jaruska
napsal(a):
Mě to počasí taky štve,páč muším udělat nějákou pěknou fotku a mám limit do konce března
,a copak se dá v tomhle něco fotit,když furt prší?
A je skoro půlka března v háji.....
Takhle se Pierot baví.
jaruska
napsal(a):
Takhle se Pierot baví.
čautě toš tady zase leje....jako už mě to nebaví((..nevíte někdo kdy přesně se posouva čas? každej mi to řek jinak ja si myslim že 21 ale kdosi do mě hustil že 29 tak ted nevím
lucky
napsal(a):
hele..to já vždycky taky nevím
No počasí mě hoodně sere
ale jáá to musím vědět at vi na kdy se těšit))ted to ještě nedam když dojedu o třičtvrtě na šest sprace stihnu tak nasedlat a zajet do lesa a hu a je tma jak v pytlutakže na to dlabu a počkam až to posunou....jako v ohradě mam takovou louži že děda mi tam vedl koně a u hřebce se přicuc do louže vyzul se mu botek hřebec se mu vspříčil a že dal nepude tak ho děda na boso vracel do boxu
pak musel vzít prkno a došplhat se pro botek.....jedine pozitivní je že mi konečně pustili venku vodu že to mam kousek a nemusím tahat kýble z koupelny)))
bospor
napsal(a):
čas se mění ze soboty na neděli 29 je neděle a do pondělka zaručeně néééé
fuj to je všude bahna celou noc lilo
ale teď trošku vykukuje
maličko
a krmelec večer držel už jen silou vůle a dneska už si na něj vylezl pepan a rozvalil to
kdoví proč mám chuť ho zastřelit
dakotka
napsal(a):
už sem jukla do kalendaře a je to z 28 na 29..chjo eště 14 dni na kona nesednu
Pepan je koumes,hihi,
no jo,vždycky se najde nějákej ničitel.
Já jsem taky objevila blbou zprávu,
neumím počítat,
se to snad do smrti nenaučím.
Koza s obojkem.
proxima
napsal(a):
Jarů ahojky!!!
Co jsi mi to poslala za mil,stěma medvědama...
Tak to je teda maso...a to jsem se někdy chtěla do Rumunska podívat...tak nevím,už snad ani nechci...
Ahojky Eviků,noo,hrůůza,coo,to jen právě,aby si lidi nemysleli,že oni jsou tak roztomiloučký,brrr,já bych ho potkat nechtěla ani za nic.
Eví,ale šetřím tě,neposlala jsem Ti pitvu,to fakt nechápu,jak tohle může někdo fotit a posílat přes net,bylo mi fakt zle....
Blijící smajlík.
jaruska
napsal(a):
Ahojky Eviků,noo,hrůůza,coo,to jen právě,aby si lidi nemysleli,že oni jsou tak roztomiloučký,brrr,já bych ho potkat nechtěla ani za nic.
Eví,ale šetřím tě,neposlala jsem Ti pitvu,to fakt nechápu,jak tohle může někdo fotit a posílat přes net,bylo mi fakt zle....
Blijící smajlík.
Já chci taky medvědy!
lucky
napsal(a):
Já chci taky medvědy!
teď jsem to hledala ale už sem to smazala dost hrozný
koukej radši na kytičky
saddlery
napsal(a):
tak se musím pochlubit,už makám na vašem sedle,sice po chvilkách,ale jo
supeéééér!!!!!! se nemůžu dočkat
prosím pořiď nějakou dokumentaci díííky
zmetci vyráběj dříví
bospor
napsal(a):
možná bych si mohla dojet do transformu pro plastový. přemyslím to
ty sou nerozbytný
tááááááááááá dobra zpráva dnes mi došlo s pojioštovny že uhradili škodu a vše zaplatili poškozene.....takže rada zní odvolavcat se ,odvolavat se!!!
bospor
napsal(a):
možná bych si mohla dojet do transformu pro plastový. přemyslím to
ty sou nerozbytný
Já sháním něco takovýhodle,2 ks.
jaruska
napsal(a):
Joooo,supééééér,Janíííí,jsi šikovnááá,gratuluju moc!!!!!
koukněte se na internetu do armyshopu. myslim,že www.earmyshop.cz v Přelouči je prodávají.
jaruska
napsal(a):
Karle,já nic nenašla,v čem to je přesně?
http://www.earmyshop.cz/eshop/voje nska-technika/stroje-a-dilenske-vybaveni.htm
jaruska
napsal(a):
Mladá loni v Ředhošti,se od těch čtyřkolek nemohla odtrhnout.
Tady je klisnička,která je po hnědý matce po stejným hřebci,jako je s ním připuštěná Kačenka,tak jsem zvědavá,jestli já budu mít hnědáka nebo dokonce ryzáka.
jaruska
napsal(a):
Tady je klisnička,která je po hnědý matce po stejným hřebci,jako je s ním připuštěná Kačenka,tak jsem zvědavá,jestli já budu mít hnědáka nebo dokonce ryzáka.
jaruska
napsal(a):
ahoj holky, zdraví vám celá pokažená nějakým bacilem..asi azs budu nusena přechodit nějakou chřipku...hodit se teď marod by mě vyšlo teda fest draze..:((
Nemocenská žádná a to se mi v této době fakt jakože vůbec nehodí...
tož kuju, smrkám celou no, včil už mám i teplotu..:(
no, ale sedím v práci...
tady Keruška s naším SP a pověstnou síťkou:))
kukinatost
napsal(a):
ahoj holky, zdraví vám celá pokažená nějakým bacilem..asi azs budu nusena přechodit nějakou chřipku...hodit se teď marod by mě vyšlo teda fest draze..:((
Nemocenská žádná a to se mi v této době fakt jakože vůbec nehodí...
tož kuju, smrkám celou no, včil už mám i teplotu..:(
no, ale sedím v práci...
tady Keruška s naším SP a pověstnou síťkou:))
Čau Janí,no,Olda taky ráno smrkal,my s mladou pořád nic,to víš,my máme snědený ty 3 kolečka hnoje,
tak se nás nic nechytá.
