo co a jak a případně opraví

Ne ne nekoukala, ale juknu, aspoň se něco dovím

Jů, ty jsou rozkošný

Co ta Pospíšilka ozvala se?? A chystáš se teda někam vyrazit, jestli už porazíte v květnu??

Teda dneska je luxusně, jenom ta kosajda

tak kdybys chtěla,já už snad taky něco málo v oku a v ruce mám...tak že bych ti popřípadě asistovala

nene,zapisuju se pod ty Kněžičky...možná slečnu poprosím i o testy a pomoc s parkurem.Ona hlavně připravuje lidi na zkoušky,takže má podklady.Samam mi to teď psala

no chystám se do toho mratína na ten CUP -70/80 a možná ještě týden před zkouškou zkusím na mělníku drezuru

sadzi saj

20.3.2009 10:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak kdybys chtěla,já už snad taky něco málo v oku a v ruce mám...tak že bych ti popřípadě asistovala

nene,zapisuju se pod ty Kněžičky...možná slečnu poprosím i o testy a pomoc s parkurem.Ona hlavně připravuje lidi na zkoušky,takže má podklady.Samam mi to teď psala

no chystám se do toho mratína na ten CUP -70/80 a možná ještě týden před zkouškou zkusím na mělníku drezuru

Dík, možná budu potřebovat Nějak mám z té středy smíšené pocity, jsem to pak študovala, aby to bylo ok, ale nevim no a samo jsem si nevzala foťák blbka, takže z mobilu fotky nic moc

No vidíš, tak to by bylo fajn a jak jsou od Vás daleko, není to z ruky??

Takže vše týden, 14 dní před ZZVJ, no já jsem zvědavá na sebe, na kdy padne termín. Hele a nevíš, zda testy jsou zaškrtávací či musíš psat sloh. cvičení??

buggyna

20.3.2009 10:11
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Dík, možná budu potřebovat Nějak mám z té středy smíšené pocity, jsem to pak študovala, aby to bylo ok, ale nevim no a samo jsem si nevzala foťák blbka, takže z mobilu fotky nic moc

No vidíš, tak to by bylo fajn a jak jsou od Vás daleko, není to z ruky??

Takže vše týden, 14 dní před ZZVJ, no já jsem zvědavá na sebe, na kdy padne termín. Hele a nevíš, zda testy jsou zaškrtávací či musíš psat sloh. cvičení??

jsou snad za Poděbradama,ale neřiká si zas tak moc,a na to skákání...no uvidím. Každopádně o testy jí poprosím

podle mě je něco zaškrtávací a něco musíš sama napsat, např. "jaké j. vybavení potřebuje jezdec na závody."

jj,aby sme v tom byla za čerstvastejně v tomhle počasí není možné naprosto nic

sadzi saj

20.3.2009 10:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jsou snad za Poděbradama,ale neřiká si zas tak moc,a na to skákání...no uvidím. Každopádně o testy jí poprosím

podle mě je něco zaškrtávací a něco musíš sama napsat, např. "jaké j. vybavení potřebuje jezdec na závody."

jj,aby sme v tom byla za čerstvastejně v tomhle počasí není možné naprosto nic

Takže Romanu zkoušet nebudeš U nás se to teď hemží Svoboďákem a jezdí tam holčina vedle ze vsi a za ní Matějíček bo Matějka, já si je pořád pletu

No testy jsou taky hustý, jsem včera zase u Dr. kus študovala a aby to potom nebyl propadák

buggyna

20.3.2009 10:34
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Takže Romanu zkoušet nebudeš U nás se to teď hemží Svoboďákem a jezdí tam holčina vedle ze vsi a za ní Matějíček bo Matějka, já si je pořád pletu

No testy jsou taky hustý, jsem včera zase u Dr. kus študovala a aby to potom nebyl propadák

Ale jo, ale myslim si, že na pár skůčků aby mi něco mohla poradit. Kor když má nejvíc zkušenost s přípravou... takže asi bude vědět, na co aktuálně koukají a co a jak.

sadzi saj

20.3.2009 11:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Ale jo, ale myslim si, že na pár skůčků aby mi něco mohla poradit. Kor když má nejvíc zkušenost s přípravou... takže asi bude vědět, na co aktuálně koukají a co a jak.