Vypij si 3 x denně AAC,doporučuju,je to fakt dobrý na všechno a je to dobrý i chuťově.
jaruska
napsal(a):
Čau Janí,no,Olda taky ráno smrkal,my s mladou pořád nic,to víš,my máme snědený ty 3 kolečka hnoje,
tak se nás nic nechytá.
Vypij si 3 x denně AAC,doporučuju,je to fakt dobrý na všechno a je to dobrý i chuťově.
ok, zajdu do lékárny....furt jenom funím, hekám, bolí mě svaly i klouby, no chřipajzna jak vyšitá..
a holky, u nás padají naprosto maxi sněhové vločky..a před chvilkou hřmělo..
kukinatost
napsal(a):
ok, zajdu do lékárny....furt jenom funím, hekám, bolí mě svaly i klouby, no chřipajzna jak vyšitá..
a holky, u nás padají naprosto maxi sněhové vločky..a před chvilkou hřmělo..
Jéžíš,tak já radši hned jedu
,než to přijde sem,jak by mi zahřmělo za prdelí,tak se po....ru!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,tak já radši hned jedu
,než to přijde sem,jak by mi zahřmělo za prdelí,tak se po....ru!!!!
ahoj! tady se setmělo a začalo valit sněhem..už mi to leze na nervy, fakt že jo .
Jsem chtěla pro hobliny. Jinak to hříbátko je rozkošné, já pořád nevím, jestli tu Usamu nepřipustit.....ach jo. Ale asi nee. Teď by to fakt nešlo.
tady je to jak v blázinci. Jsem myslela, že pojedu pytlovat hobliny, Usa půjde ke koním..no a sednu tady, tma, žluto, bác a začalo táák valit sněhem, jako v prosinci
. Ani souseda nevidím!
lucky
napsal(a):
ahoj! tady se setmělo a začalo valit sněhem..už mi to leze na nervy, fakt že jo .
Jsem chtěla pro hobliny. Jinak to hříbátko je rozkošné, já pořád nevím, jestli tu Usamu nepřipustit.....ach jo. Ale asi nee. Teď by to fakt nešlo.
tady je to jak v blázinci. Jsem myslela, že pojedu pytlovat hobliny, Usa půjde ke koním..no a sednu tady, tma, žluto, bác a začalo táák valit sněhem, jako v prosinci
. Ani souseda nevidím!
Holky, ten sníh si tam někde na severu nechte. My máme vézt zítra dva koně na kurz do Zádveřic tak by mi sníh zrovinka moc nepasoval.
Lucka pere čistou Usu a já povezu čuníka Gaju, protože ji nemám kdy vyprat, když pořát lapím v práci. Ještě že tu mám net, tak můžu koukat, co která děláte
ghajariy
napsal(a):
Holky, ten sníh si tam někde na severu nechte. My máme vézt zítra dva koně na kurz do Zádveřic tak by mi sníh zrovinka moc nepasoval.
Lucka pere čistou Usu a já povezu čuníka Gaju, protože ji nemám kdy vyprat, když pořát lapím v práci. Ještě že tu mám net, tak můžu koukat, co která děláte
Já ji prala včera jen ocas a zadek ...už baly jako prase. Má už ten ocas zase strašně dlouhý, po výstavě jsem ji fikla hřívu i ocas a narostlo to zase tolik, že si málem po něm šlape. A jak je líná při bobkování ho dát stranou, tak si ho někdy připosere
. A na bílých žíních to jde znát po čase
..fujík
Tady už je sněhu hromada! Se to tady zcvoklo to počasí!!!!
lucky
napsal(a):
Já ji prala včera jen ocas a zadek ...už baly jako prase. Má už ten ocas zase strašně dlouhý, po výstavě jsem ji fikla hřívu i ocas a narostlo to zase tolik, že si málem po něm šlape. A jak je líná při bobkování ho dát stranou, tak si ho někdy připosere
. A na bílých žíních to jde znát po čase
..fujík
Tady už je sněhu hromada! Se to tady zcvoklo to počasí!!!!
aktuální foto ..tady jsem to fotla z vikýře
lucky
napsal(a):
aktuální foto ..tady jsem to fotla z vikýře
a z okna ¨do zahrad
jaruska
napsal(a):
no Luci, tady vidíš, že jsme od sebe kousek..volala mi segra, že i oba koně mám šimly:))
Baby, jsem fakt pokažená a dokonce jsem i zrušila večerní squash....a už nám volal pan doktor s rtg...odpoledne je u nás jak na koni, no, teda spíš v autě.:)
jaruska
napsal(a):
tak se nás nic nechytá.
šmarja jaruš 3xdeně..ja to ted beru a davka je tam že jedenkrat deně tapletu rozpustit..teda pokud mate ty rozpustné)))
kukinatost
napsal(a):
no Luci, tady vidíš, že jsme od sebe kousek..volala mi segra, že i oba koně mám šimly:))
Baby, jsem fakt pokažená a dokonce jsem i zrušila večerní squash....a už nám volal pan doktor s rtg...odpoledne je u nás jak na koni, no, teda spíš v autě.:)
Jani, kde ty přesně vlastně bydlíš?
kukinatost
napsal(a):
Jéééžííš,teda,ten sníh Vám,holky,nezávidím,fuj,
tady to sice fučí studený
,ale nesněží
a ani jsme nezmokly!!!!
Včerejší Kačenka.
lucky
napsal(a):
Jani, kde ty přesně vlastně bydlíš?
nO, kousek od Bohumína:) Já jsem ze Zbytek, bestyjálně to zní a i ta dědina je taková zajímavá..Zbytek Bohumína, Rychvaldu, Lutyně a Orlové se sešel právě u nás..:)
jaruska
napsal(a):
Jéééžííš,teda,ten sníh Vám,holky,nezávidím,fuj,
tady to sice fučí studený
,ale nesněží
a ani jsme nezmokly!!!!
Včerejší Kačenka.
Jé,Janí,no radši se zeptej,kolikrát se to bere to ACC
,ale určitě můžeš,protože jsi poměrně velká,ten první den ty 3 mít,si myslím.
Ale třeba se pletu,tak se radši zeptej,joo?
jaruska
napsal(a):
Jé,Janí,no radši se zeptej,kolikrát se to bere to ACC
,ale určitě můžeš,protože jsi poměrně velká,ten první den ty 3 mít,si myslím.
Ale třeba se pletu,tak se radši zeptej,joo?
Jéé,Zbytek,
to je fakt zvláštní,to si budu pamatovat.
kukinatost
napsal(a):
Ahoj, tak Toosie se začlenila už do stáda, no začlenila... Spíš se začlenit nechce, stojí zvlášť u balíku sena a pokud se k ní někdo z koní blíží, hodí škleb nebo uteče. Vůbec nechce do stáda. Jsem ráda, že není závislačka jak ti teplasové, ale zase mám obavu, jestli nebude moc nezávislá i na mě...:-) No začnu s ní pořádně makat, trenér mě láme, ať ji předvedu na Appaloosa show. Asi na to nebudu mít, chci ji připustit, ale uvidíme. Ještě jsem se nerozhodla, jakého hřebce. Jinak dnešní hodina tréningu byla děsná, kůň neochotný, já nas... Vůbec jsem nechtěla cválat, když mi to nešlo v klusu, ale musela jsem, tak jsem byla vzteklá ještě víc. Jak mi to minule šlo a trenér chválil, tak dnes děs běs.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Zbytek,
to je fakt zvláštní,to si budu pamatovat.
Tady jsem se snažila včera fotnout,jak se Moruš na sluníčku leskne
,ale stejně bude vidět asi prd.
canis lupus
napsal(a):
Ahoj, tak Toosie se začlenila už do stáda, no začlenila... Spíš se začlenit nechce, stojí zvlášť u balíku sena a pokud se k ní někdo z koní blíží, hodí škleb nebo uteče. Vůbec nechce do stáda. Jsem ráda, že není závislačka jak ti teplasové, ale zase mám obavu, jestli nebude moc nezávislá i na mě...:-) No začnu s ní pořádně makat, trenér mě láme, ať ji předvedu na Appaloosa show. Asi na to nebudu mít, chci ji připustit, ale uvidíme. Ještě jsem se nerozhodla, jakého hřebce. Jinak dnešní hodina tréningu byla děsná, kůň neochotný, já nas... Vůbec jsem nechtěla cválat, když mi to nešlo v klusu, ale musela jsem, tak jsem byla vzteklá ještě víc. Jak mi to minule šlo a trenér chválil, tak dnes děs běs.
Hihi,Markét,tož to jsem ráda,že nejsem sama,mě to taky dneska sice šlo,ale dalo mi to fakt hooodně úsilí,Moruš opravdu nedá nikomu,a bohužel,ani mě,
nic zadarmo.
jaruska
napsal(a):
Hihi,Markét,tož to jsem ráda,že nejsem sama,mě to taky dneska sice šlo,ale dalo mi to fakt hooodně úsilí,Moruš opravdu nedá nikomu,a bohužel,ani mě,
nic zadarmo.
Boudo,budko,kdo v tobě přebývá???
Bezdomovec!!!!
Ale opravdu!!!
jaruska
napsal(a):
No, a to jaou situace, kdy já to balím..:))bo jak nemám den já, enmá ho nikdy ani kůň a naopak...takže slezu, omuckám a jdeme se projít..jak to jendou azčnu lámat přes koleno, vždycky končím nasraná...
jinak černá věc byla právě taky taková psí, tož jsme pořídila ryzoňa a mám koňské psy dva:))
Ne, oni jsou sice vtěrky, ale sami se sebou si v klidu yvstačí...určo bych jim chtěla posyktnout x hektarů a stádo,ale to je ve hvězdách,...
zatím si musí vystačit a netváří se, že by to byl problém...:)
No, Jaruško, se to prostě jmenuje Zbytky, ale jenom mezi náma dědinařema.)
jaruska
napsal(a):
Boudo,budko,kdo v tobě přebývá???
Bezdomovec!!!!
Ale opravdu!!!
Trénovaly jsme zastavení a výdrž v klídku,mrška,vždycky musí udělat aspoň 2 krůčky,
ale v půlce vyjížďky už jsme to tam měly
,jak říkýá Václav.
No,jenže Moruš má asi krátkou paměť,páč při další vyjížďce zase bude zkoušet,kam až to půjde zajít....takže budeme kolečkovat zase a znova.