Tak uvidíš

buggyna

22.3.2009 15:54
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Založím nové

nějak nemám co dělat
venku hnusně,že se mi ani za Bramborákem nechce

sadzi saj

23.3.2009 10:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
nějak nemám co dělat
venku hnusně,že se mi ani za Bramborákem nechce

Zdarec,

tak to já říct nemůžu, spíš naopak, jsem se o víkendu řádně vyřídila a mám pocit, že snad ani žádný nebyl a v sobotu jsem při tréninku měla letecký den , ale i tak byl víkend ve znamení super šlapajícího koně

buggyna

23.3.2009 10:18
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

tak to já říct nemůžu, spíš naopak, jsem se o víkendu řádně vyřídila a mám pocit, že snad ani žádný nebyl a v sobotu jsem při tréninku měla letecký den , ale i tak byl víkend ve znamení super šlapajícího koně

Tak to já v pátek a sobotu pracovně na hokeji,a mezitim z pátka na sobotu malbička - oslava 2 kámošů. Spala sem 3 hidinky
Takže neděle jeden velkej odpočinek

za chvilku letim na úřad,na poštu poslat přihlášku do clubu a tradá v nejhnusnějšim počasí po několika dnech za koněm

sadzi saj

23.3.2009 11:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Tak to já v pátek a sobotu pracovně na hokeji,a mezitim z pátka na sobotu malbička - oslava 2 kámošů. Spala sem 3 hidinky
Takže neděle jeden velkej odpočinek

za chvilku letim na úřad,na poštu poslat přihlášku do clubu a tradá v nejhnusnějšim počasí po několika dnech za koněm

Tak to si měla kalící víkend s odpočinkem, taky dobrý

Já sice už začla popracovávat, ale zase mě ten trénink vyřídil spíš nás obě , ale dostali jsme pochvalu, že mám oproti loňsku měkčí záď a šla občas i pěkně odzadu a jak pružila, pružinka , akorát musíme zapracovat na ohýbání, to prý na podzim jsme na tom byli líp, no jo, ta zima

Takže už posíláš, ju??

No, dneska je mega hnusně, zrzavá má volno jako vždy se trefím do mega hnusného dnu

buggyna

23.3.2009 12:39
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak to si měla kalící víkend s odpočinkem, taky dobrý

Já sice už začla popracovávat, ale zase mě ten trénink vyřídil spíš nás obě , ale dostali jsme pochvalu, že mám oproti loňsku měkčí záď a šla občas i pěkně odzadu a jak pružila, pružinka , akorát musíme zapracovat na ohýbání, to prý na podzim jsme na tom byli líp, no jo, ta zima

Takže už posíláš, ju??

No, dneska je mega hnusně, zrzavá má volno jako vždy se trefím do mega hnusného dnu

jj,akorát sem se vrátila z města totáč nasratá
oběhla sem si úřad,spořitelnu, poštu...a příjdu k autu a tam co mě nečeká....botička mám to za 500,-
ku..a!Kdyby tam bylo kde parkovat,tak nestojim na zákazu stání o kterym se ani nevěděla.

jojo,snad mě schválí a budu startovat za JK Kněžičky

sadzi saj

23.3.2009 12:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jj,akorát sem se vrátila z města totáč nasratá
oběhla sem si úřad,spořitelnu, poštu...a příjdu k autu a tam co mě nečeká....botička mám to za 500,-
ku..a!Kdyby tam bylo kde parkovat,tak nestojim na zákazu stání o kterym se ani nevěděla.

jojo,snad mě schválí a budu startovat za JK Kněžičky

Jj, tak to nas........, jenže už je to tady solidní dobu rozkopaný a fakt poděs, není kde parkovat nic, tak se divím, že oni takhle

Tak snad schválí

buggyna

23.3.2009 12:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, tak to nas........, jenže už je to tady solidní dobu rozkopaný a fakt poděs, není kde parkovat nic, tak se divím, že oni takhle

Tak snad schválí

založ nás

Přidejte reakci

Přidat smajlík