Tady chvilka v klidu,i když bába slezla,žádná pastva se nekoná a hezky stojíme a sledujeme bábu.
kukinatost
napsal(a):
No, a to jaou situace, kdy já to balím..:))bo jak nemám den já, enmá ho nikdy ani kůň a naopak...takže slezu, omuckám a jdeme se projít..jak to jendou azčnu lámat přes koleno, vždycky končím nasraná...
jinak černá věc byla právě taky taková psí, tož jsme pořídila ryzoňa a mám koňské psy dva:))
Ne, oni jsou sice vtěrky, ale sami se sebou si v klidu yvstačí...určo bych jim chtěla posyktnout x hektarů a stádo,ale to je ve hvězdách,...
zatím si musí vystačit a netváří se, že by to byl problém...:)
No, Jaruško, se to prostě jmenuje Zbytky, ale jenom mezi náma dědinařema.)
Jediný,co můžu,je se na tu protivnou bábu pořádně šklebit,to je dovoleno.
jaruska
napsal(a):
Jediný,co můžu,je se na tu protivnou bábu pořádně šklebit,to je dovoleno.
Ivčí,heléé,co jsme objevily!!!!
jaruska
napsal(a):
Ivčí,heléé,co jsme objevily!!!!
Paseme se až když bába řekne-volno.
jaruska
napsal(a):
Ale největší radost jsem dneska měla,když jsem jí dala na zahradu a branka zůstala otevřená,aby,kdyby chtěla,mohla utýct,ale ona nechtěla!!!!
jaruska
napsal(a):
Ale největší radost jsem dneska měla,když jsem jí dala na zahradu a branka zůstala otevřená,aby,kdyby chtěla,mohla utýct,ale ona nechtěla!!!!
Absolutně jí kozle nezajímalo,já počítala,že budu Moruš lovit ve stodole,
ale nic takovýho se nekonalo.
jaruska
napsal(a):
Absolutně jí kozle nezajímalo,já počítala,že budu Moruš lovit ve stodole,
ale nic takovýho se nekonalo.
Vůbec nic nevymýšlela,ani se nehla,jen ho jedním okem zkoukla,a pásla se vesele dál.
jaruska
napsal(a):
Vůbec nic nevymýšlela,ani se nehla,jen ho jedním okem zkoukla,a pásla se vesele dál.
Ve výběhu a kouká,kam se půjde zvrhnout.
jaruska
napsal(a):
Ve výběhu a kouká,kam se půjde zvrhnout.
Koukej,bábo,co na tebe vystrčím!!!!
jaruska
napsal(a):
Koukej,bábo,co na tebe vystrčím!!!!
Je to paráááda......
canis lupus
napsal(a):
Tak to je fajn. No kdyby mi to tak nešlo s Toosie, jako dnes s trenérovým koněm, byla bych vzteklá víc. Ale ona je naštěstí učenlivá. Už se těším, až si na ní sednu.
Není dobrý se vztekat,fakt,je lepší slézt a jít to zkusit buď za chvíli,a nebo radši druhej den.
jaruska
napsal(a):
Je to paráááda......
hezký tak sis to koukám užila
tamto byly sněženky? vypadalo to tak
tady bylo hezky ráno když jsem musela na rehabilitaci a teď je zima a vítr a honza přemejšlí nahlas možná pujdu odpolko na zahradu. ale koleno mě zas bolí jak ďas
samhawkins
napsal(a):
Všimla jsem si, že sháníte ty plastové nádrže na vodu, psala jsem to už výše Mrkněte na aukro.cz, Zahrada - Ostatní, několik jich tam na prodej je...
jj..:) Sam Hawkinss má pravdu..:))
Teda pokud ho nesvrbí skalp....můj bývalý chlap s tím taky obchodoval, ale je to tady na Ostravsku a ty jsi Jaruško vlastně odkud?
Dnes prchám o něco, ať stihnu odhovnit stáje před příjezdem veta...
kukinatost
napsal(a):
jj..:) Sam Hawkinss má pravdu..:))
Teda pokud ho nesvrbí skalp....můj bývalý chlap s tím taky obchodoval, ale je to tady na Ostravsku a ty jsi Jaruško vlastně odkud?
Dnes prchám o něco, ať stihnu odhovnit stáje před příjezdem veta...
Kukinatost, hi hi, pokud se nepletu, tak teď zrovna néééé
bospor
napsal(a):
jj honza nejlíp funguje když vlastně ani nic nechci a nepotřebuju
čím víc chci aby to bylo dobrý tím je to horší to je nejlepší jít domů!
Jojo,Ivčí,byly to sněženky,a jak je fajn,když si je může člověk v klídku vyfotit,Moruš stojí a čeká,nelomcuje se mnou,že se chce pást támhle a támhle.
Jo,Same,díky,už jsem psala,ale to je všechno hrozně zdaleka pro mě,Janí,jsem kousíček od Slaného,a některý ty nádrže jsou od nafty,tak ty já mít nemůžu,já si do nich potřebuju nabagrovat oves,protože ten máme v káře a tu budeme celý léto potřebovat na zelený,a na zem se mi to vyklápět nechce,to by mi do toho chodili kadit kočky i psi,fuj,já jsem závisdlá bohužel na tom,kdo mi to přiveze,protože do toho našeho tranzita to nedáme,tam jsou regály,a sudy jsou moc drahý,koukali jsme v Baumaxu,chtějí za 200 litovej sud 400!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahojky holky...nová zima je tu!!!!
Jarů moruše ani nemá moc pupík na rození..
Co bude na Toosinku za appaloosáčka???Chtělo by to něco barevného malého a mohutného..ona je spíš do A1/1 doporučila bych Drestíka..Máme s ním jen dobrou zkušenost!
Holčiny když jste tu takové radilky co kde kdy sehnat...nevíte o maringotce či buňce na prodej...nejlépe Morava..Děkujííí!!!!
proxima
napsal(a):
Ahojky holky...nová zima je tu!!!!
Jarů moruše ani nemá moc pupík na rození..
Co bude na Toosinku za appaloosáčka???Chtělo by to něco barevného malého a mohutného..ona je spíš do A1/1 doporučila bych Drestíka..Máme s ním jen dobrou zkušenost!
Holčiny když jste tu takové radilky co kde kdy sehnat...nevíte o maringotce či buňce na prodej...nejlépe Morava..Děkujííí!!!!
Ahoj Eví
,nejvíc je maringotek na Bazošu,jukni táám!!!!
Joo,nemá pupík,má břicho jako kdyby čekala trojčata
,a to ještě máme 3 měsíce do termínu,jestli se teda povedlo to poslední připouštěn
í,já budu hlídat radši dřív.
jaruska
napsal(a):
Ahoj Eví
,nejvíc je maringotek na Bazošu,jukni táám!!!!
Joo,nemá pupík,má břicho jako kdyby čekala trojčata
,a to ještě máme 3 měsíce do termínu,jestli se teda povedlo to poslední připouštěn
í,já budu hlídat radši dřív.
Jééé Zbytek..to je dobré..my tomu tady zase říkáme odjakživa Hodoňovicím Honolulu
Eví...vím! Pan Dvořák měl loni pojízdnou maringotku od nějakého známého na pastvině. Můžu Ti na něj dát číslo a můžeš se zeptat, jestli chceš..kdyžtak písni mailíka.
jaruska
napsal(a):
Hihi,Lucí,Honolulu je taky dobrý,samá dobrý názvy tam máte,Kokotín a pod.
..no to jo.
Tady valí sněhem, to je hrůůza!
Mě trefí šlak, fakt že jo . Kdy já zajedu pro ty hobliny, na pile bude bláta v pysk
, Usa za chvíli bude ležet na dlažbě, už nemá ani pytel do zásoby, ona když nemá pořádnou postel nastlanou, tak si ani moc nelehá, nemá to ráda..v noci upadne do bezvědomí, ale přes den radši stojí..jiank ona je spací kůň a chrní při každé příležitosti. Sena už taky z nudy zfutrovala hromadu a je jak koule..jen kouká jak fujá a ona nevystčí ani kopýtko ze stáje. Ve výběhu ji čověk neuvidí
. Chudáček, je mi ji líto..včera celý den lelo jako z konve, dneska celý den valí mokrým sněhem.
lucky
napsal(a):
..no to jo.
Tady valí sněhem, to je hrůůza!
Mě trefí šlak, fakt že jo . Kdy já zajedu pro ty hobliny, na pile bude bláta v pysk
, Usa za chvíli bude ležet na dlažbě, už nemá ani pytel do zásoby, ona když nemá pořádnou postel nastlanou, tak si ani moc nelehá, nemá to ráda..v noci upadne do bezvědomí, ale přes den radši stojí..jiank ona je spací kůň a chrní při každé příležitosti. Sena už taky z nudy zfutrovala hromadu a je jak koule..jen kouká jak fujá a ona nevystčí ani kopýtko ze stáje. Ve výběhu ji čověk neuvidí
. Chudáček, je mi ji líto..včera celý den lelo jako z konve, dneska celý den valí mokrým sněhem.
No jo,však to by mě taky deptalo,nejhorší je zajet pro ty piliny,ale tak zkus aspoň pro pár pytlů autem,to by nebylo lepší?
jaruska
napsal(a):
No jo,však to by mě taky deptalo,nejhorší je zajet pro ty piliny,ale tak zkus aspoň pro pár pytlů autem,to by nebylo lepší?
No..to nejde... musí se to tam vysypat ze zásobníku..to buchne vždycky obří hromada, hlavně jak to budou mít nyní plné. Takže to je několik hodin pytlování...kámoška říkala, že mi pomůže zítra dopoledne kdyžtak, ale žádná sranda..a v tom blátě autem nedojedu až v zásobníku, než ty pytle tam dotánu, bohou mokré, ob dláta a hoblin.....byla byla doma zavražděna
No nic..já doteď pracovala, tak jdu ven být s nimi a vyčešu zase část Daréska ...
lucky
napsal(a):
No..to nejde... musí se to tam vysypat ze zásobníku..to buchne vždycky obří hromada, hlavně jak to budou mít nyní plné. Takže to je několik hodin pytlování...kámoška říkala, že mi pomůže zítra dopoledne kdyžtak, ale žádná sranda..a v tom blátě autem nedojedu až v zásobníku, než ty pytle tam dotánu, bohou mokré, ob dláta a hoblin.....byla byla doma zavražděna
No nic..já doteď pracovala, tak jdu ven být s nimi a vyčešu zase část Daréska ...
jaruško ty videa jsou z dnešního rána? moruše je čim dál hodnější viď
lucky
napsal(a):
No,vidíš,kdyby Usina uměla tahat,tak by to bylo prííma!!!
jaruska
napsal(a):
No,vidíš,kdyby Usina uměla tahat,tak by to bylo prííma!!!
Jojo,je to z dneška,Ivčí,
no hodnější,prostě nejdřív vždycky zkouší,ale opravdu pokaždý,to není jedný vyjížďky,aby mě neoprubovala,i když už se tisíckrát přesvědčila,že to vždycky myslím opravdu vážně,tak prostě pořád zkouší,ale zase na druhou stranu už jí znám as počítám s tím,ale prostě obdivuju tu její vytrvalost,
takovýho koně jsem ještě neměla,každej když zjistil,že né,tak to už příště nezkoušel,ale moruš pooořád zkouší.To víš,já točit nemůžu,když zkouší,to jí muším kolečkovat,ale to pomáhá a ona pak kooonečně začne přemejšlet.
Ale joo,jako je o dobrejch 70 procent lepší,než když sem přišla,to jooo!!!!
jaruska
napsal(a):
Jojo,je to z dneška,Ivčí,
no hodnější,prostě nejdřív vždycky zkouší,ale opravdu pokaždý,to není jedný vyjížďky,aby mě neoprubovala,i když už se tisíckrát přesvědčila,že to vždycky myslím opravdu vážně,tak prostě pořád zkouší,ale zase na druhou stranu už jí znám as počítám s tím,ale prostě obdivuju tu její vytrvalost,
takovýho koně jsem ještě neměla,každej když zjistil,že né,tak to už příště nezkoušel,ale moruš pooořád zkouší.To víš,já točit nemůžu,když zkouší,to jí muším kolečkovat,ale to pomáhá a ona pak kooonečně začne přemejšlet.
Ale joo,jako je o dobrejch 70 procent lepší,než když sem přišla,to jooo!!!!
Moruš je docela tvrdohlavá, že?
Usa a tahat? Někoho za nos, to by ji šlo
Vyčesala jsem Daréskovi pod krkme celý límec, hlavu a jednu přední nohu..druhou jsem dělala včera a jeden bok.....možná, že za týden bude vyčesaný
..chlupů jsem měla takovou hromadu, že bych oblíkla ovčáka a na Darésovi to nejde ani nějak poznat
. Strašně to kožešinaté zvíře.
jaruska
napsal(a):
Tak a jsme zrentgenovaní, chudák pan doktor byl vystreslejší než černá věc:))
Tož mi ho přispal tak, že se málem Kerka obulil...no, máme asi 10 snímečků, tož uvidíme, co z toho vyleze...zítra by to mělo být vyvoláno...ale říkala jsem, ať snímky rovnou pošle mému vetovi, páč já bych tam toho asi moc nevykoumala...no a ten se vrací až někdy v neděli...tož něco se zřejmě dozvím až příští týden..nesnáším tu nevědomost...
kukinatost
napsal(a):
Tak a jsme zrentgenovaní, chudák pan doktor byl vystreslejší než černá věc:))
Tož mi ho přispal tak, že se málem Kerka obulil...no, máme asi 10 snímečků, tož uvidíme, co z toho vyleze...zítra by to mělo být vyvoláno...ale říkala jsem, ať snímky rovnou pošle mému vetovi, páč já bych tam toho asi moc nevykoumala...no a ten se vrací až někdy v neděli...tož něco se zřejmě dozvím až příští týden..nesnáším tu nevědomost...
Kdo k Tobě jezdí?
lucky
napsal(a):
Kdo k Tobě jezdí?
Hojkýý, tak teď dupu žluťajdu denně.dnes hodila sérii hrbáků u cesty můra.potřebuje trochu shodit špeky.dnes jsem drhla tu tlustou deku pod sedlo to je teda záhul v tomto můžem angličákom závidět...jé už se tak těším až Vám nafotím kurzík v SO! musím koupit baterky ať mám ostře nabito hihi.ve foťáku.hřebečka zas denně drhnu aby se už vyloupl, taky je to děsně kožuchatý tvor
westgirl
napsal(a):
Hojkýý, tak teď dupu žluťajdu denně.dnes hodila sérii hrbáků u cesty můra.potřebuje trochu shodit špeky.dnes jsem drhla tu tlustou deku pod sedlo to je teda záhul v tomto můžem angličákom závidět...jé už se tak těším až Vám nafotím kurzík v SO! musím koupit baterky ať mám ostře nabito hihi.ve foťáku.hřebečka zas denně drhnu aby se už vyloupl, taky je to děsně kožuchatý tvor
na jakej jedeš kurzík?
westgirl
napsal(a):
tady u Vizovic až, bohužel až u nás, Zádveřice, Ghajaryi tam bude s kobčou.nemusím jet půjdu možná pěšo je to první kurz Karla Barotka.u Julinových. ale pudu tam jen v SO odpoledne,stačí...
to jooo tak foťák nezapomeň a poděl se o poznatky
snad budete mít slušný počasí. tady bylo dneska krásně, ale zima a odpolko když sem vzala honzu tak začalo pršet
bospor
napsal(a):
to jooo tak foťák nezapomeň a poděl se o poznatky
snad budete mít slušný počasí. tady bylo dneska krásně, ale zima a odpolko když sem vzala honzu tak začalo pršet
Ahoj Kocháčci,
no dneska se kochat teda nepojedu,páč co?
Pršííííí....
Ale jinak,Janí,tedy obě Janiny,koukala jsem na to ACC,Janí,Ty jsi asi mluvila o ACC Long,to opravdu stačí jedna šumivá tabletka denně,protože je silnější,je tam 600 mg acetylcystelnum
v jedné tabletce,kdežto v tom delším balení,jak je tam napsáno ACC 100,tak tam je té účinné látky s tím hrozným názvem jen 100 mg v jedné tabletce,takže je opravdu slabší a klidně si můžeš vzít ty 3 šumící tabletky za den.
Takže asi tak,já jen abyste si nemysleli,že jsem chtěla Janinu otrávit,to néééééééééé!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Kocháčci,
no dneska se kochat teda nepojedu,páč co?
Pršííííí....
Ale jinak,Janí,tedy obě Janiny,koukala jsem na to ACC,Janí,Ty jsi asi mluvila o ACC Long,to opravdu stačí jedna šumivá tabletka denně,protože je silnější,je tam 600 mg acetylcystelnum
v jedné tabletce,kdežto v tom delším balení,jak je tam napsáno ACC 100,tak tam je té účinné látky s tím hrozným názvem jen 100 mg v jedné tabletce,takže je opravdu slabší a klidně si můžeš vzít ty 3 šumící tabletky za den.
Takže asi tak,já jen abyste si nemysleli,že jsem chtěla Janinu otrávit,to néééééééééé!!!!
Haní,taky drbu koníky,aby už měli krásnou letní srst,ale oni pořád strašej s ochlazováním,teď zrovínka o víkendu má být až 10 stupňů,ale pak se má zase ochladit,no je tohle normální???
jaruska
napsal(a):
bré ránko, tak u nás celou noc, včera a i dneska stále prší, nebo spíše sněží nechutně mokrý maras..tolik vody jsem tu v životě neměla, jestli ěnkdy tohle vyschne..
ryzoň stále nebyl od neděle venku, takže dneska i kdyby trakaře padaly vyjet musím...akorát moc nevím, akm pojedu, páč terén je nesjízdný, se koně boří nad spěnky i na louce...
doufám,že si to dneska stačím zajít koupit do lékárny...
kurnik, asi mám i ucpané dutiny, páč hlava ma bolí, jak kdyby tam makalo tisíc permoníků...
kukinatost
napsal(a):
bré ránko, tak u nás celou noc, včera a i dneska stále prší, nebo spíše sněží nechutně mokrý maras..tolik vody jsem tu v životě neměla, jestli ěnkdy tohle vyschne..
ryzoň stále nebyl od neděle venku, takže dneska i kdyby trakaře padaly vyjet musím...akorát moc nevím, akm pojedu, páč terén je nesjízdný, se koně boří nad spěnky i na louce...
doufám,že si to dneska stačím zajít koupit do lékárny...
kurnik, asi mám i ucpané dutiny, páč hlava ma bolí, jak kdyby tam makalo tisíc permoníků...
Janí,jsem zvědavá,co ty snímky řeknou,
no,uvidíme.
Já dneska nikam nejedu,byla jsem včéra,dneska je Olda doma,akorát kolem desáté zaskočí na stavbu pro něco a pak zase hned přijde,tak jsme včéra špekulovali,že bychom jeli na chvilku ven
,ale v tom zmoklým je fakt na nic.
Ivčí,posílala jsem Ti pozvánku na toho kopytáře Jirku Podhajskýho?Jinak kdo byste chtěl taky,je to v Hostomicích,tak si písněte taky,pošlu.
jaruska
napsal(a):
Tak pro Podhajdu asi moc nehoruju, tož to oželím..:)
Jinak Luci, ses ptala na veta - jezdí mi Lukáš Hlubek...
jaruska
napsal(a):
BAf tak jak tady valčíte co nového venku sere a sere už mě to neba a blativé koule se furt nabalují nevím kdo to bude čistit já teda nééééééééééé . Jinak nového nic včera jsme udělaly koníkům manikůru a psi měly sváču :-D jinak nic nového .
jaruska
napsal(a):
to si opravdu psice jen hrají
jaruska
napsal(a):
Jé,čau Álo,no jo,naši psi to taky žerou jak strhaní,medvědice docela leží pod koněm a čeká,co upadne,já se kolikrát obávám,že upadne nejdřív Petr
,jak ona se tam motá.
Lukáš Hlubek? Super! Znááám...dostával mi kdysi Usu z těžké koliky (měla silnou zácpu někde ve dvou a půl) a na podzim mi jako jediný zvedl telefon ve 2 v noci a přijel ji zašít nožky, když v kroupách bojovala se sousedovic plotem
A jinak ke mě jezdí Ján Mach..jediní dva veti, kterým Usa tak nějak důvěřuje.
..i když taky vžydcky kouká, kde je injekce
dakotka
napsal(a):
ahoj Ali je to na prd u nas napadlo tak 5 cm bílého hnusu, kapla sem si v praci marmeladu na gatě.....ulomila dva nehty stoho jeden au au...a Lupik včera venku na jizdarně totalně sklamal
Počkej,Janí,jak zklamal,už jste obsedali?
Holkýýý,sehnala jsem nádržééé,za 1.200,
to jde,nééé?
jaruska
napsal(a):
to jde,nééé?
ja sem ho obsedla už na podzim..jako že sem parkrat sedla a slezla a ted sme začali pomalu chodit....byly jsme 3x asi pul hodky v ohradě a měla sem takovou radost chodil špicově a včera jsme šli na jinou jizdarnu....kobyly byly v ohradě....řehtali pizdy jedny on to slyšel a furt se sekal ...musim prostě splašit někoho kdo bude snáma chodit na mí kobyle aby tam nebyl sám
jaruska
napsal(a):
to jde,nééé?
Hihi,Janí,teda Ryzec je taky pěkný prase,to by byla dvojka s Pierotem!!!!
jaruska
napsal(a):
já mám pocit, že rozumní lidi ke koním buď už mají svoje koně, nebo vymřeli, nebo jsou z druhého konce republiky..:)
já mám jendu šikovnou ďouchy ke koním, ale chodí jenom jendou týdně, ale mám ji vychovanou k obrazu svému..:)
jinak práci si dlěám všechno sama, oni dneska lidi neumí ani kydat, ale je fakt, že já jsem extrém a vše musí být tip top:))
chtěla sjem jenom někoho zkušeného, abych mohla vzít oba koně najednou ven a rezavou mi u toho nikdo nekazil...začátečníků a škubačů v hubě už si chudina za ty roky užila dost..
kukinatost
napsal(a):
já mám pocit, že rozumní lidi ke koním buď už mají svoje koně, nebo vymřeli, nebo jsou z druhého konce republiky..:)
já mám jendu šikovnou ďouchy ke koním, ale chodí jenom jendou týdně, ale mám ji vychovanou k obrazu svému..:)
jinak práci si dlěám všechno sama, oni dneska lidi neumí ani kydat, ale je fakt, že já jsem extrém a vše musí být tip top:))
chtěla sjem jenom někoho zkušeného, abych mohla vzít oba koně najednou ven a rezavou mi u toho nikdo nekazil...začátečníků a škubačů v hubě už si chudina za ty roky užila dost..
pravda malo kdo umí kydat))....taky na to mam svoje metody
taky bych chtěla někoho takeho k obrazu svému.....aby sednul na moji kobylku a ja na Lupika a on se pěkně učil nebo prostě aby na tý jizdarně nebyl sám určitě by to bylo pro nej lepší na začatek a jinak vím že když na moji Miky někdo sedne a hned veme za hubu tak snim zdrhne bo ona znervní...musí pěkně všecko na volno
kukinatost
napsal(a):
průšvih ale zároveň normální je když si někoho vychováš, tak ti stejně uteče většinou za chlapem nebo si koupí svýho koně
a můžeš začít znova
jaruško na jirku nejedu protože ke mě pravidelně jezdí
kukinatost
napsal(a):
Hihi,Janí,já jsem taky na tohle taková,řekla bych,svá,taky to prostě muší bejt dobře a to nikdo neudělá,každej vykydá víc slámy než hovínek a to já fakt nepotřebuju,já si to radši udělám sama a mám klid,naopak jsem zase ráda,když mi holky pomůžou posbírat ve výběhu,tam je to jednoduchý a mají to za chvíli,teda v létě,teď po zimě to bude horší.
jaruska
napsal(a):
Hihi,Janí,já jsem taky na tohle taková,řekla bych,svá,taky to prostě muší bejt dobře a to nikdo neudělá,každej vykydá víc slámy než hovínek a to já fakt nepotřebuju,já si to radši udělám sama a mám klid,naopak jsem zase ráda,když mi holky pomůžou posbírat ve výběhu,tam je to jednoduchý a mají to za chvíli,teda v létě,teď po zimě to bude horší.
No jo,Lenča mi taky utekla,už nebude chodit jezdit,dostala zadara koně
,tak ho bude mít na svým pozemku,víš toho klusáka,jak jsem Ti posílala jeho fotky,ten si chudák v životě u nějákýho chlápka prý zkusil...
tak ale u lenči bude mít pěknej důchod,ještě mu možná sežene nějákýho ponclíčka,aby tam nebyl sám,ale lenča neutekla docela,pořád se vrací na pokec,nedávno přijela,přivezla psům granule a ňamky a juknout na koně,k Pierotovi se vždycky vrhne hned jako k prvnímu.
A je to hezkej pocit,když víte,že jste někoho naučili jezdit,no jo,že uteče,s tím se hold musí počítat,přijde jinej.
jaruska
napsal(a):
,tak ho bude mít na svým pozemku,víš toho klusáka,jak jsem Ti posílala jeho fotky,ten si chudák v životě u nějákýho chlápka prý zkusil...
tak ale u lenči bude mít pěknej důchod,ještě mu možná sežene nějákýho ponclíčka,aby tam nebyl sám,ale lenča neutekla docela,pořád se vrací na pokec,nedávno přijela,přivezla psům granule a ňamky a juknout na koně,k Pierotovi se vždycky vrhne hned jako k prvnímu.
A je to hezkej pocit,když víte,že jste někoho naučili jezdit,no jo,že uteče,s tím se hold musí počítat,přijde jinej.
No jo, já mám taky svoje metody kydání, které zvládá ještě moje mamka..když jsme pryč, v klidu se o Usu postará. Sice s jejím antitalentem na složité věci dodnes má problém do které díry na ohlávce patří ta hlavy
..Usa chudák vždycky stojí a trpělivě kouká, jako co to ta mamka vyvádí
. Ale vykydat, nastlat, umýt žlaby a dát vodičku s papáním zvládne dobře. Občas si z ní Usa dělá srandu, když ji uteče na dvůr a dělá, že je hluchá a máti ji nahání...ona Usa nesmí ani kopýtkem z otevřených dvěří. U mě si to absolutně nedovolí. I když jsem vzadu ve stáji a kydám a ona si třeba otevře nedovřené dveře na dvůr, tak stojí ve vchodě a ven prostě nesmí, pokud se ji to nedovolí. Ale z mámy mívá srandu, ví že nesmí, ale občas to u ní vyzkouší, otevře dveře a frkn..už jde na lepší travičku na dvoře
..a máma pak nadává, na láká ji na chleby zpět do stáje
jaruska
napsal(a):
Ahá,Ivčí,sorry,já si to neuvědomila.
Žmorduju napřítele.
jaruska
napsal(a):
jo pěknej pocit to je, ale nesmí se to moc často opakovat pak už to nasere
já honzu taky dostala zadara ale nemocnýho a už jsem měla asi 6 svých koní. prej "jeden už se ti v tom ztratí"
a taky jsem jednoho dala.